GRUPS


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
CerCAT Índex d'Internet


WEBS relacionades amb el tema
[Blog Illes] la Veu Nacionalista
La informació del nacionalisme d'esquerres. En aquest bloc hi trobaràs tota la informació del nacionalisme d'esquerres de les nostres Illes Balears.
11 de setembre, Festa per la Llibertat
L’Onze de Setembre Catalunya commemora la derrota que va patir el 1714 a mans de les tropes espanyoles de Felip V de Borbó. Catalunya, que havia estat fins aquell moment una nació soberana. Informació de la festa, actes i adhesions…
ACCAT Associació Conèixer Catalunya
Aglutina entitats culturals i cíviques compromeses amb el procés de reconstrucció nacional, per tal d'unir esforços en la normalització linguística, en el coneixement de la geografia i la història, el reconeixement, el dret a l'autodeterminació, ...
Acció Regne de València
Entitat blabera. ARV naixque per a servir al Poble Valencià i es fundà en l'objectiu de coordinar la labor de totes les entitats culturals, socials i economiques que, havent assumit el compormis d'engrandir, difondre i potenciar l'identitat valenciana.
ACTA - Associació Cap a un Torrelles Actiu
Pàgina fòrum de l’ACTA, l’associació cap a un Torrelles actiu. Es una plataforma ciutadana de Torrelles de Llobregat que promou un desenvolupament sostenible de la localitat.
àgora de l’esquerra plural
Som d’esquerres, som d’esquerra unida manifest de constitució de l’àgora de l’esquerra plural. Després dels últims resultats electorals la nostra organització es troba en una situació crítica. Defensem una EUPV amb perfil propi, capaç d'entendre's.
antiblavers.info Més enllà dela política: informació i fets
Reviu allò passat al País Valencià els darrers 30 anys, i que els mitjans de comunicació del país i molts altres, han callat i acceptat. L’origen històric del blaverisme cal trobar-lo en una certa rivalitat entre les ciutats de València i Barcelona.
Antifeixistes País Valencià
És un web d'informació i documentació sobre els moviments d'extrema dreta al País Valencià i l'Estat espanyol. Delictes contra les llibertats fonamentals i els drets humans. Arxiu, documentació, imatges i enllaços. Material audiovisual i literari.
Antifexistes La Costera
Facebook oficial dels Antifexistes de La Costera, des de Xàtiva. Organitza't per aglutinar-nos en contra del feixisme, així cap agressió quedarà sense resposta. Antifexistes sempre, no passaràn! Antifexistes La Costera. Antifexistes La Costera.
Ara Santa Coloma
Plataforma veïnal en moviment per la llibertat d'expressió i la participació. Brigada Julio Antonio Mella, l'Espurna, joves solidaris, Plataforma Serra Marina, La Distri, Lokal Social Krida, Ateneu Popular Júlia Romera, …
AraItaca
Organització que analitza el colapse de la via estatuària des de l’any 2003. Neix com a refundació de la Plataforma Estatut, Ja! després de constatar que el camí estatutari està en via morta. A través d’aquest model d’estat no tindrem ple autogovern.
Arrels.org
Web d'aquest col·lectiu. La motivació que ens ha unit des de fa deu anys (ja fa deu anys?!), és la nostra consciència de catalanitat des d'una comarca com la Ribera del Xúquer, així com la necessitat de treballar-la dia a dia.
Assemblea de Solidaris i Reagrupats per una Coalició
Més de 300 participants a l'assemblea avalen el procés per emplaçar als dirigents dels partits extraparlamentaris SI i Reagrupament a pactar. Convida entrar-hi per instar a les cúpules de les formacions que arribin a un acord per anar junts.
Assemblea Nacional Catalana
Força amb arrels al territori, d'aquí les noves assemblees territorials, estesa a la nostra societat en un gran moviment transversal que afavoreix les condicions i l'èxit de la celebració del referèndum per la independència o de la declaració unilateral.
Associació Catalana d'Investigacions Marxistes
Promou el coneixement i la difusió del marxisme a les ciències socials, al pensament i a la transformació social. Participa, des de la recerca, el debat i les propostes, en idees alternatives cap a la superació del ordre social capitalista.
Associació Catalana per a la Defensa dels Drets Humans
Creada l’any 1986, a iniciativa d’uns advocats i advocades que constituïen el nucli més actiu de la Comissió de Defensa dels Drets de la Persona, existent des del 1970 com a comissió interna del Col·legi d’Advocats de Barcelona. L’àmbit és Catalunya.
Associació Catalunya Estat Lliure
Projecte polític per assolir que Catalunya esdevingui un estat independent integrat a la Unió Europea. L’associació té per objectiu el restabliment dels drets sobirans del poble de Catalunya, mitjançant l’exercici de la sobirania nacional del poble.
Associació de Terrassa per la III Republica
L’Associació de Terrassa per la III Republica es constituieix com a tal l’any 2003 a la ciutat de Terrassa (Vallès Occidental). Però des de dos anys abans, ja un grup de persones, apostaven pel treball de promocionar la Tercera República a la ciutat.
Associació del Garraf per la República
Web de l'Associació per la Tercera República de la comarca del Garraf. Participa a l’ofrena floral de la Diada Nacional de Catalunya. Aquest 11 de setembre, diada nacional, hem estat presents i hem participat a la ofrena floral de Vilanova i la Geltrú.
Ateneu Republicà de Tarragona
Societat cultural i social per a l'estudi, la promoció i la divulgació de la República, del pensament republicà i dels principis i virtuts republicans. Estem a la vostra disposició a Ateneu Republicà de Tarragona, Cooperativa Obrera Tarraconense.
Avalot. Joves de la UGT de Catalunya
Associació sindical jovenil, de la UGT de Catalunya, en defensa dels joves, el treball i el país. Vol un sindicat més proper als joves. Servei d'assessorament laboral, escola de natura, espai educatiu, publicacions, …
Barcelona Tribuna
Fòrum d'opinió i debat plural i internacional que periòdicament reuneix en un dinar-conferència-col·loqui amb destacades personalitats del món econòmic, social, cultural i científic. Iniciativa de la Societat Econòmica Barcelonesa d'Amics del País.
Berguedà Llibertari
Portal llibertari del col·lectiu Berguedà Llibertari amb seu a la capital del Berguedà, Berga. Blogs personals, destacats. Informació autogestionada, música compromesa, temes, arxius, ràdios llibertàries, …
Blaverisme i València C.F.
El València C.F. és avui dia peça essencial en la difusió del missatge blaver i anticatalanista al País Valencià a nivell de masses, així com en la transició varen ser les falles i en general el món faller.
Bloc de Progrés Jaume I de l'Alcúdia
Associació cultural fundada en 1995. Activitats: Amics de la Muntanya (excursions),Taula de les Lletres i dels menjars, Premis Jaume I, Mes de les Lletres, fanzine, ... Nosaltres, Sopars-xerrades, concerts, Correllengua…
Brea, Grup d'Opinió i Recerca d'Abrera
Grup dedicat a: reflexionar, debatre, rebatre, pensar, aportar , opinar, intervenir, dir, crear, fonamentar, defensar, investigar, dialogar i actuar. Imatges, articles, projectes, exposicions i informació del municipi, ....
Casal Català
Web del El Casal Català dels Hostalets de Pierola. 330 socis que deleguen l'entitat en la junta directiva que encarregada de gestionar-lo (manteniment, lloguers, activitats, ...). L'edifici del Casal, Els Til·lers, amics del casal i activitats.
Casal Popular La Guitza
Aquest és el projecte web del Casal Popular La Guitza de Sant Cugat del Vallès. Eina de difusió i participació a internet, de la Candidatura d’Unitat Popular de Sant Cugat del Vallès. Podeu participar en la vida d'aquest lloc web .
Catalans i Amics de Catalunya
Aquesta comunitat està pensada per catalans i residents a Catalunya i pels amics o interessats en aquesta terra de qualsevol lloc del mon que busquin un punt de trobada amb persones que comperteixen els seus interessos o inquietuds.
Catalunya 2050
Catalunya 2050 és un assaig soci-econòmic coral expressat en format de relat de ciència-ficció - o de política-ficció per a ser més precís - i que encara està per escriure (!?). Tesi doctoral per part d’un personatge un tant misteriós.
Catalunya Segle XXI
Formada al 1999, per homenatjar als lluitadors per la llibertat de Sants-Montjuïc, en memòria a Josep Guinovart. Vol recuperar memòria històrica. Espai plural de diàleg i de debat polític-cultural. La seva web "http://www.seglexx1.com" no és operativa.
CEEC - Centre Estudis Estratègics de Catalunya
ONG, amb voluntat de servei a la societat catalana i vocació de “think tank” pels actors institucionals de Catalunya. Pretén afavorir la constitució d’un pol de pensament estratègic des de Catalunya, que doni una perspectiva pròpia, no subsidiària.
Centre d’Actuació Valencianista Faustí Barberà
Arran del debat sobre la identitat francesa de Sarkozy i les seues repercussions, el Centre d'Actuació Valencianista Faustí Barberà s’ha presentat a través d'una campanya sobre un tema ben candent en la nostra societat: la identitat dels valencians.
Centre d'Estudis Jordi Pujol
Fundació que elabora un pensament renovador que vol contribuir a reforçar els valors bàsics de Catalunya i d'Europa i a donar un impuls d'exigència, ambició i qualitat social. Seminaris, publicació de llibres i revista de pensament contemporani.
Ciutadans Per la República, Catalunya
Grup de (Ciutadans per la República) per rebre noticies, documents, events, i tot el que està relacionat amb la lluita popular cap a la III República. Brigades Internacionals. Bombardejos sobre Barcelona. Organització de la República. Dona i República.
Col·lectiu 1714
Entitat que des del 1986 fa activitats amb la voluntat de fer poble i contribuir a reconstruir la nació Catalana. Revista trimestral La Planenca, informatiu, jornades, recitals, presentació de llibres, coordinació de la Campanya Un País, Una Bandera, ...
Col·lectiu Aixa
Format per persones que tot i la seua diversitat en la manera d'entendre la vida es situa amb un punt comú de projecció política: Aconseguir que les desicions socials i polítiques nasquen i es configuren des de la participació directa de la gent.
Col·lectiu Albaïna
El col·lectiu vol aconseguir que Sóller sigui integrador i socialment igualitari: treballam per aconseguir la igualtat de drets, garantir l’accés als serveis públics (ensenyament, sanitat, etc.) i unes condicions de treball dignes a tota la ciutadania.
Col·lectiu Alquibla
La Web del Col·lectiu Alquibla. És un grup de reflexió i opinió, de diversos camps i procedències del PV, que analitza la realitat social, política, econòmica i cultural de tot arreu. Hem emès articles, publicats a periòdics i revistes del PV i locals.
Col·lectiu Antifeixista d'Alacant
Web del Col·lectiu Antifeixista d'Alacant, que va ser presentat a l'octubre de 2011 a l'Ateneu l'Escletxa. En aquesta presentació es va llegir el comunicat i es va parlar dels projectes que tenim entre mans i sobre els temes importants del col·lectiu.
Col·lectiu Crisi
Publicació alternativa que no representa cap institució, empresa, ni organització. Som persones que habitualment anem a campanyes per denunciar el sistema actual i construir alternatives, com podries ser tu. Informació per a la població.
Col·lectiu Republicà del Baix Llobregat
Web del Col·lectiu Republicà del Baix Llobregat amb seu a Cornellà. Tallar d'arrel els vicis d'un estat esclau del sistema és construir una societat lliure, democràtica i amb la justícia social com horitzó en benefici del poble i no dels de sempre.
Col·lectiu Republicà del Baix Llobregat - Blog
Espai del blog del Col·lectiu Republicà del Baix Llobregat, amb seu a Cornellà de Llobregat. És una associació ideològicament republicana. La seva pàgina es troba en manteniment. Disculpeu les molèsties. Intranet.
Columna Macià-Companys - cmc.cat
Pàgina marxista i republicana del clan columna Macià-Companys, sobre la Guerra Civil. Els nostres cartells de la guerra. El Fènix i el seu simbolisme amb Catalunya. Clan del Medal Of Honor Allied Assault MOD-1936.
Comissió 350 anys del Tractat dels Pirineus
Neix amb la voluntat de commemorar els 350 anys del Tractat dels Pirineus. Si no fóssim pas aquí avui, aviat aquest lloc tan simbòlic podria ser representatiu d'una futura Catalunya nord sense contingut, buidada de catalanitat, on quedaria només l'accent…
Consell dels Cent
Coordinadora de plataformes, grups i entitats independentistes amb l’única finalitat d’organitzar les diverses actuacions que ens apropin a aconseguir el nostre objectiu. Al servei de totes les entitats que treballen per a la independència de Catalunya.
Coordinadora d'Assemblees de Joves de l'Esquerra Independentista - CAJEI
Les Assemblees de Joves són col·lectius de base, d’àmbit local i democràtics. El debat, la participació i la presa de decisions col·lectiva són les nostres armes per donar resposta i aportar solucions a les problemàtiques que ens afecten.
Decidim! - Viquipèdia
Moviment que aglutina a càrrecs electes locals de filiació política diversa, partidaris del reconeixement i l'exercici del dret a l'autodeterminació del poble català. L'origen és un manifest en el qual s'hi van adherir més de 1100 càrrecs electes locals.
Defensem la Terra
Plataforma sobiranista i independentista per la defensa de Catalunya. Notícies, política, enquestes, concursos, català correcte. La configuren un conjunt de persones de diferents àmbits de la societat catalana que lluiten per mantenir la terra …
Des de baix
Lloc polític unitari anticapitalista, ecològic, feminista, antiracista, internacionalista i defensor dels drets nacionals de Catalunya. Neix d’organitzacions com Revolta Global-Esquerra Anticapitalista, Corrent Roig, Lluita Internacionalista, i En Lluita.
Diari En lluita
El diari En lluita era la publicació mensual fins l'estiu del 2015, quan vam ... Aquí es poden trobar tots els números anteriors en què difoniem lluites. En lluita, anticapitalisme i revolució. Membres de l'assemblea groga, assemblea popular de Mollet.
Dvactivisme
Video blog de Dvactivisme, espai de comuniciació social. Imatges de manifestacions contraculturals i alternatives. Vídeo de l’última manifestació contra la festa nacional espanyola del 12 d’octubre, amb el lema 12 d’otubre, res a celebrar.
El Prat antifeixista
Esborrem el feixisme, dignifiquem el carrers del Prat. Carrers franquistes, memòria històrica, recull de premsa, cartells campanya, enllaços, contacte. És una iniciativa ciutadana antifeixista, per l’eliminació de la nomenclatura franquista que perdura.
Els Fideus - El portalet de Mallorca
Col·lectiu republicà malloquí que recull el testimonis i biografies de la 2a República a Mallorca i a les Balears i testimonis del cop d'estat feixista a Mallorca. Els fideus republicans, la segona república, ...
eltripartit.cat
La Catalunya que no va. L’empremta Montilla. Els metges en vaga. L’aplicació del lloguer forçós, Països que gasten menys per estudiant, manifestació contra la MAT, Increment de l’atur. Pel Canvi, envia la pàgina a un amic. Dossier i vídeos.
En Defensa del Marxisme
In Defence of Marxism - En Defensa del Marxisme. La revista internacional marxista “In Defence of Marxism” i el seu apartat en català. Totes les dades d’aquesta ideologia. Més informació i anàlisis marxista en català a la web de Militant.
En Moviment
Moviment ciutadà d’acció política que vol reunir a les persones que proposen un projecte de País Valencià avançat, just i democràtic. La plataforma ha obert el debat entorn a un projecte que vol ser punt de trobada d’un canvi al País Valencià.
Espai Alternatiu Torrent
Web de l'Espai Alternatiu Torrent. Es tracta d'un projecte, una organització política local (a Torrent, Horta Oest), que tracta de construir-se adequant-se a les noves realitats socials. Espai no oficial. La web oficial ja no és operativa.
Espai Laic
Espai reflexió i intercanvi d’experiències i recursos entre centres, socis i en projectes juvenils. Promociona, fomenta i coordina iniciatives juvenils basats en l’autogestió i la democràcia participativa. Promou l’associacionisme laic i progressista.
Farts.org
Farts.org no és un partit polític: És una plataforma de ciutadans compromesos amb la política, agrupa als ciutadans que creuen que hem d'actuar en tot el possible, amb democràcia, amb energia per canviar, entre tots, l'actual injust sistema sociopolític.
Foment Republicà Nacionalista
100 anys del Foment Nacionalista Republicà, entitat política provocada per la fusió d'altres grups, evolució lògica a principis del segle XX, quan l'activisme polític, el compromís amb el país i l'ideari republicà tenien un especial dinamisme a Reus.
Fornells Independent
Plataforma per a la segregació de Fornells, constituïda l’any 2001. Fornells reclama un dret reconegut a diferents àmbits legals, des de la Constitució espanyola fins a la Llei de bases de Règim Local. Actualment forma part del municipi d’Es Mercadal.
Fòrum Faustí Llaveras
Pàgina web del Fòrum Faustí Llaveras del nubicipi de Puig-reig (Berguedà). Aqui trobaràs les informacions , notícies del col.lectiu. des del Fòrum Faustí Llaverias, instem a convocar Referèndum d'Atodeterminació al municipi de Puig-reig.
Fòrum l'Espitllera
Fòrum d’aquest grup d'opinió de Torà (la Segarra). Taula rodona: "Canal Segarra-Garrigues" a Cervera. Presentació document: Les energies renovables a la Segarra. Comunicat contra nous parcs eòlics a la Segarra. Dades i notícies.
Fundació Carles Pi i Sunyer d'Estudis Autonòmics i Locals
La Fundació és un espai d'estudi, recerca i promoció del coneixement de l'àmbit del govern local i les comunitats autònomes situat la Casa Golferichs. Treball d'investigació interna i recerca externa, col·leccions de publicacions, projectes en curs, etc.
Fundació Catalanista i Demòcrata -CatDem-
Web de la Fundació Catalanista i Demòcrata -CatDem-. Està vinculada a Convergència i presidida per Joaquim Ferrer, i els vicepresidents: Magda Oranich i Jordi Vilajoana. Estudis i programes, projecció internacional i nous formats. Activitat.
Fundació Catalunya
La Fundació Catalunya és una entitat constituïda el 1983 i domiciliada a Catalunya. Té per objecte, la defensa dels drets nacionals dels catalans, individuals o col·lectius, especialment els reconeguts a la Declaració Universal dels DD HH de les NU.
Fundació Catalunya Oberta
Entitat independent emmarcada en la ideologia liberal. Va néixer amb l'objectiu de promoure, analitzar, defensar i estendre els valors de la societat oberta, la llibertat, la democràcia i l'economia de mercat.
Fundació Catalunya Oberta
La Fundació Catalunya Oberta és una entitat independent emmarcada en la ideologia liberal. Fundada l'any 2001, té com objectius analitzar, defensar i promoure els valors de la societat oberta, la llibertat, la democràcia i l'economia de mercat.
Fundació Ernest Lluch
La Fundació té la finalitat fonamental de mantenir la memòria de l’Ernest Lluch, el seu pensament i la seva obra, desenvolu-pant una tasca de continuïtat de la seva reflexió intel·lectual, de la seva activitat acadèmica, dels seus compromisos cívics, etc.
Fundació Josep Irla
Fundació que té per objectiu difondre el pensament polític de persones que, com Josep Irla i Bosch, l'hagin basat en la llibertat i la democràcia. L'ex-president de la Generalitat de Catalunya a l'exili des del 1940, exemple de fidelitat al país.
Fundació L’Alternativa
Vinculada a Esquerra Unida i Alternativa, fomenta l’estudi i la recerca en les ciències polítiques i socials, des de l’òptica d’esquerres. El principal objectiu: la recuperació de la memòria històrica. Activitats del 75è aniversari de la II República.
Fundació Nous Horitzons
Fundació vinculada a Iniciativa per Catalunya, formació hereva de la tradició política del PSUC i l'Entesa dels Nacionalistes d'Esquerra. Activitats, publicacions, informacions, fòrum, enllaços, quiosc, staff, dades i activitats.
Fundació Pere Ardiaca
Entitat fundada al 1987 pels comunistes de Catalunya. Debat, estudi, investigació i projectes socials per a la discussió i elaboració de propostes alternatives. Biblioteca , llibreria, jornades, escoles permanents, història, projectes, fòrum i “L’Info”.
Fundació Rafael Campalans
Laboratori d'idees del PSC. La Fundació Rafael Campalans és una entitat que es constitueix el 1979 que, a través de la recerca i l'anàlisi, té com a objectiu la difusió del pensament socialista democràtic. Estudis en l’àmbit de les ciències socials.
Fundació Randa
Iniciativa social de recerca i formació des de l'arrelament als Països Catalans i amb compromís amb l'espai euromediterrani. Genera reflexió, difon plantejaments i promou accions per a respondre a les necessitats de transformació social.
Fundació Randa-Lluís M. Xirinacs
La Fundació neix l’any 1987 promoguda per en Lluís M. Xirinacs i un grup d’amics, amb el nom de Fundació Tercera Via, i pren el nom de Fundació Randa-Lluís M. Xirinacs el 1998. Recerca i ampliació de debat dels projectes d’en Lluís M. Xirinacs.
Fundació Relleu
Fundació que va néixer l'any 1994 amb la funció de potenciar els instruments materials i d'orientació necessaris de diversos grups (iniciats l'any 1982 pel Grup d'Estudis Nacionalistes). Els grups, mantenen itinerari propi però l’acció conjunta.
Fundació Roca i Galès
Des de la seva constitució l'any 1976, té per objectiu la promoció i difusió del cooperativisme a Catalunya, com a element indispensable de l'economia social. També pel coneixement i defensa del patrimoni natural i el benestar social als Països Catalans.
Fundació Societat i Progrés
Fòrum per a la reflexió, debat, estudi i difusió d’idees o propostes encaminades al progrés de la societat a través de l’acció pública. Vol acollir totes les opinions dels ideals del socialisme democràtic. Notícies, actes, publicacions, grups de treball..
Fundació Trias Fargas
Fundació creada en memòria del que fou president de CDC. Promoció d’activitats relacionades amb l'estudi i el desenvolupament del pensament polític, social i cultural de Catalunya. El president és el periodista Vicenç Villatoro.
Grup d'Opinió Àmfora del barri de Sants
El Grup d'Opinió Àmfora neix a l'any 2001 com a continuïtat d'una associació d'amics del any 1954. En aquests moments, comptà amb un nombre important d'associats, d'amics i simpatitzants que participen a les diferents activitats que es duen a terme.
Grup Koiné
Es va constituir l’any 2014, després de reunions motivades al constatar circumstàncies preocupants: les veus sorgides a favor de la cooficialitat del català i el castellà a la Catalunya independent i la indefinició (o el silenci) davant d’aquestes veus.
Grup Sant Jordi
Explicació històrica pel grup Sant Jordi de Barcelona de la commemoració de la diada de l'Once de setembre, diada nacional de Catalunya. La pàgina fa molt temps que no està actualitzada.
Impuls d'Opinió
Projecte de l'associació Opinió Emergent. Pretén participar en la construcció d'un model de comunicació a nivell dels Països Catalans que treballi amb normalitat dins el seu àmbit lingüístic i cultural a partir de la lliure expressió i creació.
Institut d'Estudis Humanístics Miquel Coll i Alentorn - INEHCA
Fundació privada que difon els valors democràtics de la tradicció humanística cristiana. Una visió àmplia del pensament demòcrata cristiá, amb un èmfasi especial en la societat i la nacionalitat catalanes. Organització, activitats i publicacions.
IWA-AIT International Workers Association
Web oficial de l’IWA-AIT International Workers Association, l’associació internacional dels Treballadors IWA-AIT. Moviment sinfical fundat a l’any 1922. Notícies web magazine downloads notícies en altres llengües, adreces, estatuts, arxius i contacte.
L’Altraveu
Grup de castellarencs i castellarenques que volem participar de la política al poble. No ens sentim motivats per la lluentor dels diners, ni pels càrrecs, ni per la revenja contra ningú. No som aquí per afany de lucre i procurarem que cap altre ho faci.
La Garriga Societat Civil
Associació independent, plural i solidària que pretén promoure i organitzar activitats socials i culturals en totes les seves manifestacions. Creada l’any 1999 per persones, que treballaven en el desenvolupament local i comunitari a Chiapas (Mèxic).
La Xarxa
La Xarxa és una federació que aplega unes vuitanta entitats i va sorgir fa cinc anys per la necessitat d’unir forces de la societat civil catalana davant les agressions del govern espanyol. Després, ha definit els seus objectius tal com s’exposa al web.
LleidaSocial
Plataforma ciutadana contra la dictadura financera i les retallades. En l'assemblea celebrada per la Plataforma #lleidasocial el passat abril, s’acordà per unanimitat de recolzar la Iniciativa Legislativa Popular (ILP) per a una Renda Garantida Ciutadana.
Llengua i República
L’associació Llengua i República es crea al 2016, per a canalitzar esforços que ara s’emprenen per difondre entre la població una nova consciència sociolingüística, basada en la realitat i, fruit d’aquesta nova consciència, una conducta de lleialtat …
Lliga per la Laïcitat
Centre de reflexió, enllaç i de proposta d'idees. Amb aquests principis volem estendre la mà a la societat civil catalana, perquè entre tots i totes impulsem el canvi en valors de tolerància, pau, convivència i diàleg siguin una garantia democràtica.
L'Opinió Digutal
L'Opinió Catalana és una associació dedicada a promoure el debat entorn les qüestions cabdals del país. En formem part periodistes i diferents professionals. És present als debats que envolten l'actualitat política i nacional del nostre país.
MIA - Català
L'Arxiu Virtual dels Marxistes - Secció en Català dividida en: L'enciclopèdia del marxisme, d'interès pel moviment obrer. Originals en català o en altres llengües, o traduccions... Treballs "clàssics" del marxisme traduït al català de qualsevol llengua.
Militant.cat
Portaveu del corrent marxista internacional a Catalunya, País Valencià, Illes Balears, i Espanya. Qüestió nacional, joventut, lluita obrera, Amèrica Llatina, Orient mitjà, Àsia, lluita contra el feixisme, història, economia, autors marxistes, etc.
Moviment Alternatiu de Llinars del Vallès - MALL
Moviment municipalista no vinculat partits. Informació, actualitat, opinió, enllaços i programació cultural. Va néixer l’any 2003 com a candidatura independent, al no veure ateses demandes ciutadanes als sucessius governs d’ERC, CIU i PSC.
Moviment Laic i Progressista de les Illes Balears
Moviment surgit de la tradició que lluita per la llibertat i l’estat de benestar. Hereus de la tradició filosófica de la Il·lustració, (republicanisme federal del s. XIX), i per tot el moviment obrerista que han fet posible el nivell de vida actual.
MRG Alacant
Espai dels Moviments de Resistència Global a Alacant (MRG). Informació de les organitzacions que formen part del MRG. Notícies relaciones amb aquest col·lectiu. Convocatòria d’esdeveniments a la ciutat.
Nacionalistes de la Valldigna
Blog dels Nacionalistes de la Valldigna. Defensen els grups de cultura popular i tradicional valenciana amb ús de materials pirotècnics. Informació de la darrera edició dels Premis Ovidi Montllor i inscripcions i fitxa de la marxa intercomarcal dels PPCC.
Nou Cicle
Plataforma ciutadana progresista de debat, de documentació i d'informació, al servei de la reforma i revitalització de la política democràtica, de la innovació de les idees i propostes nacionals i internacionals de l'esquerra i del socialisme d'Europa.
nouscatalans.cat
Espai d’integració impulsat pel projecte del candidat de CiU Artur Mas “Casa Gran del Catalanisme”. Notícies, opinió, món, municipis, entitats, legislatiu, treball, societat, esports, llengua, música, gastronomia, etc.
Obra Cultural Balear
Pàgina oficial de l'Obra Cultural Balear. És una entitat fundada l'any 1962 per promoure la llengua i la cultura catalanes i defensar el dret de les Illes Balears al ple autogovern. Història, actualitat i activitats.
OPRAX, Observatori de polítiques racistes i xenòfobes
Observatori de SOS Racisme, monitoratge i visualització del racisme i la xenofòbia als municipis catalans, on recollir i compartir accions i espais de solidaritat, de lluita per la dignitat de les persones, per la convivència i contra el racisme.
Pacifisme

País Valencià, Segle XXI
Grup d’opinió i pensament- Article del dia, som, bloc, altres veus, materials, àudio/vídeo, agenda, més, … Coordinadors: Antoni Furió, Ferran Garcia-Oliver, Juli Capilla, Guillem Chismol, Gustau Muñoz, i Pau Viciano. Llista (oberta) de col·laboradors.
Plataforma “Pel Dret a Decidir”
Iniciativa amb una àmplia pluralitat d'entitats, moviments socials i persones d'arreu dels Països Catalans. Recull adhesions, presenta mocions als ajuntaments perquè se sumin a la iniciativa, celebra actes informatius arreu del territori.
Plataforma Bufalà
Plataforma per un equipament sòciocultural al barri de Bufalà de Badalona. Comencem un nou blog per a que tots els ciutadans i ciutadanes del barri; poguem expresar clarament i sense embuts el que pensem, el que fem i volem!
Plataforma per la Sobirania
Moviment de base de CDC que proposa un acord de govern amb ERC i la celebració d'un referèndum d'autodeterminació. Efectivament, l'opció sobiranista és l'única alternativa a la submissió que ens proposen. Comunicats i adhesions.
Plataforma Unificada Contra la Trajectòria del PP - putopp.com
Notícies i fòrums d'opinió sobre la política del Partit Popular. Plataforma Unificada conyta la Trajectòria oligàtquica del Partit Popular. 1.836 dies recopilant 9.319 notícies sobre el PP. Especial Eleccions 2008. Un Resum de 4 anys del PP.
RedRoja
La RedRoja és inicialment un conjunt d'adreces de correu electrònic de persones roges residents sota l'Estat Espanyol, per a la distribució tant d'informació internacional procedent de partits comunistes i organitzacions alternatives i antifeixistes.
Rocafort Reflexiona - Manifest
Som un grup de persones que tenim una especial vinculació amb Rocafort: vivim ací, hem nascut ací i tenim molts dels nostres a Rocafort. Ens uneix un sentiment comú: preocupació per l’estat de Rocafort i el convenciment de que es necessita un canvi.
Rogle Constanti Llombart de Cultura Valenciana
Entitat blabera. Associacio que es constitui l’any 2005 en el objectiu de treballar per la difusio i pel conreu de la llengua i de la cultura valencianes. En esta finalitat basica pretenem conectar en les inquietuts que mogueren a Constanti Llombart.
SI Suma Independència
Solució pels que volem que la nostra nació sigui una nació lliure del món, superant diferències polítiques, culturals i socials. Manifest suport al moviment unitari per la creació d’una alternativa electoral independentista per assolir un estat català.
Sobirania i Justícia
Plataforma independentista impulsada per Agustí Bassols, exconseller de Justícia de la Generalitat de Catalunya. El col·lectiu reclama la independència per raons d’història, llengua, cultura, dret propi, sentiment i per la supervivència nacional.
Sobirania Valenciana
Plataforma republicana i sobiranista. creada l’any 2006, a la ciutat de València. Esquerra Nacionalista Valenciana, l’Associació Cultural i Republicana Constantí Llombart i l’associació Valencianisme.com. Per la sobirania del poble valencià.
Societat Civil Catalana
Associació que diu tenir els objectius de promoure, difondre i fomentar la cohesió i la convivència entre ciutadans a Catalunya i d'aquests amb la resta d'espanyols. Unificar esforços de les persones i grups que treballen amb els objectius anteriors.
SodePau
Sodepau és una associació laica i plural, oberta a la diversitat d’opcions dins una perspectiva de transformació sòcio-política, cultural i econòmica, tot respectant la diversitat de creences i espiritualitats.
Temps de re-voltes
Posem en Marxa el decreixement perquè és Temps de Re-voltes. És necessari construir una altra manera de viure, i perquè per fer-ho, cal conèixer com vivim i cap a on porta el model de vida que ens estan venent. Marxa respectuosa amb la natura.
Tenim Pressa
Tenim Pressa Independència ja! Pàgines independentistes. Aquesta pàgina serà un recull d’empreses que per la seva política, els seus productes, els seus serveis o actuacions van en contra dels catalans o de la llengua catalana.
UCFR-Unitat Contra el Feixisme i el Racisme de la Garrotxa
Gent que lluita contra el feixisme i el racisme. Prou discriminació i silenci. Mereixem igualtat i justícia. La idea és fer una tasca divulgativa que ens permeti actuar per desmuntar tòpics, aturar i desmuntar tota acció xenòfoba, racista i feixista.
Unitat contra el feixisme i el racisme
Moviment ampli i unitari antifeixista del Principat. Fem una crida a totes les entitats adherides a fer una aportació econòmica. S'estableix una escala d'aportacions en funció de les possibilitats de cada entitat: 200 euros, 100 euros i 50 euros.
Unitat Contra el Feixisme i el Racisme de Castelldefels
Observem, amb indignació, com arreu del país col·lectius s’organitzen per incorporar discursos racistes, feixistes i xenòfobs a la societat. Estenen l’odi estèril entre els més desfavorits amb arguments populistes i demagògics. El feixisme d’avui.
Valencians pel Canvi
Nova web oficial de la Plataforma Cívica Valencians pel Canvi. Va ser nascuda per la regeneració de la vida política al País Valencià i que des del valencianisme progressista vol contribuir al canvi polític.
Valencians sense veu - Manifest per la regeneració democràtica del País Valencià
Davant la manca de qualitat democràtica, de pluralitat política a les Corts Valencianes, els/les sotasignants, del País Valencià, manifestem el desacord amb la barrera electoral del 5%, requisit per a obtenir de l'acta de diputat a les Corts valencianes.
Veïns de Catalunya (VdC)
Associació de reivindicació ciutadana. Ens organitzem entorn a la defensa de la llibertat individual i la solució de problemes veïnals. Tenim voluntat d'influir en l'opinió pública promocionant els principis d'un liberalisme democràtic de compromís social
Via Fora !
El Via Fora va neixer al barri de Gràcia de Barcelona l’any 1993, impulsat per l’Oriol Creixells i 50 persones del món cultural, associatiu i polític dels Països Catalans. Avui té 7 casals. Contribuieix a la normalització cultural del país.
Virus Editorial
Espai de Virus editorial. Virus editorial és una editorial dels moviments socials, especialitzada en assaig crític i història del moviment llibertari. Informació, notícies, novetats i ofertes de l'editorial, distribuïdores i altres editorials.
Xarxa Independentista
La Xarxa Independentista és un col·lectiu social, transversal, pacifista i democràtic que treballa per la independència de Catalunya, Balears i País Valencià. Oferim més de 7.092 informacions independentistes. També ens trobareu a Facebook i a Twitter.
Xarxa pel Decreixement
Web de la Xarxa catalana pel decreixement, entesa pel decreixement sostenible. Informació general sobre la xarxa, grups, membres, blogs, projectes, agenda, eïnes d’exploració, projectes recents de la xarxa. Cerca per diferents criteris.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT