SABADELL


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
Pc Hardware


 

WEBS relacionades amb el tema

@rlequinats.com
Si has arribat aquí saps que som la penya @rlekinats.com, fundada per promoure accions dirigides a fomentar i engrandir el recolzament al C.E. Sabadell, F.C. Som una penya jove, treballadora, amena, sincera, sempre recolzem al Centre d’Esports.
250gr
Empresa de Sabadell amb estudi de disseny gràfic i botiga. Disposa d'una col·lecció pròpia de samarretes amb motius socials. Informació del projecte i botigues de la cadena.
3Punts Disseny Digtal
3punts Disseny Digital. Empresa esecialitzada en disseny de pàgines web, gràfic, fotografia, multimèdia, interactius, dvd, cd-rom, vídeo i formats digitals. Sabadell.
7dquatre
7dquatre som una empresa de Sabadell (Vallès Occidental), compromesa amb la llengua i el país. Oferim serveis lingüístics orientats a fomentar els usos interpersonals del català i disposem d'una línia editorial pròpia. L’empresa i els serveis.
Acadèmia Catòlica de Sabadell
Fundada l'any 1870 pel sacerdot Dr. Sardà i Salvany. Formació, activitats de la cultura popular i tradicions catalanes. Realitzen activitats de formació com cursets, conferències,seminaris de temàtica cultural i religiosa.
Acampada Sabadell
El moviment d’indignació del 15 M Sabadell. Inclou quantitat ingent d’informació organitzativa, comissions i grups de treball, debats, notícies, publicacions, campanyes, alternatives, material per difusió, pàgines amigues, tweets més recents, etc.
ACCMeval
Empresa sabadellenca dedicada al sector construccions metàl·liques en alumini, ferro i inoxidable des de l'any 1980. Obra industrial, residencial i particular. Avalats per 29 anys d'experiència treballant amb productes de primeres firmes del sector.
ACE Sabadell - Associació de comerç de l’Eixample
L’associació representa, defensa i promociona interessos econòmics, socials, laborals, professionals i culturals dels afiliats; el foment de la solidaritat dels associats promocionant i creant serveis comuns; la promoció comercial del barri i la millora.
actual records
Pàgina d’actual records la distribució discogràfica de la reconeguda companyia de management d’artistes Picap. Compra online, interprets, estils musicals, ofertes, informació corporativa de l’empresa, notícies, novetats i contacte.
Actua-Vallès
Actuavallès és una associació sense ànim de lucre que té com a finalitat millorar l'atenció social, psicològica i mèdica de les persones afectades pel VIH, així com fer educació per la salut posant èmfasi en una sexualitat sana i en la prevenció del VIH.
Acundi
Programa de gestió integral de l'empresa. Compres, vendes, magatzem, TPV, codis de barres. Gestió de descomptes, comandes, informes. Integració amb terminals PDA. Especialment per empreses de comercialització i distribució de productes.
Addenda & Corrigenda
Bitácora colectiva i plurilingüe, sobre la cultura escrita, la llengua i l’edició. Format per professionals del llibre, el texte i la gestió documental: traductors, correctors, editors, documentalistes de Catalunya, Espanya, Itàlia i l’Amèrica Llatina.
ADELLS. Associació d'Esport i Lleure del Disminuït de Sabadell
Dedicada a fer activitats esportives i de lleure. L’esport principal és el bàsquet i els esports secundaris el futbol sala, handbol, badminton, voleibol, petanca, bitlles, hoquei, aeròbic, gimnàstica. Competicions: Lliga FEDIC de bàsquet i futbol sala.
Adelva, Automáticos del Vallés
Instal·lació i gestió de màquines automàtiques de cafè, begudes fredes i refrigeris a la província de Barcelona. Des de fa 30 anys distribució de begudes, esnacs i pastisseria en màquines automàtiques (vènding). Instal·lem gratuïtament i les carreguem.
ADENC - Associació per la Defensa i l'Estudi de la Natura
Associació de caire ecologista, per la defensa i l'estudi de la natura des de Sabadell. Informació de les activitats i campanyes. Consulta els diferents grups de treball actius o de les diferents activitats adreçades a escoles i instituts.
Adolf Pla i Garrigós
Adolf Pla (Sabadell, 1960) és pianista i director. De ben jove la vocació va néixer amb el Jazz i la música op, músiques que encara escolta i toca sovint. El coneixement musical el desenvolupa mitjançant el piano a través del repertori clàssic i romàntic.
Aegerius
Aplicació que millora la gestió de les residències de la 3a edat i centres sociosanitaris, aportant una solució que permet la gestió dels usuaris (residents i/o pacients dels centres). Aegerius sistema de gestió de Centres d'Atenció a la Dependència.
Aeribalta.com
Aeribalta.com. Portalblog que pretén fer conèixer l'aventura d'una família vinculada a l'aviació, la família Ribalta, al llarc de tres generacions, per seguir la tradició, també vol difondre tot allò que té a veure amb el fantàstic món de l'aeronàutica.
Aerolink, Escola de Pilots d'Avió i Helicòpter
Aerolink, escola de pilots (avió i helicopter) i hosteses de vol. Aeroport de Sabadell (Vallès Occidental). Serveis aeris que ofereix: aerotaxi, fotografia, vols panoràmics i tota mena de treballs aeris, …
Aeroport de Sabadell
L'aeroport de Sabadell està destinat al trànsit d'aviació general i a la formació de pilots d'avió i helicòpter. Informació i dades de l'instal·lació, vols, horaris i guia de transports d'enllaç.
Agrària del Vallès
A partir dels anys quaranta a l'antic Sindicat de Les Franqueses del Vallès es subministraven adobs i llavors als socis, i també s'oferia la transformació del gra per elaborar pinso. El 2010 s'amplia l'agrobotiga de Les Franqueses. Agrobotiga de Sabadell.
Agrupació Astronòmica de Sabadell
Entitat vallesana. És l'associació d'aficionats a l'astronomia més gran d'Espanya. Fundada el 14 d'abril de 1960. Des de 1993 ocupa les actuals instal·lacions, amb més de 500 m. quadrats de superfície dedicats exclusivament a l'astronomia.
Agrupació de Comerciants de la Via Massagué
Pàgina de l’Agrupació de Comerciants de la Via Massagué. Informació dels quasi seixanta comerços agrupats en aquesta associació d’un dels carrers més emblemàtics de la ciutat de Sabadell (Vallès Occidental).
Agrupació Pessebristes Sabadell
En els últims anys l’art de fer pessebres ha esdevingut un actiu cultural molt important dins de la cultura tradicional del nostre país. Obres dels nostres artistes, activitats culturals que volem impulsar, i l’exposició del 30 de novembre al 11 de gener.
Agrupació Pessebristes Sabadell - Blog
En els últims anys l’art de fer pessebres ha esdevingut un actiu cultural molt important dins de la cultura tradicional del nostre país. Obres dels nostres artistes, activitats culturals que volem impulsar, i l’exposició del 30 de novembre al 11 de gener.
Aïlla - Taller d'Alumini
Espresa vallesana dedicada als tancaments per a la llar. Aïlla Aluminis és un taller especialitzat en alumini situat a la localitat de Sabadell (Vallès Occidental). Aïlla també ofereix serveis a la ciutat de Barcelona i les comarques de les rodalies.
Aïlla - tancaments per a la llar
Aïllament acústic i tèrmic. Instal·lació de finestres, tancaments alumini, portes màmpares, toldos, cortines, persianes orientables, persianes de seguretat, toldos façana, automatismes, etc. La versió en català de la web no és operativa.
Ainacar - Venda i Lloguer de Vehícles
Empresa de lloguer de vehicles a Sabadell i Parets del Vallès. Furgonetes i turismes,... amb mes de 10 anys d’experiència en el sector. Som especialistes en vehicles de substitució, renting, vehicles pre-entrega, etc...
Ainfar
Empresa sabadellenca dedicada a les instal·lacions d’aigua, gas, calefacció, equips climatitzadors, i electricitat. Ainfar, amb més de 40 anys d’experiència en el món de les instal·lacions, us ofereix els serveis ... La versió en català no és operativa.
Airnet
Màquines de netejar pistoles aerogràfiques. Pròximament en català i anglès. La versió en català no és encara operativa. Pròximament en català i anglès. La versió en català no és encara operativa.
Ajuntament de Sabadell
Portal oficial de la capital vallesana. Una ciutat amb inquietuds socials, culturals, educatives, solidaries i de respecte amb el medi ambient, aprofita les noves tecnologies de la informació per realitzar tràmits municipals i apropar-se al ciutadà.
Albert Llorens i Martínez
Afegeix Albert Llorens Martinez com a amistat|Envia-li un missatge a Albert Llorens Martinez|Mostra les amistats de Albert Llorens Martinez. Apunta't al Facebook per a connectar amb Albert Llorens Martinez.
Albert Pla
Página no oficial de Albert Plá, con discografía, biografía, letras, fotos, RealAudio... Discografía. Ho sento molt (PDI 1989) Aqui s'acaba el que es donava (PDI 1990). No sólo de rumba vive el hombre (BMG Ariola 1992).
Albert Plà - ho sento molt
Aquesta és una web no oficial sobre el polèmic cantautor català Albert Plà. El motiu pel que em vaig decidir a fer una web sobre aquest músic és molt senzill: heu buscat informació sobre ell a internet?jo si, hi ha pagines que estan molt bé.
alegrephoto.com - Fotogràfa de la teva história
Estàs esperant un fill o filla? Vols tenir un record inoblidable per sempre? Ara és l’ocasió! sessions d’embarassada que et sorprendran. Vols tenir el record més maternal de tots, 9 mesos 10sessions (amb el bebè). Informa’t a Sessió t’esperem: des de 50€.
Alfacat
Alfacat és una empresa fundada en l'any 2007 que oferix solucions d'identificació, codificació. Venda i reparació d'impressores d'etiquetes Zebra, Sato, Dat, etc. Ens dediquem a la venda i reparacio d'impresores d'etiquetes Zebra, Sato, i Datamax.
Alfons Borrell
Galería virtual de l'artista Alfons Borrell. Hi podeu trobar una extensa mostra d'exposicions individuals i exposicions col-lectives. Des de 1983 es dedica a la docència a l’Escola Municipal d’Art Illa de Sabadell.
Alliance Française de Sabadell
Cursos de francès i de filosofia al Vallès, centre cultural a Sabadell. Escola de francès i associació sense ànim de lucre, Premi Príncep d'Astùries 2005 (comunicació i humanitats). Xarxa social, fotos, tweets, premsa, YouTube, entitats amigues, …
AlterNatiu
AN és una comunitat de consumidors de productes ecològics de Sabadell i productors locals, que formen una xarxa de consum de proximitat, saludable, sostenible i justa per a tothom. Volem un món on les persones recuperen el centre de les relacions.
Altros_Ao
Sóu a la pàgina de l' Altros_ao, a la meva pàgina personal. Aquí trovareu algunes coses que jo considero interessants i d' altres que no ho són tant... Espero que us agradi i que torneu a passar per aquí.
Altros_Ao #Sabadell
Pàgina personal d'Altros_Ao webmaster de irc #Sabadell a Dalnet. Discoteques, música, coses del chat i algunes coses més … Sóu a la pàgina de l' Altros_ao, a la meva pàgina personal.
Aluminis Sabadell
Web d’Aluminis Sabadell, empresa - amb més de quinze anys d’experiència- ubicada a Sabadell dedicada a la fabricació i muntatge de sistemes d’aïllament amb alumini, vidre i ferro. L’empresa, treballs, productes, ubicació i dades de contacte.
Aluvisa
Alumbrados Viarios, S.A. va ser creada l’any 1977. Són 34 anys d’història. Des de 1978 som empresa concessionària del manteniment i conservació de les instal·lacions d’enllumenat públic a la ciutat de Sabadell. També manté semàfòrs.
Amics de l’Art Romànic de Sabadell
Entitat cultural, constituïda l’any 1977 i dedicada a l’estudi i a la divulgació de l’Art Romànic, amb una especial atenció al de les terres de parla catalana. Les nostres principals activitats són les visites d’estudi i divulgació i les conferències.
Amics de l'Opera de Sabadell
Associació cultural-musical a Sabadell. Història, activitats, objectius, obres representades, programa temporada, venda d'entrades, obres representades, conferències… El 1982, ha fet vint-i-cinc anys el 10 de febrer de 2007
Amics del Camí de Sant Jaume
Web de l’ Associació Amics del Camí de Sant Jaume de Sabadell. El Camí de Sant Jaume de Galícia, partint de Montserrat i passant per Igualada, Cervera, Lleida, Saragossa i Logronyo. L'associació és l'entitat encarregada de perservar aquest camí.
Amics del Golf
Pàgina de Golfigolf.com. Informació del món del golf; Circuit golf, associació d'amics golf, golf amateur, campionats golf, golf a Catalunya. Informació del 2r Circuit Paladium The Club al Valllès Golf, calendari i dades.
Amics del Golf de Catalunya
Preparació de campionats locals, viatges i llistat de camps que tenim descomptes l'associació amics del golf de Catalunya. Acceptarem qualsevol suggeriment a fi de millorar el nostre golf. Des de Sabadell.
Amics del Ripoll
Pàgina oficial de l’Associació Amics del Ripoll, amics dels rius. Entitat formada per pescadors sensibilitzats per la qüestió mediambiental. vetllar i treballar per fer efectiva la millora integral del riu Ripoll; fomentar la recerca, ...
Amimascota.com: El portal de les Mascotes
Amimascota.com, gossos, gats, ocells, peixos i rosegadors, informació sobre mascotes, consells, articles per conec la teva mascota. Galeria de fotos, anuncis gratuits, segells d'animals, entreteniment.
AMPA CEIF Can Llong
L’AMPA és una entitat que agrupa les mares i pares de l’escola i les seves funcions estan regulades per un decret de la Generalitat de Catalunya. El seu objectiu fonamental és contribuir a la millora de l’ensenyament que reben les nenes i els nenes.
AMPA CEIP Enric Casassas
Pàgina web de l’AMPA Enric Casassas de la ciutat de Sabadell. Un dels objectius principals de la junta actual, ha estat des d’un primer moment millorar la comunicació amb les famílies així com també entre les famílies de l’escola. Activitat.
AMPA CEIP Floresta Sabadell
Nou espai del web. Aquí restareu informats de tot allò que succeeixi dins l'Associació, que funciona sense ànim de lucre i de la qual tots en formem part. Activitats extraescolars, l’escola, membres de l'AMPA, comissions, i formació Informàtica.
AMPA CEIP Pau Casals Sabadell
Inaugurem aquesta web de l'AMPA per informar a tots els pares, mares, alumnes, professorat i resta de persones relacionades amb el col·legi. Activitats extraescolars pels fills i pares, servei d'acollida, menjador, tenda de l'AMPA i comissions.
AMPA Conservatori Sabadell
AMPA EMMiCP Sabadell. Blog de la Junta de l'AMPA de l'Escola Municipal de Música i Conservatori Professional de Sabadell. A Sabadell l'increment del preu arriba fins al 300% a l'Escola de Música i fins gairebé el 300% al Conservatori Sabadell.
AMPA de l'IES Agustí Serra i Fontanet
AMPA d’aquest institut de la ciutat de Sabadell (Vallès Occidental). És forma per mares i pares d'alumnes de l'institut que voluntàriament ho desitgen. Inscrita en el Registre d'Associacions de la Generalitat de Catalunya i és membre de FAMPAES.
AMPA del CEIF Can Puiggener
Blog de l'associació de mares i pares del CEIF Can Puiggener de la ciutat de Sabadell. No som professionals de l'educació però volem participar en l'educació de les nostres filles i fills. Informació de l’AMPA, activitats generals, sortides i excursions.
AMPA Escola Amadeu Vives
L'AMPA és l'associació de mares i pares d'alumnes de l'escola, formada per les famílies que col·laboren aportant la quota. Si funciona l'AMPA, se'n beneficia l'escola i els fills. Activitats extraescolars, casals, colònies, venda de llibres de text, …
AMPA Escola Catalunya de Sabadell
Espai web de l'Associació de Mares i Pares del CEIP Catalunya (Sabadell). L’objectiu és contribuir a millorar de la qualitat de l'ensenyament dels nostres fills. Es basa en el diàleg i la col·laboració amb els sectors de la comunitat educativa.
AMPA Escola Creu Alta
Web de l’AMPA Escola Creu Alta de Sabadell, Vallès Occidental. Aquest curs celebrem el 25è aniversari; ja han sortit 25 promocions d’alumnes amb el nom de Creu Alta. Per tal de celebrar-ho hi haurà dos dies al mes de juny amb activitats especials.
AMPA Escola del Carme
L’AMPA som tots i totes els pares i mares d’alumnes de l’Escola del Carme de Sabadell. L’AMPA és una associació legalment constituïda i registrada en el Registre d’Associacions de la Generalitat, isense ànim de lucre. Els fins de l’associació.
AMPA Escola Industrial Sabadell
La junta de l’AMPA volem donar-vos la benvinguda al nou curs escolar i, molt especialment, als pares i mares que s’incorporen per primer cop a aquesta comunitat educativa que és l’IES Escola Industrial de Sabadell. Comissions i documentació.
AMPA Escola Joaquim Blume Sabadell
Associació de mares i pares d'alumnes de l’Escola Joaquim Blume de Sabadell. L’AMPA, estatuts de l’AMPA, horaris i contacte, la junta de l’AMPA, serveis, casal d’estiu, extraescolars, horaris de les extraescolars, menjador, formularis, fotografies, ...
AMPA Escola la Salut de Sabadell
Som els pares i mares que portem els fills/es a l'escola. Ens regim pels estatuts, la junta és l'òrgan de govern. L’AMPA defensa els drets dels pares vers l'educació dels fills i promou activitats educatives, culturals, artístiques, esportives, ...
AMPA Escola Miquel Carreras
Entitat formada per pares i mares de l'escola. L'objectiu és contribuir a millorar la qualitat de l'ensenyament que reben els fills i filles. El funcionament es basa en el diàleg i en la col.laboració entre pares i mares, direcció de l'escola i mestres.
AMPA Escola Pia Sabadell
Pàgina de l’Associació de Mares i Pares d’Alumnes de l’Escola Pia de Sabadell, Vallès Occidental. Cicle de formació de pares, activitats, comissions, composició de la junta, enllaós, fotografies, llibre d’actes i una miscel·lània de coses.
AMPA Escola Ribatallada
L’AMPA de l’Escola Ribatallada de Sabadell està organitzada en diferents comissions sense les qual fora impossible oferir-vos les activitats que s´organitzen per als nostres fills/filles. Comptem amb 9 comissions que gestionen diferents àmbits.
AMPA Escola Teresa Claramunt
Web de l'Associació de Mares i Pares del Centre d'Educació Infantil i Primària Teresa Claramunt del barri de Gràcia de Sabadell. L'AMPA és l'entitat que legalment ens agrupa com a mares i pares d'alumnes de l'escola mitjançant una quota familiar.
AMPA Espronceda
Espai web de l’Associació de Mares i Pares de l’Escola Espronceda de Sabadell, al Vallès Occidental. L'últim dia del trimestre des de l'AMPA varem convidar a esmorzar a tots els nens i nenes de l'escola. Aquí us deixem unes fotos de l'esmorzar.
AMPA Institut Ferran Casablancas
Nou projecte del que esperem fer-ne una eina comunicativa més propera per a les famílies. En la web trobareu informació dels serveis que l'AMPA proporciona així com dades específiques sobre pressupostos, horaris de les activitats extra-escolars.
AMPA Institut Vallès de Sabadell
Associació de Mares i Pares d'Alumnes de l'Institut Vallès. Us donem la benvinguda a la pàgina web de l'associació mitjançant la qual pretenem mantenir-vos informats de l'activitat de l'AMPA. L’AMPA, els estatuts i informació del curs actual.
AMPA Jesús Salvador
Web de l’AMPA Jesús Salvador a Sabadell. Hem creat el bloc amb la intenció d'estar més a prop de tota la comunitat del col·legi Jesús Salvador. Aquí hi trobareu informació de les diferents activitats organitzades per l'AMPA, fotos i alguna cosa més...
AMPA Nostra Llar
AMPA Escola La Nostra Llar de Sabadell. Des d’aquesta pàgina us donem accés a la informació de totes aquelles activitats que, en temps de lleure i fora d’horari escolar, organitzem setmanalment des de l’AMPA de l’Escola Nostra Llar de Sabadell.
AMPA Pau Vila
L’Associació de Mares i Pares de l’Institut Pau Vila és una entitat sense ànim de lucre, formada per les mares i els pares dels alumnes de l’Institut que voluntàriament ho desitgen. Inscrita en el Registre d’Associacions de la Generalitat de Catalunya
Andes en Bicicleta
Diari de viatge en bici des de Lima a Puerto Natales. Recorregut i anècdotes. No temeu un comiat sentimentaloide ni farcit de dades detallades i estadistiques sobre distancies recorregudes (6600 en bici, mes o menys).
Andi Sabadell
Associació d’atenció a persones amb la síndrome de down i limitacions intel·lectuals. Formada per pares i mares d'infants i joves amb la síndrome de down, i discapacitats similars, i, que necessiten ajuda i/o suport per a les activitats o la vida.
Andreu i els Rumberus
Espai a Internet d’Andreu i els Rumberus, el grup que néix a Sabadell als voltants del 2000. La seva música, fussió de rumba catalana amb funk i rap, fa que quan l'escoltes t'arrenquis a ballar. Amics i músics, els rumberus un grup que marca.
Animesque.cat
Notícies de manga, anime i el Japó en català! Reportatges, especials, notícies ... A mitjans dels 80, i especialment als noranta, el manga i l’anime van tenir la seva època daurada al Japó. Catalunya va viure paral·lelament part del boom …
Aninoto
Empresa de Sabadell dedicada a la confecció de peces de vestir de senyora. Estrenes de temporada, col·leccions i tendències de moda. Informació de l'empresa i els seus productes.
Anna Ferrer Taller
Eina per a innovar i per a crear. En aquest espai conceptual es treballa: encàrrecs de shows i espectàcles en el món professional de la perruqueria, i de la imatge en general. Desenvolupament de coleccions i, per tant, de noves tècniques i tendències.
Annjauserg
Pagina personal de cuina, sergi i la carla, bromes,acudits, sortides, català, correu, gmail, idiomes, internet, linux, mòbil, mòbils, microsoft, música, ordinadors, programari, s.o, ubuntu, wallpaper, youtube, …
Antics Alumnes Sant Nicolau
Associació que aglutina el col·lectiu que ha “fet escola” durant anys d’història. Constituïda l’any 1995, coincidint amb el 40 aniversari de l’escola. Més de 3000 persones, presents a molts sectors, amb les quals compartim un fet comú: la nostra escola.
Antiplagues de Catalunya - Lluita integrada en tractaments DDD
Tractaments de fusta i en especial, tractaments biològics de gran volum. Tractaments, confecció i seguiment de documentació envers els controls de la legionel·losi, usant diferents sistemes. Control i tractament de mosquit tigre i espècies comunes.
Antoni Clapés
Pàgina d’Antoni Clapés, poeta i editor. Antoni Clapés va néixer a Sabadell (Vallès Occidental) el 1948. Escriu poesia i textos relacionats amb la poesia des de 1964. Ha estat traduït i editat a l’espanyol, francès, anglès, italià, portuguès i àrab.
Anunci.cat - Classificats
Classificats de pisos, feina i compra-venda. És una web d'anuncis classificats gratis, comercials i segona mà de pisos, lloguer, ofertes de feina, contactes eròtics i d'amistat i compra-venda de Catalunya, Illes Balears, País Valencià i altres.
Anunzia Solucions Tecnològiques
Anunzia Solucions Tecnològiques, ofereix la possibilitat de disposar dels seus productes, ja siguin de la gamma estàndard, que li faciliten la seva presència a Internet, com d'aplicacions realitzades a mida Intranet/Extranet, de gestió i programes.
Anunzia Solucions Tecnològiques
Anunzia ofereix la possibilitat d'obtenir la millor relació qualitat preu en aplicacions Internet, software de gestió i programes. A més, comptarà amb tot el suport i assessorament dels professionals més qualificats en el sector de les noves tecnologies.
arken arquitectura i enginyeria
El nostre objectiu consisteix a oferir un servei complet en Enginyeria i Arquitectura, tant en obra nova com rehabilitació o instal·lacions, per promotors i col·laboració amb altres despatxos. Donant solucions ràpides i econòmiques.
Arran Assemblea de Joves de Sabadell
Creada a finals de l’any 2007, per iniciativa d’uns joves i una voluntat estratègica es va començar a gestar a la nostra ciutat, una ja coneguda assemblea de joves, per tal de poder fer front a les múltiples problemàtiques que pateix el jovent.
Ars Harmònica
Distribució del catàleg d'Ars Harmònica a Internet, des de 1996. Es tracta d’una editorial de música clàssica ubicada a Sabadell. També altres estils com el jazz. Editat per la Mà de Guidó.
ArtesianWines
La millor sel·lecció de vins del mediterrani únics i exclusius. Descubreix-los. L’empresa té la seu a Sabadell i oficina entrant a Berlin (Alemanya). Botiga virtual, l’empresa al món, club, fons documental i events.
Arts Escèniques a l'institut Ferran Casablancas
Nou bloc que hem creat per a les Arts Escèniques de l'institut Ferran Casablancas de Sabadell (Vallès Occidental). La idea és comunicar-nos, passar-nos informació entre l'alumnat i el professorat i entre els centres que impartim la matèria.
Arts Fité - galeria d'art online
Galeria d'art en línia que li ofereix l'oportunitat de visitar diferents exposicions d'artistes de reconegut prestigi i comprar quadres originals. Estils des de l’art realista tradicional, al art modern més actual. Té dues galeries a Sabadell.
Arxiu fotogràfic de l'Arxiu Històric de Sabadell
L’Arxiu Històric de Sabadell té gran quantitat de fons i col·leccions fotogràfiques, des de finals del s XIX fins a l’actualitat, que recullen tot d’esdeveniments a la comunitat: festes religioses, actes polítics, culturals, activitats quotidianes, etc.
Arxiu Històric de Sabadell
Web de l'Arxiu Històric Municipal de Sabadell. Presentació, origen i història, fitxa tècnica, serveis inventaris, col·leccions i catàlegs, la Casa Ponsà, fons, difusió, beca Guillem Mateu i Domingo, revista «Arraona», notícies i novetats, i publicacions.
Asociación Cultural Cristiana de Catalunya - ÀGAPE
FACCAT una entitat sense lucre i les seves finalitats es dirigeixen cap a la llibertat i dignitat humana, lluitant contra la discriminació cap a la comunitat gitana. La federació representa a una població de 9.000 persones a través de la obra evangèlica.
Assemblea Comarcal Creu Roja a Sabadell - Vallès Sud
Per demanar ambulàncies per servei preventiu (concerts, etc...), per correu electrònic. Organitza cursets dels àmbits sanitari, social i mediambiental. 1.500 subscriptors i 500 voluntaris. Nou servei implantat al 2007 adreçat a la comunitat immigrant.
Associació Bruixes del Nord Sabadell
Bruixes del Nord, és un grup de dones que fa 25 anys s’apleguen davant de símbols màgics i festius representats per: La fascinació del foc, la música primitiva dels timbals, la bellesa intrigant del maquillatge, l’escombra i el barret de cucurull.
Associació Catalana de Bollywood
Promoció de la cultura índia en general, i especialment de tot el relacionat amb Bollywood, mitjançant l'organtizació de xerrades, tallers, festes i activitats lúdiques, així com organització d'espectacles musicals, coreogràfics, teatrals i audiovisuals.
Associació Catalana d'Esperanto
Web de l'Associació Catalana d'Esperanto - ACE/KEA. Diferents dades sobre l'esperanto a Catalunya. L'entitat, activitats, ecolingüística, selecció d'articles, visitants, curiositats, novetats, gramàtica esperantista i enllaços relacionats.
Associacio Catalana Sindrome De Klinefelter
La síndrome de Klinefelter fou descrita l’any 1942 com una condició endocrina caracteritzada per talla alta, hipogonadisme, ginecomàstia, testicles petits i infertilitat. Als anys 50 es va descobrir que la SK era causada per un cromosoma sexual extra.
Associació Ceramistes del Vallès
L’Associació va néixer l’any 1999 a Sabadell, quan diferents ceramistes amb taller a la comarca van decidir unir esforços per treballar conjuntament en la promoció del nostre ofici. Els objectius bàsics que des d’un principi es va fixar l’ACV.
Associació Cultural Carme Obradors
Té com a objectius unir les persones entre diferents edats, cultures o religions a través de cursos de pintura, tallers de música, fòrums de cinema, teatre i contactar amb cases regionals o persones representatives d'altres cultures.
Associació Cultural i Educativa "La Riscla" - El Flabiol a l’Escola
Entitat dedicada a fomentar el coneixement i aprenentatge del flabiol i el tamborí en el món educatiu. Promou la integració dels instruments catalans a l'ensenyament, creant les condicions per a afavorir que el treball musical escoles surti fora.
Associació d'Abastaments d'Aigua
L'Associació d'Abastaments d'Aigua és una associació professional que agrupa a més d'una trentena de les principals empreses que es dediquen al tractament, explotació i subministrament d'aigües i sanejament a Catalunya.
Associació d'Artesans A2Mans
L‘Associació d’Artesan@s A2Mans, va neixer l’any 2007, de la motivació d’artesans amb ganes de que el seu treball artesanal i personal, fos reconegut en una societat industrialitzada com la nostra. La Trobada d'Artesans a la Rambla de Sabadell.
Associació de Ceramistes del Vallès
Som l'Associació de Ceramistes del Vallès. Relació de ceramistas del Vallès associats i dades de la Fira de la Ceràmica de Sabadell, que es celebra durant el mes d'octubre. Dades diverses.
Associació de Comerciants Comerç Creu
Associació de botiguers creada amb l'objectiu de dinamitzar i potenciar el comerç de la Creu de Barberà i de Sabadell sud (Vallès Occidental). Inclou informació corporativa, directori de botigues, campanyes comercials i servei d’atenció al client.
Associació de Perits Judicials de Catalunya
L'Associació es va fundar perquè tots els Perits Judicials de Catalunya tinguin un lloc de trobada, suport, formació, atenció professional en la professió de perit judicial. Objectius de l’entitat, activitats i serveis, perits associats i cercador pèrits.
Associació de Persones Sordes de Sabadell
Fundada a l’any 1959, l'Associació de Persones Sordes de Sabadell és una entitat sociocultural d'àmbit comarcal que s'adreça a la població de persones sordes i sordcegues residents a Sabadell i localitats properes. Intèrprets de llenguatge de signes.
Associació de Puntaires Ribot i Serra de Sabadell
Web de l'Associació de Puntaires Ribot i Serra de Sabadell. Puntaires.net és el web de l’Associacio de puntaires Ribot i Serra de Sabadell. En aquesta web podreu enviar els vostres comentaris, articles o fotos.
Associació de Veïns Creu de Barberà
Pàgina web oficial de l’AV Creu Barberà, barri de la ciutat de Sabadell (Vallès Occidental). Organitza la Festa Major i defensa els interessos dels veïns. Presentació, Sinera, noticies, vocalies, activitats, enllaços, buscar, i les dades de contacte.
Associació de Veïns de la Creu Alta
Representa i defensa interessos dels veïns del barri de la Creu Alta de Sabadell. Organitza la Festa Major de la Creu Alta, l'Aplec de Jonqueres i festa d'hivern dels Tallarets. La Biblioteca d’Estudis Creualtencs, de l’AV de la Creu Alta, editat llibres.
Associació Eficàcia.cat
Representa i defensa els interessos de les persones que de forma habitual i retribuïda a Catalunya, i en especial als que la desenvolupen a Sabadell i rodalies, que es dediquen a la prestació de serveis immobiliaris i de gestió patrimonial.
Associació Juvenil Esquitx
L'Associació Juvenil Esquitx, fundada l’any 1990 a Sabadell. És una entitat sense lucre que treballa en favor de la inclusió social de la infància, l'adolescència i els joves, a través de l'educació en el lleure i l'acció social. Els seus objectius.
Associació Mitja Marató Sabadell
Web oficial de la Mitja Marató Ciutat de Sabadell. L’Associació Mitja Marató Sabadell, és una entitat esportiva que s’ha creat amb l’objectiu principal d’organitzar una mitja marató a la ciutat. Diumenge, 7 de setembre de 2008 a les 10 del matí.
Associació Musicàlia pel Foment de la Música i les Arts Escèniques
Associació que ofereix activitats en l’àmbit de l’ensenyament musical i les arts escèniques als nens i nenes a partir dels 2 anys. Audicions i introducció a la música a través del moviment per a conèixer les figures musicals (notes, silencis, ritmes).
Associació per la Llengua
Associació per la Llengua fundada al 1998 a Sabadell, membre de la Plataforma per la Llengua. Informació no governamental sobre la llengua catalana i participació en la normalització de la cultura i llengua. Col·labora enviant-nos suggeriments!
Associació Ràdio Taxis Sabadell
L'Associació té com a finalitats realitzar activitats per a millorar els objectius de l'associació. Unitats afiliades a l'associació per un millor servei públic. Disposa de 21 parades a Sabadell. Tenen vehicles monovolum adaptats per a disminuïts.
Associació Sabadell Memorial
Agrupa ciutadans de Sabadell preocupats per la conservació i millora del Cementiri Municipal. Defensa els interessos dels ciutadans de Sabadell enfront de l'ajuntament o altres organismes. Fiscalitza la gestió i els costos de les obres, taxes o serveis.
Associacio Vallès Amics de la Neurologia
L'AVAN és una entitat que vetlla per millorar la qualitat de vida tant de les persones afectades per malalties neurològiques com els seus familiars i entorn, oferint suport social, terapèutic i de lleure, establint un compromís d’atenció i proximitat.
Ateneu Llibertari de Sabadell
Web de l’Ateneu. Informa de la posada en llibertat d'Amadeu Casellas Ramón, posat en llibertat a la presó de Girona, quan no només ja havia acomplert la condemna -a l'haver comptat la presó provisional-, a més a més portava 8 anys a les presons.
Atletisme Club Natació Sabadell
Web de la secció d’Atletisme Club Natació Sabadell. Àngel Viñeta és el president de la secció. Resultats de La Mitja de Granollers. Atletes del Club amb Web personal: Emma Roca, Jordi Van Hedel, Verónica Roldán, Marc Jurado, Salva Pou …
Atletisme.com
Llista de distribució d'atletisme en català. Inclou ademés un directori d'adreces, curses, links, atletes, fòrums, biografies, territoris, equipaments, entrenaments, curses, i tota l'actualitat atlètica del país.
Atrium Business Center - Sabadell
Despatxos i oficines disponibles en 24h Serveis a l'empresa: secretaria, sales de reunions, gestió de correspondència, traduccions, ... Màxima flexibilitat.
Aujac : Associació d'Usuaris de Java de Catalunya
Associació que neix amb el propòsit d'acostar les noves tecnologies de la informació a tota la societat. Un esforç fet a través d'un dels Java Users Groups més actius d'Europa. Web oficial (www.aujac.org), inactiva.
Aula d'Esplai del Vallès
Aula d'Esplai del Vallès, part del Moviment d'Esplai del Vallès. Activitats esportives i de lleure. Formació de monitors i educadors en el lleure i formació de directors. Monogràfics formació monitors, assessorament, borsa de monitors i cases de colònies.
Auro Arquitectura
Pàgina web de Jaume Auró, arquitecte. Sabadell (Barcelona). Treballs, projectes i contactes de l’empresa. This is a fully XHTML 1.0 and CSS compliant design. I hope you like this design and use it yourself :)
Autoescola Creusur
A Sabadell. Per què et sigui fàcil l’arribada del fred, hem baixat preus! Pots obtenir el carnet de conduir B per 589€ tot inclòs! No t’ho pensis més! Implantació progressiva de la prova de control de coneixements per ordinador. Carnets: LCC, A1, A i B.
Autoescola Gresol
Equip professional que fa més de 30 anys es dedica a formar conductors a Sabadell. Ha format a més de 6.000 persones, utilitzant els millors vehicles i les millors tecnologies. L'objectiu de l’autoescola és oferir un ensenyament i formació de qualitat.
Autoescola La Roda Sabadell
Equip professional amb més de trenta anys d'ensenyament de la conducció de vehicles a Sabadell, en constant formació per a assolir objectius exigents que imposa el progrés. Els últims avenços en l'ensenyament per a una formació eficaç i ràpida.
Autoescola L'Asfalt
Realitzem tot tipus de cursos relacionats amb el mon del transport. Centre col.laborador SOC per la impartició de cursos subvencionats. Gran experiència i millor tracte. Som l'únic centre dedicat al transport de Sabadell homologat pel SOC.
Automòbils Jové
Gran stock de vehicles d'ocasió, totalment revisats i finançats a Sabadell. Totes les marques nacionals i d'importació. Web no oficial. La web oficial deixa d'estar en català.
Autoservei Carme Alimentació
Web de l’Autoservei Carme Alimentació. Supermercat d’alimentació, amb servei a domicili a la ciutat de Sabadell. Cistelles i lots de Nadal. Estoigs de vins i caves, torró d'Agramunt, etc. Serveis, productes, estalvi, i ofertes.
AV Can Rull
Temes reivindicatius del barri, Festa Major i festes locals. Organitza la Setmana Cultural, Carnestoltes i Festa del Veí, cursets, tallers, conferències i exposicions. Punt de lectura. Seccions: Sanitat, urbanisme, medi ambient, cultura i enterraments.
AV Centre-Mercat
Agrupa el socis veïns de l'àmbit territorial d’aquest barri sabadellenci. Assumeix la representació dels interessos, adoptant les resolucions que l’afectin. Actua per aconseguir millores del desenvolupament humà i ciutadà, i de la vida comunitària.
AV Concòrdia-Can Borgonyó
Activitats reivindicatives i d'atenció, serveis funeraris, activitats esportives, Festa Major, col·laboració en altres festes, etc. També publica una revista tres vegades a l'any. Dansa per a nens/es, taekwondo, gimnàs, aikido, pilates, balls de saló, ...
AV Covadonga
Activitats lúdico-culturals i formatives, tallers noves tecnologies, manualitats, excursions pel rodal, cursos de formació de la universitat i activitats de caire social: Debats del barri i els seus habitants, projecte de la Taula d'entitats del barri, …
AV Espronceda
La Festa Major i la rehabilitació del barri. Pertany a la Federació d'AV de Sabadell. Secretaria, urbanisme, cultura, relacions, premsa, propaganda i projectes i enterraments. El local és cedit per Caixa de Catalunya. En català només alguns apartats.
AV Gràcia de Sabadell
Agrupació de Veïns de Gràcia, entitat independent. Esport, gimnàstica i aeròbic, escola catalana d'adults, cursos puntes de coixí, balls saló, teatre, francès, anglès, informàtica, dibuix, pintura, català, alfabetització, sardanes, activitat infantil, ...
AV Serra d’en Camaró
Pàgina ofical de l’Associació de Veïns de la Serra d’en Camaró, barri de la ciutat de Sabadell (Vallès Occidental). Antigament, la Serra d'en Camaró no es coneixia amb aquest nom si no com la Serra d'en Perelló. Inclou les activitats i les celebracions.
AV Torreguitart
Blog bilingüe de l’Associació de Veïns del barri de Torreguitart de Sabadell. Els dissabtes a partir de novembre de 19h a 20:30h curs de ball de saló al nou local de l'associació de veïnst. La seva web oficial http://www.avtorreguitart.cat/ no funciona.
AV Torre-romeu
Pàgina ofical de l’Associació de Veïns del barri de Torre-romeu de la ciutat de Sabadell (Vallès Occidental). Les activitats i reivindicacions de l’entitat. Notícies relacionades amb el barri, enllaços, entitats del barri i arxiu de l’As. de Veïns.
Babel
Una proposta creativa agosarada per la barreja d'estils, llengües i ambients sonors, per les seves lletres a mig camí entre la poesia i la realitat. El disc i les cançons.
Balaguer Hilados
Empresa familiar, que des de 1960 es dedica a la producció de fils de qualitat a Sabadell. Mescles amb llí, destinats a la decoració. En els orígens era una filatura de carda i es transformà en una filatura d’estam i mescles de poliéster i viscosa.
Ball de Diables de Sabadell
Informació sobre la història del grup, modalitats d'actuacions, agenda, versots, elements i figures, enllaços i contacte. El bateig de la colla es fer en la Festa Major. L’any 1988 vam ser els organitzadors de la Trobada de Diables de Catalunya.
Balles Lliga de Bàsquet de Lleure de Sabadell
Lliga no federada de bàsquet de la ciutat de Sabadell. Primera divisió masculina, segona divisió masculina, copa masculina, primera divisió femenina, segona divisió femenina, i copa femenina. Notícies anteriors, instal·lacions i borsa de jugadors.
Banc Sabadell
Entitat fundada l'any 1881 per un col·lectiu de 127 empresaris i comerciants i s'ha convertit després de més d'un segle de dedicació exclusiva al negoci bancari en una de les primeres entitats financeres del país.
Banda Barretina
Som el nou so de Catalunya, el ritme que batega des de fa generacions. Som l’altaveu dels lluitadors, que han acabat esclafats en l’oblit programàtic. Barcelona està per arribar. Que sigui rumba, cúmbia, techno o flamenc, però que sigui de Barcelona.
Banda de Música de Sabadell
És la formació musical més antiga de Sabadell i una de les associacions amb més trajectòria de la ciutat i del país. Els seus orígens es remunten al s. XIX, al 1856. Anualment participa en més d’una vintena d’actes festius a la ciutat de Sabadell.
Bansabadell Professional
Professional BS, entitat de Banc Sabadell. Ofereix als col·lectius professionals tot un conjunt de productes serveis en condicions exclusives. Mitjançant la signatura d’un conveni, posa a disposició una oferta financera en condicions preferents.
Bar Gran Via Cerveseria
Obert a Sabadell al 1974, pels germans Borrego, amb el nom "Snack Gran Via", on van fer cuina casolana dirant 20 anys. Recollint l'experipència del local i la sabiduria culinària, segueix fent tapes, entrepans, torrades, plats combinats, paelles, etc.
Bar Restaurant Clau de Fa
Cafeteria-bar on es pot trobar un petit oassis de música clàssica en tots els sentits de la paraula, dins la ciutat de Sabadell. Disposa d'accés per a discapacitats. La web oficial ja no és operatva.
Bardet Autocars
Companyia d'Autocars de viatgers per carretera des de 1964. Disposem d'una moderna flota d'autocars: des del comfortable microbús de 14 places fins a l'autocar de dos pisos i 72 places. Empresa, serveis, logística, flota ...
Barrufet Llar d'infants
Web de Llar d'infants Barrufet de Sabadell, creada per iniciativa privada l’any 1973 i, des d’aleshores s’ha mantingut fidel als seus trets d’identitat; Catalanitat, aconfesionalitat i igualtat. Educadores, classes, sortides, activitats, experimentem, ...
BasketValles.com
Portal creat al 2010. El Vallès Occidental és una zona de gran tradició basquetbolística. Alguns dels primers pasos d’aquest esport es van fer a la comarca (Terrassa). Diari d’entrenamients, partits, clubs, directius, aficionats, entrenadors i jugadors.
Basolí puericultura
Web de Basolí Puericultura a Granollers i Sabadell, on hi trobaràs tot per al nadó: cotxets, mobiliari infantil, papers pintats, complements de decoració, roba per a cortines, joguines... Promocions, marques i productes. Més de 25 anys d’història.
Basquet AqhuaPC
Equip de bàsquet aficionat de la ciutat de Sabadell. Participa a la Lliga de Bàsquet de Lleure de Sabadell, Balles. Informació general de l’equip i dels seus partits, notícies, plantilla, resultats, classificació, multimèdia, fotos, vídeos i pavellons.
Bàsquet CN Sabadell
Neix com secció l'any 1930, integrada per nedadors i waterpolistes del club que a l'hivern, a causa de les baixes temperatures, no podien practicar esports aquàtics en piscina descoberta. És l'entitat de bàsquet a la ciutat de Sabadell de més història.
Bàsquet Escola Pia Sabadell
Web del Bàsquet Club Esportiu Escola Pia de Sabadell. Equips i organització del club. Pavelló: camp de bàsquet o 3 camps de mini bàsquet . Pati baix: camp de bàsquet o 3 camps de mini bàsquet. Pati alt: camp de bàsquet o 2 camps de mini bàsquet.
Ben-Net Neteges i Manteniments
Empreses de serveis de neteja a Barcelona i Madrid. Informació sobre una de las empreses més importants de Catalunya en la prestació de serveis integrals de neteja i manteniment. Central a Sabadell, oficina de Girona i Centre Logístic Manresa..
Biblioteca de Can Puiggener Sabadell
Biblioteca de Can Puiggener de Sabadell, Vallès Occidental. Informació general de l’ajuntamnet de la ciutat d’aquesta bblioteca, el seus fons especials i directori. Horari: de dilluns a divendres, de 15.30 a 20.30 h, dimecres i dissabtes, de 10 a 13 h.
Biblioteca de la Serra Sabadell
Espai de l’ajuntament de la ciutat dedicat a la Biblioteca de la Serra de Sabadell, al Vallès Occidental. Inclou informació general de la Biblioteca, fons especials i directori. De dilluns a divendres de 16 a 21 h, dimecres i dissabtes de 10 a 14 hores.
Biblioteca del Nord Sabadell
Espai de l’ajuntament de la ciutat de la Biblioteca del Nord de Sabadell. Informació general de la biblioteca, els seus fons especials i els seu directori. Dilluns, dimarts, dimecres i divendres de 16 a 21 h, dijous, 10 a 21 h, dissabtes, de 10 a 14 h.
Biblioteca del Ponent Sabadell
Espai de l’ajuntament de la ciutat dedicat a la Biblioteca del Ponent Sabadell. Informació general de la Biblioteca, fons especials i directori. Horari: Dilluns, dimecres, dijous i divendres, de 16 a 21 h. dimarts, de 10 a 21 h, dissabtes, de 10 a 14 h.
Biblioteca del Sud Sabadell
Espai de l’ajuntament de la ciutat dedicat a la Biblioteca del Sud Sabadell. Informació general de la Biblioteca, fons especials i directori. Horari: Dilluns, dimarts, dimecres i divendres, de 16 a 21 h, dijous, de 10 a 21 h, dissabtes, de 10 a 14 h.
Biblioteca dels Safereigs Sabadell
Espai de l’ajuntament de la ciutat dedicat a la Biblioteca dels Safereigs de Sabadell, al Vallès Occidental. Informació general de la Biblioteca, fons especials i directori. Horari: De dilluns a divendres, de 16 a 21 h, dimecres i dissabtes, de 10 a 14 h.
Biblioteca Vapor Badia Sabadell
Biblioteca Vapor Badia de Sabadell. Informació general de la Biblioteca, fons especials i directori. Contes sorneguers de Pere Calders. Espectacle de l'actriu Carme Pla, ofereix una selecció de contes de Pere Calders. A públic a partir de 13 anys.
Biblioteques i Centres de Documentació en Xarxa de Sabadell
Informació de les biblioteques públiques de Sabadell i de la Caixa de Sabadell, i Centres de documentació en xarxa (accés a la base de dades de diferents entitats de la ciutat). Notícies, projectes, activitats de foment de la lectura infantils i d'adults.
Biblioteques Municipals de Sabadell
Biblioteques de Sabadell. Fons, serveis infantil, activitats i tràmits en línia. Biblioteca Vapor Badia, Biblioteca del Nord, Biblioteca del Sud, Biblioteca del Ponent, Biblioteca de Can Puiggener, Biblioteca de la Serra i Biblioteca dels Safereigs.
Bici Escapa
Botiga de Sabadell. Bicicletes carretera, bicicletes muntanya, bicicletes trial, bicicletes ciutat, segona mà, financiació bicicletes, bicicletes plegables, material i roba. La botiga ocupa un espai d’uns 600 m². Serveis i Club Escapa.
Bicisprint Sabadell
Web de l’Esport Ciclista Bicisprint, entitat dedicada al ciclisme. Competicions regionals, provincials i nacionals. Excursions setmanals, alguna cursa esporàdica, i organització d'excursions i d'altres activitats pels socis. Tot exterior a la natura.
Bla Be Oumien, La Força de les Dones
Projecte de cooperació a Costa d’Ivori (Àfrica Occ.). Es va construir un hospital matern infantil a Bouaké, una grans ciutat de Costa d’Ivori, amb l’ACCD. Detecció VIH/sida, atenció social sanitària a dones de Bouaké i sensibilització a Catalunya.
Blas
BlasBlas som diferents, el millor local de la Zona Hermètica a Sabadell. Més d'una dècada d'històries i festa. Les millors fotos del cap de setmana, hi ets? La llista dels èxits que sonen al ...Blas. Les millors festes en dies especials.
Blat Interiorisme
Fa 25 anys i continuem captant i organitzant les idees i ordenar-les en l’espai que tens. Disposem de tots els productes que hi ha al mercat, a més de les nostres creacions. Mobiliari en sèrie i a mida. Reformes i rehabilitació de cuines i banys.
blubluabs - Dibuixos personalitzats
És una botiga on comprar pòsters i dibuixos personalitzats. L'autor dels gràfics és Pep Domènech. ... dins del nostre petit cotxe Panda, es varen anar fent presents els Blubluabs. Pep Domènech (1949), nascut a Sabadell, viu a Barcelona.
Blue Train - Escola de Música Moderna
Programa ple d’activitats de la música moderna com classes, combos, concerts, audicions, jams sessions i màster classes amb músics de prestigi internacional. Hi pots desenvolupar la teva veu com a músic creatiu i compartir les teves experiències.
Bodevici, gelats i iogurts ecològics
Productes bons, saludables i per a tots, tasta'ls a les nostres botigues. Som ecològics perquè els nostres productes són ecològics certificats, respectuosos amb persones i la natura, gustos autèntics i naturals, sense additius, conservants ni colorants.
Body Art
Centre de Dansa i Salut que l’any 2004 va obrir a Sabadell de mà de Núria Roca; directora, professora i creadora del Body Art, una forma de treball que parteix de la dansa i el ioga. Dansa del ventre, body art, Ioga, gimnàstica dolça, dansateràpia, …
Boig per la Sardana
Sardanes, compositors, cobles i activitats sardanistes. Base de dades que permet buscar sardanes (7.500), autors (570), cobles (230), activitats sardanistes (500 activitats i 4800 sardanes interpretades).
Boluda, Miquel
Plana personal de Miquel Boluda. Tècnic de so de Catalunya Ràdio. La música és la meva vida. Links del món de la ràdio i musicals. La música és la meva vida :-) Informació de la tasca professional.
Bordas, Isaac
Blog personal de bordas.cat. Sabadellenc amb informació de musica alternativa, Manga, el canal #Girona, Global BBS, Plana alternativa del CyRiX. No recomanable per a ànimes sensibles.
Bosc de Can Deu
Forma part de la ciutat de Sabadell, situat al parc periurbà dels barris de Sant Julià i Can Deu. Dins del bosc hi trobem la Masia de Can Deu de més de 500 anys. L'any 1964 la Caixa d'Estalvis de Sabadell ho va adquirir per conservar el ric patrimoni.
Bossar Club Korfbal Sabadell
Web del Club Korfbal Sabadell. Un grup de persones vinculades als Amics de la Creu Alta, exjugadores de l’APB i d'altres clubs, i dels Bars la Teteria i la República fa anys vam començar a practicar aquest esport, i l'any 2009 vam crear el 1r equip.
Bruel
Grup folk i música tradicional/acústica, gràcies a l'interès i bagatge d'Anaís Falcó i Xavier Rota. Dos músics, dos instruments, dues veus... El so contundent que arriba difuminat ... Neix al 2006 amb el repte de fer música d’arrel catalana i occitana.
Brunet Publicitat
Pàgina d'aquesta empresa sabadellenca de ror tipus de publicitat. Tenim l'exclusivitat publicitària dels autobusos de Sabadell. La teva publicitat circulant tot el dia per Sabadell. Tanques, banderoles, cabines, cinema, premsa, taxis, etc.
Buddha thai massage - Massatge Tradicional Tailandès
El Massatge Tradicional Tailandès és una de les quatre branques que comprenen la Medicina Tradicional de Tailàndia. El seu origen es remunta a temps de Buda i el seu exercici i evolució està completament lligat al del budisme.
C.E. Consulting Empresarial
C.E. Consulting Empresarial Sabadell és una assessoria gestoria d’empresas que afageix al servei tradicional de la gestoria un alt valor amb serveis d’assessoria fiscal, assessoria contable, assessoria laboral, assessoria jurídica i d’empresa.
C.E. Sabadell
La web ex-oficial del C.E. Sabadell FC, des de 1998, el punt de trobada arlequinat a Internet. Fòrum, la revista “El Saballut”, 2r equip, història, el You Tube, botiga, entrevistes, informació, porres, estadístiques, centenari, descàrregues, ...
C.E. Sabadell Femení
Pàgina informativa del Centre d’Esports Sabadell, equip femení, que juga ala primera divisió nacional femenina espanyola. El darrer partit, el proper partit, resultats i calendari. Plantilla amb foto de totes les jugadores.
Ca n'Oriac Comerç
Organització que defensar els interessos del sector comercial del nord de la ciutat de Sabadell, garantint la continuïtat i el desenvolupament d’un comerç divers i que ofereixi una atenció i un servei adequat a les necessitats dels consumidors.
Cactus
Estudi de disseny gràfic i multimèdia que, amb idees creatives, dóna una bona imatge a la teva empresa. Desenvolupa tots els projectes i gestió d’empresa amb criteris i compromisos indicats en la política de responsabilitat social corporativa.
CAE La Llar del Vent Sabadell
Us deixem unes quantes fotografies dels campaments penjades. Durant els següents dies n’anirem afegint més, a mesura que les anem recopilant totes. Moltes gràcies a tothom per haver participat a les nostres activitats, i gràcies per la confiança.
Cafès Disgrem
Qualitat i servei. Empresa dedicada a la distribució i comercialització de tot tipus de cafès, així com productes relacionats amb el seu consum,tant per hosteleria com per alimentació, amb una experiència en el mercat des del 1962.
Cafès Pont
Web d’aquesta empresa sabadellenca dedicada al bon cafè. Història de l'empresa, productes, consells per a preparar un bon cafè, club del cafè, concursos, anuncis de ràdio-tv, notícies i links. Visita virtual.
Cal Músic: reparació i manteniment d’instruments de vent-fusta i vent-metall
Pàgina web de Cal Músic, establiment situat a la ciutat de Sabadell, dedicat a la neteja, manteniment i reparació d'instruments de vent-fusta i vent-metall. Encapçalat de la mà d’en Joan Jordi Beumala, famós compositor i intèrpret de música de cobla.
Cambra de Comerç i Indústria de Sabadell
Promoció i defensa dels interessos d’empreses de: Badia del Vallés, Barberà del Vallès, Castellar del Vallés, Cerdanyola del Vallés, Montcada i Reixac, Sabadell, Sant Quirze del Vallès, Santa Perpètua de Mogoda, Sentmenat i Palau-solità i Plegamans.
Cambra de la Propietat Urbana de Sabadell i Comarca
La Cambra de la Propietat Urbana de Sabadell i Comarca és una entitat que té per objecte la defensa dels drets dels propietaris de finques urbanes que hi estan associats. Per associar-se a la Cambra i la seva delegació a Cerdanyola del Vallès.
Càmera Club Sabadell
Pàgina oficial del Càmera Club Sabadell, entitat dedicada a la promoció de la fotografia des d’aquesta ciutat vallesana. Trobades els dilluns i dijous de 19 a 21h al local. El president de l’entitat és Enric Invers Truqué. Web en construcció. Proximament.
Campanar de Sant Fèlix a Sabadell
Campanar del segle XVIII de l'esglèsia de Sant Fèlix a Sabadell. Es un recorregut per totes les estances d'aquesta maravellosa obra arquitectònica. El Campanar de Sant Fèlix es va construir l’any 1738.
Campanya Contra El Quart Cinturó de Barcelona
Estudi Informatiu del Quart Cinturó de Barcelona. Moviment de rebuig que ha despertat el projecte es va iniciar l'any 1991 a Sabadell. Agrupa més de 200 entitats veïnals; ecologistes, excursionistes, estudiantils, socials, etc...
Campionat de Fons per Internàutes
1er Campionat d'atletisme de fons destinat exclusivament a la participació dels internàutes. Aquesta competició amateur es va celebrar els anys 1998, 1999, 2000 i 2001. 10.000 metres - certificats.
Campus d’Handbol Tivissa
Informació del campus d’handbol per a nens i nenes de 8 a 14 anys que es fa cada any a Tivissa (Ribera d’Ebre). Del 28 de juny al 12 de juliol segons edats. Organització a càrrec del Sant Martí Adrianenc (Sant Adrià), i l’OAR Gràcia de Sabadell.
Can Capablanca
Nova seu del Casal Independentista i popular de Sabadell "Can Capablanca". Aquí podreu xafardejar el procés d’obres que es van dur a terme al Casal Can Capablanca, durant els anys amteriors. Per més informació no dubteu a enviar-nos un correu.
Can Punyetes
Pàgina d'aquesta Taverna Restaurant que funciona des de 1981 amb dinars de menú. Disposa de 3 establiments a Barcelona, 3 a Madrid i un a Figueres, un a Sabadell i un a Sort. Entrants, tapes i carns a la brassa. Preus i recomanacions de la casa.
Can Rull Materials Ceràmiques
Web de Can Rull Materials Ceràmiques, empresa familiar dedicada a la comercialització de materials de la construcció. L’empresa va nèixer a l’any 1980 al districte quatre de la ciutat de Sabadell. Ceràmica, gres, mobiliari de bany, cuines, sanejament, …
Canal d'IRC #Sabadell a Dalnet
Web oficial del canal #Sabadell a Dalnet amb fotos, llista d' usuaris, dades i alguna cosa més. Pàgina feta i mantinguda per l' Altros_ao. Pàgines Personals d'Irc sabadellencs. Fotos de la gent. Llistat de registrats.
Canicross de Sabadell
Primera Cursa Canicross de Sabadell, organitza el Club Canicross Sispotes. Llistats de les classificacions Canicross de Sabadell: Classificació masculina, classificació femenina. El 22 de gener al Parc Catalunya de Sabadell. Premis pels tres primes.
Canicross Sis Potes
Iniciem la creació d’un club de canicross. A Catalunya són seccions de clubs amb altres disciplines dels seus associats, recursos i esforços. La idea és un club on l’eix central sigui el canicross, amb altres activitats socials acompanyats dels gossos.
Cansaladeria Moreno Antolinos
Les xarcuteries-cansaladeries amb més prestigi de la ciutat de Sabadell. Obert com un negoci de queviures l'any 1951 per Rafael i Mercedes. Serveis, productes, comandes i selecció d’ofertes de productes de temporada.
Cara a Cara
Diari de Sabadell (Entrevistes). L'atractiu del "Cara a cara" ve, sovint, del caire inusual, sorprenent, que tenen els seus protagonistes. La primera de les populars entrevistes es publicà el 18 de maig de 1982.
Càritas Diocesana de Terrassa
L’Església és una comunitat d’amor. La caritat és tasca de l’Església i la caritat de l’Església és una manifestació de l’amor de Déu. L’amor al proïsme és una obligació de cada un dels fidels i de tota la comunitat eclesial. Amor envers els necessitats.
Carles Viñas: els skins a Catalunya
L'autor del llibre «Skinheads a Catalunya» (Ed.Columna), l'historiador Carles Viñas Gràcia. Entrevista al Casal Pere Quart per assistir al seminari de Sabadell Universitat. Revista Cara a Cara.
Carlota Segalà Flors
Som a Sabadell des de 1868. Vine a veure el que fem. Flors Carlota Segalà va ser fundada l’any 1868 per la familia Badia-Segalà. Carlota es la cinquena generació de la familia que es dedica al negoci de las flors. El contingut en català és mínim.
Cartellera de Cinema de Sabadell - Publicine
Cartelleres dels cines de Sabadell. A l'Imperial i a l'Eix Macià. Ara també ja pots subscriure als teus amics!!! Només ens has de dir el seu correu i rebran la cartellera cada divendres. Fes "click" per a veure més informació de la sala.
Cartonajes Sabadell
Embalatges | envasatges i materials de protecció, arts gràfiques, paper i cartró. Especialitats: embalatges de cartró i fabricació d'embalatges de cartró. Comandes petites, mitjanes i grans adaptades a les necessitats del client amb les mesures i colors.
Casa Duran
Casa pairal construïda al pedregar entre 1578 i 1606 per Feliu Duran, procurador reial i jurat del Consell de la Vila. Combina elements senyorials amb característiques d'una casa de pagès, i tot i ser reformada el s. XVIII, conserva l'estructura original.
Casa Rex
Venda d'articles de cuina; Vaixelles, bateries de cuina, cuberteries, cristal·lerias, útils de cuina, ... i objectes de regal. Botigues a Sabadell i Terrassa. Fotos, curiositats, receptes, productes i ofertes. Página en construcció.
Casal P. Sallarès
Pàgina del Casal de Joves de Sabadell, amb informació de les activitats setmanals, els camps de treball del 3r i 4t món, el voluntariat, convivències, la pasqua jove, etc. Llistat de tots els mebres del Casal.
Casanovas Ferros
Empresa dedicada basicament a la distribució de ferros. Els nostres magatzems ofereixen productes per a la construcció, ta-llers mecànics, etc. Va nèixer el 1945 i en l’actualitat disposa de dos magatzems, un a Sabadell i l’altre a Vacarisses.
Castell Arnau
Situat dins de Sabadell, aquest castell amb més de 600 anys d'història i els equipaments més moderns, convertit en un restaurant, un entorn incomparable per a celebracions, banquets, convencions i serveis d'empreses ...
Castell de Can Feu
Al terme de Jonqueres de Sabadell, mas dels Feu. La família l'adquirí al s. XV, qui a finals del s. XVIII obtingué el títol de noble, sent el primer en Pau de Feu. Sobre la masia s'hi erigí l'actual castell. Can Feu dóna nom al 5è districte de la ciutat.
Castellers de Sabadell
Recull de fotografies i dades dels Castellers de Sabadell i de les colles que els acompanyen a les diades. Actuacions, fotos dels castells aixecats, la canalla, tallers de castells, agenda diades i la feina feta.
Catàleg de Llibres Sobre La Sardana
Jaume Nonell i Lluís Subirana van iniciar la seva col·laboració conjunta l'any 1985. Vinculats al moviment sardanista des de molt joves han desenvolupat la seva activitat en diversos àmbits.
Catavins
Cinquena edició del Catavins. Sabadell 9, 10, i 11 de novembre. Es tracta d’una fira consolidada que combina en un entorn acollidor, la mostra d’excel·lents productes del mercat, amb una voluntat divulgativa, i formativa dels assistents. Programació.
CEIP Calvet d’Estrella
Calvet d'Estrella és un centre educatiu públic que va iniciar l’activitat docent l’any 1974. Orienta l’activitat en el marc d'una educació basada en la responsabilitat com a membre d'una comunitat, una formació intel·lectual rigorosa i l'esforç personal.
CEIP Can Deu Sabadell
El CEIP Can Deu de Sabadell, és una escola pública, laica, democràtica i pluralista, dependent del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, que imparteix els nivells d’Educació Infantil (3, 4 i 5 anys) i Educació Primària (de 6 a 12 anys).
CEIP Can Rull - Sabadell
Al CEIP Can Rull entenem l’educació un fet integral, que desenvolupa diferents aspectes de la personalitat del nen amb esperit crític, capacitat de discussió i de decisió. Que els alumnes esdevinguin persones responsables, solidàries i respectuoses.
CEIP Joan Maragall Sabadell
Escola situada al barri de Can Puiggener de Sabadell. La barriada va ser fins el s XVII terres de conreu d'unes finques de Mas Canals. Els Canals van vendre les finques al sabadellenc Jaume Puiggener. Menú del mes, el nostre bloc i calendari escolar.
CEIP Torreguitart
Web del CEIP Torreguitart de Sabadell. Edifici Infantil i Edifici Primària. Instal·lacions: Pati primària, aula música, aula informàtica, aula religió, ludoteca, aula audiovisuals, SUM, biblioteca, aules de primer a sisè, aula d'anglès, taller, …
Cèl·lula Acció Creativa
Estudi de disseny gràfic independent, especialitzat en difusió cultural i comunicació d’institucions. Des de Sabadell, creen relacions duradores i profitoses amb clients d’arreu. Creiem en el disseny gràfic: en la utilitat que té i en el seu pes cultural.
Central de l'Habitatge
Central de l'Habitatge Sabadellés membre associat a l'Associació de Promotors Constructors i Constructors d'Edificis de Barcelona i Província (APCE). Deixa'ns les dades bàsiques de contacte i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.
Centre d’Estudis - Modelisme Vapor
Pàgina del Centre D'Estudis Modelisme Vapor Sabadell. Associació que agrupa als aficionats al tren a escala i tripulat, i molt especialment, als trens amb tracció a vapor. Circuïts, activitats, localització i altres dades d'interès.
Centre d'Atenció a la Dona i a l'Infant (CADI)
Web del Centre d'Atenció a la Dona i a l'Infant (CADI) de l’Hospital de Sabadell. Informació general, activitat assistencial, medicina i cirurgia pediàtrica, medicina reproductiva i perinatal. Informació per als professionals i pels usuaris.
Centre d'Atenció a la Dona i a l'Infant (CADI) - Departament de Medicina i Cirurgia Pediàtrica
De l’Hospital de Sabadell. Realitzem segons l'época de l'any, treballs manuals que els nens s'enduen a casa i decoracions per al passadís i l'aula. Les decoracions de Nadal, disfresses de Carnestoltes o la parada de llibres i roses de Sant Jordi.
Centre de Fires i Convencions de Sabadell
Pàgina del Centre de Fires i Convencions de Sabadell. Fires i Convencions a tots els nivells, amb banquets, reunions, presentacions, … Edifici de singularitat arquitectònica, ja que és un antic edifici industrial de la dècada de 1940.
Centre de Formació d’Adults La Creu de Barberà
El CFA La Creu de Barberà de Sabadell, centre públic del Departament d’Educació. Cursos per a ampliar els estudis i d’enriquir la formació. Si voleu millorar la formació cultural, el centre planifica l’itinerari educatiu que millor s’adeqüi a vosaltres.
Centre de Formació d'Adults de Can Rull de Sabadell
Escola d'adults de Sabadell, que ha complert el 20è aniversari. Els ensenyaments, altres informacions d'interès, els exàmens i criteris de correcció, filosofia, història contemporània. Activitats, situació i l'aniversari del centre.
Centre de Medicina Correctiva
Institut de tractaments corporals. Rehabilitació, osteopatia, logopèdia, fisioteràpia i massatges a Sabadell, Cerdanyola, Ripollet i Palau. Ens avalen més de trenta cinc anys on s'hi sumen experiència, resultats i satisfaccions de milers de clients.
Centre de Modelisme Ferroviai de Sabadell CEMFES
Associació creada a Sabadell l’any 2007. Els fins: agrupar afeccionats al ferrocarril real i construïts a escala, i especialment els tripulats, estimulant els estudis tècnics, històrics, socials o econòmics. Fomenta i divulga els treballs dels membres.
Centre d'Especialistes Sabadell
Centre d'atenció psicològica i psiquiàtrica a Sabadell. Tracta els trastorns més habituals en la psicologia de les persones de totes les edats: infants, adolescents i adults. Atenció a través de diagnòstics i tractaments, mitjançant la psicoteràpia.
Centre d'Esperanto Sabadell
Web del Centre d'Esperanto Sabadell. Informació de les activitats i tasques que desenvolupem el nostre grup d'esperanto. Associació Catalana d'Esperanto (KEA). Benvinguts a la nostra pàgina web que està en construcció.
Centre d'Esplai La Branca
Web del Centre d'Esplai La Branca de Sabadell. Grup d'esplai de la parròquia de Sant Viçens de Jonqueres. Església de la Plaça Creu Alta de Sabadell. L'ideari d'un esplai és el recull d'idees en les que aquest creu i en les que pretén educar.
Centre d'Esports IX Dubtes
Pàgina oficial d'aquest equip de futbet de Sabadell. Història, actualitat i altres seccions. Des d'aquí intentarem mantenir informat a tot el món i part de l'estranger, sobre el que passa dins el Club sabadellenc i explicar les nostres batalletes.
Centre d'Esports Sabadell F.C.
Web oficial del C.E. Sabadell. Totes les notícies relacionades amb el club, el seu futbol base, història, imatges i videos. El Centre d’Esports Sabadell és, per historial i palmarès, el tercer club de Catalunya. Actualment juga a la Segona Nacional A.
Centre d'Estètica i Teràpies Naturals Anna Grau
Centre ubicat a Sabadell. La teràpia natural és allò ens distingeix en el sector. Al nostre centre acordem, de manera conjunta i desprès d'una primera visita, el tractament a seguir, basant-nos en les teves necessitats. Tractaments d'estètica.
Centre d'Estudis Musicals Especialitzats
Centre d'Estudis Musicals Especialitzats. Música clàssica, moderna i tradicional. Ensenyament d'intruments de música. Homologar per la Generalitat de Catalunya. Des de 1988, l'escola ha ajudat a estimar a la música a centenars de joves.
Centre d'Estudis Ramar-2
Ramar-2 és un centre de secundària i batxillerat situat al bell mig de Sabadell. La seva fundació va tenir lloc l'any 1982 i en aquell moment s'impartien estudis de FP i BUP. Més endavant es vs transformar en un centre concertat d'ESO i batxillerat.
Centre d'Estudis Sabadell
El CES és un centre de formació acadèmica i professional especialitzada en idiomes, reforç escolar i noves tecnologies. Aquí hi trobareu l'ajuda que busqueu en reforç, preparació de proves d'accés, exàmens oficials, logopèdia o informàtica.
Centre Giner - Psicologia, Psicopedagogia i Logopèdia a Sabadell
Centre multidisciplinari amb professionals especialitzats en àrees de psicologia tant infantil com d’adults, la logopèdia i la psicopedagogia. Tracte proper al pacient, i amb la família d’aquest en l’el cas de les dificultats infantils o d’adolescents.
Centre mèdic Escola Industrial
Al centre mèdic Escola Industrial, a Sabadell, li facilitarem l'obtenció o la renovació del carnet de conduir o de la llicència d'armes, així com qualsevol altre certificat mèdic que necessiti. Consulti els nostres certificats mèdics.
Centre Metal.lúrgic
Associació patronal de les empreses del sector metal.lúrgic. Aplega actualment a més de 1700 empreses que donen feina a 30.000 treballadors. Fou creat l'any 1961 per salvaguardar els interessos dels empresaris del sector, voluntàriament associats.
Centre Ninaia de Teràpia Infantil
Atenen a nens i nenes d’entre 0 i 14 anys que presenten dificultats en el desenvolupament. En alguns casos també atenem a infants més grans i joves. Treballen des de la teràpia ocupacional, utilitzant l’enfoc de la teoria d’Integració. Sabadell.
Centres on estudiar instruments de cobla
Recull de centres on s'imparteix formació musical en instruments de cobla. Ha estat elaborat per Sabadell Més Música, l'associació vallesana constituïda per promoure activitats destinades al foment de la música lliure o simfònica per a cobla.
Cercador municipal de Sabadell
Web de l'Ajuntament de la ciutat de Sabadell. Informacions de la ciutat vallesana i serveis. Cercador municipal de Sabadell. Cerca avançada a Sabadell.cat. Servei municipal de l'Ajuntament de Sabadell.
CerCAT Sabadell
Primer cercador territorial en català de la ciutat de Sabadell.
Cercle Euram del Vallés
Fòrum integrat per empresaris i professionals dels països catalans que, sota línies estratègiques de l'Institut Ignasi Villalonga d'Economia i Empresa, analitza, debat i proposa solucions als problemes que afecten la competitivitat de l'empresa catalana.
Cercle Sabadellès 1856
Web oficial del club esportiu i social, format per 4.000 socis. La privilegiada ubicació ens permet comptar amb famílies de Sabadell, Cerdanyola, Sant Quirze, Barcelona, etc. És una entitat amb una activitat social i esportiva molt plena.
Cerva, Centre de Rehabilitació del Vallès
Atenció especialitzada en fisioteràpia ambulatòria, domiciliària i logopèdia a Sabadell i fisioteràpia ambulatòria a l’àrea geogràfica del Vallès Oriental a: Sabadell, Granollers, Montornès del Vallès, Caldes de Montbui, La Garriga i Lliçà d'Amunt.
CerveArt
Organització editorial i educativa per a la difusió de la cultura cervesera i l'elaboració artesana de cervesa. Orígens, varietats de cerveses al món i els secrets del seu procés d'elaboració. Podeu aprendre a fer-la. Sabadell.
CFO Sil Taina
Centre de formació ocupacional i servei d’integració laboral per a persones amb discapacitat psíquica a Sabadell. El servei va adreçat a persones amb discapacitat psíquica, majors de 16 anys, que desitgin fer la seva incorporació al món laboral.
CGT Sabadell
Espai de la Federació Local de CGT Sabadell. Prepara la vaga general amb convocatòries enfocades a delegats, afiliats i simpatitzants. Actuacions encaminades al conjunt de la classe treballadora de Sabadell i poblacions properes.
Cicles Berenguer
Cicles Berenguer som una botiga de bicicletes de Sabadell amb més de 40 anys dedicats al món de la bicicleta. La primera botiga de Cicles Berenguer va néixer a Sabadell l'any 1970. Informació general, botiga i outlet online.
Cineclub Sabadell
Som una associació cultural, amb uns 130 socis, dedicada a l'estudi i a la divulgació de l'art cinematogràfic. La nostra seu és a l'edifici de la Fundació de La Caixa d'Estalvis de Sabadell (carrer d'en Font 1, 08201, Sabadell). Les nostres activitats.
Cines de Sabadell
Els cines de Sabadell t'ofereixen l'oferta cinematogràfica més àmplia, des de les estrenes més esperades fins al cine d'autor de més qualitat, fins i tot el cine del futur, el cine en 3D. 11 sales dels cines Imperial i 9 sales dels Multicines Eix Macià.
Cines Imperial
Pàgina dels Cines Imperial de Sabadell. Comprar entrades per l'Imperial, cartellera d’avui, compra d’entrades anticipades, tarjeta l'Imperial Cinema. Consulta i registre d’aquests cinemes de la capital vallesana.
Cipo
Cooperativa que des del 1968 es dedica a la inserció sociolaboral d’adults amb discapacitat psíquica, principalment. Oportunitats laborals adequades a les possibilitats del col·lectiu de persones amb discapacitat, en el marc productiu o de serveis.
Cipo. Centre d’inserció sociolaboral discapacitats psiquics
Centre Especial de Treball que fa serveis de medi natural i jardineria, serveis generals i taller de manipulats. També gestió d’un Centre Ocupacional i 3 llars-residència. Per persones amb discapacitat intel·lectual de Sabadell i àrea d’influència.
Cisell Estudi Escola de Música i Dansa
Escola situada al centre de Sabadell. Instal·lacions adequades amb tot el material necessari per poder dur a terme un treball pedagògic de qualitat. Cisell Estudi neix l'any 1976 fruit d'un llarg camí de la fundadora i directora Dolors Casajuana.
CiU Sabadell
Pàgina oficial del Convergència i Unió de Sabadell (Vallès Occidental). Agenda, candidatura, denúncies, notíces i dades. Carles Rossinyol candidat de Convergència Sabadell, és un altre estil per a Sabadell. La vitamina Compromís.
Ciutat de la Música de Sabadell
El futur de la ciutat, construcció d'un equipament cultural a l'Eix Macià un gran repte. La Ciutat de la Música englobarà els edificis: Equipament musical (teatre, conservatori, escola de música, escola d'òpera, seu de l'orquestra), hotel i aparcament.
Clinica Londres
Clínica Londres és molt més que una clínica. Un equip de 75 metges especialistes en medicina estètica, cirurgia plàstica i reparadora, tractaments de l'obesitat. Té centres a Barcelona (2), Sabadell, Tarragona, Castelló i 8 més a la resta d’Espanya.
Clos Interiors
Empresa, fundada l’any 2005, de serveis i realització de projectes d’interiorisme. Els sectors d’actuació és la reforma, d’entitats bancàries i la seva xarxa d’oficines com la rehabilitació d’edificis singulars, projectes en 3D i execució d’obres.
Club Cambra Sabadell
Web oficial del Club Cambra de Comerç Indústria de Sabadell. Oferireix d’una manera àgil, directa i amable el suport empresarial que necessita la teva empresa per millorar en competitivitat i defensar els teus interessos. Avantatges reals i pràctics.
Club d'Activitats Subaquatiques Dofi Blau
Club d'Activitats Subaquàtiques Dofí Blau té l’objectiu de fomentar, desenvolupat i pràctica continuada de l'activitat física i esportiva. L'activitat esportiva principal de l'entitat són les activiats subaquàtiques de caràcter de lleure, sense competir.
Club de Tennis Sabadell
Web oficial del Club de Tennis Sabadell. Ofereix tot tipus d'Instal·lacions i serveis, tennis, padel, piscines, solarium, fitness, aerobic, sauna, bany turc, spa, UVA, ... Des de 1929 al servei de l'esport amb 30.000 m² al centre de la ciutat.
Club de Tir Sabadell
Club que a l'any 1954 es va crear a la ciutat de Sabadell, mitjançant un grup de tiradors afiliats a d'altres clubs una delegació local del "Tiro nacional de España" nomenclatura d’aquell temps de la Real Federación Española de Tiro Olímpico. Activitats.
Club Deportiu Secció Birra
Penya del C.E. Sabadell. Secció Birra, troba el seu embrió en un equip juvenil que disputava el campionat de Sabadell de futbet de la categoria (1993-1994). Notícies, missatges, història, idiomes, ...
Club Esportiu Escola del Carme
Des del seu naixement, el C. E. Escola del Carme ha evolucionat arribant aquesta temporada a nou equips femenins federats, escola d’iniciació al bàsquet i grup de multiesport amb nens de P4 i P5 que comencen a realizar la primera activitat esportiva.
Club Esportiu Mercantil
Web d’aquest club, fundat l’any 1913 per professors i alumnes del Col·legi Mercantil de Sabadell. Tot alló relacionat amb l'entitat, organigrama, directiva, instal·lacions, lhistória del club i la botiga del Mercantil. Recomana Mozilla Firefox.
Club Esportiu Mossos d'Esquadra
Activitats subaquàtiques, arts marcials, associació radioaficionats, atletisme, bàsquet, ciclisme, BTT, carretera, futbol, futbol 11, futbol 7, golf, pitch&putt, muntanya, motor, 24 h resistència, hípica, natació, pàdel, tennis, tir IPSC, tir amb arc, …
Club Esportiu Sant Nicolau
El CE Sant Nicolau es va constituí l'any 1983, com a entitat independent de l'Escola Sant Nicolau de Sabadell, tot i estar-hi vinculat per raons històriques i d'ubicació. A més a més l'escola és l'origen de la majoria dels esportistes que en formen part.
Club Falcons de Sabadell
Pàgina oficial del Club Falcons de Sabadell, entitat sabadellenca dedicada a l'esport i l'esbarjo. Informació del club i totes les seves seccions: muntanya i tennis-taula. A més a més: aventura, B.T.T. casals, esplai, fulbet, pessebres, etc.
Club Falcons Sabadell de Tennis Taula
El tennis de taula al Club Falcons Sabadell es començà al 1953, gràcies a Ramon Alimón, fundador de la secció i una persona molt important en la història d’aquesta entitat. El 1972 al Campionat d’Espanya de Sabadell obté el dobles masculins juvenils.
Club Falcons Sabadell Tennis Taula
Pàgina del Club Falcons Sabadell de tennis taula. Hi trobareu tota la informació d'aquesta destacada entitat, en la seva secció de tennis taula. Crònica setmanal, resultats, classificacions, estadístiques i agenda.
Club Gimnàstic Catalunya
Gimnàstica rítmica, aeròbic i psicomotricitat. Funcionem amb conveni amb vàries AMPA's de Sabadell i realitzem activitats esportives extraescolars a escoles de Sabadell i Barberà del Vallès. Tenim un equip de competició important fins al nivell estatal.
Club Natació Sabadell
Històric club, fundat l’any 1916. 25.000 socis. Entitat, instal·lacions, formació i seccions de: Natació, waterpolo, atletisme, bàsquet, esquaix, frontó, fulbet, futbol sala, natació, petanca, tennis, tennis taula, triatló i voleibol.
Club Patinatge Sabadell
El club es va formar el 1971, com a Secció del C.E. Sabadell, amb estatuts propis el 1987. Ensenyar el patinatge artístic en els programes de la FCP i participa en proves i campionats. Coordina la iniciació en escoles de prop de 100 patinadors.
Club Racó
Centre educatiu d'activitats extraescolars i lleure, que va començar l'any 1969. Un grup de pares i mares de Sabadell, preocupats per la formació humana i cristiana, van fundar l’associació juvenil que ajudés a les famílies en temps de lleure dels fills.
Club Sabadell Orientació
Secció de la Unió Excursionista de Sabadell - UES. Vine a conèixer l’orientació per gaudir de la natura, fer exercici físic i mental. Si hi estàs interessat, vols informació o t’agradaria venir a fer una cursa d’orientació, posa’t en contacte.
Club Scrabble Sabadell
Un any més, membres del Club de Scrabble de Sabadell organitzen i porten a terme tallers d’Scrabble per difondre aquest joc -i els valors educatius que comporta- entre els alumnes dels darrers curs de primària i els primers d’ESO de la nostra ciutat.
Club Triatló Sabadell
Blog realitzat per Ramon Bernaldo, destinat bàsicament al món del triatló, al triatló de Sabadell, i concretament al Club Triatló Sabadell. Notícies i triatlons en els que participa. Subscriu-te a Triatló Sabadell, seguidors, blogs amics, i activitats.
Club Unió Esportiva Sabadellenca
Pàgina d’aquesta entitat esportiva dedicada principalment al futbol. Competicions de Lliga 2a i 3a categoria regional. Serveis pels socis, escola de futbol. Camp futbol al C/ Josep Comas amb espais esportius i espais complementaris, vestidors, i bar.
CMS Coordinadora Músics Sabadell
Ofereix als grups musicals, possibilitat de desenvolupar-se a Sabadell. Promoció de grups locals, intercanvis amb associacions musicals de Catalunya, assessorament i informació. Base de dades de grups de música i solistes de la ciutat.
CNL de Sabadell
Consorci per a la Normalització Lingüística. El CNL de Sabadell abasta els municipis de: Sabadell, Santa Perpètua de Mogoda, Castellar del Vallès, Gallifa, Sentmenat, Palau-solità i Plegamans, Polinyà, Sant Quirze del Vallès i Sant Llorenç Savall.
CNT-AIT Sabadell
Sindicat d'Oficis Varis de Sabadell. La CNT és un sindicat de treballadors-res, fundat l'any 1910, profundament compromès amb la defensa de les reivindicacions i amb una sèrie de plantejaments que fan que la CNT sigui un sindicat distint als altres.
Coaching & Leadership - Empresarial, Polític i Social
Institut per al lideratge empresarial i per al lideratge polític i social. Núria Aymerich és coach professional. Cadascú pot prendre la decisió de desenvolupar el propi lideratge, activant les fortaleses, eliminant les creences limitadores.
Cobla Jovenívola de Sabadell
En aquestes pàgines trobareu la nostra història, les nostres actuacions, discografia i podreu conèixer als nostres músics. Us podem oferir tot tipus d’actuacions i tot tipus de música. Bloc, fotos, història, discografia, vídeos, premsa, etc.
Cobla Jovenívola de Sabadell
Pàgina de la Cobla Jovenívola de Sabadell (Vallès Occidental). Es tracta d’una cobla nascuda l'any 1.974 amb una àmplia tra-jectòria i activitat dins el món de la sardana i de la música de cobla. Inclou información dels seus concerts i altres activitats.
Cobla La Nova Vallès
Pàgina informativa de la Cobla La Nova Vallès, un formació musical creada l’any 1992 a Sabadell. Ball de plaça, concerts i aplecs de sardanes. Informació de les activitats i concerts que fan, els seus membres, història i contactes.
Cobla Sabadell
Associació artística que desenvolupa una activitat regular durant tot l’any. Té 12 intèrprets i un director, i dona a conèixer arreu de Catalunya, la música més genuinament catalana: la sardana, els balls tradicionals i la música de concert i ballable.
Cobla Simfònica Catalana
Formació especialitzada en música simfònica i de lliure format per a cobla. El seu objectiu és donar a conèixer la música de més nivell que es pot interpretar amb cobla, mitjançant concerts a càrrec dels seus músics de reconeguda solvència.
Col.legi Sant Francesc d'Assís de Sabadell
Col·legi fundat a finals dels 40, quan dos frares franciscans van arribar al barri de Campoamor amb la intenció d’evangelitzar. A l’adonar-se que la població no estava escolaritzada, van instal·lar-se en un garatge i van començar a educar la població.
Col·lecció tèxtil Antoni de Montpalau
Web difusora del patrimoni tèxtil. La Col·lecció tèxtil AdM, és iniciativa de Josep Casamartina i Parassols i Anna M. Casanovas Crusafon. Es dedica a conservar, documentar i difondre el teixit, principalment en el seu vessant de les arts aplicades.
Col·lectiu Literari Atenea
Blog del Col·lectiu Literari Atenea de ciutat de Sabadell. Cine, sèries, conferències, economia, exposicions culturals, llibres, textos personals, viatges. Els col·lectius literaris de Catalunya vam assistir a la representació de l'obra, amb els actors.
Col·legi Bertran
Pàgina del Col·legi Bertran de la ciutat de Sabadell. Inparteix educació infantil, educació primària, i educació secundària. L’escola està concertada amb el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya. Activitats del diferents cicles educatius.
Col·legi Claret Sabadell
El Claret es defineix com un col·legi plural, català i confessional, basat en els principis de l’humanisme cristià. Això no treu que siguem respectuosos amb la diversitat cultural i ideològica de cada persona. Informació general, cicles i activitat.
Col·legi Jesus Salvador
Col·legi situat a Sabadell. L'oferta educativa comprèn des de l'any fins als 16 anys. Té Llar d'infants, educació Infantil, primària i ESO. Creat l’any 1900, quant Sabadell era una industriosa vila d’uns 22.000 habitants segons consta a l’arxiu municipal…
Col·legi Maristes Sabadell
Web del Col·legi Maristes Sabadell. Educació Infantil, Primària i Secundària. Centre concertat per la Generalitat de Catalunya. El centre Maristes Sabadell es defineix confessionalment com a cristià. Aquest model s'articula en tres eixos, …
Col·legi Públic Alcalde Marcet
Web del Col·legi Públic Alcalde Marcet de Sabadell. La biblioteca de l'Escola Alcalde Marcet. La biblioteca escolar va ser inaugurada el curs 2006-07, en el marc de la participació del centre en el projecte puntedu promogut pel Departament d'Educació.
Col·legi Sagrada Família de Sabadell
Col·legi a Sabadell, en un edifici modernista, ampliat amb un edifici inaugurat l'any 1995. En aquests edificis comunicats internament s'imparteix l'educació infantil i l'educació primària. L'ESO i el batxillerat estan en un edifici de nova construcció.
Col·legi Servator
Pàgina d'aquest col·legi de Sabadell d'educació Infantil, primària i secundària amb 30 anys desenvolupant els valors de les persones. Informació de les diferents etapes educatives, activitats, AMPA, links d'educació i web d'alumnes.
Colla de Diables de la Creu Alta
Colla de diables de Sabadell que participa a festes locals, aplecs, etc. Actualment la colla està formada per 35 components: diables, timbalers i pirotècnics. La colla de Diables de la Creu Alta de Sabadell vam iniciar la nostra activitat l'any 1.983.
Colla Sabadell
La colla Sabadell és una colla de sardanes. Creada el 1968, després d'algunes etapes sense sortir, el dia 10 de maig del 2009 va reaparèixer en el concurs de Sabadell com a colla veterana. La colla assaja al local de la Federació Sabadell Cultura.
Color Dansa
Companyia resident al Teatre-Auditori Centre Cultural Sant Cugat. Creada l’any 1994 per Mudit Grau (Direcció i Coreografia) i Sílvia Calvo (producció i management). Espectacles amb visió pròpia del flamenc, amb un ús diferent a cada obra.
Combustibles Ribera
Especialistes en tot tipus de subministrament de gasoils per a totes les necessitats, oferint un servei personalitzat al client. Disposa de vehicles de vàries mides, amb mànegues llargues per poder arribar a descarregar a qualsevol lloc.
Comerç Concordia
Més d’una trentena de botigues associades repartides per la Avda. Concòrdia, carrer Baldiri Rexac i carrer Muntaner de Sabadell. Més de 20 anys i plena vocació col·laboradora vers la barriada, vers la gent, amb la Festa Major, l’enllumenat Nadalenc, …
Comissió de Festes Populars de Sabadell (Barraques 2011)
La CFPS treballa per les festes populars, des del poble i pel poble. La cultura del país està estretament lligada a la cultura del foc. Arreu dels Països Catalans l'escalfor i la llum del foc fan acte de presència a tradicions i festivitats destacades.
Comissions Obreres Vallès Occidental del Vallès Occidental
CCOO del Vallès Occidental. Assessorament de les branques, àrea de serveis, assegurances vehicles o habitatge (companyia Atlantis), gabinet jurídic, cursos de formació, punt del SCC, demandes i ofertes de treball i revista mensual Comarca.
Components Cobla Jovenívola de Sabadell
Blog dedicat als components Cobla Jovenívola de Sabadell (Vallès Occidental), amb la fitxa de cadascun dels seus components. Contrabaix, flabiol, tenora 1r, tenora 2n, tible 1r, tible 2n, fiscorn 1r, fiscorn 2n, trombó, trompeta 1r, trompeta 2a, ...
Computer Graf
Pàgina de l'empresa Computer Graf, dedicada a la retolació de vehicles, pancartes, aparadors, impessió digital en gran i petit format sobre paper, vinil, pancarta, etc. Apartat de disseny gràfic. Sabadell.
Congregació Institut Germanes Sagrada Família d'Urgell
L'institut fou fundat el 29 de juny de 1859 a la Seu d'Urgell, com a fruit del carisma atorgat per Déu a Anna Maria Janer Anglarill en donar resposta a un servei de caritat. Sant Pius X li concedí l'aprovació com a congregació el 10 d'abril de 1906.
Congrés Català de Salut Mental de la Infància i l’Adolescència
10-11 novembre 2011, 4a edició del Congrés Català de Salut Mental de la Infància i l’Adolescència “Els temps de la infància i l’adolescència: Malestars i psicopatologia. Detecció, prevenció i acció interdisciplinar”. Deriva de la clínica psicopatològica.
Consell de Joves de Sabadell
El Consell de Joves de Sabadell (CJS) és una plataforma interassociativa, independent i sense ànim de lucre, que aglutina les principals entitats juvenils de Sabadell i les seccions juvenils sabadellenques d’entitats nacionals o internacionals.
Consell Esportiu Sabadell
Entitat que fomenta i promociona i l'organització de l'esport escolar dins de la ciutat de Sabadell. Programes (jocs escolars, plans de promoció, iniciació esportiva, estades poliesportives lligues de lleure, cursos de formació), normativa general, ...
Conservatori Professional i Escola Municipal de Música
Centre municipal d'ensenyaments musicals que reuneix dues entitats: l'Escola Municipal de Música, on es cursen estudis no reglats, i el Conservatori, on s'estudien programes encaminats a l'obtenció del títol d'ensenyaments professionals de música.
Coordinadora Catalana d'Usuaris de la Bicicleta (CCUB)
La Coordinadora Catalana d'Usuaris/es de la Bicicleta té la finalitat de promoure i defensar la bicicleta com a mitjà de transport i d'esbarjo, a més de coordinar els diversos grups que a Catalunya treballen en aquesta direcció.
Coordinadora Festa de la Diversitat
La Coordinadora de la Festa de la Diversitat està oberta a tothom que tingui ganes de treballar i sumar per organitzar a Sabadell la festa anual de la diversitat, en el sentit més ampli de la paraula. Col·laboradors i program de l’edició d’enguanay.
Copisteria Figuerola
Empresa de Sabadell que treballa des de 1925. Tot en copisteria i belles arts, materials d'informàtica, regal, impremta, dibuix tècnic, ... Tenim tot lo que necesiti per a la seva empresa. La botiga online de materials són completament en castellà.
Copisteria Garriga
Obrim i produïm de 8 a 20 hores ininterrompudes. Disposem de servei urgent i de les últimes tecnologies en impressió digital, cartelleria i acabats, per tal d'oferir la millor qualitat i els millors acabats als vostres treballs. Enquadernació a Sabadell.
Cor Lieder Càmera
El cor de cambra Lieder Càmera va ser fundat a Sabadell l'any 1990 pel seu director actual, Josep Vila i Casañas. Està integrat per cantaires amb una sòlida formació musical i amb una gran experiència en el cant coral. Des del principi, els objectius bàsi
Coral Belles Arts de Sabadell
Associació actualment formada per una quarantena de cantaires provinents de la ciutat i de pobles del Vallès Occidental. Té per objectiu cultivar la música coral catalana i universal de tots els temps entre els integrants i difondre-la entre el públic.
Coral Catasons
Coral d'Adults de l'Escola de Música Creu Alta de Sabadell (Barcelona) és mixta d'adults creada i dirigida per Mariona Sánchez, una directora amb una dilatada experiència en el món de la música i del cant coral. Aplega una seixantena de cantaires.
Coral Piafònica
Coral que va néixer fa uns quants anys a partir de la voluntat del professorat de l’Escola Pia de Sabadell de formar-la. Amb els temps s’han afegit més gent: pares i persones amb passió per la música i intenció de passar una bona estona. Repertori.
Cordada
Espai a Internet del Grup Cordada. Venda i distribució de material i equipament pels esports de muntanya. Disposa de botigues a Sabadell, Barcelona, Tortosa i Mataró. Notícies, ofertes, botigues, enllaços i sol·licitud de més informació.
Corominas Assessors
Despatx a Sabadell, l'àmbit d'actuació és tant regional com nacional. Els advocats i consultors del nostre bufet d'advocats l'atendran de forma propera i personalitzada per defensar el seu cas a qualsevol lloc, mitjançant una relació humana i personal.
Corpodiem
Centre de salut, estètica, benestar i teràpies corporals estètiques de tota mena a la ciutat de Sabadell (Vallès Oriental). Informació dels tractaments i dels preus. Ubicació del centre i suggeriments per fer-hi.
Corporació Sanitària Parc Taulí
Web de la Corporació Sanitària Parc Taulí de Sabadell, amb els seus serveis i els centres que té. Dóna assistència especialitzada, integral, personalitzada i de qualitat, de forma programada i/o urgent, a les persones en situació de malaltia aguda.
Corrandes són corrandes
El projecte “Corrandes són corrandes” és una proposta que neix per la demanda de tallers, espectacles i animació al voltant de la cançó popularment dita improvisada. Coordinat pels cantadors Christian Simelio i Anaís Falcó us presenta aquest projecte.
Corro Contra el Cancer
Corro Contra el Cancer és la cursa benèfica contra el càncer. Vídeo de la primera edició de Corro Contra el Càncer, Sabadell, 12 de febrer del 2012. Xarxes socials. Moltes gràcies a tots els participants, voluntaris I altres per fer-ho possible.
Cors de Sarsuela de Sabadell
Experiència i renovació són els elements que els cors volen aportar a la quantitat d'obres dutes a escena. Les Sarsueles més sol·licitades han estat: "Marina", "Canço d'amor i de guerra", "Gigantes y cabezudos", "La verbena de la paloma", ...
Creu Alta Sabadell Bàsquet
Totes les dades dels equips, fòrums, campus, ... Per més informació, podeu visitar-nos al pavelló de Cal Balsach els dilluns,dimecres i divendres de 17 a 21 hores i a Can Marcet dimarts i dijous de 18.30 a 19.30 hores.
Creu Alta Sabadell Handbol
Club d’handbol amb fussions i mes 50 anys de història i amb la il·lusió del primer dia. Juga al Pavelló Municipal de Can Balsach de Sabadell. Informació del club, els seus equips, fòrum, enllaços i l'escola d'handbol de l'entitat sabadellenca.
Creu Alta Sabadell Handbol - Blog
Blog del Club d’handbol amb fussions i més 50 anys de història i amb la il·lusió del primer dia. Juga al Pavelló Municipal de Can Balsach de Sabadell. Informació del club, els equips, fòrum, enllaços i l'escola d'handbol de l'entitat sabadellenca.
Croissants de París
Negoci familiar que treballa els productes de manera artesanal. Fa 25 anys va obrir la primera al Raval de Montserrat i a la Rambla d'Egara a Terrassa, on encara els hi podeu trobar. Ha anat creixent, i a Sabadell, va obrir les portes a finals de 2012.
Crònica de l’Aviació de Sabadell - Les primeres dècades de l'aeronàutica sabadellenca
Principals esdeveniments que marquen l’esdevenir de l'aviació sabadellenca: Exposició d'Aerinàutica i Aviació (1910), aterratge d'emergència de Manel Colomer al Camp d'en Gorina, Creu Alta (1919) i inauguració de l'aeròdrom de Ca N'Oricac (1925).
Cubic Cuina
Fabricació de mobles de cuina i bany, interiorisme i reformes de la llar. L’experiència de 40 anys ens ha permès crear una filosofia basada en el disseny, la qualitat i el servei, capaç de complir amb les necessitats i expectatives dels nostres clients.
Culinarium
Empresa especialitzada en la distribució de productes per a la llar oferint principalment una gamma professional d'articles de taula i cuina per facilitar el plaer de cuinar i convidar. Lleida, Sabadell, Tarragona, Terrassa, Mataró, Reus, i Granollers.
Culinarium - botigues de nova taula i cuina
Empresa especialitzada en distribuir productes per a la llar oferint principalment als clients una gamma professional d'articles de taula i cuina per facilitar el plaer de cuinar i convidar. Els 150 anys d'experiència en el sector avala el lideratge.
CUP Sabadell
Web oficial de la CUP Sabadell. Des de la CUP volem fer una aposta ferma i decidida per la República dels Països Catalans en aquest context de qüestionament de la monarquia. Notícies, opinió, documents i enllaços a altres seus.
Cupons i + Cupons
Portal web dedicat en exclusiva al comerç de proximitat del Vallès. Descomptes, vals, promocions i cupons del petit comerciant i emprenedor de Sabadell. Treballem dia a dia per acostar-te a tan sols un click el millor de la ciutat on vius…
Cursa del Club Natació Sabadel
Web de la cursa de 10 km del Club Natació Sabadell. El Club Natació Sabadell organitza, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sabadell, el dia 26 d'octubre a les 10 del matí aquesta prova oberta a tots els majors de 14 anys, sense distinció.
Dàctil.info
Pàgina de la empresa de serveis informàtics i d'Internet actil.info - Pícsels, webs i bytes. La pàgina web es troba en procés de construcció.
Dani Vendrell Ensinistrador de Gossos
Ensinistrador de gossos: Solucioni problemes de conducta del seu gos amb l’ensinistrament de gossos en positiu. Aprengui la forma d’ensenyar i comunicar-se amb el seu gos. Atenció personalitzada i a domicili. Sabadell i comarques de Barcelona.
Danses al Carrer
L’Associació de Danses al Carrer és una colla de gent de Sabadell estan re-engegant, amb molta il·lusió, un projecte de balls a la ciutat. Cada segon dissabte de mes, organitza dansetes al carrer i per a tothom! Activitat i enllaços.
Dap marketing actiu
Treballem per a que les teves idees i projectes arribin a funcionar, seguint els requisits, el termini i el pressupost establert. Fer les coses bé, controlar despeses, comunicar, diferenciar-se... són molts els esforços a fer per aconseguir el que volem.
Dau Apps - Aplicacions mòbils, webs i ecommerce
Fem Apps mòbils: jocs, promocionals, corporatives, de turisme, comercials, per startups, empreses, infantils, esports, etc. Per a totes les plataformes: Android, iOS, Windows Mobile, híbrides amb Phonegap i Html5. Webs per a projectes empresarials.
David Datzira
Pàgina del fotògraf sabadellenc David Datzira. David Datzira ha realitzat varis cursos de fotografia i ha participat en diferents premis fotògrafics, aconseguint diferents premis i reconeixements a la seva obra. Treball i informació.
de la crem
Producció i gestió d'espectacles, animacions a midescom a empresa d'espectacles es distingeix principalment per fer una el·laboració acurada dels seus espectacles en tots els nivells ( guió; realització de l'espectacle; gestió i producció). De Sabadell.
Decoració Depavi
Finestres Velux, persianes, Cortines, Metal·listeria de pvc i al·lumini, paviments, sostres, portes coarrugables, tendals, mampares bany, mampares oficina, aïllaments, mobles, escales, eines, domòtica, mudances i guardamobles.
Desinfeccions Barcino
Pertany al grup de Limpiezas Barcino. Formada per tècnics en control de plagues i auditors especialistes en qualitat de l'aire a l'interior d’edificis, amb àmplia experiència, avalada per la seva formació continuada. Des de Sabadell per a tota Espanya.
Desperta ferro
Desperta ferro és un grup de Sabadell. Consolidem el projecte musical i alhora difusor del missatge polític de l'esquerra Independentista dels Països Catalans. Contractació: Rosa de Foc Management. Adenda, biografia i dades.
Detectiu Conan Web
El detectiu Conan en catala, descobreix la ! Si t’agrada molt el Detectiu Conan, si no pots veure cada dia la sèrie, aquesta es la teva web! Opinar, informació, i Club del Detectiu Conan i rebre cada mes per mail les novetats de la sèrie.
Diables de Sabadell
Informació sobre la història del grup, modalitats d'actuacions, agenda, versots, elements i figures, enllaços i contacte. El bateig de la colla es fer en la Festa Major. L’any 1988 vam ser els organitzadors de la Trobada de Diables de Catalunya.
Diari de la llengua catalana
Bloc mantingut a càrrec de Carles Cassanyes. Tema: informacions relatives a la situació de la llengua catalana arreu dels Països Catalans. Un repàs a les principals publicacions sobre aquest tema, blocs, tweets, vídeos i molt més.
Diari de Sabadell
Versió digital del Diari de Sabadell, el teu diari de sempre. El diari de la teva ciutat. La web és una altra forma de viure amb tu el dia a dia. Envia informació gràfica o escrita al diari. La ruta de les tapes i els vins. El Diari a les xarxes socials.
Dibuixos.cat
Web per a què els nens gaudexin d'internet segur. Hi trobarà centenars de dibuixos gratuïts. Selecciona el dibuix que t'agradi, pinta'l amb la nostra plataforma única i imprimeix o envia el dibuix a qui vulguis. Dibuixos.cat, el lloc dels joves artistes!
Dietètica i Nutrició
Centre Sietètica i Nutrició on es realitzen serveis de nutrició, cursos i teràpies naturals. Consulti els nostres serveis de teràpies alternatives. Realitzem cursos de Reiki per a diferents nivells. Descomptes per a parats, famílies nombroses i jubilats.
Digigrup-EA3 - L'associació digital de Catalunya
Associació catalana de radioafeccionats, sense ànim de lucre, especialitzada en comunicacions digitals que, des de 1987, venim fomentant tot tipus d' activitats relacionades amb aquestes modalitats. La xarxa de ràdio paquet catalana.
DigiPlanetàrium - Planetari mòbil
Servei de difusió i divulgació científica, desenvolupant activitats amb el “DigiPlanetarium”, un planetari amb tecnologia digital que projecta multimèdia a tota la cúpula, amb la comoditat de ser portàtil, oferint les prestacions dels moderns planetes.
Digital Works
Web de Digital Works, empresa sabadellenca dedicada a fabricar i instal·lar rètols per a tota Espanya. Treballa amb tot tipus de materials: Alumini, acer inoxidable, llautó, Panaflex, metracrilat, policarbonat, vinil, … amb estrictes controls de qualitat.
Dimensis
Allotjament per a pàgines en català. Tot i els nostres origens plenament catalans, la competència del sector i l'obertura de nous mercats com l'espanyol i l'americà han condicionat que els continguts del nostre web siguin majoritàriament en castellà.
Diproyect - Projectes i Obres
El nostre objectiu principal és el desenvolupament de projectes de construcció i instal·lacions, en totes les seves fases i en camps diversos. Centres comercials, centres de serveis, oficines, centres sanitaris, locals comercials i bancs, naus, ...
Disforner Congelats d'Artesania
Disforner, empresa situada a Sabadell, dedicada a l’elaboració i distribució en congelat de pastes, pa i pastisseria. Des de la seva fundació l'any 1987, produeix els productes de forma totalment artesanal i selecciona les millors materies primeres.
Disfresses Barquet
Lloguer i venda de disfresses i complements a Sabadell. Àmplia gamma de qualitats, temàtiques i complements. La sastreria crea dissenys exclusius i artesanals. Especialitzats en el vestuari de teatre, cavalgates de reis i el món medieval.
Disseny i Gestió Tèxtil
Empresa de Sabadell dedicada al comerç al major de filats d’estam i fantasies. Sistema llaner de fibra pentinada (Llana, llana amb fibres naturals i artificials i mescles amb lli. També som representants d’importació de teixits.
Disseny Web Freelance
Si s’interessa en una web, sigui personal, web d'empresa, botiga online, intranet o blog, demani informació a través del formulari de contacte. Disseny de pàgines web presencials, portals i botigues virtuals, gestors de contingut, catàlegs online, etc.
DKPmobles
Les millors solucions per la seva llar i els preus més accessibles per a la economia de les famílies. DKPmobles selecciona en el mercat internacional els mobles de disseny que compleixin unes normes de qualitat estrictes i al millor preu.
Don Colchón
Tot el necessari pel teu descans. Matalassos visco-elàstca, làtex natural, molles anatòmiques tradicionals. Somiers de tota mena i llits articulats de totes les mides i llits articulats hospitalaris. A Terrassa, Manresa, Granollers, Sabadell i Barcelona.
Dr. Àlvar Vilaplana - Centre Oftalmologia
Centre d'Oftalmologia Dr. Alvar Vilaplana amb moderns sistemes digitalitzats i tecnologies làser per al diagnòstic i tractament de les diferents patologies de l'ull, a Sabadell. El Centre va ser fundat l'any 1956.
Dracmarqueologia
Empresa amb més de 1o anys d'experiència. Oferim tot tipus de recursos relacionats amb l'arqueologia, tècnics i de divulgació. Des del 1996 al seu servei. Els nostres serveis, els nostres clients, i altres dades d'interès.
Ebenisteria Montesinos
Ebenisteria especialitzada en construccions en fusta, actualment la companyia té tres línies d'actuació diferenciades per oferir la màxima qualitat en cada producte que realitzem: Interiorisme i decoració, mobles a mida, i instal·lacions comercials.
ECFMultimèdia - Video corporatiu
Serveis audiovisuals per a empreses. Video corporatiu. Video institucional. Gravació de conferències. Video per internet. Serveis de video per a empreses. ECFMultimèdia treballa amb la comunicació i la tecnología audiovisual.
Ecologistes de Catalunya
Federació d'associacions d'entitats ecologistes de Catalunya. Notícies, membres, butlletins, documents i delegacions… És el resultat un procés de coordinació sobre l'estat de l'ecologisme per diferents entitats ecologistes a l’any 1996.
Edifici Caixa Sabadell
Exponent del modernisme català de principis del s XX. Construït el 1915, obra de Jeroni Martorell. Hi destaquen la façana principal, el pati Turull i el saló d'actes. Al costat de l'edifici hi ha uns jardins, popularment anomenats jardinets de la Caixa.
Eduard Fenoy i Associats, estudi d’arquitectura
Estudi d'arquitectura i urbanisme. El nou website de Fenoy i Associats, SLP neix amb la intenció de ser un potent i àgil instrument de comunicació entre l’estudi d’arquitectura. Empresa, projectes, premis i publicacions.
Egipte, Entre el Sol i la Mitja Lluna
Mostra temporal. Des del sol dels faraons fins a la mitja lluna otomana, el teixit ha vestit les persones i les cases, i l'exposició ens permet contemplar un conjut de peces representatives d'aquest mil cinc-cents anys d'història: parts d'indumentària…
Eix Macià Multicinemes
Espai amb la informació i la cartellera del Eix Macià Multicinemes, instal·lació de multicinemes en aquesta moderna zona de Sabadell. Cartellera d’avui, compra d’entrades anticipades, tarjeta Eix Macià Multicinemes. Cinema, consulta i registre.
El Bon Pastor
Espai a Internet del El Bon Pastor, la revista mensual per a preveres. L'any 2012 quedarà marcat, des d'un punt de vista eclesial, pel Sínode de la Nova Evangelització. És previst iniciar aquest esdeveniment l'onze d'octubre. Aquest mes i anteriors.
El Negoci a Internet
Pàgina d’aquest fòrum, on es pot parlar de qualsevol tipus de negoci que es realitzi exclusivament a través d’Internet. Negocis classificats. Empreses que paguen perquè cliquis en banners o links publicitaris, són les PTC.
El Penjat
Passa una estona entretinguda jugant amb el joc del "Penjat". Aquesta es una petita ajuda per a començar a funcionar amb el programa. Pantalla configuració del professor. Llista de paraules.
El Punt Avui - Notícies de Sabadell
Totes les notícies, agenda i els serveis d’edició de Sabadell, ciutat del Vallès Occidental, d’aquest diari català. Informació de Sabadell, del Vallès Occidental, dels Països Catalans i del Món. Seccions, agenda, serveis, blogs i canals temàtics.
els 3 monts - Consorci de Turisme del Vallès Occidental
Itinerari turístic per senderistes i l'excursionistes en 6 etapes en 6 dies. La més llarga té 24 quilòmetres i la més curta 3,5. El recorregut complet té 106 km, o un total 32 hores caminant. Entre el Montseny, Sant Llorenç del Munt i Montserrat.
Els Blocs de Sabadell
Els Blocs de Sabadell és un directori de blocs de la ciutat de Sabadell, a la comarca barcelonina del Vallès Occidental. Possibilitat d’incloure nous blocs si coneixes més blocs de Sabadell. Llistat simple de blocs sense temàtiques específiques.
els meus pilots favorits
Aquesta es la pàgina web del Xavier Bonaga. En aquesta pàgina, hi podreu veure els meus pilots favorits especialment al Valentino Rossi. També els catalans Carles Checa i l'Àlex Crivillé.
Els Pastorets de la Joventut de la Faràndula de Sabadell
Els Pastorets de la Joventut de la Faràndula de Sabadell. Primera entitat de teatre infantil a Catalunya i a l'Estat. L’Adveniment de l’Infant Jesús. Des de 2003, l’obra més famosa del nostre estimat Josep Maria Folch i Torres. Dades i història.
Els pronoms febles
Una eina de consulta fàcil i ràpida sobre la substitució d'un complement verbal per un pronom feble. El document, en format PDF, elaborat pel CNL Sabadell, del Consorci per a la Normalització Lingüística.
Èmfasi màrqueting online i nous mitjans
Estratègia digital, Internet marketing, marketing online. La e-estratègia s’elabora tenint en compte els avantatges competitius de l'empresa i les oportunitats del mercat enfront de la competència. Desenvolupament aplicacions per a mòbils.
Endavant Vallès Occidental - Sabadell
Web d'Endavant (Organització Socialista d'Alliberament Nacional) del Vallès Occidental. Endavant, Organització Socialista d'Alliberament Nacional, és un projecte organitzatiu nascut el juliol de 2000 de dissolució de la Plataforma per la Unitat d'Acció.
Enginyeria Integral
Projectes Integrals d’Enginyeria. Web d’una empresa de Sabadell, que resol els projectes d’enginyeria, mitjançant un equip d’enginyers. Llicències d'activitats, projectes elèctrics, projectes solars ... Colaboradora de Presupuestos.info.
Entesa per Sabadell
L’Entesa per Sabadell és un moviment civico-polític format per persones amb sensibilitats diverses que comparteixen un projecte comú per a un Sabadell millor i una manera diferent fer política. L’Entesa és una opció política amb voluntat de govern.
Enttia
Venda d'impresores de tarjetes PVC, lectors i grabadores de banda magnètica, control d'accessos, projectes d'enginyeria, lector de empremtes digitals i biometria, instal·lació de càmares de seguretat i panells informatius, etc.
Esbart Sabadell Dansaire
Fitxa bàsica d'aquesta entitat sabadellenca amb 20 anys d'història dedicats a la recerca i a l'ensenyament de les danses tradicionals de Catalunya. Dades generals. Finalitat principal: Dansa tradicional i popular catalana.
Escoda Sabatés
Art en el pinzell des de 1933. La tenacitat de 78 anys immersos en una mateixa activitat i a més tant específica, li permet a Escoda comparar la ploma de l’escriptor o el cisell de l’escultor, amb el sismògraf i un pinzell, transmetent la sensibilitat…
Escola Agnès Armengol
Ens definim com a escola catalana, plural i fonamentada en les realitats socials, culturals, històriques... de Catalunya com a punt de partida d'altres realitats més àmplies i diverses. Tenim present que el centre sigui una escola en el nostre projecte.
Escola Amadeu Vives
Tal i com avui el coneixem, va nèixer l'any 1995 arran de la fusió dels centres: el Col·legi Públic Amadeu Vives i el Col·legi Públic Les Termes. Aquell any, el President de la Generalitat, Jordi Pujol, va oficialitzar l'acte d'inauguració del centre.
Escola Andreu Castells
La nostra escola porta el nom d’un important ciutadà de Sabadell. Andreu Castells va néixer a Sabadell l’any 1918. Va ser un historiador, especialitzat en art, i també un pintor. Va ser un gran animador de la vida cultural i artística de la nostra ciutat…
Escola Bressol Calvet Estrella
A Sabadell. Entorn enriquidor i estimulant el qual facilita el desenvolupament de les capacitats intel·lectuals, motrius, físiques, afectives i sensorials dels nens i nenes. Denera un ampli ventall d'experiències lúdiques, socialitzadores i educatives.
Escola Bressol Colorins
Centre educatiu sabadellenc de titularitat privada que acull nens de 0 mesos als 3 anys. L'escola està condicionada per a les necessitats dels nens amb instal·lacions adequades i adaptades a les seves necessitats amb llum i ventilació natural.
Escola Bressol de Sabadell - Escola M.M.
Escola Bressol de Sabadell (Escola M.M.) ofereix un servei educatiu d'alta qualitat amb el millor equip de mestres, educadors i psicopedagogues a la seva disposició. Al centre els alumnes creixeran i aprendran de la millor manera possible.
Escola Bressol l'Heura
Web de l’Escola Bressol l'Heura de Sabadell. Espai nadó. Aquest és al nostre nou espai interactiu! Aquí penjarem fotos i vídeos de les nostres activitats. Podreu veure la vida de l'espai nadó per aquest foradet. Si voleu podeu deixar comentaris.
Escola Bressol Municipal La Romànica
Escola bressol de Sabadell oberta al medi. Espais educatius i lúdics perquè els nens creixin feliços i lliures. Metodologia en els interessos dels nens i nenes d'aquesta edat, i destaca la importància de les activitats, experiències i procediments.
Escola Bressol Sant Nicolau
Pàgina de l’Escola Bressol Sant Nicolau de la ciutat de Sabadell, imparteix l’educació infantil de l’Escola Sant Nicolau. Inclou informació, metedologia, psicopedagogia, música, natació, l’escola bressol, psicomotricitat, anglès, excursions, ...
Escola Cifuentes
Web d’aquesta Escola de Sabadell. Enguany participem al pla de consum de fruites a l'escola. El pla consisteix a distribuir gratuïtament fruita i verdura fresca als escolars de 2n cicle d'educació d'educació infantil i primària (de 3 a 12 anys).
Escola Creu Alta
Centre de Secundària adscrit a l’Institut Vallès. El projecte educatiu és obert a la ciutat, amb l'objectiu de vetllar pel desenvolupament integral dels alumnes; educant per la convivència en un marc de tolerància i respecte cap a la persona i l’entorn.
Escola de Can Llong
Escola de Sabadell de recent posada en funcionament, vam començar el curs 2005-2006. El nivell més alt del centre actualment és el de 2n d'Educació Primària. L'escola consta de dos edificis, d'E. Infantil i d'E. Primària units per dependències comunes.
Escola de Cuina Romaní
Centre Divulgatiu de la Dieta Mediterrània. Cursos Tallers especialitzats, eeceptari contacta visita virtual condicions d'ús, condicions de contractació. L'Associació Romaní ajuda persones excloses socialment, mitjançant el contacte amb el medi natural.
Escola de Futbol de Sabadell
Web oficial de l’Escola de Futbol de Sabadell, entitat esportiva, fundada l’any 1993, en aquesta capital del Vallès Occidental. Equips de l’entitat, secció de futbol, lliga municipal de futbet i els campionats de prebenjamins.
Escola de Futbol del Cercle Sabadellès 1856
Equips de l’Escola: Juvenil A 2a Div. cadet A 2a Div. cadet B 2a Div. infantil A 2a Div. aleví A 3a Div. aleví B 4a Div. aleví C 4a Div. benjamí A 2a Div. benjamí B 3a Div. benjamí C 3a Div. pre-benj. A pre-benj. B, pre-benj. C, Lliga AEFF i Pollets.
Escola de Gimnàstica Esportiva - Club Tennis Sabadell
Pàgina de l’Escola de Gimnàstica Esportiva, de la secció de gimnàstica del Club Tennis Sabadell. Informació dels cursos, els horaris i les edats. Duració del curs: de setembre a juny. Edats: a partir de 4 anys.
Escola de Música Creu Alta
Pàgina web d’aquesta escola de titularitat privada fundada el 1985. Som actualment més de cinquanta persones treballant per a donar el millor de nosaltres als 800 alumnes amb els que compte l'escola en els seus diferents programes pedagògics.
Escola del Carme Sabadell
Benvinguts al lloc web de l'Escola del Carme de Sabadell, Vallès Occidental. Hi trobareu àmplia informació del projecte educatiu, activitats i organització de l'escola. L’escola, serveis, blogs, documents, curs, fotos, notícies, vincles d'interès, ...
Escola Espronceda
Pàgina de L'Escola Espronceda de Sabadell. Aquesta escola està dotada de numeroses instal·lacions adaptades a les necessitats dels alumnes. Durant el curs escolar proper pujarem fotografies dels diferents indrets ja que hi han modificacions.
Escola Estel
És una escola laica i catalana ubicada a la ciutat de Sabadell. Tracte personalitzat, educació en valors, anglès des de P3, aprenentatge complementat amb TICS. Fomenta els valors humanístics i la sensibilitat social, artística i ecològica.
Escola Floresta
Es troba al barri de Can Déu a Sabadell, sector nord de la ciutat. Just al costat de l'escola hi ha el Bosc i la Masia de Can Déu. Des de les aules tenen una vista privilegiada del pic de La Mola, el més alt del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt.
Escola Gaudí de Sabadell
Escola situada al barri de Ca n'Oriac, a la zona nord de Sabadell. Més de 40 anys funcionant i s'ha adaptat als nous temps i necessitats. Biblioteca, aula de música, audiovisuals, aula d'informàtica, aula d'anglès, ludoteca, teatre, pista esportiva, …
Escola General de Catalunya de Salut i Bellesa
El millor servei i solucions a les teves necessitats. Pots realitzar consultes que vulguis i estudiarem el teu cas per oferir-te solució a mida. Un grup de professionals en la docència estarà a la teva disposició per oferir-vos un ensenyament de qualitat.
Escola Jaume Viladoms
Escola Bressol de Sabadell, centre educatiu d’educació Infantil, educació primària, educació secundària i batxillerats, formació professional i formació per empreses, cicles formatius, i formació contínua per adults. Programa Qualifica’t.
Escola Joan Montllor
Cada nen és únic, i cada dia apren coses i que creix com a persona responsable. Fem teatre a primària i representem obres d'una bona qualitat. Els alumnes aprenen, disfruten i usen la llengua catalana en situacions funcionals i plaenteres.
Escola Joaquim Blume
Pàgina web de l’Escola Joaquim Blume de la ciutat de Sabadell. Informació de l’escola, alumnes, activitats escolars, extraescolars especialitats: Anglès, E.E., educació física, i música. festes, biblioteca, menjador, i centres de secundària adscrits.
Escola Juan Ramón Jiménez
Situada al Poblenou de la Salut de Sabadell. Objectius dels Plans d’Autonomia de centre: Millora dels resultats educatius i la cohesió social del sistema educatiu. Acció educativa fonamentada en l’adquisició progressiva dels àmbits del coneixement.
Escola La Immaculada Sabadell
El 1957, festa de la Immaculada, va començar una nova tasca evangelitzadora al sector sud de Sabadell, concretament al barri perifèric de la Creu de Barberà. El curs 1996-97 l'escola ja va incorporar l'etapa d'Educació Secundària Obligatòria.
Escola La Nostra Llar
Escola La Nostra Llar de Sabadell. La nostra escola compta amb molts anys d'història. Els seus orígens estan en el que s'anomena Lecciones Vall, cap als anys 30, i que tenia la seu al carrer de Riego. Posteriorment va tenir altres ubicacions…
Escola la Salut de Sabadell
Educa persones íntegres amb sentit cristià de la vida, que desenvolupin totes les capacitats personals, intel·lectuals i socials, i que forgin una voluntat que els faciliti assolir els objectius que lliurament es proposin. Obert a tot tipus de famílies.
Escola La Trama
Web de l’Escola La Trama de Sabadell, Vallès Occidental. Els nens i nenes no estan aquí principalment per nosaltres. Som nosaltres els que estem aquí principalment per ells. I no obstant ens arriben amb un do, el do d'experimentar el possible.
Escola Mas Boadella
Escola de Sabadell, ubicada al barri de Can Llong, que va començar l'any 2007-2008. Hi podreu trobar informació sobre el nostre projecte educatiu, la nostra manera de fer les coses, i les activitas. Consell escolar de l'escola i lectures recomanades.
Escola Miquel Carreras
Pàgina del Col·legi Públic Miquel Carreras. Informació sobre aquesta escola de Sabadell. Localització, dades, butlletí, mostres de treballs dels alumnes, jocs florals, recursos per als aprenentatges, projectes, notícies.
Escola Miquel Martí i Pol Sabadell
La FaPaC (Federació d'Associacions de Mares i Pares d'Alumnes de Catalunya) va promoure la Iniciativa Legislativa Popular per modificar la Llei d'Educació de Catalunya garantint la igualtat d'oportunitats en l'educació. Equipara l'oferta educativa.
Escola Oficial d'Idiomes de Sabadell
Pàgina de l'Escola Oficial d'Idiomes de Sabadell. 10è aniversari. L'Escola Oficial d'Idiomes de Sabadell és un centre públic d'ensenyament d'idiomes. Actualment, s'hi imparteix l'alemany, l'anglès, el francès i el català.
Escola Pau Casals Sabadell
Centre d'ensenyament infantil i primari de doble línia inaugurat el 1974-75 a Sabadell. L'edifici consta de 2 mòduls: Gimnàs i vestidors i l'edifici escolar amb tres pisos i 18 aules. Presentació, calendari, alumnes, professors i AMPA.
Escola Pia Sabadell
Escola Pia Sabadell imparteix ensenyaments d'Eduació Infantil, Primària, Primària Musical, E.S.O., Batxillerats i P.G.S. Escola Concertada. Activiats extraescolars: Esplai Can Colapi, Casal Pare Sallarès, Club Esportiu, Escola de Música, etc ...
Escola Pública Enric Casassas
L'any 1897 l'Ajuntament de Sabadell inicià la construcció del primer edifici destinat a l’escola pública. L'arquitecte encarregat va ser en Juli Batllevell. L'interior de l'edifici s'ha remodelat fins a la seva reconstrucció total realitzada l'any 1981.
Escola Ribatallada
L'Escola Ribatallada de Sabadell fundada l'any 1978 i inicià la seva activitat als baixos de la casa Grau, a la plaça del Gas, al barri del centre de la ciutat. L'edifici es va fer petit i el curs 1985-86 l'escola es va traslladar al barri de la Creu Alta
Escola Samuntada
Hi havia una vegada un jardí ple de coneixements i vivències, on nens i nenes, vivien cada dia mil aventures. Al costat de la Torre de l'Aigua de Sabadell, al barri de la Creu Alta, hi ha un petit racó de natura on nens i nenes aprenen gaudint.
Escola Sant Julià
Web de l’Escola Sant Julià de Sabadell. Activitats i festes, blogs, informacions, l’escola per dins, llibres, menjador, projectes I sortides. Aquest curs l'horari d'atenció als pares de qualsevol mestre/a o classe serà els dijous de 12,30 a 13,30 hores.
Escola Sant Nicolau
Sant Nicolau és un centre educatiu creat l’any 1955. Fou fundat a iniciativa de l’Agrupació Pedagògica amb un ideari i caràcter propis, i té l’arrel en el grup de fundadors que es van proposar crear una escola catalana de coeducació, oberta i pluralista.
Escola Santa Clara
L'Escola Santa Clara, fundada l'any 1962, essent de caràcter privat del Club Natació Sabadell, entitat que la va gestar, fins la resolució del la Generalitat de Catalunya de 10 de febrer de 1993, en què l'escola passava a ésser de caràcter concertat.
Escola Superior de Disseny ESDI
Estudis superiors en disseny; gràfic, industrial, tèxtil i moda, art electrònic i digital. Forma professionals del disseny contemporani fomentant la cultura del disseny. Associat a la Universitat Ramon Llull. L'Escola s'ubica als antics Docks de Sabadell.
Escola Tècnica del Vestir
Moda 3, art i tècnica del vestir. L’ETDV, Escola Tècnica del Vestir, és un centre homologat i col·laborador del Servei d’Ocupació de Catalunya de la Generalitat de Catalunya. Realitza des de fa més de 20 anys, accions de formació ocupacional.
Escola Teresa Claramunt
Escola de Sabadell que va començar el curs escolar 1998-1999, fusió dels antics centres del barri de Gràcia: CEIP Riu-Sec i CEIP Narcisa Freixas. Deu el nom a la Teresa Claramunt i Creus (1862-1931). Dona treballadora del ram tèxtil del barri…
Escola Xaloc
Escola d'educació especial Xaloc Sabadell. Centre privat i concertat pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, el titular és l’Associació Escola d’Educació Especial Xaloc, formada pels familiars dels alumnes i els seus professionals.
Escolania Coral de Sant Agustí de Sabadell
L'Escolania Coral de Sant Agustí, entitat sabadellenca de més de 40 anys d'història, creada pel Pare Josep Vidal i Bachs (1933- 2009), escolapi. Està vinculada a la Federació Catalana de Pueri Cantores i a l'Escola Pia de Sabadell. Punt de trobada.
Escolania Coral Sant Agustí de Sabadell
Web de l’Escolania Coral Sant Agustí de Sabadell. Punt de trobada de nois i noies que dediquen part del seu temps a la música, a cantar. Cor jove, escolania i pre-coral, membres i dades diverses.
Escolàpies Sant Josep de Calassanç - Sabadell
Escolàpies Sabadell. Educació infantil, primaria i secundaria, ESO. Escola concertada. Les Escolàpies foren fundades per Paula Montal, nascuda a Arenys de Mar en 1799, on viu la discriminació educativa que patia la dona en aquella època.
Escoles de Dansa Robert i Mònica
Web d'aquestes escoles de dansa que s'han creat amb gran esforç i il·lusió i, que ofereixen un ensenyament de qualitat per tal que els alumnes puguin gaudir de la dansa en tots els seus estils. Destinat a totes les edats i nivells.
Escovalles
Fàbrica de fibra de vidre, especialites en composites, des de fa més de vint-i-cinc anys a Sabadell. Fibra de vidre per a tot tipus d’indústries i aplicacions. Des de sectors industrials a decoració. Fabricació de motlles a peces en sèrie.
ESEC. Formació Informàtica i Empresarial
Centres a Sabadell i Terrassa. ESEC va néixer ara fa més de vint anys. La fidelitat dels alumnes i de les empreses que han confiat la formació dels seus treballadors durant aquest període, més de 15.000, alumnes. Programa de cursos.
Església de Crist de Sabadell
L'església de Crist és una església que forma part de la IERE (Iglésia Española Reformada Episcopal), la qual pertany la comunió anglicana i és centenària. Ha format part activa durant gairebé tot el segle passat de la vida de la ciutat de Sabadell.
Església del Redemptor de Sabadell
Som una comunitat protestant, baptista i oberta, que estem a Sabadell des de fa mig segle. Pertanyem al Consell Evangèlic de Catalunya, i Unió Evangèlica Baptista d'Espanya. El nostre credo, el nostre compromís, el culte, notícies, i links d'interès.
eskitxada.com
eskitxada.com és una mostra web de pintures, dibuixos, fotografia i altres coses ... Exposició rotativa d’acrilics sobre tela, penjades, recopilatoris música, col·lecció particular, imatges, i altres coses relacionades amb l'art.
Espai Obert - Ioga, Tai-Txí, Metode Pilates, Dansa Oriental, Microgimnàstica
Classes setmanals. Cursos de Teràpies naturals: Reiki, quiro massatge, reflexologia, flors de Bach, massatge infantil, tècnica metamórfica... Tallers de Creixement personal, Coaching, Dinàmic, .. Sabadell.
Espai Privat
Creat per oferir un espai lúdic únic a Sabadell on organitzar tot tipus d'esdeveniments i festes. Local privat de 170 m² equipat amb: Zona office (neveres i cafetera), cambres de bany, aire condicionat, billar, futbolí, TV i sofàs, parc de boles, ...
Espeleo Club Sabadell
Nova web oficial de l’Espeleo Club Sabadell. Informació del grup espeleològic, les novetats, activitats, bloc i fotografies de les exporacions i sortides del grup. L'entitat forma, com a secció, part de la centenària Unió Excursionista de Sabadell.
Esperit de Festa
Esperit de Festa és un programa de Ràdio Sabadell sobre la sardana, amb una especial sensibilitat a altres vessants de la cultura catalana com, per exemple, el món dels esbarts. El programa d'aquesta setmana, i l'agenda dels actes sardanistes.
Espero
ONG bosniano-catalana i organització humanitària, que apareix de forma embrionària durant la guerra de Bòsnia com una resposta solidària de ciutadans catalans i de la iniciativa d'un grup de bosnians de l'assetjada Sarajevo.
Esplai a l’Escola
Amb el programa Esplai a l'Escola, l'Ajuntament de Sabadell obre una via de constant reflexió en relació amb el paper de les activitats extraescolars en el marc educatiu actual. El temps d'esplai ha d'adquirir més protagonisme a l'hora de donar respostes.
Esplai Can Colapi - Sabadell
Pàgina del Esplai Can Colapi de Sabadell. Inclou les activitats de dissabte, convivències trimestrals, colònies i casal d'estiu, formació de monitors/es, i altres coses, … S'ha canviat la URL, la pàgina oficial del grup ja no és operativa.
Esplai i CJ Salesià El Triqui- La Sala
Celebrem el 50é aniversari de la nostra casa salesiana de Sabadell. L’Esplai i Centre Juvenil Salesià “El triqui/La sala” es un pilar fonamental de la tasca educativa realitzada durant tants anys. Actualment hi treballem més de 30 voluntaris.
Esplai La Rialla
Web del Centre d'Esplai La Rialla del barri de Ca N'Oriac de la ciutat de Sabadell (Vallès Occidental). Ofereix als joves una formació en valors a través de jocs, manualitats, tallers, etc. Casal d'estiu en el mes de juliol, i convivències un cop l'any.
Esquerra Sabadell
Pàgina de la secció d’Esquerra Republicana de Catalunya a la ciutat de Sabadell (ERC). En aquesta Web, t'oferim informació de la nostra activitat tant municipal com d'altres ens locals, i de notícies relacionades amb nosaltres. Activitat general.
Establiments Viena
El ja tradicional eslògan de “Per menjar bé, bo i ràpid” identifica molt bé els valors que caracteritzen la companyia des de fa més de 30 anys i que encara avui es mantenen un bon producte, en un lloc agradable i net i amb un servei ràpid .
Esteve Cuines
Des de1962 som a Sabadell per ajudar-vos a la llar, espais útils per treballar, plens de vida, estètics i de qualitat. La selecció dels productes i la voluntat en el servei garanteixen la nostra tranquil·litat i la vostra satisfacció. Noves tendències.
Estrada & Partners
És una consultora immobiliària creada amb l'objectiu d'oferir un servei especialitzat i personalitzat als seus clients. Dediquem a cada client tots els nostres esforços i coneixements, perquè les operacions plantejades culminin en èxit. Naus industrials.
Estudi d'Enginyeria Vall
Carta de serveis i mostres de projectes realitzats per l'Estudi d’Enginyeria Vall, SL, de Sabadell, especialitzats en construcció, edificacions i urbanisme, instal·lacions, enginyeria civil, medi ambient i tramitació de permisos i llicències.
Êthos, Associació per a la Prevenció i rehabilitació de les dependències
L'Associació Êthos va ser fundada per professionals i polidependents rehabilitats, que han aconseguit l'abstinència i la consolidació en el temps gràcies a l'adquisició d'una nova naturalesa o manera de ser basada en hàbits saludables i valors ètics.
Èxit Vallès
Espai a Internet d’Èxit Vallès. Èxit Vallès s’edita des de l’any 1993 i, actualment, és l’única revista de distribució gratuïta de la ciutat de Sabadell cada mes a les bústies i als comerços. la revista del mes, els clients, missatges publicitàris.
Exitfm.cat
Ràdio per internet que ha començat les emissions el passat gener de 2007. Exitfm.cat és la primera emissora catalana per internet amb continguts adreçats als joves i especialitzada en música indie i rock anglès i nord-americà.
Família Gil - Flyer 2003
Construcció d’una rèplica del Wright 1903 Flyer a escala natural amb motiu de la commemoració del centenari del primer vol autopropulsat. Wright Brothers 1903 - Família Gil 2003. Presentació de la rèplica al mNACTEC de Barcelona.
Farmàcia Argelaguet
Farmàcia Argelaguet. Des de 1881 al servei de la vostra salut. Aquest és el lloc web de la Farmàcia Argelaguet. Hi pot trobar informació sobre la farmàcia, on estem situats, els serveis, la centenària història… Fins i tot, podrà contactar amb nosaltres.
Farmàcia Avinguda
A l'Avinguda Barberà de Sabadell des de l'any 1976. Ara la farmàcia no és un despatx de productes farmaceutics tradicional, al nou local hi hem disposat varietat de productes cosmètics, productes per la cura personal, i espai dedicat als més petits.
Farmàcia Ebaqués
Pàgina d’aquesta farmàcia de Sabadell (Vallès Occidental). La titularitat està regentada per la llicenciada Estther Baqués Roviralta. Serveis que ofereix, consells, informació de temes de salut, enllaços, equip, consultes i contacte.
Farmàcia Morales
Web de la Farmàcia Morales de Sabadell, fundada l'any 1905. Aquest és teu espai de salut a la Rambla de Sabadell. Et podem oferir un gran ventall de serveis. Descobreix una àmplia varietat de marques i productes. Segueix-nos al blog per les notícies.
farre.cat
Utilitzo un Mac per programar les webs, navegar, escriure el bloc i per fer qualsevol cosa de l’ordinador. Informàtica, Internet, curiositats, humor, fotografia i el món dels Macs. Oriol Farré, diplomat d’enginyeria Tècnica en Informàtica de Sistemes.
Fatosa
Empresa fundada a Sabadell l’any 1969, dedicada a la fabricació de màquines per a la petita i gran empresa per a la manipulació d’aliments. Avui, les màquines Fatosa funcionen als cinc continents: Picadores, amassadores, embutidores, elvadors, …
Federació Catalana de Puieri Cantores
Web oficial de la Federació Catalana de Puieri Cantores. Les parròquies s’ofereixen per lligar el dinamisme en activitats concretes i fent corals. Història del moviment, objectius, junta, simbols, notícies i corals federades.
Federació d’Associacions de Veïns de Sabadell
Agrupa les associacions de veïns de la ciutat que lliurement s'hi volen vincular. Va néixer i començar la seva tasca l'any 1979, i es va legalitzar a l'any 1987. Associats, activitats, notícies, campanyes, cercar, comentaris, decàleg ètic, diversitat.
Felicitar el Nadal
Desitgeu un Bon Nadal amb un e-mail. Feliciteu el Nadal i l'Any Nou enviant un e-mail amb el vostre missatge, acompanyat d'un nadalenc dibuix fet amb ASCII-Art. És molt senzill, només teniu que omplir aquest formulari i enviar-lo.
Fem Arrels
Cosmètica natural i formació a Sabadell (Vallès Oc.). Cremes, olis i formació en herbes remeieres, sabons i altres. Em dic Marta Dubreuil, sóc biòloga, doctora en ecologia i amant de la natura. La relació establerta, m’ha portat a crear aquest projecte.
Fem un Teixit
Treball fet pels alumnes de 2n d'ESO de l'Escola Sta. Clara de Sabadell, atrets per la tradició tèxtil de Sabadell. Bibliografia. Les ciutats que més indústria tenien dins del Vallès Occidental van ser les seves capitals: Sabadell i Terrassa.
Ferran i Guillem
Web de Ferran i Guillem S.C.P. Administradors de Finques Col·legiats amb més de 50 anys d'experiència. Tota tipus d'habitatges, pisos i locals a Sabadell i rodalies. El despatx va serr fundat l'any 1942 a la capital vallesana.
Ferreres Sabaters
Pàgina de Ferreres Sabaters, amb primeres marques per a totes les edats, i el millor calçat per al nen. Botigues a les ciutats de: Sabadell (5), Granollers, Cerdanyola del Vallès, Reus, Terrassa, Mataró i Vilanova i la Geltrú. Web en construcció.
Ferreteria Feu
Productes que distribueix, notícies i curiositats de l'entorn del subministrament industrial, la ferreteria i el bricolatge així com alguns enllaços interessants relacionats amb aquest món i en la nostra empresa. Enviem a tot Espanya. Sabadell.
Ferreteria i Bricolatge del Centre
Si necessites un bon clau, busques mascles o femelles, martells, tornavisos, trepants, mànegues, tubs, panys, soldadors, cables, bombetes i tot allò relacionat amb el bricolatge i la ferreteria i el parament per la teva llar ho trobaràs. Sabadell.
Festa Major Sabadell
Portal de la Festa Major de Sabadell 2008. 7, 8, 9 de setembre. Tota la mà del diari gratuït Sabadell press. Programa d'actes, activitats culturals i recreatives previstes per la comissió organitzadora. Imatges de la festa.
FIAC Escola d'Idiomes
Escola amb gran tradició al Vallès Occidental. 8 centres docents a Terrassa, Sabadell i Sant Quirze del Vallès. Anglès, alemany, francès, italià i xinès. Tracte humà i metodologia innovadora. Àrees de cursos a l'estranger i cursos per a empreses.
Figuraires i Artesans de Sabadell
Entitat fundada en aquesta ciutat industrial a l’any 2006 per un grup provinent del món pessebrístic interessades en l’etnografia catalana i dedicada a la recerca i divulgació de costums i tradicions del nostre pais. Després de recollir molta informació.
Finishers - Tot pel Running
Botiga de Sabadell. Anem ampliant les marques, per poder oferir-vos el millor per les vostres aventures de running. Aviat tindrem el calendari d'activitats i xerrades que farem a la botiga i que esperem que interessin a tots, acceptem suggeriments.
Finques Carner
Empresa establerta a Sabadell des de fa més de 30 anys. L’àmbit d'actuació se centra a Sabadell, i amb un ventall de productes ben diversificat, com ara habitatges, locals comercials, naus industrials, terrenys,... Cercador d’immobles.
Fira de Cervesa de Sabadell
Octubre. Entrades i programa d’activitats. Compra el got de La Fira de la Cervesa Artesana a taquilla i podràs entrar al llarg de tot el cap de setmana! Preu got: 3 € (inclou guia La Fira i una butlleta per a participar al sorteig d’un lot de cerveses).
Fira Sabadell - Centre de Fires i Congressos Sabadell
Fira Sabadell, és un edifici industrial de la dècada dels anys 40, recuperat per acollir un centre de Fires i Congressos. Sabadell és una ciutat dinàmica que ha desenvolupat una potent activitat de serveis, alhora que ha mantingut la tradició industrial.
Flash Arte
Flash Arte és una agència de disseny web, disseny gràfic, infografia i disseny 3D, disseny multimèdia i comunicació gràfica, web i audiovisual ubicada a Sabadell (Barcelona). Les nostres solucions s'adapten als diferents tipus de necessitats.
Flash Arte Multimedia
Flash Arte Multimedia és una empresa especialitzada en disseny gràfic, disseny web, disseny multimèdia, 3d i video. Empresa està ubicada a Sabadell, Vallès Oriental (Barcelona). Les seves solucions s'adapten als diferents tipus de necessitats.
Fleca Roca - Pa artesà a Sabadell
Des de 1956 Fleca Roca de Sabadell (Vallès Oc.). És un negoci familiar on sempre s’ha tinfut clar que el pa és un aliment artesà elaborat amb ingredients de 1a qualitat que requereix respecte pel medi ambient. Pa, galetes, magdalenes i d’altres.
Flor Albi
Desenvolupa productes per a la floristeria i els comercialitza. Flors i plantes artificials i complements per al ram de la floristeria. Importació i exportació de flors i plantes artificials i seques, bases per a floristeria, decoratius, gadgets, ...
Florestore - Floristeria online
En Florestore.com cuidem fins a l'últim detall en cadascun dels treballs, perquè sabem que les flors sempre estan vinculades als sentiments, a un moment important. Per això, la nostra màxima és fer arribar a cada destinatari la delicadesa de les flors.
Floristeria Caralt
Empresa de floristeria i jardineria que fa més de 60 anys es dedica a la florística i plantes a Sabadell i Sant Cugat. Composicions de flor natural i artificial, rams de núvia, corones funeràries, venda de plantes, flors naturals i ornamentacions florals.
Flotarium
Centres de relax-estètica. Incorpora el concepte de flotar, salut, benestar i bellesa a l’abast de qui vulguin millorar la seva qualitat de vida. Una gran banyera futurista permet experimentar l’ingravitació. Centres a Barcelona (2), Sabadell i Terrassa.
Folgerolas Tèxtil
Empresa de Sabadell, fabricant d'articles de cotó i les seves mescles, des de 1935. També fabrica amb filatura de llana de carda. Informació que es refereix als nostres productes i la seva disponibilitat per a modelatge. Es poden cursar comandes "on line"
Forcat Ebenistes
L'Ebenisteria i Fusteria Forcat fou creada a primers dels anys seixanta per en Germinal Forcat. El seu fill Ferran, havent cursat Fusteria i Moble a l'Escola de Salessians de Sarrià i amb més de 15 anys d'ofici i experiència, agafà les regnes l'any 2000.
Formatges Borrós
Formatges Borrós som distribuidors de formatges a tot Catalunya. Contacteu amb nosaltres per email i us enviem la informació dels nostres productes i preus. Us farem arribar la comanda el més ràpid possible en qualsevol moment.
Forn Armengol, Càtering
E l Forn Armengol amb 70 anys d’experiència, i 5 establiments a Sabadell, ofereix productes artesans i sabors intensos. Regentat per Joan Armengol, la dona Trini i el fill Carles, forners que van tenir un amor a primera vista amb el pa de Sant Julià.
Forn Gotés Tot Teca
Pàgina d’aquest forn de pa cuit amb llenya. Pa totalment natural, fet a ma amb pasta mare i cuit al caliu de l'alzina. La Rosa Maria i la Núria, la segona generació va apendre del pare que de Sant Llorenç Savall. L’ofici el va portar a Sabadell...
Forns de Llenya - Fornsdabans.com
Empresa de Sabadell, amb linies de productes; Forns i barbacoes de llenya, xemeneies i forns metàl·lics. Barbacoes d'obra, decoració rústica en forns d’abans. Estem associats amb un grup d'industrials cobrint tot tipus de construccions i reparacions.
Fòrum C.E. Sanadell F.C.
Edició del Fòrum C.E. Sanadell F.C. Nom del fòrum, temes, missatges, darrer missatge. C.E. Sabadell F.C.. No hi ha nous Missatges, primer equip. Parlem de temes esportius del primer equip. Consulteu índex d'altres fòrums.
Fòrum d'Aikido dels Dojos Kobukai
Web del fòrum d'Aikido dels Dojos Kobukai. Lloc on podreu trobar tota la informació sobre l'Aikido, dojos, events, exhibicions, etc. Pàgina Oficial dels Dojos Kobukai d'Aikido i Budo. Llistat de Dojos. Arts Marcials i Esports de Contacte.
Fòrum de Transport Català
Fòrum de Transport Català. Preferències d'usuari i configuracions, publicació de missatges. Intruccions, membres, grups, registre, índex del fòrum de transport català. Ferrocarril Àrea Barcelona / Ferrocarril Área Barcelona. Transport privat, …
Foto Bagan
Estudi de fotografia digital, industrial i comercial de Sabadell. A Bagan estudi fotogràfic hem intentat, desde 1967, reflectir cada moment amb una imatge especial, per això ens caracteritzem per la nostra originalitat. Serveis.
Fotografia Digital Prats, s.l.
Som una empresa dedicada exclusivament a la fotografia i imatge des de fa 40 anys. El nostre personal us donarà tant a les botigues com a la web,una atenció personalitzada en les quatre botigues que tenim a Sabadell.
Friki el super engronxador
Friki el super engronxador és una pàgina de recursos per escoles. Friki super engronxador activitat recomenada per la familia escola flanders.
Fruites Germans Pérez
Portem 20 anys proporcionant les millors fruites i hortalisses. Des del camp fins al plat. Seleccionem els nostres productes d’agricultors d’arreu del país per portar-te’ls fins a la nostra botiga de Sabadell o fins i tot a casa teva gràcies al servei.
Fudosan
Empresa de construcció de cases unifamiliars, reformes integrals i projectes d'interiorisme. Construccions de tot tipus d'edificacions, rehabilitació d’edificacions industrials. Electricitat, aigua, gas, calefacció/climatizació, i telecomunicacions (TDT).
Fundació Antigues Caixes Catalanes
La Fundació Antigues Caixes Catalanes de Manlleu, Sabadell i Terrassa va néixer l'any 2013 per continuar fent l'Obra Social i Cultural. Programació d’activitats en conferències i debats, escoles, espectacles, exposicions, cinema, convocatòries, …
Fundació Ars
Fundació que té per objecte la difusió de la cultura -idees,arts i lletres- amb projecció nacional i internacional.Per a tal,disposa de diversos grups de treball,cada un d'ells amb una tasca determinada. Publica la revista Quadern i desenvolupa tasques.
Fundació Atendis - Pro Disminuits Psíquics de Sabadell i Comarca
Fundació privada al sertvei de les persones. L’APDP neix l’any 1963 amb l’objectiu de desenvolupar l’activitat orientada a donar resposta a les necessitats d’assistència i promoció, familiar, social i laboral de la persona amb disminució psíquica.
Fundació Bosch i Cardellach
Promou els estudis locals i comarcals i vol ser lloc de trobada, reflexió i debat dels estudiosos locals i de la ciutadania. Per portar a terme aquests objectius apostem per la dinamització i l'intercanvi de coneixements i d'experiències amb activitats.
Fundació Bosch i Cardellach
Web d’aquesta entitat creada l’any 1942, en la penúria material i cultural de la postguerra, uns sabadellencs benemèrits creen una institució dedicada als estudis locals i comarcals, sota la tutela de l’Alcaldia. Història, memòries i contacte.
Fundació de l’Esport Sabadellenc
Sabadell té un compromís amb l’esport. La pràctica esportiva aporta èxits i porta el nom de la ciutat més enllà consolidant Sabadell com a capital esportiva. Al costat de les associacions i esportistes. Ajudes econòmiques i activitats esportives.
Fundació Eveho
Entitat que promou, fomenta i afavoreix projectes, recursos, accions i iniciatives per a la inserció socio-laboral de persones en situació o en risc d'exclusió social. Compta amb 2 CRAEs, 1 residència de joves, 1 dispositiu d'inserció i 1 pis assistit.
Fundació La Mirada
Promou la investigació i difusió de la literatura i les arts plàstiques entre final del segle XIX i la segona guerra europea. Edita textes inèdits d'època i reedita obres introbables. Francesc Trabal, Joan Oliver (Pere Quart), Armand Obiols, ...
Fundació Maria Mercè Marçal
Web de la Fundació Maria Mercè Marçal de Sabadell. Maria Mercè Marçal va nèixer accidentalment l’any 1952 a Barcelona, però va crèixer a Ivars d’Urgell, d’on ella es considerava originària. Biografia, premis, gestió de l’obra, arxiu i dades de la poeta.
Fundació Maun
Entitat originada a l'any 1985 al barri de Torre Romeu de Sabadell. Tasca al Vallès Occidental, el Baix Llobregat i a la ciutat de Barcelona. Acompanya i atenció educativa, social, psicològica i terapèutica d'infants, adolescents, joves i famílies.
Fundació Miquel Agustí
Entitat creada per la UPC i l’Ajuntament de Sabadell que l’objectiu d’identificar, recuperar i millorar les varietats tradicionals d’elevat valor sensorial (gastronòmic), per a que els productors i transformadors disposin de matèria primera diferenciada.
Fundació Parc Aeronàutic de Catalunya
Entitat privada, constituïda l’any 1997 rebent la qualificació d’entitat benèfica. Fundada per un grup de persones que tenien entusiasme per l’aviació i volien impulsar a Catalunya la conservació del patrimoni i la divulgació de l’aeronàutica.
Fundació Tutelar Família i Societat
Fundació privada que ofereix serveis tutelars a persones amb discapacitat del Vallès Occidental, cercant la implicació de totes les famílies fundadores, entitats membres, organitzacions col·laboradores, institucions econòmiques, donants particulars, ...
Fundación Gas Natural Fenosa
Gas Natural Fenosa és una de les companyies multinacionals líders en gas i l’electricitat, present a 25 països i amb més de 20 milions de clients i una potència instal·lada de 16,5 gigavats. El 2009, passa a anomenar-se Fundació Gas Natural Fenosa.
Funerària Torra
Pàgina de la Funerària Torra, S.A. de Sabadell. Ofereix serveis funeraris al Vallès Occidental. Poblacions on presta els serveis: Caldes de Montbui, Castellar del Vallès, Sabadell (Tanatori) i a San Llorenç Savall.
Fusteria Alberich
Treballa fusta per encàrrec segons client. Moble a mida: llibreries, moble auxiliar, armaris a mida: habitacions, banys. Portes fusta: exteriors, interiors, corredisses, d’emergència, tallafocs. Finestres: aïllades tèrmicament, folrat de sostres i parets.
Fusteria ebenisteria Miquel Valldeperas
Fusteria ebenisteria de Sabadell. Obres, reformes, decoració, interiorisme, mobles a mida, manteniments d'empreses i comunitats de veïns, reparació i col·locació de persianes de fusta i parquets, panys de seguretat, portes d'interior i blindades.
Fusteria Metàl·lica Juan Canadell Lleonard
Pàgina de la Fusteria Metàl·lica Juan Canadell Lleonard, serrallers industrials des de l’any 1905. L’empresa està situada al Polígon Industrial Can Roqueta de Sabadell. Pàgina web en construcció, disculpeu les molèsties.
Fusteria Mozart
Gran experiència en construcció i muntatge de grans àrees, grans superfícies i grans obres, arreu de la península i part d'Europa. Disposa d'una gamma de productes d'alta qualitat en acabats professionals, decoració i ambientació d'espais.
Futbol Sala Club Esportiu Escola Pia
Pàgina web de la secció de Futbol Sala del Club Esportiu Escola Pia de la ciutat de Sabadell (Vallès Occidental). Hi trobareu informació del equips, resultats, les instal·lacions, la revista i dades del club del responsable secció i del director tècnic.
FX Produccions
Serveis d'imatge (foto-video), estudi de so (gravació), so i llum (lloguer i instal·lació), grups musicals, disseny web, etc. Un equip humà de professionals, de l'imatge i músics que es mouen en diferents estils, ofereixen una gama de productes i serveis.
G.A.T. Lloguer de Vehicles
Empresa dedicada al lloguer de vehicles amb i sense conductor. Lloguer de cotxes, furgonetes i camions a Sabadell, Barcelona. Servei d'entrega i recollida a domicili. De dilluns a divendres, de 8h a 13h i de 15.30 a 20h dissabtes de 9h a 13h.
Gabarró Fustes
Productes a mida segons necessitats, i acabats: fusta transformada i polida, taulers tallats, cantellejats, mecanitzats, dissenys paviments i melamines, productes ignífugs, hidròfugs o aïllants. Centres; Sabadell, Polinyà, Gavà, Benifaió i Madrid.
Gadex
Blog del Club Esportiu Gadex (secció hoquei línia), equip d’aquesta especialitat esportiva de Sabadell. Equips benjamí, aleví i infantil. Animen als afeccionats de la resta de categories que tingueu disponibilitat, a venir a animar als nostres jugadors.
Galería Traç d'Art
Pàgina d'aquestes dues galeria d’art, situades a Sabadell (Vallès Occidental) i L’Estartit (Baix Empordà). Des de la web podreu obtenit informació sobre qui exposarà aquesta temporada a les dues galeries i altres dades.
Galeria.dibuixos.cat
Super herois, animals, menjar, dibus fantasia, mandales, naturalesa, robots, moda, música, contes i llegendes, esports, família, vehicles, cultures, TV i cinema, professions, festes, banderes, horòscop, lletres i nombres, dibuixos d’usuaris, …
Gàlvez
Des de 1974 fem instal·lacions, amb 5 botigues a Sanadell. Els clients poden trobar les superfícies tot el necessari en productes per calefacció, climatització, tractament d’aigües, aixetes, fontaneria, etc. L’àmplia exposició permet veure i comparar.
garciFlors floristes
Floristes profesionals a Sabadell, especialitzats amb el disseny floral. Composicions florals amb un caracter naturalista e innovador. Establiment en contínua evolució. Volem conectar amb tu per poder crear un disseny únic i exclusiu.
GASS - Grup Amics Slot de Sabadell
Pàgina oficial del G.A.S.S. Grup Amics Slot de Sabadell. L'associació d'amics de l'escuderia de slot fundada l'any 1.993. Vine a visitar el nostre club a Sabadell. Un dels campionats més antics, a més de 2 proves del Campionat d'Espanya.
Gastronomia Local
El portal Gastronomia Local és una guia de restaurants de Catalunya i Andorra. Restaurants a Andorra, restaurants a Catalunya restaurants a Barcelona restaurants a Girona restaurants a Lleida i restaurants a Tarragona. Fosmes de cerca.
Gecko Room
Gecko Room és una empresa de disseny web i disseny gràfic a Sabadell (Barcelona). Proporcionem serveis de consultoria estratègica de posicionament web. Ampli portfoli de professionalitat i compromís. Oferim una extensa gama de serveis que inclou tot.
Gegants i altres elements festius de Sabadell
A Sabadell es llogaven gegants des del s. XIX (a El Ingenio, La Perfeccion o la casa Caritat de Barcelona), però l'any 1917 la Comissió de Festa Major decideix encarregar uns gegants al constructor barceloni Josep Viñas. Van costar 1500 pessetes…
Gegants i Gralles de La Concòrdia
Pàgina web dels Gegants i Grallers/Gralleres de La Concòrdia, des d’aquest barri de la vallesana Ciutat de Sabadell. Melenuts, pelats, friskis, monis, nanos, vells i velles, gegants, barracons, ... i molt més. Informació de les activitats que desenvolupa.
Genescà Xocolates 1928
Especialitzats en l'elaboració de caixes de bombons personalitzades per a regals d'empresa. Treballa directament amb l'empre-sa que regalarà els bombons personalitzats com obsequi als seus treballadors i clients o amb empreses organitzadores.
Gorramusca
Labatzuca és una mescla de música de sonoritat tradicional amb bases electròniques i poesia recitada. Per sobre d'ambients sonors i melodies (pròpies o tradicionals), Xavier Grimau "parla" poemes propis i d'altres autors.
Gota Neteges
Empresa de Sabadell. Pressupost on-line o contacti telefònicament, l’assessorarem i podrà concretar l'horari de visita a les se-ves instal·lacions, amb l'objectiu d'oferir-lis un projecte de neteja, adequat i personalitzat a les seves necessitats.
Gòtika Software
Gòtika Software és una consultora informàtica dedicada a l'assessorament d'empreses en l'àmbit de les noves tecnologies i especialitzada en el desenvolupament d'aplicacions informàtiques a mida. Aposta permanent per la innovació.
Grand Theft Auto Vice City
Pàgina dedicada al millor joc de Rockstar North, que arriba ara en català. Hi podreu trobar els trucs del joc, les seves imatges, les missions especials, els edificis, consells de conducció i altres coses d’interès.
Gremi de Fabricants Tèxtils de Sabadell
Associació empresarial l’objectiu de la qual és la defensa dels interessos de la indústria tèxtil de la zona i el desenvolupament econòmic i social de la seva àrea d'actuació. Promoció i ajuda a les empreses amb assessorament, informació i promoció.
Gremi de la Fusta de Sabadell i Comarca
Entitat que forma part del Consell Intersectorial d'Empresaris de Sabadell i Comarca. Enguany ostenta la presidència el Gremi de Fabricants. Conscients de les dificultats que passa el sector creuen que l’associacionisme és un dels factors claus…
Gremi de Perruquers de Sabadell i Comarca
Des de l'any 1994, un grup d’empresaris de la perruqueria i l'estètica de Sabadell i comarca vàrem decidir unir esforços. Constituiem l’Associació de Perruqueries i Estètica de Sabadell i Comarca, ara Gremi de Perruquers de Sabadell i Comarca.
Gremi de Tallers de Reparació d'Automòbils de Sabadell i Comarca
El Gremi de Tallers de reparació d'automòbils de Sabadell i Comarca és una associació de tallers (concessionaris i tallers independents) que lluita pels interessos comuns d'aquest col·lectiu i el representa davant les administracions.
Gremi Hostaleria Sabadell
A mitjans del segle passat, uns empresaris d'hostaleria i restauració de Sabadell i comarca formen el sindicat d'habtitage i allotjament de Sabadell per unificar el sector. El 1977, es convertia amb el Gremi d'hostaleria de Sabadell i Vallès Centre.
Grimalt - Dermatologia
Grimalt-Dermatologia es va iniciar amb Dr. Francesc Grimalt com a pioner de la dermatologia vallesana fa 50 anys. El segon membre del grup, Dr. Ramon Grimalt, va afegir-se a l'equip el 1993, ara fa 10 anys. Allò que motiva als dos membres de l'equip és la
Grup Cassa
Companyia que serveix a part del territori espanyol. Capta, depura, potabilitza (gestió i control sanejament), transport, gestió i distribució d’aigua potable. La societat neix degut a les restriccions d’aigua de Sabadell durant el segle passat.
Grup Català de Treball ETT
Web de Grup Català de Treball, l’empresa de treball temporal que ofereix serveis a una bona part del territori català. Cada vegada més, la importància del treball temporal augmenta, és per això que Grup Català de Treball creix a tot el territori.
Grup de Muntanya Piolet Negre
Blog oficial del Grup de Muntanya Piolet Negre de Sabadell, al Vallès Occidental. El seu lloc inclou multitud de ressenyes, un llibre de les piades, activisme llibertari i el rocòdrom obert a l’Ateneu Llibertari de Berga, els divendres de 18 a 20 hores.
Grup d'Esplai Xivarri
El grup d'esplai Xivarri és una entitat de Sabadell, que es dedica al lleure infantil. L'història de l'esplai, què hi fem, qui som, fotos d'excursions, colònies, campaments, casals, jocs interactius, calendari, agenda, suggeriments, etc.
Grup d'Esplai Xivarri - Blog
Blog de les activitats d'aquest grup d'esplai de Sabadell, que es dedica al lleure infantil. Enquesta: Com valores les activitats de l'Esplai Xivarri durant aquest curs? Calendari d'activitats, agenda, suggeriments, etc.
Grup Med
Grup d’empreses del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona, creades per oferir serveis i suport als col·legiats i familiars en l’àmbit personal, familiar i professional. Els serveis s’ofereixen també a professionals d’altres sectors. Diferents convenis.
Grup Mexicali
Web del Grup Mexicali. En aquesta pàgina es presenta el Grup Mexicali del Casal Pare Sallarès de Sabadell, les seves activitats, els seus membres, els seus objectius i el Camp de Treball realitzat a Mèxic l'estiu del 2000.
Grup Operatiu ADF Sabadell 247
L’ADF de Sabadell va ser constituÏda l’any 96 amb el record present dels incendis del 94 que varen afectar tan terriblement el nostre país i Sabadell no en va quedar al marge. El nostre objectiu és la prevenció i la lluita contra els incendis forestals.
Grup Policlínic
Pàgina del Grup Policlínic, que disposa de cinc centres: Policlínic Torreblanca de Sant Cugat, Policlínic Sabadell, Policlínic Terrassa, Policlínic Rubí, Policlínic Cerdanyola. Serveis de medicina estètica professional. Els centres i tractaments.
Grupo Estampaciones Sabadell
Enginyeria, matricería, estampació, soldadura i pintura. Empresa fundada l'any 1965 pel Sr. Jaume Bonet, en un petit taller (uns 2.500 m²) a la població de Sabadell, centre industrial de l'àrea de Barcelona. Centre de producció a Almussafes.
Grupo Pedro Salinas
T’oferim les opcions d’assegurances de protecció patrimonial que més s’adaptin a les teves necessitats per a prendre la millor decisió. Al Grupo Pedro Salinas t’oferim diferents tipologies d’assegurances de protecció patrimonial amb els millors preus.
Gruponat
És una empresa d'emprenedors. Una incubadora de nous projectes basats en Internet. Una gestora de somnis. Som un combinat d'il·lusions, un raig d'experiència, una mica d'esperança, quantitat de treball, el que podem de coneixement i moltíssima energia.
Guanyem Sabadell
Guanyem Sabadell, Sí se puede, és una candidatura ciutadana formada per persones que venen de diferents partits, sindicats, associacions, plataformes o entitats. Ens trobem perquè coincidim en la necessitat de canviar la nostra ciutat.
Gugu-bebé
Especialitzats en puericultura i mobiliari infantil a Sabadell. Les últimes novetats del mercat amb la garantia de les millrs marques i sempre amb la experiència i l’assessorament professional. El millor servei al millor preu i amb l’atenció que mereixes.
Guia d'Informació per al viatger independent
Portal d'informació per al viatger independent: informació pràctica sobre destins (amb mapes), experiències de viatges, cultura viatgera, consells en la preparació d'un viatge, sortides cap de setmana, notícies, enllaços i més.
Guia Local de Sabadell
Pàgina de la guia local de Manresa de les guies locals de Catalunya. Edita un conjunt de guies local, cartografia urbana i una completa guia de carrers. Alimentació. Automòbil i transports. Comerç (detall i major). Ensenyament. Hostaleria, restauració, ..
Harquitectes
Pàgina oficial de l’empresa vallesana Harquitectes, d’arquitectura en obra pública i privada. Inclou alguns dels seus projectes i portafoli dels seus treballs més representatius realitzats per aquest estudi d’arquitectura, situat a la ciutat de Sabadell.
Helena Jubany i Lorente
Benvinguts al web en memòria de l'Helena Jubany i Lorente, escriptora mataronina que va néixer el 27 de febrer del 1974. Va ser assassinada a Sabadell el 2 de desembre del 2001, als 27 anys. Contes de l'Helena i l'Associació l'Helena Jubany i Lorente.
Heliswiss Ibérica
Companyia d’helicòpters fundada el 1987 a Sabadell (Barcelona). Gran experiència en el transport de passatgers i tot tipus de treballs aeris. Amb seu central a l’aeroport de Sabadell, té a la vegada, diverses bases per tot el territori nacional.
Història de la sardana, especial segle XIX i principi del XX
Blog de Jaume Nonell, reconegut estudiós de la sardana sabadellenc. Història de la sardana, especialmente del segle XIX i princi-pis del s XX. El seu blog aprofondeix en la història de la nostra dansa i en les accions dels principals personatges.
Homenatge a Joan Capri
Plana d'homenatge pòstum a l'humorista Joan Capri, posada en funcionament pel desaparegut Salvador Escamilla i Salvador Pou, en un moment d'una especial revifalla per l'humor del personalísim còmic català.
Homenatge a Pau Vila
Política municipal als PPCC. El color polític de les batllies catalanes. Eleccions municipals. El dèficit fiscal de Catalunya. Reflexions i propostes del sistema electoral a Catalunya: consells comarcals, diputacions, Parlament i representació a Corts.
Hostal Fonda Huix
Fonda Huix de Sabadell. Al nostre hostal hi trobarà allotjament econòmic, confortable i amb tracte familiar. Disposem de 19 habitacions equipades amb aire condicionat, calefacció, TV, bany complet i servei de neteja diária. Serveis, situació i preus.
Hotel Urpi
Hotel situat en ple centre comercia i empresarial de Sabadell. A 10 minuts caminant de la Plaça Catalunya de Sabadell, la seva privilegiada ubicació permet als clients gaudir d’una variada oferta de serveis d’oci com restaurants, bars, cines, parcs, …
HumalaBeer
Humala Beer és el nom que encaixa en aquest projecte, un joc de significats extrets de la meva llengua materna, el finès. Humala té un curiós y encertat doble Humala és “llúpol” i Beer és cervesa! Elaborador: Hombrewer. Pàgina en construcció.
I.B.E.C. - Institució Bíblica Evangèlica de Catalunya
Pàgina oficial d’aquesta església a Catalunya. La Sagrada Escriptura en llengua catalana, la revista Presència Evangèlica i l’himne “Cants de Glòria”. La institució, Premi Sant Jordi 1997, té seus a Barcelona i Sabadell.
Iai@flautes Sabadell
Som el 99% i és l’hora de la ruptura democràtica. Ho diem des de que vam néixer. És hora que aquesta majoria social que va omplir les places, carrers i xarxes per dir que volíem democràcia real, que no érem mercaderia en mans de polítics i banquers.
iclancat
Comunitat i web catalana de viciats; tractem temes que tenen a veure amb totes les màquines, comanyies del sector en la web, fòrum i blogs. I sobretot, ens ho agafem amb molt bon humor! Nintendo, Sega, Microsoft, Sony, …
I-Confiable
Guia per a families, escoles i educadors. Educar en l'ús saludable i segur de les noves tecnologies. Descarrega del llibre. L’Ajuntament de Sabadell porta anys desplegant polítiques adreçades a la lluita contra l’escletxa digital.
IES Agustí Serra
Pàgina web de l’Institut d’Educació Secundària Agustí Serra de la ciutat de Sabadell, a la comarca del Vallès Occidental. Inclou dades generals, novetats, secretaria, ESO, batxillerats, cicles formatius, AMPA, biblioteca i el diari digital de l’Institut.
IES Arraona
L'IES Arraona és un centre d' Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat de Sabadell. Realitza les especialitats de ciències de la naturalesa i la salut, ciències socials i humanitats, i tecnològic. Hi treballen 50 professionals i uns 500 alumnes.
IES Escola Industrial i d'Arts i Oficis de Sabadell
L'Escola Industrial i d'Arts i Oficis, fundada l'any 1902 per iniciativa de Narcís Giralt i les institucions privades i públiques de Sabadell, ha tingut com a objectiu la formació integral dels alumnes que en la seva història, hi ha cursat els estudis.
IES Joan Oliver
El nostre Institut, que en el curs 2003-2004 va celebrar el seu XXV Aniversari, és un centre educatiu públic de la zona Nord de Sabadell, amb un professorat especialitzat que ofereix una educació integral dels nois i noies que hi assisteixen.
IES Pau Vila
L’IES Pau Vila és l’únic centre a Sabadell amb batxillerat en règim nocturn presencial. El Centre va començar com a "Sección Delegada Mixta del Instituto Nacional de Enseñanza Media Masculino" de la ciutat de Sabadell, en el curs 1969-70.
IES Vallès
Institut públic d'ESO i batxillerat de Sabadell. Centre de secundària creat el curs 85-86 per experimentar la Reforma Educativa i desenvolupar recerca i d'innovació educativa. El projecte educatiu té l’objectiu de formar integralment l'alumnat.
IES-SEP Castellarnau
Web de l’Institut d’Ensenyament Secundari SEP Castellarnau de Sabadell. Llengua i diversitat, suport al docent, edificació i obra civil, electricitat i electrònica, sistemes de telecomunicacions i informàtics, vehicles autopropulsats, sanitat, ...
Ikea Sabadell
Seu de Sabadell de la coneguda cadena de complements i mobles automuntables. Disposa de parking gratuït pels clients. Horari d'obertura dels centres: de dilluns a dissabte de 10:00 h a 22:00 h. Restaurant: dilluns a dissabte de 9:00 h - 21:00 h.
Il·lustrador Oriol Vidal
Oriol Vidal. Il.lustrador i dissenyador gràfic. Aqui s’allotjarà la pàgina personal d’Oriol Vidal; il·lustrador i dissenyador gràfic que desenvolupa el seu treball en oZ, estudi. Estem treballant. Gràcies.
Il·lustre Col·legi d'Advocats de Sabadell
Des de 1905. La nostra seu, la nostra història i informació dels serveis que presta el Col·legi. Revista Última Instància, comissions, Jutjats de Guàrdia de Sabadell i Cerdanyola del Vallès, informació dels cursos, seminaris i conferències…
Illa - Escola d’Art i Disseny
L’Escola Illa, és un centre municipal d’ensenyament d’art i disseny de reconegut prestigi en aquest àmbit a la ciutat de Sabadell. Cicles formatius en: Arts plàstiques, disseny en gràfica publicitària, estilisme d’indumentària i en il·lustració.
Indignats CN Sabadell
Blog Indignats Club Natació Sabadell. Recull de premsa. Les promeses de Miquel Torres, dos anys de mala gestió. Del programa electoral de Miquel Torres i el seu equip, sembla s'han oblidat de les promeses fetes al soci en campanya electoral…
Industrias Bosch
Pàgina de l'empresa Industrias Bosch. Industrias Bosch és una empresa familiar creada el 1985, en la fabricació de molles i derivats del filferro. Actualment Industrias Bosch està homologada com a proveïdor des de Sabadell.
Informació Geogràfica
Pàgina personal d'enllaços d'informació geografica (turisme, el temps, buscadors de carrers "callejeros", routings,urbanisme, SIG, dades demografiques etc.)apartat amb fotografies de viatges, Paris …
Informació sobre la salut infantil
Informació per al client: Informació mèdica per als pares, informació per als nens, l'escola a l'Hospital (Aula Hospitalària). Consells útils tant per a pares, nens, com per les escoles. Centre d'Atenció a la Dona i a l'Infant (CADI).
InfoSabadell.com
InfoSabadell.com és una guia comercial de serveis i empreses de Sabadell (Vallès Occidental), on es facilita la màxima informació de cada client. Dades de contacte, enllaç a la seva web, descripció del negoci i serveis que ofereix, plano de situació, …
Ingeniería.integral
Proveïdor de serveis d’enginyeria i arquitectura en projectes de variada tipologia i complexitat. Les millors solucions mitjan-çant l’habilitat tècnica, l’orientació al client i la constant cerca de la excelència. Versió en català no operativa.
INS Pau Vila
Espai moodle de l'INS Pau Vila. Institut públic d'ensenyament secundari. Per la seva tradició, pels seus recursos i pel seu professorat, es troba especialment dotat per impartir els estudis. ESO Batxillerat (diürn i nocturn), de totes les modalitats.
Insitu
Pàgina d’Insitu, empresa sabadellenca especialitzada en la realització de projectes d’interiorisme, arquitectura tècnica i de disseny gràfic d’espais. Mpstra de projectes realitzats per l’empresa, clients i contacte.
Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont
Web oficial. A l'ICP estem convençuts que la paleontologia, com a disciplina a cavall de la Biologia i la Geologia, ha de fer aportacions fonamentals a la teoria de la evolució, amb una clara orientació de la recerca envers la paleobiologia.
Institut de Quiromassatge
En aquest blog es pretén mostrar els serveis que es realitzen al nostre institut de quiromassatge. Està situat a Sabadell, concretament al carrer Brutau cantonada amb Av. Barberà. És un petit negoci familiar portat pels germans Pablo (Jordi i Pepi).
Institut Ferran Casablancas
Pàgina de l’Institut Ferran Casablancas de la ciutat de Sabadell. Hi trobareu les dades del centre, les activitats, anuncis, bloc de notícies, calendari escolar, biblioteca, estaments, estudis, instal·lacions, IOC, normativa, revista, i l'aula virtual.
Institut Les Termes
Les Termes de Sabadell és un institut públic i gratuït, que ofereix places per alumnes de tots els nivells d'Educació Secundària Obligatoria i de Batxillerat. Està situat a la zona sud de Sabadell. L'institut, instal·lacions, organigrama, i alumnes.
Institut Paleontològic Dr. M. Crusafont
L'Institut de Paleontologia Dr. Miquel Crusafont, de la Diputació de Barcelona, és una institució dedicada a la recerca, difusió i conservació del patrimoni paleontològic del nostre país. Recerca i investigació, l'institut, difusió i educació, formació…
Institut Ribot i Serra
Institut del sector Sud de Sabadell, límit dels barris de Campoamor i Espronceda, i tocant al Parc Central del Vallès. ESO, batxillerat, formació accés cicles de grau mitjà, família, professional d'Imatge, personal, professional serveis socioculturals.
Institut Sabadell
L'institut Sabadell és un centre educatiu, un lloc per a l'estudi i l'aprenentatge. L'educació és un procés de desenvolupament i perfeccionament de les capacitats personals: físiques, intel·lectuals, relacionals, etc. Creixement integral.
Instituto Oftalmologico Cirugia Ocular Clinica Baviera
Referent en el camp de l'oftalmologia en l'àmbit europeu, especialment en l'aplicació de la cirurgia refractiva.Igualment, especialistes en tractament mèdic i quirúrgic de cataractes i glaucoma. Centres a Barcelona, l’Hospitalet, Mataró i Sabadell.
iSabadell.cat
És un projecte que neix amb una finalitat ben clara: fer periodisme local de qualitat. Per dur a terme el nostre projecte periodístic, oferim solucions en comunicació a les empreses, entitats i persones de la ciutat i la comarca que les puguin necessitat.
Ja Venim
Truqui’ns, i en 1 hora estarem en el seu domicili per resoldre qualsevol incidència informàtica de hardware, software, comunicacions, Internet... Domem servei a Rubí, Sabadell, Matadepera i Terrassa. La web no és operativa.
Jap Didactics
Empresa especialista en equipament per a centres escolars, equipament per llars d’infants, i productes de seguretat per centres escolars, sent les llars d’infants i la primària la franja on està millor posicionada. Catàleg de productes.
Jaume Cusidó Fotografia
Col·leccions de fotografies: Publicades al temps, Nova York, Illes Gregues i Japó. PDF Curs Bàsic de Fotografia amb Foto Periodiestes Kevlar + info. Pròxim curs bàsic de fotografia al Berguedà. PDF Cursos de Fotografia diversos…
Jeroni Hernandez, Terapèuta
Terapèuta a Sabadell (Valles Occidental), que tracta trastorns psicològics i coaching. Tractament de trastorns psicològics, disfuncions emocionals, de relació familiar, social i d'adaptació. També dependències del joc, xarxes socials i noves tecnologies.
JNC Sabadell
La JNC és una organització juvenil, nacionalista i catalana que treballa per assolir la llibertat i igualtat de Catalunya amb la resta de pobles sobirans del món. Història, campanyes i activisme, botiga, històric de notícies, i àlbum de fotografies.
Joan Segons
La pàgina oficial de Joan Segons. Vincles amb els seus relats i un Curset per ciberlligar, fotos... Si t'agrada la literatura o ets drogadIRCte et recomano una visita per aquestes pàgines. Relats i Proses patètiques disponibles a internet.
Jocsflash.dibuixos.cat
Jocs educatius, de Nadal, de memòria, jocs clàssics, jocs de Halloween, jocs d'aventures, jocs musicals, jocs d'esports, … L’usuari registrat pot gaudir un espai personal propi on pot allotjar continguts/dibuixos, compartir-los, comentar-los, …
Joieria Grau
Botigues a Lloret, Blanes i Sabadell. Marques: Armani, Bulgari, Carrera y Carrera, Casio, Cartier, Chanel, Chopard, Jaeger-LeCoultre, Montblanc, Hamilton, Tissot, Michael Kors, Omega, Panerai, Rado, Rolex, Tag Heuer, ... Versió en català no operativa.
Joieries Forrellat
Joieria i Rellotgeria. Exclusivitat, singularitat i especialització, 3 paraules que ens podrien definir. Joieries Forrellat es troba al bell mig del Vallès, centre de Sabadell i centre de Terrassa per estar a prop teu. De 09.30 a 13.30 i de 17.00 a 20.00.
Joinso
Consultoria en noves tecnologies de la informació que ofereix solucions globals dedicades a la implementació i gestió del canvi tecnològic en diversos sector, tenint com a especialitat, la creació, manteniment, i difusió de llocs webs per a músics.
Jordi Casas i Bedós
Pàgina informativa de Jordi Casas i Bedós de Unió Democràtica de Catalunya. Forma part del comitè de govern, portaveu al Senat, Diputat Parlament de Catalunya i senador. Articles, entrevistes, declaracions i currículum.
Jordi Mas Sanges
Web de Jordi Mas Sanges S.L. Fils Jordi Mas és una empresa, nascuda l’any 1.990 a Sabadell, i dedicada a la fabricació de fils, els quals també exporta principalment als paisos de la Unió Europea. Mostra dels fils que produeixen.
Josep Guasch - Coaching i Psicoteràpia
Coaching i psicoteràpia a Sabadell i Terrassa. Teràpia Gestalt, PNL, Focusing i Anàlisi Transaccional. Consecució d'objectius, optimització rendiment personal, professional, autònoms i pimes. Tècniques d'introspecció i meditació dirigida a objectius.
Josep Ma. Nicolas - Administrador de Finques
El nostre despatx, situat al centre de la ciutat de Sabadell, és el resultat d’una llarga trajectòria professional. Fundat l’any 1879 i, adaptant-se al llarg del temps a les necessitats concretes dels nostres clients.
Josep Maria Silva i Galán
Coordinador Territorial Vallès Occidental del programa d'informàtica educativa. Programes i Serveis Educatius de la delegació a Sabadell. Cursos del programa d'informàtica educativa d'enguany i formació de zona.
Joventut Atlètica Sabadell
Una colla de joves excursionistes va fundar l'entitat que, amb el pas dels anys, passaria a ésser la Joventut Atlètica Sabadell. Competicions, promoció, escola, veterans, rànquing, rècords i informació del 75 aniversari.
Joventut de la Faràndula
Fundada el 1947, és la primera entitat de teatre infantil a Catalunya i a l'Estat. Medalla de la ciutat de Sabadell al mèrit teatral 1997. Tota l’informació de l’entitat, activitats, properes representacions i notícies. Sabadell.
Joventuts Musicals de Sabadell
Web oficial de les Joventuts Musicals de Sabadell, creada l’any 1956. Conté informació de les nostres activitats i de l'actualitat musical a Sabadell i arreu del pais; temporada de concerts, audicions, història, premsa i dades diverses.
Joventuts Socialistes Vallès Occidental
Web de Joventuts Socialistes Vallès Occidental. La Joventut Socialista de Catalunya és l'organització política juvenil sorgida l'any 1978 del procés unitari de les tres organitzacions juvenils del socialisme democràtic preexistents a Catalunya.
Juventus
Pagina sobre l'equip italia de la juventus de Turi, on pots trobar tota la informacio al respecte. Any 2007: La pàgina estar sense continguts en format de text …
Kedades del Canal #Sabadell a Dalnet
Secció de la pàgina del canal #sabadell a dalnet dedicada al primer sopar oficial del dia 19 de juny. Formulari per apuntar's-hi, informació i gent apuntada… Fotos de la gent. Llistat de registrats. Enllaços i Kedades.
Kep
Consultoría informàtica. Programació a mida, diferents plataformes, instal·lació xarxes, distribució productes hardware i software de les principals marques. Internet: disseny web, comunicacions TCP/IP i comerç electrònic.
Kid’s House Nursery School
Escola bressol privada trilingüe català, castellà i anglès, per a infants de 4 mesos a 3 anys. Equip especialitzat, nadiu, que aporten la llengua i la cultura pròpia de manera absolutament natural. L’equip està motivat per oferir la màxima qualitat.
Kith&Kin
Som un equip de professionals europeus amb experiència en disseny gràfic i comunicació corporativa que ofereix també suport a empreses i institucions en el camp de les comunicacions avançades. Subtitulat per a continguts audiovisual.
Kobukai, Escoles d´Aikido i Budo
Pàgina Oficial dels Dojos Kobukai d´Aikido i Budo. Llistat de Dojos. Arts Marcials i Esports de Contacte. Fòrum d'Aikido dels Dojos Kobukai. Lloc on podreu trobar tota la informació sobre l'Aikido, dojos, events, exhibicions, etc.
L’Orkestina
Grup de música acústica, folk, fusió que interpreta música dels Balcans i klezmer de l'est d'Europa. Mescla temes originals i melodies populars, i incorpora les influències musicals pels seus propis components (de Bulgària, Irlanda i Catalunya).
La Balear Beauty House
Xarxa d‘establiments especialitzats en perfumeria, cosmètica i higiene, ubicats a Barcelona i a l’Àrea Metropolitana. Especialistes en perfumería, cosmética i higiene. La Balear neix el 1934 i al 1954 esdevé un establiment de venda d’olis i sabons.
La Banya Arlequinada - banyuts.cat
Web oficial del grup d'animació del C.E. Sabadell. La Banya, els resultats, dades i informació del Centre d'Esports Sabadell i la U.B. Sabadell de bàsquet, seleccions catalanes i apartat de medi ambient, Països Catalans i el calaix de sastre.
La Barqueta Jardí d'Infants
Centre infantil d'ambient familiar. Personal titulat i experimentat. Des de setembre de 1979, acull xiquets i xiquetes fins als 3 anys. Un dels nostres objectius principals és aconseguir que La Barqueta es converteixi en la segona llar dels seus fills/es.
La Bicicleta? Infinita
Espectacles d'educació ambiental. Cada espectacle està disenyat i pensat per un tipus d'intervenció, des de les aules d'una escola fins una gran inauguració. Hi ha espectacles que contenen un dossier pedagògic per treball posterior a l'aula.
La Capsa de Trons | Especialitzats en sonorització i il·luminació
Companyia de Sabadell de serveis de sonorització i il·luminació per tot tipus d'esdeveniments. És un equip de bons professionals amb un bon servei, atent i eficient, tal com creiem que hauríen de ser totes les empreses del sector.
La Ciutat de Sabadell
Portal desenvolupat per l'Ajuntament de Sabadell, continguts d'interés general sobre la ciutat. Turisme, serveis, cultura, negoci, història, esports, mobilitat, transports, salut, serveis socials, projectes de la ciutat, etc.
La creuada de les set torres negres
Campanya de Warhammer 40k que es juga entre aficionats a aquest joc a Sabadell (Vallès Occidental). Història, torns, galeria i enllaços. El reclutament d'un gran exercit Imperial, les germanes purpures han de recuperar les set torres…
La Falconada de Sabadell
Pedalada i prova ciclista de caire no competitiu. És obligatori l'ús del casc i dur sempre el dorsal visible. Els que heu de recollir el mallot ja els tenim. Els podeu recollir els dilluns, dimecres i divendres de 18 h. a 20:30 h. Us esperem a l'octubre.
La Guitarreria Sabadell
Reparem, construim i venem tot tipus de guitarres i altres instruments de corda. La guitarreria és una botiga-taller d’instruments musicals. Com el nom indica, l’especialitat és la guitarra. Venda, reparació i construcció i accessoria per a la guitarra.
La Memòria Democràtica [Sabadell 1939-1976]
La memòria democràtica de Sabadell durant l'època franquista és d'una gran complexitat. Vol ser un espai en què el record i la reflexió sobre la història d'una ciutat i la seva gent puguin ser el resultat d'una experiència interactiva. Activitats.
La Micro Cerveseria
Elaboració i servei d’aquesta cervesa vallesana elaborada a Sabadell. Bases Concurs Brown, Ale/Estil Lliure. Concert-Tast i premis del concurs de cervesa casolana. El local, està situat a Sabadell, és cafeteria amb entrepans i d’altres acompanyants.
La Nostra TV 1.0
Aquest programa es de distribució gratuïta. Amb aquest programa es poden veure les següents cadenes de televisió. S'ha provat amb un Vista Ultimate sense SP1 i funciona, no podem garantir que funcioni en la resta de versions de Vista.
La Nostra: Cursa de Cap d'Any
La Nostra: cursa solidària de cap d’any de Sabadell, organitzada per l’Associació Esportiva Sant Silvestre de Sabadell amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sabadell. Dia 31 de desembre La Nostra: cursa solidària de cap d’any de Sabadell.
La Ràdio a Internet
Índex de emissores de ràdio de Catalunya, Espanya i el món, de manera classificada. La ràdio té una extensa presència a Internet, des d'aquesta plana teniu accés als principals enllaços relacionats amb el món de les ones. De 100 anys de Ràdio.
La Tenda del Matalàs
Tenda de Matalassos des de Sabadell. El millor matalàs en funció de teva anatomia, alçada, pes, sexe, costums, etc. La confiança dels nostres clients, en més de deu anys, és poder confiar en que t’emportes a casa allò que necessites.
la Vallesana - Marxa ciclista popular del Vallès
Web de la Vallesana, la marxa ciclista popular del Vallès. L'Unió ciclista Sabadell va surgir d'un grup d’aficionats al ciclisme, nom que després de més de 88 anys de lluita i sacrifici ininterromputs, continua recollint en cada una de les generacions.
L'Alguer. Jardins - Terrasses - Terracotes
Empresa de jardineria de Sabadell que des de fa 20 anys fem jardins i terrasses. Especialitzada en l'actualitat a fer jardins de baix cost en manteniment i poc consum d'aigua. Presentació i projectes. Dirigit per Xavier García.
Lanitex
Lanitex, SA va ser fundada l’any 1953 amb l’objectiu de dedicar-se a la fabricació de teixits de llana i les seves barreges per a l’home. L’any 1967 va construir una fàbrica de filats per al consum propi i per garantir la qualitat dels fils del teixits.
lapanxadelbou Escola d’Escalada
Pàgina d’aquest rocòdrem i gimnàs/escola d’escalada indoor per a tots els públics, situada a Sabadell (Vallès Occidental). Hi ha diverses informacions: Cursos, festes, escoles, serveis, fòrums, horaris, fotos i visita virtual.
L'Art del Vitrall
Espai web de L'Art del Vitrall. És un taller de vitralls obert al públic des de 1984, especialitzat en realització de vitralls contemporànis, clàssics, religiosos i restauracions. Demana informació. Estem a Sabadell (Vallès Occidental).
LaSala - Teatre
Pàgina de La Sala Miguel Hernández de Sabadell. Ofereix representacions de teatre infantil, música, màgia, titelles .... tot dirigit al públic infantil i juvenil. A Sabadell, Vallès Occidental. Explicació de les obres.
Latitude91
Latitude91és un portal de serveis turístics i comercials, d’aquesta empresa vallesana. Ka pàgina ens ofereix diferents ofertes i promocions de viatges, circuits, botigues, hotels, etc. Cercador de comerços, de restaurants, de cases rurals,...
Les Drogues
Procedència, consum, efectes, dependències produïdes per: heroïna, cocaïna, cannabis, LSD, antidepressius, l'alcohol, el tabac, i el dòping. Considerem que una de les millors maneres de tractar les drogues és conèixer-les.
L'Estor, Cortines d'autor
Botiga de cortines a Sabadell i Rubí, especialistes en panels japonesos, estors, papyrus i cortines enrotllables, amb fabricació pròpia. Decoració integral de la llar, projectes a mida per a empreses. Més de 100 aparadors i exposicions a preu d'Outlet.
Lewis Carroll
Plana Homenatge a Lewis Carroll amb motiu del centenari de la seva mort. Nascut el 27 de gener de 1832 a Daresbury, Anglaterra i mort el 14 de gener de 1898 a Gilford, Anglaterra. El clàssic anglès, és autor del llibre d'Alícia al País de les Meravelles.
L'IES Virtual.cat
Proporciona una base de dades amb l'explicació dels exercicis dels llibres de text. Resol els dubtes de les diverses matèries de Secundària i Batxillerat, mitjançant correu electrònic. Posa a l'abast d'alumnes i professors gran quantitat de material de co
Limpiezas Muñoz
Empresa fundada en 1983. Limpiezas Muñoz, nuestra experiencia y profesionalidad nos permite atender todo tipo de lugares: oficinas, industria, comercios, laboratorios, centros recreativos, comunidad de propietarios, parkings, colegios.
Line Càtering Service
Càtering a Sabadell per a col·lectivitats: escoles, empreses, hopitals i grups molt nombrosos. Informació del serveis, fotos dels menjadors i les cuines, secció de receptes de les nostres cuineres i cuiners, ...
Llar d’Infants Tu-tut
Web d’aquesta Llar d’Infants ubicada a Sabadell. El nou web que estrenem amb l’entrada d’any, esperem que no tan sols sigui un portal d’informació, sinó també un espai de comunicació i opinió (família/escola) amb totes les notícies que pengem.
Llar del Llibre
L’orígen va lligat a Joan Sellarés Castells, ex treballador de la impremta Gutemberg de Sabadell, que al 1902 obria la llibreria a la Vía Massagué de Sabadell, traslladant-se al 1914 al c. Pedregar, 12. Al 1956 la comprà en Miquel Fàbregues…
Llar d'Infants Winnie
Web de l’Escola bressol Llar d'infants Winnie, que s’ubica en el centre de la ciutat de Sabadell, al Vallès Occidental. L’escola consta de 5 aules: P-0, P-1, P-2( 2 linies) més una altra aula de multiusos. Activitat de l’aula i fotografies del centre.
Llença't
Empresa de nova creació gestionada per un equip de persones amb més de 15 anys d’experiència en el lleure educatiu i esportiu. Hi trobareu un món de serveis amb un objectiu comú: facilitar-vos propostes a mida: Educatiu, familiar, de treball i d’amistat.
Lliga dels Drets dels Pobles de Catalunya
Nascuda l’any 1977, té per finalitat l’estudi, difusió i denúncia de problemes dels pobles situats a l’àrea subdesenvolupada, i de la població immigrant que en procedeix, així com el foment dels drets humans i dels pobles i de la cultura de la pau.
Lliga Noctura Futbol 7, Futbol 8 i Futbol Sala
Des de fa més de 15 anys la Lliga Nocturna organitza campionats de Futbol-7, Futbol-8 i Futbol Sala. Compta amb 3 instal·lacions on es juguen les competicions: dues a Sabadell (Creu de Barberà i Gràcia) i una a Sant Quirze del Vallés. Competicions.
Lliga Nocturna
La Lliga Nocturna del Vallès. Des de fa 15 anys a la Lliga Nocturna organitzem campionats de Futbol-7, Futbol-8 i Futbol Sala. Comptem amb 2 instal·lacions on es juguen les diferents competicions a Sabadel i Sant Quirze del Vallès.
Lliga Protectora d'Animals ide Sabadell
Web de la Lliga Protectora d'Animals i Plantes. Pertany a la Federació Espanyola i Catalana Protectora d'Animals i Plantes. Acollida d'animals i campanyes de protecció. En aquesta entitat no es poden portar a animals que no siguin de Sabadell.
LLISCA | Lliga Itinerant de Scrabble en Català
La Lliga Itinerant de Scrabble en Català connecta clubs i grups de joc en una competició llarga, de tota la temporada. És una competició per equips, tot i que molt reduïts, ja que es tracta de parelles. Els grups de joc organitzen una trobada.
Lluís Brunet fotògraf
Pàgina de Lluís Brunet fotògraf i traficant d’imatges de Sabadell (Vallès Occidental). Ofereix serveis plens en grafisme, imatge digital, fotografia arquitectònica, fotografia publicitària, fotografia de moda, fotografia creativa i interactiva.
Lluís Subirana
Acurat recull, en format bloc, de l'àmplia obra de l'estudiós Lluís Subirana. S'hi recullen les properes activitats on participarà i s'hi repassa la seva col·lecció de llibres de temàtica sardanista creats per Lluís Subirana i amb en Jaume Nonell.
llunÀtic
llunÀtic, boig pels llibres. Blog d’aquest sabadellenc, filòleg i professor de secundària. Em deleixo pels llibres, per les edicions de tapa dura i les olors de les tintes. Ara llegeixo... Fotografies de Zita Vehil. Altres indrets de bogeria llibresca.
L'Obrador
Si t'agrada el pa de debò, que el avis recorden amb recança, vine a L'Obrador. Fem pa artesà amb pasta mare i farines locals i el deixem reposar hores abans de coure'l com s´ha fet tota la vida. El mestre forner, us ensenyarà les especialitats llamineres.
Logirac
Logirac produeix prestatgeries, bancs, taquilles de vestuari i carros de plàstic per a aplicacions que requereixen entorns HACCP, sense corrosió, resistents, lleugers i resistents. Logirac va néixer com una empresa individual l'any 1996.
Logopèdia a Domicili
Logopèdia a Domicili, per la societat On Psicologia, és un servei d’atenció a persones amb problemes en el desenvolupament del llenguatge, tant adults com de població infantil, la particularitat és que el professional es desplaça. Sabadell i València.
loomap Sabadell
Portal-directori comercial de la ciutat. Automoció i transports, bancs-caixes, botigues, construcció, educació, empreses esports, estètica, hoteleria i restauració, internet, oci i cultura, professionals salut i gent gran, i altres serveis no catalogats.
Love Letter - Paraules d'amor per a la princesa
Joc deductiu de sort per a 2-4 jugadors. Ets pretendent, vol fer arribar la carta d'amor a la princesa. Sa Altesa s'ha tancat a palau; has de confiar la missiva a intermediaris. Intenta que quan enfosqueixi la carta sigui en mans d’una persona propera…
Ludoteca Margarida Bedós
Espai de joc a Sabadell amb més de 30 anys d'experiència, el més antic de tot l'Estat espanyol. Educació i desenvolupament integral d'infants entre 3 i 11 anys. En els darrers anys també es dedica a treballar amb adolescents i joves entre 12 i 18 anys.
M.A. Milions d'Anys - Trenta Anys de Paleontologia a Catalunya
M.A. (Milions d'Anys). Exposició commemorativa del 30è aniversari de l'Institut de Paleontologia de Sabadell, produïda per l'Oficina de Patrimoni Cultural de la Diputació de Barcelona. Permet una aproximació als mètodes dels paleontòlegs.
m³ Metre Cubic Self - Storage
Lloguer trasters Sabadell - Lloguer trasters Girona. Lloga el teu traster o mini-magatzem privat a partir de 2 m² i 15 dies. Per a particulars, empreses i autònoms. Màximes mesures de seguretat i higiene. Accés els 365 dies.
Macus Manipulació
Empresa que es dedica a projectar, i construir, entre altres: Automatització de processos productius, carros i aparells especials de transport intern, manipuladors, utillatges, taules i contenidors per utilitats concretes, i disseny de màquines.
Malgrat la boira
Bloc de David Vila. Parla de: Tallers per la llengua, hàbits lingüístics, habitus lingüístics, convergència lingüística. David Vila és dinamitzador lingüístic, economista, propietari d'una empresa de serveis lingüístics i membre de la revista L'Escletxa.
Malibí Esportiu
L’esport principal és l’esquaix. Altres esports: Natació, aerobic, futbol, natació, taekwondo, spinning i ioga. Competicions de Catalunya i d'Espanya. Serveis: Sauna, Yacuzzi i Banys turcs. Espais de 2500 m2 (de tot).
Mañero Constructors
Constructors a Sabadell. Des de la seva fundació, l’objetiu bàsic per a Mañero ha estat oferir sempre el millor servei i aconseguir clients satisfets. Sabem que la compra d’un habitatge és una decisió important que cal meditar i valorar molt bé.
Mans Unides Sabadell
Organització No Governamental pel Desenvolupament (ONGD), catòlica, oberta a tothom, de voluntaris que treballem des de 1960 i que lluitem contra la pobresa, la fam, la malaltia, la manca d’instrucció i contra les seves causes en tres línies d’actuació…
Mar i Mar
Tenim a la teva disposició tota mena de productes congelats perquè guanyis temps per a tu cada dia. Ho trobaras tot perfectament disposat i classificat en: Peixos i marisc, carns, verdures, lats preparats, pans i brioxeria, gelats i dolços.
Marc Gené
Pàgina oficial del pilot sabadellenc de Fòrmula 1 Marc Gené. Hi trobareu el Club Gené, l'equip, el calendari de competició, fotos i perfil humà d’aquest home. Marc Gené somnia en ser, algun dia, campió del món de F-1.
Maria Rosa Floristes
Floristeria que ofereix lliurament de flors al dia, a Sabadell i rodalies. Lliuraments per a la resta de la península de dimarts a divendres. Rams, roses tatuades, rams de núvies, esglésies, cotxes, centres, plantes, difunts i tot en flors. Traductor.
Marimon Mobles
Despatx amb una antiguitat de mes de 75 anys a la ciutat de Sabadell, format per profesionals del dret, la economia i las relaci-ons laborals. Des de aqui volem assessorar als nostres clients en les diferents branques del sector immobiliari.
Mario - Caixes registradores, balançes, ordinadors, TPV, impressores
Venda a domicili a Catalunya d'equipament comercial, alimentació, hostaleria, oficina, llar i escolar: caixes registradores, balances, ordinadors, TPV, electrònica consum, informàtica, etiquetadores, impressores tiquets i etiquetes, escàner, paper, …
Marta Griful, Pintora
Web de Marta Griful Barrieras, artista/pintora de Sabadell, que presenta la seva pintura creativa. Aquí no està exposada tota la meva obra, pretenc que qualsevol interessat pugui tenir una referència dels estils que treballo, tècnica mixta.
Marta Soler - Fotografia
Pàgina oficial de Marta Soler, dedicada a la seva fotografía. Marta Soler és graduada en fotografia i creació digital en el CITM, i amb un curs d’especialització en fotografia publicitària a l’Idep. Retrat, reportatge, publicitat, natura, ...
Martí Romero
Web del luthier Martí Romero Torrelles. Tots els instruments estan garantits en la seva construcció artesanal i en una exigent selecció de fustes i materials de primera qualitat. Guitarró, rabel, espinette, tamborí de cordes i d'altres instruments.
Matalasseria Roca
Des de 1956, dissenya, fabrica i ven matalassos, perfecionalt-los constanment. Informació, instal·lacions, presupostos, productes destacats i descatalogats. Botigues al Vallès Occidental, a Castellar del Vallès i a Sabadell.
Materials de Català
Materials de Català és un blog de lectures literàries, materials per l’aprenentatge del català, llibre del trimestre, exercicis de català; exercicis de gramàtica, exercicis de lectura, els propers exàmens.
Mateu Forners, Pastissers i Càtering
La casa de Forners i Pastissers Mateu va ser fundada l’any 1925 per Ramon Mateu i Viladevall, més de 80 anys d’experiència i set establiments a Sabadell. Són part d’una nissaga familiar que elabora i creu en els productes saludables i artesanals.
Mavisa
Automòbils nous concessionari oficial Peugeot a Sabadell, Terrassa, Sant Cugat, Cerdanyola, Barberà, i Martorell. Vallescar i marques,. Serveis: vehicles d’ocasió, motos, distribuïdor recanvis, rent a car, servsi de planxa i pintura, i gestoria.
Mayoral Seguretat
Botiga Fitchet al centre de Sabadell, amb 30 anys d’història en el ram de la seguretat. Dirigit des de 1998 per la família Mayoral, procedents del món de la fusteria i ebanisteria i muntadors de portes. Informació i productes ofertats.
Mèdic Dental Sabadell
Pàgina web del Mèdic Dental Sabadell, el Vallès Occidental. El centre ofereix els seus serveis en cirurgia maxilo-facial i odontologia. Especialitats de Mèdic Dental Sabadell, el seu equip d’especialistes, les dades de contacte i algunes fotografies.
Mei i Isoplac
Mei i Isoplac S.L. és una empresa ubicada a Sabadell (Vallès Occidental), que està dedicada al distribució i instal·lació de materials aïllants i envans de placa guix laminat (Pladur). El nostre àmbit principal d'actuació és Sabadell i la seva comarca.
Mercat Central de Sabadell
Web del Mercat Central de Sabadell. Gaudeix de les ofertes que hi ha les parades del mercat i aprofita per comprar amb qualitat i al millor preu cada dia al mercat. Història, l'edifici, organigrama coporatiu, contactes corporatius, i model de gestió.
Mèsters del CN Sabadell
Mèsters del Club Natació Sabadell. Informa del primer entrenament de la temporada i la presentació de la nova entrenadora Laia Tena. Campionat i proves en les que participa. El lloc disposa de traductor automàtic al principi de la pàgina.
Micropoint
La millor manera possible d’estar a Internet per potenciar el teu negoci o la teva idea. Serveis: Disseny web, creació multimèdia, animació flash, portals, catàlegs on-line, comerç electrònic, disseny 3D, posicionament, disseny gràfic, ...
Mineral Town.com
Complet portal directori sobre el col·leccionisme de minerals i fòssils. Amb directori i cercador propis, continguts educatius, articles, galeries de fotos, el món mineral i fòssil, articles, fotos, videos, jocs i anuncis classificats.
Minerals i Fòssils - MineralTown.com
Col·leccionisme de roques, minerals i fòssils. Amb continguts educatius, el món mineral i fòssil amb articles, fotos, videos, jocs, directori web, cercador i anuncis classificats gratis.
Mirabèl
Música tradicional occitana. El grup està fomat per un noi que va arribar a Sabadell d’Occitània i que s'havia nodrit d’aquestes tradicions. A Sabadell va trobar els músics amb qui compartir-ho. Repertori ballable i tallers de dansa tradicional.
Miró Sabateries
Gran varietat de models, per sentir-te còmode i elegant en qualsevol moment. Sabates de vàries alçades i amplades i gran ventall de colors. Botes, botins, sandàlies, sabates esportives, sabatilles per casa, sabates de núvia, sabates per preus delicats...
Mitja Marató Ciutat de Sabadell
Web oficial de la Mitja Marató Ciutat de Sabadell. L’Associació Mitja Marató Sabadell, és una entitat esportiva que s’ha creat amb l’objectiu principal d’organitzar una mitja marató a la ciutat. Diumenge, 7 de setembre de 2008 a les 10 del matí.
Mobles Copen’s
Web de l’empresa Mobles Copen’s, dedicada a la fabricació i comercialització de mobles diversos. L’empresa té la seva seu a Sabadell. Línies de mobles: Juvenil, dormitoris i menjadors. Dades de l’empresa.
Mobles Padrós
Empresa dedicada al comerç de mobles d'oficina i divisions d'alumini. Empresa fundada el 1968, ubicada a Sabadell. La nostra exposició consta de 210 metres quadrats. Catàleg, negoci, objectius, ...
Mobles Samobel
La Botiga dels Nuvis a Sabadell. Tots els fabricants de mobles i els últims dissenys a un preu immillorable, assessorats per un equip técnic que us atendrà personalment, trobem les millors solucions per fer més agradable la vostra vida.
Models Marques
Serveis de construcció de models per fundició en Cad-Cam, motlles per matriceria, coquilles per gravetat i baixa pressió, prototips, útils de control, models per laminar en fibra de carboni, mecanitzacions de peces úniques o sèries en alumini i acer, etc.
Moderna
Pàgina de la Moderna. Empresa de drogues i pintures de Sabadell, fundada l'any 1920. Establiments a Sabadell, Terrassa i Barcelona, amb 2.400 m2 de superfície. L'àrea d'influència és el Vallès Occidental i Barcelona ciutat.
Moixeró Cervesers, Càtering
A Sabadell, celler especialitzat en cervesa elaborada en producció artesana, amb malts i llúpols segons receptes cerveseres, sense pasteuritzar ni filtrar. També cerveses d’importació, materials per elaborar cervesa a casa, menjar per emportar i càtering.
Mola TV
Web oficial de Mola Televisió. És un nou concepte de televisió. El canal de televisió del Vallès Occidental, ofereis una programació cultural, musical i d'oci variat. Cinema, tendències, oci, documentals, universitat, reportatges, serveis informatius, …
Monistrol Foto Vídeo i Digital
Negoci amb 75 anys d'experiència, a Sabadell, en el revelat i venda de material fotogràfic. Personal qualificat. Venda i revelatge analógic i digital. Laboratori propi (negatiu color, suports digitals i diapositiva). Complements i fotos carnet digital.
Mont Medi
Control integral de plagues urbanes i e malalties. Programes i projectes adaptats per a la indústria alimentària, fitosanitaris, neteja tècnica, adequació d'instal·lacions i sanejament, tractaments de tèrmits i diagnòstic d’edifici malalt. Sabadell.
Montaweb
Agència web que creu que amb perseverança es poden aconseguir grans resultats. L’objectiu és millorar el seu negoci i aconseguir renovar la seva confiança. Els projectes que realitzem tenen un estil diferenciat i característic; l’anomenat estil atractiu.
Montcau Produccions
Productora independent de cinema i video. Producció i coproducció de pel·lícules i documentals, producció audiovisual, postproducció i multimèdia. L'equip creatiu i l'equip de producció treballen en la producció de pel·lícules, curts i documentals.
Montecarlo Runners
Montecarlo Runners és un grup d'amics, de Sabadell, aficionats a les curses populars, travesses de muntanya i tota activitat relacionada amb la naturalesa. Organització de la Sant Silvestre isòcrona i proves en les que hi participa.
Montpe
A Montpe som especialistes amb lloguer de furgonetes amb conductor en servei per a empreses, organismes i agències de viatges. MiniVan, per a viatges a totes les ciutats d’Espany, amb reserva anticipada i garantitzada, veient unes pel·lícules.
Morera Casablancas - Assegurances generals i d’instruments musicals
Corredoria d’assegurances que va néixer l’any 1980 a Sabadell i fins avui hem adquirit experiència i qualitat en servei de la mediació d’assegurances. Tot tipus d’assegurances del mercat assegurador, especialitzats en instruments musicals i la cultura.
Motor Club Sabadell - MCS
Nascut l'any 2003, està format per per alguns antics integrants sabadellencs de l'escuderia Pk7, ubicada a Celrà (Girona) i per altra gent de la nostra ciutat. Calendaris, automobilisme, motociclisme, classificacions…
Moventia
Lloguer Autocars. Amb el leitmotiv Sempre en moviment, neix amb l'objectiu i la responsabilitat d'oferir solucions globals de transports a persones i institucions per cobrir necessitats de desplaçaments diaris i puntuals. Oferta global i complementària.
Moviment d'Esplai del Vallès
Coordinadora d'esplais de les comarques del Vallès Occidental i Oriental que engloba 37 entitats i forma part de la Federació Catalana de l'Esplai. Compta amb una escola de formació pròpia a Sabadell, l'Aula d'Esplai del Vallès.
Moviment Ecumènic de Sabadell
El Moviment Ecumènic de Sabadell, grup de persones vinculades a grups religiosos i espirituals, que fan camí junts per conèixer més, compartir i col·laborar per la pau, la solidaritat i el diàleg entre les diferents esglésies i confessions cristianes.
mtres
Pàgina de Miquel Tres Fotografia. És un estudi de fotografia, situat a Sabadell (Vallès Occidental). Treballs d’interiors realitzats per la revista Casa Viva Magazine, paisatge, fotografia urbana, i fotografia d’altres temes. Publicacions.
Multiopticas Porta Serveis dÒptica
Modernitat amb el gust per la forma, combinació de la nova manera de lluir, on resulta la combinació de materials resistents per millorar la adaptació a la fisonomía personal, en tons foscos. Lents de contacte, terapia visual, i òptica esportiva.
Mundi Transports
Espai de Mundi Transports, empresa sabadellenca dedicada al tranport de mercaderies perilloses ADR. Transport urgent nacional e internacional. Disposa d'una àmplia gama de vehícles preparats i adecuats pel transport de mercaderies perilloses.
Museu d'Art de Sabadell
Els orígens del Museu d'Art de Sabadell són inseparables de l’esforç d’un nodrit grup de personalitats, encapçalat per Andreu Castells, Lluís Clapés, Camil Fàbregas i Lluís Mas, i també de diverses entitats, que recollir el patrimoni artístic local.
Museu d'Història de Sabadell
Museu pluridisciplinari que aplega col·leccions d'arqueologia, d'història i d'etnologia sobre la ciutat, en especial relacionades amb la manufacturació de la llana i la indústria tèxtil. Hi fan conferències i xerrades sobre temes d'història de la ciutat.
Museu d'Història de Sabadell
L’origen del Museu d’Història de Sabadell el trobem en les inquietuds d’un grup de ciutadans d’entitats, interessats a preservar la memòria dels avantpassats mitjançant la conservació de troballes arqueològiques fetes a la ciutat i el rodal.
Museus Municipals de Sabadell
Pàgina web oficial dels Museus Municipals de Sabadell de l’Ajuntament de Sabadell. Inclou el Museu d'Art de Sabadell. el Museu d'Història de Sabadell, Dasa Duran, Campanar de Sant Félix i Vapor-Buixeda-Vell. Activitats per escoles i grups.
NBA Old*Stars
Pàgina d’aquesta particular competició de bàsquet 2x2 a la pista de Sant Oleguer (Sabadell). Participants: Figanovic, Madueñobinson, Solsonenko, i Lopezevic. Temporada 2007-2008. Darrers Comentaris. Quines són les millors parelles? …
Neteges Creu Alta
Neteges Creu Alta, S. L. és una empresa dedicada a oferir el millor servei de neteja, tant a clients professionals com a particulars. Més de quinze anys d'experiència en neteja de tot tipus d´establiments. Serveis i contacte.
Neteges Patena
Empresa i centre de serveis de neteja a Sabadell. Compta amb més de 25 anys d’experiencia al sector, que fa que sigui un dels màxims exponents en el àmbit de les neteges integrals. Formada per un equip de professionals amb gran experiencia.
nil durall
Plana web del creador nil durall. La seva música, els seus videoclips, la seva obra plástica, els escrits i pensaments. Fer música es una forma d'autoteràpia que, amb una mica de sort, pot entretenir o, fins i tot, guarir algunes persones. Nil.
Nildelino Estilistes - Botiga Kerastase Loreal
Nildelino Estilistas neix de la unió d’un equip format i amb una amplia experiència en el sector de la perruquería des de fa més de 20 anys, en diversos països d’Europa com Itàlia, Gran Bretanya, i França. Tractaments capil·lars, coloracions, i metxes.
Nostra Nau
L'espectacle de l'Univers. Col·lecció de 150 episodis sobre els astres, l'espai i la seva exploració. Originalment, va ser un programa de televisió diari emès pel canal K3/33 de Televisió de Catalunya des d'octubre de 2001 fins al 2002.
nou3 disseny i coordinació
Som una empresa capdavantera en el sector, que es dedica a fer muntatges i reformes integrals de locals comercials, oficines i habitatges. Oferim els nostres serveis per tot Catalunya amb un equip propi de professionals qualificats.
Nous Espais
És un equip de professionals de Sabadell, que fem realitzat tot allò que sempre heu volgut per la vostra llar. Nous Espais té més de 400 m² d'exposició on podeu veure els millors dissenys nacional e internacionals de mobiliari modern i contemporani.
Nova Acròpolis
Web de l’organització internacional Nova Acròpolis Bcn, difon valors humans des de 1980. Promou l’ideal de fraternitat internacional, basat en el respecte a la dignitat humana, més enllà de diferències racials, de sexe, culturals, religioses i socials.
Nuo
Tecnologia mèdica dermatològicament provada i avalada per dermatòlegs. Fotodepilació, fotorejoveniment, antienvelliment, aprimament, anticel·lulitis, antiestrès, drenatge limfàtic, etc. Tractaments: postpart, facials, dolor, cavitació, ...
Núria Aymerich - Coaching professional
Núria Aymerich - Coaching professional. El procés de coaching personal t'ajudarà a arribar a nivells molt més alts de plenitud en els diferents aspectes que conformen la teva vida: treball, salut, amor, oci, família, creixement personal i entorn.
OAR Gràcia Sabadell
Pàgina oficial d'aquest històric club d'handbol del barri de Gràcia de Sabadell, fundat l'any 1953. Historial, raó social, equips actuals, junta, notícies, resultats-classificacions, retalls de premsa, handbol en general i enllaços.
Obres i Reformes Boronat
Especialistes en obres, reformes i reparacions. Tot tipus de treballs relacionats amb la construcció a Sabadell (Barcelona). Treballs de paleta, pintura, fustería d' alumini, pvc i ferro, fontaneria, electricitat, absolutament tot el que necessita.
Observatori de l'Agrupació Astronòmica de Sabadell
Pàgina oficial de l'Observatori de l'Agrupació Astronòmica de Sabadell. Observacions en directe de l’observatori de l'Agrupació Astronòmica de Sabadell. Característiques, equipament, observacions i fotografies.
Odontquality
Empresa amb 3 clíniques dentals pròpies, sense franquícies, que porta més de 15 anys posant en pràctica una idea: gaudir de clients fidels i satisfets. Un dels nostres atributs principals es la nostra plantilla médica consolidada al llarg d’aquests anys.
Oficina de Dinamització del Centre de Sabadell - sabadellsabadell.com
L'Oficina de Dinamització del Centre de Sabadell és una associació d'entitats sabadellenques fundada l'any 1996 que té com a finalitat bàsica el foment i la coordinació d'activitats de caràcter urbanístic, cultural, social, comercial i econòmic .
Oficina Local d'Habitatge de Sabadell
L'Oficina Local d'Habitatge de Sabadell té l’objectiu de convertir-se en finestreta única de tots els temes relacionats amb l'habitatge. Els ciutadans poden obtenir informació per a comprar o llogar habitatges protegits i tramitar ajuts econòmics.
OftalmoVilaplana
La idea d’obrir una etapa en perfeccionar l’estudi de les malalties oculars. Als darrers anys, la renovació dels diagnòstics i tracta-ments una constant de la clínica. Aquesta serà l’essència que determinarà la nostra trajectòria professional futura.
Oleguer 23
Blog de supporters al jugador català. Fotolog de l'Oleguer. Local català club de fans de l'Oleguer, Marc Sabatés. el nostre crack participant en la Patum de Berga 2008. convocatòria amb Catalunya. Què passarà quan arribe Guardiola? …
Òmnium Sabadell
Òmnium Cultural, entitat fundada l’any 1961, treballa per la promoció i la normalització de la llengua catalana, la cultura i la identitat nacional de Catalunya. En l’actualitat, té la voluntat d’esdevenir el punt de trobada de la societat civil.
Onbatx...? Orientació per Alumnes de Batxillerat
Pàgina d'orientació i coses interesants, per alumnes que estudien 4t curs d'educació secundària o batxillerat. Una pàgina amb adreces que et poden ajudar a tenir informació sobre els estudis que podràs fer l'any vinent: Mòduls, universitats...
Ondinauto
Concessionai oficial Seat a Barberà, Sabadell i Ripollet. Equip d’assessors especialitzats a disposició per a satisfer les seves necessitats. Liquidacions d'estock, unitats limitades. La versió en català no és operativa.
Ontario Fabrics
Empresa de Sabadell, distribuidor de teixits per la decoració de la llar (cortines i tapisseria). A la seva disposició una àmplia i exclusiva selecció de teixits per la decoració de la llar. Les nostres marques.
O'Pan
Forn de pa, pastisseria, establiments de degustació i càtering. Les botigues-forns O'Pan situades a: Terrassa (4), Sabadell (2), Cerdanyola del Vallès (2), Castellar del Vallès (2), Barberà del Vallès, Rubí, Sentmenat, Igualada, Manresa i Barcelona.
Open Finques
Amb més de 30 anys d’experiència en el sector, Openfinques som la immobiliària líder de Terrassa. Una empresa sòlida dedicada a la gestió integral de serveis immobiliaris. Openfinques assegurem als nostres clients trobar l’habitatge que busca.
Opticam
Pàgina d’Opticam, empresa de serveis òptics amb establiments a Sabadell i a Barberà del Vallès, al Vallès Occidental. Serveis, productes i situació de les botigues. També ofereix informació de miopia, les ulleres de sol i l’astigmatisme.
Orfeó de Sabadell
Entitat dedicada a realitzar i fomentar activitats en relació amb el cant coral. Es va fundar el 1904, i fou la primera entitat artística i musical de Sabadell. Composada pels grups cantaires, el cor de l'Orfeó, Coral Efebus i la Secció de Nois i Noies.
Oriol Llorach Vilaro
Pàgina oficial d’Oriol Llorach, pilot sabadellenc de MX i enduro, motocròs i running. En aquesta web trobarem notícies sobre les seves carreres, d’enduret, de motocròs o de running. També dades personals i fotografies.
Orquestra Simfònica del Vallès
L'única orquestra simfònica on els músics són propietaris de l'Orquestra. Nascuda el 1987, gràcies a la Fundació Amics de l'Òpera de Sabadell. Consolidada tercera orquestra simfònica de Catalunya, amb cent actuacions anyals.
Ortopèdia Arrahona
Especialistes en fabricació a mida i adaptació de tot tipus d’ortesis a Sabadell. Amb extensa experiència en el sector, actualment disposa de dos establiments d’atenció al públic, un dedicat a la fabricació en el que conten amb tècnics de taller.
OSAMCAT
Òrgan de recerca i formació de la Corporació Sanitària Parc Taulí i la Fundació Parc Taulí de Sabadell, en la convergència de la trajectòria de institucions catalanes del món universitari, de la recerca i de l'acció social. Forma part del Parc de Salut.
Osvaca Carns
Osona Vallès Carns, fou creada l’any 1995. L’activitat principal compra-venda, cria, engreix i sacrifici de bestiar boví. La seu central és a l’Escorxador Sabadell, i implantada a la zona del Vallès i Osona, i s’introdueix a València, Madrid i Itàlia.
OZ, estudi
Serveis de disseny industrial i disseny gràfic. També disposem de serveis de consultoria i enginyeria. oZ, estudi és un estudi de disseny industrial i disseny gràfic fundat en l'any 2000 a Sabadell (Barcelona).
Pa de Sant Julià
El Pa de Sant Julià és iniciativa del Parc Agrari de Sabadell, amb la Cooperativa Agrària de Sabadell i Comarca (Coagsa), la farinera Moretó de Mollet i el Gremi de Flequers de Barcelona. Elabora pa de qualitat que té cura del procés d'elaboració.
Pa Natural
El desig de Pa Natural és oferir un servei integral a la clientela, que ha demostrat la seva fidelitat al llarg de més de mig segle d'activitat. Tot va començar com una botiga de queviures situada a la Creu de Barberà (Sabadell).
Pàdel Vallès Occidenal i Oriental
Rànquing del Vallès, els punts aconseguits en les proves del circuit català que organitzen els clubs de Catalunya juntament amb a la Federació. També s'inclou els campionats open o socials dels clubs del vallès que el sol·licitin.
Panabad - des de 1912 plaer dels matisos en cada varietat
Entre 1999 i 2000, l’empresa trasllada la producció de productes precuits, l’obrador de pastisseria i el pa diari a una nau al carrer Raimon Casellas de Sabadell. Al 2003, Olegario Abad assumis la direcció, i es va implicar amb el pa de Sant Julià.
Panathlon Club de Sabadell
Panathlonsabadell.cat: Panathlon Club Sabadell. Busca l'amistat dels panathletes, practicar-lo i ajudar als socis a que s'identifiquin en l'activitat dei club, actuant perquè I'esport sigui considerat com un element de cultura de la persona i dels pobles.
Papeleria Figuerola
Al centre de Sabadell, un dels comerços més antics de la ciutat, des del 1929 al seu servei. Especialistes en: material d'oficina, material escolar i papereria, així com en objectes de regal: estilogràfiques i bolígrafs, incloent les edicions limitades.
Papereria Paes
Web de la Papereria Paes de Sabadell. Venda de complements escriptura, belles arts, manualitats, arxiu, informatica, ofimatica, marroquineria, agendes, paper, articles i productes, suministraments d’oficina i altres materials sense sectoritzar.
Paradox & Eclipse Despedidas
Website de Paradox & Eclipse, restaurante de Sabadell (Barcelona) que organitza comiats de solters, sopars d'empresa i tot tipus d'events socials. La web és tota en castellà, però l'àudio és en català.
Parc Agrari de Sabadell
El Parc Agrari és un espai agroforestal protegit no urbanitzable, situat a l´oest del terme municipal entre els barris de Castellarnau, Can Gambús i Ca n´Oriac, amb un paisatge que combina boscos i torrents amb terres de conreu de secà i regadiu.
Parc infantil Sabadell COCOkids
COCOkids, és el parc infantil més gran de Sabadell i un dels més grans de Catalunya. S'ubica en un local catalogat de 1.200 m² totalment reformat al centre de la ciutat. Les instal.lacions són totalment noves acomplint les normes de seguretat vigents.
Park Paladium
Pàgina oficial de la Discoteca Park Paladium, situada a Sabadell (Vallès Occidental). Dades i característiques de la sala i la música, història, festes, fotos de la jornada, events, múdica, fòrum, les noies, …
Parròquia de la Puríssima de Sabadell
Arxiu-Museu, Bíblia, Càritas, catecumenat, cateques i coral, economia, esplai, fe i cultura, festejos, joguines, joves, litúrgia, matrimoni, músics, obres, portants, preg. infants, publicacions, revisió de vida, Taizé, tornar a creure, vida creixent, …
Parròquia Sant Joan Bosco
Catalunya un país de mestissatge -barreja de races- com canten en Lluís Llach, el grup Mesclat i d’altres. I, durant segles, ha acollit i integrat els nouvinguts. És ben trist que alguns no recordin els seus orígens forasters i rebutgin els nouvinguts…
Pastor: Francesc Montaño Daza
Pàgina personal creada amb el propòsit de ser una eina d’ajuda per a pastors, líders i estudiants, facilitant-los un recull d’articles, estudis i treballs bíblics, propis o de tercers, així com d’altres elements d’interès general.
Penya Ciclista Palomillas Sabadell
La Penya Ciclista Palomillas es va fundar l'any 1935. Actualment som més de 200 socis que organitzem diferents activitats de promoció del ciclisme i el cicloturisme. Pots trobar gent de diferents llocs del Vallès Occidental, sobretot de Sabadell.
Penya Hooligans Vallès
Web de la Penya Hooligans Vallès del Centre d'Esports Sabadell.. La penya de supporters neix a finals de la temporada 92-93 amb l’equip agonitzant a segona divisió A. Història, links, premsa i missatges.
Penya Racholeros
Equip de futbol del Secció Birra (Penya del C.E. Sabadell). Ben equipats, amb publicitat, organització, atractius, bé, l'únic que falta son els bons jugadors de Secció Birra, que no estan per a patxangues entre setmana.
Penya Romagosa
Aquesta és la plana de la penya dedicada al president de Secció Birra (Penya del C.E. Sabadell). Informació de l'equip de futbol sala. Aquí hi trobareu dades curioses, estadístiques, històries i altres paranoïes.
Perich Alerm Perruquers
Perich Alerm Perruquers neix de la unió de dos professionals del món de la perruqueria i l’estètica després d’una experiència professional conjunta i amb l’objectiu de satisfer les necessitats i demandes dels nostres clients i aconsellar-los millor.
Perits Judicials de Catalunya
Perits taxadors judicials de Catalunya que actuen als peritatges d'ofici de cada partit judicial. A la pàgina dels perits judicials col.laboradors amb l'Administració Pública de Catalunya, la relació per zones d'actuació, dels perits taxadors judicials.
PianoLudic
Programa per Windows que permet interpretar en un piano digital peces sense preocupar-nos on es posen els dits però controlant aspectes expressius i musicals: el tempo, dinàmiques, legato, staccatto, etc. Versió gratuïta limitada a 100 compassos.
PiC Vallès - Producció ecològica i grups de consum
Plataforma de producció ecològica i grups de consum ecològic del Vallès Occidental. PiC Vallès és un espai de trobada entre productores/rs i consumidors/es del Vallès i rodalies per teixir ponts, fer sinèrgies i impulsar l’agroecologia. Assemblees.
Picaronablog
Blog d'Ester Casanovas, Picarona, nick als fòrums i a les xarxes socials. És de Sabadell i m’agraden els horts urbans, cuinar, fer de tieta, anar a buscar bolets, fer pa, el reciclatge, el bricolatge, etc. Informació sobre com començar un hort urbà.
Pintar.dibuixos.cat
Portal de dibuixos per pintar online gratis. Idees per pintar, galeria i directori temes. Altres versions de dibuixos.cat: Dibujos para pintar y colorear, Desenhos para colorir, Online Coloring, Colorier On-line, A Colore. Web per pintar i jugar online.
Plataforma per a l'Autodeterminació a Sabadell
Plataforma organitzadora de la consulta sobre la independència a Sabadell. Aquesta primera consulta -no vinculant- es va fer el dia 30 de maig de 2010. Resultats: 43,97%: 23709 vots (13,67%) Si: 91,51%, No: 5,89%, Blanc: 2,44%.
Plató Serveis Musicals
Producció i Gestió Artistica Estem especialitzats en casaments, també fem altres tipus d’esdeveniments com: Aniversaris, Festes privades, acomiadaments de solters, comunions, ... Explica´ns el que vols, i nosaltres ho farem realitat. Estem a Sabadell.
Plegabike Bicicletes
Pels que els interessa una bici fàcilment portable i un ús urbà de la bicicleta perquè les ciutats puguin ser llocs on viure-hi amb una qualitat de vida superior. Pisos petits, àtics sense ascensor, … l'ús de les bicicletes plegables és adequat.
Primera Església Evangèlica Baptista de Sabadell
Web de la Primera Església Evangèlica Baptista de Sabadell. Els evangèlics o protestants ens sentim hereus del cristianisme del primer segle, però com a moviment religiós naixem de la Reforma Europea del segle XVI. Bíblia Evangèlica Catalana.
Product Manager, en gestió de obres
Despatx d'Arquitectura Tècnica que ofereix el servei de Produc Manager aplicat a la construcció d'una casa o un edifici. Això permet al promotor, saber des del primer moment, el cost econòmic de les obres i les despeses relacionades. Sabadell.
Productes del Cinquè Quart
Situada al complex comercial agroalimentari més important de Catalunya, està dedicada exclusivament a l’elaboració, manipulació i comercialització de subproductes dels animals sacrificats a l’Escorxador de Mercabarna i a l'Escorxador de Sabadell.
Progat Sabadell
Progat Sabadell és una organització animalista,que es dedica a la protecció, especialment, del gat de carrer i a l' esterilització de colònies urbanes i a promoure i informar sobre els beneficis que aporta l'esterilització.
promociones-inmobiliaria.com
Bones promocions. Promocions immobilàaries és una constructora del Vallès que ofereix immobles amb acabats de qualitat. Venda immobiliària de pisos, cases, duplex, pàrkings, trasters. Treballs a tercers. Habitatges unifamoliars i plurifamiliars.
PSC Sabadell
Web del grup municipal de Sabadell del Partit dels Socialistes de Catalunya. És dipositari d’uns valors que formen part de la tradició política de la Revolució Francesa i del Socialisme Democràtic: els valors de la llibertat, la igualtat i la solidaritat.
Psnet,S.L.
pS Net és una empresa especialitzada en el desenvolupament i subministrament de serveis i aplicacions internet, comunicació global i gestió d`informació per a la petita i mitjana empresa (PIME). Serveis altament professionals.
PSUC viu de Sabadell
Blog del Partit Socialista Unificat de Catalunya (Viu) a Sabadell i Vallès Occidental. La Festa del Nou Treball, aniversari de la fundació del PSUC, amb una sèrie d'activitats i debats durant el dia i l'entrada és lliure. El butlletí Altaveu Comunista.
Pym Sabadell
Pym Sabadell a Sabadell venda de pisos, lloguer de pisos i de cases a Sabadell. Sale real estate Sabadell, rent real estate Sabadell, buy real estate Sabadell, pym Sabadell venda de pisos, cases i locals a Sabadell, pisos iloguer, cases i locals en venda.
Q Wellness
Té més de 10 anys d’experiència en clubs de fitness, sempre amb l’objectiu de disposar de les millors instal·lacions i programes d’activitats pels nostres socis. Q Wellness Sabadell fou inaugurat el 2001 i compta amb 12.000 m² d’instal·lacions.
q.fem?
Aquesta pàgina proposa diversos llocs per visitar durant el cap de setmana, tan per ciutats com turisme rural, les dues opcions són barcelona i el delta de l'Ebre, amb fotos activitats i els racons per interesants per visitar.
Qualitex
Empresa, fundada en 1989 a Sabadell. Tints i acabats de teixits de fibres naturals i mescles, principalment de la llana, per a la seva posterior confecció de peces de vestir. Tot tipus d’informació referent a la nostra empresa i als nostres serveis.
Que tinguis molta Xamba!
Club Social La Xamba. A la Xamba hi ha molta gent amb uns interessos i inquietuts diferents. Es manifesten en els temes sobre els quals cadascú escriu. En aquest espai fem un recull dels escrits més interessants, i us convidem a opinar i a aportar...
Quintana Advocats Associats
Despatx de Sabadell on tres advocats comparteixen per igual les responsabilitats i gestions del despatx, si bé cadascun d’ells, a nivell intern s’ocupa de diverses disciplines, de les quals en són autèntics especialistes, els seus camps. Consulta online.
Ràdio Sabadell 94.6 FM
Plana oficial de Ràdio Sabadell, l'emissora local vallesana que emet al dial del 94.6 de la FM. Notícies, esports, serveis, programació, descàrregues, … Aquesta emissora és l'herva de Ràdio Sabadell EAJ-20, que va desaparèixer l'any 1995.
Ràdio Trama
Pàgina de Ràdio Trama. Pprojecte de ràdio lliure, assembleària i autogestionada, en benefici de la totalitat de la població de Sabadell. Notícies, graells, continguts, descàrregues i informació del projecte de ràdio.
Ràdiokuartet
Pàgina oficial de Ràdiokuartet. Ràdiokuartet és un quartet català de Sabadell, al Vallès Occidental que porta 17 anys fent música de ball - folc. Informació del segon CD del grup i fotografies de l'enregistrament. Llegiu-ne els retalls de la premsa.
Rah-Mon Roma
Pàgina personal d'aquest professional de l'animació, cantant, animador i rondallaire. Inclou balls, contes... per a xics i no tan xics, currículum i relació de premis obtinguts. Webs adscrites, novetats, campanyes... Tots els espectacles de Rah-Mon Roma.
Rah-Mon Roma rah-monades
Bloc de Rah-Mon Roma. Idees, reflexions, anècdotes, fetes, facècies, històries, situacions, comentaris, recursos, polèmiques, propostes, vivències... d'en Rah-mon Roma, un cantant-animador i rondallaire itinerant d'ofici des de 1985.
RBG Correduria Seguros
Correduria d'Assegurances ubicada a Sabadell. Assessorament en: estudi del risc, administració del risc, inspeccions periòdiques, atenció personal a domicili, gestió i liquidació de sinistres. Empresa, serveis, productes i dades de contacte.
RCT Vallès Club Slot
Pàgina oficial del RCT Vallès Club Slot, entitat sabadellenca dedicada a la pràctica del slot des de la capital vallesana. Disposa d’un local molt ben equipat amb servei de bar (els dies de cursa) i facilitat d'aparcament. Serveis, activitat i enllaços.
Real Aero Club Barcelona-Sabadell Aeromodelisme
Club sabadellenc. Seccions: acrobàcia RC, automodelisme, coets, drons, helicòpters, maquetes RC, planadors i vol circular. Descàrrega’t l’aplicació de smartphone per dades meteorològiques de les instal·lacions en temps real.
Rehabilitació de cases i edificis Tomàs Pardo
Despatx d'Arquitectura Tècnica especialitzat en la rehabilitació de cases i edificis. Realitzen el projecte de reforma, la direcció tècnica de les obres i ens ocupem de tots els tràmits amb l'administració. També ens ocupen de la gestió d’obres.
Reinnova
Analitzarem la situació actual i les estratègies de futur en el marc de la innovació i la investigació aplicada a la gestió dels residus sòlids urbans. La innovació i la investigació factors diferenciadors que garanteixen la competitivitat de l’empresa.
Rellotge analemàtic
Informació del Rellotge analemàtic de Sabadell. Rellotge de sol analemàtic i horitzontal a la plaça Primer de Maig de Sabadell. Construït el 1986, el disseny tècnic és d'Eduard Farré-Oliva i el disseny artístic de Josep Domènech Codina.
Remei Moix, Centre podològic
Centre podològic situat a Sabadell (Vallès Occidental), dirigit per Remei Moix, diplomada en podologia a l’any 1976 per la Universitat de Barcelona. Curriculim, tractaments, serveis a domicili, articles, reserva d’hora i dades de contacte amb el centre.
Resest Residencia Estudiantil
La Residència d’Estudiants l’Estació de Sabadell està ubicada a prop de la Universitat Autònoma de Barcelona, i molt ben comunicada amb Barcelona. Ofereix una gran quantitat de serveis pensats per a cobrir les necessitats dels estudiants.
Residències de Sant Oleguer
Llars residències per la Gent Gran. Conegui les nostres residències, serveis i la nostra operativa en règim de franquicia. Residència privada. Nombre de places: 21. Centre de dia privat. Nombre de places: 4.
Restaurant Can Feu Sabadell
Cuina de mercat, marisqueria, restaurant a Sabadell. És un restaurant familiar amb una llarga trajectòria. Des de 1970 ofereix una cuina catalana moderna i de mercat, especialitzada en peixos i mariscs. Consulta les seves cartes o reserva taula aquí.
Restaurant Clotilda
Fa 2 anys que el Restaurant Clotilda va obrir les seves portes a Sabadell, i ho celebrem oferint un gintònic "Bulldog + Britvic" de franc als nostres comensals durant aquest tot aquest mes. Dades, la nostra carta, menús del dia, menús per grups, ...
Restaurant Insòlit Sabadell
A Insòlit, situat al centre de Sabadell, oferim als clients cuina creativa de mercat basada en els productes de més qualitat. Amb servei distès, oferim uns plats que es degusten amb algun dels vins de la nostra bodega, especialitzada en vins catalans.
Restaurant L´Antiquari
El nostre Restaurant de Sabadell, ofereix un ambient agradable i la possibilitat de disfrutar de la millor cuina catalana tradicional, que junt amb l'acurat servei i l'originalitat dels nostres plats elaborats amb els millors productes de la terra.
Restaurantsbarcelonès.com
Buscador i reserves online, reserves per grups, restaurant del mes, empreses. Restaurants Costa Brava, Restaurants Alt Empordà, Restaurants Baix Empordà, Restaurants Gironès. Buscador per zona i buscador per població i buscador per tipus de cuina.
Restaurantscostabrava.com
Buscador i reserves online, reserves per grups, restaurant del mes, empreses. Restaurants Costa Brava, Restaurants Alt Empordà, Restaurants Baix Empordà, Restaurants Gironès. Buscador per zona i buscador per població i buscador per tipus de cuina.
Restaurantsvalles.com
Buscador i reserves online, reserves per grups, restaurant del mes, empreses. Restaurants a Sabadell, Restaurants a Terrassa, i Restaurants a Granollers. Inclou un buscador per zona i buscador per població i buscador per tipus de cuina.
Rètols Daunis Senyalització i equipaments
Rètols i Metalls Daunis és un comerç especialitzat en la venda de mobiliari urbà, bústies, rellotges de led, complements per a les comunitats, metalls decoratius, etc. de reconegudes marques i amb un ampli estoc. Taller propi per a l'elaboració.
Rètols i Metalls Daunis
Pàgina de Rètols i Metalls Daunis. Som una empresa amb 35 anys d'experiència en el sector de la retol·lació i la senyalitzacioó, amb un equip jove que li ofereix de qualitat i adaptats a l`entorn on van destinats.
Rialles Espectacles Infantils i Juvenils
A Rialles fa 35 anys que treballem per tal d’acostar les arts escèniques de qualitat als infants i joves d’arreu del territori català. Programació conjunta d’espectacles per a les escoles de la província de Girona.
Rosa del Desert
Pàgina oficial de l'Escola de Dansa Oriental Rosa del Desert de Sabadell. Hi trobareu informació sobre la dansa oriental, els seus beneficis, història, classes, cursos, àlbum de fotografies, etc. Retroba l'esperit d'aquesta dansa mil·lenària.
Rotary Club de Sabadell
Blog oficial del Rotary Club de Sabadell. El Rotary Club de Sabadell es va fundar l’any 1992, i actualment compta amb un quadre social de 23 membres. Una característica destacada de la nostra organització és que els càrrecs canvien cada any.
Rúcula Estudi Fotografia
Des del centre de Sabadell, dóna cabuda segons el projecte, a professionals des de la fotografia, fins el desenvolupament digital, passant pel estilisme, els home-economist o la producció en exteriors, amb la intenció de donar la millor resposta.
Sabadell - Viquipèdia
Sabadell és una ciutat catalana, cocapital de la comarca del Vallès Occidental. És la cinquena de Catalunya, amb 207.338 habitants el 2010. L'existència de nuclis de població en el terme de Sabadell es remunta com a mínim a fa 3.500 anys. Taula.
Sabadell Asseguradora
Agrupació d'Interès econòmic que representa com a marca, a Sabadell Asseguradora i Sabadell Mutual. Història, productes, xifres i oficines. La Tranquil·litat i Seguretat d'un Gran Grup, compromès amb les persones.
Sabadell Botigues
Una eina per gaudir al màxim del comerç de proximitat de la ciutat de Sabadell. Està pensada per proporcionar tota la informació al client perquè pugui realitzar les seves compres d’una forma fàcil i segura. Reserves i consultes als establiments.
Sabadell Comerç Centre
Sabadell Comerç Centre és una organització empresarial fundada l'any 1982 que agrupa establiments comercials del centre de la ciutat. Accions de promoció comercial, i estratègies per afavorir i enfortir els llaços entre la ciutat, la cultura i el comerç.
Sabadell Fabril Technics
Pàgina de Sabadell Fabril Technics, S.L. Fabril Technics és una fábrica d'accessoris de maquinària tèxtil, amb més de 30 anys d'experiència en el sector. La fàbrica està ubicada a Sabadell (Vallès Occidental).
Sabadell Gamers
Blog de jocs de taula en català dels Sabadell Gamers. Per comentar partides fetes i diferents jocs del top de la boardgamegeek. Etiquetes, comentaris, arxiu del bloc, seguidors, enllaços, diario de WKR, EuroPlayGames, comparteix, autors, …
Sabadell més Música
Més enllà de la música de sardanes, ballets o altres músiques populars o tradicionals catalanes, la música per a cobla té més possibilitats no difoses, que promou. La música lliure o simfònica per a cobla, encara no ha arribat al gran públic …
Sabadell Parc Empresarial
El projecte més important del Vallès Occidental i, per l’impacte econòmic i social, sens dubte un dels més importants de Catalunya. Amb el seu desenvolupament, la societat Vantoureix marca l'inici d'una nova generació d'espais empresarials.
Sabadell Press
Pàgina web del diari gratuït de Sabadell. Notícies cada dia, edició en pdf, hemeroteca, anuncis classificats, titulars al teu e-mail, horòscop diari, informació del Temps a Catalunya, club, titulars, seccions, oci, …
Sabadell Restaurants
Relació de bars restaurants i locals d’hostaleria en general de la ciutat de Sabadell, reserves de taula, i consulta de les seves cartes. Relació de bars i restaurants de la ciutat de Sabadell. Reserves de taula, directori, promocions, notícies i contacte
Sabadell Sardanista
Entitat destinada als associats i sardanistes en general. Organització d'audicions setmanals de sardanes, aplec anual de la sardana, tota mena d'actes sardanistes, la seva difusió i divulgació, i l’organització setmanal de ballades de sardanes.
Sabadell Serveis actius.cat
Versió local d’aquest localitzador de comerços i serveis de Catalunya, accessible des d'internet, que incorpora la informació necessària sobre el negoci, a més d'oferir, a través de plànols detallats i personalitzats la ubicació del mateix. Directori.
Sabadell Universitat
Associació integrada per l'Ajuntament de Sabadell i les universitats o instituts universitaris amb presència a la ciutat: UAB, UOC, Fundació UPC, ESDI, la Fundació Parc Taulí-Institut Universitari i l'Institut Català de Paleontologia. Activitat general.
Sabadellrunseries
Puntuen els 1000 primers homes i les 1000 primeres dones de cada cursa. Els atletes que superen els 4000 punts o que no hi arriben, però puntuen en 6 curses reben obsequi del circuit. Els 30 primers masculins i femenins reben la propera inscripció gratis.
sabadellsabadell.com
Pàgina de l'oficina de dinamització del centre de Sabadell, Vallès Occidental. Una passejada per Sabadell, una entrada a l'Oficina del Centre, un fòrum permanent de debat ciutadà. Serveis i dades diverses.
Sabadelltreball.cat
Web de búsqueda de treball de l'Ajuntament de Sabadell, gestionada a través del Vapor Llonch. Coneix el Servei de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Sabadell, qui som i on som. Una visita, en poc més d'un minut, a la seu del Vapor Llonch.
Sabateries Torras
Empresa dedicada a la venda de calçat per a dona, home i nen, de les marques més reconegudes del mercat. Fou iniciada als anys quaranta, per l’àvia Antònia Torras. Actualment tenim botigues a Terrassa, Sabadell, Girona i Granollers.
Sabrina Sampere
Web de l’artista Sabrina Sampere. Activitats, novetats, esposicions, obres representatives del seu treball. La seva pintura parla de la seva vida i l’actualitat a través d’objectes, espais, colors. Viu i treballa a Sabadell i l’Estartit (Girona).
Salesians Sabadell
Col·legi Salesians Sabadell. L'escola és un centre docent salesià concertat. Té les etapa d'Educació Infantil de 3 a 6 anys, Educació Primària i Educació Secundària Obligatòria. Disposa de dues classes per curs, des d'Infantil 3 anys fins a 4t d'ESO.
Salles-valls
Entenem l’habitatge com l’organització dels espais que s’adapten a les necessitats de les persones que hi han de viure. Entenem els hotels i restaurants com a grans dormitoris i menjadors de la ciutat. Dissenyem aquests espais com a referents.
Salut Mental Sabadell
Associació de familiars de persones amb malaltia mental. Treball per la qualitat de vida de les persones amb trastorn mental i els familiars, i garantir els seus drets. Acollida, suport, assessorament i formació a famílies, promoció dels recursos.
Salut Mental Sabadell - Blog
Associació de familiars de persones amb malaltia mental. Treball per la qualitat de vida de les persones amb trastorn mental i els familiars, i garantir els seus drets. Acollida, suport, assessorament i formació a famílies, promoció dels recursos.
Salvem l'Espai Olímpia
És un bloc creat per fer el seguiment de la campanya "Salvem l'Esapi Olímpia" de la ciutat de Sabadell. Destrucció de l'Olímpia. Les màquines s'afanyen a destruir-ho tot. Segueixen ,es instruccions: 'Taleu-ho tot ... No deixeu reaccionar als veïns.
Sandra Santanyes
Sandra Santanyes Murillo (Sabadell 10 de gener de 1978), és una corredora professional de ciclisme. La sabadellenca està casada des de 2002. Porta 15 convocatòries de la selecció espanyola BTT per a mundials i campionats d’Europa. Palmarès.
Sant Julià d’Altura - Àrea de Lleure
A la sortida de Sabadell, bosc de Can Déu, en un indret especial que forma part del parc agrari de Sabadell envoltat d'una natura ideal per endinsar-se, amb camins interessants. Actualment l'àrea de lleure té una funció preferent com a zona de pic-nic.
Santuari de la Mare de Déu de la Salut
El Santuari de la Mare de Déu de la Salut, erigit a la serra de Sant Iscle, és un lloc venerable. La devoció popular del Santuari ve tant per la bella imatge de Santa Maria. El Santuari, activitats, galeria d'imatges, i dades de com arribar-hi.
SbdApparca
A Sabadell estalvia temps i diners. No cal desplaçar-te a un parquímetre per recollir tiquet ni que prevegis quan abandonaràs la plaça de zona blava. Abona només la tarifa del temps just que el teu vehicle està estacionat. Modalitat de pagament àgil.
SCAI - Servei Ciutadà d’Acolliment als Immigrants
Fundat l’any 1994. L'SCAI té com a objectiu fer la primera acollida a persones immigrades, oferir-los informació i assessorament en matèria d'estrangeria, ajudar-les en la seva integració social i donar suport a la seva identitat pròpia i diferenciada.
Scenic
Scenic concentra les seves energies en dos punts bàsics: disseny i desenvolupament tecnològic. Convençuts de la importància del disseny com element que aporta valor afegit, a les tapisseries, i també a les posteriors aplicacions a cadires i butaques.
Scrabble Escolar
Pàgina realitazada per l'escola La Nostra Llar de Sabadell, amb molta informació sobre l’scrabble escolar: Activitats, tallers, aprendre, materials & diccionari, històric, i informació del Campionat de Catalunya de Scrabble Escolar en Català.
SeaportJunior
Les col·leccions Seaport Girl i Seaport Junior, són el resultat d'una clara aposta per a un producte amb personalitat, molt cuidat, de disseny avançat i comercial. La marca és propietat de l’empresa Via Corso, S.L., fundada el 1988, una empresa jove.
Secció Birra
Web del Secció Birra, l'equip de futbol -7 de Sabadell, presidit per en Jordi Romagosa. A Secció Birra li trobem el seu embrió en un equip juvenil que disputava el campionat de Sabadell de futbet en la categoria, el Samuntada.
Sedecu
Servei de defensa del consumidor i usuari de Sabadell, creat l'any 1993. És una associació que defensa els drets de consumidors i usuaris davant els agents públics o privats, productors o intermediaris de béns o serveis.
Sergrafart
Estudi-taller serigràfic amb més de 30 anys d'experiència en arts gràfiques i creació de mostra. Etiquetat de producte, autoadhesiu promocional, acreditació d'esdeveniments i targeta de fidelització, senyalització i senyalèctica, article publicitari …
Seroparquet
Professionals amb més de 30 anys d'experiència que t'ajuden a triar la millor combinació de parquet. Prenem mides i assessorem al client des de l'inici fins la fi de l'obra. Tot tipus de treballs en revestiments, a tota la península i Balears.
Servei
Servei renting de plataformas. Rènting i lloger de carretons, plataformes elevadores i manipuladors telescòpics. Empresa fundada en 1.973, amb un projecte clarament de futur: ésser una empresa de serveis dedicada al lloguer de “carretons elevadors”.
Servei Educatiu del Vallès Occidental I
Informació, formació, documentació i recursos. Està situat a Sabadell. L’àmbit d'actuació és: Castellar del Vallès, Sabadell, Sant Llorenç Savall, Sant Quirze del Vallès. Actualitat.
Servei Evangèlic de Documentació i Informació
Grup de treball de cristians de Caldes de Malavella (Selva), i d'El Vendrell (Baix Penedès). Documents, articles i notícies sobre el cristianisme i l'evangelisme, redacció del Nou Testament i el Codi Da Vinci, la corona d'espines i burles anticristianes.
Servei General d'Informació de Muntanya
Fons documental especialitzat en la muntanya (alpinisme, escalada, excursionisme, exploració), vessants esportius, històrics o culturals. Biblioteca (8000 títols), catoteca (2000 fulls), hemeroteca (400 capçals), fototeca (foto i itinerari) i filmoteca.
Serveis Generals per Municipis Sabadell
Pàgina oficial de la companyia Serveis Generals per Municipis S.A. És una empresa de serveis generals per al municipis de Sabadell. Aquesta empresa està present en el Sabadell Smart Congress, que es realitza els dies 3 i 4 d'abril a Fira Sabadell.
Serveis Informatius Populars de Sabadell
Aquest projecte neix amb la voluntat d’esdevenir una eina de producció i difussió informativa independent i veraç de la qual s’alimentin diversos projectes comunicatius de Sabadell i del país. Inici, qui som, projectes, agenda, enllaços i contacte.
Sesaelec
Fundada l'any 1996. Assessorament tècnic, tracte personal i servei adaptat a les necessitats del sector: elèctric, industrial, lampisteria, clima, xarxes, domotica o energies renovables. Política selectiva referent a l'elecció de primeres marques.
Smatsa
Des de 1976, Smatsa presta el servei de neteja viària i recollida de residus a la ciutat de Sabadell. Smatsa és part d’un grup d’empreses de diversos sectors relacionats amb prestació i gestió de serveis en l’àmbit de l’administració pública.
Societat Coral Colon
Web oficial. El 20 de maig de 1986 neix la Societat Coral Colón de Sabadell, coincidint amb la celebració, per primera vegada, de la Festa Major de la Creu Alta. L’entitat coral sabadellenca també disposa de ls seccions de billar i escacs.
Solfesa
Es dedica a la producció artística i tècnica d’esdeveniments i a la representació i management d’artistes des de l’any 1982. En l’organització integral de qualsevol esdeveniment, és un referent nacional en l’organització i assistència de congressos.
Solunova
Infraestructura, Veu i dades, Sistemes de Gestió, Suport i manteniment, Consultoria, Formació, Seguritat informàtica, Internet, Xarxes, VoIP, Telefonia, Tecnologia, Vallès, Terrassa, Rubí, Sabadell…
Suburbi.net
Art i disseny: Suburbi.net. Galeria on-line de pintura, fotografia, dibuix, etc. Disseny i serigrafia de samarretes tant de noi com de noia. Galeria, comandes i dissenys exclusius. Punts de venda a botigues de Sabadell.
Sumed
Sumed XXI. Subministraments Mèdics. És una empresa de Sabadell dedicada a tot tipus de subministraments mèdics, ortopèdia i rehabilitació. Articles per infermers i professionals de la salut i la medicina englobant amplis camps en medicina.
Suministradora del Vallès
Suministradora del Vallès, SA és una empresa especialitzada en la distribució de material elèctric per instal·ladors professionals en indústries i vivendes. Nascuda el 1950 com una petita tenda, avui dóna feina a 50 persones i ofereix un àmpli catàleg.
Taller Audiovisual
Producció audiovisual per a empreses i particulars de vídeo corporatiu, institucional i social. Nova àrea dedicada a la creació de continguts audiovisuals per a museus. Disseny web. Serveis de comunicació integral per a empreses.
Taller de Manualitats i Arteràpia d’Isabel Bonet (Sabadell)
Taller de manualitats és didàctic, terapèutic, distret, relaxant i divertit. Al mateix temps que decores o restaures una peça compartiràs amb altres alumnes el treball de diferents materials, textures i colors, intercanviant idees creatives i personals.
Taller de MK
Taller de Marketing proporciona suport perquè la seva empresa incrementi la xifra de negoci, reconeixement de marca, posicionant-se al mercat. Assessora en la direcció i gestió empresarial, amb especial èmfasi en les accions comercials i de màrqueting.
Taller de Sabó a Sabadell
Curs inicial per aprendre a fer sabó, amb olis vegetals, amb el mètode de fabricació en fred. Es parla de tot el procés des del principi i s’acaba fent un sabó que us podreu emportar a casa. Es fa el dia 29 de desembre 09. Preu 35 euros.
Taller Torrelles-Isart
A Sabadell, espai concebut per desenvolupar treball i aspiracions artístico-constructives dels seus integrants. Proporciona un espai on poder canalitzar les inquietuds i necessitats dels aficionats al treball en fusta. Reparació d’instruments musicals.
Tancaments.cat
Profesionals del sector de la fusteria de PVC i alumini. Empresa referent a Catalunya desde el 2005. Vidres baixos emissius, control solar o acústics, mosquiteres i persianes amb motor. El millor producte al millor preu. El servei més professional.
Tapa't ... de tapes
Web amb la idea d'oferir un recull de tapes (petits plats) fàcils de preparar a casa. Malgrat la complexitat de la cuina en alguna de les receptes, vol que qualsevol persona pugui ser cuiner/a amb resultats reeixits. Alternatives a les tapes.
Tapisseria Ferrer
Especialistes en restauració de sofàs, cadires, butaques i mobles per entapissar. També butaques i lliteres. Empresa familiar sabadellenca fundada l'any 1940 per Joan Ferrer Romeu, després el fill Eliseu Ferrer Blanes i ara el nét Joan Ferrer i Selva.
Tax Assessoria i Gestió
Auditoria, corredoria d'assegurances. Gestió fiscal, laboral, legal i comptable a tot Espanya. Serveis, història i franquícies. 62 oficines associades repartides per tota Espanya i sempre amb la màxima qualitat de servei garantitzada.
TDAH Vallès
Associació d’afectats dels trastorn per dèficit d’atenció amb i sense hiperactivitat. Fundada el 2002 a Sabadell, per uns pares i mares amb fills diagnosticats de TDAH/TDA, davant l’absència a nivell comarcal d’entitats d’afectats per aquesta patologia.
Team G.a.s.S. Slot
Escuderia slot a Sabadell fundada l'any 1.993. Local amb una pista Ninco de 8 carrils i 58,5 m, pista Andros de 22 m, pista Concept System de 33 m 1/24, 4 trams de ral.li i 5 el fi de setmana de la cursa. Proves del Campionat d'Espanya de Ral.lis.
Teatre del Centre Parroquial Sant Vicenç
Entitat teatral vinculada a la Parròquia de la Creu Alta de Sabadell amb més de 80 anys d’història. El Grup de Teatre Centre P. Sant Vicenç està al barri de la Creu Alta de Sabadell, on disposa de local. La sala té amb un aforament de 243 espectadors.
Teatre del Sol
L'històric edifici de la Cooperativa Sabadellenca, al carrer del Sol, es rejovenia el 1988, amb un esdeveniment cultural d’importància ciutadana. Hi naixia el Teatre del Sol. La seva ambiciosa proposta cultural, informació del teatre, obres i cartellera.
Teatre Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu
Web d’aquest Teatre de Sabadell, antiga fàbrica de tintoreria. Els objectius són acollir i donar suport als creadors de dansa, teatre, circ imatge, arts visuals, facilitar la producció, crear nous programes, formació i mantenir una programació estable.
Teatre Principal de Sabadell
Espai emblemàtic per als artistes i les entitats. És dels edificis més emblemàtics de la ciutat, a més d'un escenari incomparable per acollir una programació artística heterogènia i de qualitat. L'escenari que complementa l'oferta artística de la ciutat.
Teatre Sant Vicenç de Sabadell
El Grup de Teatre Centre Sant Vicenç és una entitat vinculada al barri de La Creu Alta de Sabadell i la parròquia. El teatre és l’eix que vertebra l’activitat de l’entitat, entenent-lo com a element formatiu, fruint el lleure i l’activitat relacional.
Teatre Taxta
El grup de Teatre Taxta del col·legi Bertran de Sabadell, està format per professor, alumnes ex-alumnes, pares i familiars d'alumnes i tot de gent relacionada amb l'escola. El grup va començar l'any 1998 amb l'obra "Oliver" i no ha parat de fer teatre.
TecnoCredit
Societat constituïda per la unió del Col·legi d'Enginyers Tècnics Industrials de Catalunya i el Banc Sabadell, per atendre les necessitats financeres dels associats. 100 Col·legis/Associacions adscrites i més de 138.000 professionals.
Tecnoweb
Pàgina de tecnologia realitzada per l'Institut d'Educació Secundària Ribot i Serra de Sabadell (Vallès Occidental). Hi ha recursos per a l'ensenyament de la tecnologia a l'ESO. Departament de tecnologia de l'IES Ribot i Serra de Sabadell.
Tempjob ETT
Tempojob ETT és una empresa de treball temporal amb oficines a Barcelona i Sabadell. Cerca i gestió de personal temporal per a diferents sectors d’activitat (logística, administració, hoteleria, metal·lúrgia...), dins la demarcació de Barcelona.
Tendals Tiva
Blog on es publiquen novetats i notícies respecte al món dels tendals. La millor ombra, al millor preu. on trobar informació sobre la protecció solar. Tendals Tiva és una empresa amb molta experiència en el sector dels tendals. Traductor automàtic.
Tepui.cat - Alternatives Tècniques i Publicitàries
Alternatives Tècniques i Publicitàries. Empresa dedicada a resoldre qualsevol dubte o problema informàtic i a satisfer qualsevol necessitat al respecte. Programació a mida i disseny de pàgines web i d'imatge corporativa. Serveis informàtics.
Texdam
Empresa de Sabadell, nascuda al 1941. Fabrica teixits de punt: en tintura de fil i tintura en peça, articles de fantasia i elàstics, fibres naturals, sintètiques i artificials, llenceria i pret-a-porter femení i masculí. Planta de fabricació i TexdamNet.
the culito web - el límid és a dins teu
Blog de Miquel Gubianas. Aquí hi ha de tot, una mica barrejat, descompassat, coses afegides a mesura que passen, les notícies més recents de les bacallanades, full-equip del famós "culito", martiri de frikis i autèntic "rompe-chulos" a curses, marxe, …
Tomàs Pardo - Arquitectura Tècnica
Despatx d'arquitectura tècnica especialitzat en projectes i gestió d'obres de reforma d’edificis. També serveis complementaris com la tramitació de cèdules d'habitabilitat, test d'aluminosi, informes tècnics, informes pericials, etc. A Sabadell.
Tonema - Centre de Logopèdia a Sabadell
Tonema és un centre de logopèdia holística situat al centre de Sabadell, on un equip de logopedes us atendran de manera personalitzada. Si com a pares observeu i us feu preguntes en relació a l'evolució del llenguatge del fill o filla, consulteu-nos!
TopBkt
Torneig internacional de bàsquet per a nois i noies categories mini i infantil, que té lloc els dies 6, 7 i 8 de desembre a Sabadell. És la setena edició d’un torneig que organitza el Club Esportiu Escola Pia Sabadell. Per compartir una gran experiència.
Torre de l'Aigua (Sabadell)
Construïda el 1918, s'hi emmagatzemava l'aigua del Ripoll per distribuir-la a la població. Va funcionar des del 1922 fins al 1967. Forma part dels 100 elements del Patrimoni Industrial de Catalunya per la seva singular construcció de formigó armat.
Tot cotxes
Pàgina de Rubén Guirado Naranjo, des de Sabadell, on hi trobem algunes de las marques de cotxes més importants: Nissan, Porsche, Ford, Ferrari, Enquesta, ...
Transports Urbans de Sabadell
TUS, Soc. Coop. C. Ltda. (Transports Urbans de Sabadell) fou constituïda l'any 1982 per treballadors agrupats en una coopera-tiva de treball. El transport urbà de la ciutat de Sabadell, la mobilitat dels ciutadans, línees en funcionament, etc.
Trashmovies
Pàgina d'aquesta jove productora cinematogràfica sabadellenca. Informació general de la companyia, història, curts, fanzines, Halloween!, TrashTale, 666 III, links, Animacions i projectes personals de video, …
Trasserra Perruquers
Pere Trasserra i Josep Trasserra inicien l'activitat comercial d'una barberia familiar l'any 1942, des de llavors sempre s'ha combinat el caràcter tradicional amb les darreres innovacions del sector. Centres situats a la ciutat de Sabadell i Matadepera.
Ts Gestió
Ts Gestió es una empresa vallesana, formada per un equip de professionals especialitzats en l'assessorament del comerç i de les pimes. També tota mena d'assessorament fiscal, laboral i comptable. Des de Sabadell.
Txacolí
Petit bar-restaurant a Sabadell des de fa 10 anys, orientat com a negoci familiar. Al matí esmorzars a base d'entrepans, tapes o pastes i cafè amb llet. Al migdia un menú de dilluns a divendres per 9,50 € i menú especial els dissabtes a 12,20 €.
Txetxènia, Trenquem el Silenci
Campanya de La lliga dels Drets dels Pobles és una entitat de Sabadell amb 30 anys d'experiència en el món de la cooperació. Notícies recents del conflicte i una extensa documentació, i informació general sobre el conflicte i el país.
Un Espai on Trobar Museus - Almuseo.com
En aquesta web trobareu museus de Catalunya i de la resta de l'Estat espanyol. Notícies, jornades i congressos dels museus, activitats, últimes novetats i dades diverses.
Unió Bàsquet Sabadell
La Unió neix l’any 1990 per impulsar el bàsquet de Sabadell i comarca i situar-lo en un alt nivell competitiu. Ho subscriuen les entitats: CN Sabadell, CE Escola Pia, St Nicolau, Salesians i SIP (Sallarès i Pla). Club i equips. Pavelló de Sol i Padrís,
Unió Ciclista Sabadell
L’entitat surgí d'uns aficionats al ciclisme, després de 88 anys de lluita i sacrifici ininterromputs. Continua recollint en cada generació ciclista que van passant per la directiva, l’herència de protegir digna i integrament el seu prestigi i història.
Unió d’Esglésies Baptistes de Catalunya
Neix amb la vocació de ser un estri de comunicació i d’informació a l’abast de les Esglésies Evangèliques de Catalunya, i de qualsevol altre persona o institució. Trobareu aquí, tot el relacionat amb la nostra fe i doctrina, el directori d’enllaços.
Unió Excursionista de Sabadell
Conseqüència de la unió de les entitats excursionistes de Sabadell. Amb més de 25 anys d'unió i 90 anys d'excursionisme a Sabadell, ha escrit la història cultural i esportiva del coneixement, l'estimació i el respecte a la natura. Seccions i dades.
Unió Faristolaire
El Blog de la Unió Faristolaire d'Scrabble en català, sorgit de l’Institut Ferran Casablancas de la ciutat de Sabadell. Campionats, rànquing de jugadors i normes i reglaments. La web oficial (http://www.scrabbleuf.cat/) no és operativa.
Unió Subaquàtica Sabadell
Unisub Sabadell és un dels clubs mes importants de Catalunya i d'Espanya, amb 600 socis. Fundat l'any 1958, és pioner en el submarinisme i en aquest moments s’està fent el llibre dels 40a anys del club.
Urano Data
Pàgina de Unsolcor Grup humà solidari, que es presenta com a font d’ajuda a col·lectius en situació precària i mitjans precaris. Programes de gestió dirigigits per a diversos sectors d'empreses. La pàgina no té la versió en català operativa.
Urgències Oftalmologia - Sant Cugat
La primera Web d'oftalmologia en català. Divulgació per als pacientes sobre les malalties dels ulls i consells davant les urgencies oculars. Consulta per e-mail gratuita. Telèfon d'urgencies a Sant Cugat i Sabadell 24 hores.
Uroz Rubio - Família
Pàgina web de la família Uroz Rubio (Josep Uroz, Susanna Rubio, Oriol Uroz i Núria Uroz). Treball de recerca penjat. Informació del taller de guitarra (Centre Cívic de Sant Oleguer).
Valero Forn Tradicional
Apassionats del pa, sempre cerca els millors ingredients i tècniques d’elaboració. El pa es fa amb quatre ingredients: aigua, farina, sal i llevat. Treballem amb els fariners per assegurar que utilitzem la millor farina de les millors varietats del blat.
Vallès Occidental per la Independència
El país és la seva gent. Només l’actitud decidida de la societat civil catalana empenyerà la classe política catalana a aconseguir allò que és un clam majoritari: la independència. Al Vallès Occidental estem a la majoria de pobles i ciutat coordinats...
Vàlua
Plataforma d'Entitats del Tercer Sector de Sabadell. Formada per entitats de la ciutat i l'Ajuntament de Sabadell, representat per Promoció Econòmica i Serveis Socials. Treball per millorar la qualitat de vida dels col·lectius amb inserció sociolaboral.
Vapor Llonch. Fàbrica d'oportunitats
El Vapor Llonch, Promoció Econòmica i Comerç de l'Ajuntament de Sabadell, treballa per oferir una oportunitat a qualsevol ciutadà per encaminar el seu futur professional, trobar una feina, millorar la seva formació, adquirir experiència laboral, ...
Vèlia Bach Il·lustracions
Vaig neixer a finals d'un estiu de 1982 a Sabadell. He cursat els meus estudis aquí. Sóc dissenyadora, de l'Escola Superior de Disseny ESDI, vaig cursar el Postgrau d'Il·lustració creativa a EINA i se'm va obrir un nou món.
Vèrtic Runners
Web del Vèrtic Runners. El Vèrtic Runners és un equip de corredors de diferents nivells que comparteixen els mateixos objectius i il.lusions, … divertir-se, correr per la muntanya i millorar. Activitats, notícies i altres dades d’interès de l’equip.
Vespa Club Sabadell
Web oficial amb les activitats, notícies, galeria d’imatges i fòrum. Com a entitat de la ciutat fem una exposició de les motos cada any a la Festa Major de Sabadell. Us animem a portar la vostra vespa o la moto clàssica Plaça Marcet, per exposar-les.
Vet's Salut i Medicina Veterinària
Cinc hospitals veterinaris oberts 24 hores del dia. Disposa d'instal·lacions i equips únics en el món veterinari. L'equip de Vets està format per 10 persones com a personal auxiliar i 17 persones com a veterinari. Tots ells dividits per especialitats.
Via Corso
Fabricant de roba per a home i per a nen. Via Corso, S.L., fundada el 1988, és una empresa amb una dilatada experiència en el mercat de la confecció, i que intenta, amb tots els seus productes satisfer a un públic igualment jove i exigent.
Via Núvia
Pàgina de Via Nuvia de Sabadell. Via Nuvia és una botiga especialitzada en vestits de núvia a Sabadell. Ofereix vestits diferents, originals i molt personals i proposa complements de núvia. Col·leccions exclusives, vestits únics i atemporals.
Viatges Vallès Tour
Pàgina oficial de Viatges Vallès Tour. La teva agència de viatges. Viatges a mida, fes realitat el teu somni. També som especialistes en viatges de noces. Les nostres rutes, ... Consultan's.
Vibasport
Pàgina de Vibasport. Vibasport és una botiga on line de material d'escalada, alpinisme i altres esports outdoor, amb seu a Sabadell i amb enviaments gratuïts arreu. Esports, marques, productes per temàtiques i informació diversa.
Vilaweb Sabadell
Diari indepentdent. Notícies locals de Sabadell i els serveis adicionals de Vilaweb. És un diari d'informació general amb algunes edicions locals.
Vimusa
Web de Vimusa, Habitages Municipals de Sabadell. Mentre estem creant el web, en aplicació a la llei de contractes del sector públic, hem activat els enllaços: Perfil del Contractant, licitacions en curs i licitacions en curs empreses participades.
Visita Sabadell
Del web oficial de la ciutat de Sabadell, amb continguts, informacions i serveis d'interès general, dirigit a les persones que viuen a la ciutat o que desitgen conèixer-la, a entitats, a professionals i a les empreses.
Visita Virtual Passeig de Sabadell
Les obres del Passeig de la plaça Major de Sabadell són més a prop. S'inicia ara una nova etapa per aquest espai central i emblemàtic de Sabadell. Un espai que s’ha pensat per a les persones, com un punt de trobada i un eix cívic i comercial…
Voleibol - Club Natació Sabadell
Pàgina de Marc Talló, un jugador del club, amb informació de l'equip sènior "B" de Voleibol del Club Natació Sabadell, el millor equip de volei de Catalunya i un dels millors d'Espanya: Jugadors, campionat i altres dades.
Vols Sabadell
Solidaritat i Cooperació. Vols és una ONG per a la solidaritat i la cooperació amb els infants i joves dels Països del Sud. Neix el 1991 fruit de la promoció del voluntariat social i cristià i la col·laboració de joves d'ambients salesians de Catalunya.
Web Policial de Catalunya
No és oficial i el seu contingut és informació i documents de caràcter públic de o en relació a les Forces i cossos de Seguretat operatius a Catalunya. Mossos d'Esquadra, Cos Nacional Policia, Guàrdia Civil, Escola de Policia de Catalunya, Local…
webpolicial
Web de les policies de Catalunya, fet per Víctor Argelaguet Foret, agent de la Policia Municipal de Sabadell. Armes, banc de proves, comissaries, cossos al món, cooperació internacional, drets humans, detenció, drogues sintètiques, emergències…
Xalest Escola-Taller
Entitat de serveis integrals, fundada a l’any 1983, que ofereix formació i ocupació a persones amb discapacitat psíquica. Escola d'educació secundària obligatòria modificada. Prolaboral Xalest de serveis ocupacionals i Xalest Disseny d’inserció laboral.
Xavi Vidal & Berni Mora
L'associació comença a funcionar el 1998 dins l’estudi i amb les cançons del creatiu treball a Vital.pop. després vindran tot un seguit d’àlbums amb les seves gires i promocions corresponents: 2.001/.XVB Intro. 2.004/.XVB Després, aurora. 2.005/.XVB.
Xeviot
Empresa dedicada a la venda i confecció de moda d’home, amb 40 anys d’experiència en el sector multi-marca, especialitzats en vestir a nuvis i acompanyants, així com també en vestir i uniformar a executius, comercials i empreses de tots els àmbits.
Xpresa Comunicació i Disseny
Pàgina web de l’empresa sabadellenca Xpresa Comunicació i Disseny. És un estudi de disseny gràfic i publicitat per a empreses i negocis. Està composat per un equip de professionals amb experiència en la promoció de la imatge corporativa.
Xucum
Empresa terrassenca amb més de 15 anys en el sector, sent intermediaris. Metalisteria en alumini, ferro i inoxidable. Vidres de tot tipus: aparadors, vidre trempat, separadors oficines... Tot tipus de persianes domèstiques i metàl.liques.
Xurreria La Floresta Sabadell
A Xurreria La Floresta elaborem els propis productes des de l'any 1924, mantenint la tradició i l'artesania que passa de pares a fills en 5 generacions. Gaudiu degustant els productes ja que el nostre desig és que difruteu d'un bon esmorzar o berenar.
Zona TT
Zona TT una botiga distribuïdora de material de tennis de taula i assessorament tècnic d'aquest esport. Accesoris per a taules, bosses i fundes, calçat i complements, cola, colibrí (high protection), fustes, gomes, prova el material, i ofertes exclusives.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT