ESPLAI


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
Pc Hardware


WEBS relacionades amb el tema
Adedi Lleure
Blog d’Adedi, secció de lleure de l’AMPA del Col·legi Amor de Déu de Barcelona. Enguany les activitats extraescolars de dimarts i dijous són bàsquet, escola de bàsquet, psico i Iniciació esportiva. Us anirem informant de l'evolució d'aquestes.
Anncon Lleure i Oci
Anncon Lleure i Oci. Casal a Santa Cristina d'Aro, una alternativa educativa i de lleure, on els fills/es poden gaudir de les vacances escolars en un entorn proper i conegut, ampliant així el seu marc de relacions i formant-se com a persones.
Aprén Jugant
Ventall d'opcions d'educació en el lleure. Activitats exraescolars, activitats esportives, casals d’estiu, menjadors, etc. Des de l’any 2002 contribuieix al desenvolupament integral de l’infant mitjançant, activitats fora d’horari escolar en ambient lúdic
Ascalfò - Associació Catalana de Lleure Formatiu
Grup de voluntaris/es, professionals i especialistes del lleure, educació, espectacle, turisme, estudiants/es, etc. Compartim objectius: conservar el patrimoni natural, cultural, etnològic, paisatgístic i l'educació i formació de persones en temps lliure.
Associació Casal Claret de Vic
Espai on es troben persones de procedències, cultures i creences diverses. Escola de la Pau, Coordinadora d'Associacions d'Immigrants, espais de diàleg interreligiós i d'aprofundiment. Llibres, revistes, materials i entitats que l’integren.
Associació Catalana d’Empreses del Lleure, l’Educació i la Cultura
Web de l’Associació Catalana d’Empreses del Lleure, l’Educació i la Cultura. L’associació agrupa cases de colònies, serveis educatius i escolars, gestió d'equipaments, associats, butlletí, i serveis.
Associació Catalana de Lleure Xauxa
Informació no oficial de l’Associació Catalana de Lleure Xauxa. Horari: dilluns, dimarts, dimecres i dijous de 09:00 h a 14:00 h i, de 16:00 h a 18:00 h Divendres de 09:00 h a 15:00 h. La seva pàgina oficial “http://www.icxauxa.es” ja no és operativa.
Associació Club Daumar
Club relacionat amb l’Opus Dei. Ofereix a les famílies un lloc on els fills puguin realitzar, juntament amb els seus amics, un conjunt d'activitats extraescolars: estudi assistit, idiomes, cultura, esport, les ciencies i noves tecnologias, aficions, etc.
Associació Cultural Carena
Centre d'activitats extraescolars amb 40 anys d'experiència al servei de la família. Ofereix un ampli i variat ventall d'activitats per a noies de 6 a 17 anys, en un clima alegre i de confiança, Col·labora amb les famílies en l'educació del temps lliure.
Associació de Lleure Imaginarium
Associació de lleure fundada l’any 1997 al Prat de Llobregat (Baix Llobregat). Fomet de l’integració i promoció d'activitats de lleure, pensades amb la intenció de no discriminar cap persona per raons de salut física, psíquica, sensorial ni orgànica.
Associació de Lleure La Bufera
Va néixer a l’any 2001 a Ponts (La Noguera), però benia de la fundació de l’any 1963 d’Amics de l’Escalada. Actualment treballa pel poble i pels seus infants. Dinamització de festes locals, procurant una participació activa en les nostres tradicions.
Associació del Lleure El Gripau Blau
Pàgina de l’Associació del Lleure El Gripau Blau dedicada a l’esplai juvenil i de lleure a la ciutat de Badalona (el Barcelonès). L’associació comprén quatre seccions: Esplai Massagran, Kasal de Joves KAJA, Bufons del foc, i El Clan.
Associació Educativa Can Palet
Centre d'Esplai infantil i centre diari Can Palet, de Terrassa, dedicats a la inclusió i l’educació. El centre està federats al MCEC, de la Fundació Pere Tarrés, i a FEDAIA. Centre diari, centre d’esplai, casals, colònies i finançament global.
Associació Educativa Can Palet
Web de l’Esplai, Casals i Colònies de Can Palet de Terrassa (Vallès Oc.). Es tracta d’una associació educativa que realitza esplai setmanal, casals i colònies de vacances per treballar l'educació en el lleure dels infants i joves la ciutat de Terrassa.
Associacio Educativa i Cultural La Trampolina
Web de l’Associacio Educativa i Cultural La Trampolina d'Esparreguera (Baix Llobregat). Inclou les seves notícies i activitats. Casals d’estiu a Castellví de Rosanes. Envia'ns la teva adreça de correu si vols rebre els titulars de la nostra entitat.
Associació Educativa Itaca-els Vents
Entitat del barri de Collblanc-Torrassa a l'Hospitalet de Llobregat. Des de fa 34 anys es dedica a l'educació en el lleure dels infants i joves del barri. Acull a 290 participants per curs, en dos projectes: Grup Itaca-els Vents i Casal dels Vents.
Associació Excursionista Polinyà - El Grup de Polinyà
Web del Grup: Associació Excursionista Polinyà i El Grup de Polinyà (lleure educatiu). L’associcació es basa en el treball de voluntaris, amb experiència i formació en els camps de l’excursionisme, el lleure, la cultura i la natura. Programes.
Associació Infantil i Juvenil Es Molí
Són molts els nins, joves i monitors que han anat passant any rere any pel nostre molinet... Som un equip de monitors i monitores que, des del voluntariat, dedicam el nostre temps a educar joves i infants en el temps de lleure, transmetent-los uns valors…
Associació Infantil i Juvenil Esplai Castellnou AIJEC
Web amb dades de l'Associació Infantil i Juvenil Esplai Castellnou. Col·legi Sant Ermengol, d’Andorra la Vella. L'associació infantil i juvenil esplai castellnou té infants i joves entre 6 i 25 anys. Formar humanament i cristianament els joves.
Associació Juvenil Centre d’Esplai Lluna Nova
L’Associació Juvenil Centre d’Esplai Lluna Nova va néixer a Bunyola (Mallorca) l’any 2003. La finalitat és la realització d’activitats d’esplai, culturals, esportives i d’oci en general, promoció i realització d’activitats de caire socio-cultural.
Associació Juvenil Esquitx
L'Associació Juvenil Esquitx, fundada l’any 1990 a Sabadell. És una entitat sense lucre que treballa en favor de la inclusió social de la infància, l'adolescència i els joves, a través de l'educació en el lleure i l'acció social. Els seus objectius.
Associació Professionals de Joventut de la Comunitat Valenciana
Després de dècades de polítiques de joventut, als municipis, a la Generalitat, des de les associacions de joves i consells de joventut és hora consolidar un espai de reflexió i acció comú de totes les persones que professsionalment es dediquen a l’àmbit.
Associació Young Life
Crea i desenvolupa tot tipus d’activitats i accions orientades a defensar l’educació i el desenvolupament integral físic, intel·lectual, emocional i espiritual del jove i l’adolescent. Contribuir a la formació i educació en valors i principis cristians.
Ateneu Cambrilenc
Associació fundada al 2009, que planteja l’activitat principal dins del lleure (esplai i agrupament escolta amb especialitat marina), amb esperit d’integració que engloba nouvinguts i persones amb disminució, compromís social amb la ciutat que els acull.
Ateneu Rítmic
Formació i Espectacles. Associació de 90 asociats t'ofereixen tot tipus d'espectacles de musica, percussií i dansa. També clases de tabals de diables, percussió, llatina brasilera, timbal tradicional, etc.
Aula 2
Web d’Aula2. Entitat de serveis socioculturals i de dinamització del temps lliure, fundada amb la intenció de ser una eina de recursos per a les institucions educatives. Activitats d'educació en el lleure d'infants i joves. Creada a Barcelona el 1991.
Aula d'Esplai del Vallès
Aula d'Esplai del Vallès, part del Moviment d'Esplai del Vallès. Activitats esportives i de lleure. Formació de monitors i educadors en el lleure i formació de directors. Monogràfics formació monitors, assessorament, borsa de monitors i cases de colònies.
C.E Sant Joan
El Centre d'Esplai Sant Joan és un grup de la Parròquia, on els nois i noies comparteixen el temps lliure amb companys i gaudeixen d'una educació fonamentada en el coneixement de la persona, missatge de Jesús i en la vivència dels valors.
CAE La Llar del Vent Sabadell
Us deixem unes quantes fotografies dels campaments penjades. Durant els següents dies n’anirem afegint més, a mesura que les anem recopilant totes. Moltes gràcies a tothom per haver participat a les nostres activitats, i gràcies per la confiança.
Can Rossell Natura
Empresa que promou el lleure i l’educació ambiental, servint-se d’un espai idoni com és Subirats (Alt Penedès). Ampli ventall d’activitats per petits i grans, famílies i grups, escoles i centres d’oci, itineraris, tallers, cursos i xerrades temàtiques.
Casal Cervià de Ter
Casal especialment intens. Una gran gimcana de jocs tradicionals, la nit al Casal amb un gran joc de nit (llàstima de la pluja, perquè ho vam haver de fer tot dins el Pavelló, però va ser igualment molt divertit) i vam acabar el Casal el amb jocs d'aigua.
Casal d’Estiu de Mediona CEM Educació en el Lleure
CEM Casal d’estiu de Mediona, Alt Penedès. Educació en el lleure infantil i juvenil. Organitzat per l’Ajuntament de Mediona des de l’Escola Municipal d’esports juntament amb l’Esplai Bolet, dirigit a nens i nenes de 3 a 18 anys.
Casal de Setmana Santa de Llinars del Vallès
Casal de Setmana Santa, organitza el Centre Excursionista Llinars del Vallès, Creat, pensat i dissenyat per a tots els nens, nenes, nois i noies que vulguin pasar quatre dies realitzant tot un gran ventall d’activitats esportives, lúdiques i socials.
Casal d'Estiu de la Girada
El Casal d'Estiu és fa al local de l'Associació del 29 de juliol al 9 d'agost i del 2 al 9 de setembre de 9 a 13 h. Enllaç al full d'inscripció. El casal d'estiu té lloc durant els mesos de agost i setembre amb participació d'una trentena de nens i nenes.
Casal d'Estiu Strankis - Canet de Mar
El Casal d'Estiu Strankis va néixer a Canet de Mar fa més de trenta anys i cada estiu segueix oferint les activitats pels nens i nenes del poble. Un casal on els vostres fills poden gaudir del lleure a través de jocs, tallers, gimcanes i sortides.
Casal El Papiol
Espai on infants i joves tenen programació d'activitats pensada en funció de les edats. Tot això lligat a un centre d'interès setmanal. Tota la informació del casal, fulla d’inscripció, plannings d’activitats i menjador i fotos de la setmana.
Casal Jove La Gresca
Entitat que treballa des del 1994 al barri del Pont Vell-Tiana i Quatre Cantons de Cerdanyola del Vallès i Ripollet, educant infants i joves en temps lliure amb vocació transformadora i d'inclusió social. Aquests 15 anys són la història d'un projecte.
Casal Les Arrels
Pàgina web del Casal Les Arrels, esplai infantil de l’Escola Les Arrels, organitzada per l’Associació de Mares i Pares de l’Escola Les Arrels del municipi de Salt (El Gironès). La pàgina també inclou les fotografies de les activitats realitzades.
Cata Cric
L’Àlvaro, l’Andrea i la Marta, joves emprenedors del món del lleure, formats en l’àmbit de l’educació no formal, que amb empenta i il·lusió ens embranquem en aquest projecte per tal de dur a terme diferents activitats lúdiques, formatives, i esportives.
CE la Cadernera i CJ Tramuntana
Blog d’aquest grup d’esplai d’Esporles (Mallorca). Aquí us presentam els campaments que tenim preparats per aquest estiu. Un a Hipocampo (Cales de Mallorca) per als més menuts i un altre a Astúries per als més grans.
CEIJ Gavina
Web del CEIJ Gavina, Esplai Gavina, associació d’educació en el lleure fundada l’any 1976. La seva adreça: Plaça Lindavista, s/n - 08940 Cornellà de Llobregat (Barcelona) Tel. 93 375 28 00. La pàgina es troba en procés de construcció.
Centre d’Esplai Gaspar de Portolà
Des del 1991, als locals de la Parròquia de Santa Maria, l'Ajuntament de Balaguer i l'Ajuntament de Vallfogona de Balaguer ha tingut la seva seu el Centre d'Esplai Santa Maria. Per infants de Balaguer i Vallfogona de Balaguer i pobles dels voltants.
Centre d'Esplai Boix
Entitat d’educació en el lleure laica i progressista que porta ja més de 30 anys en funcionament. L’Esplai Boix està federat a ESPLAC (Federació d’Esplais Catalans), i com a membres del Sector Barcelona participa activament en el seu funcionament.
Centre d'Esplai Club Amigos
El Centre d'Esplai Club Amigos, és una associació de joventut/lleure sorgida als Salesians de Terrassa (Vallès Occidental). Esplai, centre juvenil, casal d’estiu, links, monitors i serveis de notícies. El centre compta amb uns vuitanta membres.
Centre d'Esplai Corbera
Pàgina site del Centre d'Esplai Corbera (Baix Llobregat). Expliquem les activitats, obres, campanyes, la nostra tasca, ideari, estatuts, cançons, colles, enllaços i a on ens podeu trobar. Web fet per Regina Rovira i Serra.
Centre d'Esplai Drac Màgic
Per a nosaltres l'esplai és un punt de referència, de trobada, un espai d'intercanvi d'experiències amb l'objectiu d'adaptar els nostres propòsits educatius a la realitat del temps i les necessitats dels nostres nens i nenes.
Centre d'Esplai Drac Màgic- Bloc
Fundat l’any 1989. Tot comença l'any 1979 amb l'esplai laic La Xiruca, situat al barri de Sant Joan i lligat a l'Associació de Veïns d'aquest barri. Esplai dissabtes a les tardes, sortides caps de setmana i a l'estiu: colònies, campaments i rutes.
Centre d'Esplai El Nus
Som una associació sense afany de lucre que treballa per l'educació en el lleure d'infants i joves de Sant Joan Despí. L'entitat la formen treballadors/es i voluntaris/es que amb el seu esforç contribueixen a enriquir la vida social del nostre municipi.
Centre d'Esplai La Branca
Web del Centre d'Esplai La Branca de Sabadell. Grup d'esplai de la parròquia de Sant Viçens de Jonqueres. Església de la Plaça Creu Alta de Sabadell. L'ideari d'un esplai és el recull d'idees en les que aquest creu i en les que pretén educar.
Centre d'Esplai La Canya
Nou blog del Centre d'Esplai La Canya de Viladecavalls (Vallès Occidental). Informació de totes les activitats que aquest centre d'espai i lúdic realitza; activitats, horaris d'esplai, revista, grups, arxius del web, …
Centre d'Esplai La Gresca
Entitat que treballa des del 1994 al barri del Pont Vell-Tiana i Quatre Cantons de Cerdanyola del Vallès i Ripollet, educant infants i joves en temps lliure amb vocació transformadora i d'inclusió social. Aquests 15 anys són la història d'un projecte.
Centre d'Esplai l'Arca
Arca entitat dedicada a la realització de tallers de temps de lleure per a nens d'edats entre els 3 i els 16 anys. L'Arca va néixer l'any 1996 amb la il·luusió de realitzar activitats divertides per als nens i nenes de Sant Joan Despí i els seus voltants.
Centre d'Esplai l'Espurna
Web del Centre d'Esplai l'Espurna Sant Joan de Vilanova i la Geltrú, amb fotos dels grups i activitats, així com la descripció i el calendari d'aquestes. Som una entitat educativa, on infants i joves comparteixen el temps lliure amb altres companys.
Centre d'Esplai l'Esquirol
Activitats que es poden fer a l'esplai: El joc, element clau en el desenvolupament, el taller, l'excursió, esport, convivència, implicació personal, la participació i la presa de responsabilitats en el desenvolupament de l'activitat. Activitats populars.
Centre d'Esplai l'Estel Ripollet
Pàgina amb informació no oficial, activitats i articles del Centre d'Esplai l'Estel de Ripollet (Vallès Occidental), que forma part de la Revista de Ripollet. La seva pàgina web oficial “http://www.esplailestel.org/”, ha deixat de ser operativa.
Centre d'Esplai MIB
Pàgina a la xarxa facebook del Centre d'Esplai MIB, entitat de joventut i lleure fundada l’any 1972. L’esplai compta amb una vuitantena de membres. La seva web oficial “http://www.esplaimib.net” no és operativa. Acampada Molins.
Centre d'Esplai Sant Pere
Web del CESP, centre d'esplai Sant Pere, el centre d'esplai de Cornellà del Terri. Es va fundar l'any 1977 quan un grup de joves del poble i el mossèn juntament amb el Bisbat de Griona es van engrascar a fer colònies d'estiu pels infants dels poble.
Centre d'Esplai Xicalla
Centre d'Esplai de Santa Coloma de Gramenet, federat al MCEC i en funcionament des del 1991. Explicació del funcionament del centre, l'ideari, l'equip de monitors, campaments i pròximes activitats. Dirigits a nens d'edats compreses entre els 5 i 16 anys.
Centre d'Esplai Xixell
Entitat dedicada a l'educació en el lleure d'infants i joves del barri centre de l’Hospitalet de Llobregat. Treballem per fer dels nostres socis persones crítiques, lliure, capaces de lluitar per la Pau, pels Drets Humans, pel respecte i l’amor a l’entorn
Centre d'Estudis de l'Esplai - Illes Balears
Entitat experimentada en formació de monitors/es de temps lliure. Presta serveis d’organització d’activitats de lleure per a infants i joves. Eixos: laicitat, progressisme, defensa del territori i difusió de la cultura i llengua catalana a les illes.
Centre Esplai Clariana
Associació de jovent i lleure. Centre obert, activitats de lleure, sortides de cap de setmana, casals d'estiu. El Centre Clariana és un esplai fundat l’any 1972, i actualment té més de cent membres. Horari: Dilluns i dimecres de 18 a 20 h. i dissabtes.
Centre Esplai El Globus
Aprendre i créixer jugant i divertintse, els valors de l'amistat i la convivència: el respecte als altres i al nostre entorn, la solidaritt, la participació, la cooperació. Ajudar a adquirir responsabilitats. Desenvolupar la creativitat i la imaginació.
Centre Esplai Llumvi
Centre d'educació en temps de lleure que es basa en la fe cristiana. Ens interessa desenvolupar en els nens i nenes d'entre 6 i 16 anys, homes i dones justos, lliures, crítics sobre tot amb l'entorn social i personal, que aprenguin a valorar el que tenen.
Centre Infantil i Juvenil Parroquial Santa Eugènia de Ter
CIJP Sta. Eugènia. Centre per a infants (casalet de Santa Eugènia i casal de Can Gibert) i centre obert per a adolescents (centre Güell). Relació educativa amb els infants, adolescents, joves, i les persones més necessitades, en un clima famíliar.
Centre Juniors Alfara
Web del Centre Juniors d'Alfara. Som un moviment juvenil format per un grup de jovens i el nostre capellà, amb una activitat social encaminada a la transformació del nostre entorn, tant en l’àmbit social, com religiós, ecològic, etc.
Centre Juniors MD Ambra Pego
Júniors md és un moviment de xiquets, adolescents i joves amb la finalitat de fer un poc millor la societat que ens envolta seguint les ensenyances de l'Evangeli. Engloba a tota la diòcesis de València amb vora 150 centres, 11.000 xiquets i 2.500 joves.
Centre Santa Anna d'Ondara
Nova web. En ella busquem que conegueu més sobre el moviment Júniors md d'Ondara i obrir un espai de diàleg per a expresar totes les vostres inquietuts sobre el moviment, Ondara, mètode i projecte jrs, pla de treball, estatuts, fòrum, ...
Centres Juniors de Montaverner i Alfarrasí
Blog d’aquests dos centres juniors de la Vall d’Albaida, que tenen una història comuna. Montaverner naixé al 1982 i el Centre Sant Jeroni d’Alfarrasí al 1995, com a centre germà unit per la figura del consiliari i el treball conjunt.
CEPITU, Centre d'Esplai Tum Tum
Activitats i peculiaritats d'aquest Centre d'Esplai ubicat a Terrassa, el Tum Tum. Molts nens i molta diversió. 25 anys donen per acumular un munt de vivències, bons moments, cançons, foulards, llibres, amícs i també un munt de fotografíes.
Club California Sport
Web del Club Esportiu California Sport. L'objectiu del club de nens California és fer festes cada estiu i fer donatius al Domund i a l'Associació contra el Càncer. Origen del Club i festes. Enllaços California Sport.
Club d’Esplai Ara Mateix
Entitat fundada l’any 1968. Activitat de lleure per a infants i joves. Es caracteritza per la relació educativa monitor-infant i per transmetre valors de manera lúdica, com ara la tolerància, l'amistat, el compromís o el respecte per la natura.
Club d’Esplai Diversitat Lúdica
Web del Club d’Esplai Diversitat Lúdica, Sant Feliu de Llobregat (Baix Llobregat). Casal d'Estiu, Casal Jove i també el Casal de Setembre que també es farà a l'escola Nadal de Sant Feliu. Taller de tradició popular, Carnaval, documents de l'Esplai, ...
Club d’Esplai Jovent
En 1979, en la barriada de Sa Indioteria de Palma, començà la marxa una entitat que en el seu moment va revolucionar i va mobilitzar tot el barri. Història, instal·lacions, documents, webs amigues i memòria dels desapareguts: Miguelo i Xisco Fuster.
Club d'Esplai Crist Rei
Bloc del grup del Club d'esplai Crist Rei de Manacor. Entitat que treballa amb nins i nines de Manacor de edats compreses entre els 6 anys i els 17, de forma totalment voluntària. Enguany tenim uns 180 nins i nines que venen dissabte. Fotos.
Club d'Esplai El Tricicle
L'Associació Club d’Esplai El Tricicle és una entitat social amb voluntat de servei públic, amb els seus estatuts reconeguts. Es defineix com una entitat educativa en el temps de lleure d’infants i joves, arrelada i identificada amb un territori.
Club d'Esplai Es Jardí Màgic
Portem part de les nostres vides en dur endavant aquest projecte. Pretenem gaudir del temps lliure amb els infants i joves. El que tenim avui dia a l’esplai és possible, gràcies als i les monitores, mares, pares, nins i nines que han passat per aquí.
Club d'Esplai Es Turó
L'any 1975 un grup de llubiners van anar d'acampada. De la iniciativa sorgí el Club d'Esplai Es Turó. Han passat més de trenta anys i moltes persones ho fan possible. A l'agost, culmina l’any de feina amb el campament. Cada any un lloc diferent.
Club d'Esplai La Florida
Entitat de L’Hospitalet que té la missió l'educar en valors a infants i joves en el temps lliure. Impulsa el Centre d'Esplai, el Centre Obert, i d'altres projectes educatius adreçats a la infància i la joventut. Desenvolupament del barri i de la ciutat,
Club d'Esplai l'Encarnació
Espai del Club d'Esplai l'Encarnació de Palma (Balears). Més de 180 infants, amb un grup de 20 monitors continuen el que va començar fa 30 anys amb una colònia d’estiu. Cançoners, historia, fotos i localització de l’esplai.
Club d'Esplai Pubilla Casas - Can Vidalet
Entitat que vetlla per l'educació en el lleure d'infants i joves, i promou projectes sòcio-educatius per a tota població del barri Pubilla Cases (Hospitalet) i Can Vidalet (Esplugues). Treballa per dinamitzar i vertebrar la dinàmica social del territori.
Club d'Esplai Sant Feliu
Entitat amb projecte educatiu orientat als infants i joves de Sant Feliu de Llobregar. Activitats diverses pels grups i de caire més popular. Les edats s'estructuren en grups dinàmics envoltats de valors de convivència positius i tan necessaris avui dia.
Club d'Esplai Utopia-Jovent
Pàgina oficial del Club d'Esplai Utopia-Jovent de Pont d'Inca, Marratxí (Balears). Informació general de l’esplai i les seves unitats: Ropits, àguiles i falcons. Notícies, seccions, fotografíes, documents i els seus monitors.
Club d'Esplai Xiroi
Fa més de vint anys que esteim en marxa, i presents a Son Ferriol (Palma de Mallorca). Al Xiroi fem de tot menys avorrir-nos: Excursions, tallers, ginkames, acampades, festes, jocs, teatre, danses, cançons, festivals, sortides i altres activitats.
Club Infantil i Juvenil de Bellvitge
Entitat d’esplai amb més de 40 anys en l’àmbit de l’educació en el lleure. Educa en valors a infants i joves del barri de Bellvitge en temps de lleure esdevenint espai de formació i participació comunitària que vol la transformació i inclusió social.
Club Juvenil Obenc
Club Juvenil Obenc, entitat El Club Obenc va néixer l'any 1971 a la nostra ciutat gràcies a la iniciativa d'un grup de famílies interessades en oferir als seus fills una formació integral en el temps de lleure.
Club Marendins
Pàgina del Club Marendins, des de Sant Sadurní d'Anoia. Activitat infantil per nens: Per nens de 3 a 6 anys mini-club: Mar endins; Per nens de 7 a 12 anys teens-club: Peix Plata. La seva pàgina oficial “http://marendins.santsadurni.cat” no és operativa.
Club Sanfeliu - Sant Ildefons
Associació amb finalitat l’educació en el temps de lleure i desenvolupem la nostra activitat amb infants i joves dels barris de Sanfeliu a L’Hospitalet de Llobregat i de Sant Ildefons a Cornellà de Llobregat. Treballem i lluitem contra l’exclusió social.
Club Tempir
Club Tempir de la ciutat de Girona, entitat fundada l’any 1985. Es tracta d’una associació juvenil de lleure. L’objectiu bàsic és la formació de la gent jove. Activitats formatives, de lleure i familiars. Actualment compta amb uns seixanta membres.
Colònies a Borredà
Pàgina de les colònies de Borredà (Berguedà). L’oportunitat per viure de veritat, per gaudir en llibertat. Per 15è any consecutiu, comença l'esplai per a tots els grups junts a les quatre de la tarda a l'Escola Xarxa de Berga.
Colònies Sant Esteve
Colònies Sant Esteve és una entitat sense afany de lucre que està dins del món del lleure i pertany al Moviment de Centres d'Esplai Cristians. Som de Granollers, comarca del Vallès Oriental. Activitats i diferents dades.
Comissió de Pares de l'Esplai Espurna
La comissió de pares de l’Esplai Espurna organitza activitats al llarg del curs i és enllaç entre pares i monitors. Tots els pares hi són benvinguts per comentar aspectes de l'esplai i donar un cop de mà. Una col·laboració amb l'ideari de l'esplai.
Comunitat Cristiana Joan N. Garcia-Nieto | Un espai de comunicació
La “Comunitat Cristiana Joan N. Garcia-Nieto” es va formar l’any 1966, bàsicament a partir de persones que pertanyien als moviments apostòlics de la JOC, HOAC, ACO. En Joan N. Garcia-Nieto Paris s.j. en va ser el seu animador i seu consiliari.
Consell de l’Esplai de l’Hospitalet
Coordinadora dels centres d’esplai i agrupaments escoltes de la ciutat. Les entitats participen de la vida política, social i cultural de l’Hospitalet. Missió del Consell: vetllar perquè les entitats puguin realitzar les activitats amb recursos adequats.
Coordinació Catalana de Colònies, Casals i Clubs d'Esplai
Confederació d'entitats. Agrupa: Federacions de Centres d'Esplais Cristians, Escoles de Formació d’Educadors de lleure -Escoles d’Esplai- i entitats d'educació en el lleure, promoció associativa i educació social, des de les diòcesis catalanes.
Coordinadora Valenciana d’Educació al Temps Lliure
Moviment Associatiu Laic i Progressista. Plataforma virtual de la Coordinadora Valenciana d'Entitats d'Educació al Temps Lliure. Banc de recursos que agilitza l’intercanvi entre les Cases de Federació: trobaràs materials pedagògics, serveis, equipament, …
Descoberta
Empresa dedicada a creació, gestió, organització, dinamització, producció i formació de projectes realcionats amb la cultura, l'educació, lleure, turisme i l'esport. Dirigides a un ventall de col·lectius: Escoles, entitats, empreses, institucions, …
Divertalia
Empresa de serveis educatius i de lleure amb àmplia experiència, dedicada a la programació i organització d’activitats didàctiques, culturals i de lleure. Servei personalitzat que s’adapta a les necessitats en espais, temps, organització, pressupost, etc.
Ecoesplai de natura Els Genis
Voluntaris del barri, que ens agrada la natura, amb experiència al lleure i d'infància, inquietuds ecològiques, i vol gaudir dels espais naturals, recuperar Can Soler, pels que respecten el patrimoni de Sant Genís del Agudells i volen compartir el lleure.
Eduk-B Serveis Educatius
Empresa de serveis educatius especialitzada en activitats d'educació en el lleure i culturals, que treballa tant amb entitats i escoles, com amb AMPA's, esplais, agrupaments, ajuntaments, comissions, pla educatius d'entorn, i particulars. colònies, etc.
El Cau de Viladrau
Blog on es publiquen fotografies dels nens en activitats al CAU. Demanem consentiment a pares o tutors per poder publicar fotografies on aparegui els seus fills i filles on aquests estiguin clarament identificables. No es penjarà fotografies individuals.
El Grup de Polinyà
Pàgina d’El Grup de Polinyà, de lleure educatiu. Durant el Casal d'estiu s'han realitzat tallers relacionats amb el cinema, com el taller de maquillatge. El Grup de Polinyà van marxar de Colonies a l’Alberg Viladoms de Baix (Castellbell i el Vilar).
El Micaquer Esplai i Temps Lliure
Entitat creada l’any 1987, per realitzar activitats educatives en el temps lliure de nens/es, joves i adults de Badalona de forma lúdica i creativa. És una entitat que pretén donar a infants i joves, possibilitats de formació en un context responsable.
Engrup.cat
Comunitat virtual d’educadors en el lleure de parla catalana. Inclou informació, recursos, esplais, participació, i Club Engrup. MCEC de la Fundació Pere Tarrés, amb centres federats dels bisbats de Barcelona, Terrassa, Sant Feliu de Llobregat i Vic.
EnRuta
EnRuta és un portal web dedicat a l'excursionisme a l'esplai. Com preparar una excursió, propostes de rutes, consells de materials, activitats, alimentació, medi ambient, ditxes, meteorologia, mobilitat, cartografia, galeria de fotos, ...
Es Campet
Web del Club d'esplai de Sa Cabaneta (Marratxí). Informació de l’esplai i dels diferents nivells que hi ha: els Gegant, els Dracs, els Macolins i els Trescadors. Dades del local de Sa Cabaneta.
Es Campet - Bloc
Bloc d’aquest club d'esplai de Sa Cabaneta (Marratxí- Mallorca). Totes les activitats del nou curs. Vos esperam amb la il·lusió de sempre i a veure si veniu ben animats. Horari dissabtes de 10 a 12. Estam al C/ Rector Llompart.
Escola Balear d'Educadors de Temps Lliure
L’EBETL és una entitat destinada a formar professionals dins l'àmbit del temps lliure, des d'una perspectiva integral que els permeti dur a terme tot tipus d'activitats de temps lliure com ara: campaments, excursions, escoles d'estiu, animacions, etc.
Escola Cercle
Formació en el lleure. L'objectiu general de l'escola és oferir la possibilitat de formar-se en un sector en plena expansió com és l'educació en el lleure. La nostra proposta està abalada per la professionalitat de l'equip que engega el projecte.
Escola de Cases | Escola de Formació d’Animadors de Les Cases de Joves i els Esplais Valencians
L’escola de cases ens dediquem a la formació en l’àmbit de l’animació sociocultural. Formem monitors de temps lliure i animadors juvenils, en les titulacions bàsiques i en formació continuada. Formem professorat i fem formació a mida per a les entitats.
Escola de l'Esplai de Tortosa
L'Escola de l'Esplai de Tortosa neix per la necessitat creixent a les nostres comarques, de persones formades en l'educació en el lleure, per atendre a infants i joves. Monitor de menjador i transport i formació de monitors dels tallers d'estudi assistit.
Escola de Teatre Artur Iscla
Fundat al 1930, per Antoni Doltra, mossèn de l'Esglèsia de Santa Maria. El local, davant l’esglèsia, ha estat durant, 75 anys, punt de trobada de pinedencs i en molts anys, l’únic focus cultural. Escola i grup de teatre i el casal d’estiu.
Escola Lliure El Sol
Pàgina de l’Escola Lliure El Sol, escola d'educació en el lleure i formació de dirigents del moviment laic i progressista de Catalunya. L’Escola Lliure el Sol, creada el 1992, és l’Escola del Moviment Laic i Progressista de Catalunya.
Escola Traç
Neix l’any 1979 com a escola capdavantera en el panorama de l’associacionisme i de formació en l’educació en el temps lliure a Catalunya, en un moment inicial dels projectes de la formació de professionals del lleure educatiu i l’animació sociocultural.
Espai 12@16
Espai per adolescents amb edats d’entre 12 i 16 anys ubicat al cor de Poble-Sec. A través de l'oci i el lleure intentem que els joves s'ho passin bé, fomentant els valors del respecte i la convivència dels participants. Tallers i activitats que proposen.
Esplac Esplais Catalans
Associació d'esplais laica i progressista. Treball des del voluntariat per la transformació social, mitjançant l'educació dels infants. Enfortir esplais, raó de ser. Proposta de caràcter lliurepensador, republicà, federal, democràtic, laic i progressista.
Esplai "100bambes" d'Ullastrell
Entitat dedicada a l’educació en el lleure d'infants i adolescents a Ullastrell (Vallès Occidental). Els horaris de l’esplai: Dissabtes de 10:30 a 13:30 h. Casal d’hivern, Casal Primavera, Casal d’Estiu i Colònies d’Estiu.
Esplai a l’Escola
Amb el programa Esplai a l'Escola, l'Ajuntament de Sabadell obre una via de constant reflexió en relació amb el paper de les activitats extraescolars en el marc educatiu actual. El temps d'esplai ha d'adquirir més protagonisme a l'hora de donar respostes.
Esplai Aliret
Pàgina oficial d’aquest esplai cristià, format per joves, del municipi de Capellades a l’Anoia. Informació general, dades de les activitats que realitzen, les excursions, campaments, fotografies generals, espai de la fe, etc.
Esplai Arc de Sant Martí de Torrelles de Llobregat
L’Esplai Arc de Sant Martí, com a entitat que creu en la interacció de persones a la comunitat com a espai d’aprenentatge. Volem mostrar el suport a Can Vies, una entitat autogestionada de Sants que porta 17 anys treballant per la vida del barri.
Esplai Arco Iris
L’Esplai té un objectiu pedagògic més ampli que el d’educar en el temps lliure, vol formar cristianament i educar amb l’evangeli els valore que ens ensenya, potenciar l’esperit crític, la reflexió, el coneixement de si mateix i el món que ens envolta.
Esplai Batibull
Associació juvenil Grup d'Esplai Batibull Girona. Desenvolupa, dinamitza i transforma la comunitat amb projectes participatius. Potencia el lleure com a valor educatiu i social. Casal d'infants: taller de circ. Espais joves i de casals de gent gran.
Esplai Boterut
Centre d'infants i pre-adolescents que existeix des de fa 35 anys a Terrassa; està integrat dins del moviment MCEC des de l’any 2005. Està format per un total de 76 infants i pre-adolescents, d'edats entre els 3 i els 15 anys, i un equip de 12 animadors.
Esplai Bruixes i Bruixots dels Escorrelots
Pàgina web de l'Esplai Bruixes i Bruixots dels Escorrelots de Cardedeu, on trobareu tota la informació bàsica d'aquesta entitat. Un moviment associatiu: treballem des de la societat civil amb voluntat de ser un element vertebrador de col·lectius.
Esplai C.P.J. El Bon Recer
Fitxa de l'Esplai C.P.J. El Bon Recer als locals de la parròquia de la Mare de Déu de la Medalla Miraculosa hi té la seva seu al barri de l'Eixample de Barcelona. El grup d'esplai compleix 10 anys i és pïoner a Internet des de fa més de tres anys.
Esplai Can Colapi - Sabadell
Pàgina del Esplai Can Colapi de Sabadell. Inclou les activitats de dissabte, convivències trimestrals, colònies i casal d'estiu, formació de monitors/es, i altres coses, … S'ha canviat la URL, la pàgina oficial del grup ja no és operativa.
Esplai Cataflai de Benicàssim
Esplai del moviment laic i progressista valencià. L’associació esplais valencians treballa els valors laics i progressistes dins de l’àmbit del temps lliure amb l’infància, amb joves i amb pares i mares.
Esplai Centre d'Acollida Xiroia
Centre d'Esplai dedidat a la formació de l'infant al temps de lleure. Jocs, tallers, excursions, gimkanes, ... Al barri de Sants de Barcelona, a la Parròquia de la Mare de Déu dels Dolors. Membre del MCEC. Parròquia dels Dolors.
Esplai Chiribiripum
Esplai Chiribiripum, alternativa a l'educació en el lleure, és una entitat educativa, recreativa i social, per a nens, nenes i joves de Badalona. Es el que volies trobar. Si tens entre 6 i 14 anys, a què estàs esperant ?
Esplai de Medinyà
Esplai de Medinyà, el millor que hi ha. Associació que treballa per oferir activitats de lleure als nens i nenes del poble de Medinyà. Trobada d’Esplais a Medinyà. L’Esplai de Medinyà s’ha associat a ESPLAC, l’agrupació d’esplais catalans.
Esplai de Tornabous
Web de l’Esplai de Tornabous, associació d' educació en el lleure, d’aquest municipi de la comarca de l’Urgell. La nostra entitat està oberta a tots els nens i nenes que hi vulguin participar, i que són bàsicament dels pobles de La Guàrdia i de Tornabous.
Esplai Eixam
Web de l'Esplai Eixam de Rubí. Centre d'educació de lleure que s'ofereix com un espai educatiu, que realitza una tasca educativa i lúdica no formal amb infants i joves. Comparteix algunes de les activitats i acostar-se a vosaltres a través d'Internet.
Esplai Eixida
Centre d'esplai infantil i juvenil Eixida Camps Blancs, Sant Boi. Una associaciò que té com principis la intervenció social i educativa: L'Educació en el lleure dels infants, joves, adults i famílies, amb la voluntat transformadora i d'inclusió social.
Esplai El Cep
L'esplai el Cep som una entitat sense ànim de lucre dedicada al món del lleure infantil i juvenil. Realitzem activitats de grups els dissabtes a la tarda de 4 a 6. També portem a terme colònies, excursions, festes populars i els campaments d'estiu.
Esplai El Quirro Blau
Espai de l’Esplai El Quirro Blau de Sant Climent de Llobregat (Baix Llobregat). La nova pàgina web de l'esplai està en procés. Festa d’inici, incripcions, qui som, situació de l’esplai, projecte educatiu i les activitats que desenvolupen.
Esplai El Timbal
Centre d'Esplai Infantil i Juvenil Nostra Senyora de la Pau-Esplai El Timbal de Girona, fundat l’any 1984. Esplai d'hivern, casals d'estiu, festes escolars, colònies estiu i hivern, festes majors i infantils, carnestoltes i festes d'esplai. Grup musical.
Esplai Els Papu-Tisores
L’Esplai celebra la castanyada popular a la Plaça Catalunya de Llagostera. Aquest any amb el grup de monitors busquem la castanyera més original, de manera que durem a terme un concurs de Karaoke de cançons populars i les activitats.
Esplai Espurna
L’any 1975 un grup de joves del barri de Sants de Barcelona van crear el grup Espurna. Entitat de lleure infantil i juvenil, gestionada per joves voluntaris. N’han format part nens, pares i monitors que han compartit experiències, il·lusions i records.
Esplai Esquirols
Centre d'esplai, situat al passeig dels caputxins de Valls, compartin locals amb la parròquia del Lledó. El centre funciona pels monitors i pels nens i nenes que vulguin passar-s'ho bé i divertir-se en diferents horaris.
Esplai Evangélico Club Hola Junior
L'Esplai Evangélico de Sant Boi de Llobregat, té com a objectiu fonamental que els nens que hi participin puguin gaudir d'un ambient sa i aprenguin relacionar-se amb d'altres amb facilitat. Número de socis: 60. President: Flora Pérez.
Esplai Fem-Nos Amics
L'esplai Fem-nos Amics de Reus començà l’any 1988. Actualment hi ha uns 70 infants des dels 5 anys fins als 16, repartits per edats, en 4 grups: Babutxes: de 5 a 7 anys, Catiusques: de 8 a 9 anys, Sandàlies: de 10 a 12 anys i Borseguins: de 13 a 16 anys.
Esplai Garbí
L'esplai Garbí neix a Mataró l'any 1976. El nostre ideari és la formació i educació en el lleure a partir de la diversió dels infants, adolescents i els monitors mitjançant jocs, tallers i sortides. Volem fomentar l'autonomia i l'esperit crític.
Esplai Ger
És l’espai per els més petits i joves, obert a tothom, alimentador de reptes i promotor de l’activisme cultural. Permet aprendre valors. Té un equip de 17 monitors i monitores. Organitza l’esplai durant l’any, les colònies d’estiu i el casal d’estiu.
Esplai Grifoll
Entitat confessional d’educació en lleure d'infants i joves. Pedagogia alliberadora i activa, ajudant a afrontar la realitat amb esperit crític i empenta. Trobar en el joc i en el temps lliure una forma de distracció, creixement, aprenentatge i descoberta
Esplai Grup de Gent
El Moviment de Centres d'Esplai Cristians de la Fundació Pere Tarrés és la federació de centres d'educació en el lleure de l'Arxidiòcesi de Barcelona i de les diòcesis de Sant Feliu de Llobregat, Terrassa i Vic. L’esplai i activitats de la parròquia.
Esplai Guai de Palou
Associació laica dedicada al lleure a través un esplai de cap de setmana, dirigit a nens-nes de 4 a 17 anys, de 16 h a 19 h dissabtes. La missió és assolir les tres funcions que el lleure ha de tenir en els nens: descans, diversió i desenvolupament.
Esplai Guaita'l d'Alella
Esplai que va néixer l'any 2001. Un grup de l'antic esplai "L'esplai" van veure indispensable que a Alella hi tornés a haver una entitat infantil i juvenil i laica, que tingués com a objectiu educar en el lleure. Participa en la vida social del poble.
Esplai Guaita'l d'Alella - Blog
Els dissabtes fem activitats a Can Gaza -de les 17 a les 19.30 hores, amb els nens i nenes que hi estan inscrits- que pot ser des de tallers, sortides, gimcanes, fins a colònies de cap de setmana. La nostra entitat és l’únic esplai que hi ha a Alella.
Esplai i CJ Salesià El Triqui- La Sala
Celebrem el 50é aniversari de la nostra casa salesiana de Sabadell. L’Esplai i Centre Juvenil Salesià “El triqui/La sala” es un pilar fonamental de la tasca educativa realitzada durant tants anys. Actualment hi treballem més de 30 voluntaris.
Esplai Isard-Flor de Neu
És un centre d'educació en el temps de lleure que organitza activitats durant el curs i a l'estiu per a infants i joves. Els valors que pretenem transmetre són els de la tolerància, el laicisme, la llibertat, el progressisme i el republicanisme.
Esplai Itaca
L'entitat de lleure de Teià que compta amb més nens de la vila, uns 150 aproximadament. L'esplai està vinculat al Moviment de Centres d'Esplais Cristians (MCEC). Els monitors estem repartits en cinc grups diferents de nens ...
Esplai Kasperle
Lloc web de l’Esplai Kasperle de Barcelona. Des del 1976 l'Esplai SCV-El Clot és una entitat dedicada a l'educació en el lleure d'infants i joves (de 4 a 17 anys) dins d'un projecte educatiu global. Grups d'edats, agenda, notícies, fotogaleries, …
Esplai l’Estel
Durant els estius dels anys 1973 i 1974 es van començar a fer colònies a la Parròquia del Cor de Maria, pels infants que provenien de catequesi. Aquest fet va donar lloc a la creació, oberta a tot el barri, del Club d’Esplai l’Estel en el curs 1974-1975.
Esplai la Barretina
Entitat laica de Sant Boi de Llobregat fundada l'any 1980. L’Esplai la Barretina té l’origen en les barretines que duien els infants per guardar els diners que recollien en actes de l’Associació d’Amics de la Sardana, gràcies als quals va nèixer.
Esplai La Cadernera
El Centre d'Esplai la Cadernera d'Esporles va sorgir com a ramificació del Casal de Joves de Tramuntana. Des de la seva posta en marxa, l’any 1995 la seva activitat ha estat constant. Activitats de cap de setmana cada curs i campament d'estiu.
Esplai La Fàbrica
Vam coincidir en una assemblea de l’aavv on es parlava dels problemes dels infants i joves sempre al carrer. A partir d’aquest moment varen coincidir amb la filosofia i els trets d’dentitat que avui configuren el Grup d’Esplai La Fabrica de Cant Tusell.
Esplai La Gralla
Pàgina de l’Esplai La Gralla, centre d'esplai de Barcelona, de caps de setmana afiliat al MCECC. Temporalment inactiva, però tenim un blog! En 5 segons s'ha de redireccionar al nou blog, Compartint somriures des del 1990. Ideari de l'Esplai la Gralla.
Esplai La Lluna
Pàgina web de l’Esplai La Lluna d’Esparreguera (Baix Llobregat). Calendari del trimestre, història i cap de setmana. Envia'ns la teva adreça de correu electrònic si vols rebre periòdicament els titulars de la nostra entitat al teu correu.
Esplai La Rialla
Web del Centre d'Esplai La Rialla del barri de Ca N'Oriac de la ciutat de Sabadell (Vallès Occidental). Ofereix als joves una formació en valors a través de jocs, manualitats, tallers, etc. Casal d'estiu en el mes de juliol, i convivències un cop l'any.
Esplai la Xalera Tarragona
Entitat dedicada a educar en temps lliure del xiquets o joves. Realitza tallers i sortides, amb l'intenció de fer agradable l’estància amb nosaltres. Visita les nostres instalacions, coneixeras a l'abella Maya, a la cabreta Neu, al gos Rovetllo i d’altres
Esplai La Xiruca
A l'esplai La Xiruca optem per la qualitat per sobre de la quantitat; per valorar les persones per sobre de l'èxit. Et convidem a que comparteixis aquest projecte amb nosaltres. Estem a La Roca del Vallès (Vallès Oriental).
Esplai l'Agrupa
Esplai l'Agrupa. Associacionisme educatiu per a la transformació social. a l’esplai juguem, fem amics i vivim autèntiques aventures, però sobretot aprenem a conviure activament, i a veure i moure’ns pel món d’una altra manera.
Esplai L'Arc de Sant Martí
Esplai amb més de 20 anys d'història que ofereix la possibilitat d'educar en el lleure durant els dissabtes del curs escolar, de 16 a 18.30 h. Activitats que s'ofereixen: Sortides educatives i culturals, sortides lúdiques i Casal de primavera i d'estiu.
Esplai Les 100 Teies
Entitat de lleure que respon a necessitats en el lleure dels infants i joves a partir de 5 anys del poble de Centelles i rodalies. Plantejem uns valors i eixos sobre els quals basem el treball amb els infantsi joves, les famílies i l'equip de monitors/es.
Esplai L'Espurna Tarragona
Web del modest (encara que com veieu modern) Esplai L'Espurna pertanyent a la parròquia de St. Francesc d'Assís de la bonica ciutat de Tarragona. Som un esplai dedicat al lleure des de fa 5 anys, aixi que podeu veure les nostres activitats.
Esplai Llumvi Viladecans
El Centre d'Esplai Llumvi és un centre d'educació en el lleure que es basa en la fe cristiana. Tenim com a model a Jesús de Natzaret i eduquem en valors humans, sense obligar a ser cristià, ja que deixem llibertat perquè cadascú decideixi la seva vida.
Esplai l'Olivera Rodona
Esplai dedicat a l’educació en el lleure d’infants i joves, formada per voluntaris. Creada l’any 1973 per persones d’una associació de veïns. Colònies d’estiu, notícies, fotografies, excursions, calendari, vídeos, documents, història, i retalls de premsa.
Esplai Mainada
Entitat gelidenca composada per un equip de monitors i monitores voluntaris formats en el lleure. L’educació en el temps de lleure té com a objectiu formar a la persona en valors de creixement i en donar sentit al seu temps d’oci; des de la diversió, ...
Esplai Matinada-Pòrtics
L’esplai matinada es creà l’any 1978. Als inicis era una organització confessional de la parròquia de Santa Joaquima de Vedruna, però al cap d’un temps, el tema de la fe es va quedar enrere. L’any 1991 es va fusionar amb l’esplai Pòrtics. Activitat.
Esplai Mislata
Mislata un espai per a l’esplai. La Regidoria de Educació disposa a la web dels recursos necessaris perquè les mislateres i els mislaters duguen a terme l'activitat educacional, cultural i la iniciativa creativa. Mislata inicia ara una etapa de cultura.
Esplai Movi
Esplai al Poblenou per educar en lleure els infants de 6-16 anys. Sorgit de la parròquia de Sta. Maria del Taulat i St. Bernat Calbó té l’objectiu, des de 1964, l’educació d’infants i joves en el temps lliure. És una entitat plenament integrada al barri.
Esplai Movi de Sarrià
Activitats i dinàmiques d'educació en el lleure per a nens i nenes de 6 a 18 anys, amb l'objectiu de treballar uns valors i actituds compromeses amb ells mateixos i el seu entorn. La seva web oficial “http://www.movidesarria.org/” ja no és operativa.
Esplai Natura Manises
Dintre de la campanya “L'Horta Neta “de la Xarxa Joves.net, el Esplai Natura es va al port de Silla, a col·laborar amb la neteja del nostre parc natural, amb una activitat adaptada a la seva edat i la seva condició. Avtivitats i fotos.
Esplai Natzaret
Web de l’Esplai Natzaret, nascut al Col·legi Pare Manyanet de Barcelona fa més de vint-i-cinc anys. Som al barri de Les Corts, on fem esplai els dissabtes de 16:30h a 19h, però molt sovint sortim del barri, fem excursions de cap de setmana per Catalunya.
Esplai Omet Picassent
Pàgina de l’esplai omet Picassent. L’associació esplais valencians treballa els valors laics i progressistes dins de l’àmbit del temps lliure amb l’infància, amb joves i amb pares i mares. Activitats i notícies. El contingut en valencià és mínim.
Esplai P.L.
L’entitat Esplai P.L. va néixer fa uns 50 anys, a Sarrià de Ter, Girona. Durant la postguerra un grup de gent inquieta van veure i creure que als infants i joves del nostre poble se’ls podia oferir quelcom més en el seu procés educatiu i de crèixement.
Esplai Parroquial Premià
Som una entitat d’educació en el lleure portada per un grup de monitors i monitores amb ganes i empenta. Un centre en educació en el lleure que s’ofereix com un altre espai des de la seva especifitat, contribueix a l’educació integral de la persona.
Esplai Parroquial Riudellots de La Selva
Si no saps què fer els dissabtes a la tarda, vine a l' Esplai de Riudellots t'ho passaràs molt bé! Dissabtes de 4 a 6 de la tarda, a la plaça de l'església de Riudellots. Grups, calendari, colònies, fotos, incripcions i fulls informatius de l’esplai.
Esplai Parròquies de Figueres
Pàgina de l’Esplai Parròquies de la ciutat de Figueres. Es tracta d’una associació d’educació de la joventut en el lleure, fundada l’any 1996. La seva web es troba en manteniment. Disculpeu les molèsties. Intranet de l’Esplai.
Esplai Parròquies Figueres
Pàgina de l’Esplai de les parròquies de la ciutat de Figueres. Notícies, calendari d'activitats, esplai d’hivern, Sant Eugènia, monitors i fotografies i dades de contacte. Edats compreses entre els 6 i 17 anys. L’esplai funciona des de l’any 1996.
Esplai Peque-Festa
Som Mesgrals! el grup de joves de l’esplai Peque-Festa del barri del Carmel de Barcelona. Alguns ens conoxeu per activitats com el "tunel del terror" o les "24 hores", les colònies, etc. Per això fem aquest blog. El contingut en català és mínim.
Esplai Peti qui Peti
Web de l’Esplai Peti qui Peti. Peti qui Peti és una entitat de lleure sense ànim de lucre per a nens, nenes i joves de La Palma de Cervelló (Baix Llobregat) i que pertany a la Fundació Esplac. Activitats i objectius educatius de l’esplai.
Esplai Pica-Roca
Esplai d'educació en lleure, que complementa l'educació d’infants entre 5 i 17 en àmbits familiars i formals, com ara l'escola. És una entitat laica. Volem donar eines als infants i joves per tal que aprenguin a decidir per si mateixos i siguin autònoms.
Esplai Pífies
Associació juvenil dedicada al lleure, formada per 8 joves d'Els Hostalets de Pierola. Som: Lluís, Daniel, Mar, Sandra, Eva, Laia, Anna i Andrea. Cada dissabte de 4.30 a 6.30 de la tarda ens pots trobar a l'antiga escola Renaixença.
Esplai Pla del Bonaire
Web de l'Esplai Bonaire, entitat fundada l’any 1989 i que té molta història... Per això, en aquesta web podreu trobar el nostre projecte, el projecte de seguir amb aquesta història. I per fer que continuï, no hi ha res com el teu ajut i les teves ganes.
Esplai Pompeia
Som l’equip de monitors/ores de l’esplai Pompeia del barri de Gràcia. La nostra seu social es troba a la Riera de Sant Miquel 1bis. La tasca va dirigida a infants de 5 a 15 anys, els dissabtes a la tarda ens dediquem a través del joc a educar en valors.
Esplai Sagrat Cor
En aquest apartat us informem de les activitats que es duran a terme al llarg d’aquest curs. Les dates concretes també les teniu a la secció de calendari. A mesura que s’acosti la data de l’esdeveniment, anirem donant detalls d’inscricpions, horaris, etc.
Esplai Sant Cebrià
L’Esplai Sant Cebrià es un esplai lleure/lúdic/educatiu dirigit per monitors/res amb l’objectiu de fer que els nens i nenes amb qui juguem/eduquem, siguin/pugin canviar la seva/nostra societat mitjançant els criteris/valors que nosaltres els oferim.
Esplai Sant Fructuós
Esplai part de la Parròquia Sant Fructuós de la plaça dels Castellers de Tarragona. Espai de lleure alternatiu on s'enfatitzen valors com el companyerisme, la cohesió grupal, la solidaritat, el compromís i allunyem al petits de les teles i consoles.
Esplai Sant Joan de Viladecans
El Centre d'Esplai Sant Joan de Viladecans és un grup parroquial, on nois i noies de 8 a 14 anys comparteixen el temps lliure amb companys i gaudeixen d'una educació fonamentada en el missatge de Jesús i en la vivència dels valors cristians.
Esplai Sant Jordi
Entitat fundada l’any 1987 que pertany al MCEC. La organització MCEC agrupa esplais de tot Catalunya i que forma part de la Fundació Pere Tarrés. Situat a Barcelona, entre els barris del Coll i Vallcarca, als locals de la Parròquia de Sant Jordi.
Esplai Sant Miquel
Associació que desenvolupa una tasca educativa que té per finalitat oferir una vivència positiva, de valors, en un ambient lúdic, marcat per la creativitat, l'amistat, el contacte amb la natura, l'alegria, la festa, l'obertura vers la presència de Déu.
Esplai Sant Narcís
L’Esplai Sant Narcís, és una entitat d’Església que proposa una educació integral i cristiana pels infants, adolescents i joves que es vinculin a les seves activitats, així com la dinamització dels col·lectiu i espais on aquestes activitats tinguin lloc.
Esplai Sant Pacià
Web de l'esplai Sant Pacià. Des de l'any 1969 educant en el temps lliure els infants del poble de Sant Andreu. L'esplai forma part del MCEC (Moviment de centre d'esplai cristians). És una institució educativa de la Pere Tarrés. Organigrama de l'esplai.
Esplai Sant Pau Girona
L’Esplai Sant Pau de Girona, té l’objectiu d’educar amb visió de valors humans universals a través de l’exemple i el servei, respectant la pluralitat i la diversitat de les persones. Amics, rutes, cançons, colònies, jocs, campaments, diversió, tallers...
Esplai Sant Pau Tarragona
L’Esplai educador, servei parroquial que concreta pels infants, adolescents i joves (i també adults) la proposta d'educació de la fe en el temps lliure. S’hi facilita l’encontre amb Jesucrist i apropa els valors que tenen la seva arrel en l’Evangeli.
Esplai Sant Vicenç
Pàgina web de l’Esplai Sant Vicenç de Sarrià, en aquest districte de Barcelona. Inclou informació i les activitats puntuals. Es reuneix cada dissabte de 17 a 19 h al carrer Pare Miquel de Sarrià 8 (Centre Parroquial). I ara també estem al Facebook!
Esplai Santjoaní
Centre d'educació en el lleure a Sant Feliu de Llobregat. Activitats i dades generals. Està federat al Moviment de Centres d'Esplai Cristians. Podrem fer ús d'en Xip, un dels ordinadors més grans i potens del món.
Esplai Sargantana
Centre d'educació en el lleure, espai on els infants poden aprendre i interaccionar. Educa en valors a partir del joc. Es defineix laics, i busca formar persones que treballin perquè la llibertat, la justícia, la igualtat i la solidaritat de la societat.
Esplai SCV Clot
Activitats, jocs, tallers, dinàmiques, sortides culturals, cinefòrums, excursions, natura, personatges, aventures, campaments i colònies, educació en valors, somriures i més! La seu de l'entitat és al cor del barri del Clot de Barcelona, al c/ Clot, 72.
Esplai Sesa
Entitat que va néixer a l’any 1991, a la Parròquia de Santa Engràcia de Montcada i Reixac. Va sorgir de la idea de crear un grup d’infants i joves que compartissin el temps anant de colònies i sortides, fins arribar a crear grups de joves per edats.
Esplai Sol i Vista
Pàgina de l'Esplai Sol i Vista. Benvinguts a la pàgina oficial de l'Esplai Sol i Vista de Reus (Baix Camp). Campament de L'Obaga, activitats d'estiu, altres webs. L'espai està creat per l'Apa CEIP Joan Rebull de Reus.
Esplai Spai-T
Benvinguts al blog de l'Spai-T! L’Esplai Spai-T és un espai de trobada i educació en el lleure infantil i juvenil de les Parròquies de la Mare de Déu de Port i de Sant Bartomeu, del barri de la Marina de Barcelona. Els spaiteros van estar d'excursió …
Esplai Torxa
L’Esplai Torxa és una entitat de lleure del barri del Guinardó, que forma part de l’entitat Grup Torxa, on també hi ha diables i teatre. Estem formats per 3 parts imprescindibles: els nens, els monitors i els pares! Els nens es divideixen en 5 grups.
Esplai Tremola
Web de l’Esplai Tremola, associació de jovent. Promoció cultural i educativa per als nens i joves. L'esplai Tremola prové de l'antic esplai Mare de Déu de Montserrat, ubicat a la parròquia, des de l'any 2001. Història i col·lectiu al qual s'adreça.
Esplai Trencaclosques
informació referent al fills/es. dietes, malalties, consells. Els monitors mirem de deixar constància referent a qualsevol conflicte o esdeveniment de petita o mitjana importància que necessiti ser atès immediatament. Pretén ser un espai de confiança.
Esplai Turons
Som una entitat d'oci educatiu infantil i juvenil sense ànim de lucre dedicada a l'educació dels infants en el temps lliure. Estem adscrits a ESPLAC i comptem amb 30 anys d'experiència. Treballem 20 monitors i monitores de forma voluntària.
Esplai Vol i Vol
Grup d’Esplai Vol i Vol de Cornellà de Llobregat. El dia a dia, comentaris, comunicar-vos amb l'esplai i els monitors i estar al dia de les activitats del nostre 40è aniversari! També podeu jugar al Vol-Trívial, per saber cada dia més sobre l'esplai.
Esplai Xangó
Entitat d’educació em el lleure. Ens trobem cada dissabte de 17 a 19h de la tarda el Casal de la Font d’en Fargues. Som sis grups. després el grup de monitors i monitores voluntaris, que som 17 joves. Estem en procés de crear una comissió d’amics…
Esplai Xerinola
L’Associació Sociocultural Xerinola té com a principal objectiu aportar una alternativa sana i divertida per al temps d’oci d’infants i joves. És una entitat sense ànim de lucre, apolítica i areligiosa de Sant Carles de la Ràpita.
Esplai Xic
L'Esplai Xic educa en valors humans i cristians en l'àmbit del lleure infantil i juvenil; forma infants com a persones, ciutadans d’un món multicultural i basat en convivència, el diàleg i el respecte. L’esplai participa en la fe i la comunitat cristiana.
Esplai Xinxibireta
L'Esplai Xinxibireta és una eina de caire lúdic, pedagògic i cultural. Esplai a Sant Jaume d'Enveja: activitats tot l'any, jocs, tallers i suport escolar. També fem "Parc de Nadal", "Tallers de Setmanana Santa" i "Casal d'estiu".
Esplai Xirusplai
Benvinguts al nou web de l'Esplai Xirusplai, versió 2008. Notícies sobre excursions, de campaments, botiga per comprar la dessuadora, comunitat social de l'esplai xirusplai. venir a veure'ns quan volguis i xerrem del que faci falta.
Esplais de La Garrotxa
Entitat fundada el 1986 dedicada a educar en el lleure d’infants i joves a la comarca de la Garrotxa. Colònies, campaments, gimcanes, tallers i excursions són les activitats que fan al llarg de l’any. S’hi afegeix un component educatiu a part del lúdic.
Esplais i Caus de Sants
Bloc dels esplais i caus del barri de Sants, a Barcelona. Esplais i Caus del barri de Sants ECS, som les 10 entitats d'educació en el lleure del barri de Sants. Activitats que es desenvolupen. Enllaços de les entitats i lliga de futbol sala pròpia.
Esplais i Caus de Sants - Montjuïc
Sants, Hostafrancs i La Bordeta són barris de gran vitalitat associativa. Esplais, caus i agrupaments del districte s’uniren per a treballar junts pel futur de l’educació en el lleure. Així l’any 2006 neix la Federació d’Esplais i Caus de Sants Montjuïc.
Esquirols
Els Esquirols per setmana santa fem uns campaments a la Garrotxa. Quedarem al Centre Excursionista a les 8.45h per marxar a les 9h cap a la Garrotxa i no ens tornarem a veure fins a cap de 4 dies. Els campaments tindran la durada de 4 dies.
Falcons - Llinars
Blog dels Falcons. Enviem carta de la propera sortida a Erols amb els de la secció infantil i juvenil i d'altres centres excursionistes. Serà el 6 i 7 de maig, té un cost de 38€ i podeu confirmar la vostra assistència i fer el pagament fins al 26 d'abril.
Federació de Centres Juvenils Don Bosco de Catalunya
Federació d'entitats d'educació en el lleure. És una associació sense ànim de lucre, promoguda per tres grups de la Família Salesiana: Salesians Cooperadors, Filles de Maria Auxiliadora (FMA) i Salesians Don Bosco (SDB). Va ser constituïda l’any 1984.
Fundació Catalana de l'Esplai
Pàgina web de la Fundació Catalana de l'Esplai. Presentació de la Federació, activitats que desenvolupa i entitats adherides a l'organització. La Fundació es proposa també treballar pel desenvolupament de la vida associativa.
Fundació Catalana de l'Esplai
Té per finalitat impulsar l'educació en el lleure d'infants, joves i adults. Integra la Federació Catalana de l'Esplai, com a marc de participació de diferents moviments territorials, i quatre entitats de serveis.
Fundació d'Esplais Santa Maria de Núria
Espai a Internet de la Fundació d'Esplais Santa Maria de Núria. La Fundació d’Esplais té la seva seu a Balaguer. Compta amb centres d’esplai, cases de colònies i refugis a diversos indrets. Informació de l’entitat, recursos i enllaços.
Fundació Esplai de les Illes
En aquesta web pots trobar la informació bàsica que necessites per realitzar activitats, cursos de formació de l'Institut de Formació Ramon Serra - Escola de l'Esplai, de les instal·lacions que gestionem així com dels esplais que estan federats al GDEM.
Fundació Esplai Girona
La Fundació Esplai Girona és una entitat creada dins la Diòcesi de Girona. La Fundació compta amb tres seccions, que treballen en el camp del lleure: Coordinació de Centres d’Esplai, Escola de l’Esplai de Girona i Servei de Cases de Colònies.
Fundació Pere Tarrés
La Fundació Pere Tarrés, amb més de 50 anys d'existència, és una organització no lucrativa d'acció social i educativa, dedicada a la promoció de l'educació en el temps lliure, el voluntariat, la millora de la intervenció social i l'enfortiment social.
Fundació Santa Maria de Siurana - Esplai
Portal web de la Federació de Centres d'Esplais de Tarragona, Fundació Santa Maria de Siurana. Escola de l’Esplai de Tarragona i servei de colònies de vacances per a joves. És membre de Coordinació Catalana de Colònies, Casals i Clubs d’Esplai.
Fundació Verge Blanca
Institució de la Diòcesi de Lleida que fa un servei a tota la societat en el camp concret de l'educació en l'esplai, d'infants, d'adolescents i joves, d'adults i de la tercera edat, tant des de les accions de voluntariat com des de l'àmbit professional.
Fundació Víctor Sallent
Educació integral cristiana i cívica dels infants, adolescents i joves en marc del temps lliure. Grups d'Esplai Cristians, Servei de Colònies de Vacances i els cursos de Formació Permanent als moviments, grups parroquials i arxipestrats, escoles, ...
Fundesplai - Fundació Catalana de l’Espali
Nosaltres l’equip les entitats la Federació Catalana de l'Esplai i la Fundación Esplai, Centre d'Estudis, suport associatiu el Centre Esplai, esplais, projectes, federació 2.0, … La Fundació a les escoles; Programes educatius i projectes Tercer Sector.
Grup Catesplai Planenc
Entitat de El Pla de Santa Maria que depèn de la Parròquia de l’Assumpció i de la Federació de Centres d'Esplais Cristians. El grup està format per una trentena de monitors, la finalitat és educar en el lleure a infants i joves del poble.
Grup d’Esplai Apassomi
L’Associació Grup d’Esplai Apassomi és una entitat de les Borges Blanques que es dedica a l’Educació en el Lleure per a infants i joves. 20 anys d’experiència en el camp de l’educació en l’esplai. Activitats del grup, seu social i local d’activitats.
Grup d’Esplai Espurnes
Associació juvenil ubicada al barri de La Plana d’Esplugues de Llobregat. Treballa com a entitat educativa en el temps de lleure amb infants i joves, des de fa 30 anys. Història de l'entitat, qui som, les activitats que desenvolupem i la nostra filosofia.
Grup d'Esplai Binitrui
Espai oficial del Grup d'esplai Binitrui del municipi de Binissalem (Mallorca - Balears). Correu electrònic i accés al correu. La página es trova en procés de construcció.
Grup d'Esplai Blanquerna Tortosa
Entitat que treballa fa més de 30 anys a les comarques de l'Ebre en l'orientació i integració d'infants i joves en risc d'exclusió. Atén pisos per a joves. Disposa d'un Punt Òmnia, un pis d'urgències per a dones maltractades i desenvolupa activitats.
Grup d'Esplai Lloseta
Grup de Lloseta (Mallorca). L’esplai funciona des de l'any 1986, quan es va crear el club a la parròquia. Actualment hi venen uns 80 nins/es i una quinzena de monitors. Ens veim els dissabtes després de dinar i intentam participar de totes les activitats.
Grup d'Esplai Uraka
Esplai per nens i nenes des de P5 fins a 3r d'ESO, agrupats segons l'edat. Activitats d'interior i activitats d'exterior: Jocs, tallers, balls, teatre, jocs, gimcanes, acampades, colònies, ... Destinats a millorar la convivència entre els nens.
Grup d'Esplai Xiruques del Roc de la Mel
Som un grup jove de la Vila de Casserres. Casserres és un poble del baix Berguedà. Vam néixer l'estiu de 1994. Les nostres activitats al llarg de l'any són els dissabtes tarda. A l'estiu anem de colònies amb els nens-nes de 5 a 14 anys.
Grup d'Esplai Xivarri
El grup d'esplai Xivarri és una entitat de Sabadell, que es dedica al lleure infantil. L'història de l'esplai, què hi fem, qui som, fotos d'excursions, colònies, campaments, casals, jocs interactius, calendari, agenda, suggeriments, etc.
Grup d'Esplai Xivarri - Blog
Blog de les activitats d'aquest grup d'esplai de Sabadell, que es dedica al lleure infantil. Enquesta: Com valores les activitats de l'Esplai Xivarri durant aquest curs? Calendari d'activitats, agenda, suggeriments, etc.
Grup Esplai Parroquial de Vilafranca del Penedès
Pàgina oficial de l'Esplai parroquial de Vilafranca del Penedès, un dels centres de l'Alt Penedès on els nens acudeixen cada dissabte únicament per passar-ho bé. Equips, monitors, activitats pares, fòrum, comissions, etc.
Grup Infantil i Juvenil Nàufraga
Esplai pollenci amb més de 20 anys de trajectoria, referent de l'educació en el temps lliure dels infants i joves pollencins d'entre 5 i 18 anys. Organitzam tallers, jocs, gimcames, acampades, intercanvis i excursions. Un oci alternatiu, sa i auster.
Grup Infantil Sant Cosme
Entitat ubicada en aquest barri de Prat de Llobregat (Baix Llobregat). Integració i cohesió social del barri per als infants i els joves, convivint en pau i harmonia. Interioritzar els valors humans de justícia, llibertat, igualtat, pau, fraternitat, etc.
Grups d'Esplai de Mallorca - Gdem
Federació de grups, annexionada al Bisbat de Mallorca. Treballa en l’educació lúdica en el temps lliure dels infants i joves de Mallorca de manera creativa, lúdica i centrada en les persones. Més de 1000 voluntaris i 5300 nins/es i joves de l’illa.
Illa Activa - instal·lacions de lleure actiu
L’Illa Activa és una empresa dissenya, construeix i gestiona centres esportius públics amb una visió de gestió privada. Els centres es dissenyen i construeixen pensant en la gestió futura i sota uns estandars de qualitat i equipaments de primer nivell.
Juniors MD Almussafes
Ara i ací és el blog dels Juniors MD Almussafes (Ribera Baixa). S'ha obert el plaç per a inscriu-re's al campament que Juniors MD Almussafes està preparant per a aquest estiu, que es celebrarà a Penyascosa ... Web Juniors MD Almussafes.
Juniors MD Ambra de Pego
Organització religiosa que es dedica a la educació extraescolar de xiquets i joves. Júniors md és un moviment de xiquets, adolescents i joves amb la finalitat de fer un poc millor la societat seguint l'Evangeli. Engloba a tota la diòcesis de València.
Juniors Moviment Diocesà
Pàgina dels Juniors Moviment Diocesà de la província de València. Els Juniors M.D. és el moviment d’esplai cristià de la Comunitat Valenciana. Blog de la Campanya de Formació i Animació de Juniors M.D. i centres locals.
Juniors Moviment Diocesà Benissa
Organització cristiana formada per un equip de monitors que dediquen part del seu temps a l'educació extraescolar de xiquets i joves en els valors de l'Esglèsia Catòlica a Benissa. Júniors md és un moviment de xiquets, adolescents i joves.
La Ballaruga Grup d'Entitats El Vendrell Educació i Lleure
La Ballaruga (Associació Grup d’Entitats El Vendrell Educació i Lleure), neix al Vendrell l’any 2005, per la necessitat de reagrupar entre les AMPA’s de les escoles i instituts en un moment de creixement demogràfic del poble i una alta immigració.
La Bufera
L’Associació de Lleure la Bufera de Ponts va néixer a l’any 2001, tot i que la seva fundació va ser l’any 1963 amb el nom d’Amics de l’Escalada. Actualment és una associació lliure que treballa pel poble i pels seus infants. Té una quinzena de monitors.
La Guilla
La Guilla és una empresa, ubicada a Santa Coloma de Farners, de lleure que vol proporcionar lleure de qualitat a la comarca ja sigui en forma de casals, extraescolars i fins i tot activitats puntuals. Aquesta pàgina pretén ser una eina de comunicació.
La Masia de la Guineueta
Associació de lleure nascuda el 1993 a 9 Barris (Bcn) de l’Esplai i el Casal de Joves. L’educació amb l’objectiu de recuperar la Masia rehabilitada de Ca N’Ensenya. Activitats alternatives d’oci infantil i juvenil, centre d’esplai i casal de joves.
La Xarranka
Associació del municipi de Torroella de Montgrí. Des de l'any 2006, la nostra activitat principal es basa en el món del lleure i els camps de treball. Els nostres objectius. Activitats relacionades amb el patrimoni socio-cultural i natural del territori.
L'Esbarjo Infantil
Pàgina de l’Associació Infantil L'Esbarjo, entitat de juventut dedicada al temps de lleure, fundada l’any 2011. Intenten ensenyar manualitats, crear amb valors, integrar diferents cultures. Manualitats, jocs motrius, exteriors i les seves dinàmiques.
L'Escó
Associació cultural i social. És un centre educatiu d’activitats extraescolars promogut per pares i mares de família, interessats en l’educació del temps lliure de les seves filles. Des de fa 50 anys, organitza activitats per a famílies de la comarca.
Llença't
Empresa de nova creació gestionada per un equip de persones amb més de 15 anys d’experiència en el lleure educatiu i esportiu. Hi trobareu un món de serveis amb un objectiu comú: facilitar-vos propostes a mida: Educatiu, familiar, de treball i d’amistat.
Lleure sos mil
Empresa de serveis que des de fa 17 anys treballa dins el món de l'educació no formal i ofereix els seus serveis a escoles, AMPA's, grups familiars, associacions i administracions, sortides o activitats educatives i lúdiques en el temps de lleure.
MIJAC Barcelona i Terrassa
Moviment Infantil i Juvenil d’Acció Catòlica. Les fotos de la Sessió d'Estudis i la Sortida d'Iniciació de març. Full informatiu POB. SEE i SI, tots els animadors/es esteu convocats a la próxima Sessió d'Estudis i Sortida d'Iniciació. Esplais.
MIJAC Crist Rei
Moviment Infantil i Juvenil d’Acció Catòlica Crist Rei de Manresa (Bages). Punt de trobada, tant per monitors com per pares, infants, joves, etc. A poc a poc anirà creixent i cada cop amb més contigut! Ajudeu-nos enviant-nos un suggeriment!
MIJAC Diòcesi de Vic
Web del Moviment Infantil i Juvenil d’Acció Catòlica Diòcesi de Vic. Aquesta web pretén informar, coordinar i difondre el Mijac de la Diòcesi de Vic, formada per les comarques del Bages, l’Anoia, k’Osona i el Ripollès. Esperem que us sigui profitosa!
Mijac Divina Pastora
Espai del Mijac Divina Pastora de Vic (Osona). Es tracta d’una associació cristiana que treballa pel lleure dels joves. Va ser fundada l’any 1999. En l’actualitat l’integren uns quaranta membres. Explicació de les activitats que fan.
Mijac L'Estel Amic
Entitat fundada l’any 1993, que es dedica a fer activitats per a nens i nenes de 6 a 14 anys, amb 6 monitors/es. Fotos de les activitats i de les sortides que hem fet, l'agenda del què es farà les setmanes següents, i contacte amb nosaltres.
Mijac Llefià
Moviment Infantil i Juvenil d’Acció Catòlica, al barri de Llefià de Badalona. Dades, animadors i documents: Tríptic informatiu sobre el Mijac, les 7 conviccions del MIJAC, viure en moviment, i díptic del Mijac realitzat pels infants del centre (PDF).
MIJAC Sant Andreu
Moviment Infantil i Juvenil d’Acció Catòlica de Sant Andreu. Ens podeu trobar a la parròquia de Sant Andreu del Palomar (al Carrer Pont, 3 Barcelona) tots els dissabtes de 11 a 13 i de 17 a 19 hores. Grups, famílies, animadors i enllaços.
Molí de Baix
Molí, casal i espai per passar-ho bé. El casal de joves és un espai lúdic on podeu venir a passar el vostre temps lliure, a trobar-vos amb els amics, a fer-ne de nous, a crear un bon ambient, a fer ús de tot l’equipament i a participar a les activitats.
Monitors.cat
Lloc on trobar feina de monitor, ofertes, cursos de monitors o directors i conèixer gent de diferents llocs. Feina per a monitors i monitores. Registra't gratuïtament, crea't el perfil, inscriu-te i troba feina. Formació i serveis per a empreses.
Montaverner Centre Junior
Blog d’informació del Montaverner Centre Junior de Montaverner (La Vall d’Albaida). Informació del 25 è aniversari del centre junior, el nostre historial de campaments, cançoner, dades, comentaris i posts d’actualitat recent.
Movi Santa Eugènia de Berga
Pàgina del Movi de Santa Eugènia de Berga, comarca de l’Osona. El Movi sempre endavant! Petits, joves i grans... els del Movi ja estem aquí! El Movi de Santa Eugènia de Berga és un grup d’esplai del MIJAC de la Diòcesi de Vic.
Moviment de Centres d'Esplai Cristians (MCEC)
Federació de centres de lleure de la Diòcesi de Barcelona. Agrupa prop de 200 centres d'esplai, més de 3.000 monitors, i 16.000 infants i joves. Serveis als seus centres, activitats, formació de monitors i cooperació entre centres.
Moviment d'Esplai del Vallès
Coordinadora d'esplais de les comarques del Vallès Occidental i Oriental que engloba 37 entitats i forma part de la Federació Catalana de l'Esplai. Compta amb una escola de formació pròpia a Sabadell, l'Aula d'Esplai del Vallès.
Moviment Infantil i Juvenil de la Parròquia de Sant Vicenç de Sarrià
L’Esplai de la Parròquia està format per una trentena de nois i noies i els seus monitors que comparteixen les tardes de cada dissabte (de 18 a 20 h, al Centre Parroquial) amb els jocs i activitats diverses que fem per grups d’edats.
Moviment Infantil MIJAC
Espai a Internet de la seu central d'aquest moviment cristià d'esplai infantil, de les diòcesis de Barcelona, Girona, Lleida, Mallorca i Vic. En el MIJAC els nens son els protagonistes. Informació i centres d'arreu del país.
Outback
Escola d’Activitats en el Medi Natural. Desprès de nombroses expedicions al voltant del món, ha trobat a la Cerdanya el lloc ideal on realitzar un dels seus somnis: muntanya i gent, esport i comunicació. Ridolaina, Bellver de Cerdanya.
Paranens
Associació de lleure i animació Infantil. El 1993, un grup de monitors, part de la companyia de teatre Paranoia decideix crear Paranens, una associació que combina ambdues coses: el món infantil i el teatre. Arriba als nens d'una forma atractiva.
Petits i Grans Vilassar
L’associació Petits i Grans Vilassar és una entitat sense ànim de lucre nascuda arran de l’interès creixent de pares i mares per aprendre i compartir experiències relacionades amb la criança i l’educació dels infants.
Prat Actiu!
Empresa de serveis educatius, esportius i lleure que inicia l’activitat l’any 2008, amb finalitat de promoure l’educació en el lleure d’infants i joves. Eduquem i ensenyem als nens a través de l’esport. L’educació en el temps lliure, l’esport i el lleure.
Racó d'Esplai Sant Josep
Página de dades d'aquest esplai de La Llagosta (Vallès Oriental), que realitza activitats d'esplai els dissabtes a la tarda i unes colònies d'estiu al Juliol. Fotos de les colònies. Categoria: Educació en el lleure. Àmbit d'actuació: Municipal.
Serveis Educatius Pam i Pipa
En elaborar un projecte educatiu, per a la vostra escola, Pam i Pipa el presenta a l’equip de monitors/es per que coneguin i s’impliquin en els aspectes que creiem més importants. S’estableix reunió mensual, per tal que els monitors coneguin les tasques.
Talps (Llinars del Vallès)
Campament Azimut és un punt de contacte entre grups infantils i juvenils de les Entitats Excursionistes de Catalunya. Cada any, es celebra al Refugi d’Erols (Castellar De n’Hug) un cap de setmana de maig. Organitza entre centres de muntanya.
Teno Activitats Ludicoeducatives
La dedicació, organització i gran implicació són les claus per poder oferir un servei de qualitat. Ho combinem amb una flexibilitat i rapidesa per adaptar-nos a les necessitats. A nivell funcional Grup Teno està organitzada en diferents departaments.
Tritons
Pròximes sortides amb tots els grups de la secció infantil i juvenil i d'altres centres excursionistes. Té un cost de 38€ i si voleu venir heu de confirmar l’assistència a i fer el pagament. A la pàgina us adjuntem la carta on ho teniu tot ben explicat.
Universo Gepis
Aquest és el blog que han fet els Geps (Grup d’Esplai per a la Integració Social), persones adultes amb discapacitat psíquica que assisteixen diàriament al taller del Punt Omnia del Club Infantil i Juvenil de Bellvitge. El contingut en català és mínim.
Valors IPP - lleure I esport
Serveis a escoles de la ciutat de Barcelona, al districte de Sants-Montjuïc, activitats extraescolars, serveis de menjador i activitats de vacances. Els orígens de Valors IPP es remunten al setembre de 2006, quan un equip de persones amb experiència.
Vespella d'esplai
Instal·lació ubicada a Gurb (Osona). Disposa d’habitacions de 10 - 34 - 52 places. Banys comunitaris / privats. Piscina, futbol, bàsquet, parc infantil amb sorral, jardí amb gespa, taules de ping-pong, tirolina, rocòdrom, pont de mico, aus, …
Xino Xano Associació de Lleure
Clot -Camp de L'Arpa, Barcelona. Un tastet en fotos de les activitats i tallers realitzats durant el trimestre del menjador de l'escola Miralletes. El projecte del curs al menjador és el Circ. Un objectiu d'aquest curs és fer de joc pautat al menjador.
Xino Xano Miralletes
Bloc del menjador i de l'esplai de Tardes que Xino Xano Associació de Lleure realitza dintre de l'escola pública CEIP Miralletes del barri del Clot Camp de l'Arpa, a la ciutat de Barcelona. Informació general de l’activitat i els horaris en funcionament.
YouMeKids - Magazine per a famílies actives amb nens curiosos
Activitats per a culs inquiets. Pícnic, restaurants i cuina amb nens. Rutes per a famílies intrèpides activitats. L’equip de YouMeKids el conformem Barbara, Rafael, Queralt i Rafel, una família inquieta i amb ganes de conèixer tot el que ens envolta.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT