SONEIXA


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
Pc Hardware


 

WEBS relacionades amb el tema

Adolfo Gil y Morte
Adolfo Gil (Soneixa, 1860-València, 1929) fou un metge i polític. El 1880 es llicencià en medicina i ciències a la Universitat de València, i arribà a ser-hi catedràtic de fisiologia. Assolí gran prestigi com a metge en campanyes contra la tuberculosi.
Ajuntament de Soneja
Web oficial de l’Ajuntament de Soneixa (Soneja oficialment), vila i municipi de la comarca de l’Alt Palància. Inclou informació de l’ajuntament, bans, el poble, directori, turisme, galeries de fotos, l'oratge, formació i treball i fòrum.
Arxiu Històric Electoral Soneja
Pàgina d’Argos (Presidencia de la Generalitat Valenciana), de l’Arxiu Històric Electoral, informe sobre Soneixa. Resultats electorals recents, evolució dels resultats electorals, evolució del % dels vots. Gràfiques estadístiques.
CerCAT Soneixa
Primer cercador territorial en valencià a Soneixa (Alt Palància). L'Alt Palància és una comarca castellanoparlant del País Valencià.
Església de Sant Miquel Arcàngel de Soneixa
L'església parroquial del municipi de Soneixa (Alt Palància, País Valencià), consagrada a Sant Miquel Arcàngel, data de mitjans del s. XVIII i està situada en un petit turó, al costat de l'antiga casa-palau dels ducs de Montellano. Descripció.
La Dehesa
El Paratge de La Dehesa és un Paratge Natural Municipal i Microreserva de flora del municipi de Soneixa (Alt Palància). Declarat per la Generalitat Valenciana l’any 2002. Centre d'Interpretació a l'antiga Casa de Peones Camineros de principis del s XX.
La Font de Sant Joan
És una font del terme municipal de Senterada, al Pallars Jussà, dins del territori del poble de Reguard. Està situada a 1.255 m., al nord-est de Reguard, al capdamunt de la vall del barranc de Sant Joan, a prop i al nord-oest del Roc de Sant Aventí.
Parròquia de San Miguel Arcángel - Inventari de les campanes
El primer cos una torre del veí palau medieval, i és de maçoneria, amb cantonades de carreus. El segon, de les campanes i el tercer són de maó revocat. La torre és d'extraordinari interès. La versió en valencià no és operativa.
Soneixa - Enciclopèdia.cat
Municipi de l'Alt Palància, a la zona de llengua castellana del País Valencià. El terme es troba a la vall mitjana del Palància, drenat per la rambla d'Assuévar. És accidentat al N pels contraforts meridionals de la serra d'Espadà (Palomeras, 609 m.).
Soneixa - Viquipèdia
Soneixa és un municipi del País Valencià a la comarca de l'Alt Palància. La seua economia es reparteix gairebé a parts iguales entre l'agricultura, la indústria i el sector serveis, encara que darrerament pot ser hi guanye terreny el sector industrial.
Soneja - Civis
Canvi d’URL! Sistema d'Informació Municipal. Dades contingudes al Registre d'Entitats Locals. Informació relativa a la composició política del consistori, empreses públiques, organismes autònoms i consorcis i dades històriques del municipi.
Soneja - Institut Valencià d'Estadística
Dades municipals de Soneixa (Alt Palància), de l’Institut Valencià d'Estadística. Informació relativa al territori, medi ambient, població, treball, obres, eleccions, cadastre, pressupost municipal, infraestructures i equipaments municipals.
Soneja - La Llum de les Imatges
Pàgina de la Fundació La Llum de les Imatges, amb breu informació turística del municipi de Soneixa (Alt Palància). Els principals llocs per a visitar al poble, les seues festes parroquials fotografies i alguns enllaços relacionats.
Soneja - Turisme Castelló
Dades generals del municipi, medi social, recorregut urbà i paisatge. Situada a la comarca de l'Alt Palància, a la vall del riu Palància, en una important via de comunicacions, fet que ha afavorit els seu desenvolupament històric…

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT