POBLACLARAMUNT


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
ILIMIT Comunicacions. Serveis Internet.(93)7333375


 

WEBS relacionades amb el tema

Ajuntament de La Pobla de Claramunt
Pàgina oficial del consistori, amb informació sobre el municipi, l'ajuntament, les activitats culturals i l'oficina de promoció econòmica amb directori d’empreses.
Aplec del Castell - Aplec de la Santa Creu de La Pobla de Claramunt
Aquest és l'esperit d'una tradició ben arrelada a la Pobla de Claramunt, el celebrar cada any l'Aplec del Castell o de la Santa Creu. ... L’1 de maig. Festes.org
Aula de Cultura de La Pobla de Claramunt (Caixa Penedès)
Pàgina de l’Aula de Cultura de La Pobla de Claramunt, de l’Obra Social de Caixa Penedès. *Idees sense fi. Les ... La Pobla de Claramunt ... Aules de cultura*. La Pobla de Claramunt. *Cultura. *Concursos .
C.F. Pobla de Claramunt
Weblog oficial del C.F. Pobla de Claramunt, entitat esportiva dedicada a la pràctica del futbol a La Pobla de Claramunt, a la comarca de l’Anoia. La pàgina no és operativa, per ara.
Castell de Claramunt
Enclavat a La Pobla de Claramunt, presidint la població. Un dels monuments més bonics i evocadors de Catalunya, està documentat a partir del segle X, conserva la fesomia de fortalesa de la Conca d'Òdena.
CEIP Maria Borés
Centre d'ensenyament infantil i primari a La Pobla de Claramunt (Anoia). Informació sobre la pròpia escola, les activitats i els serveis.
CerCAT Pobla de Claramunt
Primer cercador territorial en català de CerCAT a la Pobla de Claramunt a la comarca de l'Anoia.
Ferreteria Industrial Ferro7
Empresa fundada l’any 2007 per profesionals del sector ferreter i el subministrament industrial, amb 20 anys d’experiència. apostat per col.laboradors de primera linia i productes innovadors en el mercat, que permeten aconsellar la millor solució.
Festival de Música Tradicional Anoia Folk
L'Anoia Folk és un festival de música tradicional que és celebra a l'incomparable marc del Castell De Claramunt al juliol, La Pobla de Claramunt. Ho organitza, l`Associació Cultural La Llobreia, amb el suport de l'Ajuntament de la Pobla de Claramunt.
Gos d'Atura Català
El Gos d'Atura Català es la raça autòctona de Catalunya. Podem fer país fins i tot amb gos. Cría amateur d’entorn familiar, nens i d’altres animals. Gossos vacunats inclosa la leishmania a partir d’un any. Control de displasia de maluc (radiografia).
Grallers d'Igualada - des de 1989 fent-la sonar
Grup de gralles i tabals de l'Anoia amb 20 anys d'historia. Un grup de grallers creat, format i consolidat a la ciutat d'Igualada, per bé que part dels components provenen de pobles veïns (l'Espelt, Sant Martí de Tous, La Torre de Claramunt i La Pobla).
Història de la Pobla de Claramunt
Marcada pel fet que al 1344, la rierada es va emportar el primer nucli de població del marge esquerre del riu Anoia (Pobla Vella). Després el Senyor del Castell de Claramunt va atorgar una carta de repoblació, naixent la nova Pobla.
Hotel Robert
Hotel familiar, al peu del Castell de Claramunt. El nostre cafè, el jardí, les terrasses i la piscina es converteixen en l'estança ideal per deixar passar el temps. Reconeguda cuina basada en la gastronomia de la zona; noces, celebracions i banquets.
Juan Romaní Esteve
Empresa familiar dedicada a la fabricació del cartró reciclat, fundada al 1676 i situada a la Pobla de Claramunt (Anoia). Originàriament va fabricar paper barba. El 1930 va iniciar la producció de cartronet estucat per a embalatges l00% reciclat.
La Llobreia
Associació cultural nascuda per promocionar la cultura popular i tradicional d'arreu del món (començant pel nostre país), especialment la música i la dansa. Tot dins de l'àmbit de la nostra comarca: l'Anoia.
La Pobla de Claramunt - Consell Comarcal de l'Anoia
Nuclis de població: La Pobla de Claramunt, Sant Procopi, la Pobla Nova, les Figueres, Sant Andreu, can Solà, les Garrigues, el Xaró i la Rata, les Cases Noves, l’Estació, can Galan i els Vivencs. Dades del municipi i de l'ajuntament.
La Pobla de Claramunt - Idescat
Dades de La Pobla de Claramunt, de l'Institut d'Estadística de Catalunya, sobre població i economia d’aquest municipi de la comarca de l’Anoia. Població i societat, economia, moviments de població, nivells d’instrucció, coneixement de català, …
Mas dels Vivencs
Web de Mas dels Vivencs, un restaurant especialitzat en banquets i convencions. Serveis, els espais i com arribar-hi. La Pobla de Claramunt (Anoia). Teniu la possibilitat de gaudir de la carta i menú diaris i dels serveis de restauració per a banquets.
MB Papeles Especiales
Fàbrica de paper del grup Miquel i Costas i Miquel. Des de 1990 papers especials. Un dels principals fabricants europeus de papers filtrats i absorvents. Fabricants de paper de fumar i especialistes en paper de baix gramatge per editar llibres.
Medinat
Empresa del sector de dietètica humana, fundada en el moment que començava a despertar-se la inquietud per tot alló natural. Primeres matèries naturals, sense conservants ni colorants. Abasti’m mercats com Itàlia, Portugal, Mèxic, etc. Productes.
Mobles de Artesania Corc
Mobles de Artesania Corc és una empresa, de La Pobla de Claramunt (Anoia). Es dedica al sector de l’ebanisteria, la decoració i la restauració i la fabricació de mobles d’estil fets a mida, amb fustes nobles i acabats de gran qualitat.
Mobles Virgili Soteras
Mobles artesans de La Pobla de Claramunt. Servei integral de decoració amb gran experiència adquirida al costat d'artesans, projectes personalitzats i a mida. 34 anys d'ofici ininterromput ens ha aportat gran experiència en servei integral.
Paintball els Maquis (La Pobla de Claramunt)
Passa un dia increïble de paintball amb els amics envoltat de boscos i natura. Aprofita l’aniversari, comiat de solter, o qualsevol excusa. Sempre és un bon moment per una jornada de paintball. Set camps de joc amb diferents tipus d'obstacles.
Pikys
Fàbrica de J. Gras Codol, des de La Pobla de Claramunt, a la comarca de l'Anoia. Fabricant de protectors de peus i mitges. Informació corporativa de l'empresa i catàleg de productes disponibles en estoc.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT