BOTIGUESDEMUSICA


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
Pc Hardware


WEBS relacionades amb el tema
Ars Harmònica
Distribució del catàleg d'Ars Harmònica a Internet, des de 1996. Es tracta d’una editorial de música clàssica ubicada a Sabadell. També altres estils com el jazz. Editat per la Mà de Guidó.
Audenis
Web d’aquesta botiga de música des de 1928, amb establiments a Barcelona. Venda online d’instruments, partitures i accessoris. Pianos, corda, vent, percussió, i partitures. Esdeveniments, articles, concerts, cursos/concursos, publicacions.
Audio - Servei Tècnic d'Aparells Musicals Electrònics
Reparació d'orgues, amplificadors, teclats, taules de mescles, móduls d'efectes... de les millors marques del mercat. Drtvei de manteniment i reparació d'orgues litúrgics. La botiga és a Mataró.
Baba Discos
Pàgina web de Baba Discos. Es tracta d'unes tendes especialitzades en jocs i música a Inca i a Manacor (Mallorca). Catàleg, informació i mostra de les novetats.
BataBat Kultur
Productori musical amb seu a Reus (Catalunya). Merchandising grups: Skalariak, Obrint Pas, F.Muguruza, Habeas Corpus, Opcio K-95, Banda Bassotti, Gossa Sorda, Betagarri, etc, ... Productes, botiga, serveis i concerts en directe.
Bit-104 Música
Gran varietat de maxis per Night Clubs i Discotecas; Plats, CD'S, Taules de só i Màquines de fum. Maxis Nacional a 1200 Pts cada unitat comanda mínima 3 unitats. Equips professionals. Tot estil ( Especialistes en Pop-Rock ).
Brotons & Mercadal Edicions Musicals
Editorial de música. B & M neix l'any 2001 amb la voluntat de donar a conèixer l'obra de compositors contemporanis especialment rellevants i recuperar obres de repertoris oblidats en un marc de qualitat i rigor. Sant Cugat del Vallès (Barcelona). Catàleg,
C.Music
Botiga d’Instruments musicals. Venda, lloguer, manteniment i reparació, accessoris, llibreria de música, afinació de pianos. instruments que van des de la gama d'estudiants fins als models que responen a les exigencias dels professionals de la música.
Casa Beethoven
Botiga musical ubicada a les Rambles de Barcelona. Fes-nos les teves comandes i consultes per correu, fax o e-mail. Trameses per correu. Partitures, llibres de música, pedagogia musical, ... Tipus de música: Clàssica, rock, jazz, flamenc, ...
clivis.cat
Botiga on-line de partitures digitals (pdf) de compositors catalans. Música clàssica per a tots els instruments i formacions. En pocs clics tindreu la partitura. La partitura digital a un 50% del preu de la impresa. L’oferta augmentarà progressivament.
Corrales Pianos
Botiga exposició pianos cua. Venda, lloguer, afinació i restauració de pianos. La nostra història professional comença amb Manel Corrales Tubau, des que entra a la fàbrica Estela Bernaregui, on adquireix formació com a tècnic. Productes en estoc.
Daily Records
Botiga de música de Barcelona oberta l’any 1994. Està especialitzada en punk rock, hardcore, sons jamaicans, soul, rock’n’roll de totes les èpoques. Estem al carrer Tallers, a un minut de la Plaça Catalunya.
Discos Castelló
Companyia que des de fa 60 anys es dedica al comerç de música, al major i al detall. A les nostres botigues, s'hi troba tot tipus de música: des d'aquell disc o cassette de fa anys que no trobes, fins a les últimes novetats del mercat.
Fonovilassar78
Recuperació d'enregistraments antics (principalment de cors i de sardanes). Fons documentals, un fons públics, oberts i especialitzats en sardanes i música tradicional catalana al servei dels usuaris de la nostra cultura.
Grup Vivaldi Rock i Clàssica
Botiga familiar, fundada l’any 1982. Al començament la botiga estava a Olot, ara té botigues a Figueres i a Girona. Àmplia varietat d’instruments de corda, vent, percussió, electrònics, material escolar, llibreria musical, accessoris i pianos.
Instruments Bessó
Web de Paco Bessó. Resum l’experiència en molts anys de treball al món de la xirimita-dolçaina, tant del professional de carrer com des del mestre que vol facilitar els alumnes l’aprenentatge, l’afinació i la sonoritat de la xirimita i del tabalet.
La Clau de Sol
Empresa familiar dedicada a la venda d'instruments musicals a Barcelona des de l’any 1956, tant en instruments de corda com en instruments de vent, percussió, llengüeta, elèctrics i tradicionals: acordions, harmòniques, arpes, …
Marrugat
Benvingut a Marrugat on-line. Marrugat és una botiga online d'instruments musicals: Guitarres, baixos, teclats, bateries, percussió, so tradicionals, zone DJ, informàtica musical, etc. Col·lecció privada de guitarres. Andorra la Vella i Pas de la Casa.
Music Àlex Instruments
Nou espai de Music Alex Instruments, S.L.. És una escola de música vinculada a aquesta botiga de música “Music Àlex Instruments” del barri de Gràcia a Barcelona. Website en construcció. Disculpeu les molèsties.
Músicaderegalo.com
Oferim la possibilitat de regalar música o de contractar-la per a tot tipus d'events socials. Estem especialitzats en repertori operístic i clàssic, però també podem oferir músics de jazz. Treballa en la C. de Madrid, Catalunya i la C. Valenciana.
Musical Andorrà
Andorra, botiga instruments musicals i accessoris. Importadors d'Ibanez, Tama, Hughes&Kettner, Kawai, Laney, Washburn, Mapex... Instruments clàssics de les marques Yamaha, Buffet Crampon, Selmer, Bach, Jupiter, Getzen, Trevor James
Musicatandem.com
Nova web de Tàndem edicions dedicada als seus llibres de música. L’objectiu d’aquesta plataforma es acompanyar els usuaris, tant mestres com alumnes, de llibres de música pel curs escolar. Infantil, Preludi, Música Primària i Siringa (mètode de flauta).
Music's & Classics - Tarragona Musical
20 anys de passió per la música. Servei a la música i músics. Establiments a Reus, Tarragona i Amposta. Novetats en àudio, il·luminació professional, equips Dj's, informètica musical, instruments i accesoris. Versió en català no operativa.
Músics Vendrell
Pàgina oficial de Músics Vendrell. Es una botiga de música del Vendrell, especialistes en: Instruments tradicionals catalans, informàtica musical, instruments de vent, instruments de corda i equips de so.
Odissea Musical
Editora que neix l'any 2001 per contribuir a l'accés a la cultura musical de tots els sectors de la música: Escoles de música i conservatoris, botigues de música i usuaris finals (estudiants, professors i professionals de la música). Botiga de música.
partitura plus
Partitura plus és una botiga online de partitures, material musical escolar, obsequis musicals, grabadores Alexis, instruments, ... d’Odissea Musical. Condicions especials per a Escoles de Música, Conservatoris i músics professionals.
Periferia Sheet Music
Editorial de música contemporània. Botiga online de música clàssica i contemporània, i distribuïdora internacional. La seva principal característica, la qual la fa única en el món, és la venda de tots els seus productes tant en suport físic com digital.
Pianoconcert - Lloguer de Pianos de Concert
Empresa de lloguer de pianos de concert. Els pianos de pianoconcert.es, són presents a gran quantitat de festivals de música. També serveis a l'espectacle, escoles de música, fundacions i ajuntaments, amb més de 500 concerts l'any.
Pianos Cabezudo
Web de Pianos Cabezudo, botiga de música, situada a Mataró. Ofertes, nous productes, els més venuts, les nostres botigues, contacti'ns, condicions, qui som a Pianos Cabezudo. El nostre servei d'atenció al client funciona en horari de botiga.
Pianos Digitales, Musical Mataró
A Musical Mataró portem més de 50 anys servint tot tipus d´instruments als clients, amb un gran stock i donant un tracte personalitzat de manera que quedin el més satisfets possible. Informació de la nostra Escola Yamaha, i el mètode d’estudi.
Produccions Blau - Xocolat Centre. Servei de venda d'entrades
Web d’aquestes dues marques associades de Palma de Mallorca; Blau és l’editora discogràfica, des de 1982, de tota la música que es fa a les Balears i Xocolat és la botiga especialitzada de discos i altres formats audiovisuals, des de 1980.
Quik
Benvinguts a la pàgina web de Qui'k, discs i cintes. És una botiga de discs de Reus (Baix Camp). Presentació, catàleg, comandes, i concerts. venda de compactes, casets, vídeos musicals, etc.
Rock a Prop
Musicabor a través de Rock a Prop i Musical Casademunt, és una empresa dedicada a la venta, reparació i lloguer d’instruments musicals. 28 anys dedicats a satisfer als professionals, estudiants de música i afeccionats. A Granollers.
Sibelius
Espai de Sibelius. Sibelius és una botiga de música de la ciutat de Manresa. Ofereix diferents tipus de materials: partitures de música, reparacions, modern, clàssic, pianos, informática. Localització i contacte amb la botiga.
Sona Bé Músic
Pàgina de Sona Bé Músic, una botiga de música de L’Escala, a l’Alt Empordà. Em aquests moments estem treballant en la nova pàgina web. Per a qualsevol consulta poseu-vos en contacte amb nosaltres, per correu electrònic.
Tritó
Editorial barcelonina especialitzada en música catalan i espanyol i iberoamericana, des de diferents àmbits: l’editorial, el discogràfic i el de la distribució. El catàleg de Tritó inclou des d'obres inèdites o injustament oblidades de compositors antics.
Victor So Professional
Empresa fundada l'any 1987, per a satisfer la demanda d'àudio de qualitat a la Costa Brava. L’empresa va créixer en camps com la il·luminació espectacular, audiovisuals i instal·lacions d'antenes i vídeo vigilància. La versió en català no és operativa.
Zona Alternativa Audiollibres de Creixement Personal
Zona Alternativa ha nascut amb la intenció d'agrupar i divulgar en format d'àudio (CD), diferents obres d'autors que aportin coneixements per incrementar el potencial humà. Catàleg, preus, expositors, i botigues.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT