PARTITSSEUSBLOC


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
Pc Hardware


WEBS relacionades amb el tema
Beniarjó - Bloc
Lloc web realitzat pel grup municipal del Bloc Nacionalista Valencià. Inclou: l’història de Beniarjó, butlletí informatiu, itinerari marquià, Senyoriu d'Ausiàs March, Itinerari Marquià, premi de poesia, ball de la Bandera i Grup Municipal del BNV.
Bloc a Vallada
Presentació de la candidatura d'esquerres d'aquest municipi de la Costera. Els candidats del Bloc, Santi Colomer i Vicent Gallach, ocupen la 4ta. i 5ena. possició i seran els encarregats d'impulsar la perspectiva nacionalista a l'Ajuntament de Vallada.
Bloc Alacantí - Els Verds
Web de Bloc Alacant-Els Verds. Informació sobre la candidatura municipal i també hi podreu trobar articles, notes de prensa, fotografies, agenda, etc. Deu compromisos per l'Alacantí.
Bloc Alaquàs
Organització i el partit. Alaquàs necessita d´un nou impuls, un compromís per fer d'Alaquàs una ciutat agradable per els ciutadans, i acollidora amb els visitants. Volem una ciutat moderna, on els seus habitants estiguen orgullosos de viure.
Bloc Alfara
Web del Bloc Nacionalista Valencià, edició local d’Alfara (Horta Nord). Resultat eleccions municipals a Alfara. És l'organització unitària del nacionalisme valencià progressista. Es va constituir el 1998 com a federació de partits.
Bloc Barxeta
Som com tu. El regidor i portaveu del Bloc a l’Ajuntament, Enric Soler torna a optar a l’alcaldia en les properes eleccions. El Bloc llança un missatge d'unió a les barxetanes i barxetans per tancar un període en la recent història política de Barxeta.
Bloc Camp de Túria
El Bloc del Camp de Túria ha fet acte de presència a l’Aplec del Puig amb l’executiva comarcal al capdavant i amb els regidors que ostenten representació als diferents municipis de la nostra contrada. En un ambient festiu amb dues mil persones.
Bloc Canet d'En Berenguer
Espai a Internet del Bloc Nacionalista Valencià de Canet d'En Berenguer, a la comarca del Camp de Morvedre. Inclou informació de l’activitat que el grup municipal realitza al poble de Canet d’En Berenguer i dades relatives al Bloc.
Bloc Carcaixent
Espai del Bloc Nacionalista Valencià de Carcaixent (Ribera Alta). Informació de les activitats del grup a l’ajuntament. El col·lectiu edita el Infobloc del Bloc de Carcaixent. Dades, enllaços del partit, enllaços de Carcaixent, arxiu, Facebook, ...
Bloc Carlet
Espai del Bloc Carlet (Ribera Alta). Inclou l’InfoBloc del mes. Hi tracten diversos aspectes de l’actualitat a la nostra ciutat: des de la proposta del Bloc perquè totes les inversions municipals del 2011 siguen per a crear llocs de treball.
Bloc Castelló de la Plana
Actualment el Bloc és l’única força política que, a la ciutat de Castelló, trenca amb el bipartidisme PP-PSOE, l’única opció valencianista que defensa interessos culturals, socials i econòmics dels castellonencs sense lligams ni dependències.
Bloc Cocentaina
Espai del Bloc Cocentaina. Projecte dels Horts Ocupacionals, en uns terrenys prop del poble per a què els interessats puguen desplaçar-se a peu al lloc. El lloguer o la cessió d’aquestes parcel·les a un preu simbòlic i accesible per a tots.
Bloc d’Orpesa
Pàgina del Bloc nacionalista valencià d’Orpesa. Des d’esta web pretenem estar al servei d’estos valors i estos interessos, i volem fer-nos ressó d’aquelles notícies que considerem d’interés. Revista del Bloc “La Colomera”.
Bloc d'Albalat dels Sorells
El bloc Allbalat dels Sorells, pretén ser un vehicle d'opinió al voltant de la política local d'Albalat dels Sorells. Ací podeu donar la vostra opinió sobre els temes d'actualitat, generar un corrent nou, fresc i modern d'opinió per al nostre poble.
Bloc d'Albalat Dels Tarongers
Benvingudes i benvinguts a l'espai del Bloc d'Albalat dels Tarongers (Camp de Morvedre) en el Facebook. Et convidem a que vinguis amb nosaltres a fer poble, comarca i país. Mur de comentaris, informació general i les seues amistats.
Bloc d'Alzira
Espai del Bloc Nacionalista Valencià d'Alzira. En la seva línea de fer oposició però sempre aportant idees, proposa un reglament que aposta per la participació de les associacions i entitats cíviques de la ciutat. Notícies i enllaços.
Bloc de Catarroja
El País Valencià necessita un nou impuls. Necessita canvis urgents. Necessita un projecte que ens situe en els camins de la modernitat, de l’europeisme i amb les màximes quotes de participació ciutadana.
Bloc de l'Alcúdia de Crespins
Web del col·lectiu local del Bloc de l'Alcúdia de Crespins (La Costera). Arxius del bloc, notícies locals, agenda d’actes i enllaços identitaris. Vine a treballar amb nosaltres, ens trobem cada dilluns, a les 22 hores.
Bloc de Sollana i El Romaní
Política local de Sollana i El Romaní (Ribera Baixa). Espai críticBloc Nacionalista Valencià. Tant Sollana com El Romaní han sigut víctimes de la política de PP i Independents basada en situar polígons industrials pegats als nuclis urbans.
Bloc del Camp de Morvedre
Web del Bloc Nacionalista Valencià del Camp de Morvedre. Blocs del Bloc, arxiu, agenda comarcal, documents, Congrés Comarcal Bloc Camp de Morvedre i el You Tube Bloc, amb els vídeos més representatius del partit a nivell comarcal.
Bloc del Grau
Informació i noticies del Bloc del Grau, a Gandia. Notícies, articles, opinions i activitats. La gent del Grau té sentiment de poble amb personalitat i característiques pròpies, que mereix de les inversions pròpies a la seua realitat i necessitats.
Bloc Dénia
El Bloc Nacionalista Valencià és la plataforma unitària del valencianisme polític, una eina carregada de futur, una organització oberta i plural que és la garantia perquè els valencians i les valencianes recuperem la nostra dignitat al País Valencià.
Bloc d'Ibi
Web del BNV d'Ibi (Alcoià). El Partit Popular ha guanyat les eleccions amb una clara majoria absoluta. En canvi, el Bloc no ha recuperat la representació a l'Ajuntament que vam perdre en les passades eleccions. Informació, articles i altres escrits.
Bloc Diputació de Castelló
Bloc Nacionalista Valencià a la Diputació de Castelló. Actualment, el Bloc és present a la Diputació de Castelló, amb grup propi. Maria Gràcia Molés és la Diputada i Portaveu del Bloc; pots consultar també el seu blog personal Molés al teu costat.
Bloc El Genovés
El Bloc Nacionalista Valencià és la plataforma unitària del valencianisme polític, una eina i una organització oberta i plural que és la garantia perquè els valencians i les valencianes recuperem la nostra dignitat com a poble. Blocs del bloc.
Bloc Godella
Bloc Nacionalista Valencià de Godella. El plenari de l’Ajuntament de Godella va aprovar els nous estatuts de l’organisme autònom municipal de cultura, joventut i esports. El BNV és l'organització unitària del nacionalisme valencià progressista.
Bloc Guadassuar
Espai oficial. El col·lectiu va nàixer amb molt d'esforç fa 20 anys. El col·lectiu continuà treballant amb propostes diferents a l'ajuntament, edició de fullets didàctics, com el dels joguets, ajudes als comerciants que usen el valencià, etc.
Bloc Guadassuar
Pàgina de l’edició local de Guadassuar (Ribera Alta), del Bloc Nacionalista Valencià, l'organització unitària del nacionalisme valencà progresista. Entrades recents, eleccions i més informacions del partit.
Bloc Guardamar del Segura
Espai facebook del Bloc Nacionalista Valencià al municipi de Guardamar del Segura, a la comarca del Baix Segura. Informació general, activitats i intertesos, el mur de comentaris, amistats i seguidors.
Bloc L’Alcora
Blog del col·lectiu local del Bloc L’Alcora, a la comarca de l’Alcalatén. Treballem pel nostre poble, treballem pel teu futur. No ho dubtes, posa't en contacte amb nosaltres. El portaveu és Víctor Garcia i Tomàs.
Bloc La Costera
Pàgina del Bloc a la comarca de La Costera. Informació de la política municipal de: Xàtiva, Canals, L’Alcúdia de Crespins, La Font de la Figuera, Genovés, Rotglà i Corberà, Barxeta, Montesa i altres. Afiliació i fes-te amic/ga del Bloc.
Bloc la Foia de Bunyol - Xiva
Espai web del Bloc (Bloc Nacionalista Valencià) de la Foia de Bunyol - Xiva. El Bloc Nacionalista Valencià actualment forma part de la coalició nacionalista compromís. Informació de la manifestació a la Serra Perentxisa i links del bloc.
Bloc la Font de la Figuera
La Font de la Figuera en Bloc. El BNV és la plataforma unitària del valencianisme polític, una organització oberta i plural que és la garantia perquè els valencians i les valencianes recuperem la nostra dignitat com a poble. Programa municipal.
Bloc Llaurí
El Bloc de Llaurí és l’única força política amb voluntat de diàleg, consens i treball, i que vol deixar enrere la crispació, les baralles i el mal ambient al nostre poble. Som gent jove, qualificada, oberta i amb ganes de treballar pel poble.
Bloc Massamagrell
Web del Bloc Massamagrell (L’Horta Nord). Tota la informació de l’activitat a Massamagrell, vídeo de presentació de la campanya, programa electoral, etc. El BNV és l'organització unitària del nacionalisme valencià progressista.
Bloc Muro
Pàgina oficial del Bloc de Muro. En aquest lloc podràs encontrar tot el que t'interesse del nostre col·lectiu, candidatures, fotos, notícies... i podràs posar-te en contacte amb nosaltres mitjançant el e-mail que a peu de pàgina el mostrem.
Bloc Museros
Lloc d'expressió del Bloc de Museros i intercanvi d'opinions sobre la política muserenca. Infobloc, trobada d'escoles en valencià, a Museros, arxius del bloc, dades i propostes. És l'organització unitària del nacionalisme valencià progressista.
Bloc Nacionalista de Castelló
Benvinguts a la web del Bloc a Castelló de la Plana. El nostre projecte, cinc cèntims d'història, línia directa amb el regidor. El Bloc és l'organització unitària del nacionalisme valencià progressista.
Bloc Nacionalista Valencià - Els Poblets
Delegació del BNV a Els Poblets al Nord de la Marina Alta. Candidatura, programa, plataforma, com ajudar? notícies, instruccions per votar. El Bloc és l'organització unitària del nacionalisme valencià progressista.
Bloc Nacionalista Valencià - Ondara
Web del BLOC d’Ondara (Marina Alta). Benvinguda de Xavier Pons LLull, Secretari Local del Bloc Nacionalista Valencià d’Ondara. Ací pots dispondre d’una comunicació directa amb el Bloc. Ens interessen les teues opinions, inquietuds i preocupacions.
Bloc Nacionalista Valencià a Fondeguilla
El Bloc a ca la vila. Gràcies a tots aquells que han confiat en nosaltres i als que no que s'ho pensen per a l'altra vegada. Entre tots podrem tindre la Fondeguilla que volem.
Bloc Nacionalista Valencià a la Marina Baixa
Comentaris i opinió política del poble Nucia (Marina Baixa). Informació diversa sobre activitats del Bloc Nacionalista Valencià a la Marina Baixa. Contactes, butlletins informatius, etc.
Bloc Nacionalista Valencià d'Almassora
Web, mitjançant el qual recuperem novament la presència a la xàrcia. Pretenem acostar-nos un poc més als veïns i veïnes del nostre poble. Salutació de Xavier Trenco, regidor del Bloc a Almassora.
Bloc Nacionalista Valencià de Benicàssim
Des d’ací volem fer arribar el que és el Bloc a Benicàssim i les propostes pel nostre poble. Hi trobareu la candidatura municipal, el nostre programa electoral. Documents. Dades i enllaços. Domingo Ferrado Ferrara, candidat a l'alcaldia.
Bloc Nacionalista Valencià de Meliana
Espai del Bloc Nacionalista Valencià de Meliana, a la comarca de L’Horta Nord. La seua presència en la Coalició Compromís pel pròxim ajuntament de la ciutat serà fonamental per a desplegar veritables polítiques d’àmbit metropolità.
Bloc Nacionalista Valencià de Novelda
Pàgina web del Bloc Nacionalista Valencià de Novelda (les Valls del Vinalopó). Fins a 1.155 novelders i novelderes han depositat la seua confiança en el projecte polític del Bloc Nacionalista Valencià de Novelda.
Bloc Nacionalista Valencià de Pedreguer
Complet blog del Bloc de Pedreguer (Marina Alta). Una finestra oberta al poble de Pedreguer i a tots els que pensen que el futur el fem les persones. Documents, programa del partit pel municipi, notícies, articles i fòrum.
Bloc Nacionalista Valencià de Puçol
Bloc de Puçol a l'Horta Nord al País Valencià. Notícies, activitats i programa. La presència del Bloc a l'Ajuntament en la pròxima legislatura és la garantia que contiunaran les politiques socials que promou el valencianisme progressista.
Bloc Nacionalista Valencià de Sueca
La web del Bloc Nacionalista Valencià de Sueca. Un partit amb futur. El pacte de futur, 10 propostes per al canvi valencià, un projecte per a la Sueca del 2000, el Bloc a la premsa, la candidatura, altres webs del bloc, ...
Bloc Nacionalista Valencià del Campello
Web del col·lectiu local del Bloc (BNV) al Campello: candidatures, resultats electorals, activitats, els regidors, treball y mocions a l'ajuntament, campanyes, etc. El Bloc és l'organització unitària del nacionalisme valencià progressista.
Bloc Nacionalista Valencià l'Olleria
L'espai valencià de progrés. El Bloc som un partit polític composat per dones i hòmens de l’Olleria que volem treballar pel nostre poble i aportar una forma de fer política diferent, en la que totes les opinions de la ciutadania es tenen en compte.
Bloc Nacionalista Valencià Xeraco
Xeraco.cat, l’espai del Bloc Nacionalista Valencià a Xeraco (Safor). A Dos i Ratlla, llengua i cultura, blogroll. Proposa a l’Ajuntament de Xeraco que doni suport al manifest a favor del coneixement del valencià per accedir a les AP valencianes.
Bloc Nacionalista Valencià: Beniarbeig
Pàgina del Bloc Nacionalista Valencià, edició local de Beniarbeig (Marina Alta). El col·lectiu de Beniarbeig ha realitzat un balanç sobre el resultat electoral i vol transmetre a l’opinió pública les seues decisions.
Bloc Nacionalista Valencià: Castalla
Lloc web del grup municipal del Bloc a la localitat de Castalla amb articles d'opinió i vídeos de l'actualitat local. El Bloc és l'organització unitària del nacionalisme valencà progressista.
Bloc Nacionalista Valencià: Font d'en Carròs
Web del Bloc en aquest poble saforenc que està en l’oposició a l’ajuntament. Article d’opinió del desgavell polític i de gestió del PSOE del poble. Les denúncies de destacats socialistes envers els seus companys són la gota que fa vessar el got.
Bloc Nacionalista Valencià: La Pobla de Vallbona
Web del Bloc Nacionalista Valencià, secció local de La Pobla de Vallbona. L’infobloc, el butlletí periòdic del col·lectiu del Bloc de la Pobla de Vallbona, informació i càrrecs locals de l'organització unitària del nacionalisme valencà progressista.
Bloc Nacionalista Valencià: Massalfassar
Pàgina web del Bloc Nacionalista Valencià, edició local de Massalfassar (comarca de l’Horta Nord). Bloc jove, documents, links, multimèdia, política municipal, el blog d’Enric Morera.
Bloc Nacionalista Valencià: Orba
Volem coparticipar en el que tu penses per crear un pla de desenvolupament municipal per buscar solucións als problemes ambientals, economics, urbanistics i socials que comporta el creixement del poble. Cap a una Orba mes sostenible.
Bloc Nacionalista Valencià: Vilallonga
Web del Bloc a Vilallonga. Alguna cosa no estarà funcionant bé al municipi quan el Síndic ha posat a l’Ajuntament com a exemple del que no s’havia de fer en urbanisme i quan el TSJ manté paralitzat el PAI del camp de golf en un altre contenciós.
Bloc Paiporta
A Paiporta, la coalició Compromís no es quedarem estancats ni en caiguda lliure com altres forces polítiques. Nosaltres estem en política perquè volem millorar el teixit social del poble. Ens proposem recuperar el sentit de la política al poble.
Bloc Petrés
Espai al Facebook del Bloc Nacionalista Valencià de Petrés, a la comarca del Camp de Morvedre. El mur de comentaris, informació general, activitats i interessos, arts i entreteniment i les seues més de 250 amistats acumulades.
Bloc Picassent
Al poble de Picassent el Bloc forma part de l'equip de govern actual i gestiona l'àrea de Cultura, Joventut i Promoció del valencià mitjançant el regidor, Artur Hernàndez. El valencianisme polític ha anat consolidant-se un espai creixent…
Bloc Quart de Poblet
Web del Bloc Nacionalista Valencià a Quart de Poblet (L’Horta). Despres de les eleccions locals, i dels 100 dies de cortesia, el BNV va a presentar una sèrie de propostes i mocions al ple de l’Ajuntament de Quart de Poblet.
Bloc Rocafort
Web del Bloc Nacionalista Valencià, edició de Rocafort (L’Horta Nord). El BNV és l'organització unitària del nacionalisme valencià progressista. Es va constituir el 1998 com a federació de partits.
Bloc Safor Valldigna
Organització unitària del nacionalisme valencià progressista. informació relacionada amb l’activitat parlamentària. Presentació de Pepa Izquierdo, secretària comarcal del Bloc de la Safor-Valldigna i dels membres de l'executiva comarcal.
Bloc Sant Joan d'Alacant
Pàgina del Bloc Nacionalista Valencià de Sant Joan d'Alacant, a l’Alacantí. La candidatura, el programa electoral, l’espai per millorar, recull de notícies sobre Sant Joan, i les dades de contacte. Al capdavant hi ha l’Albert Caturla i Cardona.
Bloc Simat de la Valldigna
Assemblea Local del Bloc Nacionalista Valencià de Simat de la Valldigna (La Safor-Valldigna). La nova web del Bloc de Simat comta amb infinitat de funcions interactives per poder atendre i escoltar les demandes de tots els lectors.
Bloc Tavernes
El Bloc Tavernes de la Valldigna (Safor). Vol ser una eïna útil als votants, simpatitzants i a qualsevol ciutadà i poder establir certa comunicació, fer comentaris al final de cada notícia. Els comentaris són moderats i no s'acceptaran els ofensius.
Bloc Torrent
Espai del Bloc Torrent i la Coalició Compromís. El Torrent que volem no és una ciutat de cartó pedra o de la imatge, és dinàmic, creatiu, innovador... Un Torrent que creu en la sanitat i l’educació, com a pilars fonamentals del benestar.
Bloc Vila-real
Portal del Bloc de Vila-real amb molta informació, foros, mocions i articles. La teva ajuda servirà per fer un partit encara més fort arreu del País Valencià. El Bloc és l'organització unitària del nacionalisme valencià progressista.
Bloc Vinaròs
Espai del Bloc Vinaròs. Des del Bloc Vinaròs denunciem la perillositat que comporta el projecte Castor per al poble i la nostra comarca, ja que aquesta planta té que inscriure’s dins del registre de plantes de grans productors de residus perillosos.
Bloc Xàtiva
Web del Bloc Nacionalista Valencià de Xàtiva. Inclou tota la informació i activitats d’aquesta seu i l’informatiu Infobloc. El BNV és la plataforma unitària del valencianisme polític, una eina carregada de futur, una organització oberta i plural.
Bloc4tonda
Bloc de l’agrupació del Bloc de Quatretonda (La Vall d'Albaida). Mitjà de comunicació i via de difusió de les nostres notícies i activitats. Eleccions 2007 Quatretonda: PP 5 regidors, BLOC 3 regidors, PSOE 3 regidors. 4tonda antimonarquica.
Blocalboraia
Web del Bloc Nacionalista Valencià d’Alboraia. El Bloc d’Alboraia tria Àngels Belloch i Aguilar candidata a l’alcaldia. El col·lectiu nacionalista prepara una llista renovada per a les eleccions municipals de 2007.
Bloctorreblanca.com
Pàgina del Bloc Nacionalista Valencià a Torreblanca (Plana Alta). Regidors del Bloc, mocions, notícies, quatre cantons, agenda, opinió, organigrama local i salutació del candidat a l’alcaldia del municipi.
BNV - Col·lectiu de Manuel
Pàgina del Bloc Nacionalista Valencià, col·lectiu local de Manuel, municipi de la comarca de la Ribera Alta valenciana. Informació i actualitat del col·lectiu, web anterior i dades diverses.
Burjabloc
Bloc de Burjassot, un grup humà que s’estima el seu poble, Burjassot. Hem jugat, de nanos, als seus carrers, hi tenim amics i família, fem la compra als seus comerços, ens enorgullim del seu patrimoni artístic i natural. En definitiva, vivim Burjassot...
Compromís - Ciutadans per Alfafar i el Parc
Coalició electoral integrada per EUPV, el Bloc, Els Verds PV, Els Verds Esquerra Ecologista i Izquierda Republicana. Compartim una nova manera de fer política. Junts podem aconseguir els canvis que la nostra societat necessita per fer-la més lliure!
Compromís - Esquerra Republicana de Benicarló
Pàgina oficial de Compromís - Esquerra Republicana de Benicarló. Farem bategar el cor de Benicarló amb un centre històric viu, dinàmic i respectat. Candidatura, programa, diari de campanya, actualitat, esdeveniments, i dades de contacte.
Compromís pel Campello
Compromís pel Campello, comarca de l’Alacantí. Informacions: infocompromís, activitat municipal, 100 propostes de futur, suma't a compromís, i contacte. Ens reunim tots els dilluns a partir de les 20:30h. a la seu de la coalició, al carrer de Vicent Payà.
Compromís per Alaquàs
Espai web de Compromís per Alaquàs. Apostem per les noves formes de fer política, volem una democràcia més directa amb el poble, defensem el valencianisme, el progressisme i l’ecologisme com a motors de la nostra forma d’entrendre la societat.
Compromís per Albaida
Web de Compromís per Albaida (BNV d’Albaida), a la Vall d’Albaida. Inclou el programa electoral, resultats electorals, actualitat municipal, infoblocs, Bloc Jove Albaida, campanyes, Bloc TV, i vincles d’interès. Activitats del grup i les notícies locals.
Compromís per Alcoi
Compromís és l’aposta que fem des del valencianisme progressista, l’esquerra moderna i l’ecologisme polític per oferir una alternativa electoral útil, digna i il·lusionant a les ciutadanes i ciutadans d’Alcoi i del País Valencià. Màrius Ivorra, portaveu.
Compromís per Alcoi
Organització unitària del nacionalisme valencià progressista. Es va constituir el 1998 com a federació de partits, integrant la Unitat del Poble Valencià (1982), el Partit Valencià Nacionalista (1990), Nacionalistes d'Alcoi (1994) i independents.
Compromís per Almussafes
Espai web del Bloc i Compromís per Almussafes de Compromís per Almussafes. Un acte molt emotiu per la presentació de les 22 integrants que ens hem compreomés. L’Ajuntament d'Almussafes governat per Compromís tanca el 2014 amb superàvit.
Compromís per Benetússer
Coalició electoral integrada per EUPV, el Bloc, Els Verds PV, Els Verds Esquerra Ecologista i Izquierda Republicana. Compartim una nova manera de fer política. Junts podem aconseguir els canvis que la nostra societat necessita per fer-la més lliure!
Compromís per Benicarló
Espai web de Compromís per Benicarló. Executiva local de Compromís Benicarló, suma’t a Compromis, i vine al Bloc. Marta Escudero Albor, és secretària local i membre de la Executiva Nacional del Bloc. Sergi Pitarch, és secretari d’organització i finances.
Compromís per Benissa
Web de Compromís per Benissa. Aquesta campanya electoral he tingut l’oportunitat de parlar amb molta gent, ho hem fet amb moltes persones perquè la nostra campanya va començar amb el fred de febrer per preparar i redactar el programa electoral.
Compromís per Bétera
Espai web de Compromís per Bétera. Compromís presenta una proposta per un finançament just dels valencians i de les valencianes per a ser debatuda en el ple del pròxim mes de novembre. Esta proposta, constata el maltractament fiscal dels valencians.
Compromís per Borriana
A la Coalició Compromís compartim una nova manera de fer política.Junts podem aconseguir els canvis que la nostra societat necessita per fer-la més lliure, més justa i més solidària. I és el nostre desig treballar, des de baix a dalt.
Compromís per Burjassot
El Grup Municipal Compromís per Burjassot! som un grup humà que s’estima el seu poble, Burjassot. Hem jugat, de nanos, als seus carrers, hi tenim amics i família, fem la compra als seus comerços, ens enorgullim del seu patrimoni artístic i natural.
Compromís per Gandia
Espai web oficial del grup municipal de Compromís per Gandia, municipi de la comarca de La Safor. Onclou la presentació Grup Municipal Més Gandia, executiva Compromís per Gandia, diputats a les Corts, amb les comarques centrals valencianes.
Compromís per la Ribera Alta
Municipis: Alberic, Alcàntera de Xúquer, Algemesí, Alginet, Alzira, Benifaió, Benimodo, Benimuslem, Carcaixent, Càrcer, Carlet, Castelló de la Ribera, Catadau, Gavarda, Guadassuar, l'Alcúdia, l'Ènova, la Pobla Llarga, Manuel, Montserrat, i Senyera.
Compromís per La Vall d'Uixó
Espai de Compromís per la Vall d'Uixó (Plana Baixa). Atracció d’empreses d’alt valor afegit (solars, impostos, atractius ...), impulsar la instal·lació d’indústries, dinamitzar els polígons industrials i connectar-los. Reindustrialització de la Vall.
Compromís per l'Alcoià-el Comtat-les Foies
Compromís és l’aposta des del valencianisme progressista, l’esquerra moderna i l’ecologisme polític per una alternativa electoral útil, digna i il·lusionant als ciutadans del País Valencià. Junts aconseguirem els canvis que la nostra societat necessita,
Compromís per l'Alcúdia
Actes i activitats de Compromís per l'Alcúdia (Ribera Alta). Col·lectiu obert integrat per membres procedents de diferents sensibilitats de l’esquerra. Vol contribuir a transformar la societat. Valors de l’esquerra, valencianisme i ecologisme.
Compromís per Mislata
Web de Compromís per Mislata. Per a Compromís per Mislata Bronchud torna a buscar la confrontació, com ha fet des de sempre el PP en matèria d’educació. Decret de plurilingüisme del govern valencià es basa en l’aprenentatge integrat de llengües.
Compromís per Mislata
Coalició electoral integrada per EUPV, el Bloc, Els Verds PV, Els Verds Esquerra Ecologista i Izquierda Republicana. Compartim una nova manera de fer política. Junts podem aconseguir els canvis que la nostra societat necessita per fer-la més lliure!
Compromís per Ontinyent
Espai de Compromís per Ontinyent. 12.079 veïnes i veïns ja han decidit majoritàriament qui volen que siga el futur alcalde d’Ontinyent, un suport incontestable que assumim i respectem. No estarem en contra del desig d’aquesta immensa majoria …
Compromís per Paiporta
Coalició electoral integrada per EUPV, el Bloc, Els Verds PV, Els Verds Esquerra Ecologista i Izquierda Republicana. Compartim una nova manera de fer política. Junts podem aconseguir els canvis que la nostra societat necessita per fer-la més lliure!
Compromís per Paterna
Pàgina web de Compromís per Paterna. Compromís per Paterna és un grup municipal format pel Bloc Nacionalista Valencià, Iniciativa del Poble Valencià i Els Verds Esquerra Ecologista al municipi de Paterna (L’Horta Oest). Activitat del grup.
Compromís per Picassent
Coalició electoral integrada per EUPV, el Bloc, Els Verds PV, Els Verds Esquerra Ecologista i Izquierda Republicana. Compartim una nova manera de fer política. Junts podem aconseguir els canvis que la nostra societat necessita per fer-la més lliure!
Compromís per Quart de Poblet
Coalició electoral integrada per EUPV, el Bloc, Els Verds PV, Els Verds Esquerra Ecologista i Izquierda Republicana. Compartim una nova manera de fer política. Junts podem aconseguir els canvis que la nostra societat necessita per fer-la més lliure!
Compromís per Rafelcofer
Espai web del Grup Municipal Compromís per Rafelcofer. Localitat de La Safor (València). Compromís TV Rafelcofer. Ací teniu el resum del plenari ordinari de juliol: Per unanimitat de tots els grups es van aprovar les dates festives per a 2015.
Compromís per Rocafort
Web de Compromís per Rocafort (Horta Nord). Guanyem i Compromís Rocafort acorden les bases per subscriure un pacte de govern de progrés a l’Ajuntament de Rocafort, basat en la pluralitat, transparència, consens, i participació ciutadana.
Compromís per Safor-Valldigna
Regidories a la comarca. Executiva comarcal Compromís. Consell comarcal Bloc. Portaveu: Pepa Izquierdo. Organització i acció electoral: Jordi Puig. Institucional: Tomàs Ferrandis. Formació, Finances i Administració: Jesús Romero i Alicia Boigues…
Compromís per Sedaví
Coalició electoral integrada per EUPV, el Bloc, Els Verds PV, Els Verds Esquerra Ecologista i Izquierda Republicana. Compartim una nova manera de fer política. Junts podem aconseguir els canvis que la nostra societat necessita per fer-la més lliure!
Compromís per Torrent
Web de Compromís per Torrent. Demostrarem que la política no es fa només als despatxos, que s’ha de traslladar a places i carrers. Viure és prendre partit, discurs de Pau Alabajos en el Ple d’Investidura. No perdre’m mai el contacte amb vosaltres...
Compromís per València
Espai web de Compromís per València. Compromís per València és la força més votada a l’Ajuntament de València. Els seus màxims representants són Joan Ribó (actual Alcalde) Consol Castillo Pilar Soriano. Informació sobre el seu treball de legislatura.
Compromís per Xirivella
Apostem per les noves formes de la política, volem una democràcia directa amb el poble, defensem el feminisme, valencianisme, progressisme i ecologisme, motors de la forma d’entrendre la societat. Volem que l’Ajuntament aposte per polítiques socials.
Compromís per Xirivella
Coalició electoral integrada per EUPV, el Bloc, Els Verds PV, Els Verds Esquerra Ecologista i Izquierda Republicana. Compartim una nova manera de fer política. Junts podem aconseguir els canvis que la nostra societat necessita per fer-la més lliure!
Compromís Picanya
Espai Web de Compromís per Picanya. Els dimarts, de 18 a 20 h. ens trobareu a la seu (algun dimarts pot romandre tancat o altres dies, segons la tasca, podreu trobar-ho obert). Si teniu alguna cosa a dir, suggerir-nos, proposar, o a informar-vos…
El Genovés en Bloc
El Genovés en Bloc és el bloc del Bloc del Genovés (La Costera). Els blocs del Bloc. Informació del grup municipal, i de l’actualitat del poble del Genovés. La actualitat més destacada i esdeveniments d’interès.
Federació Valenciana de Municipis i Províncies - Compromís
Parla amb el teu representant, interactua. Volem conéixer el teu punt de vista i portar-lo a les institucions. Vol ser el vehicle de re-presentació. T'escoltem i actuem. La FVMP engega el Fòrum de Municipis d'Interior amb alcaldes de Compromís.
Gent de Compromís - Independents de Coalició Compromís
Gent de Compromís és una grup polític que aplega els militants no adscrits de Coalició Compromís, persones que en formen part però no pertanyen a cap dels tres partits creadors de la coalició. Projecte col·lectiu obert, plural, transparent i innovador.
Infobloc Xeresa
Infobloc, recull de premsa. Web del col·lectiu local de Xeresa, del Bloc Nacionalista Valencià. Notícies dels principalos mitjans de la premsa, i vincles del Bloc. Pàgina en construcció. El contingut en valencià de la web és mínim.
Joves País Valencià - Compromís
Web oficial de Joves del País Valencià, l’organització juvenil del grup Compromís. Informació, estatus, comarques, acció, idees, vine a Joves País Valencià. A les comarques: Comarques centrals, la Costera, la Canal. Informació general i dades de contacte.
Per una Veu Pròpia Valenciana a les Corts Generals
Atés que el secretari general del Bloc, Enric Morera, afirma que subscriu el manifest però en fa una interpretació totalment diferent a la nostra, hem considerat adient publicar aquesta nota d'aclariment. Lwa persones que signem aquest manifest.
Pol Independentista Valencià d'Esquerres - Pive-Compromís
Pol Independentista Valencià d'Esquerres - Pive-Compromís. El Pol Independentista Valencià d'Esquerres (PIVE- Compromís) és una plataforma impulsada per Esquerra Valenciana, Estat Valencià i independents de Compromís. Activitat.
Projecte Ontinyent 2011-2015
Blog del Projecte Ontinyent pensat pel proper trieni 2011-2015. Ontinyent necessita d'un projecte polític obert, engrescador i de regeneració democràtica, un projecte que el Bloc vol liderar i al que esteu totes i tots convidats ...
VerdsEquo
Som un partit polític ecologista de València - Verds - Grup Verd. Lluitem per a conseguir una solució a una sèrie de problemes com: el canvi climàtic, les infraestructures i qüestions socials. Programa electoral, dades i descàrregues.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT