CONTROLDEPLAGUES


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
ILIMIT Comunicacions. Serveis Internet.(93)7333375


WEBS relacionades amb el tema
ADEPAP - Associacions d'Empreses de Control de Plagues
Grup de treball format per diverses entitats i associacions amb la finalitat de crear una base de preus de referència consensuat pels professionals del sector. Trobades per xerrar, per transmetre i conèixer-nos. Per aprendre, enriquir-nos i passar-ho bé.
Agroserveis.cat
Servei a l’agricultor i espai rural a Deltebre. Assessorament tècnic per a l’agricultura, tractaments fitosanitaris, maquinària de trac-taments, formació i divulgació. Servei ràpid i eficaç contra plagues (desinsectació, desratització i desinfecció).
Ambient Control Plagues Urbanes
AC Plagues Urbanes és una empresa radicada a Lleida. Serveis caracteritzats per la ràpida i professional atenció al client. Certa-ment Ambient Control no és una multinacional, és una empresa petita, tanmateix qualificada, i amb una proximitat d'actuació.
Ambitec Salut Ambiental
Empresa amb especialització integral en control de plagues de rosegadors i insectes en general i en el control i prevenció de la legionel·la; amb més de 20 anys d'experiència al sector i en posessió del sistema de Gestió de la Qualitat certificat ENAC.
Antiplagues de Catalunya - Lluita integrada en tractaments DDD
Tractaments de fusta i en especial, tractaments biològics de gran volum. Tractaments, confecció i seguiment de documentació envers els controls de la legionel·losi, usant diferents sistemes. Control i tractament de mosquit tigre i espècies comunes.
bitxos
Empresa situada a Girona, especialitzada en control de plagues, ofereix un seriós servei professional i cobertura específica i per-sonalitzada als nostres clients. Actuacions preventives, el posterior control i tractament de les plagues que els afecten.
Centric Plagues
Empresa ubicada a La Cellera de Ter i dedicada al control de plagues. Inspecció inicial per a detectar deficiències estructurals, un pla d’acció i informe d’avaluació del programa. Desinfecció: Microorganismes de l’ambient o superficies de manipulació.
Comercial Baix Camp 3D
Empresa de Reus, dedicada al control i prevención de plagas urbanas i industrials. El nostre principal objetiu és mantenir controla-des aquelles espècies, que poden representar un risc sanitari o bé que poden causar danys a les seves propietats o negoci.
Control de Plagas JCV Menorca
Eficàcia: la intervenció de JCV s’orienta a resoldre el problema de plagues identificat, procura eliminar les molèsties i amenaces que percep. Qualitat de servei: persegueix la satisfacció dels seus clients, gran part dels quals repeteixen any rere any.
Control de plagues de palmera a Mallorca
Control de plagues de palmera a Mallorca, Tractament contra el becut vermell, control del morrut (Rhynchophorus ferrugineus), assessorament de plagues ornamentals, tractaments contra el becut, control integrat del becut de les palmeres.
Control de Plagues FastControl
FastControl som un equip de treball jove, compromès, professional i amb 15 anys d’experiència, ens dediquem a exterminar pla-gues de tot tipus en tot Catalunya, especialment a la província de la nostra seu, Barcelona. Control de plagues a Barcelona.
Control de Plagues Girona
Control de plagues Girona. Ratolins, escarbats, formigues, vespes i altres insectes. Tractament de la fusta, carcoma i termites. Especialitzatció en serveis de desinsectació, desratització i tractament de la fusta.
CPL - Control de Plagas y Legionella
Assumint la importància d'aquesta realitat, oferim serveis especialitzats enfocats a respondre d'un alt grau d'eficàcia en aquestes matèries. Conscient de les avantatges d'oferir garanties professionals, i d'assegurar al client solucions innovadores.
Depec - gestió sostenible de plagues
Control de plagues: desratització, desinsectació i desinfecció. Control d'aus a l'àmbit urbà. Tractament de xilòfags (tèrmits, corcs, fongs, etc.). Control i prevenció de la legionel·losi: estudis de sistemes d'aigua, protocols i tractaments específics.
Desinfecciones Cecsa
Empresa de Barcelona especialitzada en el control de plagues i aus urbanes. Realitza tractaments de desinfecció, desinsectació, desratizació i control d’aus que actuen contra paràsits, gérmens i altres animals. La versió en català no és operativa.
Desinfeccions Barcino
Pertany al grup de Limpiezas Barcino. Formada per tècnics en control de plagues i auditors especialistes en qualitat de l'aire a l'interior d’edificis, amb àmplia experiència, avalada per la seva formació continuada. Des de Sabadell per a tota Espanya.
Diset Control de Plagues
Desinsectació, desratizació, desinfecció, sistemes anti aus (coloms, gavines, etc), plagues de la fusta, protecció i curació contra insectes xilòfags (termites, carcomes, etc). Restauració d’estructures de fusta amb un sistema de resines epoxídiques.
Ecogest bcn
Control de plagues, Una de les empreses de desinfecció de Barcelona, dedicada al control de plagues, desinsectació, desratització, desratitzacions, prevenció de legionella i eliminació de cucarachas. Serveis, venda de productes i l’empresa.
Emdema, Control de Plagas i Higiene Ambiental
Empresa mallorquina constituïda al 1990 dedicada al control de plagues i higiene ambiental. El propòsit primer és aconseguir la satisfacció dels clients seguint criteris de qualitat en serveis mediambientals apostant per la metodologia més avantguardista.
Fastcontrol - Control de plagues a Barcelona
No importa qui siguin els visitants indesitjats en la seva llar, la nostra empresa està capacitada per dur a terme totes les pràctiques necessàries per eliminar-los amb eficàcia. Abans de contractar una empresa experta en control de plagues és important!
Foraplagues
Petita empresa que vol satisfer les necessitats del client, respectant les seves inquietuds davant la problemàtica o necessitat que puguin tenir. Vol tractar cada cas com el més important i amb la més quantitat de professionalitat com d’humanitat.
Fumigaciones Rayma
Rayma és una empresa de tractaments ambientals i indústria alimentària, comunitats de veïns, hotels, col·legis, restaurants, lo-cals... Al 1994 va començar amb molta il·lusió la marxa de Fumigaciones Rayma, S.L. en el sector del control de plagues.
Gestevet Soluciones agroindustriales
Fundada l’any 1997, amb objectiu d’oferir al sector agroalimentari i industrial, solucions a la problemàtica actual, respectuosos amb el medi ambient. Nutrició animal, higiene industrial i ramadera, equips i material ramader i control integral de plagues.
Gestior Quimics
Empresa destinada a oferir una diversa i variada gamma de serveis: Desinfecció-desinsectació-desratització, neteja-restauradora (eliminació de pintades, graffitis, …). Tractaments antixilòfags (corc i termits). Eliminem tot allò que pugui ser perjudicial.
Higienisa - Control de Plagues, Desinfecció, Fumigació
Control de plagues en tot Alacant. 30 anys en control de plagues urbanes a la província. Plagues, desinfeccions, fumigacions i desratitzacions, tèrmits, paneroles, rates i ratolins, formigues, escarabat roig, processionària del pi, eliminar vespes, etc.
Ibertrac Control de Plagues
Empresa catalana dedicada al control de plagues de tot tipus i intensitats. Tenim el control total sobre l'eliminació de les següents plagues: Tèrmits, paneroles, rates i ratolins, coloms, corcs IPM, crionització, fumigació, … Treballs a l’hostelería.
Illes Control, control de plagas Mallorca
Illes Control, una empresa especialitzada en el sector del control de plagues urbanes, capaç de realitzar tractaments a mesura, en l'àmbit preventiu o en el control i eradicació de plagues existents en el seu entorn. Carcoma, plagues i termites Mallorca.
Irco Control de Plagues
Empresa de serveis plaguicides i amb control exclusiu al sector. El treball: Visita el lloc de plaga. S'analitza la dimensió de plaga i el lloc a combatre. Elaboració del pressupost. Contacte amb el client. Aplicació de producte per combatre la plaga.
Mont Medi
Control integral de plagues urbanes i e malalties. Programes i projectes adaptats per a la indústria alimentària, fitosanitaris, neteja tècnica, adequació d'instal·lacions i sanejament, tractaments de tèrmits i diagnòstic d’edifici malalt. Sabadell.
PEP en Control de Plagues
El Professorat del Programa de Estudis Propis en Control de Plagues de l’UA, es composa per científics tècnics en àrees del con-trol. Les sortides professionals requereixen orientació tècnica de gestió de plagues, de recerca i desenvolupament pel control.
Plagasan
Web de l’empresa de Sant Carles de La Ràpita, Plagasan dedicada al control integral de plagues. Desinfeccions, desinsectacions, desratitzacions, tractaments d'aigua (legionel.la), cobertura sanitària en comunitats. Biocides d'us ambiental i alimentària.
Plagues Ésser Viu: Control de plagues Barcelona
Experts en control de plagues. Tractaments personalitzats des de 80 €. Empresa familiar de Rubí, creada per emprenedors, amb experiència al sector del control de plagues, sanitat i higiene ambiental, per donar als clients un tracte directe i de qualitat.
Qntrolplaga - Control de plagas Girona
Qntrolplaga, una empresa especialitzada en el control de plaguesi autoritzats per donar tot tipus de serveis (Sanitat Ambiental, legionel.la, tractaments de la fusta o fitosanitaris). Desinfeccions, desinsectacions, desratitzacions o tractaments en fusta.
Qntrolplaga - Termites i Corcs
Especialistes en prevenció, erradicació i el seu control de tot tipus de plagues: paneroles, formigues, xinxes, puces, rates o ratolins, coloms, escarabats, mosques, mosquits, vespes, corcs, termites... Plans personalitzats per oferir la solució adient.
Radan Desintec
Desratització, desintectació, desinfecció, tracta corc i tèrmit, protecció d’edificis contra coloms, netejes de xoc, tractaments contra legionel.la i tractaments forestals. Control plagues urbanes, fitosanitària, control d'aus urbanes i higiene ambiental.
Raesgra
Extermina rates i ratolins d¡interiors d’habitatges, magatzems, fàbriques, hotels, restaurants, explotacions ramaderes, locals pú-blics. i indústria alimentària en general. És en aquests llocs es generen les condicions òptimes per al seu desenvolupament.
Rains Control de Plagues. Seguretat Ambiental
Fa més de 25 anys que vam fundar l’empresa dedicada a prestar serveis de control de plagues. Rains va crear-se al 1989 per do-nar servei de control de plagues en indústries, organismes oficials i particulars. Hem participat en la transformació del sector.
Rentokil Initial Catalunya
Servei de control de plagues a Barcelona i Catalunya. L’equip ofereix tractaments de control de plagues, incloent desratització, desinsectació, desinfecció, control legionel·la, qualitat ambiental interior, tractament de la fusta i protecció d'edificis.
Sahicasa - Serveis Antiplagues i Control Ambiental
Empresa de control de plagues d'insectes i rosegadors, especialitzada en l'aplicació de la lluita Integrada contra plagues urbanes. Amb sisitema de gestió de la qualitat certificat per AENOR conforme a les exigencies de la Norma UNE-EN ISO 9001:2000.
Salut Ambiental - Gestió sanitària, ambiental i control de plagues
Salut Ambiental és una empresa situada a Centelles que ofereix serveis de gestió i assessorament en l'àmbit del medi ambient i la gestió sanitària de les empreses. Arc de desinfecció, control de mosques, control de mosquits, flup, formisec i iglú.
Sanite - Diagnòstic, sanejament i conservació d’estructures de fusta
Especialistes en diagnòstic, sanejament i conservació d’estructures de fusta a monuments i edificis històrics. Els informes tècnics detallen qualitats, estats, patologies, resistències i sanejament perquè tècnics de l’edificació desenvolupin el projecte.
Sanitek, Control de Plagues, Fumigacions i Legionella
Servei i assessoria a Catalunya, en maneig integral del control de plagues, fumigacions, legionella i ambient interior en les seves instal·lacions. Actualitzats procediments i protocols, amb garantia que l’estratègia de treball culmina amb la satisfacció.
Sedesa
Empresa especialitzada en tractaments fe la fusta (tèrmits, corcs, humitats…). Rehabilita estructures de fusta. Control integral de plagues DDD. Prevenció i control de legionella. Control Sanitari d'aus urbanes en les ciutats. Empresa certificada.
Senplag - Gestió i Assessorament de Plagues
Control sostenible de plagues, gestió i assessorament de Senplag. Gestió i assessorament en plagues amb serveis biològics per a controlar la natura amb mitjans naturals. Suport professional expert en el sector i amb una consciència mediambiental.
Sercon, control de plagues
Som una empresa de control de plagues a Terrassa que realitza des de fa més de trenta anys. Un important paper al sector del control de plagues del municipi. Ser-con conscient de l'actual conjuntura econòmica ofereix la millor relació qualitat-preu.
Sistemas de Gestión Ambiental SIGEAM
Control de plagues en la salut pública sense risc pels treballadors, i el medi ambient i ens adherim als codis de conducta estrictes per aconseguir-lo, problemes de plagues o ambientalsiagnosi biològica de la fusta estructural en equipament municipals.
TRASSA Tractaments i Assessoria Ambiental
Tractaments i Assessoria Ambiental SL (TRASSA) és una empresa penedesenca de control de plagues, en l'àmbit de la salut públi-ca com en els procediments fitosanitaris. Estem especialitzats en tractaments DDD: desinfecció, desinsectació i desratització.
Turch - Control de plagues i salut animal
Empresa tortosina dedicada al sector del control de plagues i la salut animal. Zoosanitaris Turch, situació, horari comercial, produc-tes i serveis. Control de plagues, animals de compañía, animals de producció, sanitat ambiental, perruqueria canina, …
Vertisilo
Disposa d’una infraestructura per a donar una resposta immediata i servei ràpid, donar solucions a empreses de qualsevol sector: alimentari, agroalimentari, farmacèutic, químic, etc. Especialment qualificats per a treballs per a la indústria alimentària.
Veterberga
Des de 1994 servei i assessorament veterinari per a petits animals o grans explotacions ramaderes. Distribuïdors oficials de Bayer, Hipra, Gosby, … En els últims anys, ha esdevingut una empresa referent en els controls de plagues i la sanitat ambiental.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT