POLITICS


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
Pc Hardware


Sub-temes Disponibles

Polítics Actuals
Polítics Històrics

WEBS relacionades amb el tema
Artur Mas
Web oficial del candidat de Convergència i Unió (CiU). Els últims anys, Artur Mas ha exposat com veu Catalunya i el projecte per fer-la avançar en el terreny de la llibertat, l'autogovern i el progrés. Exercici del dret a decidir, biografia, discursos, …
Artur Mas TV
Artur Mas i Gavarró (Barcelona, 1956), economista i polític català, és el president de la Generalitat de Catalunya. També és president de la federació de Convergència i Unió (CiU) i el president de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC).
Bartomeu Muñoz i Calvet
Bartomeu Muñoz és un polític català, nascut a Santa Coloma de Gramenet el 15 de juny de 1957; el seu pare, Blas Muñoz, fou alcalde de Santa Coloma durant el franquisme. Militància socialista, càrrecs públics, i la detenció, el 27 d'octubre del 2009.
Carles Combarros
Regidor portaveu de CiU a l’ajuntament, i president de l’agrupació local de CDC. S’adreça a ‘Gramenet per la Independència -de l’Assemblea Nacional Catalana a Santa Coloma- en la que expressa el suport convergent a les accions de l’ANC.
Carles Sagués Baixeras
Carles Sagués va ser tinent d’alcalde de cultura, joventut i esports de 1987 al 1991. Llicenciat en història, ha impartit la docència. Portaveu del grup municipal ICV-EUiA al període 2007-2011. Ha publicat els llibres de les CCOO de Catalunya.
Catalunya 1714
Catalunya 1714, és la web del polític Jordi Tremosa. Inclou diferents temàtiques i punts d'interès. Història, seccions, llengua, treballem per la república de Catalunya; per una Catalunya justa i sobirana, moderna i catalana.
Concepció Veray Cama
Portaveu del Partit Popular a l’Ajuntament de Girona. Portaveu del PP de Catalunya al Congrés dels Diputats. Dret a Saber, entrevistes TV Girona, la veritat sobre la N-II a Girona (a TV Girona), debat alcaldables Girona del Punt, la Ser i TV Girona.
Enric Millo
Pàgina d’Enric Millo i Rocher, vecesecretari d’acció política i econòmica del Partit Popular de Catalunya, president del Partit Popular de Girona, portaveu del Partit Popular de Catalunya al Parlament de Catalunya Programa Electoral del PPC de Girona.
Feliu Guillaumes
Bloc de Feliu Guillaumes, Contribució a la Casa Gran del Catalanisme, 500 anys que els catalans som imbècils, Hem de deixar de ser catalans? No, hem de deixar de ser imbècils. Darreres notícies de CIU. Vaig néixer a Camprodon (el Ripollès). Currículum.
Francesc Carreras i Candi
Francesc Carreras (Barcelona, 1862-1937) fou historiador i polític. Llicenciat en dret (1882). El 1890 fou president de la Joventut Conservadora. Fou professor d'història de Catalunya als Estudis Universitaris Catalans i a l'Ateneu Enciclopèdic Popular.
Isaac Peraire Soler | Quan surt el sol, surt per a tothom
Nascut a Prats de Lluçanès l’any 1985. Llicenciat en sociologia (UB), autor del llibre Vida Política. Prats de Lluçanès 1979-2002 i coautor de Vicenç i Àgata, 25 anys voltant. Fou número quatre de la llista guanyadora d’ERC a les eleccions municipals.
Jaume Bosch
Blog de Jaume Bosch, alcalde de Sant Boi de Llobregat (Baix Llobregat). Ens trobem en una cruïlla important com a país i com a societat, amb una crisi persistent, no només econòmica, sinó també social i política, per sortir-ne només hi ha un camí …
José M García Mompel
Primer Secretari de l'Agrupació Sud de la Federació del PSC de l'Hospitalet i Regidor del Districte VI de l'H. Funcionari de carrera administració local, llicenciat en filosofia i ciències de l'educació per la UAB. Milita al PSC des de 1986.
Josep Guix Feixas - Socialistes d'Olot
Vull i volem servir amb il·lusió aquesta ciutat. Sentim passió i ens agrada l’Olot emprenedora, treballadora, educada i cordial, que sap divertir-se quan convé i que és un exemple de convivència. Que treballarem amb rigor, transparència i celeritat, …
Luis Pérez
Després de viure a Huelva, per raons professionals, vaig decidir ser català i vaig venir a Sant Boi. I aquí he continuat fent de mestre i m’he ficat en política, dues de les meves passions (la tercera és la filatèlia; ja sé que és una afició rara)…
Manuela de Madre Ortega
Manuela de Madre és una política socialista catalana. Va nàixer a Huelva (Andalusia) el 1954 i des de la seua joventut resideix a Santa Coloma de Gramenet, on arribà amb la família durant l'onada migratòria a Catalunya dels anys 50 i 60.
Marta Ribas
Presidenta d'ICV a Rubí. Sóc una noieta, menudeta, de 36 anys. Pur nervi. Activa (massa, de vegades), treballadora, bona persona (diuen), xerraire i sincera. Sóc periodista radiofònica. Políticament, clarament d'esquerres i descaradament feminista...
Max Emanuel Cahner i Garcia
Max Emanuel Cahner i Garcia (Bad Godesberg, Prússia -ara part de Bonn- Rin del Nord-Westfàlia, Alemanya, 3 de desembre de 1936 - Barcelona, 14 d'octubre de 2013). Max va ser un notable editor, polític de CDC i historiador de la literatura catalana.
Núria Marin l’alcaldessa de L’Hospitalet
Contra la crisi, un pressupost social i eficient. El pressupost de L’Hospitalet és l’exemple de que hi ha alternatives per plantar cara a la crisi sense deixar de banda el patiment de la ciutadania. Les actuacions en les persones han de ser obligació...
Núria Parlon Gil
El Quadern de la Núria Parlon Gil, alcaldessa Santa Coloma de Gramenet. Politòloga que va fer el doctorat sobre l’obra i teoria política de John Rawls. L’any 2002 comença com a funcionària a l’Ajuntament de Santa Coloma, com a técnica superior.
Opiniones distintas
El regidor comunista Antonio López, de ICV-EUiA, fa balanç dels seus 15 anys a l'Ajuntament de Mollet del Vallès. En el ple celebrat aquest passat dilluns López va renúnciar al seu càrrec per facilitar la renovació dins del seu grup. Entrevista.
Pep Mur per Granollers
Pep Mur Portaveu d'Acció Granollers (Esquerra, RCat i Gi). Em dic Pep Mur, sóc independentista, d'esquerres, republicà i portaveu del Grup Municipal d’Acció Granollers. Vaig néixer a Granollers i tinc 53 anys, una edat fantàstica. Vaig començar als 18...
Pere Aragonès
Llloc web oficial d’en Pere Aragonès i Garcia (Pineda de Mar, Maresme, 16 novembre 1982), polític. Va ser diputat al Parlament de Catalunya per Esquerra Republicana de Catalunya. Actualment és Secretari d'Economia del Govern de Catalunya 2016.
Pere Aragonès i Garcia - Viquipèdia
Pere Aragonès i Garcia (Pineda de Mar, Maresme, 16 novembre 1982) és un polític. Va ser diputat al Parlament de Catalunya per Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) i actualment és el Secretari d'Economia del Govern de Catalunya 2016.
Pere Esteve i Abad
Pere Esteve (Tiana, 1942-2005) fou un polític, diputat al Parlament de Catalunya i al Parlament Europeu Des de l'octubre de 2004, fins a la seva mort per càncer de pulmó el juny de 2005, fou comissionat del Govern per l'Euroregió Pirineus-Mediterrània.
Pere Navarro i Morera
Pere Navarro (Terrassa, 1959) alcalde de Terrassa, i el segon democràtic de la ciutat. Llicenciat en biologia, militant del PSC des del 1977. Casat, té dues filles. Des del 2011 és el Primer Secretari del PSC. Candidat a President de la Generalitat 2012.
President.cat
President.cat és una servei oficial de la Generalitat de Catalunya. Galeria de presidents de la Generalitat de Catalunya. Orígens de la Generalitat. Palau de la Generalitat. Història del Palau. Visites Palau. El President Mas. Actualtitat i transparència.
Valentí Junyent
Web del candidat de CiU i alcalde de Manresa, Valentí Junyent. El candidat de CiU i alcalde de Manresa, Valentí Junyent, creu que la ciutat ha de tenir un Pla Local d'Habitatge que tingui present la rehabilitació. CiU vol la reestructuració de Fòrum.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT