PARTITSMUNICIPALISTES


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
CerCAT Índex d'Internet


WEBS relacionades amb el tema
+ Iniciativa x Cerdanyola
ICV és una organització política ecologista i d'esquerres amb una gran tradició municipalista. Hem tingut responsabilitats institucionals i, quan ha calgut, hem exercit d'oposició. Entre el 2003 i el 2009, Antoni Morral ha estat Alcalde de Cerdanyola.
Acció Ciutadana - Agrupació d’Electors de Santa Coloma de Cervelló
Agrupació política municipal. Activitats i notícies. Treballem per Santa Coloma de Cervellót. Els membres d’ACPD volem aportar a Premià de Dalt un nou projecte de participació, democràcia i pluralisme.
Acció per Guissona
Pàgina d’Acció per Guissona, un nou partit polític que está a l'Ajuntament de Guissona per aportar noves idees i propostes per una Guissona millor. Notícies, fòrum, descàrregues, foto denúncia, història i enllaços.
Acció per Sitges
El nostre grup de persones independents de Sitges us dóna la benvinguda al web. Acció per Sitges és un partit jove constituït per gent com tu, que hem participat en moviments associatius i estem motivats per millorar la qualitat de vida al poble.
Acord per Godall
Grup municipal format per gent de diferents àmbits i ideologies polítiques disposats a aportar el millor de cadascú per tal de tornar a Godall l'estabilitat social que amnca els últims anys. Godall, Tarragona.
Acord per Montblanc
Formació municipalista sense fronteres de partits, progressista i d'esquerres, oberta i participativa, amb voluntat de servei i vocació de govern. A la web hi trobaràs tot el que vols saber sobre Acord per Montblanc. Tot allò que t'interessa a un clic.
Agrupació Ciutadana Arc Iris de Simat
Blog de l'Agrupació Ciutadana Arc Iris de Simat. Informació i opinió ciutadana, els millors blogs de política en català i diferents questions de caire polític. Arc Iris va náixer l'any 2003 per a les eleccions municipals en les que va obtindre un regidor.
Agrupació Deià
Agrupació independent creada l’any 2003. Es presenta en coalició amb PSOE i PSM. Vàrem treure dues regidores i el 25% de l’electorat. Na Maria Ignàsia Pérez i na Sara Apezteguía son ses dues regidores d'Agrupació Deià.
Agrupació Independents de Els Pallaresos - Amics Internàutes del Pallaresos
Pàgina de l’Agrupació Independents de Els Pallaresos (AIP), que ha creat aquesta web “Amics Internàutes del Pallaresos”, per tal de poder-vos donar informació en català, del nostre municipi, llengua que ens exigeix el nostre domini.
Agrupació Progressista per Sant Mateu - Progressant.org
Grup de santmatevans i santmatevanes, preocupats pel poble. La gestió municipal en els darrers temps s’ha caracteritzat per una manca de transparència i claredat. Per tot açò, hem decidit encetar una iniciativa de participació de la gent del poble.
Agrupament Progressiste de Manises - APM
Partit polític valencià d'àmbit local, progressista i d'esquerres. Defensa d’interessos generals i incorpora elements alternatius, feministes, ecologistes i pacifistes en el marc de la nostra cultura i llengua.
Alcover.ciutadans2005 - ciutadans2010
Plataforma ciutadana d’Alcover, que viu la remodelació del seu nucli antic en edificis i carrers d'aquest espai arquitectònic monumental. Cal continuar i aconseguir un espai més habitable amb menys trànsit rodat. Anton Ferré i Fons, Alcalde d’Alcover.
Alternativa Altafulla
Web d’Alternativa Baix Gaià a Altafulla (Tarragonès). Desprès de sis anys treba¬llant com ABG, l’assemblea d’Altafulla ha decidit donar un pas més per obrir-se a la ciutadania i prioritzar el seu projecte social i polític exclu¬sivament municipal.
Alternativa Baix Gaià - La Pobla de Montornès
Nosaltres per poc ens hem quedat fora d’aquest consistori a les municipals 2007. No ha pogut ser però seguirem.Tota la campanya ha estat clarament una aposta molt forta per part de AMPM per fer sortir de l’alcaldia a Joan Borràs.
Alternativa Baix Gaià - Renau
Blog oficial d’Alternativa Baix Gaià al municipi de Renau (Tarragonès). Informació general de les activitats que organitza. Enda-vant amb l'Alternativa Baix Gaià. Una altra comarca és posible…
Alternativa Baix Gaià - Vespella
Blog d’Alternativa Baix Gaià al municipi de Vespella (Tarragonès). Alternativa Baix Gaià s’encarrega de la defensa del territorio, de la participació ciutadana. Informació sobre l'evolució del procés judicial contra la pedrera de Vespella.
Alternativa Baix Gaià - Vespella de Gaià
Blog oficial d’Alternativa Baix Gaià a la Vespella de Gaià (Tarragonès). Informació general de les activitats que organitza. Defensa del territori, participació ciutadana. ABG demana una actuació d’urgència a Vespella de Gaià pel temporal de vent…
Alternativa Baix Gaià Torredembarra
Aquesta és una publicació electrònica d'ABG-EPM de Torredembarra. L'ABG es va presentar a les eleccions municipals del 2003 i va obtenir aconseguint 1 regidor. El 2007 va obtenir 2 regidors dels 17 que configuren l'Ajuntament de Torredembarra.
Alternativa Ciutadana de Rubí
Col·lectiu ciutadà que considera que cal recuperar el sentit de l'ajuntament com a assemblea de representants de la ciutadania, i no com a simples delegats de partits polítics que decideixen coses que ens afecten a tothom sense consultar-nos.
Alternativa d’Abrera
Des de la creació al 2003, ADA ha esdevigut una plataforma social aglutinadora tant de partits polítics com d’entitats i ciutadania no associada. Un fòrum obert i plural de ciutadans i ciutadanes d’Abrera i grup d’opinió i actuació política democràtica.
Alternativa de Masquefa
Candidatura independent i alternativa de gent de Masquefa (Anoia). de Masquefa és la plataforma ciutadana i espai digital per a debatre i parlar sobre la Masquefa que volem i la que no volem. Debat i informació.
Alternativa d'Esquerres per Badia
Petit moviment polític i social que treballa a Badia del Vallès des de la perspectiva de l'acció cívico-política de l'esquerra, vinculada als moviments socials. Planta cara al sistema i es preocupa pels perjudicis que provoca a les persones i al planeta.
Alternativa Independent per Santa Fe del Penedès
Som persones que vivim i estimem Santa Fe com vosaltres, ens podeu trobar a l'escola, al CCR o tot passejant pel poble un diumenge al matí. Volem engrescar a la gent a participar en les decisions que hem de prendre com a poble.
Alternativa Llagostera
Espai web de la candidatura d'Alternativa per Llagostera, una opció d'esquerres d’aquest municipi de la comarca de La Selva. Tenim les propostes i la il·lusió per millorar Llagostera, des de l’honestedat, l’experiència, la constància i el treball.
Alternativa per Centelles
Web d’Alternativa per Centelles, el nostre ajuntament, és un projecte de tots. Entre tots hem de decidir com volem que sigui Centelles en un futur: els carrers, les cases, els parcs, els equipaments esportius i educatius, els polígons, etc.
Alternativa per Pollença
Alternativa per Pollença va néixer al 2009 partint de la feina, idees i actuacions que havia fet durant aquests sis anys l’Assemblea d’Alternativa Esquerra Unida-Els Verds. Una oposició rigorosa i seriosa que ha criticat la política de l’equip de govern.
Alternativa Sencelles
Bloc d'Alternativa - Esquerra Unida - Els Verds de Sencelles (Mallorca). Pots partiticipar al bloc amb els teus comentaris o enviant un e-mail. Arxius, informació i notícies diverses de l'actualitat local.
Alternativa Vendrellenca
A l’any 2007 vam començar a treballar des de la candidatura d’Alternativa Vendrellenca. Ens vam marcar el termini de dos anys per tal de començar un procés de debat intern. Aquest debat havia de servir per definir de forma exacta cap a on volíem anar…
AMS Agrupació Municipal del Sils
Blog de l’AMS, perquè Sils som tots. El nostre grup municipal és heterogeni i divers, és un cúmul de propostes, però sobretot un grup en el que el debat abasta totes les nostres línies d’acció del nostre municipi de la comarca de La Selva.
Andorra pel Canvi
Partit polític andorrà pel canvi a les generals de 2010. Formació política que es presenta com a plataforma oberta al pensament polític i opinions, desenvolupament d'Andorra afavotint la pluralitat. La web “http://www.andorrapelcanvi.com”, no funciona.
APC, Alternativa per Cabrera
Grup independent de persones lliures sense lligams amb cap partit ni sigla política, que es presenta a les Eleccions Municipals de Maig 2011 a Cabrera de Mar. Uneix en un projecte les voluntats de totes les persones que volen compartir el programa.
Ara i Sempre Sant Esteve
Web d’Ara Sant Esteve, grup municipal local de l’Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires (Baix Llobregat). La moció d'ARAses, el consistori en ple es compromet a donar suport a la recollida de signatures a favor de la ILP per la dació en pagament.
Ara Maó
Ara Maó ens definim com a persones implicades en l’esdevenir de la societat, començant per la nostra ciutat, i amb voluntat que tengui una perspectiva general, pensant que el canvi en el nostre entorn podria també servir per un canvi més general.
Ara Reus
Grup municipal. Fa 4 anys uns veïns de Reus ens vàrem unir per fer front al mal govern de l’ajuntament de Reus en la Sedera. Vam fer pinya com els castellers perquè al barri no es construís un edifici que trencava amb l’harmonia de la ciutat…
Aramoià
Candidatura municipal de Moià. Aglutina joventut i experiència de persones diverses, i posa al servei de Moià els coneixements amb l’objectiu de fer entre tots Moià millor. Austeritat, treball, rigor, respecte, participació i millor gestió dels recursos.
Associació Progressista de Fulleda
Blog electoral i de contacte amb la ciutadania de l'Associació Progressista de Fulleda - Acord Municipal, des d’aquest municipi de la comarca de les garrigues. Gent nova amb idees noves és el que aporta. El grup, la gent i les idees.
AUPA Altafulla
Blog oficial del partit municipal AUPA, l’Agupació Units per Altafulla, a la comarca del Tarragonès. Arxiu del bloc, butlletins publicats i dades diverses. Adjuntem la moció de l'IBI que hem presentat, per tal de poder inclore-la en el proper ple…
Barcelona per l'Autodeterminació (BxA)
Proposta local a Barcelona. Resistència cultural, social i política que defensa la nació catalana. Hi participen diferents sectors de la societat: la llengua i la cultura, l'educació, sindicals, solidaritat. Assembleària i independentista d'esquerres.
Bloc per Felanitx
Pàgina web del Bloc per Felanitx - Progressistes de Felanitx. Coalició formada per les agrupacions locals d’ERC, del Partit Socialista de Mallorca i d’Alternativa Esquerra Unida-Els Verds de cara a les eleccions locals de Felanitx del 2007.
Bloc per Llucmajor
Web del Bloc per Llucmajor, la coalició electoral formada per PSM - Entesa Nacionalista i Alternativa Esquerra Unida - Els Verds per a les eleccions municipals de 27 de maig de 2007. Cap de llista: Joana Lluïsa Mascaró Melià.
CAF - Candidatura Activa del Figaró
Formació creada l’any 2002 per ciutadans/nes del poble, d’origen divers però amb objectiu compartit. Opció política alternativa, amb voluntat de liderar un canvi al Figaró i avançar cap a un model de cohesió social, sostenibilitat i participació ciutadana
Campos pel Canvi
Bloc de la coalició electoral municipal Campos pel Canvi (Entesa per Mallorca, PSM-Entesa Nacionalista i PSIB-PSOE) per a les eleccions municipals 2007. Campos (Mallorca).
Candidatures Alternatives del Vallès
Des del 2002, diverses candidatures de l’esquerra alternativa del Vallès Occidental tractem de coordinar esforços per a elaborar i oferir propostes alternatives al model territorial, polític, social, urbanístic i ecològic que s’imposa a la comarca ...
Capgirem l'Ajuntament de Ciutadella
Cadidatura municipal per Ciutadella (Menorca) de PSM i MES per Menorca. Acord pel canvi a Ciutadella. conformar el govern de canvi a l'Ajuntament de Ciutadella amb PSOE i Gent x Ciutadella. Un govern estable amb tretze regidors i Joana Gomila batllessa.
Casal de l'Esquerra
El Casal de l'Esquerra és un espai obert a activitats polítiques, socials i culturals a Badia del Vallès que l'Alternativa d'Esquerres per Badia pretèn que serveixi de lloc per debatre, compartir, aprendre, reflexionar i distreure's. Contacta'ns.
Castelló en Moviment
Moviment ciutadà de Castelló de la Plana. L’assemblea és l’espai on prenem les decisions, d’igual a igual. Sempre són obertes a la ciutadania. Coneix i contacta amb el nostre equip a les institucions. Treballem a l’Ajuntament i a la Diputació Provincial.
CCSA - Ciutadans per Calonge i Sant Antoni
El compromís com a partit integrat per la ciutadania. Acomplint el compromís com a partit integrat per la ciutadania, amb representació a la institució municipal, representant als votants que atorgaren la seva confiança al CCSA…
Ciutadans Independents de Benissa (CIBE)
Passeig que et proposem per saber qui som, membres del grup, candidatura, gent, programa, activitats, propostes i la ostra opinió sobre els temes d'actualitat que preocupen els ciutadans i les ciutadanes del nostre poble, benissers i benisseres.
Ciutadans per Altea
Prioritza la millora en la infraestructura i la qualitat dels serveis municipals. Els habitants d’Altea -incloses les urbanitzacions, la Serra i les Partides rurals- mereixen tindre els millors serveis, com a base de la qualitat residencial i turística.
Coalició d'independents per Andorra la Vella
Cd'I és un partit polític andorrà de centre progressista. Va néixer al 2011 fundat per Maria Rosa Ferrer i Obiols, per a les eleccions comunals andorranes de 2011 a la Parròquia d'Andorra la Vella. La seva web “http://www.cdi.ad”, no és operativa.
Coalició d'Organitzacions Progressistes de Formentera - Viquipèdia
La Coalició d'Organitzacions Progressistes de Formentera és la unió de totes les forces nacionalistes, progressistes i d'esquerres de l'illa de Formentera. Es presenta a les autonòmiques al Govern Balear.
Compromesos amb Espolla - Acord Municipal
Compromís amb les persones. Compromís amb l'educació. Compromís amb el poble i el veïnatge. Compromís amb uns serveis de qualitat. Compromís amb les activitats econòmiques del poble, la cultura, l'entorn, …
Compromís amb Girona
Col·lectiu de ciutadans de Girona amb llarga trajectoria als moviments socials, associatius i veïnals que hem reflexionat sobre la realitat de Girona i hem adoptat un compromís personal i públic perquè hem entès que la nova realitat que vivim …
Compromís amb Teià + ERC
Andreu Bosch i Rodoreda, cap de llista per Compromís amb Teià+ERC, i Francesc Ribas i París, per Convergència i Unió, van signar l’acord per formar govern per a la nova legislatura 2015-2019, després del principi d’acord a què van arribar els dos partits.
Compromís d'Esquerres per Figueres
Compromís d’Esquerres per Figueres neix del diàleg entre gent del Cercle Podem, d’Iniciativa per Catalunya Verds i d’Esquerra Unida i Alternativa per trobar una sortida a la crisi social que estem patint a Figueres. Punts que s’han posat sobre la taula.
Compromis per Cerdanyola
Partit municipal. Els regidors i regidores del Compromis per Cerdanyola són portaveus de l’Assemblea. Plantejaran a l’ajuntament de la ciutat les qüestions acordades per l’Assemblea i informaran a aquesta de les qüestions plantejades a l’ajuntament.
Convergents d'Ordino
Facebook de Convergents d'Ordino. Convergents d'Ordino és un grup parroquial d’Andorra que neix amb l'intenció de fer possible el canvi que Ordino necessita. Convergents d'Ordino és un partit polític per Ordino en les eleccions comunals del 2011.
COP - Compromís per Ripollet
Web d’aquest grup municipal a l’Ajuntament de Ripollet. Mocions del COP-CpR al Ple de l'Ajuntament: El Cap Pinetons i el canvi d’ús dels terrenys reprovació de l’equip de govern al Ple Municipal, contra la corrupció política, universalització d'ajudes.
CORI - Coordinadora Reusenca Independent
Partit polític triomfant a les eleccions municipals de Reus. L'Ariel Santamaria, el candidat, aconsegueix ser regidor del seu ajuntament amb 1831 vots. El programa electoral d’aquest partit que s’autodeclara juantxista, és força divertit.
CPC - Colomencs Pel Canvi
Partit creat davant la necessitat d’unir-nos els habitants que vulguin gaudir de la ciutat desitjada que pot ser Santa Coloma de Farners. Susagna Riera i Anglada és la candidata del partit a l'alcaldia de Santa Coloma de Farners.
Crida Premià de Dalt
Crida Premià de Dalt. LGBTI, plens, codi ètic, programa, díptic, Facebook, Twitter, Instagram, YouTube, Jordi Borràs, presentació llibres, vota’ns i fes-te sentir. Neix l’alternativa, contacte, correu, ... A favor: Crida-abstenció: PP, PDeCAT, PSC, ERC, …
Crida Premianenca
Crida Premianenca és una nova alternativa política a Premià de Mar. Una candidatura municipalista oberta, formada per persones amb inquietuds i il·lusions. És un projecte d'esquerres, crític i constructiu. Crida és un espai de debat, proposta i d'acció.
ECA. Escamot Ceretà d'Alliberament
Col·lectiu de recent aparició dins l'independentisme revolucionari català que té com a nucli de treball la comarca de la Cerdanya. S'engloba dins del que és el Moviment Català d'Alliberament Nacional.
Eivissa pel Canvi
Iniciativa ciutadana d’independents progressistes, amb suport d’Alternativa Esquerra Unida-Els Verds, Entesa Nacionalista i Ecologista i Esquerra Republicana. Sorgeix per l’emergència democràtica, territorial, econòmica i cultural a l’illa.
El PI Eivissa
Partit que creu en les Balears, que cap illa ha d'estar per sobre de les altres i ningú ha de ser menys que ningú, sigui quina sigui la grandària o el volum de població de cadascuna de les illes. Això es reflecteix clarament en l'estatut de la formació.
Endavant Cerdanya
Web del partit Endavant Cerdanya. El nostre partit torna a presentar-se a les properes eleccions locals del 24 de maig amb candidatures als municipis de la comarca d’ Alp, Bellver de Cerdanya, Bolvir, Llívia i Riu de Cerdanya.
Entesa de Ferreries
Posem en valor el teixit associatiu que un poble petit com Ferreries té i disposa per a la seva gent. difon la petita cultura de Ferreries, les arts que ens ajuden a expressar el nostre món interior, de defensa del nostre entorn i de la nostra natura…
Entesa de l'Esquerra de Ferreries
Els homos i les dones que formam l'Entesa de l'Esquerra de Ferreries preparam les eleccions, amb la voluntat de seguir fent ... La d'Entesa és la millor llista. I el programa està força bé. Almenys les propostes són reals i no fantasies imposibles.
Entesa pel Progrés Municipal
Les candidatures independents a les llistes de molts municipis ha sovintejat en els últims anys, especialment en les eleccions municipals. Llistes amb EPM, Independents i Alternativa ocupen cada vegada més espais en la política local del país.
Entesa per Bescanó
Tota la gent d’Entesa per Bescanó, que som molts, us volem agrair el suport i la confiança que heu demostrat en el nostre projecte. Va ser la segona força més votada a 40 vots (un 1,7%) de CiU que li va atorgar l’alcaldia.
Entesa per Calella
Amb la voluntat d’oferir l’alternativa als partits tradicionals, i en contra de la idea de la desafecció política, un conjunt de calellencs i calellenques ens hem constituït com a col·lectiu per aglutinar diferents sensibilitats i propostes per Calella.
Entesa per La Llacuna
Grup de veïns-nes amb interès per treballar pel poble i pel benestar. Formem un equip que treballa i que comparteix un projecte per a tothom, per i amb les persones. Ens presentem amb Entesa per La Llacuna - Acord Municipal acompanyats d’ERC.
Federació d'Alternatives Veïnals de Rubí
Pàgina oficial de la Federació d’Alternatives Veïnals de Rubí! Iván Moreno. Candidat de la FAVR a l’alcaldía de Rubí. Som una plataforma ciutadana transformada en partit polític de Rubí, treballem per Rubí, som de Rubí i estimem Rubí.
Fes Vallada, fes canvi
Fes Vallada, fes canvi. Campanya del PSPV-PSOE, EU, BLOC i Els Verds a l'alcaldia de Vallada. Amic-ga, que vius a Vallada o que hi treballes, que t'estimes el teu poble i que el vols lliure, just, democràtic i millor. Este és el nostre compromís …
Força Ciutadana - Fuerza Ciudadana
Conjunt de persones amb el desig de participar activament en la construcció de la societat del segle XXI a través de mecanismes democràtics més oberts i equitatius, amb la intenció de fomentar i garantir una participació lliure de més persones.
Fòrum Cívic de Mataró
Entitat política independent fundada pel progrés i la sobirania nacional. Vol participar activament a fer realitat una Catalunya lliure i sobirana. Col·laborar a enfortir els vincles entre els diversos territoris dels Països Catalans.
Futur per Jafre
Futur per Jafre es presenta, amb un coneixement de l’Ajuntament des de dins i amb unes renovades il·lusions de presentar al poble un programa de futur que permeti afrontar els reptes dels propers anys. Viure amb qualitat en un poble com el nostre.
Gent d'Alginet
Gent d'Alginet aposta pel progrés d’Alginet, però situant en primer lloc les persones en tota la seua dimensió social, la seua dignitat i benestar. No tenim ideologia, la nostra ideologia és Alginet, ... Butlletí i informació de la formació municipalista.
Gent de Castelló, d'Esquerra i Compromís Castelló de la Ribera
L'objectiu de la candidatura és proposar a l’electorat una opció oberta a gent progressista, d'esquerres i nacionalista. GCiEC com a alternativa política iniciada en 2007, és l'única garantia de canvi en el govern de l'ajuntament des de l'esquerra.
Gent de Gramenet
Espai a Internet de la Gent de Gramenet, un moviment ciutadà divers, que treballa per una Santa Coloma millor. Informació de les activitats en les que Gent de Gramenet participa. Informació general.
Gent de Llaurí
Vos donem la benvinguda a la nostra pàgina web, on podreu trobar les nostres candidatures i el nostre projecte 2007-2011. 40 Iniciatives per Llaurí. Concert previ del PGOU del municipi de Llaurí, joies de la montanya de Llaurí (Barranc de Canet).
Gent de Llavaneres
Fundada com agrupació electoral municipal a l’any 1999, Gent de Llavaneres va néixer amb l’objectiu d’unir voluntats en la construcció del poble de Sant Andreu de Llavaneres (Maresme), amb el propòsit d’establir un nou estil de govern.
Gent de Sant Boi | Unitat Popular. Democràcia d'arrel
Candidatura municipal assembleària horitzontal que té l’objectiu supremir l’actual sistema econòmic i fomentar la participació dels ciutadans de Sant Boi en la presa de decisions polítiques municipals sota els principis de la radicalitat democràtica.
Gent de Santa Eulàlia de Ronçana
Web del grup municipal d'Independents-ERC a Santa Eulàlia de Ronçana. El grup està format per persones vinculades a dife-rents àmbits de la vida social, educativa, cultural o esportiva de Santa Eulàlia i els membres de la secció local d'ERC.
Gent pel Canvi
Candidatura Independent de Sant Salvador de Guardiola. Un grup de persones de diferents àmbits veïnals i culturals ha promogut aquest moviment independent, que vol millorar la qualitat de vida, els serveis, l'atenció i la comunicació del nostre poble.
Gent per Albal
No som politics profesionals, som gent de a peu com tí. Però estem preparats per a fer una gestió més pròxima i eficient en l'ajuntament. Única candidatura que ha guanyat recolzament. Maria José Hernández i Ferrer, regidora i candidata.
Gent per Bellaterra
Pàgina del Grup Municipal Gent per Bellaterra. Discurs d'un Bellaterrenc. Discurs del candidat a la presidència de l'EMD Bellaterra Ramón Andreu en l'acte de presentació de campanya de el partit polític Gent per Bellaterra. Discurs es versió PDF.
Gent per Benifayo
Cadidatura local amb tocs blauers. El ciutadà ha de beneficiar-se de l’administració i mai al contrari, se compromet a la reducció i eliminació de tota càrrega impossitiva prescindible després de satisfer i impulsar els projectes que reporten un benefici,
Gent per Cabrera
Pàgina de gent per cabrera. La presentació de la Candidatura de Gent per Cabrera va tenir lloc el dia 19 abril 2015 a l'envelat de Cal Conde Feina feta per GxC en temps de govern butlletí anomenat "El balcó". Pla d’Ordenació Urbanística Municipal.
Gent per Castelló - pel dret a la ciutat
Conjunt de persones, procedents d’experiències dels moviments socials de la ciutat, amb voluntat d’incidir en la política municipal. Formem part del Castelló que demanda una altra forma de fer política, que pose els interessos de la gent per davant.
Gent per Cullera
Agrupació de veïns i veïnes de Cullera, creada al 2014 per la inquietud que tenim pel futur del nostre poble. L'agrupació Gent per Cullera està formada per persones amb diferents ideologies polítiques, la majoria sense vincles directes amb la política.
Gent per Eivissa. Gent com tu
Els habitants d'Eivissa som tractats com ciutadans de 2a. Mentrestant, altres fan el negoci aquí sense que repercuteixi en el benestar dels que hi vivim tot l'any. GxE depén de persones com tú. Participant activament a les xarxes socials i al carrer.
Gent per Salt
Som veïns de Salt com tu i volem viure en un poble del qual podem sentir-nos orgullosos, volem que els serveis que assegurin la nostra qualitat de vida funcionin, volem seguretat per a les nostres propietats i famílies, volem carrers i parcs nets …
Gent per Santa Maria
Blog informatiu de la candidatura del partit independent Gent per Santa Maria. Podeu trobar el programa electoral per a les eleccions municipals de 2007. Carta de la candidata a batlessa, per aquest grup municipal.
Gent per Serinyà
Web oficial de Gent per Serinyà i les elecciones municipals. Programa realista per un poble millor, ajudans a fer-lo possible. El candidat. Presentació, per creure en aquest projecte. Gent independent, gent amb ganes de treballar per Serinyà.
Gent per Valldoreix
La transversalitat impregna la relació entre associats i els assumptes d’interès. El contacte entre associats i col·laboradors és personal directe, o a través de la xarxa. Tothom pot fer propostes per millorar el nostre territori utilitzant el formulari.
Gent per Valldoreix
Les assemblees dels socis poden ser de participació directa o virtuals, de manera que permeti una participació fluida. Vés al contingut, notícies, què proposem, fes la teva proposta, calendari perquè, com funcionem. Tota l’història per descobrir...
Gent per Vilassar de Mar
L’educació dels joves de Vilassar de Mar és prioritat: ampliarem horaris de biblioteca en exàmens. Crearem l’agent cívic, amb presència als barris. Crearem la regidoria d’infància i joventut, augmentant el suport als joves accions per a l’infantesa.
Gent X Ciutadella
Web facebook de l'agrupació d' electors Gent X Ciutadella. Col·labora amb nosaltres. Volem una Ciutadella feta entre tots i per a tots. Actes de les últimes reunions que va fer l'assemblea de GxC i que encara no havíem penjat per motius de temps i feina.
Gent x Formentera
Web oficial de Gent per Formentera. Gent per Formentera és una agrupació política local, que neix com a un punt de trobada d'homes i dones d'orígens diversos units pel fet de viure a Formentera i pel compromís de treballar per ella.
Grup d’Independents de Collbató (GIC)
Associació local independent, que va néixer l'any 2002 per acollir en un projecte comú totes les persones de Collbató que desitgen un govern municipal que, sobretot, defensi els valors mediambientals, patrimonials i culturals del poble.
Grup Independent del Masnou
Pàgina d’aquesta de l'Ajuntament del Masnou amb dades d'aquesta formació municipal independent del Masnou. La web oficial del GIM (http://www.gim.cat), no funciona.
Grup Independent Riudebitlles
Grup Independent Riudebitlles. Fundat l'any 1999, any que ens vam presentar per primera vegada a les eleccions municipals, vam aconseguir 2 regidors, ser la segona llista més votada i vam impulsar un govern d'unitat. Actualment governem amb CiU.
Grup Independents Units per Puigdàlber
Bloc del Grup Independents Units per Puigdàlber, municipi de la comarca de l’Alt Penedès. Cultura, economia, educació, enquestes, esports, general, medi ambient, parcs i jardins, sanitat, seguretat, sessions plenàries, urbanisme, etc.
GUIF - Grup Independent de Formentera
El GUIF es va presentar a les eleccions municipals per primera vegada l’any 1987. El motiu pel qual es va formar aquest grup polític formenterer va ser veure que els partits “nacionals” s’oblidaben de Formentera, durant anys oblidada.
IDS-PM per Sils
Pàgina d’aquest partit municipal que governa Sils, en minoria. L’alcalde és Martí Nogué Selva de 51 anys. Enginyer tècnic industrial i sotsinspector del cos de bombers de la Generalitat. Regidor durant 8 anys del grup Independents per Sils.
Indenpendents d'Inca
100 x 100 per Inca. Independents d'Inca neix el 1990 gràcies a un grup de persones que volien treballar per a la nostra ciutat de forma eficaç i transparent des d'una opció que defensarà els interessos d'Inca per damunt de qualsevol partidisme.
Independents de Beniarbeig
Web d’Independents de Beniarbeig, partit municipal d’aquest poble de la Marina Alta. Els veïns de Beniarbeig han optat majoritàriament per la opció conservadora front al nostre projecte progressista. Pepe Mengual és el candidat.
Independents d'Ivars i Vallverd - Acord Municipal
Benvingut/Benvinguda, al bloc dels Independents d’Ivars i Vallverd Acord Municipal (IIV-AM). El nostre grup municipal. Grup Municipal IIV-AM de l’Ajuntament d’Ivars d’Urgell. L’ull esquerre, el nostre butlletí informatiu.
Independents pel Municipi d'Aiguamúrcia
Grup municipal. Han confeccionar una llista que representa tots els pobles que conformen el municipi d’Aiguamúrcia. Volem sentir-se presents a tots els nuclis sense distincions, i volen que tots els nuclis se sentin representats. Presentació.
Independents per Can Picafort, Santa Margalida i Son Serra
Web del partit polític Independents amb noticies sobre actualitat municipal, les nostres propostes, crítiques, actes públics, ... Presentació del grup, menú, calendari, notícies recents, categories i enllaços de Santa Margalida.
Independents per Figueres
Pàgina oficial d'Independents Per Figueres, partit polític creat a conseqüència de tots els dèficits que té la ciutat de Figueres /Alt Empordà). El principal objectiu és pensar en Figueres i treballar per Figueres. Presentació, entrevistes i suggeriments.
Independents per les Borges Blanques
Aquest és el web dels Independents per les Borges Blanques, les Garrigues. És una candidatura independent dels partits polítics tradicionals. Integrants de la iBB a les municipals 2011. Informació sobre la ciutat de Les Borges Blanques.
Independents per Mollet
IxM neix de la il·lusió, compromís i bagatge polític i cultural d’homes i dones que confluïm en la creació d’aquest espai de renovació per a Mollet, per fer possible un canal lliure de participació dels ciutadans en la vida política i social de la ciutat.
Independents per Sollana
El Partit Agrupació Independents per Sollana (PAIS) és una alternativa política independent als partits d'àmbit nacional o regional, formada per veïns de Sollana i El Romaní (La Ribera Alta). Amb la força d’un gran equip, volem que votos Independents.
Independents per Vilanova del Camí - IPV
Pàgina dels Independents per Vilanova del Camí, a la comarca de l’Anoia. Veïns amb veu. Informacions del municipi i de l’IPV, IPVtv, IPV a You Tube, properes accionsi activitats, i els butlletins IPV (descàrrega en PDF).
Indignar-se no basta - Més per Mallorca
Celebrada l’assemblea programàtica de Més per Mallorca, ara toca conduir Mallorca i Balears cap al canvi necessari que mereix aquesta ciutadania. Idea a idea, proposta a proposta i iniciativa a iniciativa estam elaborant el programa innegociable…
Iniciativa Rierenca
Iniciativa Rierenca està representada per dos regidors a l'Ajuntament de la Riera de Gaià. Podeu adreçar-nos escrits, articles d'opinió o preguntes que voleu fer als plens de l'Ajuntament. Els plens ordinaris són l'últim dimarts dels mesos senars.
interSimat
Compromís per Simat, pacte de progrés municipal per Simat (legislatura 2008-2011) a Simat de la Vallgigna (La Safor). El pacte està format pel tripartit local PSPV-Bloc-Esquerra. Informació del col·lectiu i dades del municipi de Simat de la Valldigna.
IPS - CUP: Independents per Salt
Web d’IPS. Som un partit polític l'àmbit d'intervenció del qual és estricament el poble de Salt. Com a tal és independent d'altres formacions polítiques d'abast nacional. És a dir, que el seu màxim òrgan de decisió és l'assemblea general del propi partit.
iVall - Independents de Vallromanes
Grup d'electors independents que l’any que el 2004 van formar el partit. Història, organització, programa, festes del partit i actualitat local. Estabilitat, honestedat i compromís de treball. Té un suport d’un 25,39% dels votants.
IxSP (Independents per sa Pobla)
Bloc oficial del grup polític municipal, IxSP Independents per Sa Pobla (Mallorca). Un espai per tractar dels nostres temes. Propostes, notícies, components i diferents dades d’aquest agrupació política local.
Junts per Montbui - Acord Municipal
Un grup de persones, veïns de Montbui, interessats en la gestió diària del nostre municipi, amb un ideari republicà, d'esquerres i independentista. Volem treballar, en positiu, per seguir fent avançar el nostre poble. Les coses es poden fer diferents …
Junts per Tiana - Agrupació d'electors
Grup de tianencs i tianenques, persones inquietes pel present i el futur del poble, coincidim que cal fer pinya per un projecte basat en una nova manera de fer política. Calen veus plurals i crítiques. Persones preparades per (re)pensar Tiana i treballar.
Junts x Barbens
Partil municipal a Barbens (Pla d’Urgell). Creiem que s’ha arribat a la fi d’un cicle i és el moment d’agafar el relleu. Fruit de les nostres inquietuds, neix amb empenta, il·lusió i ganes de treballar, la candidatura Junts per Barbens Acord Municipal.
La Valldemossa que Volem
Espai de La Valldemossa que Volem. L'agrupació d’electors de Valldemossa (Mallorca). Qui som. Història, que hem fet, què volem fer, actualitat, el nostre poble, fòrum i enllaços. La pàgina no té un correcte funcionament.
L'Entesa per Bellvei
Grup municipal a l'Ajuntament de Bellvei -Baix Penedès- creat durant les eleccions del 2003. Treballa per aconseguir un municipi harmònic, equilibrat i racional d'acord amb els valors de la societat contemporània.
Llavor Digital - Gent d'Antella
Espai de Llavor Digital. La veu de la Gent d'Antella (Ribera Alta). Actualitat política, notícies i articles d’opinió. Gent d'Antella, grup humà que va nàixer amb intenció d'aportar iniciatives per millorar el poble. Té un regidor (Gustavo Montagudo).
Lloret Millor
El Moviment Independent de Lloret es forma per un grup de persones que no s’identificades amb l’actual política municipal, ni amb les diferents formacions existents a Lloret de Mar. El Millor vol fer de Lloret un municipi governat des del compromís.
Més Algemesí
Agrupació de ciutadanes/ans independents d’Algemesí, amb suport del Bloc i Esquerra PV. Naix amb voluntat de reunir persones a partir de la reflexió, la reivindicació i la participació per un model de ciutat modern, democràtic, just i solidari.
Més per Inca - Indignar-se no basta
Demana Més, Més per Inca celebrà l’Assemblea Constituent l’abril de 2014, després d’un procés de la coalició entre el PSM-Entesa i IniciativaVerds i de la integració de més persones. El model proposat es basa en la defensa dels serveis públics.
Més per Mallorca
Pàgina web de Més per Mallorca, projecte polític plural, ampli, que representa l'espai polític d'esquerres, sobiranista i ecologista de Mallorca. Originalment integrat per PSM-Entesa i IniciativaVerds, Més es va constituir en Assemble l’octubre del 2013.
Més Per Marratxí
L’agrupació és per satisfer les necessitats de la gent, l’objectiu d’aconseguir el bé comú, fent servir una nova manera de fer política activa i participativa, amb visió oberta, igualitària i integradora per tal d’assolir una majoria social d’esquerres.
Més per Menorca
Mesures dels 100 primers dies de govern al Consell Insular de Menorca. Posada en marxa de mesures urgents antidesnonament: introduir condicionants amb les entitats bancàries per evitar nous desnonaments; demanar a l’IBAVI l’obertura de l’oficina…
Més per Sóller
Més per Sóller és la suma de voluntats de molts sollerics, el desig de bastir un Sóller millor, fet a partir de la gent, de les seves necessitats, les seves demandes i dels seus somnis. La força és la unió d’esquerra, nacionalisme i ecologisme.
Mollet 2011
Volem una ciutat per viure-hi i per estar-ne orgullosos. Que hom deixi de passar-hi pel costat si no que hi hagi mil raons per anar-hi. Si pots mantenir el cap assenyat quan al voltant tothom el perd, fent que en siguis el responsable (Rudyard Kipling).
Moviment d'Esquerres l'Albiol
Web del grup municipal Moviment d'Esquerres l'Albiol, un partit format per veïns i veïnes de l'Albiol preocupades i compromeses amb aquest. Avui Mes-Moviment d’Esquerres és una força ascendent, amb la diputada al Parlament, Magda Casamitjana.
Nou Maçanet
Es va constituir com a Entesa de Progrés Municipal l’any 1999 i amb dos regidors va lluitar per posar fi a una època convulsa de la política local, on les polítiques especulatives i autoritàries del govern convergent havien crispat la convivènvia. ..
Nova Opció per Parets
Partit municipalista d’aquest municipi vallesà. La llista que presentem per a les properes eleccions. Per tal de donar trasparència de la nostra tasca hem editat el nostre programa, per tal de teneri-vos informats de què es el millor per Parets.
PI Pollença
Proposta x les Illes. El Pi a Pollença. Partit que articula l’espai polític al voltant d’un partit d’àmbit illenc, no és fàcil en els temps que corren, on la desafecció a la política cada cop és fa més gran. Un espai polític, que ha existit i existeix.
Plataforma Altafulla Unida
Col·lectiu polític format per l’acord de Govern ABG + CiU + PAU + ERC. La voluntat d’aquest govern de canvi i de progrés s’articularà en la necessitat de potenciar la participació de la ciutadania i de les entitats com un dels objectius primordials.
Plataforma ciutadana Gent de Marratxí
La Plataforma Ciutadana Gent de Marratxí és una entitat incrita a l'Ajuntament de Marratxí, com a entitat d'interès general al si del municipi i també al registre d'entitas jurídiques del Govern Balear. Pensam globalment. Actuam localment.
Plataforma Ciutadana per Barberà del Vallès
La PCPB neix a Barberà del Vallès des de la ciutadania i no d'un partit polític. Més que mai pensem que estem en el bon camí. "Camina amb nosaltres cap a l’Ajuntament de Barberà del Vallès". Participació activa a la política municipal.
Plataforma Independent per Caldes
La Plataforma Independent per Caldes de Malavella va redactar i aprovar els seus estatuts en el moment de la seva fundació. Els podeu consultar en la seva web. Es constitueix el partit polític denominat Plataforma Independent per Caldes, a l'any 2002.
Plataforma per la Identitat i la Independència del Poble de Sant Julià de Ramis
Pàgina d’aquest grup plural, de Sant Julià de Ramis (Gironès) que treballa amb constància i diàleg per assolir els seus objectius, a les eleccions municipals i que pretén acabar governant a l’ajuntament del municipi.
Poble i Progrès - Torrelles de Llobregat
Pàgina de Poble i Progrès. És un grup municipal i una agrupació independent de gent diversa, a Torrelles de Llobregat, cadascú dels quals té la seva pròpia opció personal dins del nacionalisme català progressista i solidari.
Progrés
Grup polític de Santa Coloma de Cervelló, que té l’origen en els moviments veïnals i llistes independents que sempre han tingut una composició i objectius comuns: independència, voluntat de diàleg i consens polític, pluralitat, compromís amb el poble.
Progrès Municipal per Les Cabanyes
Pàgina del Progrès Municipal per Les Cabanyes (Alt Penedès), partit local d’aquest municipi. Conté informació d'us públic del ple municipal. Ple Municipal, membres, artícles d'opinió, i dades diverses. Podeu enviar noticies i contactar.
Progrés Municipal Rialp
El programa de Independents per Rialp, Progrés Municipal, es divideix en dos àmbits: les Grans Accions Prioritàries i el Pla d’Acció Municipal. Informació per diferents sectors, propostes i plans d’acció municipal.
Relleu Poble
Relleu Poble és un partit municipal que segueix la tradició del moviment obrer i de les experiències unitàries d'altres forces de progrés en la lluita antifeixista, actualitzada amb projectes emancipatoris feministes, ecologistes, pacifistes del s. XXI.
Sant Antoni Independent - santantonidemar.org
Comissió Promotora per la Segregació de Sant Antoni de Mar del municipi de Calonge (Baix Empordà - Catalunya). Sant Antoni Independent és la força política més votada de Sant Antoni. La lluita d’aquest veïns per un ajuntament propi.
Sineuers Independents
Pàgina dels Sineuers Independents: és un grup municipal de persones preocupades per la transformació de Sineu, a Mallorca. Estan molt preocupades perquè de tot plegat, la llengua i la cultura pròpies. Presentació del blog.
Sitges Grup Independent
Web de Sitges Grup Independent, un grup d'amics que han fet possible un nou projecte polític per al municipi de Sitges (Garraf). Es tracta d’un projecte engrescador on aconseguir un Sitges de qualitat i plural, modern, estructural i amb ambició de futur.
Soles no Podem
Soles no podem, i de qualsevol manera no val. Colectiu polític de Barcelona que fa assenblees de barri a diferents llocs de la ciutat de Barcelona: Nou Barris, Poblenou, Sants, Horta-Carmel-Guinardó, Gràcia, Eixample i Raval.
Som Es Castell
Projecte electoral d'apoderament ciutadà. La política del nostre municipi és responsabilitat de tots i totes, més enllà de sigles i ideologies però sempre per a la gent. Si volem que la política sigui una eina a favor nostre cal que ens impliquem.
Som Poble - El Vendrell
Som poble i sumem forces per guanyar: una proposta per a la regeneració política. Vivim temps de canvi. Els efectes de la crisi econòmica fa augmentar les desigualtats al Vendrell i a Catalunya. Les elits econòmiques i partits actuen al seu servei.
Tots fem l'Albi
Blog de Tots fem l'Albi. El bloc ja ha fet la seva feina, que era fomentar, en campanya electoral, el debat i l'intercanvi d'impressions amb els albinencs i albinenques independentment de la seva ideologia. Per això hem decidit tancar-lo…
UIPV - Unió Independent per Vacarisses
Pàgina de l’Unió Independent per Vacarisses (Vallès Occidental). En les darreres municipals de 2007, va tornar a ser la força més votada a Vacarisses. Estem treballant en la nova web. Aviat tornarem a estar amb vosaltres.
Un Altre Sant Cugat UASC
Web d’Un Altre Sant Cugat, Plataforma Ciutadana per a Sant Cugat del Vallès. Grup de ciutadans del municipi, un grup petit que esperem créixer exponencialment. UASC aposta per l’ús de la xarxa per potenciar la comunicació i participació ciutadana.
Unió Canareva
Unió Canareva propugna una nova manera i uns nous continguts per a fer política local amb canvis profuns i de bona veritat. Revista digital d'Unió Canareva, partit local que propugna unes noves formes per a la política local progressista
Unió Independents d'Artà (UIA)
Partit creat a l'any 1998 per "Independents d'Artà" grup que des de 1979, s’han presentat a les municipals. Respecte del: Territori, medi natural, patrimoni cultural, la llengua i la cultura catalana, i polítiques progressistes socialment i sostenibles.
Unió per Masquefa
La nova web www.uniopermasquefa.net estarà disponible en breu. Revista UPM Informatiu Nº 10.
Unitat Municipal 9
Pàgina web de l'organització política Unitat Municipal 9 de Sant Pere de Ribes. Um9 és una organització política municipal, de caràcter unitari i popular. Apostem pels que creuen en la força democràtica dels ciutadans i ciutadanes d'aquest país.
Units per Rubí
Pàgina web d'Units per Rubí, grup municipal amb 2 regidors a l'ajuntament de Rubí (Vallès Occidental). El bloc presenta notícies d’actualitat en la política local. Mòduls i enquestes. Serveis; Webmail, fòrum, i retalls de premsa.
Valldoreix Decideix
La web de la candidatura conjunta d'esquerres a Valldoreix: L’Associació de Veïnes i Veins Progresistes de Valldoreix, És una iniciativa creada per Catalunya Verds-Esquerra Unida i Alternativa, Esquerra Republicana, Més, i Procés Constituient.
Volem Sant Lluis
Mantinim reunions amb PSOE i el PI, la base de negociació de les quals ha estat aconseguir, en cas d'un acord de govern, el compliment del nostre program electoral i codi ètic, lluitant per a l'acceptació del 100% de les nostres propostes.
Vostè té la Paraula - Plataforma Independent Cambrilenca
Web d’aquesta formació de Cambrils. En la diversitat hi rau la riquesa i si parlem de política, encara més. Potser per això, la visió que tenen els partits de l'oposició sobre la seva ciutat no coincideix quasi ben en res en la visió dels qui governen.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT