OLOT


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
Pc Hardware


 

WEBS relacionades amb el tema

100 Olot Meetings - Reunions entre Volcans
Heu pensat organitzar una reunió d’empresa al cràter d’un volcà urbà? Una presentació de producte en mig de pedres volcàniques? Una celebració familiar amb vistes als Pirineus? Una conferència en el silenci absolut de les muntanyes de la Garrotxa? …
5 Titius Olot
La millor selecció gourmet al cor d’Olot. 5 Titius us ofereix la millor selecció de productes gourmet, artesans i ecològics, triats curosament per a la vostra cuina de cada dia i per a les ocasions especials. Àpats d’experiències gastronòmiques.
A peu per La Garrotxa: 20 itineraris
Books de Google. A peu per La Garrotxa: 20 itineraris és un llibre escrit per en Josep Mauri i Portolès. Aquesta edició digitalitzada ofereix les cinquanta primeres pàgines d’aquest llibre gratuïtes i consultables. Més informació de l’edició.
ACAS. Associació Comunitària Anti-SIDA de Girona
L’ACAS és una Organització No Governamental al servei del Sida creada l’any 1990. L’àmbit territorial d’actuació comprèn la demarcació de Girona. Associació constituïda per persones voluntàries que col·laboren en la prevenció del VIH/Sida.
ADS Anàlisi/Disseny de Soft
ADS Anàlisi/Disseny de Soft és una empresa d'Olot (Garrotxa). Serveis diversos; Venda d'ordinadors i impresores, programació, paqueteria, comunicacions, Internet, servei tècnic, cursos de formació.
Agència de Turisme Mediambiental ATMA
Com passa amb les rutes i amb el servei de guies, el desenvolupament ho trobareu al Càmping les Preses Natura, centre logístic de bicicletes d'Olot. Un exhaustiu repàs als serveis que trobareu a la ciutat d'Olot, i a la comarca. Un recompte d'activitats.
Agenda Olot
Web de l’Agenda de la Ciutat d’Olot, capital de la comarca de La Garrotxa. Categories, espais, vull rebre informació, en família, Biennal Olot Fotografia. L'entorn del volcà Martinyà. Juny, juliol i agost. Horari: De les 10 h a les 19 h a la Lava Parc
Agrupació de Pessebristes d'Olot i La Garrotxa
Lloc web oficial d’aquesta antíquíssima entitat garrotxina dedicada al pessebrisme. Informació general de l’entitat, les seves activitats i concursos, el centre d’art, lloguer d’exposicions, la botiga, notícies i galeria d’imatges.
Agrupació Naturista i Ecologista de La Garrotxa
Naturalistes i ecologistes: estudiem flores i faunesi defensem els ecosistemes on viuen. Una combinació d’inquietuds i coneixements d’uns i altres per viure la diversitat natural i ajudar la comarca a ser un dels indrets amb més investigació de base.
Agrupació Sardanista Olot
Pàgina web oficial de l’Agrupació Sardanista Olot, entitat garrotxina dedicada a la promoció de la sardana. Informació de l’Aplec d'Olot, activitats, agenda, colles. Web en construcció... aviat tindreu informació i l'història de l'entitat.
Agrupament Escolta i Guia Nostra Dona del Tura
L’AEiG Nostra Dona del Tura és una associació d’educació en el lleure, de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya. Els dissabtes, a través de jocs, xerrades, tallers, i activitats educatives, descobrim la realitat que ens envolta, i aprenem a ser crítics.
Ajuntament d'Olot
Web oficial de la capital de la Garrotxa. La web de l'Ajuntament d'Olot us ofereix una porta virtual d'accés a l'administració del municipi: l'organització política i administrativa, la distribució dels equipaments i els serveis…
Al Trot Centre de Recursos Creatius
Centre d'aprenentatge, intercanvi i serveis en arts escèniques. Organització de cursos per tots els públics. Per on trotem, intensius, regulars, horaris i preus, i contacte.
Àmbit Rural
Descobriu les nostres cases de colònies i de turisme rural on podreu gaudir d'una estada tranquil·la, divertida i relaxant al mig de la natura. Visitar la Garrotxa és anar de sorpresa en sorpresa: Un meravellós racó per descobrir
Amics de les Lletres Garrotxines
Amics de les Lletres Garrotxines és una entitat que es va formar a Olot l’any 1995 amb l’objectiu de potenciar la cultura i de realitzar activitats per gaudir i difondre la poesia. La formem un grup obert de més d’una vintena de persones amb compromís.
AMIPA Cor de Maria
Pàgina de l’Associació de Mares i Pares (AMIPA) del Col·legi Cor de Maria d’Olot, a la comarca de la Garrotxa. És un centre concertat pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya. Llista de blocs, activitats i enllaços d’interès educatiu.
AMPA de les llars d'infants municipals d'Olot
Blog de l’AMPA de les llars d'infants municipals d'Olot, única associació per les llars municipals d’Olot: Sant Pere Màrtir, Sant Miquel, Les Fonts, i El Morrot. Es va constituir l’any 2003/04, per un espai de trobada i comunicació entre pares i mares.
AMPA Escola de Sant Roc
Bloc de l'Associació de Pares i Mares de l'Escola de Sant Roc d'Olot (La Garrotxa). Per accedir a informació que els pot ser d'interès. Dates de les reunions i resum de cada reunió i dels acords presos, i les diferents activitats que organitzem.
AMPA Escola Malagrida
Blog de l’AMPA Escola Malagrida d’Olot, capital de la comarca de La Garrotxa. El seu espai web inclou diferents informacions; contador de visitas, blogs de l'escola, pàgina de l'escola, cicle superior, cicle mitjà, cicle inicial, i educació infantil.
AMPA Escola Volcà Bisaroques
Neix amb finalitat que els pares d’alumnes tinguin un espai i poder implicar-se en l’educació dels fills a dins de l’escola. Menjador escolar, activitats extraescolars (anglès, mecanografia, teatre i poliesport), serveis de guarderia i biblioteca.
AMPA Pla de Dalt
Blog de l'AMPA Escola Pla de Dalt d’Olot. És recomanable formar-ne part i no només participar en les activitats que l'AMIPA organitza. Participem en reunions, discusions, assemblees, l’organització, decisions, i en les relacions amb l'estament docent.
Andruxai - Creativitat per a la transformació Social
La creativitat és el camí per trobar maneres de funcionar, personalment i socialment. Amb el que coneixem no en tenim prou i la creativitat permet somniar, dibuixar i esdevenir el canvi que necessitem per visibilitzar i modificar relacions de poder.
Anna Roca Companyia de Teatre
Web oficial de la Companyia de Teatre Anna Roca, creada al 1996 i orientada al públic infantil està formada per l'actriu catalana del mateix nom, i ensenya teatre a escoles de primària i secundària. Espectacles i dades.
Antiguitats Canal
Empresa familiar especialitzada en mobles de català del s XVII, i també en els rellotges i es complementen. En el servei de càtering realitzat acabats amb absoluta fidelitat a la seva font, que permet l'emissió del corresponent certificat d'autenticitat.
Aparthotel Can Morera
Aparthotel que està situat a Olot, ciutat amb molt d’encant i capital de la comarca de Garrotxa. Es troba al mig d’una zona volcànica de gran interès geològic i molt a prop de la ciutat hi ha els volcans de les Bisaroques, la Garrinada i Montsacopa.
Apeiron
Grup olotí creat l’any 1995. La formació no ha canviat al llarg dels anys actuant en directe amb diferents noms: Wepps, The 4th Wrath i els darrers 8 anys amb el nom d’Apeiron, amb el qual assenten el seu estil innovador en la música en català.
Arqués Còpies - Material escolar i d’oficina
Fotocòpies (b/n, color, làser) fins format sra3. Ampliar, reducció, doble cara, repetició d’imatge... Impressió, escanejat i gravació de plànols. Impressions digitals de qualitat per usb, cd, via e-mail (b/n, color, làser). Impressions en molts acabats.
Arran La Garrotxa
Independència, Socialisme i Feminisme. Arran neix el 2012 de la unió de Maulets, la CAJEI i col·lectius locals amb voluntat de mobilitzar el jovent independentista i revolucionari en una organització de joves de l’Esquerra Independentista.
Arxiu Comarcal de la Garrotxa
L’ACGAX va crear-se l’any 1983 arran d’un conveni entre l’Ajuntament d’Olot i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. La primera seu, a la planta baixa de l’antic Hospici, al centre de la ciutat, va ser inaugurada l’any 1987.
Ascensors Serra
Pàgina web d’Ascensors Serra, empresa olotina dedicada a l’instal·lació i manteniment de tot tipus d'ascensors. Dades de l'empresa, ascensors per a persones, ascensors industrials, planols, àrea de manteniment i servei d'emergència.
Associació Amics del Porc i del Xai (AOAPIX)
Associació cultural, gastronòmica i recreativa de la comarca de La Garrotxa. El 1988 una colla de joves d'Olot va crear una associació amb l'objectiu primordial de reactivar sectors juvenils de la ciutat i comarca. Dades i activitats.
Associació Astronòmica de la Garrotxa
Web de l'Associació Astronòmica de la Garrotxa. Vol apropar el món de l’astronòmia als ciutadans de la Garrotxa, difondre els coneixements de l’astronomia i al mateix temps, dona informació de les activitats que l’associació va desenvolupant.
Associació Binari
Associació cultural d'Olot. Promou-organitza exposicions, cursos, xerrades, visites a tallers, intercanvis, publicacions, festivals i activitats que facilitin l’emergència de la creativitat i generi pensament contemporani fomentiant l’esperit crític.
Associació Catalana d’Innovació del Sector Carni Porcí
INNOVACC és una associació del registre d'Associacions d'Empreses Innovadores. La formen un grup d'empreses i institucions unides per interès general o particular amb voluntat de posar en comú els seus coneixements, activitats i/o recursos econòmics.
Associació Catalana d'Indústries Artesanes
Pàgina de l’Associació Catalana d'Indústries Artesanes de Catalunya. L’entitat té la seva seua a Olot (La Garrotxa). Forma part de la Federació d'Associacions d'Artesans d'Ofici de Catalunya. Estem treballant en la construcció de la nova web.
Associació d’Artesans Ben Bé d'Olot
Ben Bé d'Olot és una associació de tres fabricants artesanals alimentaris, tots ells ubicat a Olot (Garrotxa), creada a l'any 1997, i que està formada per la xarcuteria Can Japot, la fleca Can Carbasseres, i la Ratafia Russet.
Associació d'Amics de les Arts Audiovisuals de Garrotxa
Facebook oficial de l’Associació d'Amics de les Arts Audiovisuals de la Garrotxa, amb seu a la mateixa Ciutat d’Olot. Fem pollastres a l'art quan ens deixen… El tour, les dates, les fotos, m'agrada, els esdeveniments, els vídeos, la música, missatges, …
Associació Darders de La Garrotxa
Espai informatiu de l’Ajuntament d’Olot dedicat a l’Associació de Darders de La Garrotxa. Els entrenaments són de dilluns a divendres de 18 a 21 hores. La seva pàgina web oficial, a l’adreça “http://www.dardsports.com”, ja no és operativa.
Associació d'Artteràpia Olot, arteràpia en salut
Grups de treball artterapèutic amb diferents col.lectius: infància i adolescència, drogodependències, tercera edat, salut mental, capacitats, … Divulga: Presenta l’Artteràpia, presentació de casos clínics i tallers de sensibilització a l’Artteràpia.
Associació de Comerciants d'Olot
L’Associació de Comerciants d’Olot agrupa a uns 180 establiments comercials de la ciutat d’Olot. L’objectiu principal de l’Associació és consolidar Olot com a centre comercial a cel obert, aconseguint una societat i una ciutat +viva, +útil i +justa.
Associació de Turisme Rural la Garrotxa
Cases rurals a la Garrotxa, paradís del turisme rural. L'Associació de turisme rural la Garrotxa ofereix més de 90 cases rurals a la comarca de la Garrotxa. Cases rurals de lloguer, lloguer per habitacions, entre las que trobareu la vostra casa rural.
Associació de veïns de Sant Francesc | Barri vell d'Olot
El Nucli Històric d’Olot, entra en la primera convocatòria del programa de barris l’any 2004. El projecte d’intervenció integral es basava en 5 operacions de reforma i rehabilitació urbanística juntament amb un programa de millora social i econòmica.
Associació de Veïns de Sant Roc
Formem part de l’associació de veïns (AAVV) un nombrós grup de persones que vivim a Sant Roc i ens preocupa que el nostre barri disposi d’allò necessari per a que tothom gaudeixi d’una bona qualitat de vida i s’hi trobi bé. Breu història, entitats, …
Associació de Veïns del Barri de Sant Miquel d’Olot
L'Associació de veïns de Sant Miquel d'Olot és una entitat que regula les seves activitats d'acord amb el que estableix la llei i que té com a fins: defensar els interessos i aspiracions dels veïns en tant que veïns del barri de Sant Miquel d'Olot.
Associació de Veïns del Barri Desemparats Olot
Àrea d'influència és el Barri Desemparats i Plaça Catalunya, entitat amb uns 200 associats. Quota anual: 10 €. Actes gestionats: Festa del barri, Caminada popular, castanyada, concert d'estiu, pesebre a l'ermita, exposicions, nadala als associats, ...
Associació d'Hostalatge de la Garrotxa
L'Associació d'Hostalatge de la Garrotxa, fundada i inscrita el 1977, com Associació Professional d'Empresaris d'Hostaleria de la Garrotxa, és una associació que desebsa els interesos del sector. Serveis, asociats i activitats.
Associació Garrotxina Amics del Bonsai
Fa uns anys vam començar a trobar, al Restaurant Els Caçadors d'Olot, persones que ens unia la inquietud de conèixer els misteris del cultiu d'un bonsai. Intercanviant experiències i intentant resoldre, els dubtes i els problemes que ens anaven sorgint.
Associació Gos de Sant Roc
Web de l’associació de joves Gos de Sant Roc d’Olot. Enguany és la XVI edició del festival, la seva celebració es realitza els dies16 i 17 de juliol. Afegeix-te al Grup de facebook Gos de Sant Roc i forma part de la comunitat d'amics de l'associació.
Associació Hostalatge de La Garrotxa
Web amb fitxa descriptiva individualitzada per cada establiment inclouen la possibilitat de fotos i vídeo. Extensió de web per establiment, borsa de treball, representació en els organismes. Federació d’Hostaleria de les Comarques de Girona.
Associació pel Desenvolupament Rural de la Catalunya Central
Entitat que gestiona ajudes Ledear a tots els municipis del Berguedà, el Moianès (10 municipis), el Lluçanès (13 municipis), més Mura, Talamanca, Gaià, Muntanyola i Santa Eulàlia de Riuprimer. Inclou informació general del projecte i la seva activitat.
Auto-color
Auto-color, empresa jove i emprenedora que va obrir portes al públic el 22 de juny 2007. L’objectiu és la satisfacció del client, per això només treballem amb productes d'alta qualitat i aparells d'última tecnologia. Podem aconseguir el millor servei.
Autoescola Font
Som una autoescola que va néixer l'any 2.003, amb ganes de donar un bon servei, tant en quantitat com amb qualitat. La primera autoescola que vam obrir va ser a la capital de la Garrotxa, Olot. Mès tard vam continuar per Flaçà i a Celrà.
Autopintat Olot
Pàgina web de l’empresa olotina Autopintat Olot. Autopintat Olot és un taller de planxa i pintura, que va néixer, ara fa 15 anys a la capital de la Garrotxa amb la voluntat de donar un servei de màxima. La seva pàgina es troba en construcció.
Bagaudes
Treball, consum, aliments, habitatge,cooperació, diners o no diners... cap a una assemblea comarcal pel decreixement. Np és tant difícil! Desnonaments, crisis, manifest habitatge de indignada. Recollida porta a porta. Diumenges rojos bagaudes!
Banc del Temps de la Garrotxa
El Banc del Temps és un sistema d'intercanvi de serveis per temps. Al Banc del Temps la unitat d'intercanvi no són els diners habituals, sinó una mesura de temps, en el nostre cas l' hora. És un sistema d'intercanvi de serveis per serveis.
Bar Ateneu Central d’Olot
Projecte empresarial basat en una iniciativa cultural i social oberta. L'obejctiu de l'Associació Cultural Ateneu Central d'Olot és esdevenir la casa de tothom, de qui té alguna cosa a dir, a cantar, a recitar, a exposar, a les entitats que ho vulguin.
Bar Club-Menjars Can Pelaio
Un clàssic de la ciutat d'Olot on poder fer un bon esmorzar, berenar o gaudir d'una bona tapa o ració dels millors productes de la Garrotxa. Esmorzars, dinars, berenars, sopars i tapes. En ple cor de la ciutat veu l'ambient de la ciutat tot fent el toc.
Bar Musical Trànsit.
Transit Grup ofereix una variada oferta d'oci nocturn a diversos llocs de Catalunya a través dels seus bars musicals. Visita la web dels nostres locals, i comprova el bon ambient que hi ha. Puigcerdà i Olot.
Barri de Sant Miquel d’Olot
Volem un barri net, per això colaborem a la campanya "fem dissabte als barris" de l'Ajuntament d'Olot, veient quines són les mancances i fent les peticions al consistori. Informació pels socis de l'associació; Reunions junta, estat de comptes,...
Barri de Sant Roc d’Olot
Història: El barri de St. Roc neix al any 1955, sense cap organització urbanística. Altres coses del barri, entitats, galeria fotogràfica, Consell de barri, notícies, com arribar al Barri de Sant Roc, descàrrega de fitxers, grup Farndula de St Roc.
Bassols
Bassols dona llum a la teva vida. Web oficial del grup energètic, que té una comercialitzadora i una distribuïdora de fluïd elèctric per a les comarque gironines. Oficines físiques de Bassols a Olot (La Garrotxa) i Banyoles (Pla de l’Estany).
Bassols Curtidos
Empresa dedicada a la fabricació i acabats de pells, bàsicament per calçat. Hijos de José Bassols, S.A. va ser creada a Olot l'any 1876 com a empresa dedicada a l'adob, tractament i transformació de pells. Vulcanas i napas, soft glow, ante, …
Bassolsonline
Portal de l’oficina virtual de Bassols Energia. Gestions d’alta a la oficina, online accès a la oficina online per a consulta de dades de consum. L’empresa té oficines físiques a Olot i Banyoles.
Batega Banc del Temps de la Garrotxa
La finalitat del Batega és convertir el teu temps lliure en compartit, intercanviar necessitats per habilitats, sense cap mediació monetària. Projecte creat per a donar respostes a les necessitats de caire social, econòmic i cultural donant servei.
Batet de la Serra
Lloc oficial de Batet de la Serra, dins dels límits del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa. Fou municipi, el 1971 s’agregà a Olot. Es a la Garrotxa, al peu del Pirineu. Batet es troba situat en un turó, amb volcans i sediments calcaris.
Batet de la Serra - Viquipèdia
Batet de la Serra és un poble i antic municipi de la Garrotxa que el 1971 es va annexar a Olot. Es situa a l'anomenat altiplà de Batet (o Serra de Batet, d'on vé el nom del poble) i la població està disseminada. Església parroquial de Santa Maria.
B-Crek Catering Olot
Cuina basada en el territori, la proximitat, la qualitat i el servei. B-Crek a través de les seves divisions; B-Crek Restaurants i B-Crek Amanides, entrepans i sucs, ofereix en uns marcs espaiosos, moderns i situacions estratègiques de la ciutat d’Olot.
Besalú Gestió | Assessoria Fiscal i Agència d'Assegurances
Empresa de serveis dedicada a l’assessorament integral d’empreses i particulars des dels anys 70. L’objectiu és aconseguir la tranquil·litat dels clients, mitjançant un assessorament personalitzat, un tracte directe i el respecte al marc legal.
Besora sl
Funerària i serveis funeraris a Olot i La Garrotxa. Fusteria i botiga Els orígens de Besora, daten de 1642, dia del casament del fuster olotí Ramon Lamarca amb Maria Àngela Guiemet. Botiga de venda de ceres, flors artificials i articles pel cementiri.
Biblioteca Social d’Olot
Projecte cultural del Sindicat d’Oficis Varis CNT-AIT d’Olot. La intenció era catalogar i ordenar els llibres de la biblioteca, però s’amplià per encabir-hi la biblioteca digital d’un miler de llibres llibertaris, ciències i traduccions i edicions pròpies
Biblioteca Volcà Bisaroques
Biblioteca Escola Volcà Bisaroques de Sant Cristòfol les Fonts, Olot. Des de la comissió de biblioteca estem preparant un horari perquè pugueu anar a la biblioteca a buscar un llibre. No seran tots els cursos, de moment començarem per alguns.
Bio Supermercat Nana
Grup de botigues especialitzades en productes naturals i biològics: Bio supermercat, suplements dietètics, cosmètica natural i bio herbodietètica, suplements per l'esport, aromateràpia, llibres i regals. 6 centres a les comarques de Girona i a La Garriga.
Blanes Móvil
Nascuda a Lloret de Mar l’any 1965, Blanes Movil és una evolució de les exigències del mercat i de la marca Seat. Des de 1982, la nostra empresa dona el seu millor fruit a Blanes, a on ha construit un nou edifici corporatiu de més de 1700 m².
Botiga Xerrica
La colla castellera El Xerrics d’Olot ha creat una botica virtual pels productes i articles amb els quals es promociona. Tot el que desitgis de la Colla Castellera de la Garrotxa. La paradeta també acompanya als castellers a les actuacions.
C.C. Lefa Team
C.C. Lefa Cicling Team. Espai web del Club Ciclista Lefa Cicling Team d’Olot, a La Garrotxa (Girona). Inclou diferents informacions; Pàgina d'inici, els seus patrocinadors, colors de l’equipació, dades de contacte, per fer-se soci, i calendari de l’any.
C.E.O. Kayakolot
Secció de Kaiac del Centre Excursionista d’Olot. Anyalment organitza la sortida per mar, el Kayak-Polo i la Regata Volcànica de Fluvià que ja són un clàssic. El club té 9 palistes amb llicència Federativa, i 5 més com afeccionats.
C.F. Sant Roc
Web oficial del Club de Futbol Sant Roc d’Olot. Necessitem socis, jugadors i patrocinadors. Si volem que el club segueixi endevant necessitem tot això i gent que ajudi. Equips, actes i festes, socis i intranet.
Cafè Bar L'Arcada Olot
Es troba al centre de la ciutat a la Plaça Clarà. Espai on pots degustar-hi diferents entrepants, freds o calents, dels quals en destaca l'hamburguesa L'Arcada. Per esmorzar entrepants amb pa de cereals, de panses i nous o d'olives, entre d'altres.
Café Restaurant Europa
Web del Cafè Europa Restaurant, situat al centre d’Olot. Obert tots els dies de l‘any per dinar i sopar. Horari de cuina de 12’30h a 15’30h i de 20’30h a 23’00h. S’admeten animals de companyia i tarjetes de crèdit habituals. Sales per a reunions i grups.
Cambra de la Propietat Urbana de Girona
Defensa i representació dels interessos col·lectius dels propietaris d'immobles. Presentació, serveis, actualitat, borsa immobiliària i assessoria jurídica. Disposa d’oficines a Girona (dues), a Figueres, a Olot i a Sant Feliu de Guíxols.
Camp d’Aprenentage de la Garrotxa
Servei educatiu que ofereix la possibilitat de desenvolupar projectes de treball en el medi de la comarca de la Garrotxa, i la seva zona volcànica. Àrees del currículum escolar, mitjançant l’observació, la descoberta de l’entorn i l’experimentació.
Càmping La Fageda
El càmping disposa d’una variada oferta d’equipaments: Bar restaurant, botiga, piscina i zona esportiva. Les instal·lacions estan adaptades a persones amb problemes de mobilitat reduïda. Envoltat per una zona boscosa amb fonts d’aigua potable.
Can 60
Serveis i productes d’aquests fotògrafs d'Olot. Materials fotogràfic, especialitzats en reportatge social, casaments, industrial, publicitat, disseny, personalitzacions de productes. Més de 20 anys d'experiència. Productora audiovisual pròpia.
Cantabile Cor de Cambra
Web del Cantabile Cor de Cambra d'Olot (Girona). Informació d'aquesta entitat dedicada a la música coral; Currículum, concerts, fotografies, història, repertori actual que ofereix. Participa en la Master Class del prestigiós director Cristian Curnyn.
Cantabile Cor de Cambra - Olot
Cor de cambra de 21 veus mixtes, musica de repertori variat amb seu a Olot. Coral fundada el 1997. El febrer del 2004 s'inscriu en els Cursos de Música de Girona i participa en la Master Class del prestigiós director Cristian Curnyn.
cap de colla xerric
Opinions encertades o no del cap de colla dels Xerrics d’Olot, la colla castellera de la comarca de La Garrotxa. El cap de colla ha creat un bloc d'opinió on podeu llegir els seus pensaments i rebatre-l's. Consells del cap de colla.
Càritas Garrotxa
L'àmbit d'actuació és el territori de les parròquies de l'Arxiprestat de l'Alt Fluvià. Acollida. Espai d’escolta d’acompanyament, orientació a persones en precarietat econòmica o en risc d’exclusió social. Concertar entrevista, programes de formació, …
Carles Casadevall - Compra Venda d'Art
Pàgina exclusivament informativa dedicada a mostrar les obres en venda de pintors i escultors catalans de renom d'entre els segles XIX i XX. Si desitgen alguna obra en especial consultes o aclariments poden posar-se en contacte.
Carles Casas
Pàgina personal d’aquest pilot de trial, feta per hobbie, dedicada als amants del món del trial. Hi ha diferents apartats que pots clicar com: SSDT, links, Moto Club Olot, calendari, història, pedrera, palmarès i amics.
Carnaval d’Olot
Autèntica segona festa major de la ciutat. Olot es transforma en un gran escenari on se celebren diversos actes d'animació: un carnaval infantil, balls de disfresses, una gran rua amb més de 2.000 persones desfilant.
Carnisseria Planagumà, Embotits
Carnisseria d’Olot, fundada l'any 1979, especialitzada en l'elaboració d'embotits artesans, seguint les tradicions familiars. A la carnisseria es poden trobar tota classe de carns i embotits. Carnisseria xarcuteria, elaboració pròpia d'embotits artesans.
Casa Rural El Many
casa rural aïllada de lloguer complert per 6/13 persones, situada en un entorn de boscos i prats pasturats per vaques. Vida tranquila en un entorn natural. La casa està a cavall de tres comarques el Gironès, la Selva i la Garrotxa.
Catbolet - Bolets i boletaires
Bolets i boletaires de Catalunya. Els Bolets i boletaires de Catalunya. Disfrutem els bolets, preservem el patrimoni digital boletaire. 400 boletaires al fórum de bolets. Seguiment de la temporada de bolets, els bolets estan sortint, com cuinar-los…
catpaisatge.net - Observatori del Paisatge
Ens assessor de l’administració catalana i conscienciador de la societat en matèria de paisatge. Estudi del paisatge, elaboració de propostes i impuls de mesures de protecció, gestió i ordenació del paisatge de Catalunya en desenvolupament sostenible.
CECAM Centre d'Estudis de la Construcció i Anàlisi de Materials
Organització de control de qualitat. Té la central a Celrà (Gironès), i centres a Lloret, Olot i Vilamalla. El centre és propietat del Col·legi d'Aparelladors i Arquitectes Tècnics de Girona, va ser creat l'any 1976 amb el nom de Laboratori d’Assatjos ...
Centre d’Iniciatives Turístiques d’Olot - CIT
Constituit el 1964, impulsa i organitza activitats que permeten que Olot i comarca de la Garrotxa es converteixin en centre d'interès de Catalunya. Suport decisiu als sectors vinculats a les activitats econòmiques, turístiques i culturals de la comarca.
Centre de Ioga La Tribuna
El local, fàcilment localitzable es situa davant la Teisa (estació d’autobusos), és a un edifici de color groguenc amb dues tribunes. A la planta baixa del edifici hi ha el 9 Centre d’ensenyament, l’informatiu comercial El 29 i la consulta del Dr. Cros.
Centre de psicoterapia
Tractaments depressió, ansietat i angoixa. Gabinet professional especialitzat en teràpies per depressions, angoixa i ansietat, a Girona i Barcelona. Assistència clínica en salut mental, psicosomàtica, trastorns alimentaris, adiccions, sexualitat i altres.
Centre de Teràpia Manual - Servei de Fisioteràpia
Amb la llibertat en que es mou en nen dins l'aigua, així son els nostres moviments quan som petits, ja que els teixits que formen el cos, tenen la capacitat d'adaptar-se a qualsevol situació. Això fa que ens puguem moure amb la màxima comoditat i confort.
Centre Excursionista Olot
Pàgina oficial del Centre Excursionista Olot. Inclou el butlletí de l'associació, a la sala, i apartats epscífics sobre les seccions de l'entitat: kayak, esquí, BTT, espeleologia, mainada i orientació. Informació i enllaços.
Centre Integral de Formació Professional de la Garrotxa
Ens públic format per les entitats L'objectiu és fomentar la formació professional, mitjançant accions de formació al llarg de la vida, ácreditació de la formació i l'experiència laboral, orientació i assessorament, innovació i tranferèncisa tecnològica.
Centre Mai d’Olot
Centre d'estètica, massatge i teràpies alternatives a Olot. Descobreix sensacions, deixa't seduïr i emociona't, relaxa't al centre de bellesa massatges i teràpies alternatives a Olot, Gaudeix d'un moment únic i només per a tu, moment que et mereixes.
Centre Mèdic Conductors: Certificats mèdics Olot
Revisions mèdiques de permisos de conduïr, armes, navegació, ciclisme i certificats mèdics. Fem especial atenció a l’usuari/client. Visites mèdiques de les esmentades especialitats. Cuidem al pacient/client i aconsellem el millor per a la seva salut.
Centres Mèdics Dentals de Girona: CMDG
Exercir amb èxit l’odontologia no resulta gens fàcil, i obtenir bons resultats no és senzill. Al CMDM invertim molt d’esforç i perseverança, molt de temps i coneixements, molta habilitat i entusiasme i molta tecnologia.
Cercador d'Imatges de La Garrotxa
Servei d'imatges patrimoni documental en imatge, cercador d’accés directe a les imatges que busqueu. Fons i col·leccions amb més de 300.000 imatges en 83 fons i col·leccions, exposicions, mostres de producció pròpia i aliena, publicacions, …
CerCAT Olot
Primer cercador territorial en català de la ciutat de Olot, a la comarca de la Garrotxa.
Cercle Euram Garrotxa
L’Euroregió de l’Arc Mediterrani es forma per l’eix amb similituds econòmiques i socials, es forma pels territoris de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Andorra i la Catalunya Nord. Iniciativa de l’Institut Villalonga d’Economia i Empresa.
Cercle Euram La Garrotxa
Fòrum integrat per empresaris i professionals dels països catalans que, sota línies estratègiques de l'Institut Ignasi Villalonga d'Economia i Empresa, analitza, debat i proposa solucions als problemes que afecten la competitivitat de l'empresa catalana.
Cerveses Pingüí
Cervesa artesanal de plaer. La cervesa el Pingüí neix de la passió de dues persones: la Grace i en Berna, que es coneixen a Woodstock, NY l’any 2001. Ell d’Olot i ella de NY, compartien l’amor per la cervesa i hi van dedicar part de les vides.
CFA La Garrotxa
Espai web del Centre de Formació d’Adults La Garrotxa. L’Escola d'adults funciona de dilluns a divendres, i de 16 a 19:30 hores. Inicials informàtica, GES, grau superior, anglès, francès, CAM, preincripcions i matrícula 2016- 2017 i bblioteca.
Cine Club d'Olot
El Cine Club Olot és una associació de la ciutat d’Olot que, des del 1980 ininterrumpidament projecta cinema d’autor a Olot. Anteriorment en una primera etapa el Cine Club Olot va programar durant els anys seixanta fins a la meitat dels anys setanta.
Cines Olot
Pagines dels Cines d'Enjoy Films. Cines, Cinemes, horaris, horarios, cartelera, Figueres, cat cines, Lorca, Almenara, ACEC, Olot, Sabadell, Imperial, Eix Macia, ... Cinemes a: Figueres, Lorca, Olot, Sabadell, Terrassa, ... Cartellera.
Clàssic dels Volcans
Olot 21 de maig de 2016, Fotos d'aquesta edició dels Volcans, d'alguna edició anterior o d'alguna altra prova de la Copa Catalana. Missatges més antics, pàgina d'inici, subscriure's a missatges, atom, motor, antic Garrotxa, motor Garrotxa, ...
Claude Escola d'Idiomes
Centre d'ensenyament d'idiomes. Anglès, francès, alemany, italià, rus, català i castellà. Classes a tots nivells. Grups reduïts i equilibrats per edats i nivells. Classes particulars. Preparació als exàmens oficials.
Claustre de l'antic Convent del Carme
Claustre de l'antic Convent del Carme: llistat Bé Cultural d'Interès Nacional i dels pocs claustres renaixentistes a Catalunya. Projectat per Llàtzer Cisterna al s XVI, planta quadrada irregular i de dos pisos que segueixen l'ordre clàssic dels capitells.
Club Atletisme Garrotxa
Pàgina d'Atletisme a la Garrotxa, de Joan Blanch. Hi trobareu informació de totes les proves atlètiques de la comarca, les curses gironines, marxes, caminades, rutes, veterans, comarcals i horaris d'entrenaments a l'estadi d'Olot..
Club Atletisme Olot Terra de Volcans
Web del Club d'Atletisme Olot. El club va néixer a l'any 2009 per iniciativa d'en Sergi Labrador. Som una entitat sense ànim de lucre i l'objectiu principal de l'entitat, no és un altre, que la del foment de la pràctica esportiva i els hàbits saludables.
Club Bàsquet Olot
Pàgina oficial del Club Bàsquet Olot, entitat olotina dedicada a la promoció del bàsquet. Les primeres dades del bàsquet a Olot són del 1940. Actualment disposa de 16 equips. El club, història, equips, resultats i notícies.
Club Biketrial Garrotxa
Espai Facebook del Club Biketrial Garrotxa. El Club Biketrial Garrotxa és un club esportiu escolar d’Olot, la Garrotxa, fundat a l’any 1986. La seva pàgina oficial a l’adreça “http://www.btg.cat” no és operativa. Informació, comentaris i seguidors.
Club Ciclista Olot Infantil
Pàgina web del CC Olot Infantil. El Club Ciclista Olot Infantil es va crear a Olot a l’any1980. Es va començar a formar el que serà el Club Infantil Ciclista Olot amb només dos corredors Xevi Gou i Joan Coll amb la publicitat de Ford i de l’Escola Pia.
Club Escacs Olot
Des de 1948 el CE Olot desenvolupa una tasca social i cultural per a la ciutat que esdevé un segell d'identitat. Obert Internacional d'Olot, Obert dels Volcans, Campionat de Catalunya, equips, campionat Juvenil d'Olot, Escolar Comarcal per equips, …
Club Futbol Sant Roc
El club de futbol de Sant Roc és una entitat esportiva del barri de Sant Roc d’Olot. Un club que promou la pràctica esportiva entre els joves del barri i compta amb llarga tradició. La indumentària és la samarreta groga amb els pantalons de color negres.
Club Natació Olot
Guia d'activitats del Club Natació Olot. Instal·lacions esportives, activitats, història, vincles de la natació a Internet. El club disposa de les seccions de natació, natació adaptada, waterpolo, tennis, atletisme i triatló.
Club Patí Olot
Pàgina oficial del Club Patí Olot de hoquei patins, si també us agrada aquest esport parlem-ne! La nostra entitat es va constituí com a tal el 18 d’abril de 1983 sota el nom de Club Hoquei Olot.
Club Patinatge Artístic d’Olot
El CPA Olot s'ha proclamat per diverses vegades consecutives campió de Catalunya de Grups de Show Grans. L’entitat, gent del club i una miscel·lània de coses, ... Instal·lacions: Pavellons Municipals d'Esports.
Club Slot Olot
Pàgina oficial del Club Slot Olot. Hi trobareu informació sobre: L'història de l'entitat, integrants, estat del campionat últim, resultats finals del campionats de pilots, campionats diversos i links del món de l'slot.
Club Tennis Olot
Al Tennis Olot et sentiràs com a casa, Club de tennis fundat l’any 1931 del qual en formen part uns 1000 socis i amics. El CT Olot és un espai agradable per a practicar l’esport i aprendre del tennis ja que compta amb escola altament especialitzada.
Club Tennis Taula Olot
Club fundat l’any 1983, més de 25 anys de tenis taula a Olot. El CTTO possibilita practicar el tennis taula a tothom, en horari extraescolar, a les installacions del Pavelló Municipal d’Esports. Tots els nivells: Iniciació, tecnificació i perfeccionament.
Club Volcats BTT
Pàgina del Club Volcats BTT. El Club Volcats BTT, és una entitat esportiva olotina, que està dedicada a l’esport del ciclisme de muntanya. Fires, festes, oci i llocs per visitar, propostes, socis, fotos, diaris, meteo, IBP rutes per La Garrotxa.
Club Voleibol Olot
Web oficial del Club Voleibol Olot (Garrotxa). Inclou informació general, noticies, cròniques, horaris, videos, informació del Tocavòlei i del Memorial Jordi Mora, VPM i Torneig Vòlei Platja. Horaris temporada, classificacions i calendaris d’equips.
CNT-AIT Olot
Què és la CNT? Afilia’t. Sindicat de Comerç i Hosteleria, material formatiu, calendari, contacte i localització, comerç i hostaleria, sindicalisme, videos. La Comissió 1 de Maig de La Garrotxa està formada per la CNT d'Olot, La Dalla i d’altres, ...
CNT-AIT Olot
Pàgina de la Secció Sindical CNT-AIT Olot. Els de la CNT som els que iniciem cada article, els comentaris que es puguin fer després ningú sap del cert qui els fa… El moviment llibertari cohesionat i amb respecte entre qui el formem.
Cobla La Principal d'Olot
Pàgina de la cobla la Principal d’Olot. Sardanes de compositors olotins o d'adopció, vinculats a la cobla. La cobla va celebrar el centenari l’any 1998. Història de la cobla, contacte, calendari d’actuacions, nom i cognoms dels components, i fotos.
Coeva Girona
Empresa que va iniciar l’activitat al 1981, com a representant i distribuïdor de marques internacionalment reconegudes en el camp de l'electricitat, l'electrònica, la pneumàtica i l'automatisme. Disposa de centres a Vilablareix, Olot i Figueres (Girona).
Col·legi Cor de Maria-Maria Reina Olot
La nostra escola Cor de Maria- Maria Reina forma part de la xarxa d’escoles promogudes per les religioses Cor de Maria a Catalunya i a l’Estat, que treballen en el marc d’un projecte comú. Continuïtat en la formació de 3 fins a 16 anys.
Colla Excursionista l'Isard
Agrupació olotina que organitza marxes populars i rutes de muntanya. Sortides durant l'any actual i contactes de les marxes. Som una colla d'amics amants de la muntanya. Les primeres sortides com a Colla, foren a l'any 1999.
Comercial Miralles | Sabateries Miralles
Comercial Miralles. Botigues de calçat especial a Barcelona, amb locals a Granollers, Vic, Mataró, Manresa, Tona i Olot. A Comercial Miralles donem nom propi a les botigues de calçat a Barcelona província, després de quasi un segle vinculats al sector.
Components Elèctrics
Web de Components Elèctrics. Proporciona solucions per a automatisme i control, materials d'instal·lació, seguretat, compatibilitat electromagnètica i cablejat estructurats. Productes, marques que representa i documentació tècnica. Es a Olot i Girona.
Consell Comarcal de la Garrotxa
Consell Comarcal, turístiques i demostratives de la comarca amb vocació industrial, i que vol continuar essent-t'ho. Situació, sector industrial, serveis i entorn. Els serveis que presta directament el Consell Comarcal de la Garrotxa als ciutadans.
Consell Consultiu de la Gent Gran de la Garrotxa
El Consell Consultiu de la gent gran de la Garrotxa és un òrgan format pels 16 casals de gent gran de la comarca, agrupats per treballar. A través de la pàgina i formulari podeu fer arribar informació sobre l’activitat que realitzi la vostra entitat.
Consell dels Infants d'Olot (CICO)
El Consell dels Infants de la Ciutat d'Olot és un òrgan de participació, consulta i assessorament de l'alcalde i del Govern municipal sobre qüestions d'interès general per a la ciutat, enten la ciutat com l’espai on es fomenten i arrelen costums i hàbits.
Consell Esportiu de la Garrotxa
El Consell Esportiu de la Garrotxa és una entitat amb més de 30 anys d'història, que s'encarrega del desenvolupament de l'activitat esportiva dels escolars. Els consells esportius tenen la premissa que smb els valors educatius i formatius de l’esport.
Consell Municipal de Cooperació i Solidaritat d’Olot
Informació de l’Ajuntament d’Olot del Consell Municipal de Cooperació i Solidaritat de l’Aluntament d’Olot, entitat sociocultural d’àmbit municipal de la capital de La Garrotxa, L’horari de les seves oficines és de dilluns a divendres i de 8 a 15 hores.
Consorci d’Acció Social de la Garrotxa (CASG)
És un organisme públic format per l’Ajuntament d’Olot i el Consell Comarcal de la Garrotxa que té l’encàrrec de gestionar serveis socials a la comarca de la Garrotxa. El CASG s’estructura en la intervenció d’atenció a les persones i a la comunitat.
Consorci SIGMA
Consorci del Medi Ambient i Salut Pública de La Garrotxa SIGMA. Prestació de serveis de medi ambient, salut públicai energètica de La Garrotxa. Estudis i programes que han de permetre la presa de decisions pel territori, en l’actuació del Consorci.
Construccions J. Pallàs
Fundada l'any 1953, 60 anys de servei a la comarca de la Garrotxa. La principal activitat ha estat la construcció d'obra públia i obra privada; la reforma, rehabilitació i ampliació d'edificis; edificació d'obra nova i treballs de manteniment.
Cooltura Jove Olot i La Garrotxa
Amb el carnet Cooltura Jove Olot, tindràs avantatges, descomptes i activitats especials de cultura a la Garrotxa. Totes les activitats culturals d’Olot estan pensades per a persones de qualsevol edat. Tot i així, els joves us hi acosteu tímidament.
Cor Juvenil Gaia
Avui el Cor Juvenil Gaia està format per 16 cantaires. Està obert a tothom, noi o noia, que li agradi cantar i que tingui entre 12 i 20 anys. Els assajos els divendres entre les 20:00 i les 22:00 a les instal·lacions d'Harmonia d'Olot (Plaça Clarà).
Cornamusam - Festival Internacional de la Cornamusa
Festival Internacional de Cornamuses autòctones i del món. Trobada de cornamusaires a Olot, organitzada per l'Associació de Cultura Popular de la Garrotxa 'El Til·ler'. Músics, programació, premis, producció, …
Corredera Núvia-festa
Web de Corredera de vestits de núvia i festa amb botiga a Olot (Girona). Les núvies de Corredera. La marca compta amb més de 40 anys d'experiència en el sector. Gran tracte personalizat i àmplia gamma de vestits i dissenyadors.
CP Hoquei Olot
Entitat creada el 1983 com a Club Hoquei Olot. La formació va estar precedida pel treball en l’esport escolar a l’Escola Pia d’Olot, d’en Josep Jou i Calverons. info del Club Patí Hoquei Olot, notícies, cròniques de partits, equips i classificació,
Cultura a Olot
Institut de Cultura de Ciutat d'Olot. Agenda cultural, notícies cultura a Olot, Canal Olot Cultura, Cooltura Jove Olot, subvencions per activitats culturals. Equipaments, esdeveniments, projectes, contacte, venda d’entrades, actualitat, agenda cultural.
CUP a l'Ajuntament d'Olot
El blog de la comissió institucional de la CUP Olot. Temes, opinió, mocions de l'ajuntament, qui és qui, contacte, contractació pública, joves, LGTBI, mocions, ocupació. La CUP demana que l'Ajuntament d'Olot faci una contractació pública responsable.
CUP La Garrotxa
La Candidatira d’Unitat Popular esdevé tercera força a la comarca de la Garrotxa per davant del PSC, ICV, PP i PxC. La gran sorpresa d'aquestes eleccions municipals ha estat la irrupció amb força de la CUP en tots els municipis on es presentava.
Cursa Popular 10km Ciutat d'Olot - Fires de Sant Lluc
Web de la Cursa Ciutat d'Olot Fires de Sant Lluc. 10 km homologats per asfalt. Calendari FCA. Organitzada des del 1983 per l'àrea d’Esports i Lleure de l'Ajuntament d’Olot. Ha experimentat canvis alhora que es consolidava en el running popular gironí.
Demiím
A la botiga Demiím hi ha joieria, bijuteria, mobiliari i complements originals a bon preu. Dissenyadors i fabricants i oferim un servei ràpid i eficient. Dissenyem joies i mobiliari amb valor afegit. Col·leccions exclusives fets per mans expertes.
Denís Gualda Fort - Serveis Informàtics
Dedicat al sector del manteniment d’equips informàtics, tauletes i dispositius mòbils tant d’empreses com de particulars. S’ofereix cobertura a les ciutats de Banyoles, Olot i Girona amb una ràpida resposta d’intervenció i preus molt econòmics.
Deri
Empresa que primer es dedicà a la fabricació de llums de ganxo, i ha passat de pares a fills amb aquest nom. Avui segueix amb l’alumini i serralleria com a Anna Torrent i Aluminis i Serralleria Deri. Disseny, fabrica, instal·lació alumini i serralleria.
Deu N'hi Duo
Deu n'hi Duo és un duo de garrotxins. Fa més de 20 anys que la ballen. Tenen un repertori de cançons pròpies de caire satíric i polític que van representant i cantant al llarg d'un espectacle sorprenent i molt divertit. Carlus Fontfreda i Vesper Brosa.
DinàmiG - Àrea d’Ocupació Mas Les Mates
DinàmiG és el servei de l’Àrea d’Ocupació Mas Les Mates de l’Ajuntament d’Olot, La Garrotxa. Borsa de treball a Olot de l’IMPO. Borsa de treball. Llocs de treball disponibles per data. Assessor assegurances, neteja i ajudant de cuina…
dinamig.cat | Agència d'Innovació i Desenvolupament de la Garrotxa
DinàmiG el formen les entitats de la comarca que depenen del Consell Comarcal i de l'Ajuntament d'Olot que tenen com a objectiu principal (cada una des del seu àmbit d'actuació) el desenvolupament econòmic de la comarca, la nostra raó de ser.
Discoteca Stromboli Olot
Local ideal per a tu i els teus amics on passar les millors nits de la teva vida. No busquis més, et presentem el millor còctel: festa, gresca, glamour i eufòria, servides en una copa del millor ambient selecte i acompanyades de la música més refrescant.
Ecocity
Productors de pinso, ous i porc ecològics de a La Vall d'En Bas, La Garrotxa. També distribuïm articles de productors de la zona que respecten el medi ambient, els animals i valoren la salut. Sota la marca Ecocity oferim productes de màxima qualitat.
EcoXarxa Garrotxa
Ens trobem els dimecres i divendres des de les 18 h al Mas de les Mates. Som un grup que estem creant relacions econòmiques basades en la persona i en confiança, amb l'intercanvi de béns i serveis, sense l'ús de la moneda convencional…
Edat3 Cooperativa d'Atenció Domiciliària Edat3 Olot
Serveis residencials i centre de dia per la gent gran. Centre per a la gent gran situat a Olot. Un enfoc des d'una perspectiva multidisciplinària i la vocació de servei, a més d'una participació activa de les famílies, són l'eix del nostre treball.
Educació Infantil Escola Pla de Dalt
El valor de les petites coses, l’adult contribueix a formar la personalitat de l’infant. Els detalls de la vida quotidiana, aparentment insignificants i que a vegades passen desaprcebuts per als adults, són elements bàsics de l’educació de l’infant.
EI.Adad L’Encant
Empresa d’inserció social i laboral de persones amb problemes d’exclusió social, que estan desocupades i que tinguin dificul-tats per accedir al mercat laboral. Botigues, productes, multimèdia, taller verd, treball social, pla anual, activitats i memória.
El Arte Cristiano - Vayreda Bassols Casabó i C. S.L. : estatuària religiosa
Primera indústria d’imatgeria religiosa, i avui una de les seves activitats artesanals més conegudes. Molts artistes i escultors amb prestigi internacional han passat pels tallers d’aquesta empresa olotina degana, que exporta a païssos dels 5 continents.
El Mig Restaurant
Pàgina web del Mig Restaurant d’Olot, concorregut i céntric local situat a la capital garrotxana. Descubreix com a través d'un menú també es pot gaudir de la bona cuina. Oferim menú, menú ruta del vi, receptes, galeria, situació i dades de contacte.
El Rocater
Pàgina del Rocater. Club D'Agility, flay ball, residència canina per allotjament, ensinistrament per a gossos i altres activitats. El centre està ubicat a la Vall de Sant Daniel (Girona) i a Olot (La Garrotxa).
Electricitat Figueras Fills
Servei d'Internet de Figueras Fills Electricitat, empresa olotina, amb més de 30 anys d'experiència, decadada a les instal·lacions elèctriques domèstiques, industrials, i també al sector de la refrigeració i l'aigua.
Els Bufets BTT
Arribem al Santuari de la Salut a 1028 m d’altitud. Gaudeix d'una balconada esplèndida amb vistes a la Vall d’Hostoles, la Vall d’en Bas, el Canigó, el Golf de Roses i l’Alta Garrotxa. Es troba en la cruïlla de l’antic camí d’Amer a Rupit i a Vic.
Els Catòlics Olot
Ens involucrem per fer un bé social a l’entorn. Activitats com les classes nocturnes gratuites que s’impartien en els primers anys de creació de l’agrupació o el Concurs Internacional de Gravat que es va començar a organitar al 1995, en són una mostra.
Emerald Interaction
Disseny de pàgines web a Olot. Emerald Interaction és un estudi de disseny i desenvolupament de pàgines web que ajuda a les empreses a aconseguir visibilitat global. A base d'una programació accessible que compleix tots els estàndards web.
Emergent Catalunya ETT
El servei de treball temporal consisteix en la contractació per part d'Emergent Catalunya ETT de persones cedides per un temps determinat a empreses de diferents tipus. Ofertes de feina Vacants temporals i amb garanties. Girona, Barcelona i Olot.
Entitats i voluntariat de la Garrotxa
El Consorci d’Acció Social de la Garrotxa és un organisme públic format per l’Ajuntament d’Olot i el Consell Comarcal de la Garrotxa que té l’encàrrec de gestionar els serveis socials a la comarca de la Garrotxa. Atenció a les persones i a la comunitat.
Esbart Olot, Escola de Dansa Folklòrica de la Garrotxa
Entitat moderna i adaptada al nostre temps, sense oblidar, però, les arrels de cultura tradicional. Ha iniciat un projecte de recerca amb l'esperança de ser un pont per la continuïtat de noves generacions. Treballa perquè la dansa no quedi en l'oblit.
Escola Bressol Municipal Les Fonts
Blog de l’Escola Bressol Municipal d'Olot Les Fonts. El servei web inclou informacions diverses; menú principal, contingut principal, l’escola, els seus serveis, vull saber, actualitat escolar, consultes i contactes del centre i dades de l’AmiPA.
Escola d'Adults d'Olot
El centre de Formació d'Adults La Garrotxa és un centre públic depenent del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya que compta amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Olot. El curs 1982-83 va crear una Aula de Formació d'Adults.
Escola d'Art d'Olot
L'única escola oficial d'art i disseny de les comarques gironines, fundada l’any 1783. Manté una participació activa en l’entorn social, educatiu, econòmic i cultural. Formació artística a més de 400 alumnes de les comarques veïnes.
Escola de Futbol Garrotxa
L’Escola de Futbol Garrotxa, és un referent en el futbol base català, manté 12 equips i funciona des de l’any 1992. Presentació de l’escola en el 25è aniversari, escut, notícies, temporada 2007-08 i anteriors, fotografies del club i enllaços.
Escola El Morrot
Centre públic de nova creació, en funcionament des de setembre de 2007. Consta de dues línies. Aquest curs de dos aules de P3, una aula de P4, dos aules de P5 i una aula de 1r de cicle inicial. El centre es troba situat provisionalment en 5 mòduls.
Escola Joan XXIII d’Olot
Centre educatiu comarcal, concertat pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i titularitat d’Integra. Aten alumnes de 3 a 21 anys, amb discapacitat psíquica en etapes d’infantil, primària, secundària i realitza el Programa Pont.
Escola Llar - Lluís M. Mestras i Martí
És un centre públic, d’una línia, d’Educació Infantil i Primària. L’escola es troba situada al munipici d’Olot, als afores direcció la Canya. El centre fou inaugurat l’any 1971 com a escola i llar que acollia durant la setmana alumnes que hi pernoctaven.
Escola Llar Lluís Mª Mestras i Martí
Tot de dades d'aquesta Escola-Llar per a nens petits d'Olot (Comarca La Garrotxa). Recursos i informació de la llar infantil. Els protagonistes són els membres d'aquesta comunitat educativa (alumnes, professorat, personal no docent i famílies).
Escola Malagrida d'Olot
Presentació del centre escolar, la seva organització i funcionament, activitats, pàgina de l'Associació de Mares i Pares. És una escola laica i pluralista. Per tant, respectuosa amb les diverses maneres de pensar i és oberta a tothom.
Escola Municipal d'Expressió
Els inicis foren a l’Escola de Belles Arts d’Olot i la inquietud per ampliar els tallers i monogràfics als nens. D’aquesta manera va començar l’activitat d’Expressió plàstica als Claustres del Carme, donant classes de dibuix i pintura als més petits.
Escola Oficial d'Idiomes d'Olot
L’Escola Oficial d’Idiomes d’Olot és un centre públic de règim especial, dedicat a l’ensenyament d’idiomes moderns -alemany, anglès i francès- a nivell no universitari. Grups, horaris, matriculació, novetats i calendari.
Escola Petit Plançó
L’escola va néixer al 1969, en el context d’una escola dins una societat franquista. És d’una sola línia que va des d’educació infantil fins a ESO. A la planta baixa hi ha les aules d’infantil: P3 (Bolets), P4 (Granotes) i P5 (Roselles) amb accés al pati.
Escola Pia d’Olot
L’Escola Pia d’Olot, és una comunitat educativa que des de fa 150 anys és present a al comarca de la Garrotxa. Durant tot aquest temps ha treballat per fer realitat el seu projecte educatiu. Dades de l’escola, projecte, cicles i serveis escolars.
Escola Pla de Dalt
Centre d’Educació Infant il i Primària públic, que depèn de la Generalitat de Catalunya. L’escola està ubicada en un barri residencial d’Olot on el nivell econòmic i social es pot considerar de classe mitjana. L’escola va incrementar el nombre d’alumnes.
Escola Sant Roc
Escola de dues línies i hi ha especialistas de: música, anglès, educació especial, religió i educació física, a més del tutor de l’aula d’acollida per aquells nens/es d’incorporació tardana. Història i situació, l’escola nova, instal·lacions i serveis.
Escola Volcà Bisaroques
L'edifici de construcció que ocupa l'escola, va començar el curs 1982-83. Els professors i alumnes que la varen inaugurar provenien de l'Escola del Carme (fundada el 1969) i ubicada dins el casc antic d'Olot, dins l'edifici del convent de les Carmelites.
Escoles Verdes Girona
Programa de la Generalitat de Catalunya per donar suport als centres educatius de Catalunya en l'àmbit de la sostenibilitat ambiental. Compartim experiencies a nivell d'alumnat i professorat entre centres educatius. Inclou relats, fotografies i vídeos.
Església parroquial de Sant Esteve
És una església de planta de creu llatina, amb una sola nau de 58 metres de longitud per 37,4 d'amplada i 52 metres de creuer; l'alçada és de 34,5 metres. Disposa de tres escalinates d'accés (als peus del temple i als extrems dels creuer).
ESMUVI Associació Música per Viure
Pàgina de Pedagogia Musical a Olot. Esmuvi Olot comença una nova etapa. Hem fet uns canvis en la direcció de l'escola i a partir del curs escolar vinent ens en farem càrreg l'Oscar Rivero, en Manel Gaspar, en Ricard Vives i l'Àngel Abad.
Espais i Materials del Ripollès
Empresa, fundada l'any 1996, de productes i materials pel sector de la construcció i decoració per a la llar, situada a Ripoll i amb servei a tota la comarca. Espais Cuine&Banys es dedica a la venda de banys, cuines i ceràmiques a Ripoll i a Olot.
Esplais de La Garrotxa
Entitat fundada el 1986 dedicada a educar en el lleure d’infants i joves a la comarca de la Garrotxa. Colònies, campaments, gimcanes, tallers i excursions són les activitats que fan al llarg de l’any. S’hi afegeix un component educatiu a part del lúdic.
Espuña
La qualitat per experiència. Mig segle, el·laborant productes càrnics del porc, a Olot, un bressol de l'artesania gastronòmica catalana. L'empresa, producció, productes, racó del consumidor, premi aconseguit amb les millors matèries primeres.
Establiments Coll - Subministraments per a automòbils
Empresa familiar, amb més de 85 anys d’experiència, ubicada a Vilamalla (Alt Empordà), dedicada a comercialitzar i distribuir tot tipus de recanvis del món del motor i de l’automoció, així com també d'accessoris i maquinària per taller. Sucursals.
Estelada 2014 - Plataforma cívica per a la independència
Fa deu anys, patriotes de diferents àmbits; entitats, partits polítics, associacions, societat civil, … van trobar-se per a canalitzar l’entusiasme que el procés estatutari havia encomanat l’ànim. Voliem crear una plataforma ciutadana transversal.
Estufes.cat
Estufes gasoil Efel, Issa i Sasac. Recanvis. Reparació totes les marques. Tubs xemeneia. Dipòsits gasoil. Estufes gasoil segona mà. Venda i reparació. Tubs xemeneia. Partint d'una Sasac vella, comencem proves per a la fabricació de la pròpia estufa.
FANS (Fent Amics Nostàlgics dels Seixanta)
Promou la música pop originada en l'esclat del rock al final dels anys cinquanta i que té el màxim exponent durant els anys seixanta i setanta. L’associació va néixer gràcies al Festival "Tot Som POP", de la plaça Major d'Olot a les Festes del Tura 99.
Festes del Tura
Web oficial de lAjuntament d’Olot de les Festes del Tura de la capital de la Garrotxa. Es celebren a la primera quinzena de setembre. Aquestes feste són un dels símbols de la nostra ciutat i ens la dibuixen amable, oberta i participativa.
Festes del Tura - No Oficial
Web no oficial de les Festes del Tura d’Olot. Es celebren durant la primera quinzena de setembre. Fòrum enturat i diverses informacions d'aquesta festa. El programa s'ha extret de la web oficial de les festes de l'Ajuntament d'Olot.
Festival Circ A Les Places d’Olot
Propera edició dies 1, 8, 15, 22 i 29 de juliol 2015. Dimecres de juliol al vespre és dia de circ a Olot, a la Garrotxa. Espectacles de circ a les places del centre d’Olot. Pallassos, trapezistes, funambulistes, … La màgia del circ per a tota la família!
Festival Mot - Festival de Literatura
A Girona i Olot és un festival literari organitzat conjuntament per dos ajuntaments gironins: l’Ajuntament de Girona i l’Ajuntament d’Olot. Es porta a terme anualment al mes d’abril i té com a tret identitari l’excel·lència en els ponents i les propostes.
Fira del Fajol a Batet de la Serra (Olot)
Batet de la Serra celebra la Fira del Fajol. Durant un cap de setmana es pot gaudir dels actes que els Amics del Fajol han organitzat a l’entorn d’aquest producte. El fajol no és cereal, però se’n fa el mateix ús, tradicionalment s’en feien farinetes.
Fira Origens, Olot
La Fira Agroalimentària de Productes de Qualitat de Catalunya és un esdeveniment enogastronòmic on productors i productes de qualitat són els protagonistes. L’edició ve després de quatre amb un gran èxit de públic i de participació de productors.
Fiscorn.cat
Blog sobre el fiscorn creat per Jordi Estartús i Pujol, nascut a Olot el 1972. Va començar estudis de música amb Josep Masó. Reali-tza els estudis d’harmonia amb Francesc Cassú. En quan a l’instrument ha estudiat amb Modest Puig i Miquel Badia.
Fisiocenter
Pàgina web de Fisiocenter d’Olot (la Garrotxa). Fisiocenter és un centre de fisioteràpia i osteopatia on es tracten un ampli ventall de patologies. Oferim un servei totalment personalitzat i a mida per satisfer les necessitats del cada client.
Fonda Barris**
La Fonda Barris data de 1949, quan el matrimoni Barris-Miràngels comprà el que era una petita casa de planta baixa. Van obrir un bar on servien vermuts i algun plat de cullera. Amb els anys es va diversificar l’oferta i van posar una botiga d’aliments.
Fons d'Art Olot
Fons d'Art, galeria d'art fundada l'any 1991, convertida en un espai de referència de l'art i la cultura a Olot. Oberta a socis i clients, ofereix una atenció i un tracte personalitzat tant en la venda d'obres d'art com en l'assessorament artístic.
Foos - Vidre artistic
L’any 2008 Jordi Pagès Traveria va obrir Foos Art Glass l’any 2008 a Olot, un estudi-taller de vidre artístic per poder oferir solucions creatives amb aquest material. Dissenya i fabrica peces originals i funcionals.
Fòrum de Recursos Humans de La Garrotxa (Plà de l’Estany-Gironès-Ripollès)
El Fòrum amb el suport de Cuatrecasas, el Dep. Empresa i Ocupació (Generalitat) organitza les Jornades Internacionals RRHH 2.0 i Marca Personal que es celebraran 20 de maig a l'edifici de Cuatrecasas, (Av Diagonal 444), així com altres jornades.
Foxnice
A Foxnice donem servei a les petites i mitjanes empreses per mantenir els seus portals actualitzats i per donar el suport que necessiten. Assessorem i oferim serveis per a aquelles tecnologies que ajuden a créixer i ser més competitius.
Foxnice
A Foxnice donem servei a les petites i mitjanes empreses per mantenir els seus portals actualitzats i per donar el suport que necessiten. Assessorem i oferim serveis per a aquelles tecnologies que ajuden a créixer i ser més competitius.
Frame Girona
Web de Frame Girona, empresa firinina dedicada al disseny i altres serveis web. Més enllà del web, orientem estratègicament i proporcionem una visió clara dels objectius possibles, marcant les etapes que s’han de cobrir per a la seva consecució.
Francesc Vayreda, de l’impressionisme al Noucentisme a Catalunya
L’exposició i el llibre que presentem sobre la figura i l’obra de Francesc Vayreda ens han permès saldar un deute pendent que la ciutat d’Olot tenia envers un pintor olotí amb una obra l’evolució de la qual, fins aquests moments, desconeixíem en detall.
Frankfurt El Farolet
La direcció actual del Frankfurt El Farolet va assumir-se al 1983, 31 anys oferint deliciosos entrepants. Conegut frankfurt del Farolet, no és un frankfurt qualsevol, ha adoptat el mateix nom de l'establiment. El coneixen i els agrada a petits i grans.
Fundació d'Estudis Superiors d'Olot (FES)
Té per objectiu l'obertura de la comarca cap a l'exterior mitjançant la formació contínua, entesa com una peça clau per elevar el nivell formatiu i cultural. Coneixements per a la població en general. Tertúlies d'anglès, francès, alemany, i català.
Fundació Garrotxa Líder
Entitat que té la missió de promoure el desenvolupament econòmic i social de la Garrotxa i el Collsacabra en els àmbits industrial, comercial, agrícola, ramader, forestal, turístic i altre, lligant el creixement a criteris de desenvolupament sostenible.
Fundació La Caritat
Entitat sense lucre, molt arrelada a Olot que neix l'any 1914 amb la finalitat d'atendre als pobres de l'època. D' aleshores ençà ha esdesvingut una institució social al servei de la ciutat que ha atès una quantitat innombrable de ciutadans necessitats.
FusióF Il·luminació
Espai d'il·luminació i showroom de realització de projectes. La nostra filosofia és intentar entendre quines són les necessitats de cada client i donar solucions adequades a cada ambient creant atmosferes interessants jugant amb la il·luminació.
Fusteria Planella
Qualitat avalada per més de 50 anys creant espais reconeguts amb premis d'arquitectura. Creada l'any 1956 a la Vall de Bianya, es traslladà al 2004 al pol. Ind. de La Canya d’Olot. Barreja l’estil propi amb el tradicional, aportant solucions tècniques.
Futbol7 La Garrotxa
Informació dels campionats de Futbol7 a la comarca de La Garrotxa. Si algú vol publicar algún resultat ho pot enviar per correu electrònic. No actualitzat. Aquest bloc no s’ha actualitzat des del dia 28 d’octubre de l’any 2002.
Gabinet Permar
Assessorament legal d'empreses i particulars. Hem fet d'assessoria i gestió laboral, i amb temps hem incorporat l'assessoria global, amb assegurances, fiscalitat, comptabilitat, gestoria, administració de finques i representació juridica-laboral.
Garatge Costa Nogué
Amb més de 40 anys d'experiència reparant vehicles a Olot, taller de reparació de vehicles multimarca. La qualitat dels nostres serveis de reparació de cotxes i de furgonetes i d'assistència de grues 24h està avalada per les marques d'asseguradores.
Garatge Ri-Car - Reparació i lloguer de vehicles, restauració motos
Reparació de vehicles en general, reparació de motos, lloguer de cotxes, pneumàtics, llandes, bateries, tubs ... A Garatge Ri-Car oferim servei des de fa 16 anys. Ens trobem al passeig de Barcelona d’Olot. També servei de lloguer de vehicles.
Garrotxa - Viquipèdia
Comarca prepirinenca que limita amb el Ripollès, Osona, Selva, Gironès, Pla de l'Estany, Alt Empordà i el Vallespir. Té una extensió de 735,39 km² i població de 55.439 habitants (2010). L'alta conca del Fluvià i les capçaleres dels rius Brugent i Llémena.
Garrotxa per la independència - Assemblea Nacional Catalana
Garrotxa per la independència és l'agrupació de les seccions locals de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) a la nostra comarca. Per aconseguir les seves finalitats, a títol merament enunciatiu i no limitador, l'Associació duu a terme les activitats.
Garrotxa Rugbi Club
Blog oficial dels Teixons de La Garrotxa, la Garrotxa Rugbi Club d’Olot. La primera victòria de mèrit dels Teixons d’aquesta temporada va ser davant del tercer classificat, el Reus, que es presentava com a un equip molt equilibrat i fort defensivament...
Garrotxa.info
Recorregut fotogràfic pels espais naturals de la Garrotxa. Em dic Albert Terradellas Brugada, i l'objectiu de la web és complir 5 dels meus 34 objectius plantejats al 2014. Les llistes es fan el dia de cap d'any per començar el nou any amb bons propòsits.
Garrotxajove.cat
Recursos, informacions, notícies, etc. que us poden ser d'utilitat. Volem fer fàcil la recerca d'informació i navegació per Internet i facilitar l'accés a la informació. Servei de Joventut i Ensenyament del Consell Comarcal de la Garrotxa.
Gegants d'Olot
Pàgina oficial de Els Gegants d'Olot. La web inclou tota la informació gegantera que pogueu necessitar. Dades dels cavallers, els capgrossos i gegants d'Olot. Història, jocs, balladors, i altres informacions d'interès.
Gelis Dissenyadors
Estudi fundat el 1988. Desenvolupa treballs d'imatge corporativa i Packaging. L’experiència d'equip de professionals qualificats. Control dels processos d'execució de cada treball amb rigor professional, des del Briefing fins a la producció final.
Gestió Sostenible Rural
Implantació de la RSE a les empreses i entitats dels territoris Leader. GSR és un projecte de cooperació interregironal impulsat per divuit grups de desenvolupament local de Catalunya, Balears i Aragó que pretén fomentar una nova cultura empresarial
Gimcana de les llengües d'Olot
Bloc d’aquest acte que es fa al Casal Marià d'Olot organitzat pel Servei de Català d'Olot- la Garrotxa. Entre moltes altres sorpreses compta amb la presència de l'enigmista i escriptor Màrius Serra i la música del Ministrers de l'Escola de Música.
Gironès Bartrina Topografia
Gabinet de topografia situat a Olot i dirigit per Jordi Gironès i Danés i Ramon Bartrina i Albi. Trepitgem el terreny. Experiència i adaptabilitat a cada tipus de projecte. Mètodes topogràfics amb tecnologia i aparells d'última generació.
Gorgues de la Garrotxa
Al final, aquell any de sequera 2008 va acabar essent bo en pluges. Calia aprofitar-ho. Vaig iniciar un recorregut per descobrir les gorgues de la Garrotxa i encara no m'he aturat. i ara, a 2015, amplio definitivament la recerca a les comarques veïnes.
gpi software
El gestor de continguts Web.net 3.0 és la forma més fàcil, ràpida i segura de mantenir actualitzada la seva pàgina web. Està disponible en les seves quatre versions: Bàsic, corporatiu, catàleg i comerç. El disseny gràfic més innovador!
Greda So i Llum
La Greda So i Llum és un servei que gestiona l'Associació Cultural La Greda. Pretén posar a disposició de les entitats de la Garrotxa tot l'equip necessari per tal de sonoritzar un concert, amplificar una xerrada o ambientar obres de teatre o altres.
Grup Andreu - Vehicles d'ocasió i nous a Girona, Olot, Blanes i Mont-ras
Disposa d'un gran estoc de vehicles de segona mà, cotxes km0, cotxes de gerència, cotxes d'ocasió a Girona, Olot, Blanes i Mont-ras. Vehicles nous: Toyota. Citroën, Jeep, Lancia i Alfa Romeo. Vehicles ocasió, postventa, serveis i oferta del mes.
Grup Camós
Pàgina del Grup Camós, És un grup que opera a les comarque gironines, didecat a les comunicacions i la seguretat. Fundada l’any 1989 té tres divisions; Dades, comunicacions i seguretat. Seus a Girona, Figueres i Olot. Productes i serveis.
Grup de Consum Autogestionat CNT Olot
Pàgina web del Grup de Consum Autogestionat de CNT Olot, iniciativa sorgida de la necessitat d'apropar-nos a la sobirania alimentària. L’objectiu d’aconseguir productes alimentaris agroecològis, principalment, i directament del productor.
Grup de Diàleg Imterreligiós d’Olot
Trobades mensuals entre els components del Grup. Projecte de la Visita als Centres de culte, peer a les escoles, amb participació al gran recapte. Dona una imatge d'unitat de les religions en contra de la imatge de confrontació que es dóna en àmbits.
Grup Morera
Empresa de tradició familiar que ha diversifica la seva producció i consolidant-se en el mercat nacional. Pans de gespa, llavors, productes per a animals de companyia o articles del sector agrícola, componen la seva oferta.
Grup Organigrama
Pàgina web del Grup Organigrama, dedicada als recursos humams. El grup compta amb oficines a les ciutats de Girona, Barcelona i Olot. Ofertes de feina. A la recerca de feina amb Organigrama. Formació, concepte clau en temps de crisi.
Grup Vivaldi Rock i Clàssica
Botiga familiar, fundada l’any 1982. Al començament la botiga estava a Olot, ara té botigues a Figueres i a Girona. Àmplia varietat d’instruments de corda, vent, percussió, electrònics, material escolar, llibreria musical, accessoris i pianos.
Hiper Decoració
Venda de productes de pintura i decoració. Apostat per la formació i introducció de tècniques i fomentar el contacte i col·laboració entre professionals per aconseguir més cohesió entre col·lectiu. Disposa de centres a les Comarques de Girona i a Vic.
Hivernacles Olot
Construcció d’hivernacle i estructures metàliques modulars, amb àmplia gamma de productes de calitat i altament funcionals. Ofereix una gran varietat de models per satisfer les necessitats dels seus clients.
Hospital Sant Jaume d'Olot
Espai oficial de l'Hospital Sant Jaume d'Olot. Conté informació general oficial del centre, objectius, estructura organitzativa, serveis assistencials, activitats, la formació, memòria, codi ètic, docència, declaració de medi ambient, recerca, i noticies.
Hostal La Vila** Olot
Pensió La Vila ens podeu trobar al bell mig d'Olot, en la cantonada de la Plaça Major. 4 habitacions individuals i 15 habitacions dobles. Preus: Dormir 46 €, dormir+esmorzar 52 €. Habitacions amb tv satèl.lit, tel, secador, calefacció, aire condicionat, …
Hostal Del Sol
Hostal Restaurant I Bar a Olot, La Garrotxa. Noticies Que fem, sopars de grups, events, horari, contacte, història hostalatge, turisme Garrotxa. Del mes de maig a juny, torna la Ruta de les Tapes d'Olot, durant un mes, com en les edicions anteriors.
Hostal dels Ossos
D'on ve el nom? es pregunta tothom, nom enigmàtic d'origen llunyà, situat a la terra volcànica de La Garrotxa, l'indret on l'enginy i l'afany de 3 generacions mantenen amb fidelitat, la cuina tradicional, casolana i volcànica. El grup Cuina Volcànica.
Hotel Borrell *** Olot
Hotel situat en una zona tranquil.la, a prop del centre comercial de la ciutat d’Olot, i està emmarcat dins el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa. L'Hotel Borrell és un bon lloc per gaudir tant de la comarca, com de la seva capital, Olot.
Hotel Can Blanc *** Olot
Hotel d’Olot, al Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa. Disposa de bar i sala amb llar de foc adaptable per a petites reunions d'empresa. Esmorzar tipus bufet. Habitacions amb bany complet, assecador, televisió, telèfon i aire climatitzat.
Hotel Riu Fluvià****
Hotel situat sortint de d'Olot, direcció Santa Pau. Enclavat entre la Zona Volcànica de la Garrotxa, a 5 minuts de la Fageda d'en Jordà i dels volcans importants del parc com el Croscat i el Santa Margarida. A 3 minuts del centre de la ciutat d'Olot.
ICHN Garrotxa
Delegació de la Garrotxa de la Institució Catalana d’Història Natural. Entitat científica que vol ser punt de trobada de naturalistes vinculats a la Garrotxa. Promou la recerca científica, l’educació ambiental, difusió i coneixement del patrimoni natural.
IDESGA - Institut d’Estudis Socials de La Garrotxa
Associació fundada l’any 1999 a Olot. Està formada per estudiants, llicenciats i doctors en ciències polítiques i sociologia de la Garrotxa, amb el suport de diverses administracions per poder organitzar conferències, debats, i recerca comarcal.
IdESGA | Institut d'Estudis Socials de la Garrotxa
Associació fundada el 1999 a la ciutat d’Olot. Avui es forma per una desena de llicenciats i doctors en Ciències Polítiques i Sociologia nascuts o residents a la Garrotxa, amb el suport d’administracions públiques i privades per tirar endavant els fins.
IES Bosc de la Coma
L'IES fou inaugurat l’any 1995. Està ubicat en una zona propera a l’antiga estació del tren d’Olot i és contigu al bosc que dóna nom al centre. L'institut es va constituir amb els alumnes i professors de l’especialitat administrativa i comercial.
IES la Garrotxa
Centre públic creat a l’any 1974 com Institut de Formació Professional, Va experimentar un gran creixement fins a l’any 1995 (1400 alumnes, 100 professors i 7 especialitats). Des del 2002-03 és part del projecte Xarxa de Qualitat i Millora Contínua.
IES Montsacopa
L'IES Montsacopa és un institut de la ciutat d'Olot. Està situat a la falda del volcà Montsacopa, que li dóna el nom. L'institut Montsacopa va entrar en funcionament a l'inici del curs 1969-70. Informació, activitats i serveis.
IES-SEP La Garrotxa
Pàgina oficial de l'IES-SEP La Garrotxa d'Olot (Garrotxa). Descripció i activitats del centre; Aula d'acollida, biblioteca, AMPA, ... Hi han 1050 alumnes, 84 professors i 5 membres del personal administratiu i de serveis.
IME-Institut Municipal d'Educació Olot
Olot, ciutat educadora, té personalitat integrada en el país. La seva identitat és interdependent al territori del qual forma part. També la ciutat es relaciona amb el seu entorn, amb d'altres nuclis urbans del seu territori i amb ciutats d'altres països.
imma casals - imatge i comunicació
Pàgina oficial d'imma casals imatge i comunicació. És un estudi de disseny gràfic i pàgines web de la Garrotxa. Especialitzats en imatge corporativa, publicitat gràfica, packaging i realització de llocs webs àgils i dinàmics.
IMPC - Institut Municipal de Promoció de la Ciutat d'Olot
Web de la Institut Municipal de Promoció de la Ciutat d'Olot. Inclou l’Oficina de Turisme d'Olot: Allotjament, gastronomia, lleure i cultura, agenda i plànol. L’Àrea de Fires i Mercats suport al petit i mitjà comerç urbà. Pla Estratègic del Comerç d'Olot.
Institut Català de Teràpies Naturals
L’Institut Català de Terapies Naturals i Formació de Terapeutes Professionals és una plataforma seriosa i professional on formar-se com a terapeuta amb els millors professionals i terapeutes actuals de les diferents especialitats que s’ofereixen.
Institut Municipal d'Esports i Lleure d'Olot
L’Institut Municipal d’Esports i Lleure d’Olot (Patronat Municipal d’Esports d’Olot, des del 1983 fins al 2014) és un organisme autònom adscrit a la Regidoria d’Esports i Lleure de l’Ajuntament d’Olot (La Garrotxa). Els seus objectius principals.
Integra - Associació de Discapacitats Intel·lectuals de la Garrotxa
Entitat privada olotina, que ofereix recursos assistencials per a millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual, trastorn mental i/o alteracions en el comportament de la persona. Residència, escola, lleure, etc.
Itinnerària
Xarxa de senders de les comarques del Ripollès, l’Alt Empordà i La Garrotxa. Mapa d'Itinerànnia a la Garrotxa per a Google Earth. Mapa d'Itinerànnia a l'Alt Empordà oest per a Google Earth. Vídeo i consells per seguir les senyalitzacions.
Jardí Botànic de Vegetació Natural Olotina
Porta d'entrada al Parc Nou, antiga finca senyorial que, l'any 1932, va passar a ser propietat municipal, obrint-se al públic el maig de 1943 com a parc municipal d'Olot. El Jardí Botànic de Vegetació Natural Olotina, és un jardí botànic creat l'any 1986.
Jardí Botànic del Parc Nou
Jardí Botànic de vegetació natural olotina, creat l'any 1986 al Parc Nou, antiga finca senyorial, ara parc municipal d'unes 4 h. de superfície. Rouredes humides, zones boscoses de gran interès botànic amb gran diversitat d'espècies vegetals.
Joan Josep Mayans
Web personal del cantautor Joan Josep Mayans. Nascut a Eivissa, viu a Olot des dels sis anys. Poesia cantada; Carner, Cummings, Desclot, Dickinson, Espriu, J. V. Foix, Keats, Manent, Maragall, Pere Quart, Pujols, Riba, Teixidor, Salvat-Papasseit, …
Joan Prat Marxant d'Art
Des de 1987, dedicació exclusiva i professional a gestionar obres d'art dels artistes més importants dels segles XIX i XX. Selecció d'obres de gran qualitat i representatives dels millors anys dels artistes.
Joguines Somnis
Botigues de Joguines Somnis a Blanes, Girona, Olot, Palamós, Barcelona, Gavà, Mataró, Granollers, Vic, i Reus. Amb una trajectòria de més de 35 anys en el món de les joguines, com a majoristes, com a botiguers i ara en aquesta etapa també online.
Josep Berga i Boix
Josep Berga (La Pinya, La Garrotxa, 1837-Olot, La Garrotxa, 1914), també conegut com l'Avi Berga, fou un pintor paisatgista que, influenciat per l'Escola de Barbizon, fundà junt amb el seu amic Joaquim Vayreda l'Escola d'Olot de Pintura.
Josep Bosch - Serveis Informàtics
Manteniments, reparacions, venda d’ordinadors i complements, botiga on-line, serveis d’internet, servidors, e-mail, webs, ftp, ... Olot. Serveis web: Buscadors, diaris i revistes, utilitats, cultura, programes i webs guapes, …
Josep Guix Feixas - Socialistes d'Olot
Vull i volem servir amb il·lusió aquesta ciutat. Sentim passió i ens agrada l’Olot emprenedora, treballadora, educada i cordial, que sap divertir-se quan convé i que és un exemple de convivència. Que treballarem amb rigor, transparència i celeritat, …
Joventut Sant Pere Màrtir d'Olot
Web oficial del Club de Futbol Joventut Sant Pere Màrtir d'Olot. En aquesta pàgina destaquem les coses més importants que passen en el Club. Notícies, agenda, cròniques dels partits, història de l’entitat, instal·lacions i qui soms.
Karrisart
Portal de l'artista-pintor olotí Karris que recull la llum del mediterrani, el color de la costa brava i l’espontaneïtat de les formes de l’artista llatí per realitzar el seu particular món del Surrealisme-Figuratiu-Mediterrani.
Kincalla Rock
Pàgina de la Kincalla Rock. La Kincalla Rock és un grup de rock, format per un quartet de músics garrotxins. La banda està formada per l’Eloi Córcoles (veu i guitarra), Xavier Batlle (la guitarra i veus), Pep Cirera (el baix), i Pep Carrera (el bateria).
Kreas - Centre integral de formació en indústries càrnies i alimentàries
El nom de Kreas prové del grec ???a?, vol dir carn. Centre de formació professional de qualitat d’àmbit de la indústria càrnia i agroalimentària, que forma i qualifica treballadors d’aquest sector per contribuir a la millora de la seva competitivitat.
L’art als carrers d’Olot
Durant els últims anys, l’Institut de Cultura de la Ciutat d’Olot ha catalogat tot els seu patrimoni tant cultural com natural, amb l’objectiu de conèixer i difondre aquest tresor. Una de les modalitats que més s’ha treballat és la de l’art al carrer.
La Barretina
LaBarretina.cat està formada per un grup d’emprenedors amb experiència en noves tecnologies i comerç electrònic, orgullosos de la nostra terra i cultura. Les barretines són confeccionades per M.Guinart d’Olot, empresa familiar fundada l’any 1875.
La Bota Olot
Espai xarxa Facebook del Bar-restaurant La Bota Olot, des de l’any 1978, al servei d’Olot i la seva comarca. Estem a l’ Av/ Sant Joan de les Abadesses. Verdures de l’hort directa a taula. Més informació, fotos, ressenyes, m'agrada, vídeos i missatges.
La Comarca d'Olot
Versió digital del setmanari informatiu de la comarca de la Garrotxa, editat des d’Olot. Editorial, clar i català, flaix, opinió, notícies en cada àmbit, arxiu, comercial, enquestes i dades de la publicació que dirigeig Antoni Garrido. Serveis Olot.
La Deu Restaurant
Restaurant d'Olot i un hotel-restaurant de Sant Feliu de Pallerols. Guia de les comarques nord-orientals. Presentació, història, indret, cuina, banquets, espectacle, equipaments. Està dins el Parc Natural de la Zona Volcànica de La Garrotxa.
La Garrotxa Decideix
Iniciativa ciutadana que promou les consultes populars sobre la independència a la Garrotxa. Té com a objectiu bàsic i fonamental convocar consultes populars sobre la independència al major nombre de municipis de la Garrotxa. Resultats comarcals.
La Garrotxa en btt: 15 itineraris
La Garrotxa en btt: 15 itineraris. Llibre que consultareu a Books Google. L’edició en paper escrita per Sergi Lara i Garcia i editat per Cossetània Edicions. La Garrotxa és un dels territoris més feréstecs de Catalunya, i de major complexitat orogràfica.
La Greda
Associació cultural de la Garrotxa. Vol dinamitzar el teixit associatiu i promocionar l’autoorganització ciutadana, per gatantir una societat lliure, responsable i solidària. Incentiva i recupera la rica cultura popular, entesa com a forma de vida.
La Nevateria Sweets&Coffee
La Nevateria Sweets&Coffee és un establiment d’Olot. Qualitat, simplicitat i alimentació saludable. Som artesans amb tecnologia. Elaborats únicament i exclusivament a l’obrador de la Nevateria. Et presentem Bipbip, el take away de la Nevateria.
La Nina de Drap
Llar d’infants d’Olot. La Nina de Drap vol ser un gran taller d’expressió pels més menuts, per això l’objectiu del projecte és l’expressió, la comunicació i habilitats comunicatives. L’estudi evolutiu de l’infant diu que la lingüística en procés maduratiu
La Perla Hotel
Pàgina de La Perla Hotels d’Olot, a La Garrtoxa. La Perla Hotels disposa d’hotel, aparthotel, restaurant, i d’altres equipaments que es detallen a la web. Informació general, calendari, tarifes, reserves, el restaurant i activitats a l’entorn.
La Pubilla i l'Hereu de la Garrotxa
Autèntica Festa Major de la Garrotxa des del 1974. Elecció de la Pubilla i l'Hereu de la Garrotxa, a partir de les pubilles i els hereus dels pobles de la Garrotxa i dels barris de la ciutat d'Olot. 5 de novembre.
Lan Party Volcànica.cat
Lan Party garrotxina, a Olot (Casa Cultural d’Andalucia). Xerrades, ordinadors i activitats pel públic, zona d’acampada i xerrades, exposicions, paradeta d’informació al Recinte Firal, zones intermitges amenitzades amb exposicions/activitats.
Las Comas-Cémoi
Rafael Comas, veí de Castellfollit de la Roca (la Garrotxa), va fundar la fàbrica de xocolates a Olot, l’any 1910. Torrons de xocolata, xocolates de rajola, xocolata en pols, bombons, i productes dietètics (Body-10, Nutrisiluet, etc.).
Les Cols
Pàgina oficial del Restaurant Les Cols d’Olot, a càrrec de la Fina Puigdevall. L’establiment ha estat guardonat amb 2 estrelles de la Guia Michelin 2011. Informació del restaurant, banquets, la Garrotxa, notícies, reserves, xec regal, ...
Les Cols Pavellons - Olot
Virtuós, de llums i aigües, sentir aspectes de la natura oblidats, 5 pavellons, pícnic equipat per descobrir paisatges de la zona
Les libèl·lules de la Garrotxa
Pàgina 4 del resultat de Google Llibres 2007. Les libèl·lules de la Garrotxa és un llibre de la Col·lecció Monografies de Patrimoni Natural de la Garrotxa, número 1. Els autors del text i de la maquetació han estat en Mike Lockwood i Xavier ...
Llar d'infants Les baldufes
La llar d'infants i una escola pensada pels nens i nenes d'aquestes edats. Espais adaptats a les seves necessitats: terres càlids, colors naturals, aules ben ventilades, sol i claror. Una atmosfera càlida i alegre on els nens i nenes es senten segurs.
Llibreria Drac
Espai, a Olot, dedicat als llibres, amb crítiques, recomanacions i suggeriments que esperem siguin d'utilitat per als lectors. Pàgina en construcció. Mentrestant, podeu seguir-nos al nostre blog (http://blog.llibreriadrac.com) o bé al nostre facebook.
llistes.moviments.net Mailing Lists
Llistat de llistes de distribució d'activitats realitzades per totes les entitats i associacions del país. El arxiu actual només disponible per als membres de la llista. Es pot subscriure a la llista, o canviar la seva actual subscripció.
Lluèrnia - Festival del Foc i de la Llum, Olot
Festival intensiu, de 6 hores a l’entorn del foc i de la llum, que vol transformar-se en un esdeveniment anual espectacular, participatiu i popular. El gaudir cultural pels olotins i olotines serveixi de reclam turístic de tardor a la ciutat i la comarca.
L'or antic
Empresa amb experiència en el sector de la compravenda d'or instal·lada a Figueres. Va ser el 1980 quan vam obrir la botiga i després de més de 30 anys de sòlida trajectòria, seguim atenent als nostres clients amb la mateixa serietat i discreció.
M. Guinart
Empresa fundada l’any 1898, com a confeccionista. Als anys 50 va començar a fabricar gènere de punt especialitzat en guants, gorros, bufandes, manyoples, passamuntanyes, pràctics tapacolls, boines i barrets. Mostrari d’esquí: jerseis i gorros.
magna dona talla gran
Botiga d’Olot. A magna disposem d'una bona sel·lecció de roba per a dona a partir de la talla 42. Comptem amb primeres mar-ques de roba femenina, per tal de que la dona usuària de talla gran pugui tenir també el plaer d'escollir.
Marbre i Pedra Artificial Coll
Marbres Coll és una empresa familiar dedicada des de fa més de 30 anys al subministrament i col·locació de pedra natural i pedra artificial; elaborant tant acabats interiors, com cuines o banys, i acabats per urbanització exterior.
Marià Vayreda i Vila
Marià Vayreda (Olot, 1853-Olot, 1903) va ser un escriptor i pintor català. Signava com Marian Vayreda. Els seus interessos artístics el van empènyer, en principi, envers la pintura. El 1876 viatja a París per estudiar amb Jean-Léon Gérôme.
Marxes i Curses de La Garrotxa
Calendari de marxes de la comarca: Circuit Curses Populars per Muntanya, curses de muntanya, atletisme veterà, Cursa de Bonavista, Pujada a La Salut, Puja i baixa a Batet de la Serra, Cursa Festes Sant Roc Olot, Cursa de Verntallat, …
Mas Casamitjana
Masia de l'any 1344 ben conservada, on encara hi vivim els descendents de la família Casamitjana. Si teniu ganes de gaudir de la natura amb tranquil·litat, us hi esperem ben aviat! La Masia Casamitjana es troba ubicada a Batet de la Serra, a 3 km d'Olot.
Mas Casamitjana
Masia de l'any 1344 ben conservada, on hi vivim els descendents de la família Casamitjana. Entorn rural i al mig de la zona volcànica de la Garrotxa i amb zones amb pastures, ja que en part ens dediquem a la ramaderia. Tenim tot tipus de bestiar.
Mas El Cros
Subministrament de carn bovina raça limousina, amb garantia de qualitat genètica i sanitària. És una raça que té el bressol a França, a la zona de Llemotges, que s'ha estés per tot el món i que és reconeguda com una de les millors races de carn.
Mas La Canova d\'en Solà
Casa de colònies La Canova es situa dintre el terme municipal d’Olot i gaudeix d’un emplaçament geogràfic privilegiat. Es troba al bell mig del Parc natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, davant del volcà Croscat a 800 m. de la Fageda d’en Jordà.
Mas Masnou del Corb
Casa de pagès rehabilitada, dividida en tres apartaments. Cada apartament té cuina-menjador, sala d'estar amb foc a terra i TV, habitacions amb llit doble i/o individual i bany complet. Disposen de calefacció i els acabats són de màxima qualitat.
Materials I Transports Coll
Pàgina de l’empresa Materials i transports Coll d’Olot (La Garrotxa-Girona). Per a la construcció, contenidors i transports amb servei de grua. Més de 50 anys en el sector del transport i la construcció ens consoliden com una empresa de tradició a Olot.
Meandre
Projecte musical de Xavier Pallàs i Xavier Batlle, músics garrotxins amb àmplia experiència en la música d’arrel tradicional. Amb aquesta proposta ens conviden a fer un viatge musical a través de les melodies i les danses de les tradicions europees.
Mentalitza't
L'eina comunicativa de Mentalitza't és de l'associació des d'on donem la paraula a les persones perquè s'expressin lliurement. Estimular el coneixement, consciència, interacció entre persones, la creativitat; part de responsabilitat (“mentalitzar-se).
Micrològic
Inicia l’activitat l’any 1988, amb els primers ordinadors. L'any 1999, impulsats per l’expansió de la nostra cartera de clients i amb l'objectiu de millorar el nostre servei, inaugurem les instal·lacions actuals, amb una superfície útil de més de 500 m2.
Ministrers de l'Escola de Música d'Olot
L’any 2001 es va crear l’Àrea de Música Tradicional de l’Escola de Música d’Olot. Un dels fruits ha estat la creació de la Cobla de Ministrers, dirigida per Xavier Pallàs. Integrada pels instruments: Sac de gemecs, la tarota, flabiol, tamborí, i timbal.
Miquel Blay i Fàbregas
Miquel Blay (Olot, La Garrotxa, 1866 - Madrid 1936) fou un escultor, format a Olot, a París i a Roma. Destacà aviat per les obres d'un realisme idealista que va decantant-se cap al modernisme. Dins aquesta estètica realitzà les seves obres més conegudes.
Mos a Mos - Don Cubito - Congelats Olot
Som una empresa familiar que comença el 1967 distribuïnt peix congelat, activitat que evoluciona i ens posem a cuinar. Cuinem de manera tradicional, sense colorants ni conservants, ultracongelant el producte acabat de cuinar.
Mostra de Teatre de Petit Format d'Olot
Mostra de Teatre del 24 al 27 a Olot, organitza l'entitat Una Càpsula de Teatre. El Petit Format, esdevé una mostra de teatre, amb l’objectiu de programar espectacles teatrals de petit format, intentant un vincle intimista entre l’espectador i l’artista.
Mostra Internacional de documentals Olot.doc
Cada mes de març des del 2006, Olot es vesteix de documental durant quatre dies, els que s’hi acostin podwn gaudir de les darreres produccions d’aquest gènere cinematogràfic, d’arreu del món. A l’àmbit local.doc, podem conèixer treballs de casa nostra.
Moto Club Olot
Web oficial del Moto Club Olot. Trial i motocros són les activitats que desenvolupa l’entitat garrotxina. Pilots, fotos, notícies, llicències, història, resultats i llibre de visites. Els títols són en castellà però la resta de continguts són en català.
Motofast Olot
Motofast som el vostre servei integral de motos i bicicletes a la comarca de la Garrotxa. Estem situats a la Ciutat d’Olot. Confiança i qualitat al vostre servei. Motos d'ocasió, muntanya, quads, motofast. Ens trobareu a Olot, a Carretera de La Canya, 91.
Motor Antic Garrotxa
Aficionats als clàssics d’ahir i de sempre. Blog, enllaços i contacte. Aqui podeu trobar les fotos de la sortida a Andorra que es va celebrar el juny. Al blog hi trobareu les activitats que realitzem juntament amb les fotografies. Deu anys d’història.
Multicines Olot
Espai amb la informació i la cartellera dels Multicines Olot, instal·lació de multicinemes de la capital de la Garrotxa. Cartellera d’avui, pel·lícules, compra d’entrades anticipades, tarjeta Olot Cinema. Consulta i registre.
Museu dels Sants d’Olot
Permet apropar-se a tècniques tradicionals emprades en imatgeria religiosa i als vells oficis artístics relacionats amb aquesta activitat arrelada a La Garrotxa, que ha consolidat a Olot com a zona d’interès artesanal. Exposicions, història i botiga.
Museu dels Volcans
Perquè a la Garrotxa hi ha volcans i de quin tipus. Reviviu els terratrèmols que van enderrocar la vila d'Olot al s XV amb el simulador de terratrèmols. El Museu dels Volcans disposa d’un servei pedagògic amb un programa d’activitats dirigides,
Músics Associats - Roda Musical d’Olot
L’edició de la Roda Musical d’Olot. Un quart de segle que ha passat amb alegria, música i companyia. La Roda i Músics Associats que l’organitza, sempre intenta oferir un repertori de propostes interessants difícils de veure a la nostra comarca.
Nació Garrotxa
NacióDigital és un diari digital de caràcter generalista i d'abast nacional, que compta amb diverses edicions locals i temàtiques. La seva empresa editora, SCG Aquitània SL, va néixer el 1995 per treballar en l'àmbit de la premsa digital, essent pionera.
Natura & Màgia
L'experiència en educació ambiental i de dedicació professional al món de la màgia, donen com a resultat "natura & màgia". La fòrmula serveix per a que aquests dos móns, l'educació ambiental i la màgia, tinguin en comú la pedagogia i el divertiment.
Neteges Gutiérrez
L'any 2003 es va crear l’empresa, a la comarca de La Garrotxa, amb un ampli ventall de serveis de neteja. Servei per a particu-lars, empreses, centres educatius i clubs esportius, centres docents, etc. Neteja general i manteniment durant tot l’any.
Nírmala - Espai de Creixement Personal
Aquest any al Nírmala acollim les següents formacions: Formació en Osteopatia, Formació de Quiromassatge i Formació de Biodansa. Les inscripcions resten obertes. Per més informació, clicant sobre la formació que t'interessa trobaràs tot el que necessites.
Notícies de cultura a Olot
Notícies culturals de l’Institut de Cultura de la Ciutat d'Olot. Fedra es trasllada, activitats culturals, els Museus d’Olot a la #MuseumWeek, escriu ciutats, viatjar, novel·les, premi Nacional d’Arquitectura Efímera per Escola d’Art d’Olot, …
Olot - Viquipèdia
Capital de la comarca de La Garrotxa. L'etimologia d'Olot té diverses hipòtesis. ?Etimologia, geografia i clima, història, política, … Segons la Crònica Universal de Catalunya, Olot va ser fundat per Ulo, antic rei de la dinastia dels ...
Olot 1700
Web d’en Miquel Puig i Reixach (Banyoles, 1950), historiador local olotí des dels dos anys. Mestre (1972), Mestre de català (74 per la JAEC i 79 per l’UB). Llicenciat en història per la Universitat de Barcelona (1981). Exerceix de docent a secundària.
Olot Fotografia
Entitat cultural que organitza tallers, cursos, activitats, seminaris, conferències o sortides relacionats amb la fotografia, i centra els interessos en la fotografia. L’actuació més visible de l’associació ha estat i és la mostra Olot fotografía.
Olot Serveis actius.cat
Versió local d’aquest localitzador de comerços i serveis de Catalunya, accessible des d'internet, que incorpora la informació necessària sobre el negoci, a més d'oferir, a través de plànols detallats i personalitzats la ubicació del mateix. Directori.
Olot Televisió
Pàgina d'Olot Televisió. Informació dels centres emissors i els seus canals: Santa Magdalena, Sant Miquel del Mont, i El Cos. Tots els a la comarca de la Garrotxa. Des d'aquí us oferim la possibilitat de conèixer a fons la nostra cadena de televisió.
OlotWireless
Wireless o SenseFils d'Olot i la Garrotxa. Informació de la Xarxa, mapes, punts d'accés, hardware, software, conexions, usuaris i tot el que cal per accedir a la xarxa. Així mateix, desde aquestes pàgines intentarem respondre als dubtes que tingueu.
Olotx2
Turisme Olot A Olot, paga per un i gaudeix per dos! Podràs dormir, menjar i gaudir el doble de la ciutat dels volcans! Gaudeix el doble de la comarca dels volcans:en trenet, en bici, en burro, anant al cinema, visitant museus, escoltant música, …
Òmnium Garrotxa
Òmnium Cultural, entitat fundada l’any 1961, treballa per la promoció i la normalització de la llengua catalana, la cultura i la identitat nacional de Catalunya. En l’actualitat, té la voluntat d’esdevenir el punt de trobada de la societat civil.
Open Internacional d'Olot
Pàgina informativa de l'Open Internacional d'Olot 2008, organitzat pel Club Escacs Olot. Les partides es jugaran íntegrament el 27 de Juliol de 2008. Les partides començaran a les 10:30 hores del matí. El ritme de joc serà de 20 minuts per jugador.
Òptica Estrada
Servei basat en l’eficiència, el tracte proper i la cordialitat conjugat amb una àmplia gamma de productes de primeres marques i la voluntat d’estar al dia en innovació i canvis tecnològics. Disposa de cinc establiments a Vic (3), Manlleu i Olot.
Optimoda
Pàgina d'aquesta òptica virtual. Transport gratuït, 2 anys de garantia, linea 900 gratuïta clients, els millors preus en ulleres de sol, lents de contacte, prismàtics, telescòpis... més de 1000 referències on line.
Orfeó Popular Olotí
L’any 1904 es fundava l'Orfeó Olotí, masa coral dirigida per Narcís Corriols, integrada al Centro Católico, per l'interès de popularitzar la música a Olot. L'Orfeó era una germandat amb caixa d’auxilis pels coristes malalts i socis protectors.
Orquestra la Rodona
Web d’aquest grup de música de ball de La Garrotxa, on pots descobrir coses del grup, les actuacions, els membres i tot ple de bajanades variades. La Rodona és una orquestra i un conjunt a l'hora. Grup de música amb repertori no habitual.
Pa Torrat
Quan el pa està ben torrat, passa coll avall ben aviat. Amb oli, o com sempre s’havia fet, amb vi i sucre o sal, es menjar sa, dieta mediterrània. El record de la menja et queda al paladar i als sentits, però també et queda en engrunes a les dents, …
Panorama
Nova edició del festival de creació escènica i artística del 3 al 19 de juny del 2010 a Olot. Panorama cada any porta a diferents espais de la ciutat una mostra de les propostes més arriscades de l’escena contemporània. Programa i dades.
Parc de Pedra Tosca
Projecte de recuperació de l'antiga estructura agrícola creada de la transformació dels Tossols (prominències naturals de pedra basàltica), que activa el factor sorpresa en l’accés i crea recorreguts pel interior, permetent descobrir aquest paisatge.
Parròquia de Sant Roc d’Olot
Pàgina de la a Parròquia de Sant Roc. Aqui trobareu informació sobre la vida parroquial i altres temes que poden ser del vostre interés com: Horaris de misses i actes liturgics, despatx parroquial, reunions i vida dels moviments cristians i activitats.
Parròquies Mare de Déu del Carme i Santa Susanna del Mercadal d'Olot
Web de les Parròquies d'Olot. Formen part de l’Agrupació de Parròquies d’Olot les parròquies de: Sant Esteve, Sant Cristòfor les Fonts, Sant Pere Màrtir, Sant Roc, Batet, Riudaura, Santa Pau, La Cot i El Sallent. Dades parroquials.
Pastisseria Ferrer - Olot
Pàgina de la Pastisseria Ferrer d'Olot, La Garratxa. La pastisseria i bomboneria Ferrer està especializada en fer cràters de xocolata i ratafia. Pastisseria i bomboneria artesana. Informació i productes de la casa.
Pehoc | Patronat d'Estudis Històrics d'Olot i Comarca
El Patronat d'Estudis Històrics d'Olot i Comarca és una institució cultural creada el 1933 a Olot. Des del 1968 forma part del Patronat Eiximenis i de la Coordinadora de Centres d'Estudis de Parla Catalana. Actualment, el president és Jesús Gutiérrez.
Pensió Hostal Sant Bernat ** Olot
Hostal renovat i ampliat amb tradició i dedicació en l’hoteleria i turisme. Actualment, la tercera generació segueix la tradició familiar, assumint els canvis. Vol donar la màxima qualitat i servei als nostres hostes amb un tracte familiar i acollidor.
Pensió Restaurant Els Amolls ** Olot
Restaurant especialitzat en cuina casolana i esmorzars, menú diari i servei de cartes. A més, també us oferim un servei d'habitacions equipades amb bany complet amb dutxa, TV, WiFi, fil musical, aire condicionat, calefacció i aparcament propi.
Penya Almogavers Garrotxins
La penya Almogavers Garrotxins es una agrupació de seguidors del FCBarcelona que es va començar a forjar plena d’ilusions i de ganes de convertir-se en un punt de trobada de tots els seguidors del Barça de la comarca.
Penya Carnavalesca Els Marrinxos
Penya creada l’any 1.999. L’associació que té per finalitat primordial la participació, sense ànim de concursar, al Carnaval d'Olot. Obliga amb tots els seus mitjans a assistir, col.laborant amb les altres penyes i entitats adients a les rues i els actes.
Pep Puigdemont
Web personal de l’animador infantil i Cantautor Pep Puigdemont, nascut a Olot al 1971, s'introdueix en el camp de l'animació infantil, musical, a partir de l'educació en el lleure, comença a fer de monitor a la Creu Roja de la Joventut d'Olot el 1986.
Pessebre vivent de Sant Roc
Amics del pessebre vivent del barri de St. Roc d’Olot. Som un grup de persones amics, que organitzem cada any el Pessebre Vivent de Sant Roc. Estem sempre obert , per el qui vulgui formar-ne part i col·laborar en les tasques i organització del Pessebre.
Pim Pam Pum Foc
Entitat olotina que des del 1985 realitza correfocs i espectacles de carrer. Especialitzats en espectacles a mida. Adapta l'escena i els artilugis, a l’espai d’acció. Espectacles frescos, fusionant artil·lugis, estructrures, maquinària, foc, llum i so.
Pim Pam Pum Foc
Entitat que es dedica des del 1985 a realitzar correfocs i espectacles de carrer. Tot tipus de material per adaptar-nos a una situació. En els darrers anys ens hem especialitzat en realitzar espectacles a mida. Adaptant l'escena i els artilugis que tenim.
Pintor-Escultor Àngel Rigall
Informa i mostra pintura, escultura, elements de faràndula i classes. Escultures, pintures, faràndula i classes. Observo el cel des del taller de la Vall d'en Bas, m'inspiro fent pintures en tècnica mixta; acrílics, olis, esponjats, aerografia i espàtula.
Pintur
Empresa, amb més de 40 anys d’experiència, dedicada a les pintures, estucs, productes per a la decoració, revestiments murals, sintètics, fusta i bambú. Instal·lacions a Vic, Olot, Girona i Manresa. També lloguer de maquinària, compressors, etc.
Pirotècnia Sant Roc
Pàgina de la botiga virtual de la Pirotècnia Sant Roc. És una empresa de caire familiar, situada a la ciutat d'Olot, i dedicada a la venda al detall de productes pirotècnics i productes per festes infantils, comunions, casaments, …
Plataforma de Mestres de la Garrotxa
El Col·lectiu de Mestres de la Garrotxa és una associació de professionals de l'ensenyament que volen promoure la formació permanent del mestres, la renovació pedagògica, la recerca educativa i l'intercanvi d'experiències dins l'àmbit de la Garrotxa.
Policia Municipal d'Olot
Espai oficial de la Policia Municipal d'Olot. Policia de Proximitat sol·licitar contacte marcatge de bicicletes afectacions viàries sol·licitar una afectació comunicació de manifestacions butlletins informatius, objectes perduts, marcatge de bicicletes, …
POUM Olot
L'Ajuntament d'Olot aprovà, en el Ple del 18 juliol de 2002, el POUM que és la Revisió del Pla General d'Olot 1982, que durant vint anys ha regit l'urbanisme de la ciutat. Nou instrument urbanístic per a l'ordenació de la ciutat en els propers anys.
Preven Control
ITV. Inspecció Tècnica de Vehicles Olot Preven. Control CitaPrevia ITV Preven,Control, Demaneu cita prèvia ITV. Feu la reserva còmoda en qualsevol moment, Estacions ITV, unitats mòbils, informació i contacte. De dilluns a divendres.
Preven Control - Revisions de vehicles
Control de les revisions periòdiques, inspeccions prèvies a la matriculació, canvi de destí del vehicle segons el Reglament General de Vehicles, reformes i posada a punt. Estacions a Blanes, Celrà, Olot, Girona, Palamós, Ripoll, Vic i Vilamalla.
Procés Constituent Garrotxa
Web de l'Assemblea de la Garrotxa. Des de que s'ens va convidar Procés Constituent hem participat donant suport a la campanya : Fora els feixistes dels nostres ajuntaments. PxC, a la Garrotxa es presenta a dos ajuntaments Olot i St Joan les Fonts.
Produccions Trapa
Produccions Trapa crea i produeix espectacles de diferents formats. Ja siguin espectacles teatrals com audiovisuals (programes de televisió). Podeu consultar i conèixer més detalls de les propostes vigents a l’apartat d’espectacles i audiovisuals.
Protecció Civil d'Olot
Associació de Voluntaris de Protecció Civil d'Olot, grup de voluntaris moguts per la passió d'ajudar la nostra ciutat en el temps lliure. Les actuacions estan definides de la següent manera: Per un costat fem serveis ordinaris (que són els més habituals)…
Quicial
Empresa fundada l’any 1953 a Olot (La Garrotxa), dedicada a la fabricació i distribució de maquinària, especialment la maquinàría per a l'alimentació i la ramaderia. Especialitats en la maquinària per a indústries càrniques, venda i distribució.
Ràdio 90 101.4 FM
Nova pàgina oficial d'aquesta emissora lliure de Girona, amb vocació cultural i educativa, sense publicitat ni ànim de lucre. Informació de la programació i enllaços. És la setzena temporada, i hi ha programes consolidats i espais musicals que continuen.
Ràdio Olot 98.1 FM
Ràdio Olot és una emissora de ràdio fundada l'any 1951 a Olot. Actualment està vinculada a Ona Catalana. A través d'aquest lloc a la xarxa ens podreu descobrir, conèixer-nos amb més detall o escoltar-nos des de qualsevol punt del món.
Radiotaxi Olot i La Garrotxa
Garantim la discreció, el servei de qualitat i personalitzat. Serveis a pacientes de la Seguretat Social, serveis a mútues, serveis de turisme, serveis urgents, serveis a casaments, comunions i batejos. Serveis a tota la comarca de La Garrotxa.
Ratafia Russet
Cal Russet a l'any 1903 es va construir a la vora del riu Fluvia en la carretera que porta a Santa Pau. El Gran Licor Russet elaborat amb herbes i pela de taronja i la ratafia. Avui l'empresa continua únicament en l'elaboració de diferents ratafies.
Rauta - Cooperativa de consum a la comarca de la Garrotxa
A la Rauta compartim el comprar ecològic, local, directe de productor. Ens fa còmplices de relacions més justes, de la biodiversitat, de la salut integral. Ens encamina a un món de residu 0. Un món on els humans tenim una relació simpàtica amb l'entorn.
Rellotges de Sol a la Garrotxa
He dedicat temps al estudi i càlcul, procurant la restauració, conservació i divulgació del patrimoni historic, artístic i cultural que els rellotges de sol representen. N’he calculat més de seixanta i he construït quaranta-vuit maquetes tridimensionals.
RenderCad
Imatges virtuals i prototips 3D en ABS+. Empresa dedicada a fer renders 3d d'exteriors i interiors d'edificis. També fan prototips, amb una impresora 3D, en ABS+ (pàstic) de qualsevol peça dibuixada en 3d. Ubicada a La Garrotxa (Olot).
Residència Centre de Dia La Caritat Olot
La Caritat, centre de recursos per persones dependents d’Olot. La Fundació disposa de 15 places de centre de dia, un recurs que per la seva flexibilitat horària ( de 8h a 20h, cada dia de la setmana) permet compaginar la vida del centre i la familiar.
Residència del Tura d’Olot
El teu benestar, la nostra raó de ser. Els millors serveis i atenció especialitzada. Residències amb ànima. La Residència, els seus serveis, equipaments, actualitat, la institució, contacta i FAQs. Horari de dilluns a divendres i de 9 a 19 hores.
Residència Santa Maria del Tura
Servei d’atenció sanitària, assistencial, hoteler I d’atenció especiaitzada. Acollida i adaptació, atenció psicològica, atenció a les famílies, atenció espiritual i religiosa. Animació sociocultural amb ampli programa d'activitats i gimnàs de manteniment.
Residència Torre Malagrida d’Olot
Instal·lació moderna i mixta. S'adreça principalment als alumnes de batxillerat artístic o diferents cicles formatius de grau mitjà i superior als instituts de la ciutat. La Residència, l'edifici, equipaments, activitats, sol·licituds i centres d'estudi.
Restaurant La Brasera
Espai acollidor, càlid i modern, integrat en el casc antic de la ciutat d’Olot, capital de la Garrotxa. A La Brasera s’apostaper productes frescos i de proximitat per tal que els clients puguin gaudir de la gastronomia tradicional a uns preus assequibles.
Restaurant L'Atzar Olot
Situat a pocs metres del centre històric d’Olot, al peu del volcà Montsacopa i el parc natural de la Garrotxa, el Restaurant L’Atzar és un espai per gaudir d’una cuina d’autor que s’elabora a base dels ingredients més frescs de la zona. Carta i galeria.
Restaurant Pizzeria Torino
Restaurant acollidor al centre d'Olot, especialitzats en pizzes cuinades al forn de llenya. Veniu a descobrir els nostres plats i gaudiu de la qualitat de les amanides fredes i calentes, creps, pasta i pasta fresca, pizzes, torrades de pizza, carn i peix.
Resultats de les Eleccions a Olot
Pàgina dels resultats electorals de la ciutat d'Olot, selecciona el tipus de convocatòria, la data i una data de comparació, podràs accedir a: Mapes temàtics per districtes i seccions. Resultats, vots i participació. Llistats de resultats per cada mesa.
Rètols Mateu
Servei integral de retolació, comunicació visual a Olot. Disseny, fabricació i muntatge de lones, rètols i lluminosos, banderoles, lletres corpòries; acer, metacrilat, alumini, PVC. vinil de tall, impressió digital gran format, senyalització interior, …
Rodalia.info
L'estat de la xarxa de Rodalies en temps real. Rodalia.info ofereix en temps real la informació sobre el servei de Rodalies que aporten els usuaris via Twitter. Podeu seguir les incidències des d'aquest web o via els diferents comptes de Twitter.
Roqueta Esteve Rimbau - Anàlisis Clíniques
Web oficial del Laboratori Roqueta-Esteve-Rimbau és un laboratori d'anàlisis clíniques que dóna servei a la província de Girona des de 1939, Oferim tracte directe amb el pacient i el metge, amb la presència continuada dels nostres facultatius.
Rotary Club Olot Garrotxa
Jaume Reig, membre i 1r President del Rotary Club de Figueres, és la persona clau per entendre els inicis del club. Finals de l’any 1983. Jaume Reig, governador de l’únic districte llavors a l’Estat espanyol com a representant, inicià la creació del club,
Sala el Torín d’Olot
Abonaments i venda d'entrades. Si les compreu per internet, el sistema de venda d'entrades no té comissions, des del web del teatre, permet imprimir entrades des de casa i estalviar desplaçaments i cues de taquilla. Calendari de música I dansa.
Sant Cristòfol les Fonts
Poble del municipi d'Olot (Garrotxa), al sud de la ciutat, a la dreta de la carretera de Santa Pau. Per la proximitat amb Olot, ha tingut un gran creixement esdevingut un barri. L'església parroquial de Sant Cristòfol és d'origen romànic, amb tres absis.
Sant Miquel en Blanc i Negre
En Gil Anglada amb aquesta sèrie d'articles ha documentat unes quantes fotografies del seu arxiu particular que ens poden ajudar a comprendre algunes de les tradicions, particularitats i personatges del nostre barri d’Olot. Personatges i històries.
Saurina
Fàbrica de prestatgeries metàliques i equipament comercial per a tot tipus d'establiments, supermercats, botigues, etc... Seguim estudiant les necessitats dels comerciants per oferir un producte i un assesorament de qualitat.
SER Garrotxa 95.5 FM
Pàgina oficial de la Cadena SER Garrotxa, que emet als 95.5 megacicles de la FM i pertany a la Cadena SER. Inclou informació general de l’emissora de ràdio de la Cadena SER: frecuencia de emisió, locutors, direcció i formes de contacte.
Serralleria Andreu
Empresa familiar olotina amb 25 anys d'experiència al sector. Fabrica i col·loca tancaments d’alumini, i estructures metàl·liques d’acer-inoxidable, galvanitzat, acer corten, façana ventilada, lleugera, murs cortina, i treballs amb vidre i el composite.
Servei d'Imatges de l'Arxiu Comarcal de la Garrotxa
Accediu a les millors fotografies històriques i actuals d'Olot i la Garrotxa des del Servei d'Imatges de l'Arxiu Comarcal de la Garrotxa. Documents que continguin les paraules continguin les paraules continguin les paraules Heu oblidat la contrasenya?
Servei Educatiu del de la Garrotxa
Recursos TIC a l’àrea de matemàtiques, a l’àrea de llengua i a l’àrea de ciències socials. El centre és a Olot i l’àmbit d'actuació és tota la comarca de la Garrotxa.
Sessió Contínua
Un espai setmanal dedicat al cinema. Per divertir-te, per somiar, per reflexionar, per desconnectar… sigui pel què sigui t’agrada el cinema. Per això, a Ràdio Olot hi tens el teu espai setmanal. Sessió Contínua, amb Neus Asin i Jordi Teis. Els divendres.
Sismògraf - El Festival Que Detecta El Moviment, Olot
Festival de dansa que té lloc a Olot al voltant del Dia Internacional de la Dansa i que vol treballar per mostrar el que està passant en aquest moments en l’àmbit del moviment, acompanyant als creadors més emergents i també recolzant els consolidats.
STC URE Garrotxa - RàdioClub Garrotxa
Entitat nascuda l'agost de 1.949 , 4 mesos despres que la pròpia URE. És una de les seccions més antiga i amb més "solera" dins del món de la radioafició a tot EA, i compleix aquest any el 50 aniversari. Actualment l’entitat té 48 socis.
Stop Plagues
Empresa que compta amb més de 20 anys d’experiència en el control i prevenció de tot tipus de plagues. Oferim serveis de desinsectació, desratització, control d’aus, tractaments de la fusta i legionel·la. Seus a Girona i Olot.
Taller d'Art Popular Botiga de Records
Especialistes en disseny i reproduir peces tradicionals d’art popular català. Creació de gegants, capgrossos, cavallets, titelles de dit, ninots de cartró i roba, línies en bijuteria fetes amb lava i minerals, souvenirs d’arrel local, entre d’altres.
Taula pel Dret a Decidir d'Olot
Sumar per vèncer l’objectiu De la Taula pel Dret a Decidir a Olot. Vol aglutinar totes les entitats de la nostra ciutat,o també de la Garrotxa, que compartim la convicció democràtica que tots els pobles, catalans inclosos, tenim dret a decidir lliurement…
Teatre Principal d'Olot
El 1995, es dissol la Fundació Pública i el Teatre passà a l'Institut Municipal de Promoció. Des de 2001, forma part de l'Institut de Cultura. L'Altra Programació, projecte de creació escènica contemporània que porta espectacles multidisciplinars.
Teisa 1920
Servei regular de transport de passatgers. Serveis escolars, desplaçament d’obrers al treball, serveis per a discapacitats i serveis discrecionals arreu d’Europa. Serveis interurbans a Girona, Salt, Sarrià de Ter i Sant Julià de Ramis, Olot i Banyoles.
Telejet Garrotxa
Telejet és un espai públic a la teva disposició per apropar-te les noves tecnologies, descobreix-les! Navega per Internet a la velocitat de la llum: ADSL 4Mbps. Si estàs interessat en les noves tecnologies aquest és el teu espai.
The Graphic room
The Graphic room çes un estudi de disseny gràfic que neix a l’any 2005, fruit de l’empenta de Roser Puig, dissenyadora gràfica. Ofereix serveis de creativitat gràfica integral. També és una impremta, per tant poden imprimim tot el que dissenyen.
Toldos Olot
Toldos Olot fabrica, dissenya i instal·la cortinatges, veles, carpes, cobertes de piscines, tendals, estructures i veles tensades, marquesines especials, etc. Donem vida als espais i t’assessorem en la creació de nous ambients a la teva llar o negoci.
Toldos Tapisseria Manzaneda
Toldos Manzaneda és un negoci dedicat a la tapisseria, tendals i cortinatge a Olot i a la comparca de la Garrotxa. Confecció manual dels nostres productes. Oferim als nostres clients més de 30 anys d'experiència en el sector dels tendals i la tapisseria.
Tosca Serveis Ambientals d’Educació i Turisme
Empresa que treballa des de 1995 en l’àmbit del medi ambient i del turisme sostenible. Programes de formació per a professionals, d’educació, interpretació i comunicació ambiental; gestió de centres d’informació en espais naturals; guiatges i rutes.
Toti Toronell
La meva intenció és mantenir-la actualitzada amb les coses que vaig fent, espero que hi trobeu el que heu vingut a buscar i que us pugui servir per alguna cosa. Si després de remenar hi trobeu a faltar alguna cosa envieu-me un mail i la fem petar.
Tricu Tricu trens turístics
Els nostres trens compten amb capacitat per a 56 persones, rampa d’accés per a persones amb discapacitat,
Troc de Sons
El Troc de Sons és un programa de Ràdio 90 dedicat a la múscia lliure. Ens podeu escoltar per ràdio, des de la Garrotxa al 101.4 FM, o per Internet, des de la web de Ràdio 90. Així que; busca, comparteix, escolta i gaudeix, això és música lliure!
Tsunami
Tsunami: El lloc on comencen projectes web. La solució definitiva per la creació i gestió de llocs web per associacions, gremis, federacions, institucions i agrupacions professionals i empresaris del sector turisme. Dilluns a divendres de 9 a 19h.
Turisme Garrotxa
El cor del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa. Turisme Garrotxa és una associació privada sense afany de lucre integrada principalment per representants del sector turístic privat i públic de la Garrotxa. Vol millorar la competitivitat.
Turisme Olot
Portal turístic amb informació cultural, gastronòmica i dels agents econòmics de la vila. Descobreix Olot. Organitza el teu viatge. Empreses 100% Olot. Bloc. Olot en imatges. Contacte. En família. ?Agenda d'actes. ?Turisme Olot. ?Mercat setmanal, …
U.E. Olot
Club de futbol d’Olot, fundat l’any 1921. Informació des dels inicis del futbol a Olot, fins a la U.E.Olot, avui. El nostre projecte es basa en una estructura suportada per un futbol base de plena dedicació. Equips i el 1r equip.
UCFR-Unitat Contra el Feixisme i el Racisme de la Garrotxa
Gent que lluita contra el feixisme i el racisme. Prou discriminació i silenci. Mereixem igualtat i justícia. La idea és fer una tasca divulgativa que ens permeti actuar per desmuntar tòpics, aturar i desmuntar tota acció xenòfoba, racista i feixista.
UNED Garrotxa - Universitat Nacional d'Educació a Distància
L’Extensió Comarcal d’UNED Garrotxa compleix les funcions bàsiques: Suport a l’activitat acadèmica dels estudiants de la UNED. La gestió dels processos administratius propis de l’activitat acadèmica. L’any 1972 es va crear la UNED, d’abast estatal.
Verd Volcànic
Activitats d'educacíó ambiental i cultural Observa, palpa, escolta, saboreja, ensuma. Activitats als paratges de la Moixina, on un guia del Parc Natural et descobrirà racons, colades de lava, fonts, recs, arbres centenaris, plantes úniques, papallones, …
Viatges Aldabra
Viatges Aldabra és una agència especialitzada en viatges de llarga distància i d'aventura. Organitzem viatges en grup i a mida tenint en compte els vostres interessos, la vostra manera de viatjar i el vostre pressupost. Destinacions.
Vidres la Fageda
Empresa de la indústria del vidre des de fa més de 25 anys, per Olot i comarques de Girona i a Vic i Barcelona. Productes de màxima qualitat, engloba vidres aïllants i acústics, laminats grans dimensions, miralls, vidres pintats, mampares a mida, etc.
Visa Equipaments
Projectes i equipaments de cuina per a hostaleria, comerç i industrial. Mobles cuina, zones preparació, accessoris per crear l'espai, zones de cocció, rebost, càmara de congelació, refrigeració, buffets de fred i calor. Maquinàries molt especialitzades.
Volcà del Montsacopa
Montsacopa (de mont i copa, a la forma) és un volcà de l'interior de la ciutat d'Olot, barri de Sant Francesc, alineat entre els volcans de la Garrinada i de Montolivet damunt la mateixa fractura. Al costat del seu cràter hi ha l'ermita de Sant Francesc.
Waterpolo Olot
Blog oficial del Waterpolo Olot, l’única entitat de la comarca de La Garrotxa dedicada a la pràctica del waterpolo. Equips i classificacions de l’aleví l’infantil, el cadetÍ i l’absolut. Convocatòries, notificacions, enllaços interessants, jugadors, …
Wevoo. Festival de Western Volcànic d'Olot
Pàgina de l'Associació de Cinema Curts. Informació del festival de curtmetratges que es celebra a Olot cada any a finals del mes de novermbre, al Teatre Principal d'Olot. Informació del festival i de l'associació Curts.
Wikipedra
Espai web 2.0 desenvolpat per l’Observatori del Paisatge sobre el patrimoni de pedra seca a Catalunya. Consulta les barraques o cabanes existents als diferents paisatges de Catalunya i a cada municipi, a través de mapes, fitxes, fotografies i croquis.
Xavier Batlle | OSSIA Produccions
OSSIA Produccions és un estudi olotí de projectes amb tecnologia professional, amb l’objectiu de garantir un espai de treball tranquil i confortable per tal de poder fer realitat projectes propis amb la millor qualitat possible a un cost prou moderat.
Xerrics d’Olot
Pàgina oficial dels Xerrics d’Olot, la colla castellera de la comarca de La Garrotxa. Informació general, notícies d’actualitat de la colla, blogs i enllaços, actuacions de les temporades passades, i els consells del cap de colla.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT