PARTITSPODEM


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
Pc Hardware


WEBS relacionades amb el tema
Abrera En Comú
A Abrera En Comú defensem plenament la democràcia i pensem que la millor manera de demostrar-ho és que el funcionament intern es regeixi per la democràcia directa, és a dir, una persona és igual a un vot. D’aquesta manera, l’assemblea decideix.
Barcelona en Comú
Ada Colau és cap de llista. El creixement de les desigualtats i la precarietat, vulneració de drets conquerits amb esforç, venda irresponsable d’allò de tots, manca d’un projecte col·lectiu il·lusionant. Estem perdent Barcelona i volem recuperar-la.
Barcelona en Comú - Camp de l'Arpa-Clot
Altre lloc Guanyem els barris de Barcelona. L’Assemblea del Clot-Camp de l’Arpa ens trobem tots els dimarts al local de Gabriel i Galan, 1 (cantonada C/ Clot) a partir de les 7 de la tarda. Per debatre sobre les qüestions que ens afecten.
Barris de Barcelona - Barcelona en Comú
Guanyem als barris de Barcelona. Altres llocs de Guanyem els barris de Barcelona. Del 25 de març al 14 d'abril desenvoluparem un procés de participació obert a tota la ciutadania dels barris per a l'elaboració del programa electoral, que es pugui.
Calafell En Comú
Fem de Calafell el municipi que volem. Calafell En Comú som un projecte polític que està treballant per construir una alternativa municipal a Calafell, basada en la manera de fer política participativa i transparent, tornar la sobirania popular.
Catalunya Sí Que Es Pot
Catalunya Sí que es pot. La il·lusió i l’esperança de canvi arriba; la il·lusió i l’esperança de respondre a l’emergència social i nacional que vivim, i canviar d’arrel el model social i econòmic que ens ha portat fins aquí; la il·lusió i l’esperança…
Ciutat Vella Barcelona en Comú
Ens reunim a La Negreta, a Nou de Sant Francesc, 21, baixos (Gòtic-Barcelona) Veure mapa (Google Maps). Trobada: Ens trobem normalment cada dues setmanes, per a debatre les problemàtiques de Ciutat Vella i organitzar actes al districte.
Cornellà en Comú
Web de Cornellà en Comú, transparència i participació. La política deixa de ser opaca i a porta tancada per estar a disposició dels quasi 90.000 cornellanens. Podeu accedir al que passa als plens de l’Ajuntament, les maneres de participar a la política.
Esquerra de l’Eixample Barcelona en Comú
Si vols assistir a les nostres reunions, les convoquem en dimarts alterns a les 19:00h en l’Àgora Eixample (Consell de Cent, 141). Solament has de dir “hola!”. Pregunta’ns quan és la propera! Si vols introduir-te als diferents espais de treball…
Gràcia en Comú
Pàgina web de Barcelona en Comú al districte de Gràcia de Barcelona. Inclou informació general de la candidatura, els seus actes públics, les assemblees obertes a totes les veïnes i veïns de Gràcia. Comissions, Marxa Contra L’atur, contacte, …
Guanyar Alcoi
Plataforma ciutadana on totes les veus caben. Vol posicionar Alcoi com municipi on les persones ocupen el primer lloc, municipi compromés i participatiu, el futur des d’una gestió sostenible del desenvolupament econòmic i ambiental.
Guanyem Alacant
Es presenta amb l’ànim de construir un camí alternatiu per a la ciutat d’Alacant on siga la ciutadania qui decidisca activament quines són les prioritats de la seva ciutat i quines coses han de canviar immediatament. Es parteix amb un manifest.
Guanyem Badalona en Comú
Dolors Sabater, alcaldessa de Badalona. Guanyem Badalonen en Comú és una organització oberta a tota la població de Badalona, per construir un espai polític i social per a la majoria social de la nostra ciutat, rupturista, que té una expressió electoral.
Guanyem Barcelona
Guanyem Barcelona és un procés de construcció col·lectiva en què s'hi pot implicar tothom. Busquem el suport de la ciutadania, complicitat dels barris i col·laboració dels col·lectius. Expliquem com i quan. Perdem Barcelona i volem recuperar-la.
Guanyem Benetússer
La Democràcia comença amb tu i al poble. Des de Guanyem Benetússer volem donar les gràcies als Guaix i a l’Escola Valenciana per convidar-nos a la festa meravellosa, multitudinària, reivindicativa i històrica: 30 anys i 200.000 persones. Valencià mínim.
Guanyem Catarroja
Ací està el programa electoral complet. Un programa per Guanyar Catarroja En Comú! A Catarroja és possible i necessari Guanyar. Guanyem Catarroja vol compartir junt a Compromís i el PSPV el proper govern de Catarroja ho han decidit les urnes.
Guanyem Eivissa
L’Eivissa respectuosa amb el territori, i la seua llengua i cultura. Candidatures als ajuntaments de Guanyem Eivissa encapçalades per Joan Ribas a Eivissa, Óscar Rodríguez a Sta Eulàlia, Fran Ramírez a St Josep i Gianandrea di Terlizzi a St Joan.
Guanyem Gandia
Eloi Pomar coordinarà l’equip de gestió durant els propers 6 mesos. Guanyem Ganemos Gandia va triar, per consens, un equip de gestió compost per 6 ciutadans de Gandia, en una assemblea convençuda de les excel·lents expectatives electorals…
Guanyem Horta Carmel
Ara per ara, tenim presència a Horta i Carmel, però no per això deixarem de mirar la zona nord del Turó de la Rovira per tal d’esperonar altres nuclis de Guanyem als barris i per tal de poder entendre les mancances i necessitats…
Guanyem Illes Balears
Crida a la unitat més ampla possible cap a un nou tipus de fer política. Guanyem les Illes Balears sorgeix com a grup de ciutadans i ciutadanes dels pobles i ciutats de la comunitat autònoma, tant participants dels moviments socials, com a veïns i veïnes.
Guanyem L´Hospitalet
El cap de llista és Rafael Jiménez Ariza, 33 anys, veí de Santa Eulàlia, PS Direcció de màrqueting i vendes a l’Escola d’Administració d’empreses Business School (EAE), Tècnic Comercial al Sector de la Construcció. El contingut en català és mínim.
Guanyem La Marina-Zona Franca
Els ciutadans no podem delegar la resolució dels nostres problemes en uns gestors polítics que només es preocupen de continuar en el poder i mantenir el seu “statu quo”. Per aquest motiu els ciutadans ens hem d’organitzar i participar en la política …
Guanyem La Verneda-Sant Martí
Altre lloc Guanyem els barris de Barcelona. El grup de Guanyem Barcelona del barri de Sant Martí de Provençals, La Verneda i La Pau es reuneix el 2n i 4t dimarts de mes a les 19h al Centre Cívic Sant Martí de Provençals. (c/ Selva de Mar 215).
Guanyem Molins de Rei
Guanyem Molins de Rei. Es imprescindible una nova manera de fer política. Guanyem Molins de Rei us convida a participar els dissabtes de 9:15 a 14:00 h a la Federació Obrera, per tal de debatre i realizar l'alternativa d'esquerres que proposem.
Guanyem Novelda
Guanyem Novelda amb esperit municipalista, per guanyar l'alcaldia en 2015. Perquè és hora de prendre els governs locals, els més propers a la ciutadania. Cal fer una crida a tota la població de Novelda, a les associacions, als conscients i crítics …
Guanyem Palma
Guanyem Palma neix de gent de la ciutat. Es compon de militants dels moviments socials, treballadors i treballadores, joves, majors, veïns i veïnes, que volem posar fi a la destrucció de drets socials i l’augment de desigualtats econòmiques i civils.
Guanyem Palma i Guanyem Mallorca
Guanyem Palma i Guanyem Mallorca neix d’un grup de gent dels pobles i ciutats de la nostra comunitat. Es compon de militants dels moviments socials, treballadors i treballadores, joves, majors, veïns ... Presentam punts bàsics en un document obert…
Guanyem Poble Sec
Posada en comú de la diagnosi del barri. Guanyem Barcelona treballa en la presa pacífica de la ciutat, barri a barri. Barcelona guanya casa a casa i es perd illa a illa, i toca espavilar-se. A prop d’aquí, al carrer Margarit, va néixer Francesc Boix …
Guanyem Poblenou - Barcelona En Comú
Guanyem Poblenou Barcelona En Comú. Ens reunim els dimarts o dimecres a les 19h al Carrer Granada, 69. podeu veure la presentació que els candidats a Conseller del districte de San Martí van fer ahir a la tarda al Poblenou.
Guanyem Rocafort
Agrupació d'electors de Rocafort (Horta Nord, València). Membres de la corporació municipal, veïns i veïnes. Vull agrair a l’anterior alcaldessa Empar Sampedro, a la regidora María Pilar Núñez del PSOE i al regidor Carlos Errando.
Guanyem Sabadell
Guanyem Sabadell, Sí se puede, és una candidatura ciutadana formada per persones que venen de diferents partits, sindicats, associacions, plataformes o entitats. Ens trobem perquè coincidim en la necessitat de canviar la nostra ciutat.
Guanyem Sant Vicent
Guanyar Sant Vicent. Ha arribat el moment d'un temps nou a Sant Vicent del Raspeig per a posar per davant a les persones. Hem de fer possible un projecte participatiu, democràtic, anticapitalista, ecologista i feminista, que ens unisca i ens il·lusione.
Guanyem Sarrià-Sant Gervasi, Les Planes i Vallvidrera
Guanyem Sarrià-Sant Gervasi. Vam descobrir gent entusiasta que s’apropava a dialogar, i de més refractària a la nostra proposta. Valorem molt positivament l’experiència, i entenem que es vital repetir accions d’aquest tipus per poder guanyar visibilitat.
Guanyem Tarragona en Comú
Volem una ciutat oberta, acollidora, diversa, sostenible i reivindicativa. Una ciutat honesta, accessible, amb drets socials, inclusiva, dialogant i transformadora. Les formes tradicionals de fer política allunyen a la ciutadania del lloc on es decideix.
Guanyem Torrent
La Plataforma Ciutadana defensa, per damunt de qualsevol consideració, el dret de la persona a intervenir en la presa de decisions a nivell local, comarcal, autonòmic i estatal. La unitat popular, la responsabilitat històrica i moviment d'unitat popular.
Guanyem Vallirana en Comú!
Junts x Vallirana. D’aquí el nou subjecte polític català. En Comú agafa forma. L’aposta por construir una candidatura de i per classes populars que sigui capaç de guanyar unes eleccions a Catalunya… El pressupost municipal del 2017 aprovat.
Imaginem Les Franqueses En Comú
Gràcies al vostre suport, vam aconseguir representació de 2 regidors a l’Ajuntament. Dues persones amb les quals els veïns, més enllà de sigles i grans organitzacions, volem aportar a la política local transparència, honestedat, rigor i compromís.
Nou Barris en Comú
Pàgina i Facebook de Nou Barris en Comú, sectorial del districte de Nou Barris i dels seu barris al nord-oest de la ciutat de Barcelona. Pots contactar amb nosaltres al nostre correu. La seva pàgina no està actualitzada des de les darreres eleccions.
Podem Alcoi
En any i mig hem sigut capaços de fer grans coses. Hem construït un partit organitzat en l’àmbit d’Estatal, hem aconseguit portar la veu de la gent a moltes institucions públiques en l’àmbit municipal i autonòmic. Un canvi polític que és irreversible.
Podem Badalona
Web oficial de Podem Badalona. Les reunions del Consell Ciutadà són públiques per a oients amb un torn de precs i preguntes al final de la reunió. Només tenen dret a vot els membres del Consell Ciutadà. El poble mai més tornarà a ser silenciat.
Podem Barcelona
Podem Barcelona és una eina al servei de la ciutadania, concebuda per construir democràcia a través de la participació. Perquè la política, o la fem nosaltres, o ens la seguiran fent els de sempre. Podem proposa canvis senzills però profunds.
Podem Catalunya
Podem Catalunya es una pàgina, dins de la xarxa Facebook, de trobada pels diferents cercles de Catalunya en el procés de la constitució de l'intercercles Podem del nostre territori. Serveis habituals de la xarxa Facebook.
Podem Cerdanyola
Podem és la iniciativa ciutadana per construir democràcia a través de participació popular, promoure condicions de vida digna per la població i retornar la dignitat a un Estat podrit per la corrupció, el clientelisme i la subordinació al poder econòmic.
Podem Districte Sant Martí
El dia 14 de juny celebrem la 10a Assemblea de nostre cercle i sent una data molt especial ja que complim un any com cercle, ens agradaria que asistissiu a l’esdeveniment que realitzarem. Continuem amb les nostres taules informatives pel districte.
Podem Es Castell
Pàgina oficial de Podem Es Castell, Menorca (Illes Balears). Estem cercant un local on instal·lar la nostra seu. Si tens un espai disponible o coneixes algú que el tengui, possat't en contacte amb nosaltres. El contingut del servei en català és mínim.
Podem Figueres
Pàgina del Cercle Podem Figueres. En el nou portal trobaràs totes les notícies de Podem Figueres, a més que tindràs accés a múltiples espais per participar i estar completament informat de tot. Plaça Podem Figueres i Grups de Treball del cercle.
Podem Illes Balears
Podem és un partit polític creat des de la participació ciutadana, on no s'admeten els pactes en despatxos ni les llistes tancades. Es presenta a les eleccions amb el propòsit de ser una eina de la ciutadania per canviar d'arrel la manera de fer política.
Podem Manlleu
Busquem un local que esdevingui seu de Podem al territori. Programa de col·laboracions periòdiques. Col·labora per, entre d’altres coses, poder pagar aquest lloguer. No obstant això, per establir la seu d'entrada caldrà fer una inversió considerable…
Podem Martorell
Instruïu-vos, perquè necessitarem tota la nostra intel·ligència. Emocioneu-vos, perquè necessitarem tot el nostre entusiasme. Organitzeu-vos, perquè necessitarem tota la nostra força. La política si no la fas, te la fan. Informa't i participa.
Podem Menorca
Podemos Menorca s’ha marcat com a objetiu cumplir amb l’artícle 47 de la Constitució i assegurar un habitatge digna a tota la ciutadania. Volem rescatar a les persones i no als bancs. El contingut del servei en català de la web és mínim.
Podem Osona
Som un nou moviment polític i social desitjós de retornar-li a la democràcia el seu significat, donant a la ciutadania el dret a poder decidir sobre el que pugui afectar al seu futur, participant d'una manera activa. Una nova forma d'entendre la política.
Podem per Palma
Web de l'equip Podem Palma, candidatura a la Secretaria General i al Consell Ciutadà de Podem a Ciutat. El secretari general és Carlos Saura, 26 anys. Neix a Palma i ha viscut a Barcelona, Berlín, França, Granada i Palma. Llicenciat en humanitats.
Podem Reus
Pàgina de Podem de Reus (Baix Camp). Inclou diferents informacions: el consell ciutadà, àrees i equips de treball, el Cercle Reus, altres equips de treball, participació, agenda, contacte, actes i notícies. El contingut en català de la seva web és mínim.
Podem Sants
La unitat bàsica d'organització de Podem és el Cercle. Eina amb la qual promou participar, el debat i relació amb la societat. Tothom pot participar en la presa de decisions, presentar idees, propostes, fer debat i col·laborar al nivell que vulgui.
Podem Terrassa
Els principals candidats de Terrassa en Comú a les eleccions d’aquest diumenge 24 de maig han signat el document en què es comprometen a respectar els principis ètics i de transparència que reclama la ciutadania. Contingut en català mínim.
Podem Tona
Grup de gent que apostem per un canvi. Perqué les coses es poden fer d'una altra manera, i si lluitem units sortirem d'aquesta misèria que ens han ficat els partits actuals que ens governen i ens han governat. Acabar amb la corrupció i les retallades ...
Podem Vic
Podem Vic i política municipal. Podem Vic neix d'un grup de persones sense vinculació política, que de no donar-se l'actual situació de manca de garanties democràtiques i transparència difícilment s'haguessin plantejat iniciar aquesta incerta aventura.
Sagrada Família, Fort Pienc i Dreta l´Eixample Barcelona en Comú
Som veïns i veïnes de Sagrada Família, Fort Pienc i Dreta de l’Eixample desitjosos de recuperar els nostres barris i la nostra ciutat. Per fer-ho, ens hem organitzat en grups independents, autogestionats i amb assemblees obertes a tothom.
Sant Adrià en Comú
Conjunt de ciutadans i ciutadanes amb noves iniciatives i dessitjos de transformar la política municipal. Compartim projecte amb Barcelona en Comú, liderat per l'Ada Colau. Els nostres valors són la participació, la transparència i la consciència social.
Sant Andreu en Comú
El Pla de Barris dota de recursos, 150 milions d’euros, als barris de la ciutat de Barcelona a tres anys vista. Besòs-Maresme (Sant Martí), Bon Pastor-Baró de Viver (Sant Andreu) i la Trinitat Nova (Nou Barris) seran els primers dels 16 barris.
Sant Antoni Barcelona en Comú
Recorregut històric pel Sant Antoni feminista. La ruta té per objectiu mostrar unes dones heterogènies però que destaquen per la seva implicació en la vida política, cultural i social del seu temps. Constitueixen, per tant, referents per dones d’avui.
Sants en Comú
Grup territorial de Barcelona en Comú a Sants, Hostafrancs i la Bordeta. Barcelona i la seva població pateixen la mala gestió que durant anys l’administració ha fet del turisme. El 2016 la ciutat ha acollit més de 30 milions de visitants.
Terrassa en Comú
És una candidatura ciutadana que es va presentar a les eleccions municipals per liderar el canvi en aquesta ciutat. Un projecte per donar resposta a la situació d’emergència social i econòmica, per posar les bases d’una manera diferent de fer política.
Un Espai en Comú. Fem un país en comú!
Entra a la plataforma de participació per dir la teva. Et convidem a participar-hi, per pensar col·lectivament l'articulació i la construcció d'un nou espai polític i social que ha ser eina per caminar cap a un país just, democràtic, fraternal i divers.
Un País en Comú - Reus
Taller presencial d'Un País en Comú a Reus. En aquest debat s'aborda l'eix 6, el territorial dels textos de base: 6. Un projecte de país des de tots els territoris. Pots llegir-los aquí. Saber-ne més sobre Taller presencial d'Un País en Comú a Reus.
Un País en Comú Premià de Mar
Taller presencial d'un País en Comú a Premià de Mar. S'abordaran l'eix 6, el territorial dels textos de base: 6. Un projecte de país des de tots els territoris. Els debats seran moderats per un equip i es recolliran les aportacions que es posaran al web.
València en Comú
Espai de trobada pel diàleg i la convivència, tots i totes Guanyem València. Lloc heterogeni com la societat de què sorgix, però en el que ens unix la vocació de prendre les institucions per a posar la vida de les persones al centre de l’escenari polític.
Vilafranca En Comú
Pàgina web de Vilafranca En Comú. Moviment municipalista que aposta per una profunda transformació dels objectius, les polítiques i les formes de governar a Vilafranca del Penedès. Som vilafranquins i vilafranquines que volem la profunda transformació.
Vila-seca En Comú
Candidatura d’unió popular del poble de Vila-seca. El programa de govern de Vila-seca En Comú s’ha elaborat de manera oberta i participativa a través d’assemblees, jornades programàtiques i del fòrum de internet. És un programa extens d’eixos.
Zona Nord en Comú
Ciutat Meridiana, Vallbona i Torre Baró. Cadascun dels espais en sotmetrà els continguts a validació interna per donar-hi llum verd definitiu. Guanyem Barcelona, Equo, ICV-EUiA, Podem Barcelona i Procés Constituent una proposta d’acord.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT