VILALLONGA


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
CerCAT Índex d'Internet


 

WEBS relacionades amb el tema

Ajuntament de Vilallonga
Web oficial de l'Ajuntament de Vilallonga, a La Safor. Estem adaptar-nos al nostre temps, per donar un millor servei al ciutadà. Informació, organització del municipi. El contingut de la web en valencià, és mínim.
Arxiu Històric Electoral Villalonga
Pàgina d’Argos (Presidencia de la Generalitat Valenciana), de l’Arxiu Històric Electoral, informe sobre Villalonga de La Safor. Resultats electorals recents, evolució dels resultats electorals, evolució del % dels vots. Gràfiques estadístiques.
Associació Cultural Correllops
Associació cultural que fonamenta la seua activitat en els correfocs. A partir d'ací desenvolupa activitats diverses. Una empenta a la cultura, organitzada i promoguda per les mateixes persones que van a consumir-la, és a dir la cultura popular.
Bloc Nacionalista Valencià: Vilallonga
Web del Bloc a Vilallonga. Alguna cosa no estarà funcionant bé al municipi quan el Síndic ha posat a l’Ajuntament com a exemple del que no s’havia de fer en urbanisme i quan el TSJ manté paralitzat el PAI del camp de golf en un altre contenciós.
BTT Villalonga
Nova penya ciclista per a persones majors de 13 anys. Si algú es vol apuntar que envie un correu, i li enviarem el formulari de inscripció. En el calendari ficarem eixides per a fer els caps de setmana (des de Villalonga). Activitats i fotos.
CerCAT Vilallonga
Primer cercador territorial en valencià de la ciutat de Vilallonga de la Safor a la comarca de la Safor.
Els Llicsons
Els llicsons és un grup de rock en valencià afincat a La Safor. Fan cançons pròpies i versions d'altres dels '70-'80 (i alguna més moderna) adaptades al valencià. El grup es forma al 2000. D'aquesta formació segueix Joan, Alvaro i Ferran.
Filà Masers Villalonga
Espai de la Filà Masers Villalonga (Vilallonga de La Safor). Inclou informació general de la filà: les activitats, vídeos, seguidors, blogs i webs de Vllallonga de La Safor, etiquetes i altres pàgines de masers a tot el món.
La Vall de la Safor
La Vall de la Safor és un espai per a la investigació i divulgació de la història local de la vall de la Safor, que parteix de la perspectiva entusiasta del poeta vilallonguer J.Mascarell i Gosp i que fixa els seus limíts en el camí del coneixement.
Notícies a La Safor
Pàgina en creixement exponencial sobre La Safor i els seus pobles. Notícies, pol·lèmiques, actes culturals, enllaços i cercadors. Des de Vilallonga de la Safor (a Safor). La pàgina no s'actialitza des de l'amy 2000.
Penya Lloberos
Blog de la Penya Lloberos, La Penya es fundà l’any 2004, per les espectatives d’alguns veterans aficionats al fútbol de Villalonga que no aconseguien quadrar amb les dues penyes ja existents en la població de Vilallonga de la Safor.
Plataforma pels Pobles de la Safor
Vincle d'unió d'entitats ciutadanes, sindicals i culturals i es constitueix amb el fi de coordinar el treball de diverses associacions de caire comarcal en defensa del patrimoni arquitectònic, mediambiental, els nuclis rurals i la nostra cultura.
Vilallonga - Civis
Canvi d’URL! Sistema d'Informació Municipal. Dades contingudes al Registre d'Entitats Locals. Informació relativa a la composició política del consistori, empreses públiques, organismes autònoms i consorcis i dades històriques del municipi.
Vilallonga - Institut Valencià d'Estadística
Dades municipals de Vilallonga (La Safor), de l’Institut Valencià d'Estadística. Informació relativa al territori, medi ambient, població, treball, obres, eleccions, cadastre, pressupost municipal, infraestructures i equipaments municipals.
Vilallonga - Viquipèdia
Vilallonga (en castellà Villalonga). Municipi del País Valencià, comarca La Safor. Situat en l'extrem sud-est de la província de València, en les faldilles septentrionals de la serra de La Safor, limit amb la província d'Alacant.
Vilallonga i la Safor
Web creada el març de 1998, encara té molta feina per davant, sobre la Safor, turisme, cultura, política i en particular sobre el poble de Vilallonga. Esperem que els interessats ens ajudeu i sapigueu que la pàgina estarà en contínua construcció.
Villalonga Club de Futbol
Blog oficial del Villalonga Club de Futbol. Activitats, partits, notícies, fotografies, classificacions dels equips, enquestes sobre l’equip, vídeos, arxius del bloc, calendari, temporada. Foto oficial del Villalonga 2007-2008.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT