TERRADES


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
ILIMIT Comunicacions. Serveis Internet.(93)7333375


 

WEBS relacionades amb el tema

Ajuntament de Terrades
Web de l’Ajuntament de Terrades, municipi de la comarca de l’Alt Empordà. Informació municipal, dades de l’ajuntament, i serveis. El municipi està situat a 12 km de Figueres. El poble queda encaixat entre muntanyes, al centre d’una petita vall.
Can Manjó
És una construcció de pedra que data del 1828 a on podem gaudir observant detalls que ens aproparan als costums de l'època en la que fou construïda; voltes de pedra i rajol ,un pou i les restes d'un forn de llenya a on es cuinava de forma tradicional.
CerCAT Terrades
Primer cercador territorial de de webs en català de Terrades, municipi de la comarca gironina de l'Alt Empordà.
Fira de la Cirera de Terrades
Cada any, el primer cap de setmana de juny es celebra al municipi de Terrades una fira temàtica dedicada a aquesta fruita dolça tant apreciada: la cirera. Durant el maig i juny, a més, hi té lloc la festa gastronòmica "Remena'm la cirera".
Hostal La Fornal ****
L'establiment és una antiga ferreria (una fornal) del segle XIX, situat a Terrades (l’Alt Empordà). Característiques i serveis. L'oli d'oliva del restaurant és de les oliveres veïnes, i el pa és el del petit forn de pa de lenya centenari de Terrades.
La Salut de Terrades
Santuari a la vessant NE de la muntanya de Santa Magdalena, a Terrades (Alt Empordà). Fundat l'any 1681 per Mossèn Felip Olivet, és un dels llocs de recés i visita preferits pels altempordanesos. Santuari, restaurant, hostatgeria, i reserves.
Palau-surroca
Palau-surroca és una entitat de població del municipi de Terrades, a l'Alt Empordà. Al cens de 2006 comptava amb 24 habitants. Aquest article necessita una imatge. Aquest article tracta sobre un topònim actual o desaparegut.
Santuari la Salut Terrades
Situat a la comarca de l’Alt Empordà, a 14 km. de Figueres, a 312 m. d’altitud, al vessant nord-est de la muntanya de Santa Magdalena, en una planura situada prop del mas Cadira, bac de Codó. Aixecat al s. XVII per voluntat de mossèn Felip Olivet.
Terrades - Enciclopèdia.cat
Municipi de l'Alt Empordà, al sector de la dreta de la vall de la Muga, i accidentat pels contraforts nord-orientals de la serra de la Mare de Déu del Mont. La festa major s'escau al mes de novembre, coincidint amb la diada de Santa Cecília.
Terrades - Idescat
Estadística del municipi de Terrades d’Idescat. Població per edats. Moviment de la població. Població per l'activitat. Creixement de la població. Lloc de naixement. Nivell d'instrucció. Coneixement del català. Llars per persones, …
Terrades - Viquipèdia
Terrades és un municipi de la comarca de l'Alt Empordà. Es troba a la Garrotxa d'Empordà, una àrea entre la plana de l'Empordà i els contraforts de la Garrotxa. La parròquia de Santa Cecília de Terrades s'esmenta l’any 982.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT