HORTAVALENCIA


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
Pc Hardware


WEBS relacionades amb el tema
#RescatemPersones
Web del Grup Compromís per València sobre la crisi del deute a Espanya. És deute privat, que supera el 200% s'ha disparat, el deute espanyol ve provocat per la bombolla immobiliària. Ací es construïa el 40% dels habitatges de la Unió Europea…
@ltercat
Publicació bianual del Col·lectiu Autònom de Treballadors i Treballadores de les Administracions Públiques del País Valenciá. Descarrega't ací la publicació sindical més canyera, participativa, combativa i plural que es fa al País Valencià…
121 db
121 dB (cent vint-i-un decibels) va ser un grup de música nascut a la ciutat de València el 2004, amb un estil indie nord-americà i pop punk, cantat en valencià. El 2005 graven la seua primera maqueta, "Somnis rebels" i un any més tard el primer EP.
25 d'Abril 2007 - Diada del País Valencià
5 de maig 2007, en València. Notícies, convocatòria de la manifestació per la llibertat d'expresió, en motiu del tancament del repetidor de TV3. Desenes de milers de persones es manifesten a València per commemorar els 300 anys de la desfeta d'Almansa.
A l’Estació de Trens
Weblog de Joan, un valencià que conte les seues aventures a l’estació de trens, amb música de fons de Sílvio Rodríguez. Articles, links diversos, posts i arxius recents.
AC&SS
Societat immobiliària que té per objete la promoció, compra, venda i construcció de tot tipus de bens immobles urbans i rústics. Disposem d’una àmplia oferta immobiliària d’habitatges nous i de 2a mà, xalets i finques a la província de València.
Acadèmia Valenciana de la Llengua
Web oficial de l'Acadèmia Valenciana de la llengua. L'Acadèmia ha publicat el diccionari ortogràfic i de pronunciació del valencià i la gramàtica normativa valenciana, dos textos normatius que es completaran amb el Diccionari normatiu valencià.
Acció Ecologista Agro
Web de l'organització ecologista més nombrosa del País Valencià. Mesures de protecció del Medi Ambient, col·lectius i comissions. Fons de Documentació del medi ambient, actes, activitats i informacions d'interès ecològic.
Acció pel Patrimoni Valencià
Acció pel Patrimoni Valencià és una associació valenciana que treballa per la defensa del nostre patrimoni, a més de la promoció en tots els ambits culturals del nostre poble. Principals valors patrimonials valencians.
ACPV - Acció Cultural del País Valencià
Espai de comunicació d'aquesta popular entitat del País Valencià, que integra totes les expressions populars, culturals i cíviques, d’aquella identitat, al capdavant de les quals hi ha, a més d’ACPV, el Bloc de Progrés Jaume I i els Casals Jaume I.
Actors i Actrius Professionals Valencians
Col·lectiu creat l’any 1989, arran de la Llei Orgànica de Llibertat Sindical. Agrupa als actors i actrius professionals del País València. Socis, guia de webs d’actors i actrius valencians. Convenis, cursos, cartellera i dades.
Acudim
El fullet Acudim és un resum del programa d’activitats de l'Àrea de Cultura de la Diputació de València. Les activitats culturals ací oferides tenen lloc al Centre Museístic de la Beneficència i al MuVIM, dos referents culturals a la ciutat de València.
ADIES-PV. Associació de Directors d'IES del País Valencià
Pàgina web de l’Associació de directors i directores d'institut d'educació secundària del País Valencià (ADIES). Informació programa Itaca. Informació sobre les energies renovables, documents, jornades, cursos, fotos i vídeos, etc.
AENOR Certificació
Desenvolupament per la normalització o per la certificació. Cada vegada són hi ha més normes en qüestions que apel·len a preocupacions socials: residències de gent gran, seguretat en parcs infantils, allotjaments rurals o clíniques dentals, exemples.
AFIC - Xarxa d'Agències per al Foment d'Iniciatives Comercials del País Valencià
Web de La Xarxa d'Agències per al Foment d'Iniciatives Comercials del País Valencià. Instrument pel el qual, la Direcció General de Comerç i Consum de la Generalitat Valenciana, impulsa el procés de modernització i ordenació del comerç.
Agència Valenciana d'Avaluació i Prospectiva
Agència Valenciana d'Avaluació i Prospectiva. La missió de l’AVAP és estimular l’excel·lència dels sistemes valencians d’educació superior, innovació i serveis públics, a través de l’avaluació i la prospectiva, millorant la societat a la qual serveix.
Agència Valenciana de l'Energia
Entitat de la Generalitat Valenciana, Conselleria d'Infraestructures i Transport. Gestiona i executa la política energètica en la Comunitat. Diversificació energètica, eficiència i qualitat del subministrament, estalvi energètic i autosuficiència.
Agenda Cultural: Universitat de València
El Vicerectorat de Cultura i Igualtat de la UV vol difondre el seu patrimoni immoble. La Biblioteca Històrica conviu amb l’antic rectorat, el paranimf, l’aula magna, sala Matilde Salvador, capella, sales d’exposicions, aules i gestió cultural.
Àgora - Ciutat de les Arts i de les Ciències
Edifici concebut com un espai multifuncional de gran versatilitat en què es poden fer actes de diversa naturalesa. Espai amb tanta versatilitat, que s’hi podran fer activitats de diversa naturalesa. Un escenari multifuncional projectat per a congressos.
Agrupació de Falles del Botànic
Pàgina de l’Agrupació de Falles del Botànic de la ciutat de València. Informació de les catorze falles que componen l’associació; localització falleres majors, monuments i dades diverses. Actualitat de les diferents falles i el joc de les parelles.
Agrupació de Xarxes Agroecològiques i/o de Consum de L’Horta
Aplicació web per a xarxes de consum. Aquesta ferramenta web és d'ús intern per a les xarxes de consum i cadascuna la gestiona a la seua manera. El codi està sota lliciència GPL, per a que siga públic i per poder millorar-lo entre totes. El trobareu aquí.
Aigües de València
Web d’Aigües de València. Accedeix les teues factures, el consum i les teues notificacions des de qualsevol lloc. Localitza l'oficina més pròxima, comunica avaries o fes-nos arribar la lectura del comptador. Tots els nostres servicis, a la teua mà.
Ajuntament de València
Web oficial de la capital valenciana. Hi ha l’agenda de la ciutat, govern municipal, tauler d'anuncis, correu ciutadà, participació a la web, turisme, l'oratge, institucions i webs municipals. 11/10/07 la web no està accessible.
Al Dia Comunitat Valenciana
De dilluns a divendres i en edició de mig dia i de nit, Al dia Comunitat Valenciana els ofereix tota l’actualitat de la nostra regió. Els nostres equips es traslladen per tota la comunitat per arribar als llocs on es produeix la noticia, informant de tot.
Alameda Inmobiliaria
Empresa formada per un equip professional jove i dinàmic amb un objetiu comú: Satisfer les demandes dels nostres clientes. La societat té per objete: la promoció, compra, venda i construcción de toda classe de bens immobles urbanos i rústics.
Albereda de València
L'Albereda de València és un passeig i avinguda de la ciutat d'origen històric, que s'estén des dels Jardins de Vivers fins a la plaça de Saragossa. Successives ampliacions de l'avinguda fan que aquesta aplegue fins al port, per la riba nord del riu.
Alberg Juvenil Ciutat de València
Nou alberg que obre tot l'any, per què gaudisques d'una acollidora estància a València. Al céntric barri de Velluters, en un edifici del segle XIX, restaurat i amb tot el que necessites: allotjament, menjador, sales de reunions, biblioteca...
Algirós
Districte de ciutat de València, construït sobre l'horta regada per la séquia de l’Algirós. La població és distribueix en barris: L'Illa Perduda: 8.874 habitants, Ciutat Jardí: 12.315 h, L'Amistat: 7.399 h, La Bega Baixa: 5.807 h, i La Carrasca: 3.454 h.
All-i-Oli - Quaderns de l’Ensenyament al País Valencià
Revista del sindicat STEPV-Iv. Primer exemplar imprés al 1979 i edició digital al 1997. All-i-Oli s’ocupa de la construcció del país, solidaritat, renovació pedagògica, moviment feminista, pacifisme ... Tirada de 13.000 exemplars. Números anteriors.
Amics
Les agències Amics, posades en marxa des de la Conselleria de Solidaritat i Ciutadania, són oficines locals d'informació, mediació, assessorament i orientació per al col·lectiu immigrant, amb la finalitat de posar al seu abast els recursos en la materia.
Amics de Veïns Amics de la Malva
Reprendre la memòria d'un barri combatiu en un present globalitzat. Revista Periferia, bulletí de comunicació entre veins i amics de la Malva, canvi polític, enquesta al barri, volem una biblioteca, Malva-rosa, barri refugi, Setmana Creativa, i més coses.
Amics del Museu Nacional de Ceràmica i Arts Suntuàries González Martí
Informació sobre l'edifici que alberga al Museu Nacional de Ceràmica, el Palau del Marqués de Dos Aigües, origen, formació i increment de les col·leccions des de la creació del Museu fins l’actualitat i del fundador. Versió en valencià no operativa.
Amnèsia Històrica Induïda (1 Llengua un Poble)
Web personal de Mikel Francès de la Universitat de València, dedicada a la llengua catalana. Origen, fonètica i fonologia, ortografia, morfologia, verbs, sociolingüística i fitxes. El català, representen una etapa qualitativament nova del llatí.
Amnistía Internacional València
Amnistía Internacional València és una entitat constituïda l’any 1961. Està dedicada a la promció dels drets humans. Intentem fer una incidència política i mobilització social a l’entorn del nostres objectius. És part de la Coordinadora Valenciana d’ONGD.
AMPA CEIP Carles Salvador
Les diferents activitats que organitza i de les quals s’ocupa l’Ampa queden distribuïdes segons assamblea. El Consell Escolar queda representats per pares i mares segons votacions al Consell Escolar. La presidenta és: Carolina Baile Aguilar.
AMPA CEIP Cervantes
Coordinació activitats: (consergeria) La junta es reuneix el primer divendres de cada mes a les 15,30h a la sala dels mestres.Si vols participar només has d'anar-hi! De dilluns a dijous de 17:30 a 19:00 h. Divendres de 15:45 a 16:45 h.
AMPA CEIP Santa Teresa
La nostra escola està situada al Barri del Carme de la ciutat de València, al carrer Hort d’en Cendra, 3. Converses en el blog. Gràcies per tot, Enric! No als deures! I la reunió general del menjador de l’AMPA del CEIP Santa Teresa de València.
AMPA Col·legi Max Aub
Blog de l’AMPA del CEIP Max Aub de ciutat de València. L’AMPA presenta al registre dos instàncies dirigides a la Inspecció Territorial d’Educació de València i al Director general de Centres i Personal docent per a exigir la substitució del tobogan…
AMPA Col·legi Públic Dr. López Rosat
Comencem un nou curs escolar i l’equip de mares i pares que formaven la Junta Directiva del AMPA, després de diversos anys de treball, tot i que vol continuar en l’AMPA, decideixen no fer-ho en primera línia. La,nova candidatura.
AMPA IES Francesc Ferrer i Guàrdia
Web de l’Associació de Mares i Pares de l’IES Francesc Ferrer i Guardia de València. Vol servir de vehicle de comunicació amb les famílies dels alumnes de l’Institut. Ací trobareu informació sobre les activitats en les què l’AMPA participa/organitza.
AMPA IES Serpis
Blog del AMPA de l’IES Serpis de València. L’AMPA organitza activitats lúdiculturals i col·labora amb les que organitza el centre. Des de la junta de l’AMPA, invitem mares i pares a formar part de l’associació i participar activament amb nosaltres.
AMPA Manuel Gonzalez Martí
Web de l’AMPA. Aquesta és la lletra de la cançó que cantarem famílies, xiquets i xiquetes i personal del centre el proper desembre. També teniu l'enllaç on podeu escoltar-la. Els llistats adjunts són per als alumnes que volen els llibres nous.
AMPA Pare Català
Associació de Mares i Pares del Centre d’Educació Infantil i Primària Pare Català. Ara que ja som al 2017 s'acosta la XXX Trobada d'Escoles en Valencià. Enguany se'n farà una de grossa, que la Trobada cumpleix 30 anys! Apunteu-vos la data.
AMPA Pràctiques
AMPA del col·legi Públic de Pràctiques de València. És una entitat estable, regulada pel Reial Decret 1533/1986, sense ànim de lucre, independent d'institucions, partits polítics, empreses o entitats; composta per pares, mares o tutors d'alumnes.
Amunt Llevant
Aquesta es la pàgina web del Llevant U.E. Per fi una pàgina web que es renova periòdicament i dedicada exclusivament als aficionats granotes. Crítica, història, resultats, el club, l’equip femení, fotos, calendari, el gat i la palmera, ...
Anaclet Pons
Pàgina personal sobre història contemporània, d'Anaclet Pons del Departament d'Història Contemporània de l'Universitat de València. Docència, investigació, projectes i vincles a diversos d'història. Segueix en construcció.
Anem Anant Teatre
Companyia que naix a València a l’any 2002. Anteriorment podem havia fet treballs com: “Bufant Contes”, espectacle de carrer per als menuts, de conta-contes amb música, i “Ave María” d’Eduard Costa, obra per a adults estrenada a l’any 2000.
antiblavers.info Més enllà dela política: informació i fets
Reviu allò passat al País Valencià els darrers 30 anys, i que els mitjans de comunicació del país i molts altres, han callat i acceptat. L’origen històric del blaverisme cal trobar-lo en una certa rivalitat entre les ciutats de València i Barcelona.
Anuari de Psicologia de la Societat Valenciana de Psicologia
Anuari de Psicologia de la Societat Valenciana de Psicologia de la Societat Valenciana de Psicologia. Finalitats de la Societat Valenciana de psicologia, convenis signats, consell editorial
Anuncis Alternatius
Si vols posar en la meua pàgina d'anuncis alguna convocatòria, denúncia, etc., de caràcter alternatiu, no violent i no lucratiu, pots enviar-me el seu text a través d'un Formulari o per correu electrònic, posant "anunci" en el camp "Assumpte".
APCCV: Associació de Professionals del Circ de la Comunitat Valenciana
L’APCCV és l’associació de les companyies i artistes que empren el circ com a mitjà d’expressió artística. El circ entés com a art escènic sense explotació humana o animal exhibit a carpes, teatres, sales, places… Les activitat i finalitats de l’APCCV.
Apiunió
Sector Apícola de La Unió de Llauradors i Ramaders. Acull uns cinc-cents apicultors, representant un total de més de 200.000 ruscos, el que constituix el col·lectiu apícola més important i representatiu de la Comunitat Valenciana.
APLEC
L’Associació per a la Promoció de la Llengua dels Empleats de les Caixes d’Estalvis, som un grup de companys/yes preocupats per la deriva descendent de l’ús del valencià/català a Bancaixa. Des del 2002 ens reunim per ajudar a parar la tendència.
Aplec de disseny
Grup de dissenyadors gràfics que desenvolupem l’activitat des de València i que compartim una determinada manera d'entendre el disseny. Hem creat aquest col·lectiu per a mostrar el nostre treball obrint un petit fòrum de debat i reflexió.
Aplec de Penyes Barcelonistes de les comarques de València i Marina Alta
Blog de l’Aplec de penyes barcelonistes de comarques de València i Marina Alta. Programa d'actes i la informació que necessites al llarg de la vesprada recepció de penyistes que vullguen visitar la ciutat, allotjar-se als hotels, desplaçaments i altres.
Aplec VCF
Naix l’Aplec VCF, una comunitat on-line on es repirarà molt de valencianisme. Un lloc de reunió per a qui entenem la passió pel València CF d’una altra manera. L’Agrupació de Penyes prepara “la traca final”.
APTCV - Associació del Professorat de Tecnologia de la Comunitat Valenciana
L'APTCV es va crear en Alacant l'any 1995 com a resposta col·lectiva per a reflexionar i proposar alternatives de millora en la pràctica docent de l'Educació Tecnològica, tant en l'ESO o batxillerat. El moviment va actualitzar-se en València l'any 2007.
Ara o Mai
Publicació que naix de la iniciativa d’unes persones per reflexionar i difondre anàlisis sobre la situació actual, política, social i econòmica. Els mitjans de comunicació de masses manipulen la visió de la població sobre els fenòmens que ens assolen.
Àrea de Promoció i de Normalització Lingüística de la UPV
Pàgina de l'Àrea de Promoció i de Normalització Lingüística de la Universitat Politècnica de València. Informació general, marc legal, enllaços, agendes i convocatòries, dinamització, formació, llenguatges tècnics, campanyes, ...
Arquitectura Josep Blesa
Web de Arquitectura Josep Blesa. És un estudi de disseny, urbanisme, habitatge. Informació sobre tot el que fem a l’estudi d’arquitectura de València. L’estudi, els serveis que ofereix, projectes i enllaços web.
Arrt d’Acció
Cicle de música de percussió. El format difereix del festival, no concentra als artistes en un marge de temps reduït. El Cicle ofereix un programa amb les figures més rellevants del context nacional i aportacions dels grups i artistes d'àmbit valencià.
Art en Acció
Exposició que recull obres donades a Acció Cultural del País Valencià per cent artistes del país, contribuïnt al pagament de les multes del govern del president Francisco Camps, de la Generalitat Valenciana, per les emissions de TV3 al País Valencià.
Art i Patrimoni
Completa pàgina de Josep Lluís Cebrián i Molina. Patrimoni artístic de les comarques valencianes per municipis. Accés de diversos tipus d'informació. Pàgina de Josep Lluís Cebrián i Molina.
Artefacte
Programa de Levante TV de València. Àngeles Hernández és la presentadora del Vent de Llevant els dijous. Cada setmana tracta un tema d'actualidad, amb reportages, tertulies i entrevistes a les persones més destacades en els temes concrets.
Artxiviu de l'Horta - Fundació Assut
Els protagonistes de la història agrària de l’Horta de València desapareixen sense que fins ara ningú s’haja ocupat d’arreplegar, ordenar i divulgar els seus records i experiències. Ací aquest formidable cabal de sabers, indispensable.
Arxiu del Regne - Generalitat Valenciana
La història de l'ARV està íntimament lligada a la història de les institucions valencianes. Institucions que al llarg del temps van arreplegar la documentació i que, van conformar els fons que en l'actualitat constituïxen una dels millors mostres.
Arxiu General i Fotogràfic de la Diputació de València
L'Arxiu de la Diputació de València està format fonamentalment per la documentació emanada de l'activitat corporativa des de la seua creació en 1812. Els arxius conserven un patrimoni únic i irreemplaçable. Els orígens de l'Arxiu General i Fotogràfic.
Arxiu Històric Municipal de València
Llibres d'actes des de 1306 fins a 1983. Resolucions de l'alcaldia des de 1961 a 1993. Registre civil -naixements, matrimonis i defuncions- des de 1840 a 1870. Arxiu històric: Documents des de 1226 fins a 1900, Arxiu Modern. Arxiu Urbanístic.
Asociación Amigos del Camino de Santiago Comunitat Valenciana
Grup d’amics que vol difondre i potenciar el pelegrinatge a Compostel·la. Unim els nostres esforços per a documentar i estudiar el Camí, així com per a organitzar i orientar viatges. Considerem el Camí com una ruta de fe, un camí d’art i cultura.
Asociación Valenciana de Futbol Botoners
Única página en valencià d’aquesta entitat no lucrativa. Amb evolució de quasi 100 anys, el futbol amb botons va passar de ser un joc de nens en les voreres dels carrers a ser un joc seriós i ordenat. Partits de lliga els divendres nit als locals.
Assemblea BBAA UPV
Blog de l’assemblea d’estudiantes de Belles Arts de la Universitat Politècnica de València. L’assemblea és la reunió oberta i participativa per persones que vullgen compartir idees, debatre assumptes de interés, i en definitiva partícipar involucrar-se.
Assemblea de Estudiants de la Facultat de Geografia i Història UV
Blog de l'Assemblea de Estudiants de la Facultat de Geografia i Història UV. Comunicat de la I Trobada Estatal d'Assemblees. Manifest conjunt, Pròximes assambleea d'Estudiants de la Facultat de Geografia i Història de la Universitat de València.
Assemblea de Joves de Benimaclet
Bloc de l’ Assemblea de Joves de Benimaclet, CAJEI. L’objectiu es estendre arreu dels Països Catalans la lluita independentista i socialista, centrant-nos en el seu marc d’acció: Benimaclet. Retirada de simbologia franquista a Benimaclet.
Assemblea de Joves de València
L’Assemblea de Joves de València neix al 2006 de la voluntat d'un grup de joves de la ciutat de crear una base organitzativa que servisca als i les joves dels barris i viles de València. Cada divendres a la cafeteria de l'Ateneu Popular.
Assemblea Obrim la Ment
Notícies relacionades amb els temes que tractem a l'assemblea, convocatòries, propostes, memòria del recorregut fet… Secció amb enllaços d’assemblees d'estudiants de la UV i de la UPV que no veuen clar i diàfan el procés de bolanya, recursos, etc.
Assessoria Pobles de la Mar València
Oferim una àmplia oferta d’immobles on trobarà allò que s’ajusta a les seues necessitats i pressupost. Si té previst vendre o llogar posem a la seua disposició un equip de persones amb la capacitat i mitjans per a la millor gestió del seu immoble.
Associació Amics del Museu de Belles Arts de València
Associació cultural privada, sense ànim de lucre, que reunix particulars, institucions i empreses amb el propòsit de col·laborar en l'activitat diària del Museu, contribuint a la seua difusió i reconeixement. Activitats de l'Associació d'Amics del Museu.
Associació Cultural Amics de la Real Acadèmia de Cultura Valenciana
Associació Cultural Amics de la Real Acadèmia de Cultura Valenciana. La Real Acadèmia de Cultura Valenciana, fundada el 20 de gener de 1915 pel President de la Diputació Provincial de Valéncia, el Procer D. José Martínez Aloy, primer decà.
Associació Cultural Escola del Cabanyal
Web de l’associació cultural de l'escola del cabanyal. Programació d’activitats culturals, concerts i exposicions. L'Escola dona suport als estudiants que han decidit eixir al carrer per dir prou a les agressions, contra els sistema d'ensenyament públic.
Associació Cultural L’Horta
L’Associació Cultural l’Horta és una entitat jove en la que gent de diferents punts de la província de Valéncia treballem per a dur a terme un treball de recuperació i enaltiment de les festes i tradicions de l´horta Valenciana. Horta única en tot el món.
Associació d’Estudis Fallers
Vol fomentar i divulgar l’estudi de la festa fallera en les seues dimensions: històrica, estètica, sociològica, literària, econòmica... L’estudi sistemàtic, rigorós i continuat de les Falles contribueix a enriquir-les... Revista d'Estudis Fallers.
Associació d'Administració, Comerç i Economia del País Valencià (APCEPV)
Pàgina d'aquesta associació de professors/res tant de cicles formatius d'aquestes famílies professionals, com de l'assignatura d'Economia al batxillerat. L'àmbit d'aquesta associació és tot el País Valencià.
Associació d'Arxivers i Gestors Documentals Valencians
Creada l'any 1999, Agrupa professionals dels arxius de la Comunitat Valenciana. L'intercanvi d'experiències i la formació professional continuada, agenda, actualitat, documents, publicacions, legislació, treball, formació...
Associació de Cases Rurals de la Comunitat Valenciana
Web oficial de l’Associació de Cases Rurals de la Comunitat Valenciana. Catàleg per comarques i per tipus de masies i finques rurals. Fitxes de les cases amb descripció acurada de les mateixes.
Associació de Cronistes Oficials del Regne de València
Medalla al mèrit cultural de la Generalitat Valenciana 2010 i Medalla d'Or de la ciutat de València 2014. Recordem “La I Asamblea de Cronistas del Reino” (separata de “Anales”, 1956), el discurs d’ingrés en el CCV (1957, “Anales” de 1960), …
Associació de Galeries d'Art Contemporani de la Comunitat Valenciana
L’Associació de Galeries d’Art Contemporani de la Comunitat Valenciana, es compon de galeries a les ciutats de València, Alacant, Castelló i altres. Conèixer artistes en context internacional i mostra producció d’artistes estrangers en l’entorn valencià.
Associació de Professionals en Turisme de la Comunitat Valenciana PROTECTUR
PROTECTUR es va iniciar com a projecte el 2010. Un any després es va convertir en associació. Creada per graduats en turisme, que exerceixen l’activitat com a tècnics, és una agrupació de professionals amb una gran solidesa en els valors de treball.
Associació de Veïnes i Veïns del barri Sant Marcel·lí de València
Blog informatiu de la Associació de veïnes i veïns de Sant Marcel·lí (València). Som una organització sense ànim de lucre, de dones i homes del barri, que busquen junts solucions de qualitat als problemes colectius, que actuen formulan reivindicacions.
Associació de Veïns El Palleter del barri de Velluters
Web de la associació de veïns El Palleter del barri de Velluters de la Ciutat de València. Utilitza el formulari per contactar-nos o deixa un missatge. Si estàs sol·licitant una plaça de garatge a l'Ajuntament, assenyala la casella corresponent.
Associació de Veïns i Comerciants Amics del Carme València
Es va constituir l’any 2000. Vol solucions als problemes del centre històric de València: especulació urbanística, despoblació, degradació d'edificis històrics, pèrdua del teixit social i comercial, i manca d’infrastructures socials bàsiques.
Associació de Veïns i Comerciants Amics del Carme València 2
Associació constituida l’any 2000 per respondre als problemes, com l'especulació urbanística, despoblació, degradació d'edificis històrics, pèrdua del teixit social i comercial, manca de les infrastructures bàsiques, ...
Associació d'Editors del País Valencià
L’Associació d’Editors del País Valencià recolza l’activitat dels creadors i rebutja la pirateria i la reproducció il·legal de tots els productes culturals: llibres, música, pel·lícules, vídeojocs, i programes d’ordinador.
Associació d'Estudis del Cant Valencià
L’AECV es funda l’any 2008, per persones provinents dels àmbits de l’etnomusicologia, l’art, la professió mèdica i el funcionariat admistratiu valencià. Integra estudiosos, intèrprets, alumnes i aficionat de la tradició vocal i musical valenciana.
Associació Ecumènica de Cristians pel Valencià
Cristians-nes valencians-nes que volem viure la nostra fe en el Ressuscitat enmig del nostre poble, sense deixar de ser valencians, i en una Església on la nostra llengua i cultura siguen dignificades i restaurades com a dons de l'Esperit.
Associació Escola d'Animadors Juvenils Ensenya de Fusta
L'Escola d'Animació Juvenil Ensenya de Fusta és una entitat que és prestadora de serveis a la joventut des de 1986. Amb esperit de servei a la joventut valenciana, oberta a l'experimentació i innovació didàctica. Cursos de formació bàsica (MTL i AJ).
Associació Jurídica Primavera Valenciana
Associació jurídica constituida per advocats, procuradors i juristes compromesos amb la defensa dels drets fonamentals, la lluita contra la corrupció, les retallades en educació i sanitat, i la contínua vulneració dels drets i llibertats dels ciutadans.
Associació Professional d’Il·lustradors de València APIV
Pàgina oficial de l’Associació d’Il·lustradors APIV, amb seu a la ciutat de València. Informació corporativa, guia d’il·lustradors, publicacions, exposicions, àrea socis, l’associació i enllaços relacionats.
Associació Professionals de Joventut de la Comunitat Valenciana
Després de dècades de polítiques de joventut, als municipis, a la Generalitat, des de les associacions de joves i consells de joventut és hora consolidar un espai de reflexió i acció comú de totes les persones que professsionalment es dediquen a l’àmbit.
Associació Sostre
Sostre col·lectiu d’arquitectes de vessant social de València. Es una agrupació voluntària del Col·legi Oficial d’Arquitectes de la Comunitat Valenciana el 2008. La iniciativa sorgeix d’un grup d'arquitectes amb inquietuds de la vessant social.
Associació Valenciana d’Antropologia
L’AVA es constituí l’any 2004 per iniciativa d’antropòlegs/logues d’universitats valencianes. Promoció i difusió dels coneixements i la pràctica antropològica; el foment de la relació entre persones interessades i la coordinació d’activitats i projectes.
Associació Valenciana d’Antropologia - Blog
L’AVA es constituí l’any 2004 per iniciativa d’antropòlegs/logues d’universitats valencianes. Promoció i difusió dels coneixements i la pràctica antropològica; el foment de la relació entre persones interessades i la coordinació d’activitats i projectes.
Associació Valenciana d'Ajuda al Refugiat - AVAR
El principal objectiu és oferir alternatives per evitar l'emigració forçosa dels joves. Per tot això, destinem mitjans perquè puguin forjar un futur al seu país, aportant capacitats professionals en cas que decideixin afrontar un procés migratori.
Associació Valenciana d'Amics dels Molins - AVAM
Web de l’Associació Valenciana d’Amics dels Molins, dedicada a promoure l'interés pels vells molins hidràulics, i en el seu cas de vent, en qualsevol utilització que hagen tingut al llarg dels segles: fariners, drapers, martinets, paperers
Associació Valenciana d'Ateus i Lliurepensadors
L'AVALL és un col·lectiu d’ateus, agnòstics, humanistes i, en definitiva, lliurepensadors, que des de 2004 defensa els nostres drets en l'àmbit de la Comunitat Valenciana. L’AVALL forma part de la Unión de Ateos y Librepensadores, coordinadora estatal.
Associació Valenciana d'Ateus i Lliurepensadors - Bloc
El fet que ningú ens marca els nostres principis. Si vols defendre els teus drets i exercir lliurement la llibertat ideològica, vols que l'Estat deixe de finançar les confessions religioses, vols que es deixe d'adoctrinar en els col·legis amb diner públic
Associació Valenciana de Musicologia
Entitat creada amb la finalitat de proporcionar un marc de trobada i cohesió a les persones interessades en la musicologia, fomentar la investigación musical i promocionar l' estudi, recuperació i difusió del patrimoni musical valencià.
Associació Valenciana de Neuropsiquiatria AEN-PV
Bloc de L'Associació Espanyola de Neuropsiquiatria-País Valencià. Un espai per a la informació i per a la participació. Presidenta: Ana Sánchez, Psicòloga Clínica. Vicepresident: Francisco Pérez. Psiquiatra. Secretària: Mª José Marqués, Psicòloga Clínica.
Associació Valenciana d'Expressió i Comunicació
Web de didàctica de la dramatització, de l'AVEC, l’Associació Valenciana d'Expressió i Comunicació, un col·lectiu de professors de dramatització-teatre per a la millora de la pràctica educativa. Projecte Teatre en l'Educació amb Fundació La Caixa.
Associació Veïnal de Benimaclet
Pàgina en valencià i castellà, mesclat, de l’Associació Veïnal de Benimaclet, barri de la ciutat de València. Parla de temes com: la mobilitat sostenible, vídeos, horts, xerrades, activitats, campanyes, arxiu i l’apartat per a poder fer-se soci.
Associació Veïnal Patraix
Treball per a defensar el benestar social que eleva adequada i dignament els mitjans de vida dels/as veïns/as i associats/as.Ens dirigim a administracions públiques i entitats, sol·licitant equipaments i infrastructures per a millor qualitat de vida.
Ateneu Popular del Carme
Ateneu Popular del Carme, València. Malgrat que no està arreglat del tot, creiem necessari obrir ja de forma regular i que l'Ateneu comence a ser un punt de trobada per xerrar, compartir, opinar, discutir i disfrutar de tot allò que es cree a l'Ateneu.
Attac País Valencià - Justícia Econòmica Global
Té per finalitat lluitar per tornar el poder als ciutadans, els dipositaris legítims en democràcia, i millorar el control democràtic dels representants. Mecanismes democràtics de regulació i control dels mercats i del sistema financer internacional.
AudioFactory
Gabinet auditiu professional on solventar problemes auditius amb preus econòmics i garantia dels millors audiòfons digitals. Símptomes de la discapacitat auditiva: pèruda de l'audició, impossibilitat de sentir converses, sons d'altes freqüències, etc.
Aulodia
Associació de professorat de Música de Primària i Secundària de la Comunitat Valenciana. Un ampli grup d'especialistes de música d'ensenyament primari. Reivindica millores per a l'ensenyament de la música en l'ensenyament bàsic.
Aürt
El resultat d’un procés de debat i anàlisi basat en experiències que l’Ateneu Llibertari del Cabanyal hem viscut. Els articles que ací trobaràs no han estat redactats individualment. Les conclusions que exposem són el fruit de la discussió col·lectiva.
Autisme, Direcció i Gestió de Centres Socials i Educatius. Psicologia General Sanitària
L'objectiu del bloc de José Ignacio Leyda Menéndez és recopilar informació de fonts a les quals tinc accés, per millorar la difusió. Les decisions relatives a la salut s’han de prendre considerant característiques del pacient. Traductor automàtic.
Autoritat de Certificació de la Comunitat Valenciana - ACCV
Ens prestador de certificació electrònica. Proporciona a ciutadans, empreses i administracions públiques els mecanismes d'identificació telemàtica segura en tràmits administratius d’Internet: els certificats digitals i tecnologies associades.
AVEC Associació de Professorat de Teatre Valencians
Web de didàctica de la dramatització, coordinat pels membres d'A.V.E.C.(Associació Valenciana d'Expressió i Comunicació) col·lectiu de professors de dramatització-teatre per a la millora de la nostra pràctica educativa.
AVETID - Associació Valenciana d’Empreses de Teatre i Circ
Comença l’any 1998. Han enregistrat tres discs de música preciosista de la seua pròpia tradició. Des de la música medieval occidental a la de l’Orient Mitjà o de la Mediterrània Oriental. Un dels grups del país de més projecció internacional.
Bàdminton - jocsesportiuscv.es
Informació del bàdminton dels Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana. Jornades autonòmiques, jornades provincial, Campionat d'Espanya en edat escolar per seleccions autonòmiques, notícies i normativa general.
Bàdminton Universitari
Bàdminton Universitari és la pàgina dedicada a la pràctica del bàdminton entre la comunitat d’estudiants de la Universitat de València. Per cert, la pàgina no s’actualitza des de l’any 2003. No sabem si aquest esport ha deixat de practicar-se…
Bàdminton Universitari - UV
Pàgina, de Eduardo.J.Sanjuan, dedicada al bàdminton a la Universitat de València (UV). Campionats per cursos i concentracions interuniversitàries. La pàgina no s’actualitza des de l’any 2003. Universitat de València (UV).
Balandra Edicions
Segell jove que va més enllà de l¹edició de llibres i esdevé un projecte cultural que pretén teixir identitat col·lectiva i enriquir, ampliar i enfortir l'àmbit literari al País. Naix amb un doble objectiu en primer lloc publicar llibres de literatura.
Banc de Dades de Biodiversitat - Generalitat Valenciana
Banc de dades de la Conselleria d’Infraestructures, Territori i Medi Ambient. Llista patró, cercador d’espècies, estat legal d’espècies, cercador estructura taxonòmica, vídeos d’ajuda, espècies restringides i publicacions. Versió valencià no opera.
Banda Juvenil Unió Musical l'Horta de Sant Marcel·lí
A l'any 1998 comença els assaigs de la Banda Juvenil de la Unió Musical l'Horta, "la Bandeta", que sorgix com a idea d'una assignatura de conjunt instrumental dins de l'Escola de Música de València. El seu director és Juan Carlos López Luján.
Banda Municipal de València
La Banda Municipal celebra unes noranta actuacions per any; concerts al Palau de la Música, als barris perifèrics i pobles de la Comunitat Valenciana. Està en possessió de la Medalla d'Or al Mèrit en les Belles Arts. Director i intèrprets.
Bar Centre Social-Terra de Benimaclet
Café & Copes. Bar obert de dilluns a dimecres de 19h a 24h i de dijous a dissabte de 19 a 1.30 h. Us presentem la carta gastronòmica del terra, per a que aneu fent boca.. Amanides, tapes, entrepans, plats combinats, ...
bdcuni
Servei d’ajuda al cunicultor per a realitzar la gestió tècnica i/o econòmica de forma totalment gratuïta i confidencial. El cunicultor envia les dades tècniques i/o econòmiques a bdcuni a través de esta web o fax. La versió en valencià no és operativa.
Benicalap
Benicalap és un districte de la ciutat de València, situat a l'extrem nord-oest de la ciutat. Número 16, és conformat per només dos barris: Benicalap (el barri) i Ciutat Artista Faller. La fita entre els dos es troba a l'avinguda dels Salesians.
Benimaclet
Benimaclet és un barri i districte (número 14) de la ciutat de València (antic poble annexionat), a la part nord-est de la ciutat. El districte consta dels barris següents: Benimaclet: 24.673 amb habitants, i Camí de Vera amb: 5.775 habitants.
Benimaclet Entra
Projecte cultural participatiu al barri de Benimaclet de València. Tots els mesos es crea una revista cultural gratuïta, oberta i independent, acompanyada amb suport online mitjançant web i xarxes socials que reflecteix la vida sociocultural del barri.
Biblioteca de la Universitat Politècnica de València
Biblioteca General de la Universitat Politècnica de València. Catàlegs, biblioteca digital, serveis en línia i de la biblioteca i recerca d’informació. Suministrament d'articles de revistes en paper de la UPV.
Biblioteca Digital de la Universitat de València
Servei d’informació bibliogràfica. Trobes és el catàleg automatitzat de la Universitat de València dels documents bibliogràfics existents en la universitat (llibres, revistes, vídeos, discos, etc.). Més de 840.000 exemplars de més de 560.000 títols.
Biblioteca Pública de València
BPE València, la Biblioteca Pública de l'Estat de València. La Biblioteca té una atenció al públic que orienta el lector i l’ajuda en busques bibliogràfiques. El lloc d’informació bibliogràfica està situat al mostrador que hi ha en la Sala de Consulta.
Biblioteca Pública Provincial de València
Biblioteca Pública de València. Presentació, accés a la biblioteca, horaris, història, Manifest UNESCO, estadístiques, cooperació, directori, legislació, normativa, publicacions…
Biblioteca Valenciana Digital
Cap del sistema bibliotecari de la Comunitat Autònoma. Reuneix, custodia, conserva i difon el patrimoni bibliogràfic valencià i l'elaboració del catàleg col·lectiu. Catàleg de Bivaldi en biblioteques temàtiques d’obres digitalitzades de patrimoni valencià
Biblioteques de la Universitat de València
Informació general, catàleg, serveis, biblioteques, bases de dades, revistes, biblioteca digital, enllaços d'interès, tauler d'anuncis… Integració de les revistes electròniques subscrites per la Universitat al catàleg Trobes.
Bioparc València
Web de Bioparc València. Els animals socials conviuen en grups i, al mateix temps, els grups de diferents espècies cohabiten en un mateix hàbitat, com ho farien a la natura. Fotografies, vídeos curiosos, història, postals personalitzades, …
Biotop
Blog sobre temàtica mediambiental destinat fonamentalment a l'ensenyament secundari. Creat en cogestió de Toni Cassany i els seus alumnes de l'IES Vicenta Ferrer Escrivà de València.
Bloc d’Estudiants Agermanats
El BEA és una organització estudiantil valenciana,amb un funcionament democràtic i amb un caràcter d'esquerres i nacionalista, sense vinculació de dependència amb cap organització (partit polític, sindicat, ONG, etc.).
Bloc de Biologia
Bloc cogestionat pel professor i les alumnes de biologia humana de segon de batxillerat de l'IES Vicenta Ferrer Escrivà. Tracta sobre biologia i ciències de la salut, destinat fonamentalment a l'ensenyament secundari. Escrit des de València.
Bloc d'Estudiants Agermanats
El BEA és una organització estudiantil valenciana,amb un funcionament democràtic i amb un caràcter d'esquerres i nacionalista, sense vinculació de dependència amb cap organització. Informació, activitats i enllaços.
Bloc Faller
Bloc col·laboratiu sobre falles. A partir del 1991, amb l’arribada de partits conservadors a l’Ajuntament de València (PP i Unió Valenciana), les falles experimentaren una nova instrumentalització política. El debat dels premis de falla.
Bloc Nacionalista Valencià
És l'organització unitària del nacionalisme valencà progressista. Es va constituir el 1998 com a federaciò de partits: Unitat del Poble Valencià, el Partit Valencià Nacionalista i Nacionalistes d'Alcoi.
Boixos Nois. País Valencià
Pàgina oficial des de València dels Boixos Nois Secció País Valencià. Trobaràs informació relativa al nostre grup; viatges, fotos, notícies. Pàgina en construcció.
Bombers de l’Ajuntament de València
Pàgina oficial del Bombers de l’Ajuntament de València. La pàgina, que té versió en valencià i castellà, no és operativa en cap dels dos idiomes.
Booking.com - València
Cercador d’hotels de València. Oferta d'hotels de València. Directori d'ofertes, mapes, comentaris dels usuaris, etc.. Servei gratuït de reserves on-line ofert per BarcelonaReservas.com. Mapa de València.
Borsa de València
Institució amb més de 30 anys d´existència, empresa consolidada, la seua funció principal és gestió del Mercat de Valors i les seues aspiracions són oferir més i millors serveis a l’entorn. Borsa de València la seua projecció nacional i internacional.
Bredda Jamaican Music Club València
Pels amants de la bona música Bredda Jamaican Music Club València porta 10 anys d’història anb concerts i festes de música jamaicana, des del r'n'b, pasant pel ska, rocksteady, i el reggae. Amb les millors bandes en directe.
Brigada Mixta
Fou la unitat militar bàsica i orgànica del nou Exèrcit Popular de la República durant la Guerra Civil espanyola. En la seva estructura inicial de l'octubre del 1936 estava formada per 4 batallons d'infanteria, cadascun es formaves per companyies.
Ca Revolta
L’Ajuntament de València ha tornat a enviar-nos un requeriment, fet que ja no ens sorprèn. Com sabeu, ens van prohibir dur a terme tota mena d’activitat, que no foren conferències. Això va provocar que caiguera de la programació el Circuit de Teatre…
Cadec Taller de Gestiò Ambiental
Càdec, Taller de Gestió Ambiental, S.L. és una empresa especialitzada en fauna i flora. El nostre equip de biòlegs i naturalistes de camp té una llarga experiència en tot tipus de treballs d'inventariat i seguiment...
Caixa Escena
Projecte Teatre en l'Educació amb Fundació La Caixa. El projecte de teatre en l'educació "CaixaEscena" es presenta en cinc comunitats autònomes (Castella, Galícia, Illes Balears, Catalunya, i la Comunitat Valenciana).
Calaforra, Guillem
Llicenciat en Filologia per la UV, tècnic lingüístic. Ha traduït articles de sociologia del llenguatge i anàlisi sociològica dels discursos, ha editat textos catalans antics històrics-literaris. Traduccions, divagacions, llocs i gent.
CaLaVaga
Projecte per a un centre social autogestionat a València. Després de les assemblees de Ca’ la Vaga, es presenten els projectes per part dels col·lectius, s’ha creat un grup d’artistes que participen a les assemblees i s’ha habilitat una sala per tallers.
Camins al Grau
És el districte número 12 de la ciutat de València (País Valencià). Camins al Grau tenia 64.619 habitants el 2008, distribuïts entre cinc barris: Aiora (25.948), Albors (9.093), La Creu del Grau (15.230), Camí Fondo (4.626), i Penya-Roja (9.722).
Campanar (Barri i Districte de València)
Districte i barri de la ciutat de València, que inclou, a més, els barris de Tendetes, El Calvari i Sant Pau. Va ser un poble independent fins a 1897, moment en què, junt amb Poble Nou del Mar i Vilanova del Grau, s’annexiona a la ciutat de València.
Campanya "Jo No T’Espere"
Campanya laica contra la visita, del 8 i 9 de juliol del Papa Benito XVI a València, dins el “Cinquè Encontre Mundial de les Famílies” i contra discurs involucionista del Vaticà i la jerarquia catòlica. Enfront la implicació de les administracions val.
Camps de golf a la província de València
Considerat com un dels millors recorreguts de golf del món. Construït el 1968 per Javier Arana, considerat com el gran arquitecte del golf espanyol, s'ubica al Parc Natural del Saler, a la vora de la mar Mediterrània, a la Comunitat Valenciana.
Campus Habitat 5U
Unir excel·lència, millorar l´hàbitat, reactivar el benestar és un projecte de Campus d´Excel·lència Internacional. Integra 5 universitats del Sistema Universitari Públic Valencià. Unir excel·lència, millorar l´hàbitat, reactivar el benestar.
Campus Habitat 5U
Unir excel·lència, millorar l´hàbitat, reactivar el benestar és un projecte de Campus d´Excel·lència Internacional. Integra 5 universitats del Sistema Universitari Públic Valencià. Unir excel·lència, millorar l´hàbitat, reactivar el benestar.
Canal CdT TV - Generalitat Valenciana
Espai web del canal televisiu dels Centres de Turisme TV. La televisió dels centres de turisme de la Comunitat Valenciana. CdT Alacant, CdT Castelló, CdT Gandia, CdT València, Buscador de vídeos i continguts televisius del últims quatre dies.
Canal GV
Projecte de la Generalitat Valenciana per obrir una nou mitjà de comunicació entre els ciutadans valencians, les institucions i administracions de manera conjunta. Un compromís del Govern Valencià en l'acostament a la societat de la informació.
Canalla Bistro
Assaborir un sandwich de Pastrami com si estigueres en el Lower East Side de Nova York, degustar una pizza okonomiyaki o un nigiri d’anguila fumada com si acabares d’eixir de treballar en Osaka, disfrutar amb un ‘cochinita pibil’ com a Mèxic.
Capacitador.es
Carles Porcel és director de Capacitador. És autor del llibre Qué es la PNL, publicat per RBA llibres/Integral (exhaurit). Ha publicat ¿”Desafinos” mentales? ¿Cómo superarlos! en ebook. Carles és membre fundador de l’Associació Espanyola de PNL
Caragol Rabiós
Espai d’expresió del Park Social Okupat Encantat / CSO El Nido del barri del Carme de València. Activitat. El Park Social Okupat Encantat segueix en avant, fem una convocatòria per a que estiga el més prompte possible a màxim rendiment!
Carles Blázquez - Pintures
Pintures i dissenys. Disseny de samarretes. Art dels indis hopi d'Arizona i els aborigens australians. És llicenciat bioquímica per la UV, amb el grau d'excel·lent. Estudis de pintura i dibuix en l'Escola d'Arts i Oficis d´Eivissa.
Carles Enguix i O³
Grup de música en valencià, Discos: D’Urgència 1991, disc col·lectiu Quart Creixent 1996, disc col·lectiu Tirant de Rock 1996, disc Estima 1996, disc És Carles Enguix 2002, Corall 2002, Deflagració 2004. Darrer CD publicat i vídeos del grup.
Carlos Llorens Robles
Carlos Llorens Robles (València, 1821-Cartagena (Múrcia), 8 de setembre de 1862), fou compositor i director d'orquestra. El pare era tenor i la mare actriu de teatre. El matrimoni s'instal·là a València al ser contractat el pare per la temporada d’opera.
Carnestoltes a Benimaclet
Al barri de Benimaclet, poble absorbit per la ciutat de València, però que conserva el tarannà popular i la capacitat d'organització. Enguany el X Aniversari de l'arribada del Moro Maclet, pas previ a la proclamació de la independència del Califat de Ben.
Carnestoltes Benimaclet
Carnestoltes quan tot era nou i les tradicions es recuperaven o s’inventaven al tall. Al gegant Maclet prompte va vindre a fer-li companyia el cavaller Tirant, i tots dos amb el temps han crescut i han mudat de vestits més d’una vegada.
Carnet Jove i Carnet +26
Dades del Carnet Jove i el Carnet +26, carnets per a joves que l'Institut Valencià de la Joventut posa a la teua disposició i pots adquirir. El Carnet +26 vol facilitar l'accés, a jóvens entre 26 i 29 anys, exclosos del Carnet Jove a serveis i avantatges.
CasaEscritura
Agència de traducció. Serveis professionals de correcció, redacció i traducció de tot tipus de textos. Equip format per experts en cada matèria, que garanteix un resultat immillorable en les traduccions o revisions. Treballa a través d'Internet.
Casals Jaume I
Pàgina central dels Casals Jaume I. Informació de les seus d'Alacant, Alcoià - Comtat, Baix Vinalopó - Elx, Benidorm, Camp de Túria - Llíria, Carcaixent, Carlet, Castelló de la Plana, Castellonroi, Crevillent, Cullera, ...
Casa-Museu Vicente Blasco Ibañez
El reconstruït xalet de l'insigne escriptor valencià, Vicente Blasco Ibáñez, enclavat en l'incomparable marc de la platja de la Malva-rosa, i convertit hui en Casa-Museu, alberga els seus records i objectes personals.
Cassana Inmobiliaria
Empresa especialitzada en la gestió de lloguer de pisos i vivendes. L’àmbit d' actuació són les ciutats de València, Alacant i Castelló. En aquestes, gestiona el lloguer de més de 30 vivendes pròpies i de 300 vivendes propietat de terceres persones.
Castellnou Editora Valenciana
Publica materials específics per a la Comunitat Valenciana, en valencià i en castellà. L’any 2009, va estrenar tres nous segells editorials: Castellnou Infantil i Juvenil, Almadraba Infantil y Juvenil i Castellnou Edival Infantil i Juvenil. Catàleg.
Catalans i Aragonesos - Recomptant cognoms de topònims catalans i aragonesos entre valencians
Recomptant cognoms de topònims catalans i aragonesos entre valencians. Mapa dels cognoms de topònims catalans entre valencians i dels cognoms de topònims aragonesos entre valencians i informacions. Des de la Ciutat de València.
Cátedra Demetrio Ribes - Generalitat Valenciana
La Cátedra Demetrio Ribes UV-CITMA, El resultat d'un conveni firmat al novembre del 2003 entre la Conselleria d'Infraestructures, Territori i Medi Ambient i la Universitat de València. A de la data, la càtedra es constituí com centre d'estudis.
Catedral de València
Catedral és l'Església mare de la comunitat cristiana de València. Dedicada al culte de Déu Pare, acull els creients de bona voluntat. Testimoni del pas dels segles, la seua història és d'humanitat; i les seues imatges, arxius i la pròpia arquitectura…
Càtering Ricard Camarena
Compta amb un departament de catering que realitza esdeveniments a domicili per a particulars o per a empreses. El nostre equip personalitza l’oferta a gust del client, cuidant fins a l’últim detall perquè la seua celebració siga un èxit.
CC.OO. Ajuntament de València
Col·lectius, executiva, àrea de descàrrega, conveni. Informació actualitzada, fotos, serveis i enllaços web de la Confederació. Web de la Fsap i de l'Ajuntament. Notícies, butlletí, col·lectius, formació, i informació diversa.
CdT e-formació
Projecte, nascut del Pla de Competitivitat del Sector Turístic de la Comunitat Valenciana. Formació turística de qualitat, amb l'ús de les noves tecnologies de la informació. L’objectiu primer; acostar, impulsar i motivar la formació d’àrees d'interés.
CdT València
El Centre de Turisme de València incorpora tecnologies formatives d'avantguarda en les seues instal·lacions, en disseny d'espais i en aspectes funcionals. Es va inaugurar el 1999, constituint-se en el punt de trobada de la formació turística.
CdT Xarxa de Centres de Turisme - Generalitat Valenciana
El turisme en la Comunitat Valenciana. Un sector econòmic estratègic que genera riquesa i prosperitat, una indústria sòlida de 385.823 places en establiments turístics, el 12,6% del Producte Interior Brut i genera 270.452 llocs de treball.
CEED Centre Específic d’Educació a Distància de la Comunitat Valenciana
El CEED es el único centro público de la Comunidad Valenciana con una oferta completa de estudios para mayores de 18 años y con la posibilidad de cursarlos a distancia. Un centre públic de la Conselleria d'Educació. Ensenyament totalment gratuït.
CEFIRE - Centres de Formació, Innovació i Recursos Educatius
Té les funcions de: promoció, actualització i millora de la qualificació del professorat i l'adequació dels coneixements i mètodes de les didàctiques específiques. Conselleria de Cultura, Educació i Esport Generalitat Valenciana.
CEFIRE València
Informació sobre el CEFIRE de València. Horaris i localització, oferta formativa, inscripcions, llistats d’admesos, biblioteca i notícies. Centre de Formació, Innovació i Recursos Educatius de València.
CEIP Cervantes
Web del Col·legi Cervantes. Campanya de sensibilització d'Escola Valenciana. Un eurollavor de solidaritat, la pròxima setmana procedirem a arreplegar donatius que es destinaran a la Comissió d'Ajuda al Refugiat del País Valencià (CEAR PV).
CEIP El Grau
La metodologia està dirigida a l’esperit crític i capacitat de discussió i decisió. Es té en compte el grau de desenvolupament i la diversitat de capacitats intel·lectuals, i a l’adquisició dels continguts de cada etapa, adquisició de competències.
CEIP Jaime Balmes
Blog del CEIP Jaime Balmes de València. L’escola ha evolucionat amb el temps i el barri de Rusafa. Enclavada al barri singular, el de Rusafa, és un lloc multicultural que enriqueix per la pluralirar de valors. El contingut en valencià és míinim.
CEIP Malva-rosa
Pàgina oficial del Centre d’Educació Infantil i Primària Malva-rosa. Situat en aquest barri de la ciutat de València. Estem al CEIP Malva-rosa perquè volem que els nostres fills aprenguin en valencià. Notícies, AMPA CEIP Malva-rosa.
CEIP Manuel Gonzalez Martí de Benifaraig
L’escola Manuel González Martí és en l’ actualitat un Centre Públic d’Educació Infantil de 3, 4 i 5 anys i de primària. Té dues línies educatives. Programa plurilingüe d’ensenyament en valencià i el programa plurilingüe d’ensenyament en castellà.
CEIP Max Aub
Web oficial del Centre d’Educació Infantil i Primària Max Aub de la ciutat de València. El servei inclou les informacions; biblioteca blogs del professorat, ensenyaments, equip educatiu, fotos, so i vídeos, legislació, serveis, menjador, i equip docent.
CEIP Santa Teresa
Educació Infantil i Primària Santa Teresa en València. Secretaria del centre (horaris d’atenció, dies de matrícula,...). Educació Infantil (3, 4 i 5 anys) i primària completa. Escola matinera. Menjador escolar i activitats extraescolars a migdia.
Cens de 1510 del Regne de València
Cens per oficis o parròquies, en el cas de la gent comuna, per al recaptament de l'impost general de la sal per sufragar les campanyes militars al nord d'Àfrica del rei Ferran II. Versió digital de l'original, que es troba a l'Arxiu del Regne de València.
Centenari 100 anys del Llevant U.E.
Pàgina commemorativa dels 100 anys del Llevant U.E. El centenari es celebrarà el 6 de setembre de 2009, però al 1907, el Cabanyal jugava els seus partits en la platjeta, va ser l'antecessor del Llevant U.E. i esta localitzat en el Marítim. Cronologia.
Central Bar by Ricard Camarena
Si no has viscut alguna vegada l’experiència de disfrutar d’un entrepà o unes tapes rodejat de l’harmoniós bullici d’un mercat, hauries de provar-ho en el Central Bar by Ricard Camarena. El bar està situat en el cor del Mercat Central de València.
Centre Carles Salvador - Cursos de valencià
El Centre Carles Salvador disposa d’unes instal·lacions excepcionals al centre de la ciutat de València. Nivells, cursos, classes i tallers, vlog, exàmens i professors. Horari de 9 a 14h i de 16 a 19:30h de dilluns a dijous i divendres de 9 a 14h.
Centre Cultural la Beneficiència
Centre de Cultura. Ofereix una mostra de Museus de la Comunitat Valenciana. Investigació i la difusió del passat recent de la societat i la cultura. El Museu de Prehistòria, fundat el 1927, mostra l'evolució de l'home.
Centre d’Actuació Valencianista Faustí Barberà
Arran del debat sobre la identitat francesa de Sarkozy i les seues repercussions, el Centre d'Actuació Valencianista Faustí Barberà s’ha presentat a través d'una campanya sobre un tema ben candent en la nostra societat: la identitat dels valencians.
Centre d'Artesania de la Comunitat Valenciana
Entitat destinada a difondre i potenciar l’artesania de la Comunitat Valenciana, així com a promoure la consolidació i la competitivitat de les empreses dels distints sectors artesanals. Promoció, informació, formació, anàlisi, assistència i coordinació.
Centre de Cultura Contemporània Octubre
Activitats culturals a l’Octubre, Centre de Cultura Contemporània. Premis d'Octubre a València: Del 26 al 30 d'octubre. Continua amb els congressos dels últims anys, per obrir nous espais de debat. Estudi i funció de l'humor en la literatura medieval.
Centre de Documentació Electoral de la Comunitat Valenciana (CDECV)
Del projecte d'investigació d'eleccions, comportament electoral i actors polítics a la Comunitat Valenciana, finançat per la Generalitat Valenciana en el Programa de Projectes d'Investigació Científica i Desenvolupament Tecnològic i altres institucions.
Centre de Formació de Postgrau CFP - Universitat de València
Formació a distància en cinc mesos: Projecte estratègic d'una PYME, model competitiu pel disseny industrial, tecnologia i automatismes, disseny avançat, control, i audició qualitat mediambiental i xarxes.
Centre del Carme
El Centre del Carme, antic convent rehabilitat per la Generalitat per a cultura, és seu del Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana. Després de rehabilitacions l’espai expositiu emprèn en 2017 l’etapa com centre de cultura contemporània.
Centre d'Idiomes de la Universitat de València
La Universitat de València decideix a l’any 1998 la creació d'un centre per a l'ensenyament d'idiomes. El Centrie d´Idiomes de la Universitat de València es va constituir com societat mercantil de responsabilitat limitada, únic soci, la Universitat.
Centre d'Informació i Documentació Jurídicoadministrativa de la Generalitat Valenciana - CIDAJ
Base de dades legislativa de la Generalitat Valenciana, el DOGV (Diari Oficial de la Generalitat Valenciana), butlletins i diaris oficials, legislació, intitucions de la Comunitat, serveis i notícies. Departament de Presidència.
Centre Documentació Electoral de la Comunitat Valenciana
Projecte d'investigació del Departament de Dret Constitucional i Ciència Política sobre les eleccions i la política, en especial la valenciana. Resultats electorals d'eleccions generals a Espanya per circumscripcions electorals i comunitats autònomes
Centre Excursionista de València
Entitat dedicada a la promoció de l'esport a l'aire lliure; Excursionisme, muntanyisme, activitats mediambientals, seccions, i iniciatives en la natura. La seu del Centre és un edifici del segle XVIII, rehabilitat al centre históric de València.
Centre Social Terra
Terra és un centre social-bar creat ja fa 6 anys per gent de Maulets i que ha esdevingut el gran referent social, cultural i gastronòmic (alhora que espai de construccions de resistències) del moviment rebel a la ciutat de València.
Centre Valencià d'Educació d'Adults a Distància (CEVEAD)
Centre formatiu d'adults de la Generalitat Valenciana. Ofertes d'estudis, centres col·laboradors, entitats vinculades, acció tutorial, materials didàctics. Aquesta pàgina i les altres pàgines al voltant del CEVEAD encara són en fase de construcció.
Centres Valencians a l’Exterior
Portal de la Generalitat Valenciana, dedicat als més de 56.000 valencians residents fora de la comunitat. Perquè, malgrat la distància estiguen prop de la seua comunitat i puguen participar en les decisions polítiques i socials que ací succeïxen…
Cerca hotels a València - Viajar23
Reserva on-line d’hotels, València, reservas de hotels barats en València. Mapa. Destinacions principals. Aeroports més propers. Hotels recomanats. Tots 80 els hotels a València, reserves.
CerCAT Ciutat de València
Primer cercador territorial en valencià, exclussiu de la ciutat de València.
Cercavila - Cultura de Carrer
Espai de Cercavila.com, la xarxa feta nostra: Música, castellers, dimonis, cultura, teatre, oci, allotjament web i correu electrònic per a webs en valencià. Webs allotjades a cercavila.com.
Certamen Internacional de Bandes de Música Ciutat de València
El Certamen va nàixer al finalitzar el s XIX, i actualment s’ha comvertit en el certamen de bandes més important de tots els que se celebren arreu del món. Més de cent anys d'història per a recórrer tres segles musicals. Un extens viatge des de 1886.
CGT País Valencià i Múrcia
Web de la Confederación General del Trabajo del País Valencià i Múrcia. Confederal, descàrregues, federacions locals, sectorials, galeria, anuncis, agenda, i dades de les eleccions. Espai privat. Identificadors personals.
CGT València
Federació local de València de la Confederació General del Treball. CGT. Nous delegats en l’ONCE a València, CGT a la Cooperativa Agrícola i Ramadera d’Almussafes (COAGAL), nous delegats CGT en Serunion de Paterna i Sercoval-Povinet.
CGT València Sindicat d’Administració Pública
La Confederació General del Treball (CGT) és una organització seguidora de les idees llibertàries i anarcosindicalistes. El nostre objectiu passa per la defensa quotidiana dels interessos dels treballadors i treballadores davant la patronal.
Ciència i Política
Una opinió diferent sobre política, una mirada distinta a la ciència des de ciutat de València. Blog d'Andreu Escrivà. Aigua, biodiversitat, canvi climàtic, ciència, contaminació, divulgació, economia, educació, espais protegits, …
CIM Benimaclet
La Societat Musical es crea el 1910, entre antics components de la banda de música del Cos de Bombers de València. Primera actuació a les festes religioses del barri de Benimaclet. Aconsegueix els seus moments de glòria als anys 40, 50, i als 70.
CIPFP Ausiàs March
Lloc web del Centre Integrat Públic de Formació Professional Ausiàs March de València. Equip directiu, localització, secretaria, el centre, vull estudiar, alumnat, activitats extraescolars, professorat, empreses i servei d'informació i orientació.
CIPFP Vicente Blasco Ibañez
Centre Integrat Públic de Formació Professional a ciutat de València. Centre integrat de formació professional que ofereix i imparteix formació professional inicial o reglada, formació professional contínua i ocupacional. Versió en valencià no operativa.
Circuit Urbà de València - Viquipèdia
El Circuit Urbà de València és un circuit de Fórmula 1 que discorre pels carrers del Grau de València i al voltant de la dàrsena interior del port. Des del 2008 acull el Gran Premi d'Europa.
Ciutat de les Arts i de les Ciències
Espai d'esbarjo i de recreació que vol incidir en l'àmbit cientificotècnic, educatiu i d'oci, turístic, econòmic i comercial urbanístic i es converteix en l'emblema per al segle XXI de la Comunitat Valenciana.
Ciutat Vella de València
Ciutat Vella és el districte número 1 de la ciutat de València. El districte de Ciutat Vella consta de sis barris: La Seu, al centre-nord, la Xerea, al nord-est, i el Carme, al nord-oest, el Pilar, a l'oest, el Mercat, al centre i Sant Francesc, al sud.
Civis. Sistema d'Informació Municipal de la Comunitat Valenciana
Base de dades que conté la informació oficial relativa a l'àmbit territorial del País Valencià. El nucli d'informació és del Registre d'Entitats Locals de la Comunitat Valenciana, i altres dades d'interès geografic, historic, etc...
Climate- KIC
Principal iniciativa de la UE sobre canvi climàtic. La més gran col·laboració pública-privada d’Europa centrada en la innovació per a mitigar el canvi climàtic i adaptar-s’hi al mateix. Climate-KIC es forma per empreses, acadèmies i organismes.
Clínica de Logopèdia de la Universitat de València
Clínica de Logopèdia de la Fundació Lluís Alcanyís, Universitat de València (FLLA-UV). Comptem amb tres sales insonoritzades per poder realitzar una adequada avaluació i tractament dels trastorns de la veu i l'audició. Contingut valencià mínim.
Clínica de Nutrició, Activitat Física i Fisioteràpia CUNAFF València
Clínica Universitària de Nutrició, Activitat Física i Fisioteràpia (CUNAFF VLC/Campus) de la Fundació Lluís Alcanyís de la UV. Xarxa d'Equipaments Docents d'Excel·lència de VLC/Campus International Campus of Excellence.
Clínica de Psicologia Pérez-Vieco
Web de la Clinica de Psicologia i Sexologia Perez Vieco Ansietat, depressió, estrès, nutrició i salut, psicolegs València, salut mental, sexòlegs València, situació, … Estació de metro Serradora-Marítim. A prop de la parada de l'autobús 32 de València.
Clínica Odontològica de la Universitat de València
Clínica situada al Campus de Blasco Ibáñez integrada en l'entorn urbà amb fàcil accés al ciutadà, a pocs metres de la Facultat de Medicina i Odontologia. Té una excel·lent dotació d'aules, seminaris i laboratoris. Contingut en valencià mínim.
Clínica Optomètrica de la Universitat de València
Te l´objectiu de millorar la formació dels/les alumnes del Grau d´Òptica i Optometria i ajudar-los a realitzar-se com a especialistes altament qualificats. La formació realitzada a les pràctiques externes i de Grau, amb pacients externs.
Clínica Podològica de la Universitat de València
La Clínica Podològica de la Universitat de València forma part de les Clíniques de la Universitat gestionades per la Fundació Lluís Alcanyís i està ubicat al c/ Emili Panach i Ramos de València. Podologia Clínica i el de Cirurgia Podològica,
Club A la Nostra Marxa
Per la recuperació nacional del País Valencià i els Països Catalans, i per la normalització i promoció de la nostra llengua. Mostra pop-rock en català del País Valencià, revista Marxa Popular Fallera, Nit de les Lletres, reunions, sopars, excursions, etc.
Club Aikido Universitat de València
Web del dojo d’aikido de la Universitat de València. El sensei és Vicente Romero. L'Aikido és un art marcial d'orígnes japonès que permet defensar-se sense armes contra un o diversos adversaris armats o desarmardos. Informació general.
Club de Kendo Bushinkai València
Club de Kendo i Aido a València. El Kendo es practica amb una espasa de bambú (shinai) i una armadura (bogu). Amb rigurós entrenament es busca la coordinació dels moviments, domini de l'espasa i potencia la concentració i domini propi.
Club Integral de Muntanya
Presentació de les activitats ludico esportives a desenrrotllar a la muntanya, i a més a més en la natura. Club Mercacim, com fer-se soci, teléfons de contacte, inscripció, lloc de reunió, avanç de proyeccions i butlletins.
Club Universitari de Muntanya de València
El Club Universitari de Muntanya de València és una entitat esportiva amb més de 40 anys d’història. Les activitats que s’hi realitzen son senderisme, alpinisme, bicicleta de muntanya, esquí, escalada, espeleología, descens de barrancs i vies ferrates.
Coalició Compromís
Web de la Coalició Compromís de Benigànim, a la Vall d’Albaida (València). La coalició política està formada per el Bloc Nacionalista Valencià, Iniciativa pel País Valencià i Els Verds-Esquerra Ecologista. Compartim la nova manera de fer política.
Cocemfe València
Cocemfe València, es crea el 1994 per un grup d'associacions de discapacitat física de la Província de València i amb la finalitat de defensar els drets de les persones amb discapacitat física. El 1995, es realitza el registre oficial de l'entitat.
Codi d'ètica i deontologia d'Infermeria de la Comunitat Valenciana
Tepresenta un “pacte social” entre la ciutadania i els professionals de manera institucionalitzada, del qual la societat els cedeix la facultat de desenvolupar aquesta activitat a condició que els professionals, als quals se'ls pressuposa la competència.
Col·lectiu Autònom de Treballadors i Treballadores de les Administracions Públiques del País Valenciá
Web del Col·lectiu Autònom de Treballadors i Treballadores de les Administracions Públiques del País Valenciá. Articles i comentaris en lluita contra les privatitzacions. Revista AlterCat, relacions institucionals i enllaços d’interès.
Col·lectiu Baubo
Rosa Sanchis i Enric Senabre. Treballa en l'educació afectiva i sexual -al País Valencià- utilitzant la televisió com a recurs didàctic. Anàlisi de les sèries d'èxit de la televisió (importantíssim per a l'educació afectivosexual del jovent).
Col·lectiu de Professionals del Doblatge de la Comunitat Valenciana
El Col·lectiu de Professionals del Doblatge (CPD) és l'associació dels professionals del doblatge i de la locució a la Comunitat Valenciana. Constituït l'11 de febrer de 2004. Activitats, documents, composició, …
Col·lectiu de Treball Social de Ca Revolta
Projecte en construcció fent camí. Els que donem vida aquest col·lectiu, professionals i activistes del treball social, volem dotar-nos d’un instrument per a la reflexió i debat de les polítiques socials i per la intervenció comunitària, en aquesta casa.
Col·lectiu Lambda de Gais i Lesbianes de València
Pàgines amb detallada relació de dades sobre la nostra asociació, activitats, cultura gai, fotos, links, contactes i altres serveis interessants. Els drets es conquesten, es gaudeixen, defensa'ls amb el teu vot. Grups, comissions, història, i dades.
Col·lectiu Terra Crí¬tica
Grup de professionals de diverses disciplines preocupats per la realitat política, econòmica, social i medioambiental de la Comunitat Valenciana. El col·lectiu, escriu un article de reflexió al Levante. País, territori, medi ambient.
Col·legi Ave María de Penya-roja
La Fundació Escoles Ave Maria de Penya-roja es constitueix l’any 1944 per disposició testamentària del matrimoni Coltell-Olmos, que es troba vinculada per desig dels fundadors, a les parròquies de Sant Joan de la Ribera i de Sant Tomàs Apòstol.
Col·legi de la Santísima Trinidad
Comunitat educativa amb més de 100 anys d'història fundada per les Germanes Trinitàries de València des d'un carisma trinitari-redemptor que entén l'educació com una tasca alliberadora i creadora de comunió. El Col·legi fou fundat el 1908.
Col·legi Hermes
El Col·legi Hermes és cooperativa valenciana d'ensenyament concertat de nivells educatius: infantil, primària i secundària, i cicles formatius de perruqueria. El Col·legi Hermes aposta per la defensa d'una educació rica en actituds i valors democràtics.
Col·legi Major Lluís Vives
Col·legi Major propi de la Universitat de València i centre integrat en aquesta, que proporciona residència prioritàriament als membres de la Universitat de València i promou la formació humana, cultural i científica dels qui hi resideixen. València.
Col·legi Major Rector Peset
El Col·legi complix una doble funció; residència per a estudiants i professors i al mateix temps acull i promou activitats de caràcter cultural, acadèmic i d'interés cívic i social. El Col·legi com a residència compta amb capacitat per a 265 persones.
Col·legi Oficial de Bibliotecaris i Documentalistes de la Comunitat Valenciana
Web oficial del COBDCV, corporació de dret públic que representa als professionals de la informació de la Comunitat Valenciana i promou el reconeixement i el desenvolupament professional, el correcte exercici de la professió i la seua formació.
Col·legi Oficial de Biòlegs de la Comunitat Valenciana
El COBCV és una organització de dret públic sense ànim de lucre. Va ser creat per la Llei 4/2000 i els seus Estatuts foren aprovats al desembre del 2000. El COBCV té tota la representativitat professional dels biòlegs a la Comunitat Valenciana.
Col·legi Oficial de Logopedes de la Comunitat Valenciana
El COLCV a professionals i usuaris de logopèdia o que necessiten informació sobre la professió. Des de la zona exclusiva per a col·legiats es pot accedir a recursos propis dels professionals: ofertes d'ocupació, formació contínua o tramitacions.
Col·legi Oficial de Metges de València
Web de l’Il·lustre Col·legi Oficial de Metges de de València. Informació del col·legi, serveis, docència, farmacologia, … Els informem que s'està treballant perquè la pàgina quede totalment traduïda, es troben textos en castellà. Disculpin les molèsties.
Col·legi Oficial de Treball Social de València
Pàgina bilingüe del Col·legi Oficial de Treball Social de València, amb se en aquesta capital del País Valencià. Col·legiats/des, el Col·legi, ciutadanes/ns, premis Tsimpulsa, horari, oferta formativa, premis redacció d'articles, accés col·legiats/des.
Col·legi Públic Dr. López Rosat
Un col·legi públic situat entre els barris de Patraix i l’Olivereta, a València, al costat del parc de l’Oest. Impartim educació infantil i educació primària (des dels 3 fins als 11 anys). Tenim una il·lusió veritable per fer entre tots un col·legi actiu.
Col·legi Públic Muncipal de Benimaclet
Web de l’escola. Aula d'Informàtica, biblioteca, laboratori, instal·lacions esportives, aula de música, anglés, francés, menjador, ... Educació infantil de 3 a 6 anys i educació primària. Línies lingüístiques: P.I.P. Programa d'Incorporació Progressiva.
Col·legi Públic Pare Català
Tot el centre treballa com tema transversal la educació ambiental. Amb la vostra col·laboració, buscarem la relació amb l’entorn social, econòmic i cultural, i que els nostres alumnes valoren del medi ambient, treballant per la seua conservació.
Col·legi Sant Josep de Calasanç - Escolapis València
L’Escola Pia és un orde religiós clerical fundat al segle XVI per Josep de Calassanç (1557-1648) i dedicat a l’apostolat de l’educació dels xiquets i dels joves, preferentment pobres. Sant Josep de Calassanç va ser el primer que va obrir el 1597.
Co-Lapsus Linguae
Una llengua un Poble, web personal de Mikel Francès de la Universitat de València, dedicada a la llengua catalana. Origen, fonètica i fonologia, ortografia, morfologia, verbs, sociolingüística, fitxes… València.
Colectiu Fullana
L’eix central del nostre Colectiu és defendre la llengua, cultura i història valencianes, pròpies, independents i diferenciades de qualsevol atra. Un objectiu fonamental per a nosatros és valencianisar l’Universitat i fer vore, la nostra presència.
Com es fa una Ressenya
Com es fa una ressenya Col·legi Jesús Maria Valencià: llengua i literatura I i II Professora: Begonya Soler. La ressenya és un tipus de text breu destinat a fer conéixer i divulgar qualsevol activitat o manifestació artística.
Comerç en Valencià
L'exposició "Comerç en Valencià, cosa de tots" pretén contribuir a conscienciar els comerciants valencians de la necessitat de retolar i atendre en valencià i, alhora, donar a conéixer el Tirant en distints municipis del nostre país.
ComiCat
ComiCat és un bloc sobre còmics en català realitzat per un grup de blocaires amants del còmic. Volem compartir i difondre la nostra afició i potenciar, especialment, els còmics en català i donar ressò a l'activitat que en aquest àmbit es desenvolupa.
Companyia de Teatre Crit
Crit Companyia de Recerca i Innovació Teatral, ubicada a la ciutat de València. Creada a l’any 2007. Treballa en la producció d’espectacles propis i ha creat i dirigeix el projecte teatral europeu Escena Erasmus de la Universitat de València.
Companyia de Teatre Micalet de València
Sala de teatre de la ciutat de València. Aquest teatre pertany a la Societat Coral El Micalet, una entitat cultural centenària declarada d'interés públic de la ciutat de València. Programació d'espectacles i dades del recinte.
Compromís pel Territori
Moviment de col·lectius anti-destrucció del territori al País Valencià. L’irracional deteriorament industrial, liquidació de l’economia agrària i la nefasta gestió de recursos hidràulics, energètics i residuals, agreujen el futur. Dades i adhesions.
Compromís per València
Espai web de Compromís per València. Compromís per València és la força més votada a l’Ajuntament de València. Els seus màxims representants són Joan Ribó (actual Alcalde) Consol Castillo Pilar Soriano. Informació sobre el seu treball de legislatura.
Comunicació audiovisual al Serpis
Comunicació audiovisual al Serpis és el blog de Ràdio Serpis, la ràdio sobre l'actualitat de l'IES Serpis de València. Ràdio Serpis: alimentació saludable. Notícies del Serpis, del Món, Música, Esports i més. Entrevistes curioses. Ràdio novel·les…
Comunitat Valenciana - 20minutos.es
Notícies de la Comunitat Valenciana del gratuït 20 Minutos. Inclou informació extensa sobre: Espanya, Alacant, Castelló i València. Seccions de: Nacional, internacional, economia, ciutat, opinions, gent i TV, tecnologia, cultura, i esports.
Concerts de Vivers - Gran Fira de València
Els Concerts de Vivers arriben, cada any a València, per oferir al públic programació musical heterogènia i variada en l’incomparable marc dels Jardins de Vivers, oberta a tothom, formada per artistes estatals, internacionals i valencians.
Conec
Portal de divulgació del coneixement i la investigació científica i universitària. Direcció General de Universitat, Estudis Superiors i Ciència, la Conselleria d’Educació, Formació i Ocupació de la Generalitat Valenciana i la Universitat de València.
Confederació AMPAs Gonzalo Anaya de la Comunitat Valenciana
La Confederació d’Associacions de Pares i Mares d’alumnes de la Comunitat Valenciana "Gonzalo Anaya" es va fundar el març de l´any 2001, amb l´objectiu de defensar un ensenyament públic de qualitat. Està formada per tres federacions provincials.
Confederació d’Associacions de Veïns i Consumidors de la Comunitat Valenciana
Objectius: la defensa, foment i millora dels interessos generals dels veïns/es en la seua qualitat d’usuaris i destinataris dels serveis i activitats urbanístiques, culturals, esportives, educatives, sanitàries, mediambientals, socials i econòmiques.
Confederació Sindical CC.OO. País Valencià
Les pàgines de Confederació estan orientades a conéixer l'estructura de Comissions Obreres del País Valencià. Les funcions, les tasques, la composició i els principals documents dels òrgans de direcció.
Congrés Periodistes i Periodismes Valencians en Democràcia
Congrés Periodistes i Periodismes Valencians en Democràcia. La Universitat de València va acollir durant una setmana el congrés al que van assistir més de 100 professionals distribuïts en 35 taules. Del 28 de març a l’1 d’abril de 2011.
Connecta't a la lectura
Bloc de la Biblioteca General de la UPV que pretén que la gent puga descobrir el plaer d'una bona lectura i donar la seua opinió de les obres comentades i recomanar d'altres. Envia'ns les teues notícies, comentaris o recomana'ns el teu llibre favorit.
Conquesta de València - Viquipèdia
Fou el conjunt de maniobres militars que dugueren a l'annexió de l'actual territori del País Valencià a la Corona d'Aragó. Entre 1229 i 1245, tan sols setze anys, la Corona d'Aragó aconseguí la conquesta de gran part del que seria el Regne de València.
Consejo Regulador de la Denominación de Origen Chufa de Valencia
Vetla per la qualitat del tubercle, en les seues fases: plantació, llavada, assecat i selecció. Garantix al consumidor que en els establiments i en els envasos d'orxata del Consell Regulador, l'orxata ha sigut elaborada amb autentica Xufa de València.
Consell de Cambres de la Comunitat Valenciana
Web oficial del Consell de Cambres Oficials de Comerç, Indústria i Navegació de la Comunitat Valenciana. Inclou informació de les àrees, publicacions, esdeveniments, el Consell de Cambres, i directori de cambres. Notícies i projectes destacats.
Consell de la Joventut de la Comunitat Valenciana
El Consell de la Joventut de la Comunitat Valenciana (CJCV) és l'entitat que aglutina i representa l'associacionisme juvenil valencià. Un espai de gent jove al servei de les iniciatives de la joventut valenciana associada. Es creà a través d'un decret.
Consell de la Joventut de València
El Consell de la Joventut de València és la plataforma que representa i coordina les associacions juvenils locals, que treballa en defensa del interès del jovent. És l’òrgan màxim local de representació de les organitzacions juvenils de la ciutat.
Consell Regulador de la Denominación de Origen Xufa de València
Vetla per la qualitat d'aquest tubercle, en les seues fases: plantació, llavada, assecat i selecció. Garantix al consumidor que en els establiments i en els envasos d'orxata del Consell Regulador, l'orxata s'ha elaborat amb autentica Xufa de València.
Consell Social de la Universitat de València
El Consell Social és l'òrgan col·legiat universitari de participació de la societat valenciana en la Universitat. En cadascuna de les universitats públiques de la comunitat valenciana es constituirà un consell social. Les finalitats del Consells Socials.
Consell Valencià de Cultura
El CVC és una institució consultiva i assessora de la Generalitat Valenciana en les matèries específiques referents a la cultura valenciana, amb la missió de vetlar per la defensa i la promoció dels valors lingüístics i culturals propis de la Comunitat.
Consell Valencià de l’Esport - Suprimit
Òrgan encarregat de regular, ordenar, promoure i coordinar l'esport i l'activitat fisicoesportiva a la Comunitat Valenciana. Es creà per a potenciar l'estructura administrativa de l'esport valencià i millorar la participació dels agents socials implicats.
Conselleria d'Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural
Agricultura, ramaderia, pesca, desenvolupament rural, PAC, aigua, medi natural, avaluació ambiental, canvi climàtic, qualitat ambiental, prevenció d'incendis forestals i sensibilització, Centre d'Educació Ambiental Comunitat Valenciana.
Conselleria de Cultura, Educació i Ciència de la Generalitat Valenciana.
Pàgina web de la Conselleria de Cultura, Educació i Ciència de las Generalitat Valenciana. Està dividida en l'àrea d'educació i l'àrea de cultura. Serveis addicionals, patrimoni cultural valencià, llibres, arxius, biblioteques i esport.
Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques Generalitat Valenciana
Web de la Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques de la Generalitat Valenciana. Organització, perfil del contractant, premsa, publicacions, normativa en tràmit, unitat d'Igualtat, clàusules sòl, …
Conselleria de Sanitat de la Generalit Valenciana
Pàgina oficial de la Conselleria de Sanitat de la Generalit Valenciana. El portal disposa de tres apartats d’entrada: accés al ciutadà, accés professional i accés institucional. Informació organitzativa, serveis i entitats vinculades.
Conselleria de Solidaritat i Ciutadania Generalitat Valenciana
Web oficial. El Conseller, informació institucional, reglament orgànic i funcional, organigrama, directori, tràmits i serveis, gabinet de comunicació, hemeroteca, publicacions, perfil del contractant, direccions generals, himne de la solidaritat, …
Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball - Generalitat Valenciana
La Direcció General depén de l'Àrea de Seguretat Industrial i Consum. Desenvolupa i executa la política de la Conselleria en seguretat industrial i defensa dels consumidors i usuaris. Marc d’actuació, publicacions, notícies, serveis i consells.
Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport - Generalitat Valenciana
A través d'aquesta finestra de comunicació oberta volem explicar i que ens expliqueu; per això, volem millorar els canals de la Conselleria envers la gent, i també de la gent envers la Conselleria. Parlar, escoltar i conversar ens permetrà millorar.
Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport - Generalitat Valenciana
Conselleria d'Educació, Cultura i Esport Generalitat Valenciana. Consulta per temes: Educació, cultura i esport, novetats, normativa, enllaços d'interés, informació i formulari de consultes. Entitats, xarxes socials, multimèdia, destacats i promocions.
Conselleria d'Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori Generalitat Valenciana
Web de la Conselleria d’Infraestructures i Transports Territori i Medi Ambient de la Generalitat Valenciana. Informació general d’infraestructures de Comunitat Valenciana, Àrees d'activitat, serveis, promocions, entitats i enllaços d’interès.
Conselleria d'Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori Generalitat Valenciana
Centre de la Conselleria de Territori i Habitatge. És l’òrgan dipositari de les competències que en matèria d’informació mediambiental ostenta la Generalitat Valenciana. L'Administració i àrees d’interés especial.
Conservatori Superior de Música Joaquín Rodrigo
Pàgina web oficial del Conservatori Superior de Música Joaquín Rodrigo de ciutat de València. El seu espai inclou informació sobre diferents aspectes musicals; Pedagogia, musicologia, composició, direcció musical i interpretació musical.
Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana
El Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana es crea l’any 1996 iniciativa de la Generalitat, les diputacions d’Alacant, Castelló i València i els ajuntaments de les tres capitals. Projecte que perfila la política museística a la Comunitat Valenciana.
Consorci Provincial de Bombers de València
Consorci Provincial de Bombers de València és un organisme públic la missió del qual és la prevenció i extinció d'incendis així com les tasques de salvament en la província de València. Extinció d’incendis, rescat, salvament i assistència s’accidents.
Cooperació Universitat de València - Fundació General
La Universitat de València va crear el Patronat Sud-Nord, Solidaritat i Cultura al si de la Fundació General per a coordinar les accions de cooperació al desenvolupament. En 1991 aquest patronat especial es contitueix per a potenciar projectes.
Coordinadora d’Associacions de VIH i SIDA de la Comunitat Valenciana
Coordinació en la informació, sensibilizació i prevenció de la transmisión del VIH i el SIDA. Defensa dels drets de les persones afectadss. Asesora, defensa i promociona els interessos de les associacions membres de la Coordinadora.
Coordinadora de ONGD de la Comunitat Valenciana
Va nàixer l'any 1992 amb l'objectiu de coordinar les actuacions de les ONGD i aconseguir, mitjançant el diàleg, la reflexió i el treball conjunt que les actuacions sempre més coordinades, coherents, adequades i respectuoses possibles. Té 100 ONGD.
Coordinadora Enric Valor per la Normalització Lingüística
Organització adreçada a la defensa dels drets lingüístics dels estudiants valencians. Des de l'any 1994 cerca el compliment dels drets lingüístics, la conscienciació, i la col·laboració del PAS i PDI per tal que normalització vaja pel camí adient.
Coordinadora Valenciana d’Educació al Temps Lliure
Moviment Associatiu Laic i Progressista. Plataforma virtual de la Coordinadora Valenciana d'Entitats d'Educació al Temps Lliure. Banc de recursos que agilitza l’intercanvi entre les Cases de Federació: trobaràs materials pedagògics, serveis, equipament, …
Coordinadora Valenciana d’ONGD
La CVONGD va nàixer en l'any 1992 amb l'objectiu de coordinar les actuacions de les ONGD i aconseguir, mitjançant el diàleg, la reflexió i el treball conjunt que les actuacions de totes siguen sempre coordinades, coherents, i adequades.
Coral L'Horta
Blog de la Coral L'Horta de la Unió Musical L'Horta de Sant Marcel·lí (València). La Coral l’Horta és la filla de la Unió Musical l’Horta, una filla desitjada, un projecte que es va gestar durant anys, fins a arribar a 1997. Persones que formem part.
Corrector ortogràfic i gramàtical de valencià - Softvalencià
Servei està basat en el programari lliure LanguageTool, i s'ha desenvolupat gràcies a Riurau Editors i Softcatalà. Resultats. Apareixeran subratllats errors ortogràfics o gramaticals o tipogràfics i recomanacions d'estil. Subratlla errors ortogràfics.
Corts Valencianes
Les Corts Valencianes són la institució de la Generalitat que representa el poble valencià, a través dels seus parlamentaris, elegits per mitjà de sufragi universal directe, lliure i secret. Constituïdes per 99 Diputats i Diputades.
COS | Territorial de l'Horta i àrea metropolitana de València
La Coordinador Obrera i Sindical (COS) és una organització sindical que lluita per la defensa i millora dels interessos dels treballadors i les treballadores. La COS neix l’any 1987 i es declara hereva del sindicalisme de classe i nacional històric.
cr·z cromozona
Bisuteria creativa personalitzada i feta a mà, productes originals a bon preu i qualitat. Ungles afaitat alopècia equips d'estètica equipament perruqueria, cabell corporal, depilació, productes d'un sol ús, extensions facial... Versió en valencià mínima.
Creperie Bretonne Annaíck València
Dels establiments, és actualment del més meridional, i els sabors de la Bretanya hi són particularment representats. Un lloc indispensable a descobrir quan visiti València que el seduirà per l’encant de les seves pedres i la qualitat dels productes.
Cresol
Publicació de la Unió Apostòlica per als preveres diocesans de València. Espai per a la comunicació entre els presbiters dioce-sans, religiosos/es i laics; on la fe i la vida s’expresen a través de les diferents sensibilitats teològiques.
Creu Roja Joventut - Comunitat Valenciana
Facebook oficial de la Secció Juvenil de Cruz Roja Española en la Comunitat Valenciana. Vol. Mostrar l’activitat dels voluntaris i voluntaries de Creu Roja des de les 75 assamblees locals i comarcals de la Comunitat Valenciana.
Cristianisme i Món d’Avui
Fòrum Cristià de València. Aplec anual que és un lloc d’encontre, reflexió i pregària d'un estil de vida cristiana i eclesial confirmat i potenciat pel Concili Vaticà II. L'altaveu d'un estil de vida cristiana amparat pel Concili Vaticà II.
Cruma
Cruma: Consultors en recursos humans. Gestió, estratègies, coneixement i recursos humans per a empresas i institucions. Aporta i incrementa valor per a la millora d’una competitivitat imprescindible. Barcelona, València i Madrid.
CSOA L'Horta
Web del Centre Social Okupat i Anarquista L'Horta del barri de Benimaclet, a ciutat de València. Qui som. Activitat, kafetes, tallers gratuïts, biblioteca, hortets, Jazz Jam Session, la Casita de la Huerta, la voluntat, arxiu audiovisual i el contacte.
Cub de Rubik - TheCubeGuru!
Aprèn a resoldre el cub de Rubik amb aquesta solució amb imatges. Ets capaç de resoldre el cub de Rubik? En menys d’un minut? Aquests xavals són capaços de resoldre en qüestió de segons. Capaços de resoldre’l amb una sola mà, amb els peus, …
CUDAP - Centre Universitari de Diagnòstic i Atenció Primerenca
L’objectiu del nostre centre és donar resposta a les necessitats d´aquelles famílies amb fills / es que presenten algun trastorn del neurodesenvolupament o risc de patir-lo. Optimitzar el desenvolupament evolutiu del xiquet/a, el més adequat i eficaç.
CUP València
Lloc web de la seu de València, de la Candidatura d'Unitat Popular. Informació del web amb la presència que tenim a les xarxes socials. Complementa la informació del nostre web amb la presència que tenim a les xarxes socials.
Curs de Valencià Online
Nivells: Superior, mitjà, elemental, oral de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià. Aprèn valencià de manera gratuïta. Teoria, exercicis autoavaluables, curiositats, cultura,... La proposta pedagògica submergeix poc a poc en la llengua.
CV Ràdio València 94.5 FM
Mitjà de comunicación plural, que aspira a reflectir amb honestitat la riquesa i la complexitat de la societat valenciana. Dissenya una programació amb personalitat, que desperta entusiasme i inspira sentiments positius en els oients. Valenciana 100%.
CVguia.com
El Portal web de la Comunitat Valenciana. Tria la teua activitat per a esta tardor. Reportatges, especials, articles d'opinió i articles de CV que, segons les vostres preferències han estat més visitats.
Cvguia.com. El Portal web de la Comunitat Valenciana
Cvguia.com és el Portal web de la Comunitat Valenciana. Ací trobareu tot allò que necessiteu en 1 click. Tria la teua activitat per a esta primavera. El Circuit urbà de Formula 1 de València a debat i altres coses d'interès..
Dccionaris Normatiu en Valencià
Escriga la paraula que vol consultar i faça clic en el botó “Buscar” per a accedir a l'article corresponent. Si la paraula no figura en el diccionari, es proporcionarà una llista de les més pròximes alfabèticament. Doble clic mostra la paraula de la def.
De Dalt a Baix
De Dalt a Baix és un bloc del portal de la música del País Valencià www.dedaltabaix.com. Multitut de vídeos en directe i enllaços amb tots els grup de música en valencià.
De Salses a Guardamar i de Fraga a Maó
Blog d’Alícia Martí, professora de català. Permanent sindical STEPV. Professora associada del Departament de Didàctica de la Llengua i la Literatura a la Universitat de València. Congrés Internacional sobre l'ensenyament de la gramàtica.
Decidim! Plataforma pel Dret a Decidir del País Valencià
Al País Valencià, cada dia que passa s’obre una escletxa més entre les necessitats populars i les decisions que prenen a l’hora de dirigir les institucions, diuen governar, després de la batalla d’Almansa, ens van imposar el “Decret de Nova Planta”.
Delegació d'Alumnes DAUPV
Molts vos preguntareu què són les delegacions d'alumnes i per a què servim. Som només alumnes que, igual que podríem realitzar qualsevol altra activitat, ens dediquem a intentar representar als nostres companys. Delegació, alumnes i serveis.
Departament d’Escultura de l’UPV
El Departament d’Escultura té com a objectiu d’adequar la docència que imparteix a les necessitats de l'alumne de Belles Arts, de manera que li permeti la seva incorporació a la societat actual amb els coneixements per afrontar reptes de futur.
Departament d’Orientació de l’IES Rascanya
Este bloc té com a finalitat, crear un espai de trobada, intercanvi i de recursos per al desenrotllament de l’acció tutorial, recursos d’ajuda personal i atenció a les famílies. Primer que res, pretenem crear un espai d’accés segur a la informació.
Departament de Botànica i Geologia - Universitat de València
Departament científic de la Universitat de València; Biologia ecológica, medicina, farmàcia, biologia microbiológica, llista de correu. El Departament de Microbiologia i Ecologia de la Universitat de València es va crear a principis de l'any 1987.
Departament de Didàctica de la Llengua i la Literatura a la Universitat de València
El Departament té com a marc d'actuació la formació de professors de llengües pròpies i estrangeres i investigació referida a l’ensenyament. Matèries relacionades amb l'ensenyament de llengües primeres, segones i estrangeres.
Departament de Filologia Catalana de la Universitat de València
Web del departament, amb informació útil per a la l'estudi de la carrera de Filologia Catalana en la Universitat de València: programes assignatures, horaris d'atenció, altres estudis de Filologia Catalana i documentació.
Departament de Pediatria, Obstetrícia i Ginecologia UV
Òrgan encarregat de coordinar els ensenyaments d’acord amb la programació de la Universitat, fomentar la investigació i les activitats universitàries referents a una àrea de coneixement o àrees, l’afinitat o relació de les quals justifiqui l’agrupament.
Des de La Trinxera
Llibre manual de supervivència en creativitat publicitaria (Eduard Farran). Ací consulta arxius que es referèncien al llarg de les 299 pàgines del llibre: Notícies, punts de venda, actualitzacions. Vol fusionar l’esència d’un llibre en format paper.
Desirée Hato
Venda i lloguer d’immobles en València. Desirée Hato Gestión de inmuebles és una empresa jovn i dinàmica, avalada per més de setze anys en el sector immobiliari, tot i que amb diferent marca. La pàgina disposa de traductor automàtic.
D'Història El fil d'Ariadna
Pàgina personal d'Anaclet Pons i Justo Serna del Departament d'Història Contemporània de l'Universitat de València. Docència, Investigació, projectes i vincles a diversos recursos generals i específics d'història contemporània.
Diari Oficial de la Comunitat Valenciana
El DOCV és el mitjà d'aquesta comunitat autònoma a través del qual es publiquen les normes, convenis, resolucions i actes de tràmit. Es publica tots els dies de l'any, tret els dies declarats inhàbils. DOCV a la carta. Legislació.
Diari Valencià
Diari Valencià és un informatiu digital amb accent en la nostra llengua. Informació d’actualitat de València, L’Horta, del País Valencià, Estanya i internacional. Seccions de cultura, esports, foto noticies, opinió, i dades de contacte amb el diari.
Diarilaveu.com
Nova capçalera, editada des de 2017, del diari digital del grup comunicatiu La Veu del País Valencià, des de l’any 2013 amb objec-tiu primer de vertebrar el País Valencià, de ser una veu diferent, independent i rigorosa que contribuïsca al canvi social.
Diccionari del Grec del Nou Testament
Presentem el Diccionari del Grec del Nou Testament que estem preparant amb en Joan Ferrer i en Joaquim Malé. Per ara és una versió en proves, però molt prompte farem les últimes revisions i eixirà també una versió publicada en paper.
Diccionari Normatiu Valencià - Acadèmia Valenciana de la Llengua
Escriga la paraula a consultar i faça clic en buscar per a conéixer-ne la definició. Si la paraula no està al diccionari, es proporcionarà una llista de les paraules més pròximes alfabèticament. Consulta avançada per a delimitar paràmetres de busca.
Dídac Ballester
Pàgina web de Dídac Ballester, dissenyador gràfic valencià. Inclou informació diversa sobre els seus treballs. Vore tots llibres, identitat packaging, gràfic, peces singulars, dídac ballester, statement, coses de docència I dades de contacte.
Difon la Idea - Desmuntant la cultura de la monogamia v4.0
La intenció d’aquest text és exposar què és la cultura de la monogàmia, com es va originar, com funciona, com afecta a les nostres vides i la nostra societat, assenyalant les problemàtiques que promou, vinculant-la amb els processos econòmics.
Dimonis de Montolivet
Pàgina de l’Associació Dimonis de Montolivet de la Ciutat de València. Inclou informació diversa: els seus col-laboradors, iinformació de la colla fotos llar social agenda contacte actes realitzats. El contingut en valencià de la web és mínim.
Diputació de València
Institució al servei dels municipis de la circunscripció de València que opera com un "Ajuntament d'Ajuntaments", preservant l'equilibri territorial, cooperació, assessorant i col·laboració en infraestructures. Dades, organismes i serveis.
Direcció General de l'Esport de la Generalitat Valenciana
Web de la Direcció General de l'Esport. Que la visita siga del vostre grat i satisfaça les vostres inquietuds sobre l'esport valencià. El Registre d'Entitats Esportives té com a objecte la inscripció a la Llei de l'Esport de la Comunitat Valenciana…
Direcció General de Política Lingüística i Gestió del Multilingüisme
Funcions de la política lingüística de la Generalitat i del multilingüisme en els àmbits no universitaris, i la gestió de les escoles oficials d'idiomes. Coordina la Comissió Interdepartamental per a l'Ús del Valencià.
Direcció General del Llibre, Arxius i Biblioteques Generalitat Valenciana - Secció d'Arxius
Biblioteques, catàleg col·lectiu, portal biblioteques valencianes, directori biblioteques valencianas, revista compactus, bibliografies, legislació bibliotecaria, recursos bibliotecaris, biblioteques valencianes a Internet…
DISE. (Servei d'Informació)
El DISE és el centre d'informació i de documentació de la Universitat de València especialitzat en temes d'ensenyament superior i joventut. L'objectiu del DISE és recollir, processar i difondre informació d'interès per a la comunitat universitària.
Disseccionari
Disseccionari, l'anatomia del mot. Governadó: aquell designat per governar, però que acaba d’arribar al càrrec. Ministeri: petit departament que forma part del Govern de l’Estat (a països com Andorra o San Marino se’n diuen “microsteris”)...
Disseccionari, l'anatomia del mot
Blog dels alumnes de literatura de l'IES Serpis de València sobre els textos que llegim, escrivim i comentem al centre. Hi afegim música i vídeos que ens agraden. L'era digital vol que els seus refranys no donin gates per llebre. Alguns exemples.
Divalterra. Diputació de València
L'empresa pública de la Diputació de València, Divalterra té com a objectiu la promoció, suport i participació en activitat econòmica, empresarial i social que contribuïsquen al desenvolupament socioeconòmic dels municipis de València.
DokuHorta
L'intenció del lloc web és servir de finestra del que és i el que es fa per l'horta de València com agrosistema, dins del context territo-rial (comarcal) i agricola, amb la finalitat de anar teixint xarxes d'iniciatives i col·lectius i anant fent terreta.
Dolçainers i Tabaleters Pedro Cabanes Conde Lumiares
Benvinguts a la pàgina oficial del grup de Dolçainers i Tabaleters Pedro Cabanes Conde Lumiares de la ciutat de València. Música, balls i cançons valencianes. Història, notícies, galeria, anècdotes i les dades de contacte.
Dones Creients de València
Blog oficial de Dones Creients de València. L’associació Dones Creients va néixer en València, l’any 2000, amb l’objectiu de crear un espai de reflexió, formació, trobada i celebració des de la perspectiva de gènere. El contingut en valencià és mínim.
Ducati Català
Lloc d'unió i diversió per moteros i amants de les DUCATI sobretot que gaudim de la moto com a forma de vida i germanor. Twiter. Lloc d'unió i diversió per moteros i amants de les DUCATI sobretot.. Panell fix d'interès amb anuncis.
Edat Mitjana al País Valencià
És el període entre la caiguda de l'imperi Romà i la vinguda del Renaixement. Al Regne de València es poden distinguir tres periódes ben diferenciats: l'època musulmana, la Reconquesta i formació del Regne de València i l'època d'esplendor.
EDAV Escriptors de l’Audiovisual Valencià
Escriptors de l’Audiovisual Valencià (EDAV), es una asociación de guionistas fundada en 1995 que engloba a los guionistas de la Comunidad Valenciana. Fins el maig de 2007 l’asociació va portar el nom E.V.A, i es refundà amb el nom de E.D.A.V.
Editorial L’Oronella
Estàs assistint a les proves d’una pàgina web que serà cabal en el panorama de la cultura valenciana, com ja ho és des de fa anys l’editorial que la sustenta. Catàleg, escriptors, les revistes Lletraferit, Lletrafaller, i els premis El Piló de Burjassot.
Editorial Tabarca Llibres
Editorial valenciana dedicada a l’ensenyament i, en especial, a dotar el professorat i l’alumnat de valencià dels recursos idonis per ajudar-los en l’exercici de la docència i l’aprenentatge. Llibres de text, altres materials docents, novela juvenil, …
Editorial Tria
Web de L'Editorial Tria, iniciativa cultural que té l’objectiu de transformar i millorar les bases de l’ecosistema editorial aplicant eines i estratègies proactives al servei de l’edició independent. Té seus a Barcelona, País Valencià i Illes Balears.
Edu Borja Companyia de Marionetes
Pàgina oficial d’Edu Borja, i la seua companyia de marionetes. Edu Borja és un actor valencià, provinent del món faller i universitari. Es va professionalitzat l’any 1983. Informació de les obres en cartell i dades diverses.
eFormació - Generalitat Valenciana
Desenvolupat dins del programa Avantic, eFormació facilita i promou l'ús eficaç de les metodologies de formació en línia. L'aprenentatge no canvia; l'ensenyament si que canvia. Concepte d'eLearning (formació a distància a través d'Internet).
Eines de Llengua
Pàgina on la Coordinadora per la llengua del País Valencià posa a disposició de tothom. Informació fàcil sobre tots els aspectes relacionats amb la dinamització lingüística al País Valencià. Català Toponomia Terminologia Sociolingüística
El Barça en el País Valencià
Més de 350 persones participaren de la Trobada de penyes barcelonistes a Morella que omplen la ciutat de blaugrana 3 dies des de divendres a diumenge. Conferència-col.loqui moderada pel periodiste del diari Sport secció penyes Demetrio Gonzàlez.
El Cau del Llop
Grup folk format el 1995 per Josep Amírola, ex-membre d'Urbàlia Rurana. Recuperació de temes tradicionals i nous a partir de paràmetres de la música tradicional valenciana, catalana i de les Illes. La web http://www.elcaudelllop.org no funciona.
El Cudol, agrupació musical de dolçainers i tabaleters
Bloc de l’Agrupació Cultural Grup de Dolçainers i Tabaleters El Cudol de ciutat de València. Es va formar l’any 1982 a València en la Falla Montortal i Torrefiel. L'any 1986 es va fusionar amb una altra colla de dolçainers del barri de Torrefiel, L'Estai.
El Meridiano L'Horta
El Meridiano L'Horta. Notícies de L'Horta i de la ciutat de València, Informació L'Horta. La Diputació de València aportarà fons perquè Albalat dels Sorells puga instal·lar els antics taulells del segle XV en una de les estàncies del Castell d'aquesta ...
El Micalet
Nova web que vol fer arribar a tothom, unes pinzellades de la història d’una societat centenària de la ciutat de València. Al mateix temps, també informa de les activitats quotidianes que actualment duen a terme, les diferents seccions de la societat.
El Parterre o Plaça d'Alfons el Magnànim
Plaça d'Alfons el Magnànim, coneguda com El Parterre, Plaça de València situada entre els barris de Sant Francesc i la Xerea, al districte de Ciutat Vella. Al nord fita amb els jardins de la Glorieta i carrer de la Pau; al sud, amb el c/ Pintor Sorrolla.
El Pont Flotant
El Pont Flotant és una companyia de teatre estable que naix l’any 2000, com a grup d’investigació sobre la tècnica de l’actor, a la ciutat de València. Caracteritzat per una clara voluntat de recerca i reflexió a propòsit de noves formes de comunicació.
El Racó Campaner
Benvinguts al El Racó Campaner. En aquesta pàgina podreu veure diferents notícies sobre campanes, visites a que realitzem per a visitar campanes, i concerts de campanes, tant de la colla pròpia con de les altres colles campaneres.
El Rebost Educatiu - Escola Lliurex
Informació escolar de la Comunitat Valenciana i la revista digital Lliurex. Informació escolar de recursos educatius a la Comunitat Valenciana. Notícies, agenda, cinema, teatre, novetats, concursos, monogràfics…
El Temps
Edició electrònica del primer setmanari d'informació general. Editat a València, té l’àmbit informatiu a les terres de parla catalana, i és un referent de la premsa en català. Seccions: Política, econòmia, món, cultura i societat. Suplement medi ambient.
El Tossal Cartografies
Projecte editorial creat per a cobrir un buit històric en la cartografia valenciana. L'empresa té l'objectiu principal d'elaborar mapes temàtics de caire excursionista i turístic. Els mapes contenen els elements topogràfics, etnogràfics i històrics.
El tripartit valencià
Bloc valencianista, del politòleg Pere Boix, que denúncia la situació d’immobilisme que actualment afecta el pacte d’esquerres, nacionalista i ecologista del País Valencià.
El Valencià a Internet
Transcripció resumida de la conferència del mateix títol que Xavier Molera (CerCAT), va impartir a l'Aula Magna de la Universitat de Valencia el 4 de Maig del 1998 dins el cicle de "Conferències sobre Internet".
eldiario.es - Comunitat Valenciana
Comarques, València, Alacant, Castelló, política, cultura, opinió, arguments, blogs en castellà. Eldiario.es és un nou mitjà digital de informació i anàlisi amb el focus posat en la política i en la economia en el sentit més àmpli: que afecta a persones.
Eleccions a Les Corts Valencianes 2011
Web de la Junta Electoral de la Comunitat Valenciana de les eleccions a corts del 2007. Eleccions a Les Corts, calendari electoral, legislació, candidatures, meses, ajuntaments. Primeres eleccions amb el nou Estatut Valencià.
Electricitat Viala
42 anys en electricitat, i des de 1988 en electrònica i informàtica. Control de telefonia i televisió, control de climatització, de tensions, de màquines de vending, de control remot, de monitoratge ambiental i telecomunicacions. València.
Els Afusellaments al País Valencià (1938-1956) - (Vicent Gabarda Cebellán)
Web amb tot el llistat d’afusellaments al País Valencià, durant la guerra i postguerra (1938-1956). És un treball de Vicent Gabarda Cebellán. Morts per periodes i per zones. Centre de Estudis d'Investigació Històrica Baix Maestrat Montsià.
Els Poblats Marítims
Nom del districte número 11 de la ciutat de València. Es tracta del districte situat més a l'est de la ciutat i que marca la seua franja marítima. Consta de 5 barris (de nord a sud): La Malva-rosa, Beteró, El Cabanyal-Canyamelar, El Grau i Natzaret.
Els refranys més usuals de la llengua catalana - refranysmesusuals.cat
Enquesta per determinar els refranys més usuals de la llengua catalana. Presenta el rànquing dels refranys més usuals de la llengua catalana al 17è Col·loqui de l’AILLC (Associació Internacional de Llengua i Literatura Catalanes), celebrat a València.
Emivasa
Emivasa és una empresa municipal de l’Ajuntament de València, dedicada a la gestió integral de l’aigia. Pot realitzar les seues gestions de manera ràpida, eficaç i sense desplaçaments a través de la nostra web o del nostre telèfon d'atenció al client.
EMT València
Empresa municipal de transportes és l’organisme gestor de la xarxa d’autobusos públics urbans de la ciutat de València, arribant a Alboraia, Alfafar, Burjassot, Mislata, Tavernes Blanques, Vinalesa i Xirivella. Depén de l’Ajuntament de Valencia.
Enginyeria de Forests | UPV
El títol d'Enginyer de Forests es caracteritza per tenir un perfil generalista, que suposa el coneixement de temes relacionats amb els àmbits de l'enginyeria i del medi forestal. Objectius formatius.
Enginyeria Sense Fronteres València
ONG dedicada a la cooperació al desenvolupament que treballa per construir una societat mundial justa i solidària i per posar la tecnologia al servei del desenvolupament humà. ESF és una ONG pluridisciplinar, aconfessional i apartidista.
Enjogassa’t
Enjogassa’t, la primera aplicació interactiva de la Diputació de València per a aprendre valencià jugant i divertint-se. Qui habiten, supera activitats, viatjar a la lluna, consolidar coneixements, mil reptes, moltes sorpreses i moltes hores de joc!
Enquesta Coneixement i Us del Valencià
En este volum es presenten les dades de l'enquesta general sobre el coneixement i l’ús del valencià i una anàlisi de l'evolució sociolingüística. Els resultats s'agrupen en set capítols.
enredrat2
EPA Vicent Ventura, CCOO PV, Menú principal, contingut principal La tertúlia es trasllada. El sindicat CCOO-PV L’Escola Vicent Ventura Tauler d’anuncis, Enredra’t club de lectura, aprén valencià, món científic, mou-te i col·laboracions.
Enric Morera
Blog personal d'Enric Morera, Secretari General del Bloc Nacionalista Valencià. Reflexions d’un líder polític compromés amb el seu País. Milita al nacionalisme des dels 15 anys i coneix a la perfecció la gent dels nostres pobles i comarques.
Enxarxats
Recursos educatius en la xarxa. Enxarxats és una iniciativa del STEPV-Iv (Sindicat de Treballadors de l’Ensenyament del País Valencià), per a compartir recursos amb els centres educatius. Formació Permament.
Epistolari de la València medieval
Volum I del Epistolari de la València medieval, llibre d’Agustín Rubio Vela, de l’any 1998. Pròleg Heus ací la segona part de l'ambiciós projecte d'edició d'un Epistolari de la València medieval. Pretén donar a conéixer una tria de les millors lletres.
Escacs en línia
Hi trobareu alguns problemes què relacionen els escacs, les matemàtique i, de vegades, la programació. Secció destinada al joc dels escacs. De quantes formes es poden posar les vuit dames (reines) en un tauler d'escacs sense que cap n'ataque una altra?
Escalante Centre Teatral
És un projecte creat l’any 1985 per la Diputació de València per a potenciar l’amor al teatre i l’opinió crítica dels més menuts. El centre, el teatre, espai d’exposicions, escola de teatre, projecte, premis, l’edifici, fotos, …
Escola Bressol Benimaclet
Pàgina web de l'Escola Bressol del barri de Benimaclet, a la ciutat de València. És un centre educatiu bilingüe, valencià-castellè atès per pedagoges i professores especialistes en edicació infantil. L’escola està oberta a xiquets/tes de 1 a 3 anys.
Escola de Formació Ernest Lluch
Projecte educatiu a València, obert a la participació d'aquelles persones que vulguin treballar pels altres des d'una òptica progressista, contribuint així a la instauració a la societat dels valors de la solidaritat, la llibertat i la justícia social.
Escola de Música Unió Musical l'Horta de Sant Marcel·lí
G.A.EE.PP, L. Musical 1r, L. Musical 2n, L. Musical 3r, L. Musical 4t, flauta, oboè, fagot, saxòfon, clarinet, trompeta, trombó, tuba, bombardí, percussió, violí, viola, cello, contrabaix, alternatiu, trompa, conjunt instrumental senior, sax Marcel·lí, …
Escola de Pilota
Complet bloc sobre el món de la pilota valenciana a Internet. Coneixement de la pilota, món professional i aficionat, tecnificació, activitats de promoció, món internacional, la pilota als pobles, reflexions, calendaris, convenis activitats de promoció.
Escola en català i sense cap retallada
Pels drets linguístics Escola en català i sense cap retallada. Manifest de CCOO Catalunya, CCOO Illes Balears i CCOO País Valencià. Les Federacions d'Educació de Catalunya i País Valencià promouen la #XarxaSolidaritat i suport al professorat.
Escola Lluerna
Nom que donem als serveis de formació de la Federació d'Escoltisme Valencià. Porta més de 15 anys oferint formació als agrupaments escoltes. La formació ha anat millorant gràcies aportacions de formadors i formadores, cursistes i agrupaments.
Escola Oficial d'Idiomes de València
L'EOI de València és un centre públic d'ensenyament d'idiomes destinat a adults i joves, dependent de la Conselleria d'Educació de la Generalitat Valenciana. L'Escola ofereix ensenyament d'idiomes estrangers i autòctons en tres nivells.
Escola Sindical de Formació Melchor Botella - Aula Virtual
La Federació de Sindicats de Treballadors del País Valencià va crear l’Escola per dotar-se d’una eina pròpia que li permet abordar la formació amb dissenys dels seus plans en funció de les necessitats formatives dels treballadors i treballadores.
Escola Superior d'Art Dramàtic de València
L’ESAD València és l’únic Centre Superior per a la realització dels estudis d’Art Dramàtic de la nostra comunitat. El objectiu és proporcionar formació tècnica i artística als futurs professionals del teatre. En l’actualitat, en l’ESAD València.
Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Geodèsica, Cartogràfica i Topogràfica
Escola de la Universitat Politècnica de València. Dades de l'escola i equip directiu. Buscador de correu electrònic del personal i dels alumnes i directori telefònic. Pla d'estudis, publicacions i altres webs. La versió en valencià és poc operativa.
Escola Tècnica Superior d'Enginyers Agrònoms
Escola de la Universitat Politècnica de València. Dades de l'escola, organigrama, història i pla d'estudis. Alguns departaments tenen pàgina pròpia. Activitats, calendari d'exàmens, horaris i enllaços d'interès. La versió en valencià no és operativa.
Escola Valenciana - Federació d'Associacions per la Llengua
Entitat que agrupa associacions en defensa de la llengua del País Valencià, a l'ensenyament. Informació de totes les activitats organitzades; Congressos, revista Sembra, centres i projectes educatius, notícies, agenda i enllaços.
Escola Valenciana d'Estudis de la Salut, EVES
L'Escola Valenciana d'Estudis de la Salut (EVES) és una unitat administrativa de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública que depén directament de la Subsecretaria i està encarregada de dur a terme fonamentalment les funcions
Escoleta El Trenet - Bloc
Bloc de la Cooperativa Valenciana Escoleta El Trenet. Des de 1979 a Patraix el Trenet de l’experimentació, l’art, la imaginació, les emocions i el compromís per una escola infantil arrelada, oberta, tranquil·la, respectuosa i creativa. L'experimentació.
Escoleta Infantil Beteró
Dades d'aquesta escoleta infantil a València. Les escoletes estan pensades per el xiquet i la xiqueta, amb sales de treball, racons amb diferents temàtiques, menjador, cuina especialitzada, dormitoris, etc.
Escoleta Infantil El Trenet
Centre d’Educació Infantil parcialment subvencionat per la Conselleria de Cultura Educació i Esport. El trenet de l’educació activa dels primers coneixements, del joc, de l’experimentació, de l’observació, de la imaginació i de l’aprenentatge integral.
Escolta València
L’objectiu de les beques és fomentar l’estudi de la música com a forma de contribuir al desenvolupament d’esta activitat cultural que compta amb una llarga tradició a la Comunitat Valenciana. Per això, el millor és fer-ho donant suport als futurs músics.
Escriptors Valencians TV
Canal de televisió dels escriptors valencians, amb biografia i imatges de vídeo de tots ells. De l'Associació d'Editors del País Valencià. Recolza l'activitat dels creadors i rebutja la pirateria i la reproducció il·legal de tots els productes culturals.
Escuela infantil Risitas
A l'Escola Infantil Risitas apostem per la introducció de les noves tecnologies en l'educació dels més petits. Som un centre Plurilingüe, inclòs a la Xarxa de Centres Plurilingües de la Comunitat Valenciana, realitzada per la Conselleria d'Educació.
Esguards
Daniel Martín. La vivenda és sòbria, humil, eixuta. Es divideix en tres estances: la sala d’estar-dormitori presideix uns espartans llits de fusta, la cuina que acull un ennegrit foguer amb un cabàs de llenya als peus i el jardí on rastregen les gallines.
ESMUTRAD | Escola de música tradicional de la ciutat de València
Associació cultural fundada el 8 de gener de l’any 2014. Les seues finalitats són: l’estudi, foment i divulgació de la cultura i música tradicional valenciana. L’associació, Xarxa d’Escoles, Ensemble, estudis professionals, concerts didàctics, secretaria.
Espai Colon
Sentir l’avantguarda i el modernisme del Mercat de Colom és possible gràcies a Ricard Camarena Colón, espai doble en què celebrar actes privats en un lloc únic de València. Elegància, història, luxe, art i exclusivitat s’uneixen a l’Estrela Michelin.
espores - La veu del Botànic
Una publicació del Jardí Botànic de la Universitat de València. La plaga del mes de febrer és... Zeuzera pyrina. Zeuzera pyrina és una espècie barrinadora que s’alimenta de la llenya dels fruiters, es difícil de detectar i de tractar però cal.
Esquerra Nacionalista Valenciana
Partit fundat en 1934, és l’organització política de l’esquerra valencianista, republicana i socialista. Per la plena sobirania política del País Valencià i la seua lliure integració en una confederació independent amb Catalunya i les Illes.
Esquerra País Valencià
Candidatura, programa, resultats, serveis, butlletins. La nostra ideologia, els darrers documents elaborats, la nostra presència a les institucions, les adreces electròniques d'Esquerra al conjunt del territori, els i les membres de la nostra direcció.
Esquerra Unida València ciutat
L'esquerra de la ciutat de València. Col·lectiu d’Esquerra Unida de València Ciutat (EU València). Col·lectiu pertanyent a Esquerra Unida del País Valenciá (EUPV) i Esquerra Unida. Per una zonificació escolar a València que garantisca el dret a ...
Estació Meteorològica Municipal València
L’oratge a València ara, des de l’Estació Meteorològica Municipal. Localització; Elevació: 39 m. Latitud: 39° 28' 14" N. Longitud: 0° 22' 36" W. Temperatura, humitat, baròmetre, direcció del vent, baròmetre, vent, pluja, radiació, … Vore gràfiques.
Estat Valencià
Partit de l’esquerra valenciana que lluita per la independència i el socialisme al País Valencià. Som partidaris de la plena Sobirania dels Valencians d’una Constitució Valenciana que proclame la República Valenciana. Blog.
Estratègia vlci València
Plataforma de gestió integral de ciutat, alineada amb FIWare Medir la ciutat a través del càlcul d’indicadors Medir del càlcul d’indicadors. Informació de la ciutat en temps real per a mònils o tablets, acccés seu electrònica, incidències via pública, …
Etnobloc
La Biblioteca-Centre de Documentació del Museu Valencià d’Etnologia és una biblioteca especialitzada en etnologia i antropologia, amb especial interés en el territori valencià. Serveix de recolzament als treballs d’investigació, exposició i difusió.
Etnodidactica
A través d’aquest espai volem donar a conéixer les diferents iniciatives educatives que, des de Didàctica del Museu Valencià d’Etnologia), duem a terme al llarg de l’any, a més de fer comentaris sobre coses que ens semblen interessants.
Euromerit
Immobiliària, amb seu a València, fundada en 1996 dedicada exclusivament al lloguer, rehabilitació i gestió integral d’immobles urbans estratègics destinats a oficines i seus corporatives exclusives per a empreses, locals comercials i pisos de qualitat.
Euroregió de l'Arc Mediterrani
Fòrum integrat per empresaris i professionals dels països catalans que, sota línies estratègiques de l'Institut Ignasi Villalonga d'Economia i Empresa, analitza, debat i proposa solucions als problemes que afecten la competitivitat de l'empresa catalana.
e-valencia.org
Portal de cultura que et deixa espai de debat sobre la política cultural i artística a València. Es dóna l’oportunitat d’opinar a les persones que volen exercir el dret al diàleg i a la llibertat d'expressió, sense censura. Contingut en valencià mínim.
Excessosfallers
Una critica des del mateix món faller. Encara que siga una festa o un acte dels que ens agrada, sempre, hi ha un excés. Però, comencem a pensar, ja ho sabíem, que és una condició de l’ésser humà i no, només, del faller.
ExpoJove - Fira de la Infància i la Joventut de València
Fira de la infància i joventut. Regidoria de Cultura Festiva de l'Ajuntament de València. Cada Nadal a Fira València. Expojove, cita ineludible per a les famílies durant el període nadalenc. Lloc ple d’activitats, teatre, música, entreteniment i ciència.
Extramurs de València
Extramurs és el districte número 3 de la ciutat de València. L’any 2010 tenia 50.036 habitants. El barris del Botànic, la Roqueta, la Petxina i Arrancapins formen el districte. El districte d'Extramurs naix al voltant de la Gran Via de Ferran el Catòlic.
F.E.T.I Federació d'Espais Teatrals Independents
Pàgina oficial de la FETI Federació d'Espais Teatrals Independents de la Comunitat Valenciana. Inclou informació de les sales de teatre, el premi especial de Teatre alternatiu en la seua V Edició dels Premis MAX de las Arts Escèniques.
FAAVEM - Federació Valenciana d'Estudiants
La FAAVEM va nèixer a l’any 1986 amb les reivindicacions estudiantils de l’època. Informació sobre l’entitat, serveis i àrees, butlletí informatiu, assetjamen tescolar, consultes i fòrum. El contingut de la web en valencià és mínim.
Facultat de Ciències Socials UV
La facultat comença el 1998, amb la conseqüent supressió de les Escoles Universitàries de Relacions Laborals i Treball Social. Presentació, estudis de grau, estudis de postgraus, mobilitat i intercanvi, departaments de la facultat, espais, …
Facultat de Geografia i Història UV
El 1978, la facultat de Filosofia i Lletres es subdivideix en tres, i s'erigien sobre les seccions creades: Geografia i Història, Filologia i Filosofia i Ciències de l'Educació. A Geografia i Història s'organitza dins la titulació set especialitats.
Facultat de Medicina i Odontologia de la Universitat de València
Postgraus, comissions, titulacions, etc. El calendari acadèmic de la Facultat de Medicina i Odontologia , corresponent al curs 2007-2008, es va aprovar en la Junta de Centre.
Facultat d'Infermeria i Podologia - Universitat de València
La Facultat d’Infermeria i Podologia té els orígens en la integració a la Universitat de València de les Escoles d’Ajudants Tècnics Sanitaris de la Facultat de Medicina. Amb la incorporació els estudis d’infermeria assoliren la categoria d’universitaris.
Falla Arrancapins
Web oficial de la Falla Arrancapins de la ciutat de València. El què, el qui, i el com de la nostra comissió. Aquest 2008 complim el nostre centenari, els postres pimers cent anys. Publicacions, multimedia, botiga i contacte.
Falla Campamento - La Iesa
Web de l’Associació Cultural Falla Campamento - La Iesa. La nostra falla es fundà l’any 1974. Un grup de veïns van fundar la Falla Campament - La Iessa, amb l’única finalitat de fer festa fallera en el barri de Les Carolines de Benimamet (València).
Falla Carrer de Baix-Mesó de Morella-Plaça Sant Jaume
Web d'aquesta falla de València. El món faller, història, el cant de l'estoreta, Falleres Majors i activitats culturals. Plantant la falla des de 1853. Som un grup d'amics-gues, veins quasi tots, que duts per l'únic interés de crear un ambient festiu.
Falla Castielfabib - Marqués de Sant Joan
Pàgina oficial de la Falla Castielfabib - Marqués de Sant Joan, situada a l’encreuament dels carrers Castielfabib i Marqués de Sant Joan de la ciutat de València. Notícies, monuments, multimèdia, seguiment al twitter, i les dades de contacte.
Falla Josep Maria Haro-Poeta Mas i Ros
Coneix la grandiositat de les Falles de València, i en especial de la nostra. Publiquem unes quantes fotos que resumixen d'alguna manera el que hem fet durant la setmana fallera: concurs de paelles, cercaviles, balls de difresses, ofrena, etc.
Falla Lepanto Guillem de Castro
Pàgina de la Falla Lepanto/Guillem de Castro. Fem falles des de 1871. Pertanyem al Sector Faller de Botanic i estem situats en el centre de València en el Districte del Botànic. Carrers Lepanto, Dr. Monserrat, Guillem de Castro i Plaça de l'Encarnación.
Falla Na Jordana
Pàgina de l’Associació Cultural Fallera Na Jordana del barri del Carme de la ciutat de València. Tota la informació de la Falla i les seues activitats, d’on venim i on anem. Artistes i projectes, representacions, mogudes i tot de dades.
Falla Nador-Miraculosa
Tingué els inicis en l'any 1945 però no es va plantar la primera falla el 1947. Eixe any i el següent sols es va plantar falla infantil. L'any 1949 es va interrompre l'activitat fallera que es retomaria l'any 1950 quan es va plantar la primera falla gran.
Fallas.com
Portal oficial de la Junta Central Fallera amb la guia fallera més completa de les falles valencianes, comisions falleres. Recopilació de fogueres a Internet. Museu faller. Les Falleres Majors de València i els seus Corts i tot sobre les falles.
Falles Populars i Combatives
Les Falles Populars i Combatives és una proposta de festa autogestionada fruit del treball conjunt de diversos col·lectius de la ciutat de València, que al llarg dels anys ha anat consolidant-se com una alternativa a les falles oficials.
FEAD Comunitat Valenciana
FEAPS (Federació d'Associacions en Favor de les Persones amb Discapacitat intel·lectual de la Comunitat Valenciana). La Federació té escassos serveis d'atenció directe. Facilita a les associacions materialitzen la missió del Moviment Associatiu.
Federació d’Associacions de Solidaritat amb el Poble Saharaui País Valencià
Web de la Federació d’Associacions de Solidaritat amb el Poble Saharaui País Valencià. Informació de l’ong amb seu a València. Per a entendre el conflicte sahrauí. Activitats, notícies, Euoco, agenda, enllaços, documentació, cartografia i galeria.
Federació d’Atletisme de la Comunitat Valenciana
Pàgina oficial de la Federació d’Atletisme de la Comunitat Valenciana, ara ja en valencià. Inclou dades de la federació, memòries, resultats, calendari, rànquing, tecnificació, rècords, jutges, publicacions, formació, notícies i enllaços.
Federació d'Activitats Subaquàtiques Comunitat Valenciana
La Federació d'Activitats Subaquàtiques de la Comunitat Valenciana és una entitat privada que té com a missió la difusió, promoció i organització de les diferents modalitats esportives reconegudes en la nostra entitat. Representa a FEDAS.
Federació d'Associacions de Pares i Mares d'Alumnes Província de València
Federació que té l’objectiu defensar l’ensenyament públic, de qualitat i en valencià en la nostra província i en la comunitat. Actualment, compta amb més de 600 AMPA/APA federades. Informació, serveis i activitats. La veu de les AMPAs.
Federació d'Associacions de Solidaritat amb el Poble Sahrauí del País Valencià
Espai web de la Federació d'Associacions de Solidaritat amb el Poble Sahrauí del País Valencià (FASPS-PV). Xarxa d’Estudis sobre els efectes de les mines terrestres i murs del Sahara Occidental. Informació i fotografies de les activitats que realitza.
Federació de Cors de la Comunitat Valenciana
Web oficial de la Federació de Cors de la Comunitat Valenciana. Informació general: Notícies, cartelera, cursos Federació, cors federats, revista Cantem, partitures fòrum, contacte, enllaços i descàrregues. Contingut de la web en valencià mínim.
Federació de Folklore de la Comunitat Valenciana
Entitat que aglutina tant als grups de danses com a les rondalles, els cors, Colles de “Tabal i Dolçaina” i al nostre incomparable Cant d'Estil, tots amb un projecte comú, investigar, recuperar i divulgar la música, dansa i cançons de la nostra terra.
Federació de Moviments de Renovació Pedagògica del País Valencià
Pàgina de la Federació de Moviments de Renovació Pedagògica del PV. Fundada al 1988, coordina el treball cooperatiu per l'educació al País Valencià. Activitats dels MRPs, intercanvi d'experiències, iniciatives i investigacions educatives.
Federació de Muixerangues del País Valencià
Federació que agrupa a les Muixerangues del País Valencià. Organització del II Aplec de Muixeranges del País Valencià. Està preparant-se per al primer cap de setmana de juliol una assemblea conjunta de les Coordinadores de Muixeranga.
Federació de Pádel de la Comunidad Valenciana
Página web oficial de la Federación de Pádel de La Comunitad Valenciana (FPCV). El seu portal permet accedir tota la informació sobre el Pádel a la Comunidad Valenciana. Podeu consultar llistat dels clubs amb llicència activa d’enguany.
Federació de Pilota Valenciana
Plataforma informativa de la Federació de Pilota Valenciana (única d'aquest esport). Normativa, informació general de la pilota valenciana, campionats, reportatges i opinions d'un dels esports més bonics i emocionants per a l'espectador.
Federació de Rugby de la Comunitat Valenciana
Àrbitres, clubs, entrenadors, reglaments, tràmits, competicions i formularis. Tot el contingut publicat en la web de la Federació de Rugbi de la Comunitat Valenciana està protegit com a drets d’autor per la legislació vigent en propietat intel·lectual.
Federació de Sanitat de CCOO del País Valencià
Actualitat sanitaria i sindical. Cursos de formació, convenis, salut laboral, borses de treball i ofertes d'ocupació. Informació sindical, actualitat sanitaria, cursos de formació, ocupació, convenis, salut laboral, negociació colectiva,
Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV)
Portal de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana. Notícies sobre música, directori, fòrums, etc. La Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) és una entitat que té per objecte la unió entre les associacions.
Federació d'Ensenyament Comissions Obreres del País Valenciá
Web de la Federació d'Ensenyament Comissions Obreres del País Valenciá. Fem una crida a tot els sindicalisme valencià a sumar-se a aquesta ... a la vaga educativa que la Plataforma estatal per l'escola pública va anunciar recentment.
Federacio d'Escoltisme Valencià
La Federació d'Escoltisme Valencià (FEV) és un moviment educatiu al servei dels xiquets i joves valencians basat en els principis de l'escoltisme del desenvolupament social. Agrupa les tres associacions diocesanes d'escoltisme de la Comunitat.
Federació d'Esports Adaptats de la Comunitat Valenciana
FESA, una entitat privada formada per esportistes, tècnics, jutjes àrbitres i clubs esportius. La finalitat: fomenta la pràctica esportiva al col·lectiu de persones amb discapacitat física propiament dit: paràlisis cerebral, discapacitat auditiva o visual
Federació Setem Comunitat Valenciana
Federació de 10 ONG de solidaritat internacional nascuda el 1968. Vol transformar la societat i creu en una cultura de la solidaritat internacional respectuosa amb la dignitat dels pobles del Sud i orientada a eradicar les causes de les desigualtats.
Federació Valenciana d’Empreses Cooperatives de Treball Associat - Fevecta
Al març de 1987 es constitueix la Unió d'Empreses Cooperatives de Treball Associat (Uecta) i al gener de 1988, la UTECO de cooperatives industrials se suma a la nova entitat mitjançant el que es coneix com la “Declaració de Xàtiva”.
Federació Valenciana de Campaners
Associacions federades. Els Campaners de la Catedral de València és una associació cultural que s'encarrega del toc de les campanes de la Catedral de València durant les festivitats de l'any. Part de la Federació Valenciana de Campaners.
Federació Valenciana de Municipis i Províncies - Compromís
Parla amb el teu representant, interactua. Volem conéixer el teu punt de vista i portar-lo a les institucions. Vol ser el vehicle de re-presentació. T'escoltem i actuem. La FVMP engega el Fòrum de Municipis d'Interior amb alcaldes de Compromís.
Federación de Tenis de la Comunidad Valenciana
L'origen de l'organització federativa del tennis al sud-est d'Espanya es remota a l'any 1939, va tenir lloc l’enfrontament entre el Reial Club de Tennis Turó de Barcelona i l'Sporting Club de Tennis de València (antic nom del Club de Tennis València).
Federación Valenciana de Municipios y Provincias
La Federació Valenciana de Municipis i Províncies participa en comissions institucionals pel desenvolupament de polítiques en la Comunitat; i l’elaboració de projectes i distribució d’ajudes i subvencions. Coordinació de la FVMP amb la Generalitat.
Ferran Isabel i Vilar
Pàgina personal de Ferran Isabel i Vilar. T'invite a fer-hi una ullada als apartats que hi ha a l'esquerra. Espere els teus suggeriments. Les vostres webs, currículum català-valencià-Italiano, i recursos lingüístics.
Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana
La pàgina web dels Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana. Ofereix informació sobre l'empresa, horaris, abonaments, tarifes i plànols de les línies. Economia i Negocis -Sectors Productius -Sector Terciari -Transports i Comunicacions.
Festa Firefox
Pel llançament del Firefox 3 i la superació del rècord Guiness de baixades en un dia, la comunitat catalanoparlant celebra 3 festes al territori. Informació de cada una d'elles dijous 26 de juny, i dissabte 28 de juny. Barcelona València i Amposta.
Festival de Curtmetratges Cortocomenius
Des del 15 de maig al 21 de setembre de 2015 està oberta la inscripció per a les seccions de Ficció, Joves/Alumnes i Valencià de l’edició. Ja s’han realitzat les últimes entrevistes als participants de la secció projectes. Videos d’edicions anteriors.
Festival de Jazz de València
Com tots els anys, a través de les nostres promocions en Facebook pots guanyar una camiseta. No et perdes els concerts gratuïts que tindran lloc en els següents emplaçaments dels barris de València. Horari de taquilles del Palau de la Música:
Festival Internacional de Cinema de València Cinema Jove
Trenta edicions renovant el compromís amb la indústria cinematogràfica, com la vocació de punt de trobada i proximitat entre espectadors i cineastes. L'estimulant cine que es fa en països de baixa capacitat de producció cinematogràfica.
Festival La Cabina
És un Festival Internacional de Migmetratges (pel·lícules d’entre 30 i 60 minuts) celebrat cada any a València. El certamen té per objectiu crear un fòrum per la mostra de les últimes tendències cinematogràfiques en un format innovador per un festival.
FETE UGT Federació de Treballadors de l’Ensenyament del País Valencià
Pàgina de la Federación de Treballadors de l'Ensenyament (FETE) de UGT-PV. Finalitat educativa de la LOMCE, llei regresiva, imposada sense negociar amb la comunitat. Premsa, universitat, Tasec, formació, afiliació, salut laboral, revista, …
FETE-UGT, País Valencià
Web de la federació de l'ensenyament d'UGT del País Valencià. Serveis i activitats, formació, ocupament, publicacions, info de les comarques. Reivindicacions, formació, legislació, universitat, ocupació i interins, monogràfics, …
FEU-València
El Front d’Estudiantil Unificat València, sindicat estudiantil. Lluita per l’educació popular, laica, inclusiva, feminista, científica, social, democràtica i participativa. Naix amb l’objectiu d’organitzar la lluita d’estudiants de famílies treballadores.
Fil per Randa - Associació Cultural i Club de Viatges
Associació cultural valenciana. Difusió del patrimoni, la natura i la llengua. També funciona com a club de viatges. Amb una llarga experiència en programes d'animació cultural. Amb el nostre club podràs conéixer i viatjar d'una forma alternativa.
Fira Alternativa de València
Fira Alternativa que tindrà lloc els dies 7, 8 i 9 de juny. Programa fira, dates i horaris, vigilància i seguretat, instal·lacions amb les quals compta, horaris de preparació i muntatges, revista, per participar, terminis, plànol d'àrees, ubicació, ...
Fira del Llibre de València
En 12 dies, els llibres prenen els Jardins de Vivers de la ciutat de València. Més de 80 casetes de llibreries valencianes que exposen un amplíssim fons de llibres de tots els gèneres, des dels grans bestsellers fins a publicacions tècniques o rareses.
Fons d'Art Contemporani de l'UPV
De la Universitat Politècnica de València. Col·lecions, autors i obres. En deu anys, partint de zero, i pas a pas, quasi en silenci, i goig a goig, obra a obra, a goig per obra o viceversa, i algunes vegades fins a dos o més gojos per obra.
Fons de Documentació del Medi Ambient
Centre alternatiu d'informació bibliogràfica sobre energia i medi ambient a València, mantingut per donacions i subvencions. Fons bibliogràfic i bases de dades, publicacions i vincles sobre energia i medi ambient.
FOREM PV
Fundació Formació i Ocupació PV, promoguda per la Confederació Sindical de Comissions Obreres per a la planificació i gestió de la Formació Professional, Ocupacional i Contínua al País Valencià. Els 29 Centres, cursos, empreses i dades.
Fòrum per la Memòria del País Valenciá
Vol donar a conèixer la història dels milers de republicans-nes víctimes de l’extermini del franquisme per defensar la llibertat, la democràcia, i l’ordenament constitucional. Els camps d’extermini, els fossars, ...
Fòrum Social de València (FSV)
Espai de trobada, plural i divers, cívic i solidari, no governamental i no partidari. Un espai de trobada per a la reflexió, el debat democràtic d’idees, l’intercanvi d’experiències, l’elaboració de propostes i l’articulació d’accions comunes eficaces.
Francesc Cuesta Gómez
Francesc Cuesta (València, 26 de maig de 1889-València 23 de maig del 1921) va ser pianista, músic i compositor. Tot i ésser desconegut, la seva música és magnífica amb una harmonització avançada. Va introduir recursos estilístics.
Francesc Gil Gandia
Francesc Gil (València, 1932) és canonge de la Catedral de València i articulista a la premsa valenciana. Fill d'una família benestant, amb arrels en Algímia d'Alfara, optà per la carrera eclesiàstica, malgrat l'oposició paterna. Ordenat prevere en 1956.
Frediesport
Frediesport és una botiga de la ciutat de València, on podreu comprar tot material relacionat amb la pilota valenciana, que culgue. Pots entrar i mirar les diferents tipus de pilotes, indumentària, complements, powerball the original.
Front d’Estudiants del País Valencià
Pels atacs contra l'educació pública, el curs 2011-12 es crea l’estructura que conjumina forces de tres organitzacions estudiantils de la província d'Alacant. Va desembocar en un procés de convergència amb organitzacions estudiantils del País Valencià.
FullQuatre
Mitjà de comunicació valencià 2.0. La realitat del País Valencià de manera independent, assenyada i valenta. El diari, creat per joves periodistes valencians que volen treballar amb independència i una manera de fer que no els permet altres mitjans.
Fundació Assut
La fundació ofereix a la societat valenciana i el seu teixit econòmic una institució de mecenatge per la defensa dels seus paisatges i el seu patrimoni natural i cultural. Nous projectes. Si vols pots vore la resta de projectes de la Fundació Assut.
Fundació Comunitat Valenciana-Regió Europea
Fundació sense lucre, la missió de la qual és defendre, representar i promoure els interessos de la Comunitat Valenciana, les seues institucions, empreses, col·lectius i ciutadans davant de la UE. Vol ser oficina regional referent a Brussel·les.
Fundació Enrique Montoliu
Entitat privada establerta a València que, des de 1996 exerceix activitats encaminades a la conservació de la naturalesa. Estatuts, Patronat, el jardí mediterrani, el Mas pellaire, socis, notícies, objectius, ...
Fundació Esportiva Municipal València
Web oficial de la Fundació Esportiva Municipal València. Organitza les competències assignades als municipis en esport i activitats complementàries. Projecció i execució d'obres i infraestructures i instal·lacions esportives. Ajuntament de València.
Fundació General de la Universitat de València
La Fundació General té com a missió cooperar en el compliment dels fins de la Universitat de València. La realitza i l’encomana de gestió de la Universitat, la qual desenvolupa a través de tres grans àrees d’actuació i dels seus serveis generals.
Fundació Jaume II el Just
Té com a objectiu la recuperació, potenciació, posada en ús i divulgació del patrimoni històric valencià, particularment del monestir de Santa Maria de la Valldigna. La Fundació està domiciliada Simat de la Valldigna, i les seues oficines són a València.
Fundació Joan Baptista Melià Bisbal
El portal referencial dels Països Catalans. L'espai a Internet de la Fundació Joan Baptista Melià Bisbal des de la ciutat de València. Centre d'estudis, cultura, programari, etc. La fundació ofereix un directori de recursos en català.
Fundació Lluís Alcanyís - Clíniques de la Universitat de València
Les Clíniques de la Universitat: Clínica Odontològica UV, Clínica Podològica UV, Clínica Optomètrica UV, CUNAFF UV, la Clínica de Logopèdia UV. Cursos de formació, dades de transparència i bon govern, contacte i accès restringit.
Fundació Pau i Solidaritat País Valencià
Organització no governamental per al desenvolupament de Comissions Obreres del País Valencià. Des de la seua creació el 1992, vol transformar cap un model de desenvolupament humà sostenible, construir una societat justa i equitativa.
Fundació pel Llibre i la Cultura
Portal de l’Associació d’Editors del País Valencià. La indústria editorial. Recolza l’activitat dels creadors i rebutja la pirateria i la reproducció il·legal dels productes culturals: llibres, música, pel·lícules, vídeojocs, i programes d’ordinador.
Fundació per a l’Atenció a les Víctimes del Delicte (FAVIDE)
Va ser constituïda, per l’acord del Consell de la Generalitat Valenciana en 2004, com a fundació de caràcter cívic i de defensa de les víctimes de delictes i actes violents, sense lucre, sota la tutela del protectorat que exerceix la Generalitat.
Fundació Pere Compte
La Fundació Pere Compte de la Comunitat Valenciana, és una organització que vol incardinar interessos públics amb la iniciativa empresarial; que perseguix coordinar les directrius emanades d'un sistema democràtic representatiu amb capacitat.
Fundació Salvador Seguí
Centre d'estudis llibertaris fundat el 1986. Recopila, ordena, conserva i divulga la documentació del moviment llibertari. Recopila, ordena, conserva i divulga documents del moviment obrer, anarcosindicalisme i llibertari. Madrid, Barcelona i València.
Fundació Scout Sant Jordi
Promoció de la infància i joventut, i considerant que l'escoltisme és un forma molt privilegiada per a fer-ho, el 23 d'abril de 1997 es va constituir la Fundació Sant Jordi per a l'Escoltisme Valencià. Naix iniciativa del Moviment Escolta de València.
Fundació Societat i Progrés
Fòrum per a la reflexió, debat, estudi i difusió d’idees o propostes encaminades al progrés de la societat a través de l’acció pública. Vol acollir totes les opinions dels ideals del socialisme democràtic. Notícies, actes, publicacions, grups de treball..
Fundació Sout Sant Jordi
La finalitat principal és la de contribuir a la promoció de la infància i la joventut, considerant que l'escoltisme és un forma privilegiada per a fer-ho. Iniciativa del Moviment Escolta de València per trobar noves fórmules de participació al moviment.
Fundació T18 Valacastell
Formada a la UPV. Foment de l'ús del valencià en la producció científico-tècnica i artística. Cooperació Internacional per al desenvolupament. Objectius, activitats, publicació semestral, com col·laborar? i integrants.
Fundació Triangle Jove
Portal web del Triangle Jove, l’espai de col·laboració del Consell de la Joventut de les Illes Balears, el Consell de la Joventut de la Comunitat Valenciana i el Consell Nacional de la Joventut de Catalunya. Informació dels projectes i activitats.
Fundación Musol
Musol neix en 1998. Treballem en més de 30 projectes de cooperació al desenvolupament i codesenvolupament en països com Bolivia, Guatemala, Senegal, Angola, entre altres, i en diferents projectes de sensibilització que desenvolupa a Espanya.
Fútbol Sala.com
Portal web bilingüe de futbol sala a nivell del País Valencià. Informació del campionats autonòmics. Inclou fòrum i notícies. L'1 i 2 de juliol teniu una cita amb el futsal a Alzira! ... Entrenaments de captació per als equips femení, cadet, i juvenil.
Futura
Disseny d´informació, formació i entreteniment per a les pantalles. Futura neix en 1997 en el boom de les noves tecnologies. Comunicació, disseny audiovisual interactiu, estratègies persuasives, dona forma als missatges, adequant-los a l’audiovisual.
FVAAC - Federació Valenciana d'Associacions d'Amics del Coet
La FVAAC promou jornades de formació en aplicació del que s’establix el Reial Decret, Reglament d'articles pirotècnics i cartutxeria, en el que col·laboren la Conselleria de Governació i la Conselleria de Cultura i Esport i de la Comunitat Valenciana.
GayValencia.org
Web del portal GayValencia. Comunitat gai amb xat, contactes, foros, guía gai, agenda, enllaços, viatges, cultura, salut, cine i tv, apartat de música i espectacles i blocs temàtics. Diversa, el I Festival de Cultura LGTB de la ciutat d'Elx.
GEFA Prevenció de riscos laborals
Auditoria de sistemes de prevenció de riscos laborals Gefa Preven. Servei d'auditoria del sistema de prevenció de les empreses, acreditat per a tot el territori nacional. Consultoría técnica en prevenció (adequació de màquines, Plans d'Emergencia, …
Generalitat Valenciana
Totes les informacions referents a la Comunitat Valenciana, en la web oficial. Serveis, àrees, departaments, conselleries, dependencies i informació de tota la comunitat. Webs i serveis al ciutadà valencià. Ara més opcions de personalització.
Gent de Compromís - Independents de Coalició Compromís
Gent de Compromís és una grup polític que aplega els militants no adscrits de Coalició Compromís, persones que en formen part però no pertanyen a cap dels tres partits creadors de la coalició. Projecte col·lectiu obert, plural, transparent i innovador.
Gestión Fácil
Empresa valenciana formada per professionals joves i dinàmics amb un objectiu comú: Satisfer les demandes dels nostres clients. La societat té per objecte la promocion, compra, venda i construcció de tota classe de béns immobles urbans i rústics.
Gestione Asesores
Pàgina web de l’empresa Gestione Asesores, immobiliària ubicada a la ciutat de València. Ofereix els seus serveis en bens immobles; venda, lloguers, promocions i alertes. També ofereix un pràctic cercador d’immobles per tipus, zona o preus.
Gestors Esportius Professionals Comunitat Valenciana
Asociació professional de la Comunitat Valenciana. Pretén representar els interessos i inquietuts dels professionals de la gestió de l’esport de la Comunidad Valenciana. Notícias i dades del sector, vincles i accés a continguts de la revista Gestion'em.
Glossari
Alumnes de literatura en textos que llegim, escrivim i comentem i hi afegim música i vídeos. L'era digital vol que els refranys no donin Gates per llebre. Al·ludir a la lentitud de la xarxa: Qui bit passsa, mega empeny o Val més bit en mà que giga volant.
Gogistes Valencians
Els Gogistes Valencians naixem l'any 2010 com una secció de l'Associació Cultural Via Vicentius per catalogar, estudiar, promoure, difondre i publicar els Goigs procedents de la Comunitat Valenciana al llarg de la seva història. Traducctor automàtic.
Gran Fira de València
Fira més Fira. Pren el relleu als enamorats de València que van fer de les festes estivals a la ciutat l’ocasió per celebrar els carrers i places al so de la Gran Fira. Esclata la festa i l’estiu a València. Cultura, diversió i arrels, Un juliol non stop.
Gremi de Campaners Valencians - Campaners de la Catedral de València
Pàgina oficial del gremi i dels Campaners de la Catedral de València. Una institució que s'encarrega d'inventariar i conservar els capmpanars de tota la comunitat. Informació de les activitats del Gremi de Campaners i notícies relacionades.
Gremi Provincial Empresaris Pompes Fúnebres de València
Web del Gremi Provincial Empresaris Pompes Fúnebres de València. Promou el desenvolupament industrial i comercial del sector, en benefici de l'interés general, mitjan la creació dels serveis els quals es jutgen necessaris.
Grup d’Esplai Esportiu Samarucs
Samarucs València és una associació esportiva on gais, lesbianes, bisexuals i transsexuals podem practicar l'esport. Les activitats esportives que es desenvolupen son: Muntanyisme, natació, tennis i voleibol.
Grup de Consum Ecològic Tramuntana
Des de Sodepau PV, l’any 2007, es crea un grup de consumidors-ores de productes ecològics al Barri del Carme i Velluters, amb la finalitat de portar endavant una alternativa al model de comerç establert que aposte per una producció d’aliments sans.
Grup de Danses Alimara de la Societat Coral “El Micalet"
Creat l'any 1975 al Seminari d'Art Popular, càtedra d’Història de l'Art se la Facultat de Filosofia i Lletres de València. Investigació, restauració i difusió del folklore del Paìs Valencià, des de la perspectiva científica: música, balls, danses, …
Grup de Danses Sargantana
Grup de balls tradicionals valencians. En 2012, Ximo Vayá reuneix alguns dels Presidents i Falleres Majors Infantils del Sector de Jesús, en l’objectiu de participar en la Primera Dansa Infantil en honor a la Mare de Déu dels Desemparats de València.
Grup d'Investigació en la Recepció de les Literatures Clàssiques GIRLC
Format per professors de la Universitat de València i la Universitat Jaume I. Entre els camps de treball figuren l'èpica, el teatre, l'oratòria, la historiografia i la novel·la gregues, així com la historiografia llatina clàssica i el llatí humanístic.
Grup d'Usuaris Catalanoparlants de Tex
Iniciativa sorgida a València, en desenvolupament. Membres, fòrums, tipografia en català, FAQ's, servidors de fitxers CTAN, informació addicional, pàgines personals de membres del TUG i altres grups d'usuaris.
Grup Jove del CEV
Secció infantil i juvenil del Centre Excursionista de València. Calendari d'activitats, fotografíes i cròniques dels campaments i excursions. El Grup Jove del Centre Excursionista de València, ha sigut sempre la secció infantil i juvenil de l’entitat.
Grup Promotor d'Aprenentatge Servei de la Comunitat Valenciana
El grup promotor de l’ApS de la Comunitat Valenciana vol oferir un marc estable de trobada per a tota la gent que té interès en aproximar-se o posar en marxa iniciatives d’aprenentatge-servei. A més, participem en la Red Española,
Grupo Invercasa
Immobiliària de la ciutat de València. Disposa d'àmplia oferta immobiliària d'habitatges nous i de segona mà, xalets i finques per tota la província, lloguers i traspassos, tot amb les millors garanties econòmiques del mercat fins al 100%. d'hipoteca.
Guia Urbana 1931-1939 València durant la II Republica
Llocs, refugis, carrers, persones, conmemoracions... de la València republicana, el que fou ahir vist des d'avui: Edicions en paper: Editada pel Servei de Publicacions de la Universitat de València. Més informació sobre aquestes publicacions.
Hepatitis C. Guia d'actuació clínica
Hepatitis C. Guia d'actuació clínica Consells per a protegir la seua salut. Hepatitis C. Per a visualitzar les pàgines del DOGV és necessari disposar del lector d'Adobe Acrobat. Conselleria de Sanitat de la Generalitat Valenciana.
Història de València
València en l'antiguitat (138 a. C. - 718 d. C.). Època musulmana (718 -1238). La repoblació de la ciutat (1238). La Valencia gótica. L'esplendor de la ciutat. La València Renaixentista. Dels Austrias als Borbons … Ho trobareu tot en tres capítols.
Història del Llevant
Acte de justícia històrica 2009. Centenario del Levante UD. 1-9-2009. Surt a la venda el primer volum de la Història del Levante UD, obra fonamental per la memòria del decà del fútbol valenciano. Investigació històrica ambiciosa.
Hortanoticias.com
Portal informatiu amb les notícies de la província de València. Hortanoticias.com és un diari digital d’informació comarcal de la comarca de l’Horta i de la província de València, amb notícies, espectácles, especials, exposicions, concerts i festes.
hotel medium valencia ***
És un hotel avantguardista que permet allotjar-se al costat de la Ciutat de les Arts i de les Ciències. Piscina exterior, àrea fitness per a l’entrenament personal, modern lounge bar al hall de l’hotel i restaurant especialitzat en cuina mediterrània.
Hotel Sidorme Valencia
L'Hotel València Aeropuerto & Feria, està situat a Paterna, al Parc Empresarial Tàctica, a 2 km de la Fira de Mostres de València, a 5 km de l'Aeroport de Manises. Hotel economic que disposa de 98 habitacions climatitzades, equipades amb un bon llit.
IDE Comunitat Valenciana terr@sit
El projecte terr@sit IDE Comunitat Valenciana ha estat promogut per la Generalitat Valenciana i coordinat i implantat des de l'Institut Cartogràfic Valencià. Engloba diferents serveis com un visor de mapes, models de dades i altres utilitats.
Identitat Regne de València (IRV)
Fou un partit polític valencià autonomista, democràtic, participatiu, plural, progressista i valencianista. Fundat el 2000 per dissidents d'Unió Valenciana i Iniciativa de Progrés de la Comunitat Valenciana. Es presenta a eleccions generals (2004 i 2005).
IES Benlliure
L’Institut es crea pel Decret 3134/1962 com a Institut Nacional d'Ensenyament Mitjà masculí. Per Ordre de 1967, el Ministeri d'Educació disposà que l'INEM masculí del c/ Alboraia de València tindrà nom de Benlliure, gran escultor llevantí.
IES Cid Campeador
Pàgina oficial de l’Institut d’Educació Secundària Cid Campeador de la ciutat de València. Guia del centres docent, localització. Internacional, extraescolars, departaments, professorat, AMPA, antic alumnar, hemeroteca, igualtat, ...
IES Conselleria
L'IES Conselleria és un centre públic d'ESO, FP bàsica, batxillerat i cicles formatius (grau superior i mitjà). Estem a la ciutat de València. Ensenyances de règim general (batxillerat, cicles formatius, FP bàsica i educació secundària obligatòria.
IES Ferrer i Guàrdia
Centre escolar públic, situat a Benimaclet, València. Estrenem nova secció a la Web de l’lnstitut: el Blog del Departament d’Orientació. En aquesta secció podrem trobar tot tipus d’informació sobre les opcions acadèmiques. beques, etc.
IES Joanot Martorell
Pàgina oficial de l’Institut d’Educació Secundària Joanot Martorell de ciutat de València. Inclou informació general, notócies, descàrregues, departaments, secretaria, beques, matrícules, altres informacions, biblioteca, l’AMPA, enllaços, antiga web, …
IES Jordi de Sant Jordi
Institut d’ensenyament ESO, batxillerats i FP a ciutat de València. Organització, documents, normativa, projectes, programes, i Jordi de Sant Jordi. Inclou les dues primeres estrofes de la poesia Presoner, de Jordi de Sant Jordi, del cançoner català.
IES Juan de Garay
IES situat a València. El centre, contacte, situació, pla d'emergències, reglament règim intern, secretaria, oferta educativa, departament orientació, ESO, bachillerat, FP bàsica, cicles formatius, biblioteca, FSE, activitats extraescolars, …
IES Lluís Vives
Web d’aquest Institut d'Educació Secundària de la ciutat de València. El Lluís Vives novetats situació informació alumnat i famílies, Associació d'Antics Alumnes, activitats extraescolars, plà d'emergències, calendari escolar i programa Orienta.
IES Malilla
Web de l’Institut IES Malilla de ciutat de València. Informació de la oferta educativa (ESO i batxillerat), dades del centre, organització, secretaria, projectes, blocs ... Una vegada realitzades les pràctiques a l’aula de convivència de l’institut.
IES Rascanya-Antonio Cañuelo
Aula Virtual IES Rascanya-Antonio Cañuelo. IES Rascanya per a saber més i saber millor. El diari Levante publica en la secció Aula l’article sobre els nostres alumnes de 4t ESO, que tingut el premi en el concurs "Dones Il·lustres Valencianes".
IES Sorolla
L'Institut Sorolla, inaugurat l'any 1967. Estrenem nou apartat sobre coeducació i igualtat en la web. Espere que servisca com a ferramenta de reflexió i anàlisi de la realitat des de la perspectiva de genere per a continuar avançant.
Ignasi Pinazo i Camarlench
Ignacio Pinazo i Camarlenc, en valencià Ignasi Pinazo i Camarlenc (València, 11 de gener de 1849-Godella, 18 d'octubre de 1916) va ser un pintor valencià. És un dels més destacats artistes valencians de la fi de segle, i d'estil impressionista.
III República Espanyola
Web de la III República Espanyola: per la construcció pacífica d'una nova democràcia. La construcció pacífica d'una nova demcràcia: notícies, fòrum, enquestes, reivindicacions, documents, multimèdia,…
Il·lustre Col·legi de Procuradors dels Tribunals de València
Corporació de dret públic de caràcter professional, emparada per la Llei, reconeguda per l'Estat i la Comunitat Autònoma, amb personalitat jurídica pròpia. Està constituït pels col·legiats actuals en exercici i pels que havent exercit hagen causat baixa.
Il·lustre Col·legi Oficial de Podòlegs de la Comunitat Valenciana
Ens esperen 4 anys de treball, dedicació, pèrdues d’hores familiars, etc. en definitiva, de dedicació al Col·legi. Però estem disposats a afrontar-los i esperem respondre en el nivell exigit, donant compliment als reptes que se’ns presenten i treballar …
ILP RTV en valencià | Iniciativa Legislativa Popular
Iniciativa Legislativa Popular per una ràdio i televisió públiques valencianes. Necessitàvem 50.000 signatures, n'hem arreplegat 90.000. Una vintena de personalitats valencianes de diferents àmbits socials i geogràfics integren la comissió.
IMANcorp
Les empreses Iman neixen fa 25 anys amb l’objectiu d’oferir a les empreses uns serveis globals externs. Actualment oferim treball temporal, selecció, serveis de seguretat, tant vigilància com instal·lacions, neteja de superficies i serveis auxiliars.
Imelsa. Diputació de València
El nostre objectiu és la promoció, suport i participació en activitats econòmiques, empresarials i socials que contribuïsquen al desenvolupament local. Ajudem als nostres ajuntaments a el·laborar el seu inventari d'infraestructures i equipaments.
Incidència de les Noves Tecnologies en el Procés Normalitzador
Incidència de les Noves Tecnologies en el Procés Normalitzador. És un compendi de la ponència que Xavier Molera; president del Grup CerCAT, va fer a les II Jornades de Normalització Lingüística de la UPV.
Infopunt Vlc
Contrainformació i activitats a València i rodalies. Agenda de grups anticomercials. Si tens un grup, t’interesa! Es retorna el projecte de una llista de grups per a tocar en jornades i concerts de CSO's i col·lectius. Reenvia la info a qui interessi…
Informació meteorològica UPV
Prediccions dels campus de l’UPC: Campus de Vera a Ciutat de València, Campus de Gandia, Campus d'Alcoi i l’extensió de Xàtiva. La informació del campus d'Alcoi s'obté de l'estació meteorològica d'Alacant. Prediccions per provincia.
Informació meteorològica UPV
Prediccions dels campus de l’UPC: Campus de Vera a Ciutat de València, Campus de Gandia, Campus d'Alcoi i l’extensió de Xàtiva. La informació del campus d'Alcoi s'obté de l'estació meteorològica d'Alacant. Prediccions per provincia.
Informa't - Guia d'Estudis
La guia Informa't, en la seua onzena edició, presenta una àmplia informació que pot ajudar l'alumnat i a les seues famílies, així com al professorat i als servicis especialitzats d'orientació, en el compliment de la tutoria i l'orientació.
Informàtica i Dinamització Lingüística a la Universitat de València
Comunicació de Rafa Ramos a la Trobada de Serveis Lingüístics, sobre recursos informàtics aplicats als serveis lingüístics. Noves tecnologies, dinamització, programes en català per al PDI i el PAS, difusió dels serveis d’Internet en català.
Iniciativa Compromís
Partit polític d'esquerres, verd i valencianista, escindit d’Izquierda Unida. Actualment es presenta a les generals 2008 en coalició: el Bloc + Inciativa + Verds = Bloc-Iniciativa-Verds. Actualitat, documents i enllaços. Programa electoral.
Iniciativa del Poble Valencià
Iniciativa del Poble Valencià, coalició Compromís. Compromis.net. Partits, institucions sectorials, campanyes municipals joves compromis.net. Iniciativa del Poble Valencià-Compromís, realitza en Sueca, una sessió de les seues jornades municipalistes.
Iniciativa per la Senyera Valenciana
L'Iniciativa per la Senyera Valenciana és una crida a la unitat i l'enteniment entre nacionalistes de totes les sensibilitats. Planteja assumir dos símbols únics pel nacionalisme valencià: la senyera preautonòmica i l’estrelada valencianista.
Inleval Servicios Inmobiliarios
Oficines en València i Meliana. Disposem d'una àmplia oferta immobiliària d'habitatges nous i de 2a mà, xalets i finques per tota la província, Lloguers i traspassos, amb les millors garanties econòmiques del mercat fins al 100% d'una hipoteca.
Inmobiliaria Costa Azul
Volem tornar als nostres clients la confiança que han dipositat en nosaltres durant aquests llargs anys. Si vols vendre, llogar o comprar el teu pis, posa't en contacte amb nosaltres. La teva satisfacció és la nostra millor targeta de presentació.
Inmobiliaria Piramides
Disposem d'una àmplia oferta immobiliària d'habitatges nous i de segona mà, xalets i finques per la província, Lloguers i Traspassos, tot això amb les millors garanties econámicas del mercat fins al 100% del crèdit o hipoteca per adquirir-los.
InnDEA Valencia
Som el nou Centre d'Innovació de València. Una entitat pública que depén de l'Ajuntament de València i que promou la innovació urbana amb una clara aposta per les persones. Posant-les en el centre de l'acció innovadora. Som innovació social.
Instal·lacions Esportives de l’Ajuntament de València
Llistat d’Instal·lacions Esportives de l’Ajuntament de València de la Fundació Esportiva Municipal València. L'entitat s'encarrega del desenvolupament de les competències de l'ajuntament en matèria esportiva.
Institució Alfons El Magnànim
Institució Alfons el Magnànim. Estudi i difusió de la Cultura de les Humanitats, tant a nivell valencià, com espanyol i universal. Convocatòria dels Premis de Literatura Alfons el Magnànim de Poesia i Narrativa en valencià i en castellà.
Institució Cívica i de Pensament Joan Fuster
Institució Cívica i de Pensament Joan Fuster de València. Entitat promotora de l’Assemblea de Regidors (AdR), és, fonamentalment, un fòrum d’anàlisi i col·laboració obert a tots els municipis de l’àrea lingüística catalana.
Institut Cartogràfic Valencià
Creat a partir de la necesitat d'un organisme que establira una política de dades territorials que fixara prioritats, estàndards i calendaris. Informació de l'entitat, productes, serveis, recursos, mapes i dades diverses.
Institut d’Economia i Empresa Ignasi Villalonga
Institució que agrupa empresaris, professionals i institucions de Catalunya, Andorra, el País Valencià, les Illes Balears i de la Catalunya Nord amb la intenció de fomentar la cooperació entre les regions del Mediterrani nord-occidental.
Institut de Biomecànica de València
Centre tecnològic que estudia el comportament del cos humà i la seua relació amb productes, entorns i serveis que utilitzen les persones. Fundat en 1976, és concertat entre l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial i la UP de València.
Institut d'Estudis Valencians: INEV
L’IEV és una institució fundada l’any 1937 a València, a l'estil de l'Institut d'Estudis Catalans, a iniciativa de la Conselleria de Cultura del Consell Provincial Valencià, presidida per Francesc Bosch i Morata. El president fou Josep Puche i Álvarez.
Institut Geogebra Valencià
L'Institut Geogebra Valencià es va presentar a la comuidad educativa en la X Jornadeas d'Educació Matemàtica celebrades a Alacant els dies 19 i 20 d'octubre. Les persones interesades en el software de Geometria Dinàmica poden enviar correu.
Institut Internacional d'Estudis Borgians
L'IIEB és un centre d’estudis creat per impulsar diferents iniciatives relacionades amb l'estudi de la família Borja des de diverses disciplines de la investigació històrica i cultural. Coedita les col·leccions "Diplomatari Borja" i "Biblioteca Borja".
Institut Superior d'Ensenyances Artístiques de la Comunitat Valenciana (ISEACV)
Les ensenyances artístiques mostren en l'actualitat una doble dimensió. D'una banda, el "valor cultural" que les ensenyances artístiques tenen és important per si mateix, però no ho és menys la seua incidència en termes econòmics.
Institut Universitari d'Estudis de la Dona - Universitat de València
Portal web de l’IUED de la UV És un institut d'investigació interdisciplinària compost per professorat, investigadors/as i estudiants de Postgrau, amb col·laboració d'altres persones docents i investigadores amb les quals manté relacions científiques.
Institut Valencià d'Art Modern (IVAM)
L'Institut Valencià d'Art Modern és el museu més important d'art modern de la ciutat de València i del País Valencià. El seu objectiu és investigar i difondre l'art del segle XX. Presentació, exposicions, publicacions, didàctica, activitats i serveis.
Institut Valencià de Cinematografia Ricardo Muñoz Suay
L'IVC Ricardo Muñoz Suay, va ser creat l’any 1998, i en la seua estructura va integrar a la Filmoteca de la Generalitat Valenciana, que va nàixer en 1985. L'IVAC La Filmoteca concentra totes les matèries del cine valencià.
Institut Valencià de Competitivitat Empresarial
Pàgina de l’IVEX, l’Institut Valencià de l’Exportació de la Generalitat Valenciana. És una infraestructura en cinc continents al servei de les empreses de la Comunitat Valenciana. Disposa de 28 oficines, 15 centres empresarials i 14 punts de suport.
Institut Valencià de Competitivitat Empresarial, IVACE
L'IVACE és una entitat del sector públic de la Generalitat. Les finalitats són la gestió de la política industrial i el suport a les empreses en matèria d'innovació, internacionalització i captació d'inversions, i la promoció d'enclavaments tecnològics.
Institut Valenciá de Conservació i Restauració de Béns Culturals
Salvaguardar el llegat cultural de la Comunitat Valenciana és objectiu primer de la Generalitat Valenciana. En virtut de Llei 5/1999 de 9 d’abril, va crear l’Institut Valencià de Conservació i Restauració de Béns Culturals, IVC+R, com a entitat pública.
Institut Valencià de Finances (IVF)
Aquest organisme té com a finalitat actuar com a principal instrument de la política financera del Consell, així com exercir les competències de la Generalitat sobre el sistema financer. A més, des de la publicació del Decret Llei 5/2015.
Institut Valencià de la Joventut
L'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ), creat per la Generalitat Valenciana, és un organisme autònom, adscrit a la Conselleria de Benestar Social. L'IVAJ executa i coordina les polítiques de joventut en virtut de la competència que té la Generalitat.
Institut Valencià de la Música
Web oficial de l’Institut Valencià de la Música, amb seu a la ciutat de València. L’espai ofereix notícies, agenda, i dades del Congrès Ruperto Chapí. La versió en valencià, de la pàgina, no és operativa.
Institut Valencià d'Estadística peGV
Portal Estadístic de la Generalitat Valenciana. Informació estadística oficial del País Valencià, dels seus territoris i àmbits sectorials: economia, demografia, societat i cultura, mediambient, indústria, població, municipis, cunjuntura, llengua...
Institut Valencià d'Excursionisme i Natura. IVEN
50 anys de vida i més de 2.000 socis. Treballa per la cultura, natura i en la conservació del patrimoni al territori valencià. Estudis, i activitats; Educació ambiental, turisme, esports de muntanya, concurs fotogràfic i voluntariat mediambiental.
Instituto Valencià d'Investigacions Agraries
L'IVIA i l’activitat d’investigació i transferencia. Col·labora pel progrés i prestigi del sector agroalimentari. La seua missió: ajuda a l'activitat agrària productiva sostenible, impulsa la competitivitat dels sectors agrícola, ramader i agroalimentari.
Instruments Bessó
Web de Paco Bessó. Resum l’experiència en molts anys de treball al món de la xirimita-dolçaina, tant del professional de carrer com des del mestre que vol facilitar els alumnes l’aprenentatge, l’afinació i la sonoritat de la xirimita i del tabalet.
IVAC Institut Valencià d’Acció Cultural
Institut Valencià d’Acció Cultural Generalitat Valenciana. CulturArts-IVAC concentra matèries relatives a l'audiovisual i el cinema a la Comunitat Valenciana. Filmoteca, conservació, restauració, catalogació i divulgació del patrimoni cinematogràfic.
IVAJ.GVA Jove
Web del IVAJ en valencià. L'Institut Valencià de la Joventut.Generalitat Jove, de Joventut de la Comunitat Valenciana, és un organisme autònom. Executa i coordina les polítiques de joventut que porta a terme la Generalitat en la competència.
Jardí Botànic de la Universitat de València
Fundat l'any 1567 per a l'estudi de les plantes medicinals. L’any 1802 es va instal·lar a l'Hort de Tramoieres, la seua ubicació actual. Història, serveis i instal·lacions, col·leccions, investigació i educació.
Jardí d'Aiora
Jardí de traçat lliure, amb característiques romàntiques i al que acompanya un palauet modernista del 1900. L'Ajuntament de València comprà els terrenys del jardí i el 1976 començà les obres d'acondicionament, restauració i neteja del jardí.
Jardí del Túria
Parc urbà a l'antic llit del riu Túria de ciutat de València. No sols és un espai verd i lúdic, té ús cultural. Va ser creat el 1986, ocupa 10 km de la llera del Túria, 1.100.000 m². Com a riu que era, està davall del nivell dels carrers al voltant.
Jardins del Real o Vivers Municipals
Els Jardins del Real o també, Vivers Municipals, és un parc municipal de la ciutat de València. Se situa entre els carrers de Jaca, Pintor Genaro Lahuerta, Cabanilles i General Elío, i l'avinguda de Blasco Ibáñez, al barri de la Trinitat.
Jaume Gassull
Obres de Jaume Gassull, entre elles "La Brama dels llauradors de l'horta de València" acompanyada d'una breu postil·la per Eduard J. Verger. Jaume Gassull fou un poeta del País Valencià del segle XV. Les seues obres més reconegudes.
Jaume Roig
Jaume Roig (començaments segle XV, València-abril de 1478, Benimàmet) fou un metge de prestigi social i professional a la València del seu temps. És l'autor d'una de les obres emblemàtiques del segle d'or de la literatura valenciana medieval.
Javiweb
Ano Hi Mita Hana no Namae o Bokutachi wa Mada Shiranai “Encara no coneixem el nom de la flor que vam veure aquest dia” un anime de plena d’incertesa, sentiments no corresponguts, romanç, drama i comedia. Un grup d’amics de la infancia…
JERPV País Valencià
Pàgina oficial del JER del País Valencià. Les Joventuts d’Esquerra Republicana del País Valencià (JERPV), reivindiquen el 25 d’abril com a dia festiu, en commemoració de la Batalla d’Almansa. Seus, documents, campanyes i enllaços.
Jesús
Districte 9 de ciutat de València (País Valencià). Limita al nord amb Extramurs, a l'est amb Quatre Carreres, al sud amb Pobles del Sud i a l'oest amb Patraix. Els barris: La Raïosa, L'Hort de Senabre, La Creu Coberta, Sant Marcel·lí, i Camí Real.
Joan F. Mira - Tria de Textos
Joan Francesc Mira i Casterà (València, 1939). És un escriptor, antropòleg i sociòleg valencià. Textos del conegut escriptor. “Ser escriptor és la meua manera de viure, i ser ciutadà d’aquest país”. Portada, l’obra, la crítica i novetats.
Joan Lerma i Blasco - Viquipèdia
Joan Lerma i Blasco (València, 15 de juliol de 1951) és un polític valencià que fou el primer president de la Generalitat Valenciana de la nova etapa autonòmica. Així mateix fou secretari general del PSPV-PSOE.
Joan Ribó i Canut - Viquipèdia
Joan Ribó i Canut (Manresa, 17 setembre de 1947) és un polític valencià, alcalde de València per Compromís per València. Polític d'esquerres, valencianista i ecologista. Anteriorment va estar coordinador general d'Esquerra Unida del País Valencià.
Joaquim Sorolla i Bastida
Joaquim Sorolla (València, 27 de febrer de 1863-Cercedilla, 10 d'agost de 1923) fou pintor i artista gràfic valencià. Els seus treballs mostren retrats, paisatges i monuments de temàtica social i històrica, caracteritzats pels paisatges sota el sol.
Joaquin Gil
Joaquim Gil (València, 26 de gener de 1767-1827) fou sacerdot, tenor i músic valencià. Als vint anys aconseguí una plaça de tenor en la catedral de Segorbe, i el 1790 s'ordenà sacerdot, assolint la càtedra de litúrgia en el Seminari de València.
Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana
Benvingut/da a la pàgina oficial dels Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana, que organitza el Consell Valencià de l'Esport, en diferents disciplines i modalitats. Fases: Municipal, provincil, autonòmica i campionats d'Espanya.
Jofre Mateu - Web no Oficial
Web personal de Jofre Mateu, lleidatà format als equips base del Barça. L'extrem esquerre ha estat titular al Llevant (02-05), equip on va destacar. Actualment juga al R. Múrcia, després d’una temporada a l’Espanyol. Informació i enllaços granotes.
Jordi Sevilla i Segura
Jordi Sevilla Segura (València, País Valencià 1956) és un polític valencià, que fou Ministre d'Administracions Públiques durant la VIII Legislatura. Va néixer el 19 de març de 1956 a València. Estudià ciències econòmiques a la Universitat de València.
Josep Guia i Marín - Viquipèdia
Josep Guia i Marín (València 1947) és doctor en Matemàtiques i professor del Departament d'Àlgebra a la Universitat de València, on n'ha ocupat diversos càrrecs directius. És també membre del patronat i professor de la Universitat Catalana d'Estiu.
JotaJotaFaller
Centre virtual d'Interpretació i Documentació de la Festa de les Falles de València. La pàgina és a càrrec de Josep J. Coll, tècnic en patrimoni cultural. Conté algunes documentacions històriques i fotografies de falles des dels començaments.
Journal of Catalan Studies/Revista Internacional de Catalanisme
Revista internacional digital de catalanística, de la UOC i la Universitat de Cambridge. Es la primera revista dedicada a la llengua i literatura catalanes. Articles, conferències, i ressenyes. Actualitza el material periòdicament, dues vegades l'any.
Jove Muixeranga de València
Fem muixeranga a la ciutat de València des de 2014, assagem a Benimaclet. Estimem, difonem i practiquem la tradició valenciana de construcció de torres humanes. La muixeranga, ha estat declarada Patrimoni Immaterial de la Humanitat.
Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana
Creada per la Llei Valenciana de la Música al maig de 1998. L’orquestra arreplega la iniciativa de la Jove Orquestra de la Comunitat Valenciana, nascuda en 1991. Vol contribuir a la formació de músics de menys de 26 anys. Trobades i tallers.
Joventut Comunista del País Valencià
La Unió de Joventuts Comunistes d’Espanya (UJCE) és l’organització juvenil del Partit Comunista d’Espanya (PCE) al conjunt de l’Estat. Independent en l’organitzatiu i autònoma en el polític, la JC es considera una organització-escola de comunistes.
Joves amb Iniciativa PV
Blog oficial de la seu central de Joves amb Iniciativa del País Valencià. Es tracta d’una associació juvenil d'ideologia esquerrana, ecologista, socialista i valencianista que està vinculada al partit polític Iniciativa del Poble Valencià. Manifest.
Joves d'Acció ACPV
Pàgina oficial dels Joves d'Acció, moviment Juvenil de la Ciutat de València que pertan a l’Associació Cultural del País Valencià. Activitats, convocatòries, esdeveniments, àlbums, enllaços, àlbums Picassa, xarxes socials i contacte.
Joves de Comissions Obreres del País Valencià
Joves treballadors/res en actiu, en recerca de treball, estudiants... que veiem com la realitat social i l’actual mercat de treball estan dificultant, quan no excloent-nos de l’accés als nostres drets. Documents, notícies, agenda i petjades.
Joves Investigadors
Informació relacionada amb la precarietat en el món laboral de la recerca. Enllaços, premsa, informació sobre el grup, fòrum de debat, …. Defensa els drets i aspiracions del col·lectiu d’investigadors no estables implicats en el desenvolupament de R+D.
Joves País Valencià - Compromís
Web oficial de Joves del País Valencià, l’organització juvenil del grup Compromís. Informació, estatus, comarques, acció, idees, vine a Joves País Valencià. A les comarques: Comarques centrals, la Costera, la Canal. Informació general i dades de contacte.
Joves PV Compromís
Organització dels joves del Bloc Nacionalista Valencià. Presentació, propostes i activitats. El Bloc Jove naix l`any 1.999 fruit de la confluència de diverses organitzacions juvenils i de multitud de joves.
Joves Socialistes del País Valencià
Web oficial dels Joves Socialistes del País Valencià. Els joves socialistes han consolidat el seu paper com intermediaris entre el PSOE i els joves, i a l’inrevés. Informació general i la primera edició dels Premis Arrels de literatura en valencià.
Joves Socialistes del País Valencià - Blog
Blog dels joves socialistes, que consoliden el paper d’intermediaris entre el PSOE i els joves, i a l’inrevés. La secretaría de Política Lingüística de Joves Socialistes convoca els Premis Arrels. Xarxes socials, dades i blogosfera socialista.
Joves Socialistes PV de València
Web de Joves Socialistes de València-ciutat, un espai pensat perquè tots els i les joves pugueu conèixer millor l’organització, les nostres activitats, idees i projectes per a la ciutat de València. Opinió, districtes, enllaços i xarxes.
JovesPV-Compromís
Web del Bloc Jove de València. El col·lectiu es suma al sentiment generalitzat de denúncia a la censura que està aplicant l'ajuntament de València amb la prohibició de la participació de Joves d'acció (ACPV) a la propera edició de l'Expojove…
Juan José Millás
Juan José Millás (València, Horta, 1946) és un escriptor i periodista valencià. De família humil, es va traslladar encara nen amb la seva nombrosa família a un suburbi de Madrid (1952), ciutat on ha viscut la major part de la seva vida.
Juniors Moviment Diocesà
Pàgina dels Juniors Moviment Diocesà de la província de València. Els Juniors M.D. és el moviment d’esplai cristià de la Comunitat Valenciana. Blog de la Campanya de Formació i Animació de Juniors M.D. i centres locals.
Junta Central Fallera (València)
Web oficial, ara ja en valencià de la Junta Central. La guia fallera més completa de les falles valencianes, comisions falleres. Recopilació de fogueres a Internet. Museu faller. Les Falleres Majors de València i els seus Corts i tot sobre les falles.
Junta Qualificadora de Coneixement de Valencià
La Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià és l'organisme de la Generalitat que té la funció d'establir i efectuar les proves per a l'acreditació de coneixements de valencià. És significatiu, en l'aspecte de dinamització.
Keller Williams CPI
Web de Keller Williams CPI Gestión Inmobiliaria. És una societat valenciana que té per objecte la promocion, compra, venda i construcció de tota classe de béns immobles urbans i rústics. Agència jove amb professionals experts i dinàmics.
Ki Aikido El Grau de València
Bloc dedicat a l'aikido en general i a l’Escola Shin Shin Toitshu Aikido (Ki Aikido) dirigida pel doshu Kenjiro Yoshigasaki sensei. Professor de Ki Aikido (4at. dan) Okuden en Kenkodo. Alumne de K. Yoshigasaki sensei des de 1988.
L’oceanogràfic - Ciutat de les Arts i de les Ciències
Viatge submarí pel major acuari d'Europa. L'Oceanogràfic de la Ciutat de les Arts i les Ciències és el major aquari d'Europa, i representa els principals ecosistemes marins del planeta. Cada edifici identifica diferents ambients aquàtics.
L’Ullal Col·lectiu Llibertari del País Valencià
Al 2008 un grapat d’individualitats de diferents pobles i comarques del País Valencià, vinculats a l’àmbit llibertari, autònom, inclassificables… però tots antiautoritàris, decidim aplegar-nos de manera informal a la ciutat de València.
La Conquesta - Generalitat Valenciana
En 1238, fa quasi vuit-cents anys, Jaume I entra en la ciutat de València com a rei conquistador. Però l’aventura va començar molt abans, perquè en aquell temps era molt lent i complicat mobilitzar tot el que cal per a una empresa d'eixa envergadura.
La Cotorra del Mercat
Des del cor de Ciutat Vella de València la Cotorra del Mercat ens observa. Diuen que és penell, però mai no l'he vista moure's. Si així fos, quan bufés Ponent miraria al barri del Mercat, si ho fera de Llevant giraria a Velluters, de Llebeig cap al Carme.
La cuina furtiva
Des del 2011, La cuina furtiva ha sigut un context de pràctica que adopta diferents formats per a impulsar i construir experiències. De vegades ho ha fet asoles, i d’altres amb persones amb projectes que s’afegixen des d’altres àrees del coneixement.
La Fallera Calavera
La Fallera Calavera és el joc de cartes 100% valencià amb personatges, objectes i situacions que parodien elements del folklore, la cultura popular i la mitologia valenciana. El joc de cartes i alguns aspectes de la cultura popular valenciana.
La Fallera Calavera, el joc de cartes valencià
L’activitat ací presenta la realització d’un torneig del joc de cartes valencià La Fallera Calavera, creat per N’Enric Aguilar i il·lustrat per Esther Méndez, els dies 5, 7, 12, 14, 19, 21, 26 i 28 de juliol de 2016 per a un total de 300 participants.
La Festa de Sant Joan - Etnobloc
Juny és un mes de pas a una nova estació, es diu adéu a la primavera i es dóna la benvinguda a l’estiu. Com diu la tradició oral popular dels refranys és un moment de canvi, l’oratge varia, la llum és diferent i es produixen transformacions en el camp.
La Fusteria CSOA
Web de La Fusteria, Centre Social Okupat Autogestionat del barri del Cabanyal de la ciutat de València. Inclou informació general de La Fusteria i de les seues activitats regulars, campanyes, jornades especials, assemblees, festes, cursos de formació, …
La Gira d’Escola Valenciana
La Gira d’Escola Valenciana és el disc de la Música en Valencià Vol.X d’Escola Valenciana, que podeu escoltar al web. En valencià. tags: alternative música en valencià, cultura escola valenciana alternative música, alternative cultura i llengua.
La Nau dels Estudiants de la Universitat de València
La Universitat de València, mitjançant el Centre d’Assessorament i Dinamització de l’Estudiant-CADE del Vicerectorat d’Estudiants, ha organitzat aquesta segona edició de l'espai, amb l’objectiu de generar un espai com a punt de trobada previ al curs.
La paraula vola
Web d’en Antoni de la Torre, professor de català (Valencià: Llengua i Literatura) a l'IES Joanot Martorell de la ciutat de València. Portada, portafoli docent, publicacions, activitats de lectura, Wikiprojectes, tallers TIC Edu, i aplicacions les Espiral.
La Paraula.com
Web del biblista Xavier Matoses, amb els continguts diversos en la nostra llengua: l’Evangeli del diumenge, material per a catequesi, per a la familia, pregàries, etc. Evangelis i salms en valencià, comentari del diumenge, llibres a la venda i més…
La poesia valenciana de la Restauració (1874-1902)
Treball que vol atraure l’atenció sobre un període de la poesia valenciana l’examen del qual ha estat fins ara generalment desatés, i que ha rebut en tot cas un tractament superficial, llastat per imprecisions i prejudicis que és urgent superar.
La reconciliació, històries trellat-i-folles Bloc de Vicent Llémena i Jambet
La veritat no és l'important del discurs sinó la seua intenció. Vicent Llémena i Jambet és el meu pseudònim, mon pare em deia "llémena" quan jo era xiquet i, al meu germà i a mi ens deia "els meus jambets" per això els cognoms …
La Saldia de València
Districte de València, situat al nord de la Ciutat Vella, s'estén des del marge esquerre del riu Túria fins a l'avinguda del Dr. Peset Aleixandre. Tenia 49.320 habitants el 2007. Barris: Marxalenes, Morvedre, Trinitat, Tormos, i Sant Antoni.
La Tagliatella
Referent gastronòmic italià artesà de qualitat. Generoses racions d’elaborada cuina italiana tradicional. Espectacular decoració dels més de 650 restaurants, 400 combinacions de pastes i salses, antipasti, amanides, lasanyes, canelons i 20 tipus de pizza.
La Teranyina de lae Llengües
Extraordinària aportació del sobre les llengües minoritàries com el català. De la Universitat de València mantingut per Robert Bernades i Carles Sadurní de la Facultat de Física de la Universitat de València.
La Unió de Llauradors i Ramaders - COAG
Organització Professional Agrària democràtica, unitària, independient i única amb presència en totes les comarques valencianes per a donar respostes i oferir els serveis als professionals del sector agrari per a la seua empresa.
La XXIV - Xarxa de Xarxes d'Intercanvi Valencianes
Publicació del text dels principis bàsics i de funcionament de la Xarxa de Xarxes d'Intercanvi Valencianes, (la XXIX). Aquests principis estan pendents de la ratificació definitiva a l’assemblea de la XXIV i de l’acceptació per assemblees del grups.
L'Accent
Publicació nacional dels Països Catalans, amb una tirada de 5.000 exemplars quinzenals. Països Catalans, economia, internacional, cultura, entrevista, agenda, Col·laboracions i dades. Redacció: València, Barcelona, Alacant, Girona i Mallorca.
Las Naves, Centre d’Innovació
Espai d'innovació i creació i el nou centre d'innovació de València. Una entitat pública que depén de l'Ajuntament de València i que promou la innovació urbana amb una clara aposta per les persones. Posant-les en el centre de l'acció innovadora.
L'Atenció Primària en l’Organització Sanitària Actual
Una reflexió de Carles Mayordomo i Antoni Ortiz sobre la realitat al País Valencià. Per desenvolupar la reforma a nivell d'atenció primària, canvi del sistema sanitari i és important dur la salut (i la seva «nova» dimensió) a I'agenda dels politics…
L'Avanç
Pàgina de L’Avanç, l’informació lliure del País Valencià a la xarxa. Seccions habituals, documentació, informació, equip de L'Avanç informació lliure del País Valencià.
Lazcano Pérez, Manuel
La página Web de la ciutat de València, la ciutat més bella del món. Visita els seus monuments, coneix la seua història, viu les Falles, disfruta de l'encant d'este meravellós lloc. Pàgina no oficial. La web està dedicada al meu nebot David.
L'Eixample de València
És el districte 2 de la ciutat de València. Tres barris formen part del districte: Russafa. Pla del Remei i Gran Via (barri de València). Limita amb Ciutat Vella pel nord-oest, Extramurs per l'oest, Quatre Carreres pel sud i el Pla del Real pel nord-est.
Les donacions de sang permeten fer 795 trasplantaments d'òrgans
Campanya de la Conselleria de Sanitat de la Generalitat Valenciana en valencià. Gràcies a l'aportació que oferixen els donants de sang i este Centre de Transfusió dependent de la conselleria. Perfil del donant ... Fitxer PDF.
Les Falles. Un Patrimoni en comú
Patrimoni Cultural Inmaterial de la UNESCO. Les Falles són font de creativitat col·lectiva i el seu manteniment permet la continuïtat de molts coneixements, expressions i sabers que continuen vius gràcies a la festa. La creativitat és elemental.
Les Falles: harmonia o fractura? - Levante
Article de Manuel Hernández, professor d’antropologia social de la Universitat de València. Critica el discurs dominant que proclama l’harmonia del món faller, sublime en les relacions món faller-ciutat de València: per la festa i amb la festa.
Les llengües a debat
Als darrers temps assistim -alguns, amb un cert astorament- a una ofensiva contra la nostra llengua. La por de respondre en català quan se t’adrecen en castellà en una botiga, un bar o una recepció, Pacte Nacional per la Llengua, necessitat de país.
Les Tertúlies del Malva-rosa
Des de València, un espai on es deixa constància de les veus que passen per la vostra tertúlia per tal que no se les emporte el vent i per tal de fer-les arribar a tots els interessats en la poesia en català.
L'eScLaFiT
Mitjà sensacionalista de comunicació que arreplega noticies generades en la hiperrealitat, que per la seua vinculació amb la realitat quotidiana no és difícil deduir-la. La redacció abasta, l'estadi macarrònic de visió de l'hiperrealitat, línea editorial.
Levante-EMV: Notícies de València, Castelló, Alacant
Empresa valenciana dedicada a l’edició de vídeo. Recuperar les seues cintes de vídeo, recrear les seues grabacions amb so professional, àlbums de les seues fotos, ... Serveis i contacte.
LevanteTV
LevanteTV.es és un producte d’Editorial Prensa Ibérica Radio TV, per a la Comunitat Valenciana. Actualitat, programes i televisió en directe. Tot i que la web és íntegrament en castellà, els vídeos, que es disparen a la home page són en valencià.
L'Hemisfèric
Informació oficial d'aquest planetari situat a la Ciutat de les Arts i les Ciències de València. Realitza projeccions, programació d’activitats i conferències relacionades amb l'univers. Destacats i notícies.
L'Horta Teatre
Companyia amb 41 anys de presència al panorama teatral, que ha produït més de 30 espectacles destinats al públic infantil i adult. Ha realitzat més de 1.800 representacions i generat un saber fer que defineix el seu posicionament artístic.
L'interès per la llengua dels valencians
Blog d’estudi i divulgació de la història de la llengua catalana, Carles Salvador, mestre, escriptor i gramàtic, el reconeixement institucional d’Enric Valor, Carta oberta al conseller de Cultura, a propòsit d'Enric Valor, des de l'Alt de Guisop, …
Líquids - Revista d'Estudis Literaris Ibèrics
Revista electrònica quatrilingüe, castellà-català-anglès-euskara-portuguès, editada a València. L'aparició de Líquids pretén ocupar un buit d'estudis que conceben globalment les distintes literatures en les distintes llengües de la Península Ibèrica.
Llagues - Pilota Valenciana
El portal web de les llargues, la modalitat mare de la pilota a mà en la pilota valenciana. Les Llargues és l'espectacle de la pilota valenciana al carrer. Lligues, clubs, escoles, classificació, estadístiques, calendari, …
Llavors d’ací
Associació per a la promoció i la conservació de la biofiversitat agrària del País Valencià. Fira de la biodiversitat cultivada del País Valencià, Plataforma per la Sobirania Alimentària del País Valencià, Setmana de Lluita Camperola de 12 a 19 d’abril.
Llengua i Tecnologia
L'objectiu d'aquesta web és compartir serveis i ferramentes lliures creades per a facilitar l'ús i aprenentage del valencià. Si teniu temps lliure que vos agradaria dedicar a deprendre informàtica oferim orientació i formació tècnica a canvi de colaborar…
Lletrafaller
Dades d’aquesta revista fallera en valencià. La revista ha publicat tres números que han colpit el panorama de la prensa fallera. El creixent èxit de vendes demostra l'interés del públic per nous prismes des dels quals abordar l'enorme festa fallera.
Lletraferit
Revista cultural de València amb algún toc blaber, editada per l’Editoria l’Oronella. La publicació, des del primer número apagerut l’any 1996 ha experimentat diversos canvis i ha assumit diversos papers. Tracta temes de la cultura del País Valencià.
Llevant Unió Esportiva - Viquipèdia
És un club de futbol històric de la ciutat de València que té un especial arrelament entre els barris marítims de la ciutat. Es va fundar a l'any 1909, 10 anys abans que l'històric rival ciutadà. (Levante Unión Deportiva és la denominació oficial). Dades.
Llibreria Bernat Fenollar
Pàgina de Bernat Fenollar. És una llibreria tècnica i papereria de València, especialitzada en agricultura, medi ambient, cartografia, botànica, zoologia, enginyeria, etc. Importació i exportació de llibres, enviaments contra reembors.
Llibreria de la Universitat de València
La web permet consultar i comprar els fons publicats per les principals universitats espanyoles i de diversos organismes i institucions públiques dedicades a la investigació i difusió de la ciència i la cultura. Oberta des de desembre de 2003.
Llibreria Leolo València
Llibreria infantil i juvenil internacional. Llibres, tenda de regals i jogueteria a València. Leolo, Llibreria infantil i juvenil, llibres estrangers, llibres per xiquets de 0-14 anys. Joguets, regals, papereria. Tres zones d'oci: bebés, xiquets i lectura
Llibreria Tres i Quatre
En València. Agendes, calendaris, antropologia/folklore, art i arquitectura, assaig, biografies, CD, ciències, cinema clàssics, comunicació/periodisme, cuina, diiccionaris, ecologia, ensenyament, estudis literaris, feminisme, filosofia, geografia, …
Llima
Blog de consulta amb propostes didàctiques per a treballar a classe, preferentment, amb alumnes de 'Valencià, llengua i imatge', 'Literatura universal' i 'Valencià, llengua i literatura'.
Llista de correu del Llevant
Llista del Llevant Unió Deportiva en Internet, dedicada a l'equip degà de la ciutat de Valencia. La seua funció és la de tindre permanentment informats als aficionats «granotes», de totes les noticies al voltant de l’equip.
Lliurex
Projecte de la Conselleria d'Educació de la Generalitat Valenciana que té com a objectiu principal la introducció de les noves tecnologies de la informació i la comunicació basades en programari lliure en el sistema educatiu de la Comunitat Valenciana.
Lluerna Teatre
Companyia de teatre de titelles creada el 1989 per Rosa Navarro i Joseph M. Beltran. Investigació i desenvolupament de tècniques tradicionals a partir de les noves possibilitats d’interpretació i moviment, cosa que els ha fet tota una manera de fer.
Lo Rat Penat
Iniciativa sense ànim de lucre impulsada per l'ACV Tirant lo Blanc i la plataforma Valencianisme.com. amb col·laboració d' altres entitats està destinat a promocionar l'icona del Rat-Penat entre els valencians i valencianes. Material a la venda.
Logopèdia a Domicili
Logopèdia a Domicili, per la societat On Psicologia, és un servei d’atenció a persones amb problemes en el desenvolupament del llenguatge, tant adults com de població infantil, la particularitat és que el professional es desplaça. Sabadell i València.
L'Olivereta de València
Districte de ciutat de València, a l'extrem oest. Abasta els barris de Nou Moles, Soternes, Tres Forques, la Fontsanta i la Llum. Fita amb els municipis de Mislata i Xirivella. Al sud l'av/ Tres Forques i districte de Patraix i a nord el Jardí de Túria.
L'Or dels valencians
És una exposició pedagògica que pretén donar a conéixer la pèrdua sistemàtica i injusta dels recursos econòmics als que tenim dret els valencians com a ciutadans espanyols. Un espoli que el govern central ens ha "aplicat" durant la democràcia.
Love Letter - Paraules d'amor per a la princesa
Joc deductiu de sort per a 2-4 jugadors. Ets pretendent, vol fer arribar la carta d'amor a la princesa. Sa Altesa s'ha tancat a palau; has de confiar la missiva a intermediaris. Intenta que quan enfosqueixi la carta sigui en mans d’una persona propera…
Magacim - La Televisió de Benimaclet
L’alfabetització audiovisual, un concepte que arrela a la societat. El projecte forma part d’aquest aprenentatge del bon ús dels mitjans de comunicació i les noves tecnologies, mitjançant activitats i tallers entretinguts per als xiquets i xiquetes.
Majoral Joies
Enric Majoral Castells s’establí a Formentera, con autodidacta de l’ofici de joier, on ha desenvolupat un estil reconegut internacionalment. Botigues: La Mola i a Sant Francesc de Formentera, Barcelona, Girona i València. Col·lecció i obra personal.
Manifest: 8M Antipatriarcal i Anticapitalista
Transformant la paraula en ràbia, la ràbia en força, la nostra força en lluita. No hi ha millor estratègia per mantenir l’ordre establert que apropiar-se d’una lluita i jugar a les concessions i a les bones intencions, i transformar així eixa lluita.
Manuel Sanchis Guarner (València, 1911-1981) - AELC
Autor d'una vasta obra que comprèn estudis de lingüística, literatura, història, etnografia i cultura popular, centrats en el País Valencià, però també en la resta dels Països Catalans i la península Ibèrica. Biografia, publicacions i obra.
Manuel Sanchis Guarner (València, 1911-1981) - Viquipèdia
Filòleg, historiador i escriptor valencià, nebot del canonge Josep Sanchis Sivera. Doctor en Filosofia i Lletres i llicenciat en Dret. Fou membre d'Acció Cultural Valenciana i va ser un dels participants en l'elaboració de les Normes de Castelló.
Manuel Sanchis i Guarner
Manuel Sanchis i Guarner (València, 9 de setembre de 1911-València, 16 de desembre de 1981) fou filòleg, historiador i escriptor valencià en llengua catalana. Era nebot del canonge Josep Sanchis Sivera. Fou doctor en Filosofia i Lletres.
Marc Martell
El blog de Marc Martell, un batut de falles de Valencia i música pop. Articles, arxius del blog i la informació de música pop a la pàgina la màquina de Marc. El contingut del weblog, en valencià, és mínim.
Marià Benlliure i Gil
Joaquim Gil (València, 26 de gener de 1767-1827) fou sacerdot, tenor i músic valencià. Als vint anys aconseguí plaça de tenor en la catedral de Segorbe, i el 1790 s'ordenà sacerdot, assolint més tard la càtedra de litúrgia en el Seminari de València.
Marina Real Juan Carlos I
Consorci marítim integrat per l’administració de l’Estat, la Generalitat Valenciana i l’Ajuntament de València, creat per l’America’s Cup. El 2003 l’administració de l’Estat, la Generalitat Valenciana i l’Ajuntament de València acorden la creació.
Marxa Popular Fallera
Marxa Popular Fallera, és la revista anual editada pel Club A la Nostra Marxa. Revista d'opinió, il·lustracions, concursos, llibrets de falla, etc. Si voleu números atrasats, els podeu demanar per correu electrónic del Club. Surt per Sant Josep.
MediaUni :: Universitat de València
Canal Aula, Canal VLC/Campus. TV Universitat. Programació i programes. Mediauni és la plataforma de Ràdio i Televisió de la Universitat de València. Descàrrega la graella de ràdio o televisió. Televisions i ràdios universitàries, educatives i culturals.
medina&co
Web de medina&co, immobiliària de la ciutat de València. La societat té per objecte la promocion, compra, venda i construcció de tota classe de béns immobles urbans o rústics a tota la Comunitat Valenciana. amb professionals experts i dinàmics.
Mediterráneo TV
Portal de Mediterráneo TV, nou canal privat de televisió bilingüe valencià-castellà. Insereix informació dels seus programes, programació a la carta, programació en directe i contacte. Les noticies d’actualitat i hemeroteca Mediterráneo TV.
Medium Hoteles
Hotels a Barcelona, València, Madrid i Sevilla. Quan ens vam fer conèixer per primer cop des de medium hoteles, vam buscar un eslògan que transmetés la filosofia d’una cadena jove, amb un posicionament original dins el mercat hoteler.
Melderomer.tv - Comunicació alternativa. País Valencià
Associació dedicada a la comunicació alternativa que funciona de manera assembleària i oberta, en contraposició als mitjans tradicionals. Es presenta com una plataforma per a divulgar, per ser un altaveu de les persones i els col·lectius.
Memòria Valencianista
Memoriavalencianista.cat és un projecte de recuperació de la memòria històrica, impulsada per la Fundació Josep Irla. Fa referència a les personalitats, publicacions, entitats i fets més remarcables relacionats amb la història del valencianisme polític.
Meravelles Valencianes
Pàgina web del concurs i votació de les vostres 7 meravelles valencianes. Esdeveniments culturals i patrimoni, Parcs i paratges naturals, Conjunts historicoartístics, Peces arqueològiques i art, Monuments segons les diferent èpoques, etc.
Mercar de Colom - des de 1916
Situat al primer eixample de la ciutat de València, el nercat s’enclava en el nucli d’una zona de gran activitat comercial de la ciutat i constitueix el centre vital de la ciutat de València. Comerços a planta baixa, restaurant, zona comercial i mercat.
Mercat Central de València
El Mercat Central de València ocupa exactament una superfície de 8.160 metres quadrats, dividida en dues zones o polígons. El primer d'ells és irregular, amb una superfície de 6.760 metres quadrats. L’altre és octogonal i està destinat a la peixateria.
MESAV | Mesa Sectorial de l'Audiovisual Valencià
El sector professional de l’audiovisual valencià travessa la pitjor situació de la seua història. El tancament irracional de RTVV i la manca de polítiques d’ajuda i d’ocupació i el desenvolupament empresarial han augmentat la desocupació al 92%...
Mestre@Casa
La teua administració oberta les 24 h. La Generalitat impulsa a través de l'ús de les noves tecnologies la transformació de l'administració, que permet fer un salt tecnològic, i situa la Comunitat Valenciana en l'avantguarda de les AADD del segle XXI.
Mestres Campaners de Valéncia
Mestres Campaners és una pàgina que està dedicada als antics mestres tradicionals campaners de Valéncia. Els Enric Martín Diego, Vicent Belenguer Sanmarino, Paco Mas Gadea i els germans Pla, són l’escola dels actuals aficionats.
MeteoValència - Observatori del Districte de Ciutat Vella
Dades meteorològiques en temps real des del centre de Ciutat de València, webcam, previsions pel País Valencià, radar, satèllit, models meteorològics, enllaços a observatoris valencians, i diferents dades meteorològiques de la ciutat.
Mètode.cat
Mètode es una revista de ciència i transferència tecnològica. Actualitat científica, on podem trobar un extensos documents que s’ocupa de la relació entre pintura i ciència i un dossier dedicats als racons més allunyats del planeta. Consulta de números.
Metro València
Web oficial. Fins a l'inici de les activitats de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) la xarxa de Ferrocarrils de Via Estreta de València s'havia configurat com una xarxa de rodalia clàssica. Dades, instal·lacions, parc mòbil, …
Micalets del Regne de Valencia
En memòria dels nostres herois. Els Miquelets del Regne de Valencia tornem a Vila-real per commemorar la crema de la vila pel compte de les Torres el 1706. La commemoració creix i esdevé una festa. Una festa per recordar d’on venim.
MICE València - Mostra Internacional Cinema Educatiu
Arriba el moment d'apostar per oferir als nostres xiquets, xiquetes i joves, i a tota la societat, les armes que desxifren els codis mediàtics imperants. Això ho aconseguim mitjançant l'educació, no amv mètodes antics. Cal obrir l'educació a la realitat.
Misteri al Botànic
Juga online al joc Misteri al Botànic del Jardí Botànic de la Universitat de València, aventura gràfica. Juga online al joc Misteri al Botànic del Jardí Botànic de la Universitat de València, aventura gràfica. Juga online al joc Misteri al Botànic.
Moc Món - Alternativa Antemilitarista
Servei electrònic d'informació internacional, del moviment pacifista Moc, Moviment d'Objectors de Consciència de València, Alternativa Antimilitarista. Informació de moviments i els actes que organitza.
mónfaller
mónfaller és un magazín electrònic de festes del foc des de València i la cultura de les falles valencianes. La publicació inclou informació, portada, categories, arxius i els enllaços recomanats de les fetes del foc, les falles.
Mónica Oltra Jarque
Vaig nàixer a Neuss, Alemanya, de la parella d'emigrants formada per Juan i Angelita. La revolta d'un ser humà és la meua revolta. Des dels 15 anys milite en en l'esquerra i el valencianisme. Sóc advocada, visc al barri del Carme de València.
Mónica Oltra Jarque - Viquipèdia
Mónica Oltra Jarque (Neuss, Alemanya Occidental, 20 de desembre de 1969) és una política valenciana. Actualment és la Vicepresidenta de la Generalitat Valenciana, portaveu del Consell i la Consellera d'Igualtat i Polítiques Inclusives.
Montse Gisbert - Il·lustradora
Pàgina oficial d'aquest il·lustradora valenciana, i autora de llibres per a nens. Guanyadora del 1r premi nacional d'il·lustració 1998 a Espanya. Viu a Brussel·les. Presentació dels treballs, fotos, inicis i premis obtinguts.
Mostra Viva del Mediterrani
Web de la Mostra Viva del Mediterrani, festival de cinema mediterrani València. Sèrie de films, adreçats a tots els públics, que es projectaran a diversos llocs de la ciutat i serà l’avançament de la celebració de la Mostra en la segona quinzena d'octubre
Moviment d'Objecció de Consciència de València
Pàgina del Moviment d'Objecció de Consciència de València. Un crit contra el militarisme i l'armamentisme al món. Informació, campanyes, suports, activitats del moviment i enllaços antimilitaristes mundials.
Mudanzas Valencia CPT
Mudances València CPT som una empresa dedicada al sector del transports i mudances a València, que treballem a nivell local, nacional i internacional. Gestionem amb la major delicadesa cada trasllat.
Muixeranga de València
Som una jove colla de muixeranguers que volem recuperar la muixeranga a la ciutat de València. Si vols enlairar-te fins el cel, fer pinya o simplement passar-t'ho bé, aquest és el teu lloc. T'esperem. Només ens faltes tu! Informació i activitats.
Muixeranga de València - Bloc
Nova weblog oficial de la Muixeranga de València. Enllaços a altres muixerangues, informació general sobre muixerangues. Estem preparat-se diversos tallers i visites a altres poblacions muixerangueres per vore els assajos d'altres colles.
Munlogs
Web de Munlogs, polèmica i genialitat. A banda dels Beatles, com a influència directa els The Jam i de les bandes actuals: Supergrass, U2 o RATM. Els Munlogs, un grup coherent i de qualitat del País Valencià. El darrer “Llum”, disc de powerpop.
Museu de Belles Arts de València
El referent museístic més important de la Comunitat Valenciana. La seua fundació en 1837. Format per una gran pinacoteca i un ampli fons de dibuixos i gravats, escultures, peces arqueològiques, fragments arquitectònics, fotografies i arts decoratives.
Museu de la Ciutat
Col·leccions artístiques municipals a València, i conjunt de peces arqueològiques de gran interès. L'edifici és un interessant exemple de l'arquitectura senyorial valenciana, és un al·licient afegit. Plans dels museus de l'Ajuntament.
Museu de la Paraula - Arxiu de la Memòria Oral Valenciana
Sistema de gestió, anàlisi i recuperació dels testimonis que el Museu Valencià d'Etnologia custòdia. Atresora més de 300 entrevistes digitalitzades i enregistrades en audiovisual. Els protagonistes són persones d’abans de la guerra civil española.
Museu de les Ciències - Ciutat de les Arts i de les Ciències
Exposicions interactives i animacions científiques per a conéixer les noves tecnologies i els avanços de la ciència. És el gran museu del s. XXI per a donar a conéixer de forma didàctica, interactiva i amena el relacionat amb l'evolució de la vida.
Museu de Prehistòria de València
Accedeixi des del seu ordinador online a les sales del Museo de Prehistòria de València i conegi els seus amples fons arqueològics. El recorregut mostra peceas singulars de la prehistòria, la cultura ibèrica i el periode romà i el periode visigod.
Museu del Transport i del Territori de la Comunitat Valenciana
Desenvolupa i materialitza el futur Museu del Transport i del Territori de la Comunitat Valenciana, convertint-se en un Centre d'investigació, divulgació i gestió sobre la història del transport i les seues infraestructures.
Museu d'Informàtica
Museu d’Informàtica de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Informàtica de la Universitat Politècnica de València. Recorregut a través de les últimes dècades de la història de la Informàtica. El museu s’inaugurà l’11 de desembre de 2001,
Museu i Col·legi de l'Art Major de la Seda, València
Web oficial. El Col·legi de l’Art Major de la Seda té el seu origen en el s. XV, davant la necessitat d’unificar els criteris per a la producció de la seda a València a causa dels conflictes que s’originaven per la falta de qualitat d’alguns productors.
Museu Nacional de Ceràmica i de les Arts Sumptuàries Gonzàlez Martí
Informació sobre l'edifici que alberga al Museu Nacional de Ceràmica, el Palau del Marqués de Dos Aigües, origen, formació i increment de les col·leccions des de la creació del Museu fins l’actualitat i del fundador. Versió en valencià no operativa.
Museu Nacional de Ceràmica i de les Arts Sumptuàries Gonzàlez Martí
El Museu de Ceràmica de València o Museu Nacional de Ceràmica i de les Arts Sumptuàries "González Martí" alberga diverses col·leccions de peces ceràmiques d'arreu de València, Espanya, Europa i Xina, a banda d'altres col·leccions d'arts sumptuàries.
Museu Taurí de València
Pàgina oficial del Museu Taurí de València- El Museo es presenta com a un espai de difusió dels seus fons taurins i com a centre d'investigació i promoció de tots els aspectes relacionats amb la tauromaquia.
Museu Valencià d'Etnologia
Creat el 1982 per la Diputació de València amb el nom de Museu d'Etnologia i hui forma part de la Xarxa de Museus de l'organisme provincial. Els seus objectius són la investigació i difusió en el camp de l'etnologia i l'antropologia.
Museu Virtual del Transport de la Comunitat Valenciana
Per a conéixer de forma pedagògica i innovadora, l'univers del transport i fomenta el coneixement del territori construït. L'àmbit d'actuació es circumscriu a la Comunitat Valenciana, en la història dels transports terrestres i infraestructures.
Musicatandem.com
Nova web de Tàndem edicions dedicada als seus llibres de música. L’objectiu d’aquesta plataforma es acompanyar els usuaris, tant mestres com alumnes, de llibres de música pel curs escolar. Infantil, Preludi, Música Primària i Siringa (mètode de flauta).
MuVIM - Museu Valencià de la Il·lustració i de la Modernitat
Web oficial del MuVIM, el Museu Valencià de la Il·lustració i de la Modernitat, a deu minuts a peu, des de l'Estació de València Nord-Renfe. Visita, exposicions, educació, activitats, biblioteca, publicacions, agenda, galeria multimèdia i comunitat, …
Muvitrans
Mudanzas Valencia és un grup líder a nivell nacional en transport i guardamobles, fundat l’any 1947. Comptem amb l’equipament més modern.en els nostres vehicles i personal altament qualificat amb una àmplia experiència.
Nexe - Debats Valencians
Espai d'aquest projecte de l'Associació cultural Tirant Lo Blanc, que pretén recuperar alló millor de l'esperit reflexiu del valencianisme per a projectar un país i una societat millor. Persones, números, col·laboradors, etc.
No a les retallades!
Ací podeu informar-vos en temps real de totes les notícies que estan tenint lloc en cadascuna de les comarques valencianes. Agrupa als blocs de les Plataformes en Defensa de l'Ensenyament Públic i Assemblees en contra de les retallades.
Notícies de València | Núvol - El digital de Cultura
Núvol diari digital cultura. Seccions: Calàndria, Punt de llibre, Homo, Fabra, El Web Negre, L’Apuntador, Cast@fiore, Pantalles, Galeries, Sa Il·lustríssima, Arxipèlag, Eugeni S. Reig. València. Carta oberta a l'alcalde de València.
Nou Dise
Versió digital del periòdic setmanal que edita la Universitat de València. Distribueix 20.000 exemplars. Aquesta web site està construïda amb arxius en format pdf. Per a realitzar una visualització correcta, cal instalar el programa Acrobat Reader.
Nou Ràdio
Nou Ràdio (anteriorment coneguda com a Ràdio 9) fou la primera emissora de l'empresa pública Ràdio Valenciana pertanyent al grup Radiotelevisió Valenciana (RTVV). Es caracteritzà per la seua programació esportiva i pels informatius.
Novadors
És una associació formada per experts en noves tecnologies i educació i per professionals de tot l’àmbit educatiu, des d’Infantil a l’universitari. Es va constituir al febrer del 2003. Són ja més de 10 anys dialogant ...
Noves falles de València
Des de fa quants anys, hem estat contant-vos una part de la festa poc coneguda i a ignorada. És possible que s'aproven dos falles: Montesa-Dr. Marañón (Nou Patraix) i Camí de Vera-Dr. Garcia Bustrenga (en la demarcació de la dissolta).
Novetats setmanals de les fitxes CDLPV
Resum setmanal de les novetats aparegudes en les fitxes de dubtes i terminologia de la CDLPV. Coordinadora de Dinamització Lingüística del País Valencià. Tècnic lingüístic Ubicació: La Vall : València, País Valencià.
Nucli d’Estudiants IES Ferrer i Guàrdia
Arran les retallades que s'estan efectuant, els estudiants del IES Francesc Ferrer i Guàrdia, crea un grup d’estudiants que és preocuparen per el futur i sobretot amb ànims de lluita, però no voliem un sindicat, tampoc un grup, un nucli.
Numerada Descoberta
Espai familiar obert a l’afició valencianista, als interessats en eixe esport-espectacle que és el futbol i, en general, als que saben que el futbol pot provocar sentiments que no necessàriament som capaços d’explicar de manera racional.
Obrint Pas
L'any 1993, es creava el grup a l'Institut de Batxillerat Benlliure de València, que va grabar la 1a maqueta a Alboraia (L'Horta). Després de 12 anys de treball, Obrint Pas va fer la Internacionalista Tour pel món. Informació del grup, membres i música.
Observatori del Carril-Bici de València
Pretén reflectir de manera actualitzada l'estat de la xarxa de carril-bici de la ciutat de València i de la seua rodalia. La seua finalitat principal és promoure un instrument de denúncia de les mancances i deficiències, prestant atenció als riscos.
Òc Valéncia - Associació d’Occitanòfils Valencians
Associació cívica creada l’any 1988 en la Universitat de València. Publica des del 1996 la revista Paraula d’Oc. A l’any 1989 va convocar els premis “Trobadors del III Mil.lenari” dedicats als poetes occitans, catalans i valencians es publicà l’any 2001.
OCine València - Aqua
Informació del OCine Aqua, València. Sales en graderia. Sala 3D digital. Dia de l’espectador dimecres (excepte festes i vigílies). Sessions golfes divendres, dissabtes i vigílies de festes. Descompte carnet jove, jubilats: Dies laborables i no 3D.
Ofensiva Gràfica
Departament de Comunicació Audiovisual, Documentació i Història de l’Art. el disseny al servei de la lluita contra la infàmia. Estem acabant d’ultimar la nova web. Per a qualsevol pregunta o proposta podeu escriure’ns al formulari de contacte!
Oficina de promoció i ús del Valencià - Diputació de València
Servei de normalització lingüística de de la Diputació de València. El treball que es desenvolupa a l’oficina, les notícies més rellevants, diverses publicacions i campanyes, així com la possibilitat d’informar-te sobre l’oferta formativa del valencià.
Oficina d'Estadística Ajuntament de València
Forma part del Servei d'Informació al Ciutadà, creada l'any 1985, té com a objectiu la producció i difusió d'informació estadística sobre la ciutat de València, per posar-la a disposició de l’administració municipal i d’organismes o ciutadans.
Oficina Municipal d’Escolarització de València
L'Ajuntament, a través de l’Oficina Municipal d’Escolarització, s'encarrega d'assignar places escolars vacants en les ensenyances del segon cicle d'Educació Infantil, Educació Primària i Educació Secundària Obligatòria (E.S.O.) del curs escolar.
One Inmobiliarias
Pàgina web de l’empresa immobiliària valenciana One Inmobiliarias. One Inmobiliarias està dedicada a la venda, lloguer, promocions d’obra nova. Ibclou informació coporativa de l’empresa i un cercador d’immobles per tipus, zones i per preus.
Opció Nacionalista Valenciana
Pàgina d’Opció Nacionalista Valenciana, partit nacionalista valencià. A les eleccions 2007, va participar a Units per València, amb altres partits valencians nacionalistes. Es definix com un partit polític nacionaliste valencià d'arrel progressista.
Oportunitats i saldos
Venda de llibres i més coses. És una pàgina on venc un fum de llibres de segona mà. Llibres de tota classe. A banda de llibres, també hi ha mobles, andròmines, trastos i diversos angimboris. Llibres i coses de llengua i literatura catalana. Arxiu blog.
Opziona
Pàgina de la Immobiliària valenciana Opziona. Disposem d'una àmplia oferta immobiliària d'Habitatges Noves i 2ºMano, Xalets i Finques per tota la província. Cercador per tipus de propietats, per ciutats, per zones, i per preus.
Orfeó Valencià
En la web mostrem un poc del nostre treball i les activitats. L'Orfeó Valencià Navarro Reverter es presentà a la ciutat de València el maig de 1972 sota direcció de Jesús Ribera Faig. Des del 1987, Josep Lluís Valldecabres és el seu director musical.
Orfeò Valencià
Orfeó de la ciutat de València presentat el maig de 1972 sota la direcció de Jesús Ribera. Faig. J. Lluis Valldecabres és el seu director musical des del 1987. Un poquet del nostre treball i de les nostres activitats i el XXXV Aniversari.
Orio Gastronomia Vasca
Els nostres restaurants estan situats a: Barcelona (Orio Born i Orio Bcn Gòtic), Madrid (Orio Madrid Fuencarral) i València Orio València Centro). Barra de dilluns a dijous de 10:00 a 0:30h. de divendres a diumenge de 10:00 a 01:00h.
Orquestra de Cambra Unió Musical l'Horta de Sant Marcel·lí
Naix en 2006, culminant un projecte pensat temps enrere completant totes les seccions de la Unió (Escola, Banda Jove, Banda Simfònica, Coral i Orquestra de Cambra). És el 22 de desembre del 2006 quan fa la seua estrena, en un concert.
Orquestra de la Comunitat Valenciana Palau de les Arts Reina Sofía
L’Orquestra es crea l’any 2006 com a resposta al desig institucional. La seua finalitat primordial és unir la tradició musical valenciana i cristal·litzar el caràcter internacional de la seua seu, el Palau de les Arts Reina Sofía, de València.
Orquestra de València
Va ser creada l’any 1943, davall la direcció de Joan Lamote de Grignon. En la seua dilatada vida musical cal destacar eixides a l’estranger, com les de França i Anglaterra (1950), Itàlia i Turquia. Director, discografia i intèrprets.
Outlet Moto
Ofereix descomptes de fins al 70%. Liquidació d'estocs de cascos de moto, jaquetes, guants, monos, pantalons, botes i caçadores de primeres marques d'accessoris i roba de moto. Centres a Barcelona, Madrid, Figueres, Palma, València i Vigo.
Paco González Ramírez
Web personal valencianista de Paquito. Enllaços, Cursa Popular a Peu, guia d’iniciació a l’atletisme i una completa guia geogràfica del País Valencià. Món arxiu fotogràfic, món fotolog i enllaços solidaris i reivindicatius.
Pàgina26.com
Diari valencià, i projecte de comunicació multiplataforma en valencià (internet, mòbil, televisió i àudio) independent, rigorós, immediat i obert, amb un objectiu clar de convertir-nos en el referent informatiu digital a la Comunitat Valenciana.
País Valencià - HistoTube.cat
Vídeos de HistoTube.cat sobre el País Valencià. HistoTube.cat és el primer portal de vídeos d'història i patrimoni en llengua catala-na. Els autors som quatre historiadors que compartim afició per la història local i mantenim blocs sobre història.
País Valencià, poble a poble, comarca a comarca
País Valencià, poble a poble; comarca a comarca. Comarques i pobles, toponimia, relleu, hidrografia, economia i història. Amb una superfície de 23.291 km², el País Valencià, ocupa gran part de la façana mediterrània. A càrrec de Paco González Ramírez.
País Valencià, Segle XXI
Grup d’opinió i pensament- Article del dia, som, bloc, altres veus, materials, àudio/vídeo, agenda, més, … Coordinadors: Antoni Furió, Ferran Garcia-Oliver, Juli Capilla, Guillem Chismol, Gustau Muñoz, i Pau Viciano. Llista (oberta) de col·laboradors.
Palau de la Música i Congressos de València
Web oficial, ara ja en valencià, del Palau de la Música de València. Programa d’espectacles, abonaments, cicles, exposicions, conferències, agenda, el Palau dels xiquets i dades del Palau; Orquestra, banda municipal, botiga i la ciutat de València.
Palau de les Arts - Ciutat de les Arts i de les Ciències
El Palau de les Arts Reina Sofia, després de la inauguració de l'Hemisfèric en 1998, el Museu de les Ciències Príncipe Felipe amb l'Umbracle en 2000 i l'obertura al públic de l'Oceanogràfic en 2003, completa el component artístic que representa.
Palau de Pineda
Difon l’activitat cultural que s'organitza al Palau de Pineda entre seguidors, desitjant la seua participació amb comentaris i propostes. Es poden publicar textos, fotos i vídeos. Informació de les activitats culturals que s'organitzen al Palau de Pineda.
PàndelGround
Programa nascut l’any 1996, que va emetre 3 anys a Ràdio FI (de la Facultat d'Informàtica de la UPV). Ara s'emet a UPV Ràdio - La ràdio del Poli (102.5 FM) els dimecres de 23 a 24 hores. Funcionament del programa i dades.
Papallona Teatre
Pàgina oficial de Papallona Teatre, grup de teatre del País Valencià. Presentació dels espectacles i novetats a la web. Teatre infantil, conta-contes, animacions, publicacions, premsa, ... Us hi podeu posar en contacte.
PAPI - Centres d'Accés Públic a Internet de la Generalitat Valenciana
Xarxa de Punts d'Accés Públic a Internet PAPI a totat la Comunitat, amb una incidència especial en aquelles zones que, pel seu caràcter rural i aïllat, puguen tindre una major dificultat per a accedir a la societat de la informació i el coneixement.
Parador de El Saler
Camp de golf entre l'Albufera i el mar a València. La qualitat de les installacions i els serveis que ofereix converteixen aquest parador en el lloc idoni per gaudir d'unes entranyables i actives vacances.
Parcs Naturals de la Comunitat Valenciana
Clissificació, dades i visita virtual. Zones humides, serres litorals i d’interior, illes, ... Educació ambiental. L’Albufera, el Marjal de Pego-Oliva, les illes columbretes, el Montgó, Penyagolosa, Penyal d’Ifac. Serres d’Espadà, Calderona i Mariola, ...
Partit Popular de la Comunitat Valenciana - PPCV
Pàgina oficial de la seu central del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, PPCV. Està situat al carrer Quart de la ciutat de València. Notícies, agenda, organigrama, opinió, documents, multimèdia, i espai per enviar les teues idees.
Partit Socialista d'Alliberament Nacional - PSAN
Històric Partit de l'Esquerra Nacional que cque neix el 1968, reprenent la línia del Bloc Obrer i Camperol i del Partit Català Proletari de Jaume Compte. Història, documents, comunitats, articles d'opinió que genera l'organització independentista.
Patraix
Districte 8 i barri de València ciutat, Inclou, a més, els barris de Sant Isidre, Vara de Quart, Safranar i Favara. Limita amb els districtes de L'Olivereta pel nord, Jesús i Pobles del Sud, al sud, Extramurs a l'est i el municipi de Xirivella a l'oest.
Patraix Lingua
Em diuen Andreu Moreno. Aquesta web, Patraix Lingua, és la meua presentació a la xarxa com a professional del llenguatge i del disseny gràfic. A la web presente uns exemples del meu treball com a dissenyador i maquetador al món editorial.
Patronat Martínez Guerricabeitia
Creat el 1989 per iniciativa de l’empresari Jesús Martínez Guerricabeitia i de la Fundació General de la Universitat de València, amb la finalitat de fomentar i difondre l’activitat creativa en el camp de les arts plàstiques contemporànies.
Patronat Sud-Nord, Solidaritat i Cultura
La Universitat de València va crear el Patronat Sud-Nord, Solidaritat i Cultura al si de la Fundació General. Coordina la cooperació al desenvolupament. En 1991 el patronat especial es contitueix per a coordinar els projectes de cooperació solidària.
Peña Blaugranet@
Societat cultural i primera penya del Llevant U. D. que funciona a través d'Internet. Penya llevantinista pionera en associacions "virtuals", i per això la seua filosofia es totalment diferent. Membres, comunicats, notícies, cròniques i classificacions.
Pensat i Fet - Viquipèdia
Pensat i Fet fou una revista fallera editada a València entre els anys 1912 i 1972. El primer número és del 1912 (19 de març) i es publicà fins el 1972, interrompuda durant la guerra 1936-1939. El 1923 tirava 50.000 exemplars. Fidelitat a la llengua.
Penya Llevantinista blaugraNET@
Pàgina de la primera penya del Llevant de futbol, que té els seus inicis en el 1953. En l'actualitat, és una de les penyes més importants de les actualment en actiu. La pàgina no té contingut.
Penya Sentiment Ché
Pàgina bilingüe de la Penya Sentiment Ché de la ciutat de València. Es un equip de primera nostre València Club de Futbol que lluita per a defendre en totes bandes nostres colors. Información tècnica del València, de la penya i himne del club.
Penyagolosa.com - Disseny Web de Turisme Rural
Penyagolosa.com, disseny web especializat en Turisme Rural al servei de la Comunitat Valenciana. És una divisió de l'empresa valenciana Aitana Multimèdia. Treballs, serveis i enllaços d'allotjaments rurals.
Pepa Chesa
Blog de Pepa Chesa, la secretària d'organització del Bloc (Bloc Nacionalista Valencià). Cròniques, arxius del blog, presupostos, informacions del seu partit i dades de Oliva i València, al País Valencià.
Per l’Horta - Defensem el territori
Moviment hereu de la¬ Iniciativa Legislativa Popular per protegir l'Horta de València. Accions polítiques pels objectius de l’ILP. Cultura popular valenciana, agricultura tradicional-biològica, paissatge, gastronomia, sostenibilitat i educació ambiental.
Per un Procés Constituient Valencià
Manifest. Petició dirigida a les Corts Valencianes, President de la Generalitat Valenciana per la Soberanía y República Valenciana. Si signeu en nom d'una entitat, féu constar junt al nom de la persona que la representa el nom sencer de l'entitat.
Per una Veu Pròpia Valenciana a les Corts Generals
Atés que el secretari general del Bloc, Enric Morera, afirma que subscriu el manifest però en fa una interpretació totalment diferent a la nostra, hem considerat adient publicar aquesta nota d'aclariment. Lwa persones que signem aquest manifest.
Pere Nicolau
Pere Nicolau (València, 13?? - 1408) fou un pintor del gòtic documentat des del 1390. Ell i Marçal de Sax es consideren els primers representants del gòtic internacional valencià d'influència flamenca. Es considera molt difícil discernir la seva obra.
Perifèries
Creada l’any 2010, Perifèries es defineix com part de la societat civil organitzada i compromesa amb una acció política transfor-madora, capaç de guanyar per a tots els éssers humans la llibertat, la pau i la dignitat en realització de tots els seus drets
Perspectiva Gastronòmica
Bloc de passió per la gastronomia a càrrec de Pere Anrubia Gandia. Un viatge pel món dels sabors, els aromes, les textures i els colors. Des de Ciutat de València. Criteris gastrònics, guia de restaurants de València, llibres i enllaços.
Pesca - Generalitat Valenciana
Informació general, política pesquera comuna, Fons Europeu Marítim i de la Pesca, dades del sector protecció dels recursos pes-quers, zones de producció de mol·luscos bivalves i gasteròpodes, acuicultura, activitat promoció pesca recreativa.
Pilota Valenciana
Web de Paco Barceló i Juan Carlos Alabau Des de la Universitat de València. Aci volem oferir-te una breu introducció al joc per tal que conegues la seua història, les competicions i els principals jugadors. Carrers i Trinquets.
Pilotavalenciana.com
Pilotavalenciana.com és el portal de la pilota valenciana; Informació de les diferents competicions de cada modalitat, calendaris, fòrum de converses, botiga de la pilota, arxius i les entrades més recents… València.
Pintors valencians
Pintors en la Comunitat Valenciana, galeria d'autoretrats. Agustín Esteve, Alberto Pla i Rubio, Alejandro Cabeza, Alejandro Marco Montalvo, Alejandro Martínez, Benet Alfredo Claros García, Alonso Sánchez Coello, …Contingut en valencià mínim.
Pla del Real de València
Pla del Real és un districte de la ciutat de València, de 31.369 habitants (el 2007), dividits en quatre barris: Al sud-oest, l'Exposició: 6.945, al sud-est, Mestalla: 14.917, al nord-oest, Jaume Roig: 7.832, i al nord-est, Ciutat Universitària: 2.675.
Plataforma Dédalo
El software Dédalo, és una eina de treball oberta i lliure que facilita la tasca de gestionar i difondre la cultura immaterial. Orientada a investigadors i especialistes, estudiants i particulars. Arxiu audiovisual de Patrimoni Immaterial o Història Oral.
Plataforma Jovenil Valencianista
Associacio juvenil valencianista, compromesa en la societat i la defensa ambiental. Difusió i promoció de la cultura valenciana, diferent de la catalana. La plataforma neix el 2004. Treball pel valencianisme des del inconformisme i reivindicació.
Plataforma Mildenou
Plataforma Mildenou d'afectats i afectades per l'ERO a RTVV (Ràdio i Televisió Valencianes). Acumulant privilegis. Informació fiscal en cas en contractació. Fa uns dies mantinguérem una reunió amb la dependència regional de gestió tributària …
Plataforma Publica per a l'Ensenyament d'Adults
Pàgina de l'Federació Valenciana d'Associacions d'Alumnes d'Ensenyament per a Adults, FEVAEPA. Llistat d'associacions Valenciana d'Associacions d'Alumnes d'Ensenyament per a Adults FEVAEPA recull de drets, formació i dades de l'associació.
Plataforma Salvem El Cabanyal
Cabanyal-Canyamelar, un barri de Valencia amb deficients infraestructures; Ni clavegueres, ni aigua, ni comunicacions. Volen destruint més de mil vivendes, moltes d'interés històric-artístic, perquè Valencia "mire al mar". Pla de rehabilitació.
Plataforma Sense Senyal
Facebook de la Plataforma Sense Senyal. La pàgina segueix les reivindicacions per reivindicar TV3 que es fan a tot el País Valencià. Destaca que Lluís Llach tornarà a l'escenari per reivindicar la cobertura de TV3 al País Valencià.
Plataforma Sobirania Alimentària País Valencià
Espai que aglutina productors/es, consumidors/es, iniciatives, organitzacions i col·lectius que treballen per la Sobiranía Alimentària al País Valencià. Vol ser un moviment aglutinador que generi àmplia mobilització social cap a la Sobirania Alimentària.
Plataforma Valenciana x la Cultura
Les associacions, col·lectius i individus que formem la Plataforma valenciana x la cultura volem manifestar a l’opinió pública el nostre rebuig davant la situació de precarització creixent que viuen tots els sectors culturals de la Comunitat Valenciana.
Pobles de l'Oest
Districte número 18 de la ciutat de València (País Valencià). Està situat a l'extrem nord-occidental del municipi. Es compon de només dos barris, ambdós antics pobles de l'Horta de València: Benimàmet i Beniferri, aquest darrer el més menut.
Pobles del Nord (o Poblats del Nord)
És el districte número 17 de ciutat de València. El formen pobles, annexats a València entre 1888 i 1900, que són barris: Benifaraig, Borbotó, Carpesa, Cases de Bàrcena, Mauella, Tauladella, Rafalell i Vistabella, Massarrojos i Poble Nou.
Pobles del Sud, o Poblats del Sud
Districte 19 de ciutat de València. Són pobles annexats a València el 1877, alhora que Russafa, al qual pertanyien. Els pobles són barri: El Forn d'Alcedo, El Castellar i l'Oliverar, Pinedo, El Saler, El Palmar, El Perellonet, la Torre i Faitanar.
Pobresa Zero
En la Comunitat Valenciana, la iniciativa l’ha impulsat la Coordinadora Valenciana de Organitzacions no Gubernamentals per al Desenvoluàment, que aglutina a 102 organitzacions, i que va llençar la seua campanya l’any 2005.
Poesia per la revolta
Poesia per la Revolta i, com de costum, ho fem amb la Festa Estellés, que enguany arriba per celebrar el lustre estellesià volem proposar una lectura integral d’un dels llibres més emblemàtics del poeta de Burjassot (i un dels més extensos).
Pol Independentista Valencià d'Esquerres - Pive-Compromís
Pol Independentista Valencià d'Esquerres - Pive-Compromís. El Pol Independentista Valencià d'Esquerres (PIVE- Compromís) és una plataforma impulsada per Esquerra Valenciana, Estat Valencià i independents de Compromís. Activitat.
Pollastres Pilar Planes
Empresa dedicada a la comercialització al detall de pollastres i derivats. Les seues set botigues són un concepte avançat de pollería tradicional. El client hi trobarà un servici pròxim i de confiança, a més d'una excel·lent relació de qualitat-preu.
Porta de Quart - Viquipèdia
La Porta de Quart o Torres de Quart (o també "portal" o "portes") és un portal que formava part de la muralla medieval que rodejava el cas antic de la ciutat de València, la funció del qual era defensar la ciutat.
Porta de Serrans - Viquipèdia
(o Torres de Serrans, també "portal" o "portes") és l'entrada a l'antiga muralla de la ciutat de València. El seu nom sembla provenir de que estan situades al NO del casc antic i eren l'entrada natural dels camins que anaven a Els Serrans.
Portal d’Editors - Associació d'Editors del País Valencià
L’Associació d’Editors del País Valencià, fundada el 1990, està centrada en: La defensa, promoció i difusió de l’edició de llibres i publicacions editats per les editorials valencianes, parant especial esment i dedicació a les publicacions en valencià.
Portal de Biblioteques Valencianes
El Portal de les Biblioteques Valencianes de la Direcció General del Llibre, Arxius i Biblioteques és la clau d'accés a les biblioteques, agències de lectura i centres de documentació existents a la Comunitat Valenciana.
Portal del Comerciant
De la Direcció General de Comerç i Consum de la Generalitat Valenciana. Racó de l’emprenedor, espai del comerciant, àrea de associació, comerç artesà, comerç i consum, … Biblioteca comercial, productes finacers pel comerç, recursos i directoris.
Potiweb
Web de Poti, un afeccionat granota, amb totes les dades del Llevant; la història del club, la plantilla, la lliga, els golejadors, l’equip femení, el so de l’afició, l’estadi, la lliga de primera, l’himne del Llevant i webs granotes.
Premis d'Octubre a València
Del 26 al 30 d'octubre. Continua amb els congressos dels últims anys, per obrir nous espais de debat. Estudi i funció de l'humor en la literatura medieval, anàlisi dels mecanismes de control de l'opinió públic, entre altres.
Presidència de la Generalitat Valenciana
Portal oficial del Departament de Presidència de la Generalitat Valenciana. Informació al ciutadà, dades institucionals, estadístiques, equipaments i infraestructures, llocs d'interès, secretaries, i informació d’altres entitats oficials …
Pro21cultural
Pro21cultural és una empresa creada a València a l’any 2000, dedicada a la producció musical i d’arts escèniques. Els seus fundadors provenen del camp de la gestió cultural i del sector públic. Amplia informació sobre els artistes o serveis
Projecte Basset
Pàgina web del Projecte Basset. Projecte ser creat per a donar a conèixer la figura del General Joan Baptista Basset i Ramos als pobles de la Mediterrània. Joan Baptista Basset i Ramos, un Valencià que va viure el setge de l’any 1714 a Barcelona.
Projecte Obert
Col·lectiu que agrupa exmilitants de la federació d'esquerres i que aposta per la convergència entre formacions polítiques dins el valencianisme, l'esquerra i l'ecologisme. El líder Joan Ribó, és candidat a l’alcaldia de Compromís per València.
Prop - Generalitat Valenciana
Projecte que consisteix en una xarxa d'oficines, on el ciutadà es puga dirigir per a realitzar diferents operacions: sol·licitar informació general sobre els expedients administratius, iniciar nous expedients administratius i d’altres temes, etc.
Protecció Civil de València
Orientat a l'estudi i prevenció de situacions de greu risc col·lectiu, catàstrofe o calamitat pública i a protecció i socors de persones i béns en casos en què es produïsquen. preparats per a aconseguir per si mateixos la seua pròpia protecció.
Psicología Jurídica Ágora
Assessorament i peritatge psicològic. Actualitat de la psicologia forense. La intervenció especifica de la psicologia forense és la prova o dictamen pericial. La intervenció pot fer-se en distintes àrees, com la família, menors, dependència, dret, …
PSPV-PSOE
Pàgina oficial de la seu central del Partit Socialista del País Valencià i les seues propostes. Informació al dia, parlamentaris socialistes, dades del PSPV a comarques i als ajuntaments, serveis i el congrés del partit.
PSPV-PSOE
Socialistes del País Valencià. Partit, programa, idees i valors, historia, iniciatives, primàries 2014, atenció al mlitant, estructura, terri-tori, esquerra socialista, Joves Socialistes País Valencià, Unió Musical Socialista. Fundació Societat i Progrés.
PSPV-PSOE Agrupació de Russafa
Pàgina de l’Agrupació local de Russafa (València), del Partit Socialista del País Valencià-PSOE. Informació de l’agrupació local de València, i informació d’actualitat, i dades del partit en general. Agenda, opinió, enllaços i titulars en RSS.
PSPV-PSOE Agrupació Jesús-Patraix
Pàgina de l’Agrupació local de Jesús-Patraix (València), del Partit Socialista del País Valencià-PSOE. Informació de l’agrupació local de València, i informació d’actualitat, i dades del partit en general. Agenda, opinió, enllaços i titulars en RSS.
PSPV-PSOE Horta Nord
Pàgina de l’Agrupació local de l'Horta Nord (València), del Partit Socialista del País Valencià-PSOE. Informació de l’agrupació local de València, i informació d’actualitat, i dades del partit en general. Agenda, opinió, enllaços i titulars en RSS.
PSPV-PSOE València - Agrupació Comarcal
Pàgina oficial del PSPV-PSOE, Agrupació Comarcal de València. Informació de l'executiva comarcal, grup municipal, actualitat, documents, agenda, opinió, apartat multimèdia, i sindicació de notícies socialistes.
Publicacions de la Universitat de València
L'objectiu de Publicacions de la Universitat de València és la difusió de la producció científica, i intel·lectual en sentit general, generada a la Universitat de València a través dels procediments habituals del procés editorial (llibres i revistes).
Puntdesabor.com
Projecte de cultiu, venda directa i distribució sense intermediaris d'hortalisses, fruita i verdura ecològica certificada i productes ecològics certificats segons normativa europea. Unió de Llauradors i Ramaders, l’organització major del País Valencià.
Quatre Carreres
Districte 10 de ciutat de València. Amb una població de 75.850 habitants el 2009 segons l'ajuntament de València. Els seus barris són: Ciutat de les Arts i les Ciències, En Corts, La Fonteta de Sant Lluís, La Punta, Malilla, Montolivet i Na Rovella.
Quatre Fulles
Empresa a València d’el·laboració, disseny, organització i gestió de projectes, d’esports, educació, joventut i turisme. La informació és una línia de treball d'importància estratègica. Afavorim als jóvens l'accés, informació i assessorament.
Racó Faller
La revista digital de les Falles de València. Roure d'Or 2001. Editada per Foment de Fires i Festes, S.L., l'objectiu social del qual és la promoció de les nostres cultures i tradicions. El projecte Racó Faller va iniciar-se en l'exercici 1999-2000.
Ràdio Klara 104.4 FM València
Pàfina oficial de Ràdio Klara, l'emissori lliure i llibertària, que emet des de la ciutat de València. Agenda, articles, àudio, el dia a Lliure Directe, la visió del dia, notícies, programas Ràdio Klara, emissió en directe, i,programació.
Ràdio Música en Valencià
Projecte de promoció dels grups valencians que canten en valencià. Va començar les emissions a l’any 2015. Ràdio Música en Valencià és un projecte personal de Paco Miguel, periodista i professor, ex treballador de diversos mitjans de comunicació.
Ràdio Televisió Valenciana (Emissora parada)
Corporació de la Generalitat. Canal 9, la televisió autonòmica pública que emet en castellà i majoritàriament en valencià i Ràdio 9, íntegrament en valencià les 24 hores. Ràdio online, informació, esports, programació, comercial i d'interès general.
Rafael Pla-Lopez
Pàgina personal de Rafael Pla-Lopez des de València, amb una interessant recopil·lació de vincles d'organitzacions i moviments sociopolítics, alternatius, solidaris, del país … Treball, seccions, enllaços, cercadors, Applets, imatges, …
Rascanya
Rascanya és el nom que rep el districte número 15 de la ciutat de València (País Valencià). La seua població censada a 2009 era de 54.372 habitants segons l'Ajuntament de València, dividida en tres barris: Els Orriols, Torrefiel, i Sant Llorenç.
Rascanya - Viquipèdia
Rascanya és el nom que rep el districte número 15 de la ciutat de València (País Valencià). Limita al nord amb els Poblats del Nord i els municipis de Tavernes Blanques i Alboraia, a l'est amb Benimaclet, ...
Real Acadèmia de Cultura Valenciana
Pàgina oficial de la Real Acadèmia de Cultura Valenciana, institució fundada en 1915 per la Diputació Provincial de València. Història, publicacions, seccions, activitats, comunicats, biblioteca, espai pels acadèmics i amics del Patronat.
Real Societat Econòmica de Amics del País de Valencià
La RSEAP forma part activa de la Societat Civil Valenciana i vol seguir essent una entidad sense cap ànim de lucre, democràtica, de caracter plural ì independent, que segueix dedicant esforços a fomentar el progrés i benestar dels valencians.
Recursos per a les Ciències Socials a l'ESO
Recull de recursos per treballar les ciències socials al 1 i 2 de ESO. Plans de treball, eixides de treball, audiovisuals, recull de recursos didàctics per les ciències socials: Geografia i Història a l'Ensenyament Secundari Obligatori.
RedRoja
La RedRoja és inicialment un conjunt d'adreces de correu electrònic de persones roges residents sota l'Estat Espanyol, per a la distribució tant d'informació internacional procedent de partits comunistes i organitzacions alternatives i antifeixistes.
Registre Civil - Generalitat Valenciana
Organisme públic. S'inscriuen esdeveniments que afecten a l'estat civil de la persona. La Generalitat, sent conscient de la importància que té per als ciutadans la realització de determinats tràmits davant el Registre Civil, habilita aquesta web.
Regne de València - Viquipèdia
Antic regne pertanyent a la Corona d'Aragó que abastava gran part de les actuals terres valencianes. Avui en dia el Rei d'Espanya continua ostentant el títol de Rei de València. El regne va existir mentre va ésser en vigor els Furs de València.
Reial Col·legi de L' Escola Pia de València
Web dels Escolapis de València. El Centre pertany a la Província Betània de les Escoles Pies, que posseïx la titularitat del centre educatiu. Altres col·legis d’aquesta mateixa entitat estan a Castelló, Gandia, Algemesí i en la mateixa València.
Reials Drassanes de València
Constituïxen el principal edifici de la ciutat de València destinat primer a la construcció i reparació d’embarcacions, Situades en el Grau, oferixen la imatge d’una València el comerç marítim de la qual, significatius del Mediterrani (s XIV, XV i XVI).
Remigio Soler
Web oficial de Remigio Soler i de l’Associació Cultural Pintor Remigio Soler Tomás. La seu de l’Associació Cultural del pintor i artista Remigio Soler està ubicada a la ciutat de València. La seua obra i informació de les finalitats d’aquesta institució.
República Valenciana - Partit Valencianista Europeu
Esquerra Nacionalista Valenciana-República Valenciana/Partit Valencianista Europeu. La coalició valenciana republicana ha convocat aquest any la marxa a peu del darrer diumenge d’octubre, el dia 31, amb novetats respecte de l’any passat.
resistencia.cat
Projecte que sorgeix de la necessitat d’expressar els sentiments i idees, pero sense deixar de portar samarretes de qualitat i amb dissenys actuals. A qui comprem la roba de lluita? On han anat els diners que hem pagat per les samarretes?
Restaurant tAstantelmón
Web de Restaurant tAstantelmón a València.Era un restaurant situat en una plaça menuda, regentat per una mare i un fill.. Receptes vegetarianes i enllaços relacionats amb la cultural alimentària no animal.
Restaurante Habitual
Menjar confortable oferix aquest restaurant de Ricard Camarena, ubicat en la part inferior del Mercat de Colon. La seua proposta gastronòmica està plena de sabors mediterranis, molt reconegubles i plats elaborats amb producte local.
Restaurants per a viure experiències a València - Guía Hedonista, Valencia Plaza
En una cultura visual, on Internet ens permet viatjar en segons a qualsevol guarida amb encant de l’altra punta del planeta, la nostra vida diària ens exigeix autenticitat. A poc a poc hi ha més espais que creen unes vivències gastronòmiques.
Revista Cantem
Espai dedicat a la versió digital de la revista semestral Cantem, que edita la Federació de Cors de la Comunitat Valenciana (FECOCOVA). Podreu consultar el darrer número i fins a deu números anteriors de la Revista Cantem anteriors.
Revista Caràcters
Revista de literatura i llibres, editada per l'Institut Interuniversitari de Filologia Valenciana a la Universitat de València. Consulta de números anteriors i alguns dels articles a la web. Distribició a Valènia, Alacant Catalunya i les Illes.
Revista d'Estudis Fallers
Revista que edita l’Associació d’Estudis Fallers. Quaderns d’Investigació Social de la Festa, que publica treballs originals relacionats amb les Falles i altres festes valencianes o del foc, des de perspectives de les ciències socials o humanes.
Revista Granota
Setmanari on-line d’informació del Llevant UE, completament en valencià. Editorial, l'actualitat, les instal·lacions de València, el primer equip, l’equip femení, el filial i totes les notícies del club granota i les seues seccions.
Revista Xiulit
El teu còmic en valencià. En Xiulit #21 parlem d’Enjogassa’t, la primera aplicació interactiva de la Diputació de València per a aprendre valencià jugant i divertint-se. Invoca l'Arrancalèxic, el Bufaaccents i el Tombaerrors, explora les seues illes.
Ricard Almenar - Fotografia i Vídeo
Sessió fotogràfica exterior. Espais exteriors proporcionen naturalitat a fotos i ofereixen infinitat de possibilitats.A través de les meues fotografies parlo de manera intricada. Tot el contingut i el disseny d'aquesta web és creació de Ricard Almenar.
Ricard Camarena
L’univers Camarena, és compon del restaurant gastronòmic, el Canalla Bistro, la proposta eclèctica, canalla i cosmopolita, Central Bar, barra producte ‘Km O’ a Mercat Central de València; Ricard Camarena Colón, d’events i Ricard Camarena Lab.
Ricard Camarena Lab
Banc de proves en el qual Ricard Camarena i el seu equip desenvolupen la seua creativitat, idees, propostes, l’I+D de la seua cuina. A més de Innovació i Desenvolupament és enginy i degustació. Lloc per a imaginar, crear, cuinar i tastar.
Ricard Camarena Restaurant
Sabor, respecte absolut pel producte, cuina creativa sense estridències, compromís amb la tradició amb influències mediterrànies, cosmopolitisme i temporalitat, així es defineix la proposta gastronòmica de Ricard Camarena Restaurant.
Ricard Maria Carles i Gordó
Ricard Maria Carles (València, 24 de setembre de 1926-Tortosa, el Baix Ebre, 17 de desembre de 2013), fou bisbe i cardenal valencià. El 1969 és consagrat bisbe de Tortosa (Baix Ebre). President per a la Família a la Conferència Episcopal Espanyola.
Robert Fuster
Profesor del Departament de Matemàtica Aplicada de la Universitat Politècnica de València. Dades personals, la meua visió del món, el país, matemàtiques, processament científic de TeXtos; TeX i LaTeX i les Universitats.
Roderic - Repositori de Contingut Lliure
Roderic (Repositori d'Objectes Digitals per a l'Ensenyament la Recerca i la Cultura) és el repositori institucional de la Universitat de València. Es concep com una finestreta única per a l'accés i la difusió de la producció digital de la Universitat.
Rogle Constanti Llombart de Cultura Valenciana
Entitat blabera. Associacio que es constitui l’any 2005 en el objectiu de treballar per la difusio i pel conreu de la llengua i de la cultura valencianes. En esta finalitat basica pretenem conectar en les inquietuts que mogueren a Constanti Llombart.
Roncadell
El grup es va fundar al febrer de 1987 en l'Albufera de València, reunint gent que es dedicava a observar aus en aquesta zona humida. Activitats com les repoblacions forestals, campanyes de protecció, estudis de fauna, informes d'impacte ambiental, etc.
RondallaNet - La Web de la Rondalla
Web de les rondalles, en un fantàstic i interminable món de contes i faules populars. Rondalles dels Països Catalans i d'altres cultures i pobles del món. Rondallística. Passeu i disfruteu, que ja teniu la taula aparellada...
Russafa Cultura Viva
Iniciativa de Jarit, Associació Civil i Associació Intercultural Sariri. Activitat: Espais de convivència i d’intercanvi, acostant a la ciutadania de la ciutat de València i rodaries a la riquesa cultural del barri. Activitat Dia Mundial del Carnestoltes.
Russafa-fa! Escola de Tabal i Dolçaina
L’Escola de Tabal i Dolçaina Russafa-fa es va crear, en abril de 1993, a iniciativa d’un grup de fallers de la falla Pere III el Gran - Pintor Salvador Abril, del barri de Russafa, als quals s’afegiren diversos amics i amants de la música tradicional.
Sacsejat Folk
Grup de músics i balladors/es de la cultura tradicional i popular mitjançant música i ball, que pretén apropar al públic de manera directa, amb diversió, gresca i follia. Els components provenen de La Vall d’Albaida, l'Horta La Safor i el Comtat.
Sagardi - Cuiners Bascos
Sagardi cuina basca. Les sidreries i tavernes, un llegat cultural del País Basc. Volen crear l’atmosfera fresca i càlida alhora que continuï i renovi una llarga tradició. Restaurants a Barcelona (4), Madrid (2), València (2), Sevilla (2) i Buenos Aires.
Sala Parpalló
Sala creada en 1980, de la xarxa de museus de la Diputació de València. Va ser el primer espai públic dedicat a mostrar art modern i contemporani en la ciutat de València. La sala ha reobert en l'antic refectori del convent de la Trinidad (S.XV).
Saló Valencià del Llibre
Saló, exposició i venda de llibres del fons editorial valencià, escrits en valencià o en castellà o qualsevol altra llengua, d'autoria i de temàtica valencianes. Una fita anual important per a contribuir a fomentar l'ús del llibre i de la lectura.
Salvador Jàfer - La Terra d'Enlloc
Produccions alternatives. Camps de treball; obra poètica, prosa, traduccions, terra, simbologia, Jaume Gassull, Escola Satírica Valenciana, arquetipologia, art, espiritualitat, geolingüística, gnosi, literatura, pensament, simbologia, …
Salvem el Botànic
Coordinadora ciutadana Salvem el Botànic, recuperem ciutat creada l’any 1995. Informació de la campanya per conservar el perfil urbà del centre històric de València. Suport de tot tipus d’institucions, col·lectius i estaments de temes del medi.
Samaruc Digital
Portal de informació ambiental que ofereix de manera prioritària tot tipus de continguts sobre la Comunitat Valenciana. Informació transmèdia, on la part audiovisual és la més destacada. Iniciativa pionera que pren el nom d’un diminut peixet.
Saó Edicions
Empresa editora de la revista Saó i activa editorial que ha editat uns 50 llibres en col·leccions: Biblioteca Josep Giner, qüestions historico-filològiques, saviesa cristiana, llibres en què teòlegs i estudiosos restitueixen l’actualitat del pensament.
SARC Servei d’Assistència i Recursos Culturals
SARC és un servei dirigit a la cultura de la Diputació de València, Área de Cultura. Info SARC; festes, programes intermunicipals, festivals, mostres-certàmens, audiovisuals, premis literaris i programes de música clàssica. Descàrregues i arxiu.
Sather
Sather és l'empresa constructora del Grupo Sastre. Obres, construccions i promocions. Empresa de tradició en el sector. Recursos humans en constant formació. La tendència es compensar al màxim la cartera de clients entre obra pùblica i privada.
Sauna Magnus
Sauna gai a València, amb completes instal·lacions repartides en dues plantes, amb una excelent distribució, on podràs moure’t al teu gust amb gent de diferent tipus.
Sauna Olimpic
Sauna masculina, ubicada a la ciutat de València. Té unes modernes instal·lacions recentment inaugurades per a satisfer a tots els seus clients. Instal·lacions, serveis, horaris, preus i localització.
Secció de Senders del CEV
Secció de Senders del Centre Excursionista Valencià, la colla de senders. Inclou informació de les eixides de remarcatge i manteniment del senders GR i PR. Excursions a altres senders senyalitzats. Organitzen amb l'IVEN les activitats.
Secció Sindical de CCOO Universitat de València
Web de la Secció Sindical de CCOO, Universitat de València. Tota l'informació i executiva de la secció de CCOO de la UV i enllaços a altres seus de CCOO. Acords, legislació, dona, formació, salut laboral i reivindicacions.
SeDI
Servei d’Informació i Dinamització dels Estudiants. Fusió del CADE (Centre d’Assessorament i Dinamització d’Estudiants) i DISE (Servei d’Informació a l’Estudiant). Uneix l’experiència i els recursos dels dos. Impulsat per la delegació d’estudiants.
Sempre música
Blog de València amb gravacions interessants de música per a banda de vent. Vídeos curiossos, interessants, etc. També obres i grabacions per a descarregar, apartat de notícies amb els actes i actualitat relacionats en el mon de la música.
Sendes Valencianes
La província de València forma part de la Xarxa Europea de Sendes de Gran Recorregut que connecta a peu diferents regions d’Europa. Per les muntanyes valencianes travessen dues grans sendes europees. Mapes i recorreguts.
Senyor pirotècnic, pot començar la mascletà!
Denúncia ciutadana de la corrupció a València. Senyor pirotècnic, pot començar la mascletà! Denúncia ciutadana, de La Wiki-Xé! de la corrupció a València. Ja n'hi ha prou! Denúncia i dignitat ja! Tot és possible, si tu vols…
Servef - Servei d¡Ocupació i Formació de la Comunitat Valenciana
Cerca d'ocupació, detall dels llocs de treball que necessiten cobrir, registra la teua candidatura, adjunta'ns el teu perfil professional. Seguiment de les teues ofertes, les candidatures en les ofertes, obté les teues cites per a l'entrevista del lloc.
Servef - Servei Valencià d’Orientació i Formació
Treball per a l'ocupació, oferint als ciutadans de la Comunitat Valenciana la possibilitat de millorar-ne la capacitació professional i la promoció individual, per a la incorporació, el reingrés o el manteniment en el mercat laboral, Servei a empreses.
SERVEF Servei Valencià d’Ocupació i Formació
Per el territori de la Comunitat Valenciana, totalment gratuït, ocupació, promoció individual, per a la incorporació, reingrés, manteniment al mercat laboral, a empreses possibilitat de satisfer les seues necessitats d'ocupació, Servici Públic d'Ocupació.
Servei de Política Lingüística UV
Per l'assoliment de l'ús normalitzat a la Comunitat Valenciana. El desenvolupament de les funcions sociolingüístiques d'una llengua de cultura moderna. Formació, assessorament, terminologia i dinamització.
Servicamp
És l'empresa de serveis integrals i professionals que naix dins del Grup de La Unió de Llauradors i Ramaders. Ofereix serveis en un termini de temps adequat i a un preu competitiu. També proporciona el millor assessorament professional.
SES del CEV
Pàgina de la secció d'espeleologia del Centre Excursionista Valencià de València. Inclou el calendari d'activitatat voluntària, documentació técnica, topografía de llocs diversos, fòrums i notícies. El contingut en valencià de la web és poc.
Sesaelec
Fundada l'any 1996. Assessorament tècnic, tracte personal i servei adaptat a les necessitats del sector: elèctric, industrial, lampisteria, clima, xarxes, domotica o energies renovables. Política selectiva referent a l'elecció de primeres marques.
Setmana Europea de la Ciència València
Organitza el CSIC i Cinc Segles, del 8 al 13 de novembre, des de 1999. Cicle de Conferències, fòrum de debats. Jornades aliments transgènics:reflexions científiques i socials, cinema, jornades de portes obertes i festa per la ciència.
SIES - Servici d'Investigació i Estudis Sociolingüístics
Situació social del valencià i de la normalització lingüística en els àmbits d'ús; foment de la investigació en sociologia de la llengua; implantació i manteniment del Centre de Documentació de Sociologia de les Llengües i l'intercanvi amb altres centres.
Silvestre Carceller - Agricultura Ecològica des de 1998
Empresa de tradició familiar, jo, Silvestre, fill i net de llauradors, vaig decidir dedicar-me a la terra, i des de 1998 faig agricultura ecològica per convicció. Amb el meu fill Joan tenim 30 fanecades ecològiques en Cases de Barcena, Meliana i Foios.
Sindicat de Treballadors i Treballadores de l’Administració Pública del País Valencià STAPV
Som una organització sindical jove amb més de 25 anys d’experiència. La nostra organització és de classe, ens considerem treballadores i treballadors, i autònoms respecte a qualsevol ens. Notícies, campanyes, documentació i formació.
Sindicat de Treballadors i Treballadores de la Salut del País Valencià
El STSPV és una organització sindical jove amb més de 25 anys d’experiència. La nostra organització sindical és de classe, ens considerem treballadores i treballadors, i autònoms respecte a qualsevol ens públic o privat.
Sindicat d'Estudiants
Organització de classe i d'esquerres. Des de la seva fundació fa 20 anys, l’organització ha crescut, guanyant influència i sent vista per centenars de milers de joves i treballadors amb simpatia i respecte. Centres a Barcelona, Reus, València i Mallorca.
Sindicatura de Comptes de la Comunitat Valenciana
Servei oficial de la Sindicatura de Comptes de la Comunitat Valenciana, institució dedicada al control extern de la gestió fiscal i financera a tota la comunitat. Hem recuperat la informació sobre estats comptables de les entitats locals.
So de sons
Circuit de música en valencià. Un jurat format periodistes especialitzats en música, selecciona 6 grups. Dues fases: primera, es celebra només en sales privades el novembre i desembre, i la segona al gener, es fa en espais públics.
Sobirania Valenciana
Plataforma republicana i sobiranista. creada l’any 2006, a la ciutat de València. Esquerra Nacionalista Valenciana, l’Associació Cultural i Republicana Constantí Llombart i l’associació Valencianisme.com. Per la sobirania del poble valencià.
Sobre la negació en català
Completíssim article de Ricard Morant Marco i Manuel Pérez Saldanya publicat a la revista «Caplletra». Capteniment d’aquesta categoria sintàctica té a veure amb fenòmens de naturalesa lògica, concordant, lineal i pragmàtica.
Sóc el que menge - Grup de Consum de Benimaclet
Al Terra creiem que hi ha formes de defensar el patrimoni ecològic i tradicional cuidant la salut; l’agricultura ecològica. A l’Horta de València hi ha gran desenvolupament del conreu de la terra, la Ribera del Túria és de les més fèrtils d’Europa.
Socarrats - Ceràmica Valenciana
Típica Ceràmica Valenciana. Socarrats ofereix quadres d’art medieval, art en estat pur, autèntiques peces úniques, fabricades a mà i amb al degut respecte a tots els processos de l’elaboración artesanal, típic de la ceràmica valenciana.
Societat Coral El Micalet
Entitat d’utilitat Pública, nascuda l’any 1893 a València. Més de 150 anys fent cultura. Estem a l’Institut Salvador Giner Vidal, Centre autoritzat d’ensenyament de música i dansa. Teatre, rondalla, corals, biblioteca, eixides culturals, …
Societat d'Amics del Menjar Xinès Lian Shan Po
Dedicada a totes aquelles persones enamorades del menjar xinès que pensen que la vida no seria el mateix sense la proliferació que hi ha al món occidental de restaurants que ofereixen aquest tipus de menjar. València.
Societat Matemàtica Al-Khwarizmi
Web de la Societat Matemàtica Al-Khwarizmi de València. Dedicada difundre les matemátiques i dels seus valors educatius i culturals: Congresos, cursos, edicions i activitats de matemàtiques. Un lloc on aportar noves idees. Societat amb seu a València.
Societat Micològica Valenciana
Pretén difondre un poc més, l'apassionant i desconegut món dels bolets i els fongs, i donar a conéixer les activitats de la nostra Societat. Lloc d'unió de socis i d’amants dels bolets. Difusió i publicació de novetats, cursos i tallers.
Societat Musical Barri de Malilla
Blog oficial de la Societat Musical Barri de Malilla de València. Història de la nostra banda, escola de música, junta directiva, fotos i imatges de la banda, música per escoltar i altres webs relacionades amb la música.
Societat Valenciana de Ciencies de la Salut Joan Baptista Peset
Vol agrupar les persones interessades en els problemes sanitaris del seu entorn, i trobar al si de la societat un lloc de debat obert. La SVCS té un compromís amb la realitat del País Valencià en tota la seva extensió geogràfica, cultural i social.
Societat Valenciana de Genealogia i Heràldica
La SVGH és una entitat que té per objecte l'estudi rigorós i la promoció de la genealogia i l'heràldica, la història familiar al País Valencià. Pep Mir presenta el llibre 'L'Alqueria dels Moros de Benicalap'. Versió en valencià no operativa.
Societat Valenciana de Neurologia
Abundant informació sobre aquesta disciplina. Formació continuada, bibliografía, revisions, casos clínics, iconografía, preguntes, concursos. Versió en valencià en construcció (de moment hi ha una secció).
Sociologia i Política. Espai d'informació i debat
Bloc Sociologia i Política. Assaigs d'alumnes de l'assignatura de la Sociologia del Sistema Polític de la llicenciatura de Sociologia de la UV. Assaigs sobre política del País Valencià, sobre Europa, relacions internacionals i estudis.
Sodepau País Valencià
Organització social laica que, amb uns esperit internacionalista, es compromet amb la justícia social. Treballa en la formació i sensibilització, cooperació al desenvolupament, consum responsable, participació en xarxes associatives, etc.
Softvalencià
Lloc on trobareu guies i programari per posar el vostre ordinador en valencià. Softvalencià és una iniciativa dels membres valencians de Softcatalà i d'Escola Valenciana per promoure l'ús del programari en valencià. Softvalencià té el reconeixement.
Solvima Advocats Associats
Equip de professionals especialitzats en els diversos camps jurídics. Serveis molt específics sota una mateixa direcció estratègica, que permet els mitjans addients per a la resolució dels treballs encarregats. Castelló de la Ribera, Ribera Alta.
Som Valencians
Nou partit valencià de centre, lliberal, moderat, democratic i participatiu. Naix en l´esperança de regenerar la politica valenciana, defendre els interessos ciutadans valencians dins de les institucions politiques valencianes, i en altres parlaments.
Somgastronomia - Cuina.cat
La gastronomia catalana forma part de la identitat de Catalunya i és element diferenciador d’interès turístic. El món culinari gira mira als nostres fogons. Ho acredita el guardó que ha rebut Catalunya com a Regió Europea de la Gastronomia 2016.
STA - Intersindical Valenciana. Palau de la Música de València
Manifestos i comunicats amb passió musical. De la secció sindical del Palau de la Música de València. Notícies de la Intersindical. Dades de la violència en el treball, violència de gènere, sobre l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic, etc.
Star Wars Marsh Page
Un lloc de la xarxa on la força és més intensa. Aquí tens tot el que pots fer amb Star Wars Marsh Page. També pots signar i veure el meu llibre de visites.
STEPV - Intersindical Valenciana
Web oficial del STEPV, la intersindical valenciana. Som una organització sindical jove amb més de 25 anys d’experiència. La nostra organització sindical és de classe. Actualitat sindical, convocatòries, cursos de formació, ofertes de treball, …
Stragonoff - Publicitat i disseny
Estratègies ON y OFF. I més enllà de l'afortunat o graciós del nom, som una empresa dedicada a establir i enfortir el camí estratègic de la publicitat i la comunicació de les marques amb les que treballem online com en mitjans tradicionals.
Suport i Assistència Informàtica SAI
Portal bilingüe i mesclat del servei de Suport i Assistència Informàtica per a centres educatius dependents de la Generalitat Valenciana, es centralitzen els serveis de suport i assistència informàtica que ofereix la Conselleria d'Educació.
Suport Produccions
Es dedica a contractar i col·locar artistes i grups, primordialment que formen part del seu catàleg i d'altres. Àmplia i llarga experiència que ens dóna crèdit i confiança en negociacions. Contractació, producció d'esdeveniments, Seus a Pego i València.
Synapsis Webzine
El canal multimèdia per a la teva expresió i comunicació. Webzine-fanzine amb música, còmic, historieta, cinema, creació, poesia, art digital, societat, política, televisió, contrainformació, contracultura….
Tallant Corda
Blog d'actualitat sobre la Pilota Valenciana d'un aficionat a la Pilota Valenciana, un esport autènticament valencià, irreductible, minoritari, popular, "de poble", reservat per a caballers, espectacular, elegant, etc.
Tàndem Edicions
L’any 1990 obre a València l’editorial. Projecte per editar llibres de qualitat per a infants i joves i materials útils per a l’aprenentatge de la nostra llengua. S’ha configurat un fons editorial coherent que s’endinsa en la literatura per a adults.
Teatre de l’Ull
Espai oficial a Internet del Teatre de l’Ull. És una companyia valenciana de teatre independent que treballa des de l’any 1982. Amb més de 40 espectacles, s’ha convertit en un referent en el panorama teatral espanyol.
Teatre de la Caixeta
Creat en València en 1995 amb l'obra Les Botes del Gat amb Botes, espectacle emblemàtic de la companyia amb més de 250 representacions. El guerrer de Moixent, Els somnis de Gulliver, Una de pirates... Ha recorregut Espanya i Europa.
Teatre El Musical
El TEM és un centre escènic pertanyent a l'Ajuntament de València i gestionat per l'empresa Tornaveu. Construït sobre un antic cine de l'emblemàtic barri valencià del Cabanyal-Canyamelar, ha estat reformat en una sala molt moderna i equipada.
Teatre Lluerna
El Teatre Lluerna, darrer projecte de la companyia Lluerna Teatre, amb total dedicació al teatre de titelles en valencià per a menuts i grans. Lluerna Teatre és una companyia especialitzada en teatre de titelles. Estudis del Centre d'Estudis Teatrals.
Teatre Micalet de València
Sala de teatre de la ciutat de València. Aquest teatre pertany a la Societat Coral El Micalet, una entitat cultural centenària declarada d'interés públic de la ciutat de València. Programació d'espectacles i dades del recinte.
Teatres de la Generalitat Valenciana
Actualment, Teatres de la Generalitat Valenciana reunix i coordina totes les actuacions de la Generalitat Valenciana que incidixen en l’exercici del teatre i la dansa a la Comunitat Valenciana. Programació estable i continuada de les sales.
Televisió Sense Fronteres
Per posar solució a l’intent de l’actual Govern valencià de tancar TV3 al País Valencià, a través de la plena legalització de les seues emissions. Per assolir el reconeixement legal de l’existència de les realitats lingüístiques i culturals…
Temps de Muixeranga
El moviment muixeranguer creix, d’uns anys ençà. Naixen colles muixerangueres des d’Alacant a Vinaròs. Valencians i valencia-nes retroben l’activitat de les nostres terres des de temps ancestrals, conservada de precisament a la localitat d’Algemesí.
Tenda Per l'Horta
Després de l’èxit del mercat a la plaça de l’Ajuntament, ens hem vist obligades a encarregar nou material, així que estem quasi sense stock. Tornarem a obrir la tenda online en breu. Si teniu qualsevol dubte o suggerència podeu escriure.
Teranyina digital
La Teranyina digital reprèn l’espai de reflexió que les confederacions de CCOO de Catalunya, País Valencià i Illes Balears ja vam teixir fa aproximadament 10 anys, amb la publicació en paper del que aleshores també vam anomenar La Teranyina.
Textos gratuits per a l'Escola Pública Valenciana
Textos gratuits per a l'Escola Pública Valenciana. Vol oferir-vos aquest suport per compartir els materials curriculars d'elaboració pròpia per compartir amv la comunitat educativa i axí l'any vinent no dependir dels llibres de textos de les editorials.
Tinta Digital
Congrès de mitjans de comunicació, dins els premis d'Octubre a València. Carles Bellver Torlà i Jordi Adell Segura al IV Congrés de Mitjans de Comunicació, fet a València el 1995.
Tirant lo Blanc
Pàgina oficial de Tirant lo Blanc. L'Associació Cívica Valenciana (ACV) Tirant lo Blanc és un col·lectiu de ciutadans que ens sentim responsables de la nostra societat i que volem fer la nostra aportació per a millorar-la.
Tirant Lo Blanc - Pel·lícula de Vicente Aranda
Estrenes de cinema Tirant El Blanc. Una de les últimes pel·lícules de Vicente Aranda: Tirant Lo Blanc, estrena al febrero del 2006. Web Oficial de Tirant Lo Blanc. Resum de la pel·lícula Tirant Lo Blanc de Vicente Aranda.
Toni Cassany
Blog sobre biologia de segon de batxillerat. Destinat al alumnes. Recursos i consell per superar aquesta assignatura. Animacions científiques, articles científics. IES Vicenta Ferrer Escrivà de València.
Toponímia de l'Horta
Aquesta és una pàgina web dedicada a la toponímia de la comarca històrica de l'Horta de València. Hi podeu trobar, per ordre alfabètic, una sèrie d'entrades que fan referència als noms d'alguns dels pobles més propers a la ciutat de València.
TotRadio.com 104.1 FM València
Web de la ràdio més musical a la comarca de l'Horta Sud de València. Tot Ràdio va nàixer de les inquietuds d'un jove aficionat a la ràdio. Ara, al 2007 som un mitjà molt escoltat a l'Horta i volem celebrar el nostre 5e aniversari.
Tramuntana - Grup de Consumidors i Consumidores Ecològics
Botiga virtual del Grup de Consumidors i Consumidores Ecològics Tramuntana del Barri de Velluters, València. Alimentació ecològica: alimentació infantil, beures, carn, cosmètica, criança natural, fruita, verdura, higiene personal, pastisseria i bolleria.
Trapezi
Trapezi. Hi ha qui es pren la literatura de manera massa seriosament. Els més recents, xarxes socials, els llibres i els dies, sense xarxa, literatura, llibres, crítica, …
Tratat de adages y refranys valencians, de Carles Ros
Edició: Edició facsimilar -Edició digital: Alacant: Biblioteca Virtual Joan Lluís Vives, 2001. N. sobre edició original: Reproducció digital de l'edició de Valencia, en la Imprenta de Josep Garcia, 1736, 2a. impr. València, Librerías París-València, 1979.
Tresdeu Media
Cooperativa creativa de comunicació valenciana registrada amb el nom de Tresdeu Cooperativa Valenciana. Especialitzats en cultura, som editors de la revista Tresdeu, magazine online líder d’informació en valencià d’actualitat musical-sociocultural.
Tresdeu.com
Tresdeu.com és un portal valencia dedicat a fer de revista sobre agenda d’esdeveniments culturals, músiques i les tendències més actuals, editat per Tresdeu Media, Cooperativa Valenciana, especialitzats en cultura. Històries, TV i Tres de 10.
Tria Llibres
Comprar en línia llibres del catàleg de l’Editorial Tria. Autors i col·leccions. Tria Llibres és el primer segell editorial de l’Associació Cultural Editorial Tria, entitat de ple dret inscrita al Registre d’Associacions de la Generalitat de Catalunya.
Trivialencia
Divertit quiz que posa a prova els teus coneiximents en cultura general sobre la Comunitat Valenciana. Hi ha quatre categories; geografia i història, art i literatura, ciències i finalment, esports i oci. Cadascuna de les categories inclou sis preguntes.
Trotamóns
Corredors de fons de Benimaclet, barri i antic municipi anexionat a la ciutat de València. Som maratonians des de sub-3h a sobre-4h. Al 2000 vam juntar-nos una colla de veïns per córrer amb la samarreta carabassa, a la XII Volta a Peu a Benimaclet.
Turismo Valencia Convention Bureau
Fundació presidida i participada per l'Ajuntament de València, la Cambra de Comerç, Fira València i la Confederació Empresarial Valenciana, en col·laboració amb empreses del sector turístic. Promou València com a destinació d'oci i de negoci.
UE Llevant | Directa
Cruyff en cinc pilotes perdudes Per què no va anar al Mundial d'Argentina? Per què el veneraven a Israel? Per què Lleida li portava mals records? Què se li va perdre al Llevant? La trajectòria de Cruyff és plena de punts que no encaixen.
Últimes vesprades a Mestalla
Recull de col·laboracions de valencianistes al voltant del que Mestalla ha significat en les seues vides. Un lloc per a la memòria i l'enfortiment de la identitat del nostre València CF. Informació del El col·lectiu Últimes Vesprades a Mestalla.
Umbracle - Ciutat de les Arts i de les Ciències
Espectacular passeig ajardinat i zona expositiva amb unes increïbles vistes a tot el complex que alberga al seu interior un gran aparcament. L'Umbracle és un mirador de més de 17.500 m² amb zona expositiva des del que es pot contemplar.
Un reforçament per als pronoms febles
Ressenya, a càrrec de Maria Josep Cuenca, del llibre Els pronoms personals, de Júlia Todolí. Journal of Catalan Studies/Revista Internacional de Catalanisme.
Una previsió professional per als tècnics i tècniques de l'administració pública valenciana
Comunicació a la trobada de tècnics amb l'AVL del 24-11-2005. Una previsió professional per als tècnics i tècniques de l'administració pública valenciana, un document de Miquel Boronat Cogollos, transcriptor i corrector de les Corts Valencianes.
Uniempren
Plataforma desenvolupada amb finançament del Ministeri d'Educació, en el marc del Programa d'Atenció Integral i Ocupabilitat dels estudiants universitaris. La finalitat és promoure i incentivar l'autoocupació dins de la comunitat universitària.
Unió de Cooperatives d'Ensenyament Valencianes
L’UCEV és l'entitat que representa els interessos de les cooperatives d'ensenyament de la Comunitat Valenciana. Constituïda en 1998, va començar com a Secció d'Ensenyament de la Federació Valenciana d'Empreses Cooperatives de Treball Associat.
Unió de Periodistes Valencians
Entitat integrada per més de 400 professionals en actiu a pràcticament totes les comarques valencianes i en les més diverses disciplines i especialitats. Informació, estatuts, serveis, fotoperiodisme i recursos del món de la comunicació.
Unió Democràtica del País Valencià
UDPV és una associació inspirada en el personalisme comunitari, que té per objecte impulsar iniciatives i realitzar activitats que servisquen per a transformar la vida cultural, cívica i política del nostre país.
Unió Gremial
Federació de Gremis Associacions del Comerç. Serveis generals a associacions i gremis, serveis externs, Hotel d’entitats, Oficina de promoció del Valencià, servei assessorament i consultoria a entitats membres i col·labora en la solució de problemes.
Unió Musical l'Horta de Sant Marcel·lí
Notícies online de la Unió Musical l'Horta del barri de Sant Marcel·lí de València. La Unió, banda sifònica, coral, escola de música, banda juvenisl, Orquestra de Cambra, directiva, notícies de premsa, Setmana Cultural, enllaços, descàrregues, …
Unió Pobles Solidaris
Associació no guvernamental del País Valencià, creada l’any 1997 d’àmbit estatal, laica, antirracista e internacionalista, de carácter democràtica i participativa, promotora de la igualtat entre homes i dones, independient de tota organizació política.
Units x Valéncia
Esquerra Nacionalista Valenciana, Opció Nacionalista Valenciana i independents ens presentem a estes eleccions per a defensar els valencians i ser la veu de la nostra nació. Una veu pròpia en les institucions que ens governen.
Universitat de València
Servidor de informació institucional de la Universitat de València, entitat degana en la formació universitària al País Valencià. Estudis, informació, cultura, organització i serveis, universitat i societat. Agenda, departaments, directori, ...
Universitat Lliure de Benimaclet
Universitat Lliure de Benimaclet, un projecte que busca compartir coneixements i reflexionar sobre la nostra realitat. Una realitat que volem transformar i construir amb la participació dels ciutadans i ciutadanes d’aquest barri de la ciutat de València.
Universitat Politècnica de València
La seua història com a institució universitària és curta, malgrat que alguns dels seus centres, com els d'Enginyeria Tècnica Industrial d'Alcoi i de València i la Facultat de Belles Arts, tenen més d'un segle d'existència.UV.
Universitat Politècnica de València - Allotjament
L’UPV ajuda als alumnes a aconseguir un allotjament d’acord a les seues necessitats amb una base de dades, punt de trobada estudiantes-particulars que ofereixen habitacions en pisos compartits, a casa d'una família o pisos per a llogar.
Universitat Popular de València
La premsa de tot el país es va fer ressò de la inauguració del curs 1902-1903 de la Universitat Popular de València; el primer curs d’un projecte impulsat per Vicent Blasco Ibáñez, amb èxits i períodes de silenci, però que ja ha complit 113 anys.
UPV Ràdio j Televisió
L’àrea de comunicació és l’unitat encarregada de gestionar els canals de ràdio i televisió de la Universitat Politècnica UPV Ràdio 102.5 FM i UPV TV. Mostrar tots els programes de TV. Mostrar tots els programes de Ràdio. L'actualitat als campus de la UPV.
Urbàlia Rurana
Música popular valenciana i mediterrània d’instrumentació acústica. Creat l’any 1990 per a fer música d’arrel valenciana, amb un repertori treballat a escala local i combinat amb músiques mediterrànies. Presentació, discografia, espectacles, i concerts.
Urbanisme València
Pàgina web de l'Àrea d'Urbanisme de l’Ajuntament de València. Inclou informació sobre planejament aprovat i en tràmit, normativa, informació urbanística, gestió, ordenances, projectes urbans, registre municipal de demandants i participació.
UV App
Aplicació oficial de la Universitat de València per a dispositius mòbils. L’aplicació vol presentar de forma ràpida i senzilla l'accés a informació útil per a qualsevol estudiant, PAS, PDI, futurs estudiants de la UV o qualsevol persona que ho necessite.
V. Ferrer
Des de 1980 V. Ferrer especialista en dues rodes. Recentment inaugurat el major centre integral a València, on trobaràs un Concessionari Oficial Yamaha: Venda, recanvis, taller, i boutique on destaca el "Corner Dainesse" de primeres marques.
Va.LevanteUD
Portal d’informació del Llevant Club Deportivo: Dades del club, el 1r equip, l’equip B, l’equip femení, el juvenil A, el futbol base, veterans, l’afició i altres seccions relacionades amb l’entitat granota. La versió en valencià no està operativa.
Valenbisi: Bici València
Concepte pel transport urbà individual amb bicicleta. Aposta ecològica i saludable, disponible 24 h, 365 dies a l’any. Mitjà de transport que oferix llibertat, rapidesa, econòmic, respectuós amb el medi, divertit i que millora la salut física i mental.
València - El Punt Avui
Pàgina web de notícies en català dels Països Catalans i els seus municipis, actualitat, etc., en primer terme. Mès avall hi trobareu les notícies de València i del País Valencià, i axi com les seves altres seccions temàtiques. Investiguen un funcionari…
València - Manuel Lazcano Pérez
La página Web de la ciutat de València, la ciutat més bella del món. Visita els seus monuments, coneix la seua història, viu les Falles, disfruta de l'encant d'este meravellós lloc. Pàgina no oficial. La web està dedicada al meu nebot David.
València - Viquipèdia
València és la capital i la localitat més poblada de la província homònima i del País Valencià. Anteriorment va ser també capital de l'extinta comarca de l'Horta de València, però aquesta comarca es va disgregar el 1989 per formar tres comarques.
València Activa Internacional
L'objectiu essencial de València Activa Internacional és donar un valor afegit a les prioritats d'actuació de l'Ajuntament de València a nivell internacional en matèria d'ocupació, emprenedoria, desenvolupament sostenible i promoció econòmica.
València Bàsquet Club
Pàgina oficial del Power Electronics Valencia Basket. El club de bàsquet punter de la lliga ACB de la ciutat de València. Bàsket a fons, el club, el planter, el 1r equip, la afició, taquilla, botiga virtual, patrocinis, descàrregues, etc.
València C.F.
Web oficial del València C.F. Presentació i història del club, el president, porra, llibre de visites, penyes, noticies oficials, catàleg. Relació de técnics auxiliars i metges, jugadors, competicións, vídeos dels gols històrics i enllaços.
València Clubbing
Programació de concerts de música electrònica en directe a València. Agenda, grups, concerts, sales i clubs, esdeveniments especials. Techno Music Body Milk. DjPay.
València en Comú
Espai de trobada pel diàleg i la convivència, tots i totes Guanyem València. Lloc heterogeni com la societat de què sorgix, però en el que ens unix la vocació de prendre les institucions per a posar la vida de les persones al centre de l’escenari polític.
València en Directe
Programa de LevanteTV. València en Directe, una finestra per vore què passa en València i els nostres pobles, cada migdia. La taula d'actualitat ens aporta les opinions més diverses i les entrevistes ens apropen els protagonistes més interessants.
València És Sàvia - Mercat virtual de productes locals, naturals
Grups de Consum on-line. La misió d'Essàvia es optimizar, gràcies a les relacions de confianza i a internet, la producció, distribució i consum de productes valencians naturals i fets amb carinyo. Mercat de famílies productores que volen qualitat de vida.
València Extra
València Extra és un diari digital que aposta per la informació audiovisual, la informació en directe i tot això des d’un punt de vista singular per a acostar el costat extraordinari de la informació. En valencià, Publica contingut audiovisual i escrit,
Valencia Noticias
Portal de noticies del País Valencià. Noticies de València, Alacant, Castelló i les seves comarques. Informació per municipis, events i seccions temàtiques de la web. Edició bilingüe castellà-valencià.
València retira escuts franquistes de col·legis públics
Informació del grup municipal d’EUPV a l’Ajuntament de València. Vol eliminar els símbols franquistes dels carrers places, edificis i col·legis, per fer efectiva la resolució del Ajuntament de València. Podeu fer arribar fotografies d’elements detectats.
València ska
València ska naix amb l'objectiu de convertir-se en el portal de l'ska del País Valencià, des d'Alacant a Castelló. Actualitat, grups, agenda, enllaços, mèdia, fòrum i altres temes relacionats amb el ska valencià i en general.
València Turisme
Portal del Patronat Provincial de Turisme de la Diputació de València, que acosta la província de València al món. Província privilegiada, clima, bellesa de paisatges d’interior i platges d’arena daurada s’uneixen a la història i la cultura.
València.info
Portal de la Ciutat de València, amb informació de serveis, directori professional, guia comercial, turística i cultural de la ciutat. Mapa interactiu amb la situació. Tots els descomptes de València els trobaràs en un sol lloc. Veure tots els descomptes.
Valencian Music Association (VAM!)
Associació professional d’empreses valencianes dedicades a producció, management, edició i difusió de la música del País Valencià. Promociona el treball dels músics valencians i desenvolupa projectes que permeten consolidar la indústria musical.
ValencianBooks
Llibreria de l'Associació d'Editors del País Valencià de producte cultural: llibres, música, pel-lícules, vídeojocs, i programes d'ordinador. Autors, aditorials i revista digital del llibre en valencià. L’AEPV recolza la creació. Rebutja la pirateria.
Valencians pel Canvi
Nova web oficial de la Plataforma Cívica Valencians pel Canvi. Va ser nascuda per la regeneració de la vida política al País Valencià i que des del valencianisme progressista vol contribuir al canvi polític.
Valenciclopèdia
Valenciclopèdia. Popular pages most visited. Articles. maneres de parlar, pobles del món, community on the Wiki Xicon (o xicona), açò és la Valenciclopèdia! Concretament, açò és la petxina del FAQ de la Valenciclopèdia: Fotre.
Vaseco - Societat Valenciana de Serveis a la Construcció
Vaseco es crea en 1988 a València, amb l'objectiu d'ocupar en la construcció un espai d’importància, la gestió dels serveis relacionats amb la construcció, rehabilitació, habilitació d'interiors, edificació i obra civil, per a privats o institucions.
Vent d Cabylia: El Regne de València
Blog de Vicent Baydal Professor d'Història del Dret en la Universitat Pompeu Fabra. Tracta sobre política, historiografia i altres divertiments personals escrit a recer del vent de ponent per Vicent Baydal, una barreja de xaloc i tramuntana.
VerdsEquo
Som un partit polític ecologista de València - Verds - Grup Verd. Lluitem per a conseguir una solució a una sèrie de problemes com: el canvi climàtic, les infraestructures i qüestions socials. Programa electoral, dades i descàrregues.
Vertix
Vertix és un grup immobiliari i empresa promotora que es caracteritza per la eficàcia en el desenvolupament de projectes residencials, hotels, edificis d’oficines, centres sòcio-sanitaris i parcs de negocis. Seus a Barcelona, València i a Palma.
Veu Pròpia València
El grup local Veu Pròpia València es va crear l'any 2003, després d'una presentació a la Universitat de València de Josep-Anton Fernàndez, primer president de l'associació. Ens va atraure el discurs novedós de Veu Pròpia sobre l'adopció lingüística …
Vicent Alexis Educació
Vicent Alexis Educació és una pàgina de recursos de Llengua: Cursos, cercadors, entitats, comunicació, llengües i països. També persones adultes, ciències socials, educació especial, ausició i llenguatge.
Vicent Badia
Pàgina web oficial de Vicent Badia. Vicent Badia porta més de deu anys d’experiència en el món del branding i projectes de progrmació web: disseny gràfic, programació, projectes de comerç electrònic i disseny UX. València.
Vicent Blasco Ibáñez
Vicent Blasco Ibáñez (València, 29 de gener del 1867-Menton, 28 de gener del 1928) va ser escriptor en castellà, periodista i polític valencià. Va cursar els estudis de dret a la Universitat de València i es va llicenciar el 1888.
Vicent Castellar
Pàgina de Vicent Castellar del Departament de Matemàtica Aplicada de la Universitat de València. Dedicada a la teoria de sistemes, mètodes numèrics, l'obra de M. C. Escher, el tangram, escacs, ciència, tests, …
Vídeo Campanes
El toc de campana és específic i ha creat un autèntic llenguatge fins marcar, durant molt de temps, el ritme dels dies. Anunciava naixements i defuncions, mal temps o la Festa Major, i el seu so era consubstancial a tots els actes religiosos.
Videoteca de la #músicaenvalencià
Benvinguts a la web-videoteca de la Música en Valencià. Ací podràs gaudir dels videoclips i concerts directes dels artistes i grups del País Valencià que fan música en la nostra llengua en qualsevol estil musical. Informació i relació d’artistes i grups.
VIII Setmana Cultural a la UPV
Programa d'actes del 19 al 25 d’Abril de 1999. El propòsit d’aquestes jornades és acostar a la comunitat universitària, i en general a tothom qui vulga assistir als actes, la cultura valenciana, des de la seua vessant més popular fins a la més culta.
Vincle Editorial
Segell editorial independent amb tres vessants. Acosta al públic interessat en l’economia casos d’èxit d’empreses de la Comunitat Valenciana amb la col·lecció Empreses. La col·lecció Panorama d’assajos que ajuden a entendre la realitat.
VivIenda - Ajuntament de València
Llistat d’ajudes al lloguer de l’Ajuntament de València. concedix ajudes de fins al 40% de l'import del lloguer de la vivenda. Termini de presentació de sol·licituds: Del 30 d'abril al 29 de juny. Registre de demandants de lloguer social. Beneficiaris.
VLC/Campus
Proposta impulsada per la Universitat de València (UV), la Universitat Politècnica de València (UPV) i el Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC). En l’àrea metropolitana de València Campus d’Excel·lència Internacional.
Volta a Peu València
Una breu guia d’iniciació a l’atletisme de Paco González Ramírez des del País Valencià. Plans per a principiants, entrenaments, marató… Parlem d'un esport que es pot practicar a qualsevol edat, amb poca inversió econòmica, a soles o en companyia.
Voluntariat Lingüístic de la Universitat València
El Voluntariat Lingüístic és un projecte de dinamització del Servei de Política Lingüística (SPL) de la Universitat de València, en el qual participem estudiants de totes les titulacions. Cursos de formació sobre aspectes com els drets lingüístics.
Voluntariat per Valencià
Plana web del Voluntariat pel Valencià, la pàgina de totes i tots els que participem en aquest projecte, però també de totes aquelles persones que d’alguna manera esteu interessades o en voleu formar part.
Voroweb
Aproximació a un recull de recursos didàctics per les Ciències Socials: Geografia i Història a l'Ensenyament Secundari Obligatori. Eixides de treball, plans de treball, audiovisuls i enllaços.
VTC València
Valencia Tourist Card targeta combinada. Transport públic urbà gratuït. Entrada gratuïta a museus i a monuments municipals. Descomptes de fins el 50% en 130 serveis turístics, oci, tendes i restaurants concertats. Compra-la online amb 10% descompte.
XABIB
Base de Dades del Sistema Bibliotecari Valencià amb informació de més de 600 centres bibliogràfics (directori, enllaços web, instal·lacions, horaris, etc.). Possibilitat d'elaborar llistes i etiquetes de biblioteques.
Xàrcia Electrònica de Lectura Pública Valenciana
Direcció General del Llibre i Biblioteques. Agenda d'activitats de la XLPV i de la Biblioteca Valenciana, gràfies i dossiers d'actualitat, butlletí de novetats bibliogràfiques i discogràfiques, Revista "Lletres Valencianes", documents, software…
Xarxa Cristiana (Pais Valencià)
Blog amb objectiu de facilitar la comunicació entre els membres de la xarxa i els contactes. Hem pensat que és necessari generar un espai de debat, entre nosaltres i amb els que els interessa participar des d’altres àmbits. Contingut en valencià mínim.
Xarxa Escola Pública PV
Espai web de la Xarxa Escola Pública del País Valencià, l'escola pública en moviment. La Xarxa per l’Escola Pública del País Valencià aplega un grup de docents preocupats per l’empitjorament de les nostres condicions laborals i per la degradació.
Xarxa Feminista del País Valencià
Pàgina del grup de dones de la xarxa mundial de València. Plataforma Feminista del Paí¬s Valencià i les seues delegacions. Informació de les activitats, temes i seccions, propostes, xarxes de dones i temes.
Xarxa inalàmbrica - Universitat de València
La UV ofereix als seus usuaris (PDI, alumnes i PAS), com també a usuaris d'institucions associades al projecte EDUROAM, un servei d'accés sense fils a la xarxa en les seues diverses dependències.
Xatcom.net
Som una agència digital amb un equip de professionals especialitzats, cadascun d’ells en una vessant diferent de treball, que ens permet de cuidar els detalls d’un projecte per aconseguir resultats tècnicament i artística excel·lents. València.
Ximo Puig - Viquipèdia
Joaquim Francesc Puig i Ferrer, més conegut com a Ximo Puig (Morella, 4 de gener de 1959), és l'actual president de la Generalitat Valenciana des del 2015 i secretari general del PSPV-PSOE. Va estudiar Ciències de la Informació i és periodista.
Ximo Puig el President que necessites
Espai del PSPV-PSOE, dedicat a la figura de Ximo Puig, president de la Generalitat Valenciana. Joaquim Francesc Puig i Ferrer, conegut com a Ximo Puig (Morella, 1959), és l'actual president de la Generalitat Valenciana des del 2015.
Xucurruc. Grup d'Educació Infantil
Grup de treball d’educació infantil, que engloba 17 escoles públiques que fan ensenyament en català al País Valencià. Els centres es troben a les comarques de La Safor, la Marina i La Vall d’Albaida, comarques centrals del País Valencià.
Xulio Ricardo Trigo
Pàgina d'aquest escriptor en llengua catalana de l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana. Es pot llegir alguns primers capítols de les seves novel·les, a més d'una completa bibliografia. Xulio Ricardo neix a Betanzos, A Coruña, l’any 1959.
Zaït Moreno Sánchez
Creatiu . dissenyador grafic . escritor. Nascut a l’any 1975, a Ciutat de València. Ben chicotet comença a fer poesies i dibuixar. Currículum.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT