CERTERS


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
Pc Hardware


 

WEBS relacionades amb el tema

CerCAT Certers
Primer cercador territorial en català exclusiu de webs de Certers, poble de la Parròquia de Sant Julià de Lòria, al Principat d'Andorra.
Certers - Estadística d'Andorra
Pàgina amb informació de la població per pobles del Principat d’Andorra, a càrrec del Departament d’Estadística d'Andorra del Govern d’Andorra. Gràfica de població a través dels anys en aquest poble de la Parròquia de Sant Julià de Lòria.
Certers - Viquipèdia
Certers (també escrit Serters o Certés) és un nucli de població del Principat d'Andorra situat a la parròquia de Sant Julià de Lòria. L'any 2009 tenia 73 habitants. Referències emprades i coordenades de situació del poble.
Paisatge Cultural de la Vall del Madriu-Perafita-Claror
Aquest territori representa prop d’un 10% de la superfície d’Andorra, i es reparteix entre terrenys de les parròquies d’Encamp, Andorra la Vella, Sant Julià de Lòria i Escaldes-Engordany. una cinquena part del territori andorrà.
Rutes a Certers (Andorra)
Rutes a Certers, Andorra (general) (Andorra). 54 Gr 7 De Andorra a Tarifa 3ª etapa Aixirivall-La Seu d'Urgell 19,91 quilòmetres - Moderat - per bornem aprop de Certers (Andorra).
Rutes senderisme a Certers (Andorra)
Rutes senderisme a Certers, Andorra (general) (Andorra). 54 Gr 7 De Andorra a Tarifa 3a etapa Aixirivall - La Seu d'Urgell de 19,91 quilòmetres. Està moderat per bornem. Aprop de Certers (Principat d’Andorra).
Serters - Enciclopèdia.cat
Poble (1 315 m alt) de la parròquia de Sant Julià de Lòria (Andorra), al N de la vila, en un coster, a la dreta del riu de Serters, afluent, per l'esquerra, de la Valira. La seva població de de 78 habitants [any 2009].
Temps meteorològica a Certers, Andorra
Temps meteorològica d'aquí a Certers, Sant Julià de Lòria (Principat d’Andorra). Lat:42.46 Lon: 1.50 elevació mitjana: 1383m. (mapa). Butlletí meteorològic actual estimat. Rel. humitat, vent, visibilitat i pressió atmosfèrica.
Travessa de les Tres Parròquies
Travessa popular d'Andorra. Consta de tres circuits per a tots els públics: Un circuit exigent per als adults, un circuit per gent gran i un de gincama pels més petits. Sortida de Certers (Sant Julià de Lòria) i arribada a l’Estació de la Rabassa.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT