BARCELONA


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
ILIMIT Comunicacions. Serveis Internet.(93)7333375


WEBS relacionades amb el tema
08795 Olesa de Bonesvalls
Blog d’informació, no gaire sovint actualitzada, d’Olesa de Bonesvalls, a la comarca de l’Alt Penedès. Informació i notícies d’actualitat d’aquest municipi penedesenc. El 08795 és el codi postal d’Olesa de Bonesvalls.
772.cat - Diari Digital de Castellbisbal
El Diari Digital de Castellbisbal ca èsser fundat a l’octubre de lany 2012. És el mitjà de comunicació ràpid i rigorós que informa diàriament sobre tot el que passa al municipi. Informar de manera seriosa, propera i eficaç als vilatans de Castellbisbal
7dies Vallès
Suport digital de 7dies Vallès la publicació setmanal gratuïta de Castellar del Vallès, Sentmenat i Sant Llorenç Savall, municipis de la comarca del Vallès Occidental. Informació d’actualitat i serveis destacats de l’edició en paper. Hemeroteca.
A les Barriades
Revista del barri de Prosperitat A les Barriades! és la nova publicació bimensual de Prosperitat. Amb una tirada de 2.500 exemplars, pretén arribar a tots els veïns de Nou Barris que vulguin saber què està passant al seu barri des d'altres punts de vista.
aAbrera
Publicació digitat d’Abrera (Baix Llobregat). Esports, societat, política, cultura, exposicions virtuals, seccions i notícies d’entitats locals. Serveis: llistat d’entitats, botigues i comerços, anuncis, borsa de treball, habitatge, viatges, …
Abrera Batega - Publicació d’informació Ciutadana
És una associació amb la finalitat de fer arribar als ciutadans i ciutadanes la màxima informació d’allò que passa al seu voltant. No som cap partit polític, ni tenim interessos específics en el municipi que puguin condicionar la difusió de la informació.
Acelobert Comunicació
Acelobert Comunicació, informació de Barcelona, barri a barri. Revista amb toda l’actualitat en un cop de vista. Inclou información, entrevistes, agenda cultural i filtra notícies destacadds. Cercador de comerços, comunicació i marketing integral.
aEsparreguera
Publicació digitat d’Esparreguera (el Baix Llobregat). Esports, societat, política, cultura, exposicions virtuals, seccions i notícies d’entitats locals. Serveis: llistat d’entitats, botigues i comerços, anuncis, borsa de treball, habitatge, viatges, …
Aiguafreda - El Punt Avui
Edició d’Aiguafreda, municipi de la comarca del Vallès Oriental, d’aquest diari català. Informació d’Aiguafreda, de la comarca del Vallès Oriental, dels Països Catalans i del món. Seccions, agenda, serveis, blogs i canals temàtics.
Allibera
Publicació de la vila de Castellar del Vallès. Entrades populars: Una estelada a la rotonda de Castellar (pots votar una opció fins l'11 de setembre de 2013 al bloc), l’alcalde de Castellar exerceix amb dedicació exclusiva, hi ha moguda a la parada, ...
aMartorell
Publicació digitat de Martorell (Baix Llobregat). Esports, societat, política, cultura, exposicions virtuals, seccions i notícies d’entitats locals. Serveis: llistat d’entitats, botigues i comerços, anuncis, borsa de treball, habitatge, viatges, …
aMasquefa
Publicació digitat i d’entitats de Masquefa (Anoia). Esports, societat, política, cultura, exposicions virtuals, seccions i notícies d’entitats locals. Serveis: llistat d’entitats, botigues i comerços, anuncis, borsa de treball, habitatge, viatges, …
Àmbit
Revista digital de Canet de Mar que només expressa la seva opinió a l’editorial. La revista no s’identifica amb les opinions dels col·laboradors ni amb les cartes adreçades a la revista. No publica les cartes que consideri que faltin el respecte.
Amics dels Cingles de Collsacabra
Pàgina digital de l’associació Amics dels Cingles de Collsacabra. Aquí trobareu informació de les activitats i publicacions de l’associació, i en especial, de la revista Els Cingles de Collsacabra que es publica en paper a Tavertet des de fa 27 anys.
Andreuenc
Web del diari electrònic de Sant Andreu del Palomar. Andreuenc és un diari electrònic creat el 30 de novembre de 2014 per un grup d’emprenedors arrelats a Sant Andreu de Palomar que, a més, estem compromesos activament amb el nostre poble.
Anima La Mina
Anima La Mina és una agenda confeccionada a partir de totes aquelles aportacions d’informació que s’hi vulguin. Agenda informativa de tot allò que s’esdevé al barri de La Mina. Porta més de cent números publicats.
Anoia Diari
Anoiadiari·cat primer diari digital de l’Anoia, que cobreix el buit al territori de premsa format electrònic. L’Anoia, es posa al dia amb els nous formats periodístics sense oblidar que va ser de les pioneres en llançar un setmanari comarcal gratuït.
Anoiadiari.cat
Anoiadiari.cat és el primer diari digital de la comarca de l’Anoia. Seccions: Societat política esports cultura internet economia medi ambient educació gent enquestes entrevistes receptes. Portada, opinió, serveis, publicitat, guia comercial i contacte.
Antondensi
Blog Antondensi. Aquest blog vol ser una porta oberta per tot alló que passa a Martorelles. Qualsevol comentari sera benvingut i per descomptat, si teniu alguna foto sobre el nostre poble que volgue compartir, me l'envieu i le penjarem al blog.
aOlesa
Publicació portal d’Olesa de Montserrat. Inclou: Esports, societat, política, cultura, exposicions virtuals, entrevista, seccions, llista d'entitats, botigues i comerços, taulell d'anuncis, borsa de treball, ofertes immobiliàries, i ofertes de viatges.
Aquí Baix
Setmanari gratuït, comercial i d'informació en bilingüe català-castellà de l'Hospitalet i el Baix Llobregat. Actualitat i titulars, editorial, tema destacat, serveis i de la publicació, esports, oci, opinió, farmàcies, …
Aquí Berguedà
Aquí Berguedà, sintonitza'ns al 107.6 FM i aquibergueda.cat. Última hora de la comarca i des de la ràdio. Agenda d’activitats, classificats, play, farmàcies de guàrdia, transport públic, contacte, entre rivals i esports. A càrrec de Bífidus Produccions.
AraVallès
És el primer diari digital que neix per informar específicament de tot allò que succeeix a la comarca del Vallès Oriental. Una aposta per la menyscabada informació de proximitat. El del dia a dia dels quaranta-tres municipis que formen la comarca.
Àrea Badalona
Versió digital de la publicació Àrea Badalona, l’edició de Badalona de Àrea Besòs, un mitjà de comunicació de Sant Adrià de Besòs, Badalona i Santa Coloma de Gramenet, al Barcelonès. Actualitat, cultura, esports, entrevistes, opinió, i vídeos.
Àrea Besòs
Versió digital d’aquesta publicació. Àrea Besòs és un mitjà de comunicació de Sant Adrià de Besòs, Badalona i Santa Coloma de Gramenet, al Barcelonès.Actualitat, cultura, esports, entrevistes, opinió, vídeos. Edició impresa.
Àrea Gramenet
Versió digital de la publicació Àrea Besòs, edició de Santa Coloma de Gramenet, un mitjà de comunicació de Sant Adrià de Besòs, Badalona i Santa Coloma de Gramenet, al Barcelonès. Actualitat, cultura, esports, entrevistes, opinió, vídeos, ...
Arenys.cat
Portal informatiu i xarxa ciutadana d’Arenys de Mar i també d’Arenys de Munt (Maresme). Actualitat, agenda, Arenys digital, recursos, eines, xarxes i enllaços relacionats amb Arenys de Mar i Arenys de Munt.
Associació Fórum Grama
Creada l’any 1996 a Santa Coloma de Gramenet, l’Associació Fórum Grama, formada per gent que fa seva la línia de la mítica revista Grama, continuada pel Club de Debats. La revista Fòrum-Grama, és una plataforma de trobada, de pensament i debat.
Atalaia de Cubelles
Es un cim proper a Cubelles (el Garraf). Un punt d’observació i de vista privilegiat i a la vegada un nou bloc que podeu visitar a partir d’ara mateix. Només cal que us agradin les imatges i els continguts que hi ha. Activitats i vincles de Cubelles.
Aterrassa.cat
Aterrassa+.cat és l’edició electrònica d’aquesta edició especial del diari Avui, per la ciutat de Terrassa (Vallès Occidental). Economia, ciutat, cultura i espectacles, esports, cartes al director, el lector informa. Serveis i seccions.
Badalona - El Punt Avui
Edició digital de la ciutat de Badalona d’El Punt Avui Badalona. Inclou la informació local i els serveis Més Badalona, incidències viàries i del transport públic, participació ciutadana, equipaments a Badalona, agenda de Badalona, Badalona en dades, ...
Badalona bitàcola
Espai de Badalona bitàcola, el blog informatiu de Badalona, el municipi de la comarca del Barcelonès. Informació de la ciutat costanera. Notícies i articles, arxius, arxius recents i anteriors, etiquetes i enllaços del bloc.
Badalona Opina
Opina de les coses que passen a Badalona. Participa a BadalonaOpina. Ets el protagonista... ajudem a la ciutat entre tots. Pots pujar videos de Youtube. Si tens un blog sobre Badalona, permet que el contingut del teu blog, aparegui automàticament.
Badanotis
Portal web de notícies de les ciutat de Badalona i Sant Adrià del Besòs, ambdues a la comarca del Barcelonès. Inclou les seccions temàtiques, serveis web, i espais fixes. La seva portada és en castellà però els continguts són tots bilingües.
Badaweb
Badaweb és el cercador de la ciutat de Badalona, a la comarca del Barcelonès. Inclou mes de 6.500 registres d'empresses, tallers, botigues, professionals. Serveis, guia comercial, agenda cultural, ensenyament, etc…
Bagà.cat
Bagà.cat, informació, cultura i promoció cultal des de Bagà. Introdueix la teva adreça electrònica per a seguir el bloc i rebre notificacions per correu electrònic. Enllaç de Turismebagà sobre l’excursió a Sant Joan de l’Avellanet. Fotos de Bagà.
Barcelona es poderosa - Curiositats de la ciutat
A principis del s. XX l'Ajuntament de Barcelona prenia la iniciativa d'adquirir unes finques a Montjuïc per a construir-hi un parc municipal. Els seus terrenys de la muntanya de les famílies Fitó i Vinyamala i el comte d'Olzinelles passaven a la ciutat.
Barcelona Indymedia
Independent media center. Xarxa de terminals gestionats per col·lectius oberts. Volen revelar la realitat de forma directa a la seva essència. Actua per als que treballen per a un món millor. Editorials, publicació oberta, galeria media i enllaços.
Barcelona Opina
Opina de les coses que passen a Barcelona. Participa a BarcelonaOpina. Ets el protagonista... ajudem a la ciutat entre tots. Pots pujar videos de Youtube. Si tens un blog sobre Barcelona, permet que el contingut del teu blog, aparegui automàticament.
Barri9
Butlletí Informatiu Barri9, el vehicle de l’Associació Cultural i Social ACS Bac de Roda, amb el qual informa al veïnat de les millores o progressos dels diferents temes que es tracten, ja siguin urbanístics, socio-culturals o lúdico festius. Subscripció.
BarriSants.org
Portal de notícies a Internet, creat l'any 2005, amb informació del barri de Sants i entorn. També artícles d'opiniò, cultura i història, i recull punts de vista que no tenen cabuda a la majoria de mitjans de comunicació. Gestionat per una assemblea.
Bdebarna : Ciutat Vella
Pàgina de bdebarna - Històries de Barcelona. Mapa d'històries de Barcelona. Cada icona és una història diferent. Per barris, per temes i el més nou. Mapa d'històries de Ciutat Vella.
Bergactual.com
El Portal de Notícies de la comarca del Berguedà. Seccions: Cultura, arts plàstiques, música, teatre, economia, esports, festes, fet divers, medi ambient, obres, oci, opinió, editorial, política, societat, i TIC. Arxiu, especials, comentaris.
berguedeja
Berguedeja es un sistema de promoció de notícies de la comarca del Berguedà. Els mateixos usuaris envien les noticies i ells decideixen quines son aptes per arribar fins a la portada. Podeu fer-hi la vostra aportació.
Bloc de la Vall Bagà
Opinió i informació a Bagà al Bloc de la Vall de Jordi Fernández. Malgrat que sóc membre de Reagrupament, aquest bloc és independent i no es troba vinculat a cap partit polític ni a cap associació. S’intenta respectar a tothom.
Bloc de la Vall Terradelles
Opinió i informació a Terradelles (Bagà) al Bloc de la Vall de Jordi Fernández. Malgrat que sóc membre de Reagrupament, aquest bloc és independent i no es troba vinculat a cap partit polític ni a cap associació. S’intenta respectar a tothom.
Bloc Vallformosa
Notícies sobre la Urbanització de Can Servitge a Vallformosa, Rajadell i comentaris personals. Vallformosa és lloc ocupat pels pobladors de la Marca. Ara és el territori que va des de Servitge fins a Rajadell, al terme de Rajadell, a la comarca del Bages.
Boca-orella
La missió és difondre, fer ressó de les veus, escoltar les opinions, donar difussió als actes i activitats que proposeu i que creieu o hàgiu ja constatat que puguin ser interessants. Que tú siguis el protagonista i així li donis cos a aquest servei.
Bonrotllo.cat
BonRotllo.cat vol ser una referència a l’esperit positiu del Jordi (desaparegut), com també un petit record i homenatge a tots aquells joves compromesos que ens han deixat en el camí cap a la llibertat.
Busot
El confidencial polític líder que marca la diferència i el camí. No amaguem res perquè res se'ns escapa. Notícies que volen aportar llum al panorama polític a casa nostra, ... Bloc.
Butlletí El Masienc
El Butlletí El Masienc, és la publicació oficial del municipi de Les Masies de Roda, que edita l’ajuntament. Si no disposeu del programa Acrobat Reader, us el podeu descarregar fent click aquí. Podeu descarregar-vos els números anteriors.
Butlletins Ajuntament de Mataró
Web de l’Institut Municipal d’Acció Cultural de Mataró. Els butlletins oficials de l’Ajuntament de Mataró. La cultura al teu correu. Si vols rebre informació d’activitats i l'actualitat cultural al teu correu, subscriu-te al butlletí. Arxiu de butlletins.
Cabrera d'Anoia - Anoiadiari.cat
Actualitat d’aquest municipi des d’anoiadiari·cat, el primer diari digital de la comarca de l’Anoia. Amés les seccions: Societat política esports cultura internet economia medi ambient educació gent enquestes entrevistes receptes.
Caldes en Positiu
Grup de gent implicada, il·lusionada, i amb ganes de treballar, per a que Caldes recuperi el protagonisme dels interessos comuns. Es presentarà a les properes eleccions municipals del 2011, per aconseguir un canvi en positiu, sumant en positiu.
Calldetenes.com
Portal que fins ara portava Serge Aguilar, d'informació local, enllaços amb entitats culturals esportives i de l’Ajuntament, que recollia arxius, fotos de festes al municipi, correu electrònic, etc. La web va morir el passat novembre de 2009.
Campanya Més Català al Diari de Terrassa
Manifest en contra d’aquest rotatiu, perquè no respecta al col·lectiu de persones que tenen el català com la seva llengua habitual de relació. Opinions, adhesions, recull de premsa, actes de la campanya, voluntariat.
Can Baró Opina
Espai d'opinió de l’Associació de Veïns i Veïnes de Can Baró. Reivindicacions veïnals, servei d’assessorament, recolzament jurídic demandes, fem arribar la vostra veu al districte i us posem en contacte amb veïns i veïnes en la mateixa situació.
Cantalacanya - santfeliudecodines.cat
Web que es proposa criticar, informar i reivindicar. Es fruit del descontent de la política del nostre govern municipal. Estem farts de veure injustícies, despropòsits, inoperància, desídia, malbaratament, mancances, etc, que pateix el nostre poble.
Capçalera
Benvinguts a la web de "Capçalera", revista del Col·legi de Periodistes de Catalunya. A través del menú d'aquesta pàgina podeu accedir al contingut de tots els números publicats. Codi Deontològic.
capgros.com - Diari digital de Mataró i Maresme
El Diari Digital de Mataró i el Maresme. Notícies, agenda, cartellera, borsa immobiliaria, motor, restaurants, etc. Guia Capgròs de Mataró. Portal immobiliari del Maresme. Seccions i actualitat.
CardedeuBlogs
El diari que fan els ciutadans de Cardedeu. Si estiguessis registrat, en aquest espai veuries els titulars més recents de la premsa digital que fan menció de Cardedeu. titulars més recents de la premsa digital que fan menció de Cardedeu.
Carmel Amunt
Portal del Barri del Carmel que funciona des del 2001. És una plataforma, un espai on el veïnat, entitats, els professionals i l’administració pública participen conjuntament en la creació i desenvolupament de projectes per a la millora del barri.
Castelldefels 24h
Periòdic digital, notícies les 24hores del dia de la població i de la gent de Castelldefels, guia gastronomica, guia de viatges, esports, … Podeu contactar amb nosaltres mitjançant el formulari i fer-nos arribar les vostres notícies.
Castellvilarenc
Diari virtual de Castellbell I el Vilar (Bages). Castellvilarenc va estar col·laborador dels serveis informatius de la desapareguda Emissora Municipal Ràdio 7 FM des del 1991 al 1995, i col·laborà al periòdic local el Brogit, ambdós mitjans locals.
Catalunya News
Exdomini de Catalunya Online, veterà cercador i portal d'Internet català, ara convertit en diari i directori amb tota la informació de Catalunya: rutes, el temps, trànsit, viatges, salut, un nou directori (sense recursos) i d'altres serveis web.
Catalunya Opina
Opina de les coses que passen a Catalunya. Participa a CatalunyaOpina. Ets el protagonista... ajudem a la ciutat entre tots. Pots pujar videos de Youtube. Si tens un blog sobre Catalunya, permet que el contingut del teu blog, aparegui automàticament.
Centre Audiovisual i Tecnològic de Vilassar de Mar (CATV)
Web del Centre Audiovisual i Tecnològic de Vilassar de Mar. És un portal àudio-visual de Vilassar de Mar, a la comarca del Maresme. Conté informació i contingut audiovisual sobre el municipi de Vilassar de Mar, notícies, ràdio, televisió i dades diverses.
Cerdanyola al Dia
Cerdanyola al Día és una revista d'aparició setmanal que s'edita a Cerdanyola del Vallès (Barcelona). El rotatiu va ser fundat l’any 1999. Inclou: Política, cultura, ciutat, opinió, esports, entrevistes, reportatges, comerç i empresa, vídeos i documents.
Cerdanyola Desconeguda
Espai de Cerdanyola Desconeguda, l’única agència d’investigació pública de la ciutat de Cerdanyola del Vallès (Vallès Occidental). Els seus investigadors són: Valèria Flama, Joaquim Puntaseca, Doctor Kugel, Llamàntol Esberal i el corresponsal anònim.
Cerdanyola.com - Tot Cerdanyola
Web local de Cerdanyola del Vallès. Índex de continguts. Presentació del rotatiu, seccions, guia comercial, subscripció, suplement, tarifes, totes les notícies de Cerdanyola al teu e-mail, enllaços locals, hemeroteca, …
Cerdanyola.info
El diari digital de l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès (Barcelona), Inclou informació del nucli de població agregat de Bellaterra. Portal editat pel Servei de Mitjans de Comunicació de l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès.
Cervelló.com
El portal dels ciutadans del municipi. Informació general: història i paratges, entitats, l'Ajuntament, notícies, novetats, activitats i empreses. Podeu enviar-hi notícies locals i informacions vostres. Cervelló està situat en la Nacional 340.
Ciutat Vella en Crisi | Les conseqüències del capitalisme
La responsabilitat de la crisi és del sistema, però els governs hi ajuden perquè responen a les exigències del pirates neoliberals de desregular-ho tot. Era evitar caure en la crisi cíclica, però ha afavorit la bombolla més difícil de controlar.
Collbató On-Line
Espai de Collbató On-Line, el diari electrònic de Collbató (Baix Llobregat): Notícies locals, notícies comarcals, agenda, articles d'opinió, fòrum de debat, enllaços d'interès. Portada i serveis.
Collbató.com
Espai no oficial del poble de collbató. Collbató.com és el portal informatiu del municipi de Collbató, ubicat dins de la comarca del Baix Llobregat. Portada, fòrum, articles d'opinió, agendes i serveis. Notícies, i notícies de les rodalies de Collbató.
CollSaCabra d.o.
CollSaCabra d.o. és el bloc de Francesc Badia de servei local amb completa informació de la zona Rupit-Pruit, Collsacabra. Bibliografía consultada i enllaços de les rodalies del Collsacabra.
Contrapunt Diari de Mollet
Contrapunt Diari de Mollet, amb un tiratge de 10.000 exemplars setmanals, és un setmanari gratuït de referència al Baix Vallès. És un producte jove, independent i un exponent de qualitat de la premsa de proximitat.
Copons2.0
Publicació digital del municipi de Copons (Anoia). Actualitat. Alta Anoia, benestar social, comerciants i traginers, cultura, educació, esports, serveis, macrojocs, medi ambient, noves tecnologies, urbanisme, enllaços locals i a xarxes socials.
Cornellà Informa
El nou butlletí electrònic, versió digital de l'informatiu municipal de l'Ajuntament de Cornellà de Llobregat (Baix Llobregat). Veure publicacions especials i d'altres publicacions d'aquest ajuntament del Baix Llobregat.
Cornudella a internet
Treball sobre internet i Cornudella no pretèn en absolut ser un estudi en profunditat sobre el tema, només un reportatge fet amb la intenció de contribuïr a la presència de Cornudella a internet i a la seva divulgació.
Coses de Vallromanes
Pàgina de Coses de Vallromanes, amb informació de la vida local a Vallromanes (Vallès Oriental). La pàgina es troba preparada per la seva de construcció propera.
Crònica de Sarrià
Revista de publicació trimestral que es pot trobar a les llibreries i papereries de Sarrià al preu de 3 euros. Edita Edicions El Mirador. Enquadernable cada 8 números. Informació local, Amics de Sarrià, A.V. de Sarrià. Les subscripcions per telèfon.
Crònica Vida d'Esplugues
Revista nascuda al 1950. La Crònica de la Vida d'Esplugues, és una publicació bimensual, amb articles d'opinió i d'actualitat del poble, primant l'estat i les activitats de les entitats. Els partits polítics municipals també donen el seu punt de vista.
Cugat.Cat
Cugat.Cat és el portal d’informació diària televisió i ràdio Cugat.cat, depen del Grup de Comunicació Multimèdia. Cugat.cat diari depenen de l'OAMCIC de l'Ajuntament de Sant Cugat. Notícies, esports, ràdio, televisió, música, la botiga, versió mòbil, ...
Cul de Sac
Weblog amb opinions, notícies i comentaris de la comarca del Maresme i més concretament de Teià. Fot pena escoltar segons quins comentaris al poble. Fa riure, vaja.
De Canaletes a Colom - Notícies de Les Rambles
Les Rambles són el cor de Barcelona. Milers de ciutadans o turistes caminen cada dia amunt i avall el trajecte que va de la font de Canaletes a l'estàtua de Colom, amb comerços, músics, artistes o escultures humanes que donen un ambient especial.
Delta, Periòdic independent del Prat
Periòdic Independent de El Prat de Llobregat. Publicació mensual d'informació local. Des de l'any 1977, les seves pàgines recullen des d'un punt de vista independent el més destacat de la vida política, social, cultural i esportiva del Prat de Llobregat.
Delta, Periòdic independent del Prat - Bloc
Periòdic Independent de El Prat de Llobregat. Publicació mensual d'informació local. Des de l'any 1977, les seves pàgines recullen des d'un punt de vista independent el més destacat de la vida política, social, cultural i esportiva del Prat de Llobregat.
Des de la Mediterrània, bloc collectiu
Des de la Mediterrània, bloc collectiu. Bloc collectiu, amb seccions d'actualitat política, ciència i tecnologia, cultura i societat, natura i medi ambient, poemes i cançons, i salut i benestar. Llocs recomanats i novetats al teu correu.
DeValldoreix
Portal informatiu d’aquesta EMD de St Cugat del Vallès (Vallès Occidental). Actualitat i serveis de Valldoreix. Registra’t i participa. Afegir acte o comerç de Valldoreix, servei de mascotes perdudes, notícies, agenda comerç i serveis i història de l’EMD.
Diari de Castelldefels
Diari de Castelldefels és el primer diari digital amb les noticies més detacades d’aquesta ciutat del Baix Llobregat. També pots donar-te d'alta gratuïtament al servei de newsletter, per rebre un cop al mes un resum de les darreres notícies.
Diari de Cornellà
Versió electrònica del Diari de Cornellà. Pots llegir l'edició actual del Diari de Cornellà navegant per les seccions del menú superior (s'obriran en altra finestra) i també ho podeu descarregar. Notícies, opinió, esports, agenda i cultura.
Diari de Cubelles
Espai de comunicació i intercanvi d'opinions sobre i pel municipi de Cubelles. Preguem als lectors i als comentaristes que siguin respectuosos amb la diversitat d'idees i sensibilitats. L’espai, creat el 2004, el 20-1-2008 superava les 20.000 visites.
Diari de L'Hospitalet
La versió digital del Diari de L'Hospitalet. Mitjans de comunicació municipals de la ciutat de L'Hospitalet de Llobregat (Barcelonès). Ciutat, societat, cultura, entitats, política, reportatges, ... També la Televisió L'Hospitalet i Ràdio L'Hospitalet.
Diari de Masquefa
Articles, històries, informacions, notícies, reportatges, i altres curiositats masquefines. Tot Masquefa. Als escrits i noticies de Diari de Masquefa tothom hi pot dir la seva, en cada article s’hi poden deixar comentaris, parers i opinions.
Diari de Rubi
És l’espai digital del Diari de Rubi, rotatid’aquesta ciutat del Vallès Occidental. Inclou la descàrrega del Pdf del diari d’aquesta setmana, les informacions més destacades del diari, les cartes dels lectors, classificats, farmàcies de guàrdia, etc.
Diari de Sabadell
Versió digital del Diari de Sabadell, el teu diari de sempre. El diari de la teva ciutat. La web és una altra forma de viure amb tu el dia a dia. Envia informació gràfica o escrita al diari. La ruta de les tapes i els vins. El Diari a les xarxes socials.
Diari de Sant Andreu de la Barca
Diari de Sant Andreu de la Barca. Publicació gratuïta del Baix Llobregat. Exemplars gratuïts repartits a les bústies del Baix Llobregat. Periodicitat: Mensual. Portada actual en pdf. Altres publicacions recents.
Diari de Sant Andreu de la Barca
Diari de Sant Andreu de la Barca. Pots llegir l'edició actual del Diari de Sant Andreu de la Barca. Navegant per les seccions del menú superior (s'obriran en altra finestra) i també ho podeu descarregar. Els arxius estan en format pdf.
Diari de Sant Boi
Versió electrònica del Diari de Sant Boi. Publicació gratuïta del Baix Llobregat i l'Hospitalet. 250.000 exemplars gratuïts repartits a les bústies del Baix Llobregat. Periodicitat: Mensual. Portada actual en pdf. Altres publicacions recents.
Diari de Sant Feliu
Versió electrònica del Diari de Sant Feliu. Publicació gratuïta del Baix Llobregat. Exemplars gratuïts repartits a les bústies del Baix Llobregat. Periodicitat: Mensual. Portada actual en pdf. Altres publicacions recents.
Diari de Sant Vicenç dels Horts
Versió electrònica del Diari de Sant Vicenç dels Horts. Publicació gratuïta del Baix Llobregat, Edició d'exemplars gratuïts repartits a les bústies del Baix Llobregat. Periodicitat: Mensual. Portada actual en pdf. Altres publicacions recents.
Diari de Sentmenat
Versió electrònica del Diari de Sentmenat. Notícies, opinió, esports, agenda, cultura, noves tecnologies, seccions, opinió, editorial, cartes al director. Neix la premsa a Sentmenat amb tota la informació del municipi.
Diari de Vic
Societat creada l’any 2002, amb l’objectiu de crear el 1r setmanari gratuït, amb més contingut redaccional que publicitari, a l’Osona. Surt al carrer amb format periòdic tradicional, amb 12.000 exemplars de tiratge, distribuïts per la comarca.
Diari de Viladecans
Versió electrònica del Diari de Viladecans. Publicació gratuïta del Baix Llobregat. Edició d'exemplars gratuïts repartits a les bústies del Baix Llobregat. Periodicitat: Mensual. Portada actual en pdf. Altres publicacions recents.
Diari de Viladecavalls
Web oficial del Diari de Viladecavalls. Des d'aquest emplaçament donem continuïtat al Diari de Viladecavalls, abans ubicado en www.diariogratis.com/3704, amb la rigorositat de sempre, intentant recuperar les entrades anteriors que sigui possible.
Diari de Vilanova
Edició electrònica del Diari de Vilanova, el periòdic més antic de la premsa estatal. Inclou la portada de l’edició en paper del rotatiu. Notícies d’actualitat, àrees temàtiques, opinió, esports, hemeroteca, i informació corporativa del Diari de Vilanova.
Diari del Baix Llobregat Nord
Pots llegir l'edició actual del Diari del Baix Llobregat Nord (Martorell, Sant Andreu de la Barca, Esparreguera, Olesa de Montserrat, Abrera, Sant Esteve Sesrovires, Castellví de Rosanes i Collbató) navegant per les seccions del menú.
Diari d'Esplugues
Versió electrònica del Diari d'Esplugues. Publicació gratuïta del Baix Llobregat. Edició d'exemplars gratuïts repartits a les bústies del Baix Llobregat. Periodicitat: Mensual. Portada actual en pdf. Altres publicacions recents.
Diari d'Esplugues
Versió electrònica de La Ciutat de Cornellà. Notícies, opinió, esports, agenda, cultura, noves tecnologies. Navegant per les seccions del menú superior (s'obriran en altra finestra) i també ho podeu descarregar. Els arxius estan en format pdf.
Diari Mataró
A Diari Mataró les notícies diàries de la ciutat de Mataró i també de la comarca d'El Maresme. Entrevistes, enquestes, col·laboracions literàries, exposicions virtuals de fotografia, pintura, escultura, ..., l'agenda cultural del mes, jocs i utilitats.
Diari Sant Quirze
Portal de notícies de Sant Quirze del Vallès. Diarisantquirze.cat és la web amb totes les notícies de Sant Quirze del Vallès. Diari digital, directori de compres i serveis del municipi i enquesta setmanal. Inclou revistes i articles d’opinió. Contactes.
Directa, Setmanari de Comunicació
La Directa és un setmanari pensat, dirigit i sostingut des dels moviments socials i pels moviments socials. Una eina que serveix per acostar totes les realitats a la societat, dels moviments socials, com la de col·lectius invisibles de la nostra societat.
Districte15.info
Web de Districte 15. Districte 15 és una publicació setmanal digital sobre Barcelona ciutat. Periodisme de prop i a poc a poc. El fem un grup de professionals, quan podem i sense finançament. Estem en fase beta. Provant. Fundació Periodisme Plural.
Districtes.info
Portal web 2.0 amb notícies i continguts de les televisions de districte de Barcelona. Les últimes notícies del web. Districtes: Ciutat Vella, Eixample, Sants, Les Corts, Sarrià-Sant Gervasi, Gràcia, Horta-Guinardó, Nou Barris, Sant Andreu i Sant Martí.
DosriusDiari.cat
Notícies del poble de Dosrius, Canyamars i El Far. DosriusDiari.cat és un blog d’informació sobre el municipi de Dosrius (el Maresme). Informació territorial i local. Si voleu enviar-nos una nota de premsa o actes d’interès ho podeu fer al correu adjunt.
Ecoxarxa
Publicació trimestral d’actualitat ecològica, en color, amb àmplia informació sobre l’ecologia i la natura. Vol esdevenir una eina d’expressió, informació i divulgació d’aspectes de l’entorn natural, i un mitjà educatiu per a sensibilitzar a l’entorn.
Edició Molins de Rei · e-notícies
Versió electrònica del Diari de Molins de Rei. Publicació de l'e-notícies · El diari de referència en català. Actualitat de Catalunya amb especial atenció a la informació política i econòmica. Publicació diària. Altres publicacions recents.
El 10
Web d’El 10, setmanari gratuït del Vallès Oriental. Seccions, poblacions, hemeroteca, efemèrides 2.0 i contacte. Obres de restauració de Tagamanent, Rubi en El dret a decidir marca la campanya electoral al Vallès. El mossèn de Lliçà no queda absolt…
El 3
Les notícies que passen a Sants, Hostafrancs, la Bordeta, el Poble Sec, la Marina i Font de la Guatlla. Un bon mitjà per saber quins són els esdeveniments que succeeixen dia rere dia al nostre barri. Des de la globalitat que ens ofereix internet.
El 3 de Vuit
Setmanari de l'Alt i Baix Penedès, cultura, esports i actualitat. Noticiari de les poblacions penedesenques; Vilafranca, Sant Sadurní d'Anoia i el Vendrell. El nou domini .cat, ja no és operatiu. Pot haver desaparegut la publicació.
El Blog de La Sagrera
Blog pretén ser un punt d’informació a la xarxa sobre el barri barceloní de La Sagrera. Si tens fotos antigues, coneixes històries del barri o ha passat algun fet important al costat de casa teva comparteix-ho amb mitjançant el correu del blog.
El Breny
El Breny - Sant Vicenç de Castellet. Revista mensual d’informació local a Sant Vicenç de Castellet (Bages), editada pel Col·lectiu El Breny. Tota la informació del municipi, fòrum, el temps i hemeroteca de números anteriors.
El Brogit
Publicació catalana, en català, d’àmbit local i continguts informatius i culturals. Va ser fundat el 1980 per un grup de persones, desitjoses d’investigar la història local, i contribuir a la integració dels nuclis del poble a través d’un periòdic.
El Brugués Digital
El mitjà de comunicació més jove de la ciutat de Gavà, creat per apropar l'actualitat informativa als gavanencs mitjançant Internet. Brugués Digital oferirà una actualització diària dels seus continguts.
El Cargol - Magazine del Penedès
El Cargol és una publicació de distribució gratuïta a tots els forns de pa i d’altres llocs de totes les poblacions de l’Alt Penedès i el Garraf. Edició de la comarca de l’Alt Penedès, amb 16.000 exemplars i El Cargol. Edició Garraf, amb 11.000 exemplars.
El Castell Digital
El Castell Digital (elCastell.org) és la publicació oficial del Patronat Municipal de Comunicació i Imatge de l’Ajuntament de Castelldefels. Notícies d'actualitat de Castelldefels, portada, revista en PDF, hemeroteca, subscripció i vincles d’interès.
El Cau del Drac
Un bram des de la xarxa. Publicació editada des de Cerdanyola del Vallès (a la comarca del Vallès Occidental), que dona una especial importància al programari lliure i la informàtica des d’un punta de vista nacional català.
El Confidencial dels Igualadins
Weblog del Confidencial Igualadí. Informació d’Igualada, mitjans de comunicació i política local. Notícies, enquestes, arxius del bloc i seccions. El Confidencial dels Igualadins suspèn totes les seves activitats per un temps indefinit.
El Crit del Gall
El Crit del Gall és la publicació d’informació local de l’Ajuntament de Castellgalí. Editorials, reportatges, entrevistes, Castellgalí, revistes en pdf, enllaços, telèfons d'interès, plànol de carrers, plànol del terme, Casal Cultural, agenda, etc.
El Far
Pàgina d’aquesta semanari d’informació comarcal que es distribuiex amb El Periódico de Catalunya. La publicació és bilingüe català-castellà. Inclou informació de la comarca del Baix Llobregat i de la ciutat de L’Hospitalet de Llobregat (Barcelonès).
El Formiguer de Palau
Blog del Formiguer de Palau. Totes les activitats que realitzem. I us animem a participar-hi. El mes de maig a Santa Maria de Palautordera és realitza una trailwalker per lluitar contra la pobresa i la injustícia en el món. Missatges més antics.
El Fulletó
Revista de comunicació setmanal de distribució gratuïta. Des de 1998 als carrers del Vallès Oriental i Occidental, repartida a 15 poblacions. Programació televisió diària. Més de 20.000 exemplars setmanals i més de 35.000 lectors. A tot color.
El Llaç
Revista independent d'informació local i opinió de Molins de Rei. Nascuda el 1957 com a publicació parroquial, amb el nom de Llaç d'Unió, s’editada avui en català per l'Associació Cultural Fòrum XXI. Periodicitat mensual i un tiratge de 1.200 exemplars.
El Lladoner - Badiadelvalles.org
El Lladoner, diari independent d’informació local editat per la Federacio d’Entitats Culturals de Badia del Vallès. La pàgina de Badia, per conèixer dades sobre les associacions, la ciutat, les notícies diàries i participar activament.
El Llobregat
Versió digital de El Llobregat, diari bilingüe, editat a Sant Boi de Llobregat, que vol fer arribar de manera pròxima i professional la informació més propera als veins del Baix Llobregat i de la ciutat de L’Hospitalet. Inclou informació per municipis.
El Martinet
Butlletí mensual general, que divulga tota la informació socio-cultural de Sant Martí Sarroca, contribuint a crear opinió i generar debat social per a l’aprofundiment democràtic. Esdevé notari de la micro-història local i configura l’arxiu fotogràfic.
El Mirador en Boles
Hem estat atents al dia a dia castellarenc i tot i que el regidor de seguretat i sindicalista motivat, senyor Ley-và, ha emès un comunicat assegurant que la urbana està fent-se seus els coneixements del civisme. El redactor en cap: L'Estevet de Castellar.
El Mirall
Pàgina d’elmirall.net, l’edició digital del mensual de Santa Coloma de Gramenet. La publicació, dirigira per Josep Maria Roca, és editada per Edicions de Santa Coloma. Números publicats, equip de redacció, publicitat, acudits, el llibre, …
El Nou Santpolenc
Versió electrónica de la revista d'informació de Sant Pol de Mar. En aquestes planes de l'ENS, podreu trobar tot el contingut de la revista desde el número 24. Cercador de notícies. Especial número 50 (maig de 2007).
El País Catalunya
Internacional, opinió, Espanya, Catalunya, economia, ciència, tecnologia, cultura, estil, esports, … València llança una campanya dissenyada per Ortifus per conscienciar la població. L'exalcaldesa de València i senadora del PP va ser amenaçada…
El Parcial - Entre Horta i La Guineueta
El Parcial és un publicació creada per en Felipe Blasco i realitzada entre Horta i La Guineueta, amb informació relativa a aquests dos barris del districte d’Horta-Guinardó de la ciutat de Barcelona. Enllaços veïns. La pàgina no està actualitzada.
el Passeig de Callús
Espai del El Passeig de Callús (Bages). El Passeig de Callús és un bloc d’articles i notícies callussenques i d’arreu de Catalunya i d’arreu del món, curiositats, amb vídeos i fotografies. Coses que es fan properament, amics i arxiu del bloc.
El Pati Descobert
El Pati Descobert és una publicació que fa tres anys que va néixer. Es va crear amb l’objectiu d’obrir un espai virtual per compartir allò que havíen après a la Universitat: Anàlisi, debat, reflexió i, sobretot, la seva passió: la Ciència Política…
El Plà Times
Entitat del Veïnat de la Franja Costanera de Cabrera de Mar. Blog sense inclinacions polítiques, amb la intenció de convertir el Plà de l'Avellà en el millor lloc posible, i a on comunicar-se entre veïns i amics sigui accessible, i d'ajuda a la comunitat.
El Pont de Ferro
Revista d’informació local de l’Ajuntament de Tordera (Maresme), editada pels informatius de Ràdio Tordera. Noticies de l’Ajuntament, reportatges, entrevistes, ensenyament, entitats, cultura, passatemps, ... Podeu rebre-la a casa!
El Portal de Gavà
Pàgina del portal de notícies d'actualitat de la ciutat de Gavà. Agenda d'activitats i informació d'aquest municipi del Baix Llobregat. Links d'interés. Web del Club de Futbol Gavà.
El portal de Sants
Cristina Martin, presidenta de l'Associació de Veïns del carrer Joan Güell i Rodalies, i gestora del Portal de Sants; Jordi Martí, regidor del districte de Sants-Montjuic; i Nuria Feliu, padrina de l'espai, van inaugurar aquest espai del Portal de Sants.
El Punt Avui - Notícies de Sabadell
Totes les notícies, agenda i els serveis d’edició de Sabadell, ciutat del Vallès Occidental, d’aquest diari català. Informació de Sabadell, del Vallès Occidental, dels Països Catalans i del Món. Seccions, agenda, serveis, blogs i canals temàtics.
El Punt Avui - Notícies de Terrassa
Totes les notícies, agenda i els serveis d’edició de Terrassa, ciutat del Vallès Occidental, d’aquest diari català. Informació de Terrassa, del Vallès Occidental, dels Països Catalans i del Món. Seccions, agenda, serveis, blogs i canals temàtics.
El radar de Sarrià
Unes cròniques fetes des de Sarrià, sovint poc políticament correctes, que no es limiten a tractar temes sarrianencs sinó també barcelonins, nacionals, europeus i d’ultramar, barrejant contínuament informacions i opinions, tant pròpies com d’alienes.
El Sesrovirenc Digital
Espai web del Sesrovirenc Digital, publicació editada per l’Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires. Inclou els espais: La Calaixera, Club de feina, Xarxases.cat, Àlbum de fotos de Sesrovires. Butlletins anteriors disponibles en format digital PDF.
El setmanari.cat
Espai web del setmanari.cat, la publicació informativa diària de les comarques centrals catalanes. Està editada per l’empresa TLB Grup. Inclou informació diversa: portada, actualitat, Manresa, comarques, cultura, esports, entrevista, breus, serveis.
El Sot.cat, el Diari digital de Sant Quirze del Vallès
Diari digital de Sant Quirze del Vallès, municipi de la comarca del Vallès Occidental. Portada, fem poble, actualitat, esports, entitats, comarca, política, tres o quatre bafarades, … Anuncis, darrera hora, cercador de notícies, agenda, el rodal, etc.
El Ter - Santa Eulàlia de Riuprimer
És l’arxiu de notícies del municipi de Santa Eulàlia de Riuprimer, a la comarca de l’Osona, que edita la publicació regional El Ter. Notícies relacionades amb cada tema i notícies d’altres municipis de l’Osona.
El ToT Badalona
Revista setmanal gratuïta d'informació local i comercial de les poblacions de Badalona, Montgat i Tiana. Notícies, classificats, serveis, arxius, ... Podeu enviar cartes al director.
El Tot Granollers i Vallès Oriental
Eltotgranollers i vallèsoriental, revista d'informació comarcal i comercial. El Tot Granollers i Vallès Oriental, vint anys (1993-2013). El format virtual interactiu inclou enllaços a les pàgines dels anunciants i d’informacions. Agenda comarcal setmanal.
El Tot Mataró i Maresme
Edició electrònica i edició paper de El Tot Mataró i Maresme. Ciutat, política, societat, economia, successos, educació, salut, urbanisme, medi ambient, cultura, esports, Maresme, especials, opinió, blocs, multimèdia, oci, participació, ...
elBaix.cat
Mitjà de comunicació de proximitat, plural i obert a comarca del Baix Llobregat, on trobar entrevistes, agenda cultural, opinió i molt més. Creat l’any 2012, com a mitjà de comunicació comarcal, crític i amb vocació de servir com a instrument de cohesió.
elmoianès.cat
Economia-empresa, societat, esports, cultura i espectacles, mobilitat i trànsit, política, esports, Catalunya, notícies Diari Moià, Moianès, Castellcir, Calders, Castellterçol, Granera, L’Estany, Monistrol de Calders, St Quirze Safaja i Sta Maria d’Oló.
Els Nostres Barris
Revista de la comunitat de veïns de La Torrassa de L'Hospitalet, vinculada al Punt Omnia Jis/Arrels de la Ronda La Torrassa. Editada des del Punt TIC Omnia, té una tirada de 1000 exemplars al barri de La Torrassa i resta de ciutat de L'Hospitalet.
Elter.net
Mitjà de comunicació digital que ofereix informació local i comarcal rigurosa i veraç. Atenció especial a Manlleu, però també a la resta de la comarca d'Osona, elter.net no només és un espai digital d'informació, sinó que tambe és un espai de Servei.
e-molletans
informació, no actualitzada des del 2009, de la ciutat de Mollet del Vallès. L'Ajuntament no atura les obres pel Menhir trobat al Pla de les Pruneres. Mollet prepara la diada de Sant Jordi, Mollet amb Cuba presenta la pel.lícula " Montaña de Luz".
En Xarxa
En Xarxa us ofereix tota mena de serveis d'Internet des de Barcelona. A la web hi tobareu música, buscadors, informació, premsa i moviments de caire alternatiu. Pàgines i serveis hostatjats.
Ensantboi.com
És un espai digital de comunicació de Sant Boi de Llobregat (Baix Llobregat). Ensantboi.com és un projecte produit per la associació E-xpect@,net. Informació d’actualitat, oci i cultura, guia de comerç local i restaurants.
entrebastidors.info
Espai a Internet de entrebastidors.info, la revista precària, i de contingut alternatiu de la vila d'Esplugues de Llobregat, al Baix Llobregat. Informació local i agenda d’esdeveniments propers.
Espai Vallromanes
Vallromanes oberta al debat a través d’aquest blog amb tota la informació local i enllaços del municipi. Notícies destacades i dades de Vallromanes. Si vols publicar alguna notícia, opinió, etc. contacta amb nosaltres.
Esparreguera ciutat del meu cor
Articles, noticies d’Esparraguera (Baix Llobregat), i activitats locals. Vincles: d’Esparraguera, generals, d’Internet, cercadors i aplicacions informàtiques. Totes les dades genrals i l'agenda d'actes d'Esparraguera.
Esparreguera S7T
Web d’Esparreguera S7T, revista bimensual en paper, d’informació local. Més de 20 anys d’història. Organitza la festa anyal on trobar-se, lectors i col·laboradors i és l’excusa per reconèixer a persones, entitats i activitats motors culturals del poble.
Èxit Vallès
Espai a Internet d’Èxit Vallès. Èxit Vallès s’edita des de l’any 1993 i, actualment, és l’única revista de distribució gratuïta de la ciutat de Sabadell cada mes a les bústies i als comerços. la revista del mes, els clients, missatges publicitàris.
Fet a Sant Feliu - Diari digital de Sant Feliu de Llobregat
Fet a Sant Feliu és un diari digital de la capital del Baix Llobregat, Sant Feliu de LLobregat. És un diari digital local d'informació general i el primer diari independent de Sant Feliu de Llobregat. Nascut el 2010 i editat per Sant Feliu Viu SCCL.
Fòrum 21 Esparraguera
Entitat amb 10 anys d’història. Organitza diverses trobades i debats al voltant de l’actualitat del municipi d'Esparreguera (Baix Llobregat). Inclou les seves notícies i activitats més importants: Retallades, diversitat, art, política, fuga de cervells, …
Gar - La Garriga, Actualitat i Rauxa
Aquesta és la web de la revista setmanal el "gar" que edita l'associació "el garbell" de La Garriga (Vallès Oriental). Informació sobre el Gar, seccions, arxius, enllaços i contacte amb la redacció de la publicació.
Garbuix
Plana web de la revista Garbuix. És una revista independent de Les Fraqueses del Vallès (Vallès Oriental). Inclou; l'editorial, poemes, reportatges, entrevistes, notícies locals, salut, opinió, cuina, i altres seccions.
Gràcia Promoció de Mitjans
L'associació Gràcia Promoció de Mitjans, a través del seu equip de redacció i administració, ha participat en els projectes editorials més importants que han sorgit al districte de Gràcia els darrers anys. Des d'octubre de 1997.
Gràcia Viva
Gràcia viva web d’informació de l’actualitat i els moviments socials i populars de la Vila de Gràcia. Aquí hi trobareu tota aquesta realitat gracienca, totes aquelles lluites i activitats que els i els gracienques fem i que silencien els mitjans oficials.
Gramenet 2.0
Blog d’informació i opinió de Santa Coloma de Gramenet. Navegarà en l’última hora per trobar els marcs que permetin entendre el que succeeix, entre notícies que gairebé mai aconsegueixen un titular a la premsa. L’objectiu és rigor i independència.
Gramenet150.cat
Web de noticies locals a Santa Coloma. Informació sobre la ciutat mes enllà de els clàssics i dirigits mitjans actuals. Gramenet150 neix amb la idea de informar d’una manera el més senzill possible i des-de un prisma proper. Contingut en català mínim.
Grup Tot Oci
Grup tot oci - gastronomia, allotjaments, comerços, esports, … Guia que ofereix les opcions d’oci (teatre, música, concerts, festes, restaurants, bars, discoteques, gimnasos, centres estètics, centres comercials...) a la seva ciutat i àrea d’influència.
GuiaParCollserola
Espai digital d’aquest guia, editada per Publiparc. Té l’àmbit del Parc de Collserola i les seves àrees i municipis d’influència, amb una tirada de 10.000 exemplars mensuals i uns 16.000 lectors. Notícies, serveis, apunts recents, hemeroteca, …
Horta-Guinardó batega
Espai web d’Horta-Guinardó batega, el pols del districte. Horta-Guinardó és un dels districtes més desconeguts de la ciutat de Barcelona. Des d’aquest portal pots atrevir-te a descobrir tots els seus racons! Enllaços, companys i històries.
Hospi.cat
Espai web de Hospi.cat: diari digital de la ciutat de l'Hospitalet de Llobregat (Barcelonès). Inclou les seccions: La Ciutat, editorials, notícies, cultura, esports, entrevistes, enquestes, opinió, mail obert, enllaços, Hospi TV, i galeria d’imatges.
Illacrua
Illacrua, Actualitat i Alternatives és una revista mensual, d'actualitat. Va néixer el 1992 i, de llavors ençà, s'han editat més de 120 números. Està especialitzada a tractar l'actualitat social, política i cultural des dels nous moviments socials.
Infobaix
Mitja informatiu alternatiu sobre lluites populars de la comarca del Baix Llobregat. Concentració pel dret a l'avortament a Sant Feliu. Maniobres militars a Esplugues. El Prat s’afegeix a les protestes contra la pujada abusiva del transport públic…
Infocastelldefels.cat
Espai d’Infocastelldefels.cat, publicació digital informativa i de serveis de Castelldefels, associada a infolocalia.com. Compartir informació i notícies, Últimes entrades publicades d'empreses locals i nacionals. Directori comercial.
Infolhospitalet
Portal amb informació i directori de la ciutat de L'Hospitalet de Llobregat (Barcelonès), creat pel grup malagueny Creaciones Audiovisuales del Sur, amb la marca Infolocalia.com. Notícies diàries, esports, i comerç per sectors. Traductor.
InfoPiera
Blog d’informació de la Vila de Piera (comarca de l’Anoia). T’acostem l’actualitat de la Vila. Articles, arxius, categories, entitats de Piera i informacions de l’actualitat local.
InfoRipollet
Lloc de l’Ajuntament de Ripollet, dedicat a la informació municipal d’aquesta ciutat del Vallès Occidental. Inclou notícies locals, agenda de la ciutat, publicacions oficials, guia comercial, activitats educatives, serveis municipals i la televisió local.
informadordeMartorell.cat
Bloc informatiu de Martorell i la comarca del Baix Llobregat. Editorial, cultura, societat, tal com raja, esports, cinema, notícies, entrevistes, esports, cartes al director, informació general, i serveis del municipi.
informa't! BCN
Moviment per a la informació ciutadana. Edgar Capella: dissenyador gràfic Pau Lopez: interiorista Aida C. Rodríguez: llicenciada en filosofía i en ciutadania i drets humans, professora de secundària Sandra da Silva: advocada Cristian Palazzi, …
Informatiu Comarcal del Baix Llobregat
Programa diari d'actualitat que emeten en cadena diverses emissores locals del Baix Llobregat, coordinat per Prat Ràdio. Sintonitza amb l'actualitat de dilluns a divendres a les 13.30 h. La web inclou tots els titulars del dia al Baix Llobregat.
infoTerrassa.com
Pàgina d'infoTerrassa.com, la informació de Terrassa explicada pels Terrassencs. Si tens alguna informació que vols divulgar, una opinió, etc. que estigui relacionada amb la ciutat de Terrassa envia-la. Seccions.
iSabadell.cat
És un projecte que neix amb una finalitat ben clara: fer periodisme local de qualitat. Per dur a terme el nostre projecte periodístic, oferim solucions en comunicació a les empreses, entitats i persones de la ciutat i la comarca que les puguin necessitat.
L' altra visió
Publicació local de Viladecans. L’ajuntament atorgà a Pasqual Maragall el títol de fill adoptiu de Viladecans com a reconeixement als mèrits al front de l’alcaldia de Barcelona i la seva col·laboració als Jocs Olímpics de Barcelona l’any 1992.
L’Eco de Sitges
És el setmanari local degà d'informació general de Sitges. Fundat el 1886 per Josep Soler i Cartró. Director: Josep M. Soler i Soler. Actualitat, esports, oci i cultura, festes, entrevistes, edició impresa, impremta, subscripcions, publicitat, i contacte.
L’Enrenou Tot Manresa
Web de L’Enrenou Tot Manresa, publicació gratuïta editada a Manresa. Veure edicions anteriors. Castellgalí, Castellolí, Cervera, El Bruc, El Pont de Vilomara i Rocafort, Gironella, Golmés, Guissona, Igualada, Jorba, Manresa, Navarcles, Navàs, ...
L’Escopinya
Un reconeixement al millor i pitjor que ha passat a Rubí. Per aquest motiu que presenta els Premis Escopinya. Uns premis separats per categories i cada una amb 3 candidats finalistes. S’hi expliquen més detalladament les diferents candidatures.
L’Independent de Gràcia
Espai digital d’aquesta publicació setmanal de distribució gratuïta, amb un àmbit de cobertura local dels cinc barris del districte de Gràcia, de la ciutat de Barcelona. Es publica els divendres i es distribueix als comerços del barri i per Internet.
L’independent de Sant Adrià
Espai de l’edició digital de L’independent de Sant Adrià del Besòs, al Barcelonès. L’independent és un mitjà imprès que també es publica en edicions pel districte de Gràcia, a Barcelona i per Barberà del Vallès. Notícies i últims números.
L’Informador de Martorell
Es tracta de la versió digital de l’Informador de Martorell, setmanari local editat des de 1979. Editorial, és noticia, esports, societat anònima, coses meves, amb les dues mans, pareroscopi Martorell en b/n, Martorell DO, cartes al director, …
La Barceloneta
Versió online del Diari de La Barceloneta, una publicació gratuïta mensual, editada a i per aquest barri mariner i turístic del litoral de la ciutat de Barcelona. Podeu consultar totes les pàgines escanejades de l’edició actual i les anteriors.
La Barceloneta amb l'aigua al coll
La Barceloneta amb l'aigua al coll. La vida qüotidiana en aquest barri de Barcelona. Protestes veïnals, fòrum mobbing, el pla dels ascensors de la Barceloneta a qui beneficia? Solitàriament no te escolten, col·lectivament ens farem escoltar!!!
La Burxa - Periòdic de comunicació popular
Periòdic gratuït de Sants i barris veïns de comunicació popular. Consulta els punts de distribució gratuïta de La Burxa. Pots trobar La Burxa a més de 200 llocs! Consulta l'hemeroteca, on pots visualitzar els números anteriors o descarregar-te els PDF.
la bústia
Edició digital d’aquesta publicació mensual gratuïta del Baix Llobregat Nord, editada a Martorell. Té una distribució de 45.000 exemplars repartits bústia a bústia i punts de distribució. Edició del mes i galeria fotogràfica.
La Ciutat
Aquest és l’espai digital de “La Ciutat” la revista municipal de Rubí, que edita l’Ajuntament de Rubí. És un mitjà de comunicació que té una periodicitat mensual. Podeu consultar les edicions anteriors en pdf, i les edicions anteriors on line.
La Clota informa
Blog informatiu pels veïns i veïnes afectades pel Pla de millora urbana PMU-LCC (La Clota Conservació). La Clota és un barri del districte d'Horta-Guinardó de la ciutat de Barcelona, en una depressió entre el Carmel i el passeig de la Vall d'Hebron.
la crisi dels 40
la crisi dels 40 O la global? Un blog on es tracten de tot un xic, sobretot temes relacionats amb la nostra terra, fotografía, notícies, … Etiquetes, entrades més populars, arxius del blog i enllaços d’interès. Des de la comarca del Bages.
La Fura
Portal oficial de La Fura, servei digital sobre les comarques de l'Alt i el Baix Penedès. Actualitat, esports, efemèrides, agenda, cinema, exposicions, urgències, el temps, etc. Serveis i els especials del diari, suplements i revista.
La Garriga Digital.cat
Espai de La Garriga Digital.cat, publicació digital editada i dirigida al municipi de La Garriga, a la comarca del Vallès Oriental. Notícies de l’actualitat, opinió, entrevistes, oci, serveis, fòrum, agenda, classificats, tarifes i les dades de contacte.
La Gaseta de Matadepera
La Gaseta és una publicació que depèn de la Regidoria de Comunicació. La seva redacció es troba al Casal de Cultura. Va néixer amb el format de 4 pàgines tamany DIN-A-3 en blanc i negre. El primer número va ser al maig de 1998.
La Intervia
La Intervia, portal d'informació independent de l'Eixample pel barri. Punt de mira, vies paral·leles, a fons, l’interpati, mira tu! Què n’opines? i l’agenda. Barris: Sagrada Família, Fort Pienc, Sant Antoni, Dreta de l’Eixample, i Esquerra de l’Eixample.
La Local
Portal on generar i descarregar l'edició impresa de La Local Tiana, Ràdio Tiana a la carta i La Local TV. Escolta l’últim informatiu La Local TV, queda’t, Ràdio Tiana a la carta, programació i contacte. Ens trobaràs al c/ Marquès de Monistrol, 3 de Tiana.
La Marina
Publicació amb forta incidència als barris de la Marina-Zona Franca (Barcelona), de distribució mensual i gratuïta. L’Associació de Mitjans de Comunicació Local (AMCL) és l’editora de la publicació. Mensualment s’editen 6.000 exemplars.
La Nova
Mitjà d’informació local i ciutadà de Vilanova i la Geltrú. Un mitjà d’informació ciutadà i hiperlocal. Es tracta d’un projecte obert, cooperatiu i participatiu on és el ciutadà qui aporta el contingut a la web. Vol que els usuaris tinguin un paper actiu.
La petjada de Rubí
La petjada de Rubí és el teu bloc sobre la ciutat de Rubí. Un mitjà on pots opina, denuncia d’allò que t'hagi passat, envia'ns les teves fotodenúncies, anuncia't... La petjada està al teu abast! Notícies, agenda d’actes, contacte i enllaços d'interès.
La Pinya
Revista local bimestral d'informació i opinió de Sant Feliu de Codines creada l’any 1981, amb l'impuls del Casino Santfeliuenc. Distribució exclusiva per subscripció. Convertida en el mitjà de comunicació de referència amb més de 500 subscriptors.
La Portada
Edició digital de La Portada, revista mensual cultural de les comarques del Vallès Oriental, Vallès Occidental, Maresme, La Selva i Badalona. S’edita en paper des de Granollers i es reparteix als territoris esmentats anteriorment. Números anteriors.
La Premsa del Baix - El diari de notícies del Baix Llobregat
Mitjà de comunicació d'actualitat del Baix Llobregat: notícies, última hora, esports, economia, empresa, societat, successos, política, medi ambient, reportatges, entrevistes, cultura i tecnologia. Edició digital i impresa. En català, castellà i anglès.
La Ràpita Online
Per motius tècnics, la web de La Ràpita ha quedat fora de servei temporalment. Tots els continguts, fotografies, etc. s’han perdut, i caldrà un esforç notable per tornar a tenir-ho tot a lloc, o almenys, en actiu com abans.
La Rella
La Rella és la revista municipal de Tavèrnoles (Osona). La Rella va ser finalista del 19é Premi Arrel, de butlletins locals, convocat per la Diputació de Barcelona, dintre dels Premis de Comunicació Local de l’any 2007.
La rella - Vilaweb Lluçanès
Diari electrònic català. Des del Lluçanès actualització diària de les noticies més importants que es produeixen en aquesta zona de la comarca d’Osona. Fòrums, xats i vincles. És un diari d'informació general amb algunes edicions locals.
La revista de l'Estany
La revista de l'Estany, publicació mensual d’aquest municipi de la comarca del Moianès. Número 15 de la revista de l'Estany. Ja ha sortit el número 15 de la revista de l'Estany. També ofereix la posibilitat de recuperar els números anteriors publicats.
La Revistona
Espai a Internet d’aquesta publicació tonenca, editada per l’Associació La Revistona, d’aquest municipi de l’Osona. Agenda d’activitats, seccions, fòrum Tona, enllaços locals, galeria de fotografies, i butlletí electrònic.
La Riuada - Mitjà pratenc de comunicació popular
La Riuada és un mitjà de comunicació, amb una versió impresa (que apareix cada dos mesos i es distribueix de manera gratuïta amb un tiratge de 6000 exemplars) i una altra de digital. No rep cap mena de subvenció i el seu funcionament és assembleari.
La Sagrera Real
La Sagrera Real. El barri de La Sagrera al districte de Sant Andreu, de Barcelona tal i com és en realitat. La pàgina no ofereix servei en valencià. No entra al directori.
La taca blanca
La taca blanca és un blog personal, creat des d’Arenys de Mar (Maresme). Aquest és un espai on hi recullo opinions sobre temes destacats de l'actualitat arenyenca, catalana i espanyola en general.
La Torre
Portal del diari La Torre del Palau, edició electrònica terrassenca independent, que forma part del Grup Nació Digital. Seccions habituals. També inclou informació dels municipis de Matadepera, Rellinars, Ullastrell, Vacarisses, i Viladecavalls.
La Torre de Barcelona
Revista mensual independent de Sarrià-Sant Gervasi i Les Corts, Barcelona. Es distribueix als districtes de Sarrià-Sant Gervasi i les Corts, zona alta de Barcelona. Barri i temes que interessen sobre la salut, les tendències, la gastronomia o la ciència.
La Vall de Verç - Revista de l’Ateneu Santjustenc
Publicació electrònica setmanal de Sant Just Desvern al Baix Llobregat. Notícies i actualitat local, de les rodalies i molta informació general. Informar al màxim nombre d’habitants de Sant Just sobre temes d’àmbit local.
La Veu de l'Anoia Digital
Portal de La Veu Digital, el diari online de l’Anoia. Societat, successos, política, cultura, esports, economia, fires/festes, comunicació, entitats, editorial, hemeroteca, especials, opinió, serveis del dia i empreses. Subscriu-te.
La Veu de Montcada
La Veu.cat, portal de notícies multimèdia de Montcada i Reixac. Portada, vídeos, notícies, societat, cultura, esports, ràdio, fotogaleries, la teva veu, agenda, hemeroteca, fotogaleria, els àudios del dia, ràdio on line i altres mitjans.
La Veu del Carrer - FAVB
Una mirada crítica a la realitat de Barcelona. Actualitat, racons, el dit de Colon i gent del barri. Les idees simplistes són les que sovint tenen més força. I anunciaven un estudi segons el qual Barcelona estava entre les ciutats més cares del món.
La Voz de Castelldefels
Som un diari que va néixer al 1997. La nostra particularitat és que la gent que hi escriu és gent de Castelldefels, des del més petit fins als més grans. Des de l'any 2001 i segons les enquestes que encarrega l´Ajuntament, som el diari més llegit.
L'Accent
Publicació nacional dels Països Catalans, amb una tirada de 5.000 exemplars quinzenals. Països Catalans, economia, internacional, cultura, entrevista, agenda, Col·laboracions i dades. Redacció: València, Barcelona, Alacant, Girona i Mallorca.
Lacolumna.cat
Cibermitjà de comunicació en el qual s’aposta per la convergència de formats, garantint la llibertat d’expressió, opinió i identitat. Som joves en formació amb l’objectiu de retornar la confiança de la societat en el periodisme actual. Volem regenerar…
L'Actual
Versió digital del setmanari d'informació municipal de Castellar del Vallès, que s’edita en aquest municipi de la comarca del Vallès Occidental. Portada, actualitat, cultura, opinió, esports. Inclou Ràdio Castellar en directe, a la carta i la graella.
L'Agenda
Lloc web de l’edició digital de L'Agenda, publicació mensual gratuïta, d’infotmació d’Arenys, editada per l'Associació d’Internàutes d’Arenys de Mar. Portada de l’edició del últim número publicat. Sumari, entrevistes i tota l’actualitat local del poble.
L'Altaveu de Sant Pere de Ribes
Espai web de L'Altaveu. L'Altaveu és una revista local de la comarca del Garrat. Podeu consultar L'Altaveu de Ribes, L'Altaveu de les Roquetes i L'Altaveu de Vilanova. Es poden descarregar tots els números de la revista en format PDF.
Latortuga.cat
Lloc web d’aquest diari digital independent de la vila de Gràcia, a Barcelona. Notícies, opinió, vídeos, entitats, entrevistes, comerç local, festes i diades, i enllaços amb els altres mitjans de comunicació audiovisuals de la vila de Gràcia.
L'Eixida
Publicació digital de Sant Andreu del Palomar. Informació local a càrrec de l’empresa Stap de Sant Andreu del Palomar.
L'Enxaneta On Line
Web de la versió on-line d'aquesta revista. L'Enxaneta, primera revista a nivell comarcal que es fa al Principat del món casteller del Baix Llobregat, una publicació trimestral. Fotos, jocs, excursions i reunions.
L'espiell
L'espiell, publicació de l’Altraveu de Castellar del Vallès. L'Altraveu proposa crear una taula d'emergència social, que s'ha aprovat, on ciutadania i política avaluen situacions d'exclusió social al poble. temes d'interès als polítics castellerencs.
L'Espigall digital
Publicació digital setmanal des del vinagrisme radical i l'humor absurd. El plagi és un delicte condemnat amb una maledicció gitana. No ens fem lectors dels responsables de la nostre opinió, i menys responsables de la opinió dels lectors.
L'Espina
Via de comunicació que trimestralment tracta dels temes que són d'interès municipal a Collsuspina: benestar, oci, espai 2.0, cuina entre altres temes generals, i entrevistes, reportatges, sortides i altres activitats de caire més local. Surt en paper.
L'Exquitx de Llavaneres
Publicació electrònica de Sant Andreu de Llavaneres (Maresme). Informació local amb els enllaços dels diferents sectors del poble, mitjans de comunicació i altres punts d’interès. Categories, notícies recents, calendari i arxius.
L'Extra
Espai digital de L'Extra. L'Extra és una publicació gratuïta setmanal, de distribució a les comarques de l'Alt Penedès, l'Anoia, el Baix Llobregat Nord, el Baix Penedès i el Garraf. Portades i notícies d’interès de l’última edició.
l'extra.cat
Web d’aquesta publicació de referència (l’esxtra de La Veu), que inclou formats digitals oberts a tothom, plurals, informatius, i culturals i que pretenen omplir un buit informatiu i facilitar a tothom la incorporació a les noves tecnologies.
Lillet.net - La Pobla de Lillet
Portal Obert Independent de la Pobla de Lillet, a la comarca del Berguedà. És un mitjà independent i obert a tothom. Fòrum, enquestes, calendaris, webcam, el temps i els útims titulars de Lillet.cat.
líniabadalona
Informació de Badalona, el Barcelonès. Grup Comunicació 21 desenvolupa la primera cadena de periòdics gratuïts de proximitat de Catalunya. Les seves dotze capçaleres i els 400.000 exemplars mensuals acumulats de tirada certificada.
líniaciutatvella
Informació del districte de Ciutat Vella, a Barcelona. Grup Comunicació 21 desenvolupa la primera cadena de periòdics gratuïts de proximitat de Catalunya. Les seves dotze capçaleres i els 400.000 exemplars mensuals acumulats de tirada certificada.
líniaeixample
Informació del districte de l’Eixample, a Barcelona. Grup Comunicació 21 desenvolupa la primera cadena de periòdics gratuïts de proximitat de Catalunya. Les seves dotze capçaleres i els 400.000 exemplars mensuals acumulats de tirada certificada.
líniagràcia
Informació del districte de Gràcia, a Barcelona. Grup Comunicació 21 desenvolupa la primera cadena de periòdics gratuïts de proximitat de Catalunya. Les seves dotze capçaleres i els 400.000 exemplars mensuals acumulats de tirada certificada.
líniahorta
Informació del districte d’Horta, a Barcelona. Grup Comunicació 21 desenvolupa la primera cadena de periòdics gratuïts de proximitat de Catalunya. Les seves dotze capçaleres i els 400.000 exemplars mensuals acumulats de tirada certificada.
línialescorts
Informació del districte de Les Corts, a Barcelona. Grup Comunicació 21 desenvolupa la primera cadena de periòdics gratuïts de proximitat de Catalunya. Les seves dotze capçaleres i els 400.000 exemplars mensuals acumulats de tirada certificada.
línianoubarris
Informació del districte de Nou Barris, a Barcelona. Grup Comunicació 21 desenvolupa la primera cadena de periòdics gratuïts de proximitat de Catalunya. Les seves dotze capçaleres i els 400.000 exemplars mensuals acumulats de tirada certificada.
líniasantandreu
Informació del districte de Sant Andreu, a Barcelona. Grup Comunicació 21 desenvolupa la primera cadena de periòdics gratuïts de proximitat de Catalunya. Les seves dotze capçaleres i els 400.000 exemplars mensuals acumulats de tirada certificada.
líniasantmartí
Informació del districte de Sant Martí, a Barcelona. Grup Comunicació 21 desenvolupa la primera cadena de periòdics gratuïts de proximitat de Catalunya. Les seves dotze capçaleres i els 400.000 exemplars mensuals acumulats de tirada certificada.
líniasants
Informació del districte de Sants, a Barcelona. Grup Comunicació 21 desenvolupa la primera cadena de periòdics gratuïts de proximitat de Catalunya. Les seves dotze capçaleres i els 400.000 exemplars mensuals acumulats de tirada certificada.
líniasarrià
Informació del districte de Sarrià, a Barcelona. Grup Comunicació 21 desenvolupa la primera cadena de periòdics gratuïts de proximitat de Catalunya. Les seves dotze capçaleres i els 400.000 exemplars mensuals acumulats de tirada certificada.
líniavallès
Informació del Vallès Oriental a càrrec del Grup Comunicació 21. Comunicació 21 desenvolupa una cadena de periòdics gratuïts de proximitat de Catalunya. Amb dotze capçaleres i els 400.000 exemplars mensuals acumulats de tirada certificada.
Llavaneres Notícies
Publicació, de Sant Andreu de Llavaneres, Maresme (Barcelona) vinculada a CiU. Segona etapa que vol millorar la primera, avui a Llavaneres ja no es tracta de derrotar als senyors del PP-PSOE, es tracta que mai més puguin aconseguir l'alcaldia…
Llobregat Exprés
Pàgina de Llobregat Exprés: Publicació gratuïta del Baix Llobregat i l'Hospitalet de Llobregat i la seva gent. 250.000 exemplars gratuïts repartits a les bústies del Baix Llobregat. Portada actual en pdf.
Lluçanès.com
Diari digital del Lluçanès i la seva àrea d'influència. Portada, seccions, fòrum de converses, classificats, enquestes, agenda i vincles a d'altres webs del grup Nació Digital, responsable del servei. La seva web http://www.llusanes.com no és operativa.
Lugoca
Llavaneres activitats i reportatges. Lugoca és una oferta informativa i especial, dedicada al municipi de Sant Andreu de Llavaneres (Maresme). Per seguir l'actualitat del municipi, gràcies a aquesta iniciativa de Luis Goroetiaga Canals.
Malarrassa. Periodisme crític a Terrassa
Projecte de l’Associació cultural Malarrassa. Les persones que emprenem el projecte ens hem trobat en la militància social, sindical i/o política. L’informatiu local que vol ser una eina de comunicació i informació de i sobre l’experiència associativa.
Malgrat Confidencial
Espai de Malgrat Confidencial, el diari digital i independent de Malgrat de Mar, a la comarca del Maresme. Societat, política, cultura, esports, economia. Serveis, blogs, cartes al director, malgratencs, comarca, i dades diverses.
Manresa.info
Diari digital del Bages del Grup Nació Digital. Fòrums, agenda, treball, anuncis, diccionaris, opinió, ... Municipis, política, economia, societat, successos, cultura, espectacles, fires i festes, esports, tecnologia, entrevistes i anotacions a marge.
Masala
Periòdic d’informació, denúncia i crítica del districte de Ciutat Vella, a Barcelona ciutat. El periòdic comença a gestar-se al 2000. Persones procedents d’altres mitjans de contrainformació veuen necessitat d’un mitjà alternatiu de comunicació lliure...
Més Osona
Arribem al final de temporada amb una edició especial de 30.000 exemplars i comencem les vacances d’estiu. L’esforç que hem fet aquests mesos per augmentar la nostra difusió ha donat els seus fruits gràcies a tots vosaltres, lectors i anunciants.
Més Valldoreix
Lloc web de Més Valldoreix, Informatiu dels veïns i veïnes progressistes de Valldoreix. Redacció: Veïns i Veïnes Progressistes de Valldoreix. Impressió: Àrea Gràfica (MDGSL). Números anteriors. El soterrament de les línies d'alta tensió en perill…
Miragranollers
Un punt de vista diferent, un recull d’imatges: El total d’informacions publicades per Miragranollers des de l’1 de setembre de 2012 fins al 15 de juny de 2013 ha estat de 288: una cada dia, de forma ininterrompuda, dissabtes i diumenges inclosos.
Mira-sol.cat
Mira-sol.cat és el portal ciutadà de Mira-sol. Aquí pots informar-te del que passa a Mira-sol, i també als altres barris de Sant Cugat: Valldoreix, Les Planes, La Floresta, ... Obert a col·laboracions. Informació i serveis.
Moià Directe
Blog d'informació local que és una comunicació sobre l'actualitat de la vila de Moià. La pàgina està creada per l'equip del programa "Què t'anava a dir?" de Ràdio Moià i espera comentaris dels moianesos vulguin participar, col·laborar enviant notícies.
Moianès, Festa, Música i Tradicció
Informatiu del Moianès i provincia de Catalunya fm. Notícies, agenda, i vincles amb les emissores moianeses. El Moianès és una marca de Catalunya. Vols que publiquem quelcom teu a l'agenda? Tens alguna notícia? Escriu un correu a l’e-mail.
Moianès.cat
Publicació comarcal independent del Moianès. Notícies, serveis, Els més llegits, correu, galeria fotogràfica, fòrums i fotografies del Moianès i rodalies. moianès.net, les notícies del Moianès ofereix el servei d'anunciar el vostre negoci gratuïtament.
Moianès.net
Publicació comarcal independent del Moianès. Arxiu de notícies, bibliografia, mapes i vídeos, reportatges, cerques, directori d'anuncis, els més llegits, enllaços, enquestes, enviar articles/notícies, estadístiques, fòrums, cerca missatges privats, …
molletamà
Pàgina de molletamà, diari digital de Mollet del Vallès. Edita: Bonet & Grau publicitat. Portada, cultura, esports, societat, la columna, succesos, imatges, política, l'entrevista, enquestes, columna, serveis web, etc.
Mura - El Punt Avui
Edició de Mura, municipi de la comarca del Bages, d’aquest diari català. Informació de Riudecols, del Baix Camp, dels Països Catalans i del Món. Seccions, agenda, serveis, blogs i canals temàtics.
Nació Granollers
Nació Granollers, una publicació digital, amb especial atenció a la ciutat de Granollers. L’edició és a càrrec del Grup Nació Digital de l’empresa SCG Aquitània de serveis periodistics. Seccions, opinió, fotos, participació, hemeroteca, serveis, botiga, …
Nas de Barraca
Espai de la edició digital de Nas de Barraca. Nas de Barraca és una revista mensual independent del Baix Llobregat marítim, amb seu a Sant Boi de Llobregat. És la decana de la premsa local independent de Sant Boi, fundada l’any 1987.
Noticiari Abelló
Informació elaborada per alumnes del CEIP Joan Abelló a la comunitat educativa i al poble. Actualitat, esport, agenda cultural, etc, que afectin a Mollet del Vallès. També espai meteorològic amb les dades de l'estació meteorològica de l'escola.
Noticies - Ajuntament de Sant Adrià de Besòs
Més notícies de l’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs, relacionades amb aquest municipi de la comarca del Barcelonès. Noticies del lloc: Projecte de Formació destinat a joves de 16 a 30 anys del municipi, concurs del relats breus, Projecte Adri@tic, …
Notícies de Can Solei Badalona
Notícies de l’Associació de Veïns Can Solei de Badalona. Blog de notícies e informació del barri de Can Solei. En aquest blog hi trobareu totes les informacions del barri de Can Solei de la ciutat de Badalona. Estat de les obres endegades al barri.
Notícies de Castelldefels
Espai de Castelldefels Web (www.castelldefels.com), servei d'Internet d'aquest municipi del Baix Llobregat. Tota la informació d'aquesta ciutat actualitzada dia a dia. Comunicats de premsa d'institucions i organismes oficials.
Notícies de Granollers
Notícies de Granollers (Vallès Oriental). Ral·li Fotogràfic "Granollers es revela" exposa les fotografies al Centre Cívic Palou, Jornades de Laboratoris de Lectura a la Biblioteca Roca Umbert, obres del carrer Girona, Treansa; Joves artistes.
Notícies de La Roca
Notícies de La Roca (Vallès Oriental). Aula d’Estiu a l’Institut de la Roca del Vallès, Correos organitza una festa a La Roca amb Pallassos sense Fronteres, L’escola de La Torreta tindrà un segon grup de P3, Confirmacions a La Torreta i a La Roca.
Notícies de Mollet del Vallès
Notícies de Mollet del Vallès (Vallès Oriental). 80 actes i 20 entitats fan la Festa Major de Mollet, recepció a equips infantil, cadet i benjamí del CF Mollet UE pel seu èxit, Mollet és Fira 1a edició augmenta expositors al 70% respecte l’any abans.
notícies fresques del turó de l'home
Poti-poti de tuti-fruti amb salsetes! Les muntanyes són com crits de criatures que aixequen els braços, provant d'abastar les estrelles. R.Tagore, a Ocells Perduts. "Les muntanyes són les rialles de Shiva". dita himalaienca, citada per J.L.Borges.
Notícies Polinyà
Noticies Polinyà és una proposta de Raimon Silvestre. Recull de premsa, actualitat i opinió. Els continguts són propietat de les diverses fonts i han estat autoritzats per: ACN, Avui, Diari de Sabadell, Punt Digital, Punt Vallès Occidental i d’altres.
Nou Micaco Vilassar de Mar
Publicació electrònica de Vilassar de Mar (Maresme). Informació local amb els enllaços dels diferents sectors del poble, mitjans de comunicació i altres punts d’interès. Categories, notícies recents, calendari i arxius.
NouBarris.org
NouBarris.org és un lector de notícies de diferents mitjans de comunicació i d’un vintena de col·lectius del districte de Nou Barris. Ara per ara, NouBarris.org està reservat a la publicació de notícies de mitjans, col·lectius i entitats de Nou Barris.
Nova Badia
Pàgina d'aquesta revista independent del municipi de Badia del Vallès (Vallès Occidental). Està editada pel Centre Cultural de Badia del Vallès. Hi trobareu notícies de l'actualitat local, revistes i enllaços de caire local.
Olesadebonesvalls.org
Portal de noticies, olesadebonesvalls.org es una plana de informació sobre el poble d'Olesa de Bonesvalls (Alt Penedès), on hi pots escriure, col·laborar i debatre. Seccions, actualitat i esdeveniments, cartes, blogs d’Olesa, serveis, …
Osona.com
Espai d'Osona al dia, servidor comarcal, barri Internet d'Osona amb informació de la comarca, d'internet, i els pobles i recursos a 'la xarxa'. Aquest veterà portal, a Internet des del maig de 1996, està produit per Aquitània.
Pal de Paller. Sant Andreu de Llavaneres
Portal informatiu de Sant Andreu de Llavaneres, a la comarca del Maresme. Blocs del municipi. Cerca pels diferents sectors: Agricultura, benestar social, comunicació, comunicats premsa, cultura, economia, educació, eleccions, esports, …
Pànxing
Pànxing, llegir i gaudir. Servei web de les revistes gratuïtes d’àmbit comarcal: Pànxing Tot Cerdanya, Pànxing Tot Selva, Pànxing Tot Berguedà i Pànxing Pirineus, editades pel Grup Sinopsis Disseny, amb seu a Vilassar de Mar (Maresme).
paper de vidre
Revista digital cultural eclèctica de Terrassa. Tots els escrits, publicats des del 2002. Podeu col·laborar enviant escrits o fent comentaris. Nous enfocaments (cinema, literatura i música). Problemàtiques, reportatges, entrevistes, relats i articles.
PapiolDigital - El Diari Online del Papiol
Primer diari online del Papiol que porta l'actualitat del poble. Notícies, portada, enquestes, els +, contacte, al minut, agenda, debats, i comerços. Esports, opinió, economia, educació, entitats, mitjans, serveis, cultura, comarca, política i societat.
Parets al dia
Butlletí d’informació municipal i ciutadana de Parets del Vallès (Vallès Oriental). El podeu descarregar i llegir-lo amb l’Acrobat Reader. Consulta de números anteriors. És editat per l’Ajuntament de Parets del Vallès.
Participació Vallromanes
Bloc està obert a tots els Vallromanins(es). S’ofereix a tothom, una veritable participació, on escoltem i fem valer els vostres punts. Adhesió plens al Casal i informació de Vallromanes.
Periodic 08292
08292 és un periòdic mensual, gratuït i local d'Esparreguera i Collbató. Redacció i coordinació: Bàrba¬ra Boulocq i Fernando Gigena. Disseny i maquetació: Eduard Llimona. Edició de 8.000 exemplars. Consulta números anteriors en format PDF.
Periòdic 08640
Lloc web del periòdic mensual d’Olesa de Montserrat. 08640 és un periòdic mensual, gratuït i d’àmbit local, en paper. Coordina general: Bàrbara Boulocq i Fernando Gigena. Disseny i maquetació: Eduard Llimona. Producció comercial: Eva Diaz.
Planeta Hospi.Cat
Diari Digital de l’Hospitalet. Hospi.Cat recull una sèrie de blocs de ciutadans de l’Hospitalet i els reuneix al web planeta.hospi.cat perquè amb un cop d’ull puguis copsar el que es diu sobre la ciutat. Esperem que en gaudeixis tant com nosaltres...
Poblenou d'actualitat
Poblenou.org és el portal d’actualitat del barri del Poblenou de Barcelona. Informació d’actualitat, directori de col·lectius del barri, notícies, categories i enllaços vinculats d’interès. De l’Ateneu Popular Octubre (Casal Independentista de Poblenou).
Pontons - El Punt Avui
Edició de Pontons, municipi de la comarca de l’Alt Penedès, d’aquest diari català. Informació de Pontons, de la comarca de l’Alt Penedès, dels Països Catalans i del món. Seccions, agenda, serveis, blogs i canals temàtics.
Pontons 69
Exemplar digitalitzat en PDF, d’aquesta publicació gratuïta, bimensual i local del municipi de Pontons, a la comarca de l’Alt Penedès. Índex de continguts, seccions i reportatges a l’entorn del municipi.
Premià Notícies
Les Notícies de Premià de Mar (el Maresme). Cerca al Premià Noticies. Ràdio Premià de Mar Twitter. Les notícies al dia. Núvol de categories. Núvol de tags. Consulta aquí tots els butlletins informatius del Premià Notícies. Els comentaris recents.
Publicacions Ajuntament de Barcelona
Publicacions de l’Ajuntament de Barcelona. Revista Barcelona Metròpolis Mediterrània, Dietari d’un adroguer, que permet conèixer com era la Barcelona d’inicis del segle XVIII. Publicacions, E-Books, revistes, documents de gestió i notícies actuals.
Puig-reig
Webloc informatiu sobre el municipi de Puig-reig, a la comarca del Berguedà. Galeria de fotografies, webs de Puig-reig i de la comarca del Berguedà, informacions d’actualitat amb vídeos. Pàgina a càrrec de Moisès Rial Medina.
Quatre Cantons
Butlletí d'informació municipal de Mollet del Vallès (Vallès Oriental). És un butlletí de caire municipal que s'edita des de l'ajuntament per tal d'aproximar a la ciutadania totes les actuacions de qualsevol àmbit que es fan des de la Casa de la Vila.
Quelcom.info
Web de quelcom.info, diari electrònic de Sant Sadurní d'Anoia. Noticies, agenda, actes, esports, cultura, weblogs sadurninencs, telèfons d’interès i esdeveniments organitzats per entitats de Sant Sadurní d'Anoia (Alt Penedès).
Ràdio Barcelona 96.9 FM/666 OM - Cadena SER, Notícies
Emissora degana de la radiodifusió espanyola. El 14 de novembre de 1924 un grup de pioners barcelonins de la ràdio la posaven en marxa oficialment. Tenim una trajectòria de més de 90 anys, un present satisfactori i un futur molt esperançador.
regió7.cat
Pàgina de regió7.cat, versió d'Internet del diari de la Catalunya Central. Editat des de Manresa, informa de l'actualitat d les comarques centrals catalanes, Canals, seccions i especials. Forma part d'Editorial Prensa Ibérica.
Revista Bétulo
Espai a Internet de la Revista Bétulo de Badalona. La Revista Bétulo és una publicació de carácter mensual de la ciutat. La versió digital permet consultar l’hemeroteca visualment i bé consultar l’hemeroteca amb cercador.
Revista d’Alella
L’any 1959: neix Serra d’Or i al 1960 primer número de la Revista Alella. Als 60 la represa catalanista. Era butlletí mensual de l’Associació Cristiana d’Antics Alumnes i Amics de l’Escola Pia. Evolució a la publicació generalista d’informació local.
Revista de Ripollet
Setmanari d’informació local lliure i independent. Tot el necessari per que cada casa tingui Ripollet a l’abast de la mà. Important tasca de recuperació de la història i el patrimoni gràfic del municipi. 6.000 exemplars en paper entra a 6.000 llars.
Revista del Vallès
Històric setmanari de Granollers, nascut a la postguerra. La Revista la llegeixen actualment 56.000 vallesans. Entrevistes, personatges, documents i confidències. Tant la revista impresa com en la web els continguts en català són mínims.
Revista El Clot
Espai de la revista mensual de Monistrol de Calders (Bages), digitalitzada i presentada en format llegible. La publicació ha sobrepassat els 130 números. El preu de l’exemplar sol és de 2,5 euros i la subscripció anual costa 12 euros.
Revista El Divendres
Versió digital de El Divendres, un setmanari gratuït que s’edita a la comarca del Bages. Informació comarcal general. Des de la web es pot posar un anunci, descarregar la revista en format PDF, o bé consultar els anuncis de vehicles, immobles i obra nova.
Revista GAR-Associació el Garbell
Actualitat i rauxa, és la web de la revista setmanal el "gar" que edita l'associació "el garbell" de La Garriga. Dediquem totes les energies a editar-la setmanalment. El Gar de paper desapareixerà dels seus punts de distribució durant un període.
Revista Viure Sant Adrià
Revista d'informació municipal de Sant Adrià de Besòs. El lloc recull la història i l'actualitat de la ciutat de Sant Adrià. Al març de 1996 es recupera el nom anterior i s'inicia la quarta època de Viure Sant Adrià. Al gener de 2003 canvia el disseny ...
ribes.org
Portal de l’Associació Ribes Internet amb informació del municipi de Sant Pere de Ribes. Calendari, moodleribes, mapa, temps, biblioteca, associació, blocs, fòrums, guia wiki, agregador, agregar, vídeos, xat, rss, bloc genèric i tots els projectes.
Riuprimer Informació
Riuprimer Informació és el blog provisional informatiu que edita l’Ajuntament de Sant Eulàlia de Riuprimer. Hi trobareu notícies d’actualitat, i els esdeveniments mes destacats d’aquest municipi de la comarca de l’Osona.
Riusec
Versió digitalitzada d’aquesta revista mensual d’informació municipal que edita en paper Cerdanyola Comunicació, departament de comunicació de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès (Vallès Occidental). Consulta en format PDF.
Rubí in on fire
Espai a Internet de Rubí in on fire, el blog piròman de l’actualitat rubinenca, de Vincent Laurent. Tenim Centre Nacional de Dansa, el millor Esbart del món, el Rubifolk, tradició sardanística, però falta una cosa essencial: gent que es fan dir polítics.
RubíCity
Blog de la ciutat de Rubí (Vallès Occidental). Ara fa 10 anys, el Diari de Rubí em va demanar si volia escriure un article a l'especial de Publicitat Festa Major'98. El vaig escriure i el van publicar, però era tan dolent que ja no hi he publicat res més…
SAB Més
SAB Més és una revista mensual de difussió digital d'informació general del municipi de Sant Andreu de la Barca, a la comarca del Baix Llobregat. Per accedir a les revistes pica en la imatge de la portada. Consulta les notícies dels mesos anteriors.
Sabadell Press
El diari gratuït de Sabadell amb 25.000 exemplars. Actualitat, festa major, botiga, el temps, pàgines grogues, mapes i tota l’actualitat. On trobar-nos. Serveis: Edició Impresa, Club SP, anuncis classificats, titulars al teu e-mail i horòscop diari.
Sacabat broquil
Sacabat broquil era un espai, ara és al Facebook, sobre actualitat des de la ciutat de Vilafranca del Penedès (l’Alt Penedès). La seva pàgina web oficial “http://www.sacabatbroquil.com/” ja ha deixat de ser operativa.
Sala de Premsa SantCugat
Portal web de la Sala de Premsa, el Departament de Comunicació de l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès. Notes de Premsa, arxiu de notes de premsa, convocatòries de premsa, SantCugat Avui, multimèdia, i en directe. Convocatòries i actes oficials.
Sant Boi Notícies
Informació des de Sant Boi de Llobregat, d’una manera diferent i innovadora. És un projecte obert a tots els qui desitgin participar enviant notícies, enllaços, comentant, dialogant o debatent sobre aquesta nova forma de fer periodisme. Espai obert.
Sant Cugat Opina
Publicació oberta de Sant Cugat del Vallès (Vallès Occidental). Envia tu mateix les notícies, opinions, queixes, propostes, suggeriments, etc. sobre Sant Cugat. Sobre equipaments i participació, el conegut Metro del Vallès, etc.
Sant Fruitós Digital
Web del diari Santfruitosdigital.cat. L’Associació Conreu, Cultura i Informació edita aquest diari digital amb informació local de Sant Fruitós de Bages i comarcal del Bages. Inclou les seccions i l’agenda d’actes de caire cultural i informatiu.
Sant Vicenç de Castellet
Pàgina web del la població de Sant Vicenç de Castellet (Bages). Entra a xatejar al nostre canal del IRC #Castellet. Informació del municipi, serveis, festes, història, patrimoni, transports , meteorologia, directori, carrers, …
Santa Cecília de Voltregà - Elter.net
Notícies de Santa Cecília de Voltregà d’Elter.net. Elter.net és un mitjà de comunicació digital que té l’objectiu oferir una informació local i comarcal rigorosa i veraç. Pretén informar de la realitat més propera de forma ràpida i immediata.
Santa Fe del Penedès
Portal web del petit municipi de Santa Fe del Penedès. Des d'aquí, podreu trobar des de informació de la seva història i fets passats, fins a la seva situació, festes, activitats i anècdotes de la més estricta actualitat. Fòrum i notícies d’actualitat.
Santacoloma.com
Oportunitat única! Santa Coloma.com està en venda. Un domini és una localitzacio fixa i permanent a Internet. Santa Coloma és un municipi de la comarca del Barcelonès, dins l'àrea metropolitana de Barcelona. Contactar SantaColoma.com.
Santako
Portal informatiu de Santa Coloma de Gramenet (Barcelona). Notícies, usuaris, membres, comentaris, xarxes socials, Inclou faramàcies de guàrdia i altres serveis de la ciutat. La web és en castella però els continguts en català.
Sbn.cat - Sant Boi Notícies
Portal de Sant Boi Notícies. Tota l'actualitat de Sant Boi de Llobregat (Baix Llobregat). Inclou la informació de la ciutat, oci i cultura, esports, participació, vinyetes, agenda, xarxes socials, vídeos, imatges, serveis, amics i els espais de Sant Boi.
Serveis Informatius Populars de Sabadell
Aquest projecte neix amb la voluntat d’esdevenir una eina de producció i difussió informativa independent i veraç de la qual s’alimentin diversos projectes comunicatius de Sabadell i del país. Inici, qui som, projectes, agenda, enllaços i contacte.
Setmanari Montpeità
Espai de la versió digitat del Setmanari Montpeità, publicació local de Sant Fruitós de Bages (Bages), que es ven a 1 euro. Inclou: Notícies locals, actualitat municipal, notícies generals, opinió, l’apartat digues la teva, el poble, etc.
Sinache
Sinache és un blog amb comentaris, curiositats i imatges des de la Barcelona del segle XXI. Algunes pelis recomanables, l’arxivador del blog, temes, my del.icio.us tags. Informació, fotos i videos.
Sócperiodista.com
Sóc periodista és el setmanari de proximitat de Santa Coloma de Gramenet. Santa Coloma s’escriu a si mateixa. Un nou estil de periodisme, on cada lector és una peça clau per als altres. Inclou els projectes Sóc àrab, Sóc xinès i Sóc imprès.
Som Granollers
Per un Granollers sostenible, participatiu i transparent. Arxius, entrades i entrades més vistes. Les pel·loícules històriques angleses ens donen una definició ben diàfana del que ens pot acabar passant a la vida si ens deixem emportar per ...
Somdigitals.cat
Internet a Catalunya, un gran binomi. Xarxa de blogs Estol.cat. Cultura, art, medi ambient, esports, cuina i tecnologia, amb articles de innovació, dispositius mòbils, estàndards, smartphones, … Tot sobre Internet a Catalunya. Blog d'Estol.cat.
Somvilafranca.cat
Espai web de Somvilafranca.cat, l’informatiu digital de Vilafranca del Penedès. Inclou informació local de Vilafranca i de tota la vegueria del Penedès. Política, cultura, societat, Penedès, entrevistes, opinió, enquestes, xarxes socials, ...
Taradell Bloc
Mitjà de comunicació local. Es tracta d’un diari virtual en forma de bloc, que vol ser una eina d’informació per els habitants de Taradell (Osona). Aquest diari està fet de forma voluntària, demanem comprensió i sobretot col·laboració.
Terrassadigital.cat
Mitjà informatiu de la Societat Municipal de Comunicació de Terrassa, l’empresa de titularitat municipal que gestiona els mitjans de comunicació públics de la ciutat i el Cinema Catalunya. Actualitat, televisió, ràdio i cinema.
Time Out Barcelona
La teva revista de Barcelona. Tendències, establiments, gangues, productes curiosos, art, botigues, cinema, en famí-lia, escena, gai i lèsbic, llibres, menjar i beure, música, nit, televisió. Rep cada setmana les millors activitats de la setmana!
Torrelavit - El Punt Avui
Edició de Torrelavit, municipi de la comarca de l’Alt Penedès, d’aquest diari català. Informació de Riudecols, del Baix Camp, dels Països Catalans i del Món. Seccions, agenda, serveis, blogs i canals temàtics.
Tot Cerdanyola
Revista local de distribució gratuïta, amb 11 anys d'informació, servei i promoció de la ciutat. Té una tirada de Difusió: 40.000 exemplars mensuals (10.000 exemplars/setmana). Punts de distribució: 850 punts.
Tot Gramenet
El tot de Santa Coloma i tot Catalunya. Diari de la ciutat de Santa Coloma de Gramenet des de l’any 2012 a la xarxa Internet. Cartes dels lectors, cultura i sociatat, esports, política i Ràdio Totgramenet, xarxes, arxius, entrades recents, publicitat, …
Tot Sant Cugat
Revista setmanal d’informació local de referència a la ciutat, amb més de 55.000 lectors. Va néixer l’any 1985 i distribueix gratuïtament 22.500 exemplars en més de 1.000 punts. La revista s’ha convertit en una autèntica guia de serveis pels ciutadans.
Tr3s Micos Caldes d'Estrac
Publicació electrònica de Caldes d'Estrac (Maresme). Informació local amb els enllaços dels diferents sectors del poble, mitjans de comunicació i altres punts d’interès. Categories, notícies recents, calendari i arxius.
Tribuna del Berguedà
Un cop la barca del treball va deixar-me varat en la darrera platja aleshores va ser l’obligat moment d’iniciar una vida. Escriure fou l’horitzó triat, un gran repte, tornar a navegar segurament carregat d’un cúmul de miratges, però també d’il·lusió.
Tribunamaresme.com
Portal de notícies i serveis de la comarca del Maresme a Barcelona. Coneix El Maresme.
Truc. Revista del Moianès
Benvingut a la versió electrònica de la revista. Aquí trobaràs alguns dels reportatges que apareixen també en la versió escrita i podràs dir-hi també la teva. Aquestes pàgines són una prova i agraïríem qualsevol comentari que volguessis fer-nos.
Tu ets Cabrils
Pàgina del Tu ets Cabrils, el primer diari electrònic de Cabrils (Maresme), creat per un ampli col·lectiu social local. L’actualitat del municipi, arxius, etiquetes, enllaços, blogosfera cabrilenca, partits polítics del municipi, …
un altre sant cugat
Portal independent al servei dels ciutadans de Sant Cugat del Vallès. Per publicar un article heu d'enviar-lo per correu electrónic indicant el nom i cognoms, telèfon de contacte i número del DNI. Que diuen els nostres mitjans de comunicació? …
Una Mica sobre el Barri de Navas
Una Mica sobre el Barri de Navas de Barcelona. Benvingut a aquest blog sobre el barri de Navas. Periòdicament s'anirà afegint informació sobre el Barri i el Districte de Sant Andreu perquè estiguis sempre al dia. Documents, enllaços i entrades.
V de Vinagre
En aquest blog parlarem de la classe de vinagre vilanoví, que destaca per la capacitat que té de retroalimentar-se a si mateix. El propòsit d'any nou, situar-nos a la Vinagresfera, amb la companyia de l'Espigall digital o el Cròniques Vilanovines.
Vacarisses Digital
Espai de la plataforma digital d'opinió del municipi de Vacarisses, al Vallès Occidental. Vacarisses Digital és la plataforma digital d'opinió de Vacarisses. Tot els veïns i veïnes del poble hi poden participar per escrit o bé a través dels articles…
Veciana - Anoiadiari.cat
Actualitat d’aquest municipi des d’anoiadiari·cat, el primer diari digital de la comarca de l’Anoia. Amés les seccions: Societat política esports cultura internet economia medi ambient educació gent enquestes entrevistes receptes.
Viladecans punt de trobada
Publicació independent d'informació i opinió. Redacció: Anna Besora, M. Carme Castellano, Maria Comas, Josep Lligadas, Miguel de la Rubia, Mercè Solé. Números anteriors, la zona agrícola de Viladecans amb casetes de camp amb simbología maçònica.
Viladecans.net
Portal de la Fundació Viladecans. Informació local, notícies, reportatges, entrevistes, cartellera de cinemes Lauren Viladecans i del teatre Atrium Viladecans. Notícies, agenda, enquestes, tauler anuncis, blocs de Viladecans, serveis, canals temàtics, ...
Vilafranca del Penedès - El Punt Avui
Viure a Vilafranca del Penedès. Tota la informació del teu municipi. Dades generals. Ofertes de treball a Vilafranca del Penedès. Moure's per Vilafranca del Penedès. Cultura, turisme i oci. Equipaments i serveis. Noticies de la delegació del govern.
Vilanova Digital - Fora de Servei
Web de Vilanova Digital, diari electrònic de la comarca del Garraf, ja fora de funcionament, i continuat per l’Eix Diari. El serveis són de Garraf News Media, una de les empreses de serveis digitals pioneres a Internet a la comarca del Garraf.
Vilanova i la Geltrú - El Punt Avui
Edició de Vilanova i la Geltrú, municipi i capital de la comarca del Garraf, d’aquest diari català. Informació de Vilanova i la Geltrú, del Garraf, dels Països Catalans i del món. Seccions personalitzades, agenda, serveis, blogs i altres canals temàtics.
Vilanova i la Geltrú dia a dia
Vilanova i la Geltrú dia a dia, blog d'actualitat de Vilanova i la Geltrú. L'arribada de la torxa dels jocs Special Olympics, va ser el tret de sortida de la celebració dels 20 anys de la primera edició dels Jocs a Vilanova i la Geltrú.
Vilassar de Mar.info
Portal informatiu de Vilassar de Mar. Social, plural, participatiu i lliure. Espai a la xarxa on trobar informació sobre Vilassar de Mar. Més enllà de ser un portal de noticies, lloc d’opinió, a la crítica constructiva i a la reflexió. Espai d’entitats.
VilaWeb Arenys
Edició local de VilaWeb realitzada des dels Emirats Àrabs Units amb informacions de la regió del Golf Pèrsic i seccions de música àrab. És un diari d'informació general amb algunes edicions locals.
Vilaweb Sabadell
Diari indepentdent. Notícies locals de Sabadell i els serveis adicionals de Vilaweb. És un diari d'informació general amb algunes edicions locals.
Vilaweb Vic
Diari electrònic català. Des de Vic actualització diària de les noticies més importants que es produeixen en aquesta ciutat d’Osona. Fòrums, xats i vincles. És un diari d'informació general amb algunes edicions locals.
Vilaweb Vila de Gràcia
Diari electrònic català. Des de la Vila de Gràcia actualització diària de les noticies més importants que es produeixen en aquest districte de Barcelona. Fòrums, xats i vincles. És un diari d'informació general amb algunes edicions locals.
Vinagresfera
Un nou ordre vilanoví emergeix dels inferns. Eina de poder social que canvia les directrius per instaurar un nou ordre social on els ximples seran adorats i els intel·ligents insultats. Cròniques Vilanovines, El Tercer Ull, Espigall digital, V de Vinagre.
Viu l'Hospitalet - Viu Cornellà - Viu El Prat
Lloc digital de les publicacions en paper Viu l'Hospitalet, Viu Cornellà, i Viu El Prat, editades per l’empresa El Gínjol Edicions. Les revistes Viu són les més llegides del Baix Llobregat. Versió digital de les revistes. On menjar, fer una copa i altres.
Viu Molins de Rei
Diari digital d'informació local de Molins de Rei, a la comarca del Baix Llobregat. Hi ha tota l’actualitat de Molins de Rei i rodalies. Diari digital local de Molins de Rei. Política, societat, economia, cultura, entitats, esports, comarca, i opinió.
Viure a Vallromanes
Blog de Josep María García i Pérez. Comentaris sobre societat, política, esports o altres esdeveniments, des de Vallromanes (Vallès Oriental). Informació personal, general i del seu lloc de residència: Les Borges Blanques.
Xarxa Bcn Antirumors
Xarxa constituïda el 2010, amb participació de l’Ajuntament de Barcelona i més de 240 entitats, associacions i persones a títol individual. Oberta a adhesions que comparteixin els objectius de l’estratègia antirumors. Diferents formats de participació.
Xarxa Penedès
Portal de comunicació crítica i social de les comarques penedesenques (Alt i Baix Penedès, Anoia i Garraf). Aquest projecte sorgeix de la necessitat de crear un mitjà de comunicació que ompli el buit que els mitjans de comunicació locals no omplen.
Zona Nord: Ciutat Meridiana, Vallbona i Torre Baró
Notícies Zona Nord. Nou Barris pateix l’impacte de la crisi econòmica. Ho demostren les dades d’atur a les oficines de l’INEM o la caiguda de la renda per habitant, la quantitat de desnonaments i els símptomes de misèria que detectem diàriament.
Zona Sec - Publicació del Poble-sec
Publicació del Poble Sec de Barcelona. Hi trobareu penjat l'últim número de la publicació, per consultar-la quan us vingui de gust. Amb el temps anirem emplenant de continguts i d'eines aquest espai per posar al vostre abast tota la informació possible.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT