BOTIGUESDEMUSICA


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
Pc Hardware


WEBS relacionades amb el tema
Ars Harmònica
Distribució del catàleg d'Ars Harmònica a Internet, des de 1996. Es tracta d’una editorial de música clàssica ubicada a Sabadell. També altres estils com el jazz. Editat per la Mà de Guidó.
Audenis
Web d’aquesta botiga de música des de 1928, amb establiments a Barcelona. Venda online d’instruments, partitures i accessoris. Pianos, corda, vent, percussió, i partitures. Esdeveniments, articles, concerts, cursos/concursos, publicacions.
Audio - Servei Tècnic d'Aparells Musicals Electrònics
Reparació d'orgues, amplificadors, teclats, taules de mescles, móduls d'efectes... de les millors marques del mercat. Drtvei de manteniment i reparació d'orgues litúrgics. La botiga és a Mataró.
Aymerich Pianos
Venda de pianos i venda d’instruments musicals. Empresa familiar dedicada des de 1920 al món del piano. A la botiga pots trobar pianos nous de grans marques. Disposem de models de piano seminou i restaurats, procedents del mercat interior.
Baba Discos
Pàgina web de Baba Discos. Es tracta d'unes tendes especialitzades en jocs i música a Inca i a Manacor (Mallorca). Catàleg, informació i mostra de les novetats.
BataBat Kultur
Productori musical amb seu a Reus (Catalunya). Merchandising grups: Skalariak, Obrint Pas, F.Muguruza, Habeas Corpus, Opcio K-95, Banda Bassotti, Gossa Sorda, Betagarri, etc, ... Productes, botiga, serveis i concerts en directe.
Bit-104 Música
Gran varietat de maxis per Night Clubs i Discotecas; Plats, CD'S, Taules de só i Màquines de fum. Maxis Nacional a 1200 Pts cada unitat comanda mínima 3 unitats. Equips professionals. Tot estil ( Especialistes en Pop-Rock ).
Botiga Mestres del Gai Saber
Treballs discogràfics realitzats. Mestres del Gai Saber i Mataró Dansa es didiquen a la recuperació de balls tradicionals de Mataró, el Maresme. Mataró Dansa es crea per l’associació cultural i d’esbarjo Mestres del Gai Saber de la capital maresmenca.
Brotons & Mercadal Edicions Musicals
Editorial de música. B & M neix l'any 2001 amb la voluntat de donar a conèixer l'obra de compositors contemporanis especialment rellevants i recuperar obres de repertoris oblidats en un marc de qualitat i rigor. Sant Cugat del Vallès (Barcelona). Catàleg,
C.Music
Botiga d’Instruments musicals. Venda, lloguer, manteniment i reparació, accessoris, llibreria de música, afinació de pianos. instruments que van des de la gama d'estudiants fins als models que responen a les exigencias dels professionals de la música.
Call & Play
Companyia de backline referent especialitzada en lloguer d'instruments de música, material de DJ, i so per a enregistrament i directe, així com en el lloguer d'equipament escènic i recursos per a la producció. Amb una àmplia experiència al sector.
Casa Beethoven
Botiga musical ubicada a les Rambles de Barcelona. Fes-nos les teves comandes i consultes per correu, fax o e-mail. Trameses per correu. Partitures, llibres de música, pedagogia musical, ... Tipus de música: Clàssica, rock, jazz, flamenc, ...
Casa Farràs
Espai a la xarxa facebook de la Casa Farràs, botiga d’instruments musicals situada a la ciutat de Terrassa (Vallès Occidental). Inclou informació i comentaris. La seva pàgina oficial a la adreça “http://www.casafarras.es”, ja no és operativa.
clivis.cat
Botiga on-line de partitures digitals (pdf) de compositors catalans. Música clàssica per a tots els instruments i formacions. En pocs clics tindreu la partitura. La partitura digital a un 50% del preu de la impresa. L’oferta augmentarà progressivament.
Corrales Pianos
Botiga exposició pianos cua. Venda, lloguer, afinació i restauració de pianos. La nostra història professional comença amb Manel Corrales Tubau, des que entra a la fàbrica Estela Bernaregui, on adquireix formació com a tècnic. Productes en estoc.
Daily Records
Botiga de música de Barcelona oberta l’any 1994. Està especialitzada en punk rock, hardcore, sons jamaicans, soul, rock’n’roll de totes les èpoques. Estem al carrer Tallers, a un minut de la Plaça Catalunya.
Daniel Alonso Alcalay - Afinador restaurador de pianos
Botiga de pianos a Barcelona. Afinador pianos, pianos ocasió. Diplomat al 1999 a l’Escola "Newark & Sherwood College". Professional titulat. Afinació, regulació i reparació de pianos a domicili a Catalunya. Servei a particulars, escoles de música, etc.
Diesi7 | La botiga de música d'Osona
Diesi # 7 tot tipus d’instruments musicals a disposició. A la nostra botiga de música, situada al centre de Vic, hi trobaràs guitarres, baixos, bateries, pianos, teclats, instruments de vent i d’arc, així com accessoris i una gran varietat de partitures.
Discos Castelló
Companyia que des de fa 60 anys es dedica al comerç de música, al major i al detall. A les nostres botigues, s'hi troba tot tipus de música: des d'aquell disc o cassette de fa anys que no trobes, fins a les últimes novetats del mercat.
Fonovilassar78
Recuperació d'enregistraments antics (principalment de cors i de sardanes). Fons documentals, un fons públics, oberts i especialitzats en sardanes i música tradicional catalana al servei dels usuaris de la nostra cultura.
Grup Vivaldi Rock i Clàssica
Botiga familiar, fundada l’any 1982. Al començament la botiga estava a Olot, ara té botigues a Figueres i a Girona. Àmplia varietat d’instruments de corda, vent, percussió, electrònics, material escolar, llibreria musical, accessoris i pianos.
Grup Vivaldi Rock i Clàssica
Grup Vivaldi Rock i Clàssica, és una botiga d'àmbit familiar, amb centres a Girona i a Figueres. Reparació i customització d'instruments, transport i afinació de pianos, arrendament d’instruments amb opció de compra, finançament i assegurances.
Guitarres Camps
Va néixer al 1945 amb la inquietud d’elaborar un instrument adequat a cada músic. El fundador, Joan Camps Coll, fruit de l’afició a la música, en especial a la guitarra, i com a fuster, va decidir dedicar-se exclusivament a la construcció de guitarres.
Guitarres Olivès & Buixó
La botiga d'instruments musicals, situada a la Costa Brava. A Guitarras Olivès trobaràs tot lo necessari per la mùsica. Instruments de corda, de vent, teclats, bateries... Estem a Palafrugell. Guitarres clàssiques, flamenques, elèctriques i acústiques.
GuitarSound
Han arribat armòniques Hohner en totes les tonalitats. Aprofita abans que s'acabin. La varietat de pues de la botiga creix. Ara de 0,67 mm fins a 2 mm. Vine a buscar la teva. Cort X-Urabaya. Calça pastilles actives Fishman que tenen un pont Evertune,
Instruments Bessó
Web de Paco Bessó. Resum l’experiència en molts anys de treball al món de la xirimita-dolçaina, tant del professional de carrer com des del mestre que vol facilitar els alumnes l’aprenentatge, l’afinació i la sonoritat de la xirimita i del tabalet.
Jorquera Pianos | Importador Steinway & Sons
Web de Jorquera Pianos, importador oficial Steinway&Sons. L’empresa va ser fundada en el any 1853. Venda d’instruments, servei de reparació-restauració de pianos, claves, harmòniums i pianoles, fins el lloguer dels pianos per concerts d’alt nivell.
La Clau de Sol
Empresa familiar dedicada a la venda d'instruments musicals a Barcelona des de l’any 1956, tant en instruments de corda com en instruments de vent, percussió, llengüeta, elèctrics i tradicionals: acordions, harmòniques, arpes, …
La Guitarreria Sabadell
Reparem, construim i venem tot tipus de guitarres i altres instruments de corda. La guitarreria és una botiga-taller d’instruments musicals. Com el nom indica, l’especialitat és la guitarra. Venda, reparació i construcció i accessoria per a la guitarra.
La Sonsònia - Seo de Urgell
Web de la botiga d'instruments musicals La Sonsònia de La Seo d’Urgell. De tot per a la música... i més! Instruments musicals, accessoris, llum i so... Guitarra i baix, Accessoris, so professional, DJ’s, outlet segona mà I lloguer. Estudi de gravació.
Marrugat
Benvingut a Marrugat on-line. Marrugat és una botiga online d'instruments musicals: Guitarres, baixos, teclats, bateries, percussió, so tradicionals, zone DJ, informàtica musical, etc. Col·lecció privada de guitarres. Andorra la Vella i Pas de la Casa.
Morera Casablancas - Assegurances generals i d’instruments musicals
Corredoria d’assegurances que va néixer l’any 1980 a Sabadell i fins avui hem adquirit experiència i qualitat en servei de la mediació d’assegurances. Tot tipus d’assegurances del mercat assegurador, especialitzats en instruments musicals i la cultura.
Music Àlex Instruments
Nou espai de Music Alex Instruments, S.L.. És una escola de música vinculada a aquesta botiga de música “Music Àlex Instruments” del barri de Gràcia a Barcelona. Website en construcció. Disculpeu les molèsties.
Músicaderegalo.com
Oferim la possibilitat de regalar música o de contractar-la per a tot tipus d'events socials. Estem especialitzats en repertori operístic i clàssic, però també podem oferir músics de jazz. Treballa en la C. de Madrid, Catalunya i la C. Valenciana.
Musical Andorrà
Andorra, botiga instruments musicals i accessoris. Importadors d'Ibanez, Tama, Hughes&Kettner, Kawai, Laney, Washburn, Mapex... Instruments clàssics de les marques Yamaha, Buffet Crampon, Selmer, Bach, Jupiter, Getzen, Trevor James
Musicalex Instruments Musicals, Escola de Música
Music-Alex instruments és la teva botiga de Música. Des de l’any 1994, al Barri de Gràcia, es dedica a la venda en detall d’instruments musicals i accessoris. Està concebuda com un espai per a musics. També t’oferim servei d’Escola i de Luthier.
Musicatandem.com
Nova web de Tàndem edicions dedicada als seus llibres de música. L’objectiu d’aquesta plataforma es acompanyar els usuaris, tant mestres com alumnes, de llibres de música pel curs escolar. Infantil, Preludi, Música Primària i Siringa (mètode de flauta).
Músics Vendrell - Instruments i Centre d’Estudis Musicals
Músics Vendrell, és una botiga d'instruments musicals i centre de producció musical, situada a El Vendrell, comarca del Baix Penedès. A Músics podreu trobareu tot tipus d'instruments acústics i sonors, i també tota l’activitat de la seva Escola de Música.
Musikea
Botiga de compra i venda d’instruments musicals. Sonorització, gravació d'àudio i vídeo de concerts i esdeveniments. Àudio, enregistraments, mescles, mastering, producció de so, composició musical, llibreria de música, efectes sonors, locucions, …
Musitekton, construïm música - Luthier Josep Saguer
Espai polivalent: venda d'instruments musicals i accessoris, especialitzat en instrument de corda: violins, violes, violoncels, arcs, guitarres, estoigs-accessoris, kit clavecins i capricis musicals. Construcció, reparació i restauració d'instruments.
Odissea Musical
Editora que neix l'any 2001 per contribuir a l'accés a la cultura musical de tots els sectors de la música: Escoles de música i conservatoris, botigues de música i usuaris finals (estudiants, professors i professionals de la música). Botiga de música.
partitura plus
Partitura plus és una botiga online de partitures, material musical escolar, obsequis musicals, grabadores Alexis, instruments, ... d’Odissea Musical. Condicions especials per a Escoles de Música, Conservatoris i músics professionals.
Periferia Sheet Music
Editorial de música contemporània. Botiga online de música clàssica i contemporània, i distribuïdora internacional. La seva principal característica, la qual la fa única en el món, és la venda de tots els seus productes tant en suport físic com digital.
Pianoconcert - Lloguer de Pianos de Concert
Empresa de lloguer de pianos de concert. Els pianos de pianoconcert.es, són presents a gran quantitat de festivals de música. També serveis a l'espectacle, escoles de música, fundacions i ajuntaments, amb més de 500 concerts l'any.
Pianos Cabezudo
Web de Pianos Cabezudo, botiga de música, situada a Mataró. Ofertes, nous productes, els més venuts, les nostres botigues, contacti'ns, condicions, qui som a Pianos Cabezudo. El nostre servei d'atenció al client funciona en horari de botiga.
Pianos Catalunya - Lloguer de pianos per esdeveniments
Empresa familiar especialitzada en el món del piano des de fa quatre generacions. Des de l’any 1903 la sevra família ha estat vinculada a aquest instrument, i creiem que és un dels instruments mes importants en l’interpretació musical. Tots els models.
Pianos Digitales, Musical Mataró
A Musical Mataró portem més de 50 anys servint tot tipus d´instruments als clients, amb un gran stock i donant un tracte personalitzat de manera que quedin el més satisfets possible. Informació de la nostra Escola Yamaha, i el mètode d’estudi.
Pianos Frigoler
Des de més de 15 anys, Pianos Frigoler es dedica al lloguer de pianos de concert. El nostre objectiu és aconseguir la màxima satisfacció del client, proporcionant tota la logística necessària des del transport i muntatge fins a l'afinació desitjada.
Pianos Mas
Botiga de pianos a Barcelona. Pianos Mas és una empresa familiar nascuda a l'any 1984 a càrrec de la Mª Teresa Mas, provinent d'una familia molt vinculada al món de la música. Venda de pianos, tant acústics, com electrònics i altres instruments.
Pianos Puig Barcelona
Empresa dedicada en exclusiva al piano, especialitat en piano professional. Compra i venda de pianos usats i semi-nous cua i verticals. Pianos nous i de segona mà. Servei tècnic propi. Lloguer amb opció de compra. Proveïdors de conservatoris.
Pianoservei
Pianoservei és una empresa dedicada al lloguer de pianos per a concerts creada l'any 2008. Interès d’oferir la millor relació qualitat/preu. Disposa de pianos verticals i de cua per esdeveniments i concerts de tot tipus de música i nivells d’exigència.
PianoxPiano
Pàgina de PianoxPiano, empresa de Vilanova i la Geltrú dedicada al servei integral del piano: afinació, lloguer, reparació, transport, etc. No dubti en consultar les seves preferències, per avaluar-les i oferir-li un servei adient a les seves necessitats.
Produccions Blau - Xocolat Centre. Servei de venda d'entrades
Web d’aquestes dues marques associades de Palma de Mallorca; Blau és l’editora discogràfica, des de 1982, de tota la música que es fa a les Balears i Xocolat és la botiga especialitzada de discos i altres formats audiovisuals, des de 1980.
Quik
Benvinguts a la pàgina web de Qui'k, discs i cintes. És una botiga de discs de Reus (Baix Camp). Presentació, catàleg, comandes, i concerts. venda de compactes, casets, vídeos musicals, etc.
Quims Música - Instruments i Acadèmia de Música
Establiment especialitzat en música i instruments a Tarragona (abans Quimigin). Assessora en la millor elecció a l’hora d’adquirir el teu instrument, amb una àmplia gamma, i possibilitat de lloguer d’instruments. Aprendre música fins nivell professional.
Rafael Villanova Bazaga, Luthier
Ajustos perfectes, presència, so potent, afinació estable i un llarg etcètera només comparable a les grans marques com Fender Custom Shop o Suhr Guitars. Guitarres i baixos professionals, pels qui busquen la millor qualitat pels seus instruments.
Rock a Prop
Musicabor a través de Rock a Prop i Musical Casademunt, és una empresa dedicada a la venta, reparació i lloguer d’instruments musicals. 28 anys dedicats a satisfer als professionals, estudiants de música i afeccionats. A Granollers.
Sibelius
Espai de Sibelius. Sibelius és una botiga de música de la ciutat de Manresa. Ofereix diferents tipus de materials: partitures de música, reparacions, modern, clàssic, pianos, informática. Localització i contacte amb la botiga.
Sibelius & La Casa dels Pianos
La Casa dels Pianos, Sibelius Manresa. Venda de pianos i instruments musicals. Venda i lloguer de pianos i altres instruments únics, d'ocasió, seminous i km0. Portats a casa teva afinats i ajustats. Premis Lacetània 2015 a la composició musical inèdita.
Sol Major
Botiga de música situada a Cervera. Tot tipus d'instruments per a tots els nivells. T'ajudem a escollir. Llibres i partitures. Àmplia gamma de llibres i partitures. Capricis musicals. Horari: de dilluns a dissabte de 10 a 13:30 h i de 17 a 20:30 hores.
Solans Música
Botiga especialitzada a Manresa. Assessorament, venda i servei tècnic en instruments musicals. Assessorament. A la vida, hi ha un moment per a cada cosa. Servei tècnic propi, per als nostres clients, especialitzat per a cada tipus d’instrument.
Sona Bé Músic
Pàgina de Sona Bé Músic, una botiga de música de L’Escala, a l’Alt Empordà. Em aquests moments estem treballant en la nova pàgina web. Per a qualsevol consulta poseu-vos en contacte amb nosaltres, per correu electrònic.
Soroll Blanc - Instruments Musicals - Palamós
Botiga d'instruments musicals i accessoris situada a Palamós. So professional. Ampli catàleg de productes enfocats a satisfer les necessitats tant del músic amateur com del músic professional. Tenim les principals marques i distribuidors del mercat.
Toca'm, sóc teu - streetpianos
Més de 20 pianos es can distribuir per indrets de Barcelona en el Concurs Internacional de Música Maria Canals Barcelona, durant el març de 2010. Situats en parcs públics, carrers i places i sota el lema “Toca’m, sóc teu” els pianos són col·locats.
Tok-Tok - Instruments Musicals Vilafranca
Empresa dedicada a la venda de tot tipus d'instruments musicals. Està situada a Vilafranca del Penedès (Alt Penedès). Les millors marques del mercat musical, en instruments i en complements. A l’establiment hi ha una àmplia gamma d'accessoris.
Tritó
Editorial barcelonina especialitzada en música catalan i espanyol i iberoamericana, des de diferents àmbits: l’editorial, el discogràfic i el de la distribució. El catàleg de Tritó inclou des d'obres inèdites o injustament oblidades de compositors antics.
Victor So Professional
Empresa fundada l'any 1987, per a satisfer la demanda d'àudio de qualitat a la Costa Brava. L’empresa va créixer en camps com la il·luminació espectacular, audiovisuals i instal·lacions d'antenes i vídeo vigilància. La versió en català no és operativa.
Xviolins
Botiga de música, especialitzada regals musicals i accesoris per a músics, melòmans i apassionats d'aquest món. Productes que emocionen, agraden, i enamoren, com una melodia o ritme. Construcció d’instruments de corda clàssics i moderns.
Zona Alternativa Audiollibres de Creixement Personal
Zona Alternativa ha nascut amb la intenció d'agrupar i divulgar en format d'àudio (CD), diferents obres d'autors que aportin coneixements per incrementar el potencial humà. Catàleg, preus, expositors, i botigues.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT