SALT


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
ILIMIT Comunicacions. Serveis Internet.(93)7333375


 

WEBS relacionades amb el tema

17 Salt
17Salt, mapa de sons. 17Salt, ens acosta a la història de la vila gràcies als testimonis gràfics, sonors i/o escrits dels veïns i veïnes. Cercador d'històries, per paraula, etc. 17Salt va néixer amb objectiu de crear una identitat com a poble i persones.
17190 univerSalt
Benvingut a 17190 univerSalt, nou espai de comunicació a Salt. Un moment de reflexió i coneixença, una porta oberta, un nou espai de comunicació a Salt. Revista semestral. Si parlem de Salt, el potencial que suposa una comunitat tant heterogènia ...
4sfera Innova
Consultoria especialitzada que optimitza els coneixements tècnics de l'assessorament medi ambiental per donar solucions reals. Gran experiència adquirida en projectes realitzats a Espanya, Regne Unit i Europa. Exemples d'assistència i solucions.
Advocats de Salt
Advocats de Salt és una pàgina que conté un llistat d'advocats de la població de Salt (Gironès). És un servei de l'Associació d'Advocats i professionals en defensa i recerca de la correcta publicitat i prestació dels serveis jurídics i similars.
Aeiou
Definim aeiou com un estudi multidisciplinar que està basat en el coworking i l’experiència de diferents professionals que vetllen per oferir els millors serveis i els millors resultats als seus clients. Àmbits com el disseny gràfic, disseny de producte…
AEtech - Aplicacions Elèctriques
Empresa ubicada a Salt (Gironès). Instal·lacions elèctriques, subministrament exterior amb MT, instal·lacions de potència, control, regulació i processos industrials, posada en funcionamient, etc …
Agermanament Perú
Pàgina de l'Agermanament Perú. És una ONG de Girona, que té com a finalitat el foment de la solidaritat envers de cooperació al desenvolupament. Aquesta web es troba actualment fora de línia. Torneu aviat.
Agrupació Fotogràfica de Salt
Entitat dedicada a promoure la fotografia entre afeccionats, organitza i participa en activitats que fomenten l'exercitació i la difusió de la fotografia en tots els seus camps. Presentació, butlletí, fotos en cartells de la vila, fotografies dels socis.
Aigües de Girona, Salt i Sarrià de Ter
Ofereix el servei d'aigües de Girona, Salt i Sarrià de Ter, municipis de la comarca del Gironès. S’encarrega del servei d'abastament d'aigua potable dels municipis de Girona, Salt i Sarrià de Ter i el servei de sanejament de la ciutat de Girona.
Ajuntament de Salt
Web oficial de l’Ajuntament de Salt, comarca del Gironès. Tota la informació del municipi, l’Ajuntament, els serveis municipals, documentació, esdeveniments, atenció ciutadana, activitats, entitats i dades diverses.
Ajuntament de Salt - Compartir Cotxe
Projecte que neix de la voluntat de l'Ajuntament de Salt de fomentar entre la població un ús més racional del cotxe. El servei consisteix a facilitar la trobada de persones que estan interessades a compartir el vehicle privat a l'hora de fer un viatge.
Amics de Boulimbou
Blog d’aquesta associació que treballa en el camp del desenvolupament agrícola i també en l'enfortiment del teixit associatiu dels immigrants senegalesos residents al municipi de Salt, a la comarca del Gironès.
Ampa El Gegant del Rec
Associació de mares i pares del ceip El Gegant del Rec de Salt (Gironès). L’AMPA es va formar el curs 2006-2007 i ens anem organitzant i millorant el funcionament. Estem associats e la FAPAC i adherits a la Coordinadora d’AMPAS de Salt.
AMPA Escola Les Arrels
El 16 de novembre de 2011 es va constituir l’AMPA de la nostra escola. Som una AMPA jove. Us convidem a visitar el blog on us expliquem el funcionament de l'AMPA, les activitats, notícies i tot el que ens sembla que pot interessar sobre l'escola.
AMPA INS Salvador Espriu
Som membres de la comunitat educativa de l'Institut Salvador Espriu de Salt i volem compartir la lectura de novel·les actuals amb tothom que en tingui ganes. També financem serveis, infraestructures i programes educatius quan l'institut ho demana.
AMPA Pompeu Fabra de Salt
Obrim les portes del Col"legi a qui en vulgui informació. Hem d'admetre que aquest món de l'internet ens permet d'arribar gairebé a tot arreu. Per això estem satisfets que obriu la nostra finestra, per poder-vos donar a conèixer la vida del Col"legi.
Anecdotic Pintura Creativa
Anecdotic Pintura Creativa pintors especialitzats en pintura decorativa. Treballs de pintura, decoració i millor imatge per a comerços o per a particulars. No importa el que tinguis en ment, nosaltres t'ajudarem a fer-ho amb els millors resultats.
Anglo School Salt
Escola d’idiomes especialitzada en l’ensenyament de l’anglès. L’escola treballa des de 1995 oferint solucions formatives que garanteixen als alumnes l’assoliment d’objectius. Recerca de la metodologia adequada i recursos innovadors.
Animàlia
Hospital veterinari a Salt (Girona). Consulta de petits animals. Consulta d'exòtics. Diagnòstic per imatge. Laboratori d'anàlisis. Cirurgia general. Traumatologia. Hospitalització. Perruqueria canina i felina. Botiga especialitzada. Urgències 24h/365d.
Apunts de Temporada
Blog del festival de tardor "Temporada Alta", que es celebra anualment a les ciutats de Girona i Salt, al Gironès. Notícies d’actualitat relacionades, arxiu i autors del blog. El festival es celebra el mes de setembre.
art estudi
Decoració d’espais de casa seva o negoci amb assessorament professional. Retolació i aerografia en vehicles. Disseny de logotips, fulletons, tríptics, cartells, samarretes, senyalització i aplicacions gràfiques. Escenografies, vestuari, fotografia, ...
Arxiu Municipal de Salt
Un espai de futur ple d'història. La plena consolidació d’aquest Arxiu Municipal data de l’any 1985, moment en què el primer Ajuntament democràtic de Salt, després de la segregació de Girona, va decidir dignificar el patrimoni documental.
Assessoria d'Empreses Ribas-Àlvarez
Fundada el 1975, està composada per professionals titulats amb demostrada experiència en l'àmbit fiscal, laboral, mercantil i comptable,... i compta amb corredoria d'assegurançes i serveis complementaris. Centres a Girona, Salt, Olot i Ripoll.
Associació de Comerciants Francesc Macià Zona Centre
Blog de l’Associació de Comerciants Francesc Macià Zona Centre de Salt (Gironès). Activitats comercials al municipi: Com cada any convidem a tots els saltencs a participar en el Mercat de Festa Major el dia 20 de juliol a Francesc Macià Zona Centre.
Associació de Veïns La Massana de Salt
L'associació va néixer de la necessitat de buscar solucions conjuntes davant dels problemes existents al barri. Socis, activitats, butlletins i la bústia de contactes amb els membres.
Associació Excursionista Xirucaires de Salt
Xirucaires neix de la iniciativa d'una colla d'amics, aficionats i practicants al muntanyisme. Es va fundar el 2002. Presentació, convocatòries de l'entitat, imatges, llicències federatives, joc d'escalada, etc.
Ateneu Llibertari Mohandas Gandhi
Espai autogestionat, social, educatiu, i cultural de la ciutat de Salt (Gironès). Des de fa uns mesos tenim el local tancat, obrint esporàdicament. per qüestions laborals, personals, i econòmiques, no donarem continuitat a les activitats setmanals.
Auditoria de Sistemes de Prevenció de Riscos Laborals . Gefa Preven
Servei d'Auditoria del Sistema de Prevenció de les empreses, acreditat per a tot el territori nacional. Consultoría técnica en Prevenció (adequació de màquines al RD 1215/97, Plans d'Emergencia, DPCE, implantació SGP...)
Aulatradi - Aula de Música Tradicional i Popular a les Comarques de Girona
L’AulaTradi és l’AMTP (Aula de Música Tradicional i Popular) a Salt i les comarques de Girona. Cobreix la formació continuada de l’instrument, del llenguatge singular de la música tradicional i del context dels sonadors d’instruments tradicionals.
Auto - sport 4 x 4
Vehicles tot terreny nous i seminous des de Salt (Gironès). Ofereix el més gran mercat de vehicles 4x4. Disposa d’un gran estoc de vehicles de totes les marques, oferint una gran selecció de models tant nous, seminous com usats.
Autocars Roca
Autocars Roca, des de 1955 som una empresa que després de 50 anys continua essent una empresa familiar. Servei discreccional, sortides escolars, viatges nacionals i internacionals, excursions 3a edat, sortides a la neu i comiat de solters. Flota.
Autoescola l'Estel
Autoescoles a Salt i Girona. Ara a l'Autoescoles l'Estel t'ajudem a pagar el teu carnet. Vina i informa't de les nostres modalitats de pagament fraccionat. Autoescoles l'Estel posa la a la teva disposició els cursos de reciclatge per a cotxe i moto.
Autoescola Sant Cristòfor 1973
Autoescola Sant Cristòfol de Salt i Girona. Empresa inclosa en el sector serveis i amb una llarga experiència en la formació i reciclatge de futurs conductors. L’objectiu és facilitar l'obtenció del permís d'una manera segura i a preu raonable.
Banc del Temps de Salt
Al Banc del Temps de Salt hi ha persones com tu, que estan il·lusionades en intercanviar coneixements i habilitats tot promovent la solidaritat, la igualtat, la confiança i el reconeixement entre veïns i veïnes del poble de diferents edats i barris.
Biblioteca d'en Massagran
La biblioteca pública de Salt és de titularitat municipal. Des de l'any 1979 s’integra en el Sistema de Lectura Pública de Catalunya. Aquesta biblioteca és una mica especial. Bàsicament està pensada per apropar la lectura als nens i nenes.
Biblioteca Iu Bohigas
La Biblioteca pública de Salt és una biblioteca municipal que des de l'any 1979 s’integra en el Sistema de Lectura Pública de Catalunya. Es va inaugurar el 1954 en un local de les "Escuelas Nacionales", on ara es troba el CEIP La Farga.
Biblioteca Les Arrels
Som la petita Biblioteca pública de Salt. El nom ens ve del personatge que va crear l’escriptor Josep Maria Folch i Torres ara fa cent anys a la revista infantil Patufet. Acollim els nens i les nenes que conduïts per la imaginació tenen ganes de llegir.
Biblioteca Pública Iu Bohigas de Salt
Web de les biblioteques públiques de Salt. La biblioteca pública de Salt és una biblioteca de titularitat municipal que des de l'any 1979 està integrada en el Sistema de Lectura Pública de Catalunya. La biblioteca d'en Massagran és infantil i juvenil.
Biblos
Biblos, és un espai de lectura per a llegir, parlar, menjar, ... creat pels alumnes i professors de l’Institut Salvador Espriu de Salt (Gironès). Ens ha acompanyat la Núria Esponellà, autora del llibre que hem triat per cloure el curs, Rere el murs.
Bici Oci
Bici Oci botiga taller de bicicletes ubicada a la vila de Salt, a la comarca del Gironès. L’horari d’atenció al pýblic és de dilluns a divendres: matí: 10h a 1:30h. Tarda: 5h a 8:30h. Descarregat el full de càlcul per posar-te la bicicleta a mida. Vídeos.
Bicicletes de 2a mà
Bicicletes de 2a mà. Bicicletes de 2a mà. Bicicletes de 2a mà. Bicicletes de 2a mà. Bicicletes de 2a mà. Bicicletes de 2a mà. Bicicletes de 2a mà. Bicicletes de 2a mà. Bicicletes de 2a mà. Bicicletes de 2a mà. Bicicletes de 2a mà. Bicicletes de 2a mà, …
Biel's i Flash
Biel's i Flash, amb més de 2.000 m2 de superfície de vendes, som líders a l'Empordà en els sectors de moda, llar, regal, puericultura i joguines. El nostre equip t’espera per atendre’t d’una forma excel·lent. Les nostres marques sw màxima qualitat.
Bitò Produccions
Neix el 1991 per a donar cobertura professional a les produccions teatrals de la Companyia El Talleret de Salt i crear una estructura de producció i distribució forta que consolidés i ampliés la capacitat que havia tingut El Talleret fins al moment.
Black Music Festival - El festival de música negra
Del 2 al 30 de març al municipi de Salt (Gironès). El festival Black Music Festival 2012 ha ofert actuacions espectaculars, amb autèntics virtuosos dalt de l'escenari. Calendari, artistes, entrades, notícies, espais, activitats i les edicions anteriors.
Bolera Ilusiona Girobowling
Gaudeix a les instal·lacions de Girobowling, de les nostres 3 zones! Zona de bitlles, Espainens i zona de jocs recreatius. Consulta les nostres ofertes disponibles! Acumula tickets a la teva tarja Ilusiona i gaudeix dels avantatges.
Bonmar Piscines
D’ara i fins a final d’any aprofiti les nostres ofertes en construcció de piscines. Fem el pressupost a la seva mida. No deixi escapar aquesta oportunitat. Ompli el formulari i el nostre equip es posarà en contacte.
BTM Sound Girona - Sonorització, il·luminació i imatge
Pàgina de BTM Sound, empresa amb seu a Salt (Gironès), dedicada al disseny d'espais de so i llum, serveis audiovisuals, producció tècnica d'events, lloguer de material de so, il·luminació i video. Venda, reparació i instal·lacions fixes. Els serveis.
Cafresa Carns Damià - Carnisseries i xarcuteries
Producte de proximitat per a la millor carn fresca. Cafresa Carns Damià té les carnisseries i xarcuteries repartides per Girona, Platja d'Aro, Sarrià de Ter, Salt i Badalona. Als establiments podreu trobar embotit casolà de qualitat i preu immillorable.
Can Bo de Pau - Bed & Breakfast a Salt
Can Bo de Pau és una antiga casa datada al s. XVIII. Can Bo de Pau és una antiga casa datada al s. XVIII. Es tracta d’un establiment reformat que ha mantingut els elements singulars i la petjada inequívoca dels edificis històrics presents al Barri Vell.
Can Ricard
Si t'agrada pendre cafè, amb llet o amb una pasta, vine a probar el nostre i tornaràs. Al menjador pots menjar i assaborir varietat de plats que et tenim preparat. Gaudeix del bon temps i l'aire fresc a la nostra terrassa prenent un refresc i picant tapes
Carns i Embotits N. Vicens
Amb la barreja d'ingredients ens podran definir. Creiem en les coses sanes, que els nostres elaborats, de qualitat i frescos, disposen dels controls sanitaris necessaris per garantir la salut i contribueixen a tenir una actitud sana en l'alimentació.
Carns Pere Rigau
Pàgina web de Carns Pere Rigau. Empresa que compta amb dues botigues a les ciutats de Girona i Salt (Gironès). Garanteix carn de porc marca Q "Qualitat" Generalitat de Catalunya. Embotits casolans fets amb el nostre porc. Productes.
Carpi Pizza Salt
Un nou concepte del servei a domicili, per empresas, per particulars, per turisme rural. La carta, racó de cuina, botigueta, celler, pizzes, vinagres i olis, pastes arrossos, salses, pa, dolços, xarcuteria, conserves ... Som a Salt (Girona).
Carretera de la Vergonya
Grup de ciutadans usuaris de la carretera N141 Salt- El Pasteral, indignats amb el traçat de la carretera: estreta, revolts perillosos i manca de vorals. És per això que hem constituït una plataforma ciutadana per tal de reclamar nou traçat de la N141.
Casal Les Arrels
Pàgina web del Casal Les Arrels, esplai infantil de l’Escola Les Arrels, organitzada per l’Associació de Mares i Pares de l’Escola Les Arrels del municipi de Salt (El Gironès). La pàgina també inclou les fotografies de les activitats realitzades.
Casal Saltenc Independentista
El Casal Saltenc Independentista, fundat el 1988, és una entitat que fomenta la participació i l'autoorganització ciutadana amb un esperit crític i a vegades satíric per a la millora de la societat i l'alliberament dels Països Catalans. Entitats socials.
CEE per a deficients auditius La Maçana
Centre d'ensenyament de Salt. L’escola La Maçana va néixer el 1980 per atendre nens/es amb deficiència auditiva i també amb deficiència visual, de totes les comarques de Girona. Des de 1987 només atén alumnes sords. Dades, AMPA i serveis.
CEIP Veïnat
Espai d’aquesta escola d’educació infantil i educació primària (de 3 a 12 anys), que està situada a Salt (Gironès). Aquesta escola la formem un equip de mestres, famílies, AMPA, personal no docent i especialment tots els nens i nenes.
Centre d'Estudis Nodus.Cat de Formació i Orientació Laboral
El Centre d'Estudis Nodus.Cat Formació de Salt, imparteix formació especialitzada en àrees de coneixement com Informàtica, ofimàtica, disseny gràfic, disseny i modelatge 3D, disseny i programació web, programació, marketing digital, gestió, …
CerCAT Salt
Primer cercador territorial en català de Salt a la comarca del Gironès.
CFA Les Bernardes - Escola d'Adults de Salt
El Centre de Formació d’Adults Les Bernardes de Salt és un centre públic de formació de persones adultes dependent del Departament d’Educació. Disposa d’un equipament material i didàctic idoni i d’un equip de mestres amb experiència.
CIE- Centre d'Intervenció Especialitzada en Violència Masclista
CIE, servei especialitzat on s'ofereix atenció integral i recursos al procés de recuperació i reparació a les dones que han estat o estan en situació de violència masclista i els fills. Incideix en la prevenció, sensibilització i implicació comunitària.
Clínica Dental Gironès - Salt i Sant Antoni de Calonge
Deixa't seduir per la bellesa dels tractaments. A Clínica Dental Gironès comptem amb l'experiència dels especialistes en cada àrea i modernes instal·lacions per fer còmoda l’estancia durant el tractament. Deixeu-vos seduir per la bellesa …
Club Arc Salt
L’any 1994, es va fundar el Club Arquers Salt com a entitat esportiva, que comptava, llavors, amb uns quaranta socis. Avui el Club Arquers Salt inicia una nova etapa que pretén, com en els seus inicis, propiciar i potenciar la pràctica del tir amb arc.
Club Bàdminton Salt
Blog oficial del Club Bàdminton Salt, entitat esportiva dedicada al bàdminton en aquest municipi de la comarca del Gironès. Informació de les activitats, la participació als campionats i enllaços relacionats.
Club Bàsquet Salt
Pàgina web oficial del C.B. Salt, amb un total de catorze equips tant femenins com masculins. Equipacions: Samarreta: Verda i negra, Pantaló: Verd i negre. El socis tenen accès a les cadires a peu de pista als partits que l’equip de Lliga EBA juga a casa.
Club d'Escacs Salt i Girona
Pàgina web del Club d'Escacs Salt i Girona. Si jugues als escacs i vius a les nostres comarques, aquest és el teu club; Fes-t'en soci!!!. Història, activitats, escoles, torneig obert, informació, i reportatges.
Club Esportiu Pompeu Fabra
Entitat de Salt de llarga trajectòria. Ofereix a la xarxa de manera ràpida i eficaç a tothom que comparteixi, a través dels nostres fills, el plaer del bàsquet i de la pràctica esportiva. Equips, calendari temporada, resultats i classificacions, ...
Club Piragüisme Salt-Ter
Entitat esportiva creada l'any 1996. Informacions: el club, junta, instal·lacions, socis, notícies, el Team Bèsties de Riu (l’equip de competició) i calendari. Promoció de les modalitats del piragüisme, organitació d'events i materials (lloguer).
Club Salt Falcons
A l'any 1989 un professor de l'institut de Salt, en Joan Coderch, va decidir crear un equip de futbol americà a Salt. A Catalunya només hi havia 4 equips, així que som el cinquè equip en antiguitat a Catalunya. Club, equips, news i galeria.
Col·legi Mare de Déu del Roser
Pàgina del Col·legi Mare de Déu del Roser, Dominiques de Salt, al Gironès. Formen part de la Comunitat educativa les germanes, un equip de mestres, psicòloga, alumnes, l'AMPA i el personal de servei. Servei de menjador, amb cuinera a l'escola.
Col·legi Pompeu Fabra
Centre educatiu concertat d’Educació Infantil, Primària i Secundària, ubicat a Salt (Gironès). Projecte educatiu, instal"lacions, equip docent, consell escolar, servei de menjador, Lip Dub de l’escola. Les activitats, tant escolars com extraescolars.
Colla Castellera Marrecs de Salt
Es constitueix el novembre de 1995, després que un grup de persones que no havien vist mai castells en directe, assistissin a una actuació castellera a la plaça del Vi de Girona. Conté informació de la història de la colla i calendari d'activitats.
Colours Perruqueria
A Colours Perruqueria de Salt, us tractaran el cabell amb màxima delicadesa i cura per tal d'obtenir els millors resultats. Tant si teniu el cabell llarg com curt, tant si sou grans o petits, i tant si sou home com dona, Colours és la vostra perruqueria.
Combustible Fanzine
Fanzine en A5 en escala de grisos. Podeu enviar-hi el material que volgueu, de forma ben lliure i sense censura i igualment no ha d’èsser d’una sola fulla. Còmics, textes acompanyats d’il·lustracions, fotografies, fotomontatges, el que us doni la gana.
Comercial Gironina de Parquets
Parquets, portes i revestiments, portes interiors, revestiments interiors i exteriors, revestiment d’escales i pèrgoles. Empresa subministradora instal·ladora de parquets, tarimes, portes, armaris, revestiments interiors de sostres i parets, …
Consorci de Benestar Social Gironès Salt
Servei públic que ofereix serveis socials bàsics i especialitzats. Prioritza l’atenció a les persones que es troben en situació de necessitat social i realitza actuacions preventives per a evitar situacions de risc o de marginació i/o exclusió social.
Consorci del Ter
Ens supramunicipal d’accions de cohesió, preservació, i dinamització a la conca hidrogràfica del riu Ter: Patrimoni natural i cultural, promoció econòmica, turisme, comunicació i sensibilització. 46 ajuntaments, 5 consells comarcals i 210.167 habitants.
Contes a la vora del cove
Activitat d'animació lectora de la Biblioteca Pública de Salt per a infants de quart de primària. A l’entrada “Quan llegeixo, passen coses” proposàvem que ens enviéssiu vídeos i fotos perquè ens ensenyéssiu com viviu la lectura del llibre.
Cor País Meu
Web del Cor País Meu. Amb la força de la polifonia popular i l’arrelament de la poesia oral, Cor País Meu redescobreix l’emoció de la cançó i la posa en escena transmetent sentiments de pertinença a una cultura viva i rica d’expressions ben diverses.
CUP Salt
La CUP de Salt s'afegeix a les Candidatures d'Unitat Popular amb web propi. Posem a disposició dels veins i veïnes de Salt (Gironès) una nova eina de difusió que pretenem que serveixi facilitar-vos la comunicació amb la CUP.
Dani Chicano
Personal d'un jove de Salt (Gironès), amb fotos personals i dels amics, links, els Simpson, música, els Random Damage, arxius mp3 i midi, gifs animats, les lleis de Murphy i teories de la humanitat.
DDO.cat: - foto+vídeo. Promoció i organització d’events i empreses
Reportatge de fotos i vídeo, esdeveniments: Invitacions, detalls, decoració, restaurant, monòlegs, dj, cotxes antics i limusines, mags, castells inflables, etc. Reportatges, mailings, entrevistes, banners targetes, flyers, photocall, cartellatge, …
Dosmilu
La web del ... dosmilu ... un espai dedicat a la música independent que emet Ràdio Salt 97.7 fm, tots els diumenges de 19.05 a 21.00 h. Musica: indie rock, pop, hip hop, experimental, punk, downtempo, synth-pop, indietronica…
Dúmbala Canalla
Grup de folk de la Catalunya Mediterània, però amb essències balcàniques, de la música jueva contemporània o del swing gitano. Tot plegat dóna com a resultat un pop de ritme frenètic.
Educació, Lleire i Esport Tot Oci
Empresa de serveis educatius, de lleure i esportius. Des de l'any 1995 dona resposta professional a ajuntaments i d’altres col·lectius. Promou activitats pels infants, joves, adults i la gent gran d’una població o àrea, amb una llarga experiència.
Eina Activa
Web d’Eina Activa, Empresa d’Inserció. Activitat en construcció i reformes, treballs menors construcció, espais verds, manteniment i neteja l’espais verds, replantació neteja forestal en polígons, també serveis auxiliars de la llar i de proximitat.
El Canal - Centre d’Arts Escèniques Salt-Girona
Centre nacional de producció i de creació escènica la xarxa de centres públics conjuntament amb el Teatre Nacional de Catalunya, el Teatre Lliure i els Centres d’Arts Escèniques de Reus i de Terrassa. Institucions que han engegat el centre.
El peque-peque. Full informatiu de l'Agermanament Perú
Agermanament Perú és una ONG solidària que va néixer fa dotze anys a l'entorn d ela parròquia de Sant Cugat de Salt (Gironès). Estem agermanats amb el Vicariato de San Francisco Javier de Jaén (Perú).
El Petit Racó Restaurant
Bar restaurant familiar, regentat per Carles i Marga. Situació de privilegi a la Plaça de la Vila, amb el conjunt escultòric de las Llúdrigues, un espai al centre del barri vell de Salt. On gaudir d'una cuina de mercat i de productes de l’horta de Salt.
El refranyer de l'aigua
El refranyer de l'aigua de Josep Planes i Gamundi, reflexió sobre el consum exagerat d'aigua. Recopilació de refranys i dites sobre l'aigua, classificats per les diferents estacions de l'any, feta de de l’Escola Silvestre Santaló, de Salt (el Gironès).
El Viver de Salt
El Viver Salt, Viver d'Empreses Creativoculturals de Salt. Neix per a donar suport a emprenedors i empreses de nova creació, oferint serveis i espais per tal de recolzar el naixement, creixement i consolidació de projectes de l’àmbit creatiu o cultural.
Els Dracs CiV
Una associació de Salt, molt jove però que ja hem fet molt soroll i molta feina, però tot i així ens calen més mans. Vine, col·labora i ajuda a millorar la zona on vius i/o treballes. I si no pots, no et preocupis. Ajuda'ns aportant idees, queixes, etc.
Escola de Dansa Nou Espiral
Espai que cuida i estima les arts i, sobretot, les persones. Una espiral de moviment, de ritme i de vida.... Nou Espiral neix el 2000, per a ser un espai de promoció de la Dansa i d’altres Arts Escèniques a través de la formació, la creació i la difusió.
Escola El Gegant del Rec
Espai de la pàgina del Centre d’Educació Infantil i Primària El Gegant del Rec de Girona. És un centre de la ciutat de Salt (Gironès). Salt és un municipi de l’àrea metropolitana de Girona. La pàgina es troba en procés de construcció.
Escola El Pla de Salt
Pàgina d’aquest centre públic d'ensenyament. Imparteix l'educació infantil i primària a Salt (Gironès). Informació del centre, el Ter, comiat de sisè, el claustre, colònies i els alumnes. La pàgina es troba en construcció.
Escola La Farga de Salt
Web d’aquest centre d'ensenyament infantil i primari de Salt, municipi que forma part de l’àrea metropolitana de Girona. En aquesta pàgina podeu trobar informació sobre els serveis que ofereix l'escola, alumnes, personal i l’AMPA.
Escola Les Arrels
Escola catalana, activa, innovadora de qualitat, dialogant democràtica, tolera que treballem valors com la pau i solidaritat, compromesa amb el medi ambient i amb l’entorn de Salt i participativa amb les famílies. L’Ecologia emocional.
Escola Mas Masó Salt
L’Escola Mas Masó és un Centre d’Ensenyament Infantil i Primària de titularitat pública, depèn del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. Està ubicada a la població de Salt que forma part de l’àrea metropolitana de la ciutat de Girona.
Escola Pia Salt
Entitat pionera, integradora i compromesa amb el canvi social. Educa els infants i joves i ajudar-los a créixer com a persones lliures i autònomes, de manera crítica, per viure en comunitat i se sentin compromesos en construir un món més just.
Escola Universitària ERAM
Centre de Salt, adscrit a la Universitat de Girona, únic grau oficial en arts escèniques de Catalunya. Graduats en el camp de la comunicació audiovisual i multimèdia, consolida la mentalitat interdisciplinària, coneixent els mitjans d’expressió.
Esdeveniments Teatre de Salt
Pàgina d’esdeveniments i venda d’entrades del Teatre de Salt: Selecció d'esdeveniment i entrades corresponents. Teatre de Salt del mes i de la setmana actual. Més informació. Comprar entrades. Esdeveniments Zona personal. La vostra cistella.
Espiral - Entitat de Serveis
Promou accions i projectes socials que permeten a les persones i a les comunitats aconseguir el seu desenvolupament integral evitant exclusions, fomentant la solidaritat i la cooperació transnacional en el marc d'un món amb un desenvolupament sostenible.
Esports Parra
Empresa familiar dedicada a la comercialització de tot tipus de material esportiu, Especialistes en futbol i running des del 1986 (amb botigues especialitzades). Comercialitza els seus productes en 3 botigues a la ciutat de Girona i una a Salt.
Esquerra Salt
L'Ajuntament de Salt va rebre el guardó Reconeixement d'Administració Oberta en la categoria de municipis entre 20.001 i 50.000 habitants per ser un dels consistoris catalans destacats pel que fa al grau d'implantació d'administració digital.
Etecam - Escola Tècnica de l’Espectacle de la Casa de la Música de Salt-Girona
L’Etecam sorgeix de la unió de tots els cursos de tècniques de l’espectacle que s’imparteixen dins l’àrea de formació del projecte Casa de la Música. Tres cursos, cadascun composat per un o diversos mòduls, entesos com a unitats didàctiques.
EUA Salt
Espai oficial d’Esquerra Unida i Alternativa al municipi de Salt, al Gironès. La pàgina inclou informacions diverses: Portada, notícies, documents, agenda i contacte. Si ets d’esquerres, ecologista, republicà, solidari i estàs per la igualtat...
Euses - Escola Universitària de la Salut i l´Esport
Centre adscrit a la Universitat de Girona amb seus a Salt, Amposta i Tortosa. Estudis de fisiologies, sortides professionals, professors, campus, mobilitat, actualitat, FAQ’s, alumnes, primeres jornades de formació CreaXarxa, a EUSES i al Pavelló de Salt.
EUSES Escola Universitària de la Salut i l'Esport
El Centre Garbí, situat al complex del Parc Hospitalari i d’expansió comercial del municipi de Salt, disposa d’unes àmplies i modernes instal·lacions amb equipaments de primera qualitat. Campus Terres de l’Ebre a Amposta Fisioteràpia a Tortosa.
Eva Duch Fonoll - Teràpies Naturals
Eva Duch Fonoll, teràpies naturals, herbolari, dietètica, naturopatia, iridologia, kinesiologia, auriculoteràpia... Teràpies naturals: quiromassatge, drenatge limfàtic i massatge tailandès terapèutic. Cursos i tallers: Inicicions en Reiki i tallers.
Factoria Cultural Coma Cros
Compta amb sales per activitats diverses, fonamentalment culturals. Dimensions, tipologia i condicions d’ús. Sala tallers de 275 m² als baixos amb 200-250 persones aforament. En el moment actual compta amb una sèrie de serveis i equipaments oberts.
Falcons de Salt - No oficial
Pàgina no oficial dels Falcons de Salt, l’equip de fulbol americà del Gironès. Visitala tantes vegades com vulguis, i dona-la a conèixer. Necessitem el teu suport i contribució per continuar creixent. La pàgina no està actualitzada des de 1997.
Farmàcia i Ortopèdia Neus Domènech
Et podem ajudar a prevenir malaties o dolències. T’aconsellem què fer per millorar el benestar en diferents àmbits: esportiu, higiene, salut, dermoestètica, dietètica i ortopèdia. Serveis es desenvolupen de forma personalitzada per millorar la salut.
Farmàcia Rocas
Pàgina web de la Federació de Comerç de Salt, amb informació de la Farmàcia Rocas de Salt, el Gironès. Inclou les dades bàsiquesde la Farmàcia Rocas: adreça postal, contacte telefònic, correu electrònic i fotografia de l’establiment.
Federació de Comerciants de Salt
Entitat sense ànim de lucre creada amb la finalitat de promocionar el comerç del municipi i proporcionar a tots els associats els mitjans necessaris pel correcte funcionament de la seva activitat, mitjançant formació i informació puntual i actualitzada.
Festival Temporada Alta
Web del Festival Temporada Alta, que es celebra a Girona i a Salt (Gironès). El Festival de tardor de Catalunya. Enguany celebra la dinovena edició. La programació s'ha bastit al voltant de 6 eixos en la música i les arts escèniques.
Festival Temporada Alta
Web del Festival Temporada Alta, que es celebra a Girona i a Salt (Gironès). El Festival de tardor de Catalunya. Enguany celebra la dinovena edició. La programació s'ha bastit al voltant de 6 eixos en la música i les arts escèniques.
Festival Undàrius - Festival de cultura popular i tradicional de Girona
És un festival d’estiu de Girona de vocació transfronterera de la cultura popular i tradicional, principalment catalana i occitana obert i connectat amb les cultures d'Europa. Vol ser una programació que es faci el lloc a l'oferta cultural de l’euroregió.
Filosofia, ara!: Revista de Filosofia
Filosofia, ara! és una revista de divulgació filosòfica en català. Dirigida a les persones interessades en la filosofia: estudiants de batxillerat, estudiants universitaris i postuniversitaris, altra gent interessada en la filosofia en general. En proves.
Finques Girona
Des de l'any 1999 oferim serveis immobiliaris de qualitat i molt propers. Ens dediquem a la venda i lloguer d'immobles a Salt, Girona i rodalies. Pisos, cases, obra nova, locals, terrenys,.. immobles procedents d'entitats bancaries o de particulars.
Fira Internacional del Cistell de Salt
Certamen Internacional de Cistelleria Roser Albó. Les coses amb esforç i temps són més preuades. Ara ja tenim una fira que deixa l’adolescència, època d’aquells que pateixen els dolors de creixement. La 18ª Fira Internacional del Cistell de Salt.
Fira Mercataventura
Pàgina de la Fira Mercataventura. És la gran fira d'esports d'aventura i natura a Salt (Gironès), com a prova de les potencialitats del curs mitjà del riu Ter per a la pràctica d'aquestes activitats. Serveis, horaris, plànol, fotos i més activitats.
Flors Laguarda
Flors Laguarda, Santa Coloma de Farners. Treballs florals i regals. Li voleu fer un regal per una data especial? Descobriu amb nosaltres que hi ha moments en els quals les flors provoquen ... També disposem de flor tallada. Horaris i serveis.
Fonoll - dietètica i teràpies naturals, herbolari
Natural - ment de Dietètica Fonoll és un centre de teràpies naturals i manuals, herbolari i dietètica situat al municipi de Salt, a la comarca del Gironès. Botiga online, cursos i tallers que habitualment organitzen. Asesorament i control de dietètica.
Foraplagues
Petita empresa que vol satisfer les necessitats del client, respectant les seves inquietuds davant la problemàtica o necessitat que puguin tenir. Vol tractar cada cas com el més important i amb la més quantitat de professionalitat com d’humanitat.
ForquillaGironina.cat
Portal on trobaràs l'establiment ideal entre els restaurants de Girona i informació de tot el que té a veure amb la gastronomia. Aprèn amb les vídeo receptes i informat amb reportatges, noticies i agenda. Cuinem tots els ingredients a foc lent i bona mà…
Fotogràf Jesús Gafarot
La creació fotogràfica té un estil. El meu ve definit pel projecte que he de realitzar i l’integrar la llum i el color. Sóc Jesús Gafarot López, fotògraf d’afició i de professió. Nascut a Girona l’any 1970, vaig cursar estudis de fotografia professional.
FrankFood - Molt més que un frankfurt
A Salt (Girona) ens trobareu a nosaltres també tindreu al vostre abast les millors marques, els cinemes i servei de pàrquing gratuït! Gaudeix dels teus Frankfoods allà on vulguis! Te'ls preparem per emportar en un packaging especial. Horaris.
Frederic Mayol
Els llibres per als més joves. Va néixer a Barcelona, però fa temps que viu a Salt. Ja de ben petit li agradava inventar-se històries i viure aventures, per això es va diplomar en Arqueologia Hispànica i després es va llicenciar en Geografia i Història.
Fundació Privada Parroquial Les Vetes
És una entitat que té com a finalitat l'atenció sense ànim de lucre als més desvalguts i necessitats, especialment de la tercera edat, sense discriminació de cap mena i seguint un esperit cristià. Acolliment a la Residència "Les Vetes" per a ancians.
Gatzara Pedagogia respectuosa compartida
Educació lliure Girona, pegagogia respectuosa, creiem en l’autogestió. Confiem en la capacitat que tenim com a grup per trobar maneres autònomes de generar els ingressos que necessitem i en la solidaritat i cooperació de persones afins.
Gemma Font - Serveis Inmobiliaris
Immobiliària a Salt (Girona), Gemma Font li ofereix pisos i cases en venda a Salt i la província de Girona. Els millors pisos i cases en venda de Salt. Properties Real Estate. Base de dades online. La versió en català no està ben bé operativa.
Gent per Salt
Som veïns de Salt com tu i volem viure en un poble del qual podem sentir-nos orgullosos, volem que els serveis que assegurin la nostra qualitat de vida funcionin, volem seguretat per a les nostres propietats i famílies, volem carrers i parcs nets …
Giroimatges
Empresa gironina de serveis audiovisuals. A Giroimatges ens mou el repte de sorprendre al client en cada projecte. Oferim solucions audiovisuals per a empreses i particulars. Visita'ns, ens adaptem a tu! Dilluns a dissabte 9:30 a 13:30 i 16:30 a 20:30h.
Gironès Parc
La promoció de pisos es troba just al costat del centre comercial Espai Gironès. En una situació privilegiada a Salt a 5 minuts de la població i a 10 minuts ... Ciutat Jardí, Pla de Salt, Locals comercials, links, situació i galeria de fotos. Nous preus.
GRANMA Assistència domiciliària Girona
Personal intern 24h o extern. Tracte proper, amb garantia. Granma es va crear l’any 2013 unint els recursos humans i la dependència. Ambdues experiències tan enriquidores com són poder donar feina a qui més la mereix i poder atendre a les persones.
Gregori Raya
El bloc de Gregori Raya. Formació, tecnologia i alguna cosa més. Treballa al Centre d'Estudis Nodus.Cat Formació de Salt, impar-teix formació especialitzada en àrees de coneixement com Informàtica, ofimàtica, disseny gràfic, disseny, modelatge 3D, …
Gudayol Auto-Taller
Taller mecànica, planxa, elèctric i venda. L'història de l'Empresa Gudayol es remonta a l'any 1928, on en Francesc Gudayol, juntament amb Climent Valentí, l'un com a mecànic i l'altre com a electricista, decideixen muntar el seu negoci.
Guia urbana de Salt
Espai de la Guia urbana de Salt de l’Ajuntament de Salt (Gironès). Inclou cercador dels diferents equipaments i serveis d’aquesta Vila gironina: administració, cultura i joventut, ensenyament, esports, Parc Policia, salut, socials, serveis i allotjament.
Handbol Club Gironès-Salt
Web d’aquest club que, en un principi es va començar per crear un equip senior, categoria on poden jugar tots plegats i més endavant iniciar el projecte de crear una bona base per donar-li empenta i futur. Es va crear la temporada 2005-2006.
HC Gironès-Salt
Pàgina de l’Handbol Club Gironès-Salt, horaris, social, activitats, escoles de Salt. Des del club es realitza un pla de promoció d’handbol a l’escola en horari lectiu, realitzant 100 hores de promoció d’handbol a les escoles municipals de Salt.
Hispano Hilarienca
Transport regular de passatgers en autocar des del s. XIX. Servei regular diari Sant Hilari-Girona, Sant Hilari-Barcelona i Girona-Sant Esteve de Llémena. Serveis discrecionals de tranports de viatgers, escolars, d'empreses, circuits, etc.
ICV-EUiA Salt
L'esquerra transformadora saltenca presenta candidatura a les eleccions municipals a l'Ajuntament de Salt. “No hi ha gestió sense política, ni política sense valors”. Aquesta idea és a tot el nostre programa electoral. No canviarem mai drets per vots.
IES Salvador Espriu de Salt - Visual i Plàstica
Visual i Plàstica de l'IES Salvador Espriu de Salt (Gironès). Els alumnes dediquen 8 hores setmanals a la realització dels treballs manuals. L’objectiu de l’activitat és desenvolupar la sensibilitat creadora de l’alumne. Els treballs es distribueixen.
Industrias Gaser
Empresa dedicada a la fabricació de diversos utillatges en acer inoxidable per a la indústria càrnica. Des de 1985 hem estat constants en el desenvolupament de tecnologia per a màquines formadores d´hamburgueses.
informatica girona
Externalitzi el servei i tingui el seu departament informàtic. Millori en rendiment de les TIC. Protegeixi i eviti que el seu sistema informàtic sigui vulnerable a les constants amanaces externes. Creació de pàgines web autogestionables en Worpdress…
INS Salvador Espriu
Web de l’Institut d’Educació secundària Salvador Espriu de Salt (Gironès). Presentació, definició, característiques, imatges, calendari escolar, Espriu TV, ESO: vídeo, batxillerat, seguiment EE, CFGM Informàtica (blog), calendari, unitats, formatives, …
INS Vallvera
Espai web de l’Institut d’Educació Secundària Vallvera del municipi de Salt, a la comarca del Gironès. Oferta educativa, organització, departaments, biblioteca, projectes, alumnat, pares i mares, i el projecte per una escola verda.
Institut d’Assistència Sanitària
L’IAS proporciona atenció especialitzada, a la salut mental, primària, socisanitària i social. Centres i serveis del Parc Hospitalari Martí i Julià de Salt, on s’ubica l’Hospital Santa Caterina, de la Xarxa de Salut Mental de les Comarques Gironines.
IPS - CUP: Independents per Salt
Web d’IPS. Som un partit polític l'àmbit d'intervenció del qual és estricament el poble de Salt. Com a tal és independent d'altres formacions polítiques d'abast nacional. És a dir, que el seu màxim òrgan de decisió és l'assemblea general del propi partit.
Itaca Consulting
Ítaca Consulting en Comunicació S.L. És una empresa de Girona dedicada a oferir diferents serveis d'Internet i relacionats amb les novers tecnologies. Podreu fer un viatge a Itaca interactiu des de la pàgina web. Publicitat, disseny, màrqueting, …
jep plana fotògraf
Fotografia general, publicitat, reportatges casaments, fotografia gastronomia, diseny, catàlegs, retoc digital, revelat online, fotografia d’autor, reproduccions, comunions, revelat online, cursos i seminaris.
Kamaleeon, Freelance Studio Design
Filmació de vídeos corporatius, espots publicitaris, reportatges de casament, documentals, vídeo tutorials. Fotografia aèria realitzada amb dron. Coneix totes les possibilitats i serveis que t’oferim. Disseny i programació de pàgines web personalitzades.
König - Restaurant, des de 1973
Empresa gironina que va obrir el primer establiment l’any 1973. Les referències al menjar alemany expliquen que adoptés el nom de König (rei en alemany) i que avui la figura del rei coronat sigui present a tots els elements dels restaurants de l'empresa.
La Bambalina
Empresa de serveis artístics, animacions, activitats extraescolars, casals joves, i d’altres activitats per a joves. Necessites organitzar alguna animació, espectacle, festa d'aniversari, sopar, projecte a la carta ... i vols donar-li un toc alegre?...
La Farga. Revista de Salt
Edicions anteriors amb més de tres-cents números publicats. També inclou informació del Casal, agenda, serveis farmàcies, edició i redacció, història de la revista, El Temps a Salt. Propera edició de La Farga el Suplement d'Estiu de la Festa Major.
La Filadora
Facebook. Un any de vida! Avui dia de fer valoració d'aquests mesos de vida de l'Allotjament La Filadora de Salt i amb un 40% d'ocupació en temporada baixa. Amb aquests temps, estem molt contents! La web http://www.lafiladora.cat no funciona.
La Lletera - iogurts i gelats artesans
Empresa gironina que elabora de forma artesanal de gelats d'estil italià, iogurts soft i granissats naturals. Productes amb una formulació especial i personalitzada. Establiments propis, no franquiciats, per tal de preservar l'estàndard de qualitat.
La Ruta del Ter
La Ruta del Ter és una ruta que uneix dos pols d'atracció turística com són els Pirineus i la Costa Brava, mitjançant un itinerari que segueix el curs del riu Ter, i que travessa cinc comarques de Catalunya. La ruta es pot fer a peu o en bicicleta.
La Tramun
Després de disset edicions, LaTramun és ja una cursa mítica de la mountain bike, una clàssica que molts corredors no us voleu perdre. Per fer arribar aquesta cursa al món i perquè els que l’heu gaudit sempre pugueu fer-ho amb més intensitat.
L'Àngel de la Web
Revista cristiana amena per conèixer la religiositat popular. En aquesta web hi poden entrar tot tipus de personas independientement de la seva edad, ideologia política, religió o equip de fútbol. Versió en català no operativa.
Les Bernades Casa de Cultura
La casa, es caracteritza pels usos que ha rebut al llarg de la història. Fins a la guerra civil espanyola, va ser la casa pairal de la família Vilaseca-Tarrés, es reconvertí en la Casa de la Vila. L’any 39 les tropes de Franco, en van fer la seva base...
Llars de Foc Amer
Llars de Foc Amer. Tots els nostres productes: xemeneies, estufes, focs tancats, llars de foc, insertables, calderes, termoestufes, revestiments. Calderes de llenya i pellet, focs tancats, estufes d'aigua, termoestufes, xemeneies de ferro, accessoris, ...
Magister Tennis
Conté informació sobres el tennis i el seu reglament, així com dels clubs que formen part de l'entitat Magister Tennis, s.l. encarregada de gestionar clubs esportius vinculats amb el tennis a les comarques gironines.
Manel Bayo / artista contemporani
Web de l'artista Gironí Manel Bayo. Els seus treballs utilitzen els formats tecnològics: net art, arts digitals vídeo creació, etc. He exposat a Girona a les Sales Municipals d'Exposició, a la Mercé, al Museu d'història i a un bon grapat de llocs més.
Mapa de Recursos Inclusius Gironès-Salt
El Mapa de Recursos Inclusius forma part d’un procés de diagnosi de necessitats socials del territori, portat a terme en el marc dels plans locals d’inclusió social del Gironès i de Salt. Aquest procés està impulsat pel Consell Comarcal del Gironès.
Maria als Santuaris del Bisbat de Girona
Si t'agraden els llibres que parlen de la natura, d'excursions per la muntanya, de tradicions i llegendes i dels santuaris de la diòcesi de Girona. Excursions, tradicions i llegendes i la història i la devoció dels santuaris de Girona de forma popular.
Matrix
Anàlisi filosòfica de la pel·lícula fet per un estudiant de secundària. Estructura i tema, dilema moral i què ens vol dir l'autor? Per Sergi Sances i David Montero, Curs 2001-02 IES Salvador Espriu de Salt (Gironès).
Mercat de Salt
Mercat Municipal que agrupa un conjunt de comerços de productes: frescs, envasats i congelats. A més de la qualitat dels productes, volem destacar el tracte personal que trobareu. Les reformes del 2004 li ha donat un nou impuls. Espais interiors.
Més Marge
A mesmarge.net ens dediquem a complementar i millorar la gestió de la seva petita o mitjana empresa i ho fem treballant amb vostè i amb les persones responsables del seu negoci en l'àrea comptable, econòmica o financera o d'administració en general.
Mil·lènium. La biblioteca de La Farga
La Mil·lènium va néixer el curs 1999-2000. La Massapetita va néixer el curs 2009-10. Des de P3 fins a 6è tots els alumnes reben una sessió setmanal de Biblioteca. Una comissió de Biblioteca els membres són els mestres que imparteixen les sessions.
Miralls i Vidres Solar
Web de Miralls i Vidres Solar, S.A. És una empresa catalana ubicada en el municipi de Salt - Girona, fundada l'any 1965 i que es dedica a la manipulació i col·locació de tot tipus de vidre tant a la indústria com al particular.
Moncolor Pintures
Pàgina de l’empresa Moncolor Pintures. Moncolor Pintures està dedicada a la comercialització de pintures. Té la seva seu a Salt (Gironès). Informació de l’empresa, productes, localització, distribució de les pintures i productes.
Mondopunts
Mondopunts és el bloc de la Montserrat Casaponsa i en Domènec Martinez des de Salt (Gironès), col·leccionistes de Punts de lli-bre. Membres de l'Associació Catalana de col·leccionisme. Tot sobre els punts de llibre, marca pàgines, bookmarks, …
Motopro - Venda i Reparació de Motocicletes
Experiència en reparació de motos gran cilindrada, esportives, scooters, off-road i custom, 2T i 4T. De dilluns a divendres de 9:30 a 13:30 i de 16 a 20 h. Dissabtes tancat. Taller, botiga, pre-ITV, peritacions i tot tipus de serveis per la motocicleta.
Museu de l'Aigua de Salt
El Museu vol donar a conèixer al visitant la importància de l’aigua, des de la seva composició química fins a l’actual recerca en altres planetes, passant pels estats en què la podem trobar. A través d’un recorregut descobrim la importància de l’aigua.
Noticies de Saltencs i entitats
La reforma de la plaça Llibertat vol aconseguir fer la zona més amable, i convertir la plaça en un lloc de pas. Les obres han respectat l'escultura de l'escultor Saltenc Lluís Molins, tot i que s'ha modificat el seu emplaçament.
Pastisseria Forn Sant Antoni - Forn i Distribuïdor
Disposa de 12 botigues a Girona i rodalies. Sant Antoni Pastissers va ésser constituïda l'any 1996, quan l'Esteve Casellas, al carrer Sant Antoni de Salt, va obrir la primera fleca amb obrador propi. Actualment disposa d’onze botigues i cinc obradors.
Pizzeria Quo Vadis
Pizzeria d’estil italià a la Vila de Salt, al Gironès. A part de caves i licors, una extensa selecció de cerveses nacionals i d'importació. També refrescos nacionals i d'importació com el Chinotto, Lemon Soda, Oran Soda, Mojito Soda, Coca Cola Cherry.
Plot Girona Sèries Fest
Plot Sèries Fest és una proposta que vol convertir la ciutat de Girona, edició rere edició, en referent internacional de la ficció televisiva. Del 26 d’abril a l'1 de maig. Promouen Pep Prieto, Toni de la Torre i Pep Taberner (de Mirut Productions SL).
PuntVoluntariatSalt
Lloc web del punt de voluntariat de Salt. El punt de voluntariat neix amb la finalitat de fomentar la participació ciutadana, la cohesió social i la convivència. Junts podem construir una societat millor. Crides de voluntariat. El voluntariat a Catalunya.
Qüest Urban
Als darrers anys Qüest ha crescut progressivament, implantant a les comarques de Girona un concepte innovador de botiga multimarca: Moda urbana de marques líder, originalitat, qualitat i preus assequibles. Marques, promos i centres.
Recicla Girona
Empresa d'inserció sociolaboral. Projectes de gestió de residus, innovadors i respectuosos amb el medi ambient, dirigits a incentivar l'aprofitament i posterior ús equilibrat dels recursos naturals, mitjançant la utilització de tecnologies netes.
Restaurant Can Serrallonga Salt
Pàgina del Restaurant Can Serrallonga de Salt, al Gironès. Cuina tradicional catalana. Especialitat en carns a la brasa. Per dinar fem menú diari a preu molt econòmic. Per sopar els divendres, dissabtes i vigílies de festius. Tanquem els festius.
Restaurant Vilanova
Restaurant familiar, restaurant mediterrani. Regala una experiència gastronòmica única: un menú al nostre restaurant amb el nsotre segell personal: aperitiu i tast d'olis, vi de l'Empordà, menú degustació i postres cassolans amb café i petits fours.
RGB - Management
Coneguda empresa de de management de grups, contractació i produccions musicals. Organitza el Festival Senglar Rock, el Black Music Festival, el Salt a Folc i gestiona la sala de concerts La Mirona de Salt (Girona). Grups i concerts.
RGB Management
Agenda de concerts de música en directe del grups de RGB Management, productora catalana amb seu a Salt (Girona), que porta: El Pets, Lax ‘n’ Busto, Companyia Elèctrica Dharma, Whiskyn’s Ken Zazpi, Cris Juanico, Soul Machine, Crazy Notes.
Roda el món i torna al bloc
Abans "La Setena mirada". Pel·lícules, noticies, festivaIs, drama, opinions, rodatges, activitats, documentals, premières comèdia estrenes, perfils actors, dvd, premis thriller Salt, ciència ficció, televisió, actrius, animació, acció, terror, …
Rostisseries El Paratge
Rostisseria amb foc de llenya a Salt i L’Escala (Girona). Elaboració de plats cuinats. Cuina casolana. En Quim i la Pilar us atendran. Rostits, plats preparats i plat per encàrrec. Menjars per emportar. Disposa de zona infantil i ampli aparcament.
Rpm Slot Salt
Web del Rpm Slot Salt. Organiza competicions per a grups i empreses. Vina a còrrer als trams oberts dimecres i dijous a partir de les 20h. Les pistes es modifiquen cada mes. T’ajudem i assessorarem. Contingut en català mínim, només cartells en català.
Sala La Mirona Salt
La Mirona és una sala de concerts i espectacles al municipi de Salt. Es va inaugurar el desembre del 2001 i va començar la seva programació regular el 6 d'abril de 2002.
Salt Decideix
El dia 28 de Febrer uns 80 pobles i ciutats calalanes voten per la independència de Catalunya. A Salt encara ens queden dos mesos de feina, organització, promoció, campanya i actes per arribar al dia 25 d'abril. Si ens ajudes podrem fer més feina.
Salt Gimnàstic Club
Centre de gimnàstica artística masculina i femenina situat a la Vila de Salt, Gironès. La seva web inclou diferents informacions: qui som, horaris i grups, inscripcions i quotes, resultats de les competicions, staff, imatges i videos i dades de contacte.
Salt Jove
L’àrea de Joventut de l’Ajuntament de Salt es forma pel regidor de joventut, el polític votat pels saltencs i saltenques, i tècnics i professionals que treballem pels nostres joves. Resposta a necessitats dels i les joves de Salt d’entre 12 i 30 anys.
Salt per la Independència
Pàgina oficial de l’ANC, Assemblea local de Salt, el Gironès, de l’Assemblea Nacional Catalana. Madrid ha gaudit durant la democràcia d'inversions ferroviàries enormement més altes que Barcelona. Durant molts anys de 4 a 8 vegades més…
Salt Sardanista
Entitat cultural recreativa fundada l’any 1980. S'ha mantingut fidel a les seves activitats gràcies a la gent que han col·laborat amb l'entitat. Porta organitzades més de 600 audicions de sardanes, 22 concerts de música per a cobla, i 43 cursets.
Salt Ter Escola de Piragüisme
El Salt-Ter és una entitat esportiva. que es va constituir el 12 de desembre de 1996. El seu objectiu és la promoció i la pràctica del piragüisme en general, i de les modalitats del piragüisme d'aigües braves. Team Bèsties de Riu: l’equip de competició.
Salt, la Vila
Web d'imatges de la Vila de Salt. La millor descripció és una imatge. El web testimonia l'activitat i el poble pels saltencs, i dóna la benvinguda a la Vila de Salt a forasters mostrant com som, què fem, què tenim i el que hi trobareu quan ens visiteu.
Serralleria Joan Bosch
Web de la Serralleria Joan Bosch de Salt (Gironès). Està especialitzada en treballs amb cisalla i plegadora, acabats en ferro i inoxidable, portes seccionals, punxonadora, soldadura, ... Presentació, situació, galeria de feines i dades de contacte.
Societat d'Estudis i Recerca de Salt
Centre Naturalista de Salt. És un servei que ofereix l'Ajuntament de Salt per aglutinar les iniciatives que entitats i particulars vulguin realitzar al poble en matèria de ciències naturals, amb l'objectiu de potenciar-les.
Talkin’ To Me Productions
Talkin’ To Me Productions, productora audiovisual, amb estudi situat a la Vila de Salt, el Gironès. La seva pàgina inclou treballs i informació diversa de: Vídeo corporatiu, espots public., vídeo d’esdeveniments, vídeo musical, televisio, films, …
Teatre de Salt
Web del Teatre de Salt, a la comarca del Gironès. El Teatre de Salt forma part del Sistema Metropolità de Teatres i Auditoris SMTA. Programació, entrades, situació, … Programació del Festival Temporada Alta.
Teisa 1920
Servei regular de transport de passatgers. Serveis escolars, desplaçament d’obrers al treball, serveis per a discapacitats i serveis discrecionals arreu d’Europa. Serveis interurbans a Girona, Salt, Sarrià de Ter i Sant Julià de Ramis, Olot i Banyoles.
Teixit Sagell
Des de 1962 fem realitat somnis en decoració i parament de la llar. Cortines, roba de llit, catifes, tovalloles, la botiga de patchwork més gran de Catalunya. Distribuidors exclusius “Tocacollons”, moda independentista per a home i dona amb treballs a mà.
Tekktia Mobile
Tekktia mobile és una empresa especialitzada en el desenvolupament d’aplicacions mòbils per a les empreses aprofitant les funcionalitats natives dels dispositius mòbils d’última generació. Amb més de 10 anys d’experiència a l’esquena …
Televisió Vila de Salt
Associació formada per un uns veïns de Salt amb l'objectiu de mostrar la realitat de la vila. Amb l'ajuda de tothom que vulgui participar, TvSalt apropa la realitat del carrer a la gent que s'interessa per les notícies, sent una finestra oberta al món.
Tempogest ETT
Empresa de treball temporal orientada a seleccionar i contractar personal i posar-lo a disposició d’empreses usuàries. La seva funció és donar solucions en matèria de recursos humans, possibilitant tots els esforços a produir, vendre, gestionar, etc.
Tendals Devesa
Basa l’activitat en la confecció i muntatge de cortines i tendals. Creada l’any 1962 per Miquel Devesa Ros, a Salt, Tendals Devesa es dedica a la confecció de tendals, ia la tapisseria de vehicles. Es constitueix l’empresa com a Miquel Devesa el 1994.
Tot fent sabó
Aquí trobaràs tota mena d'informació per divertir-te i passar-t'ho bé fent sabó, xampú, crema corporal, espelmes de massatge,... La secció més creativa de Fonoll. Matèries primeres. La pàgina pertany a Fonoll Teràpies Naturals, Herbolari-Dietètica.
totSalt
Portal Ciutada de la Vila de Salt. Totsalt es una web amb abundant informacio local de la Vila de salt. Directori, entitats, tranports I serveis.
U.E. Coma Cros-Salt
Pàgina de la Unió Esportiva Coma Cros de Salt, a la comarca del Gironès, entitat esportiva dedicada al futbol. Té l’equip a 3a regional, juvenil, cadet, infantils, alevins i benjamins. Club, multimèdia i altres. Web en construcció.
Un Salt al cinema
Abans "La Setena mirada". Un críptic missatge del passat de Bond el situa a la pista per destapar una sinistre organització. Al temps que M lluita contra les forces polítiques per mantenir amb vida als serveis secrets, Bond va traient les capes d'enganys…
Un Salt al món
Un Salt al món és un blog, creat i mantigut des de Salt (Gironès), dedicat a les recomanacions de llbres per a adults, llibres juvenils, i premsa en general. Un Salt al món està elaborat per l’escriptor saltenc Frederic Mayol.
Un Salt de llibres
Drama, història, biografies, còmics, fantàstic, juvenil, aventures, llistats, novetat, Baricco, Garcia i Cornellà, ciència ficció, contes, humor, thriller, Murakami, intriga negra, testimonis, Auster, Macip, Santos, assaig, epistolar, llegendes, …
Un Viatge amb Veler per les Illes Frísies
Diari de viatge d'un grup de 12 catalans a bord d'un veler de 1902 per les Illes Frísies, Països Baixos. Inclou recomanacions turístiques. Podeu demanar el CD-Rom Andròmeda i us serà tramès sense cap despesa per la vostra part.
Viusalt
Web de promoció de la ciutat de Salt. A ViuSalt hi ha rutes vies verdes, espectacles, plànols, comerç, espai gironès i també hi ha informació de les Universitats que hi han a Salt. De compres, cultura i espectacles, esport i natura, tradició i cultura.
Xirucaires de Salt
Blog dels Xirucaires de Salt. Els Xirucaires són una entitat excursionista on preparen activitats de tot tipus relacionades amb la muntanya com: caminades, escalades, alpinisme, esquí de muntanya, sortides familiars, campaments, cursos d'esquí...

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT