TORTOSA


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
CerCAT Índex d'Internet


 

WEBS relacionades amb el tema

10 Km Ate 5 Km Ate
Circuit de 5000 m. 10 Km Ate: 2 Voltes al circuit, 5 Km Ate: 1 Volta al circuit. Pot participar la persona que accepti la distància, com el seu reglament. Edat mínima 10.000: 16 anys. (Cursa del Circuit del Running Series). Edat mínima 5.000: 13 anys.
A Problemes Solucions
Delegació a Tarragona i Terres de L’Ebre de l’empresa d’Instalaciones True de Barcelona. Alarmes, sistemes de seguretat, càmeres de vídeo, sistemes de control d’accès, extinció, sistemes anti incendis, control tancat de televisió i central d’alarmes.
AAVV Ferreries Sant Vicent
Associació de Veïns del barri de de Ferreries Sant Vicent de Tortosa. Activitats, excursions, exposicions, festes, enllaços i la gent de l'entitat. Informació per a totes aquelles persones interessades en les activitats que portem a terme l'associació.
AAVV Jesús Catalònia
Organització d’homes i dones del poble que busquen solucions als problemes dels veïns. Una organització de veïns i veïnes que, respectant la pluralitat ideològica de cadascú. Jesús és un poble de la comarca del Baix Ebre, constituït en EMD.
Acadèmic
Acadèmic és des de 1989 un centre musical amb un ampli ventall d’activitats empresarials i formatives. Les tres vessants: Gestió, serveis i activitats educatives conformen el dia a dia d’Acadèmic. Els diferents apartats d’Acadèmic.
Acadèmic
Entitat musical privada de Tortosa que engloba el Centre d'Ensenyaments Musicals Felip Pedrell i que organitza cursos d'interpretació a l'estiu i una mostra ... L’any 1993, les empreses Acadèmic i l’Estudi (avui Airestudios) vam proposar un projecte.
Adolescents.cat: Famosos, cinema, vídeos, humor, música...
Adolescents.cat és el portal més visitat entre usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, …
ADV per al control de la mosca de l' oliva al Baix Ebre i Montsià
La ADV ( agrupació de defensa vegetal)de l' olivera agrupa a totes les cooperativas d'oli d'oliva i Moliners del Baix Ebre i Montsiá. La ADV té el seu ámbit d'acció en les dues comarques del Baix Ebre i Montsiá.
AECE - Associació d'Empresaris de les Comarques de l’Ebre
Entitat que va néixer el 3 de juliol de 1997, amb l’objectiu d’unificar totes les empreses de les comarques del Baix Ebre, Montsià, Terra Alta i Ribera d’Ebre. Cursos i trobades, serveis, formació, butlletí, ...
Agència de l'Habitatge de Catalunya
Web de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya, espai de servei al ciutadà on se centralitza l’oferta del govern en matèria d’habitatge. L’Agència de l’Habitatge, serveis i tràmits, àmbits d’actuació. Disposa de 6 oficines a les demarcacions de Catalunya.
Agrupació de Confraries de Setmana Santa de Tortosa
La processó del diumenge de rams, misteris d'abans del 1936, misteris actuals, germandats o confraries actuals, la processó del silenci, la processó del Sant Enterrament, programa d'actes i costums vius i en desús de la Setmana Santa a Tortosa.
Aguaita.cat: Diari digital de les Terres de l'Ebre
Publicació del Grup Nació Digital El Consell Editorial de NacióDigital és un és un ens consultor format per personalitats destacades en els àmbits de les arts, la cultura, la ciència i l'empresa. Els membres, assessoren el diari sobre reptes de futur.
Aigües de Tortosa
Aigües de Tortosa va ser constituïda amb l'acord del Ple de l'Ajuntament el 26 de novembre de 2001 amb un capital íntegrament municipal. Posteriorment (2010) es modifica la fórmula de gestió dels serveis públics municipals de subministrament.
Ajuntament de Tortosa
Pàgina oficial de l'Ajuntament de Tortosa, capital de la comarca del Baix Ebre. Conté tota la informació turística i municipal de la ciutat i també del Baix Ebre. Serveis: Borsa de treball, tràmits, licitacions, ordenances, negocis, webs municipals, etc.
Aliments Ecològics i Dietètica Maite
Dietètica i herboristeria on trobar productes i aliments ecològics, alimentació sense gluten per a celíacs i suplements naturals per a obtenir millor salut. Donem consells de salut i publiquem coses dins del sector de lo bio. Contingut en català mínim.
Altadill Electrodomèstics
Empresa creada a la ciutat de Tortosa el 1998 amb gran experiència en el sector. Disposem d’una selecció de productes de les principals marques d’electrodomèstics del mercat, especialment dissenyats per a tu. També a Sant Carles de la Ràpita.
Amics del Carrilet del Delta de l’Ebre
Asociació contituïda de extreballadors de l'empresa FESA "Ferrocarriles Economicos SA" fundadora i propietària del "Ferrocarril de Tortosa a La Cava". Al cap de 40 anys de la seva clausura, rescata de l’oblit d’aquest vell automotor.
Amics dels Castells i Nucli Antic de Tortosa
Entitat fundada l'any 1995 per a recuperar el patrimoni històric de la capital de l'Ebre. La ciutat compta amb un dels recintes emmurallats més importants de la península Ibèrica (més de 6,5 quilòmetres de perímetre) i dels 4 nuclis antics.
Amigues i Amics de la Unesco Tortosa
És un grup de persones que, compartint uns mateixos interessos, s’agrupen per donar a conèixer els ideals i els programes de la Unesco i per promoure activitats relacionades amb els objectius i les campanyes de l’organització.
AMPA Escola Ferreries
Entitat tortosina sense lucre, que agrupa pares i mares de l’Escola Ferreries. que té entre els objectius prioritaris participar en el projecte de l’escola, tot col·laborant amb els seus mestres, per a aconseguir la millor qualitat de l’ensenyament.
AMPA IES J. Bau de Tortosa
Ser membres de l’AMPA és la forma efectiva que tenim les mares i els pares dels alumnes de l’IES Joaquín Bau d’organitzar-nos i mantenir-nos en relació amb els problemes entorn de l’educació dels nostres fills i filles. amb la intenció de millorar-la.
Arran Terres de l'Ebre i del Sénia
Independència, Socialisme i Feminisme. Arran neix el 2012 de la unió de Maulets, la CAJEI i col·lectius locals amb voluntat de mobilitzar el jovent independentista i revolucionari en una organització de joves de l’Esquerra Independentista.
Arran Terres de l'Ebre i del Sénia
Web d'Arran Terres de l'Ebre i del Sénia, ubicats al Casal Popular Panxampla de Tortosa. Notícies, seccions, arxiu i enllaços. Informació del grup de jóvens membres de l'organització independentista Maulets. Enllaços i accions de denúncia.
Art Total
Projecte jove intercultural, que pertany al programa de Treball als Barris, neix amb la idea de continuar la tasca ja generada els darrers cinc anys amb la finalitat d’apropar el jovent autòcton i nouvingut de la ciutat de Tortosa, en un centre d’interès.
Ascensors Dermisa
Empresa tortosina dedicada a la instal·lació, rehabilitació, modernització i manteniment d’ascensors, muntacàrregues i tot tipus de plataformes elevadores. L’empres va néixer l’any 1.969 per donar servei a totes les Terres de l'Ebre.
Associació Atzavara-Arrels
Entitat creada a les Terres de l'Ebre a l'any 2000 per persones locals i per contribuir a fer de Tortosa una ciutat per a tothom. Model social d'interculturalitat, diversitat, respecte i solidaritat. Potencia el diàleg, la reflexió crítica i coneixement.
Associació Cultural 4 més 1
Associació Cultural que va néixer l’any 2000 a la ciutat de Tortosa, amb aleshores 5 persones els seus fundadors. Actualment i amb 7 anys de vida, l’associació té uns 70 socis i dues seccions consolidades dins l’entitat: Aguilot i Pas a Pas.
Associació Cultural Bonsai Terres de l'Ebre
Pàgina de l'Associació Cultural Bonsai de les Terres de l'Ebre. Nova entitat que neix amb l'esforç de difondre els coneixements i cultura del bonsai al nostre territori. Socis, activitat i xerrades al voltant del tema del bonsai a les Terres de l’Ebre.
Associació de Malalts de Parkinson Terres de l'Ebre
Orienta, assessora, informa i educa als malalts de Parkinson i familiars i/o cuidadors. Facilita, millora, i controla l’assistència als malalts de Parkinson per mantenir la qualitat de vida digna en el possible, procurant els seus serveis sanitaris.
Associació Esportiva Veterans Futbol Tarragona Sud
Web de l'Associació Esportiva Veterans Futbol Terres de l'Ebre, que s'encarrega de l'organització del Campionat de Futbol Veterà a les Terres de l'Ebre. Estareu puntualment informats dels resultats, classificacions i notícies de l'Associació.
Associació Immunitas Vera
Associació d’al·lèrgics alimentaris i a l làtex de Catalunya. Entitat privada creada per a millorar la qualitat de vida dels afectats i ses famílies. Iniciativa d'uns pares i mares de nens al·lèrgics alimentaris amb el Dr. Jaume Miquel i Salses, pediatre.
Associació Webdemusica.org - Sonograma Magazine
Web de música de l’Associació Webdemusica.org edita, des de l’any 2008, la revista Sonograma. També oferim una mirada pedagògica sobre la cultura de la música i un espai de trobada de la creació musical. Impulsem un projecte musical i sonor.
Ateneu Privacy Consulting
És una societat cooperativa dedicada a facilitar la relació entre persones, projectes i tecnologies. Adreça els seus serveis a qualsevol persona o col·lectiu, interessat en l'ús de noves tecnologies de gestió, presentació, creació i comunicació.
Au Pos, a entrenar!
Entrenaments personals. Després d'uns quants anys d'entrenaments amb atletes de fons, de curses muntanya i d'ultraresistència, amb triatletes, amb nedadors, i creant grups per fer aquest esports, i també després d'una anys de formació…
Audí Procuradors C.B.
Despatx fundat a Tortosa l’any 1942 per Julio Mora Pascual. Més de 70 anys d’experiència en el sector de la procura durant els quals hem tingut com a premisses la proximitat amb el client, la celeritat i la ràpida resposta sense cap intermediari.
Autoescoles Montesó
Centre d’ensenyament avalat amb vint anys d’experiència. És un dels centres líders del sector del Baix Ebre i compta amb modernes i equipades instal·lacions. Tots els permisos A i B de conduir amb rapidesa. Delegacions a Remolins i Ferreries.
Avícola Subirats
Dedicats a la comercialització d'aus des dels anys 60. Actualment som un grup d'empreses en què tot l'accionariat forma part de la família Subirats de Tortosa. Cadascuna de les empreses té una activitat diferent dins del sector de l'avicultura al país.
Baixada del Renaixement
Dins la Festa del Renaixement és una prova de natació d'aigües obertes, que es celebra al Riu Ebre, amb sortida a Xerta i arribada a Tortosa. La distància d'aquesta prova és de 12.522 metres, tenint en compte que es realitza a favor de corrent.
Ball de Diables 7 Cervells
Web de la Colla de Diables 7 Cervells de Jesús (Tortosa). Més d’un centenar de jòvens provinents de grups molt heterogenis amb edats des dels 16 anys fins als 30 llargs! amb gustos comuns: la cultura, la tradició i la xalera i ganes de passar-ho bé.
Ballester
Juan Ballester Rosés, Sucesores S.A. Empresa amb seu a Tortosa, dedicada a la comercialització d’oli d'oliva amb un etiquetatge propi, amb les marques Ballester i Salat.
Begudes Toscà
Empresa situada a Els Regers (Tortosa), al sud de la província de Tarragona. Molt a prop de les seves instal·lacions es troba el manantial d'aigua propietat de la família Vidal-Sabaté, fundadors de l'empresa des del 1960. Sifó amb aigua de manantial.
Bernats Pescaires
Bloc de Bernats pescaires, un col·lectiu virtual que promou el programari lliure. Programari lliure a les Terres de l'Ebre. Informació relacionada amb bernatspescaires.org: activitats, projectes, etc.
Biblioones
Programa cultural produït per la Biblioteca Marcel.lí Domingo per Radio Tortosa, i presentat per la directora, Irene Prades. Espai de divulgació d’activitats que s'organitzen a la bilbioteca, amb l'objectiu de fomentar i encomanar el gust per la lectura.
Biblioteca CEIP Ferreries
Blog de la biblioteca de l’escola de Ferreries, des d’aquest espai pretenem donar-vos a conèixer les activitats que fem d’animació i gust per la lectura i de cerca de d’informació. Hem aconseguit que aquest espai esdevingui un lloc d’innovació puntedu.
Biblioteca Marcel·lí Domingo
La Biblioteca Marcel·lí Domingo de Tortosa dona a conèixer als usuaris-àries xifres de l’any. Ha rebut 160.971 visitants; 539 visitants dia; 98 visitants per hora de servei. Ha estat oberta 299 dies. Tots som biblioteca: ruta literària de Tortosa.
Biblioteca Marcel·lí Domingo
Biblioteca pública de Tortosa. L'entrada i la utilització dels serveis de la biblioteca és lliure i gratuïta, però cal respectar unes normes mínimes de convivència i d’ús perquè tots els usuaris puguin gaudir dels serveis que s’ofereixen.
Bisbat de Tortosa
Pàgina del Bisbat de Tortosa. Informació de la Diòcesi i del nostre bisbe Javier Salinas. Documents, parròquies, delegacions i guia d'activitats que s'hi desenvolen. Índex de publicacions del bisbat.
Blocaires de l'Ebre
Blocaires de l'Ebre. A partir d'ara ens trobareu a la nova web de blocaires ebrencs: http://www.ebresfera.cat. La nova web dels blocaires ebrencs a “ebresfera.cat” ja no és operativa. Publicat el 18 desembre 2007 per jornades.
C.B. Cantaires Tortosa
Lloc web del Club Bàsquet Cantaires Tortosa (Baix Ebre). Actualitat, resultats, patrocinadors, escola de bàsquet, plantilla, el club, fotos i enllaços. L'any 1968, fou el nou caminar de l'entitat, un grup de noies s'arropen a la idea de jugar a bàsquet.
C.F. Jesús Catalònia - No Oficial
Blog no oficial dels equips de futbol de Jesús (Baix Ebre). Moltes dades dels partits dejs equips base, cròniques, fotos, vídeos i enllaços amb equips de futbol. El club va ser fundat l’any 1928. Té 412 socis. Camp: Santa Creu de gespa artificial.
C.F.F. Tortosa - Ebre
Club de Futbol Femení de Tortosa. Plantilla del primer equip (d'aquesta temporada), club, estadi, equip, classificació, resultats, fotos, … Tot va començar quan per les tardes, unes noies es reunien al camp del Tortosa per fer quatre xuts.
Cafès Civit
Empresa de Campredó-Tortosa, que serveix a l’hostaleria i el vending. Prepara tot tipus de mescles de cafè: Torrat natural, torrat torrefacte i productes complementaris del cafè; infusions, llet condensada, solubles, xocolata i sucre personalitzable.
Calaix de Sastre - Taller d'Imatgeria Popular
Calaix de Sastre és defineix com un taller d'Imatgeria Popular.Dracs, gegants, nanos, capgrossos, màscares, titelles, atrezzo, elements per a cavalcades i tot allò que et puguis imaginar ho construirem nosaltres.
Cambra de Comerç de Tortosa
Web oficial de la Cambra de Comerç Indústria i Navegació de Tortosa. Directori d’associacions empresarials de les terres de l’Ebre, poblacions, cercador i contacte. Aquest lloc està en fase de proves. Si us plau, envieu els vostres comentaris.
Cambra de la Propietat Urbana de Tarragona
La Cambra de la Propietat Urbana de Tarragona és una entitat quasi centenària -va ser fundada l’any 1914. Una entitat representativa de la societat tarragonina i punt de referència dels propietaris urbans. Les delegacions a Tortosa i Valls.
Cambra Oficial de Comerç Indústria i Navegació de Tortosa
Corporació de dret públic que representa els interessos generals, defensa i promociona el món empresarial a les comarques del Delta, a Tarragona. Subministra serveis d'interès per a l'activitat empresarial. Dades i serveis.
Campredó
Poble que aspira a ser municipi propi. El 1990 va néixer un procés de Segregació de Tortosa, encara a l'espera del Tribunal Suprem. Campredó vol seguir el camí d’altres pobles deltaics (Deltebre, Camarles, l'Aldea i Sant Jaume d'Enveja).
Campredó el poble on la gent fa paraules
Gràcies!!! Als que van creure amb la gent de paraula, als que no hi creuen, als que no creuen amb res, als que hi poden creure, als que els hagués agradat creure, als que no van poder o voler creure, als que no els van deixar creure, a tothom... Gràcies.
Campredó Templer
Visita guiada a la Torre de Campredó el maig. Va ser un èxit de participació i amb molt bon gust per part dels assistents. Les explicacions a càrrec de l'arqueòloga Cinta Montanyés i el campredonenc Emigdi Subirats van agradar als assistents.
Canal 21
Web oficial de la televisió Canal 21 de Les Terres de L’Ebre, des de Tortosa. Inclou informació corporativa, presentació de l’equip de redacció, informació local del temps, programes i graella de programació. Connexió amb les xarxes socials.
Canal Terres de l'Ebre
Web de la televisió a la carta del Canal Terres de l'Ebre. 1món.cat, 7 dies, Adolescents.cat, Al Dia, Territori Sénia, Bàsquet en joc, Ben trobats, Cafè Culer, Caminant per Catalunya, Concert, Albert Guinovart i Concert de Bandes d'Am. Concurs castells.
Canal Terres de L'Ebre TV
Canal Terres de l’Ebre. Una televisió pròxima, moderna i actual, innovadora, que parla de natros i com natros. De com som, i com som ara i avui. Guia interactiva d'informació de les Terres de l'Ebre: Museus, restaurants, espais naturals, comerços, llocs…
Casa de l'Aigua
Blog on podreu trobar la informació referent a les activitats i projectes que es munten des de la Casa de l'Aigua. També les novetats respecte al Projecte d'Estalvi d'Aigua del municipi de Tortosa, que gestiona la Casa de l'Aigua.
Casa d'Espiritualitat Enric d'Ossó Teresianes
Pel gener vam celebrar el recés d'Enric d'Ossó, dirigit per la teresiana Pilar Rodríguez Briz. Vam reviure els darrers dies de la vida del fundador, des de la marxa cap al Desert de les Palmes i, més tard, Gilet, fins a la mort el dia 27 de gener de 1896…
Casal Popular Panxampla
Blog del Casal Popular Panxampla de Tortosa. Biblioteca, xerrades, activitats, música, cinema, lluites, cultura, alternatives, territori, servei de barra, revistes, informació, moviments socials, llibertat… Vine al Casal!
Castellers de Tortosa
El fet casteller és una tradició arrelada i característica d’aquesta nostra societat catalana, plena de cultura popular, il·lusió i empenta. És una activitat que allí on va triomfa, la gent se n’enamora, i, les Terres de l’Ebre no han estat una excepció.
CD Tortosa
Entitat tortosina centenària. El CD Tortosa en les seves 44 temporades a tercera divisió ha jugat 1564 partits, dels quals ha guanyat 614, empatat 304 i perdut 646. Història, equips, plantilla, resultats, premsa, fòrum i agenda del club.
CE Frada - Centre d’Ensenyament
Formació ocupacional i formació contínua. Agència de col·locació Tarragona. Propers cursos. Cursos privats. Cursos subvencionats · Formació en seguretat, … Centres situats a Tarragona (2), Amposta, Tortosa, Deltebre, Cambrils, El Vendrell, i Tortosa.
Cementeri d'Animals
Programa musical on repassem a totes aquelles cançons i temàtiques musicals que han escrit una pàgina de la nostra història. Presenta: Xavi Falcó Tècnic: Xavi Falcó Temàtica: Musical dilluns de 23:00 a 00:00 i dimarts de 15:05 a 16:00 (R).
Centre Carrosseria - Grup Oliva
El Grup Oliva disposa de tallers especialitzats en reparacions de carrosseria per a vehicles de qualsevol marca i model. Els nostres centres disposen de personal tècnic qualificat i amb experiència, i estan equipats amb innovadors utillatges i maquinària.
Centre d’Estudis de la Indumentària Tradicional de les Terres de l’Ebre (CEITTE)
Entitat sense ànim que treballa el patrimoni cultural en l’àmbit de la indumentària tradicional. Les seues finalitats són l’arxiu, la conservació, l’estudi, la difusió i l’ensenyament de les formes de vestir dels avantpassats de les Terres de l’Ebre.
Centre d'Esports Tortosa Handbol
L’handbol s’inicia a Tortosa l’any 1973 com secció del Club de Rem Tortosa, entitat creada l’any 1946. L’atracció que els socis tenien per l’handbol, i l’afany per promocionar altres esports a la ciutat de Tortosa van possibilitar crear aquesta secció.
Centre d'Esports Tortosa Handbol - Blog
Bloc del CE Tortosa. Després d'una temporada històrica on el sènior femení va aconseguir l'ascens a Lliga Catalana, la màxima categoria a Catalunya, i, el sènior masculí aconseguia també l'ascens a 2a Catalana, comença la temporada 2015/16.
Centre d'Estudis Bayerri
Neix l’any 1965 per formar persones per que puguin desenvolupar-se i créixer professionalment. Hem format a milers d'alumnes i empreses, aportant-los les millors solucions formatives i adaptant la nostra oferta formativa a les seves necessitats.
Centre Veterinari Baix Ebre
Pàgina del Centre Veterinari Baix Ebre, situat a Tortosa. La secció de perruqueria, campanya de prevenció de malalties parasitàries, servei d’animals exòtics, instal·lacions, consells i notícies.
CerCAT Tortosa
Primer cercador territorial en català de la població de Tortosa, la capital del Baix Ebre.
Cinema-Classics
Bloc col·lectiu de pel·lícules immortals. El Basar de les Espècies (Jaume Llambrich), La caja de Pandora (Joan Carles Prats). MaRtO (Carlos Martorell). Cinema-Classics a You Tube, lectors connectats, blocs sobre cinema, cinema a la ràdio i podcasts.
Cítrics Terres de l'Ebre
Citrics Terres de l’Ebre, producció, manipulació, confecció i distribució de taronjes i mandarines Situats a les Terres de l’Ebre (Tarragona). Distribució a mercat nacional i internacional. Las explotaciones estan situadas al Baix Ebre i Montsià.
Club Aeromodelisme de L'Ebre
Benvinguts a la nova pàgina web del Club RC Aeromodelisme del Ebre. Aquest és el nou portal d'accés per a tots aquells que sen-ten passió pel món de l’aeromodelisme a les Terres de l’Ebre. Les activitats del club, que està situat a Tortosa.
Club Arletisme Terres de L'Ebre
El CA Terres de l'Ebre va iniciar-se el 2002, encara que els membres tenen un bagatge ampli dins de la secció d'atletisme d'altres clubs de la ciutat. La secció de triatló del Club Atletisme Terres de l'Ebre creada el 2012, referent d'aquesta disiplina.
Club Bitlles Catalònia de Jesús
Lliga Terres de l'Ebre, Circuit Individual de Catalunya, Copa Montsià, Festes Majors, Circuit Individual de Catalunya, calendaris, Lliga Catalana, Lliga Catalana Copa Generalitat, festes de Jesús. La tirada de festes és en memòria d’en Ramón (Memorial).
Club Ciclista 5Seconds
qui vulgui treures la llicencia per la temporada 2010, o vulgui ser un nou soci del 5Seconds, gaudint així de totes les avantatges que oferim, envieu un correu a amb la vostra edat i així us el reenviarem amb tota la informació necessària.
Club Ciclista Jesús
Espai web del Club Ciclista Jesús de Tortosa i de la Trobada Cicloturista de Jesús, que organitza l’entitat en favor de la Marató de TV3. Enguany aaquesta està dedicada a les malalties del cor, organitzada pel Club Ciclista Jesús-Primitivo Conesa.
Club d’Escacs Tortosa
Bloc oficial del Club d’Escacs Tortosa. De 18 a 20h ens podeu trobar al Centre Cívic de Ferreries Plaça Mestre Monclús, 2 de Tortosa. Open Promoció, bases organtzatives pel torneig del Club Escacs Tortosa. Per a jugadors/es amb llicència en vigor.
Club de Ball Esportiu Jesús
Web del Club de Ball Esportiu Jesús, Tortosa. Els responsables són els responsables de l'activitat del club, que està dedicat a la formació i ensenyança de ball de esportiu tant a nivell social com de competició
Club de Fans de Muniatto
Aquest és el blog d'informació per als fans de Muniatto. Aquí trobareu l'agenda de Muniatto, les noves activitats que fa, Tele Muniatto, els llibres i moltes coses més. Les Germanes Besolí i els Contes de Muniatto estarem en els següents llocs …
Club de Lectura de Tortosa
Pàgina amb informació del Club de Lectura de Tortosa de la Biblioteca Pública Marcel·lí Domingo de Tortosa. Informació básica general del club i dades de contacte amb aquesta biblioteca tortosina.
Club de Rem Tortosa
història del Club de Rem Tortosa, a més d'haver-hi detallat l'inventari d'embarcacions els membres que formen part de l'equip de competició de rem olímpic, de muletes i també als membres de la junta directiva, Activitats, club, equip, vídeos i fòrum.
Club NatacióTortosa
Web oficial amb tota la informació del club que participa en Campionats d’Espanya. Piscines, zona social, pistes, novetats, horaris, links, activitats, descàrregues ... El club va ésser fundat l’any 1974, presidit pel Sr. Felipe Tallada i Ravanals.
Club Slot Tortosa
Club de Tortosa d'aficionats al slot. Sóm un grup de gent que es dedicava al slot de forma independent. A partir de trobar-nos en competicions provincials vam decidir formar la nostra pròpia escuderia. Així va nèixer Slot Tortosa-Ebrehobbie.
Club Slot Tortosa - blog
Blog del Club Slottortosa Ebrehobbie: Club d'aficionats al Slot (Scalextric, Ninco, Superslot, Slot-It, cotxes, curses, 24h Lemans, F1, Rally) de Tortosa, al Baix Ebre. El Club Slottortosa Ebrehobbie és un club d'aficionats al slot de Tortosa.
Club Twirling Tortosa
Web oficial. En aquesta web trobareu notícies i esdeveniments sobre la nostra entitat. Les diferents seccions ofereixen tota mena d'informació sobre el club i les competicions. També vol ser una eina de comunicació oberta dels nostres atletes.
Col·lectiu Català Sempre - sempre.cat
Col·lectiu que vol afavorir l'ús social del català, a través del compartiment d’idees i experiències i l’adopció d’aquest hàbit lingüístic. Grup de debat, divers sobre llengua catalana i parelles lingüístiques. El col·lectiu és cada vegada més nombrós.
Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificació de les Terres de l'Ebre
L’any 1941 s’establiren sot-delegacions de Vic, Figueres, Tortosa i Maó. La sots-delegació de Tortosa, s’establí llavors al c/ de la Mercé, i essent el primer president Jesús Caballero Muñoz. A l’any 1974, es traslladà la seu al carrer Pare Cirera, 10.
Col·legi d'Enginyers Tècnics d'Obres Públiques de Catalunya
La professió d’enginyer tècnic d’obres públiques és universitària, titulada i superior, i està regulada per la Llei 12/86 d'1 d'abril (BOE 02/04/1986), i 33/92 de 9 de desembre (BOE 10/12/1992). L'Enginyer Tècnic d'Obres Públiques és un professional…
Col·legi d'Enginyers Tècnics Industrials de Tarragona
Entitat amb més de 80 anys. Recull d'events passats en la institució. El CETIT premia els mèrits acadèmics del projecte de fi de carrera d’estudiants. Història, estatuts, codi deontológic, atribucions instal·lacions, horaris, dossier i vídeo corporatiu, …
Col·legi Diocesà Sagrada Família
El Col·legi diocesà Sagrada Família és un recurs pastoral de la Diòcesi de Tortosa inspirat en l’humanisme cristià i la tradició pedagògica partint de la voluntat d’identificació amb les “alegries i esperances” de l’Església al servei de la societat.
Col·legi Nostra Senyora de la Consolació de Tortosa
Centre concertat per la Generalitat de Catalunya amb més de 160 anys d'història. Un dia 1851, Maria Rosa Molas i Vallvé, a proposta de l’ajuntament, funda una escola pública al carrer Moncada, anterior a la Congregació de les Germanes de la Consolació.
Col·legi Teresià de Tortosa
El Col·legi està situat davant del Parc Municipal Teodor González, un espai verd, lluminós, molt valorat per la ciutadania de Tortosa i comarques. Enfront del centre hi trobem l’Auditori Felip Pedrell, un gran equipament cultural de la ciutat de Tortosa.
Colla de Diables i Tambors Lo Golafre
La Colla de Diables I Tambors Lo Golafre es va formar l’any 1985. Aquest grup està format per gent jove i amb moltes ganes de fer festa! Els timbalers estan supervisats pel tricampió d'Espanya de percussió P.Zumaquero i perfectament coordinats.
Colla Jove de Dolçainers de Tortosa
Pàgina de la Colla Jove de Dolçainers de Tortosa, nascuda l’any 1993. Es dedica a: Dolçaina, tabals, tambors, ball tradicional, grup d’abanderats i grup d’animació. La Colla, història, fotos, agenda i activitats.
Collabtt
Pàgina d’aquesta colla del Baix Ebre, amb molt bones rutes de muntanya. Calendari de sortides Informació i rutes a fer. Atenció assabenteu-vos abans de cada sortida data i horari, poden haver-hi petites variacions.
Comerç Zona Centre Tortosa
Agrupació de comerciants formada per la majoria dels comerços ubicats a la part més cèntrica de Tortosa. Els associats són gent compromesa amb la ciutat, que aposta per un model comercial on el petit comerç té cabuda. Comerç i clients.
Conficon Turisme i Tradicions
Empresa creada l’any 1995, amb seu a Tortosa i Tarragona, especialitzada en serveis d’hostesses i guies turístiques, a més, disposa d’un establiment de venda al públic de productes artesanals a la ciutat de Tortosa. Recorreguts per Tortosa.
Consell Comarcal del Baix Ebre
El web oficial del Consell Comarcal del Baix Ebre, amb seu a Tortosa. El Consell, la comarca amb els seus municipis, agenda, notícies i anuncis, tràmits i subvencions. Serveis comarcals dividits en departaments i dades diverses.
Consell Esportiu del Baix Ebre
Nova web. És una institució que té com a objectiu el foment, desenvolupament i la pràctica de l'activitat física-esportiva. Coordina i organitza les activitats esportives escolars al Baix Ebre. Fases prèvies dels Jocs de Catalunya, cursets, etc.
Consell Local de la Joventut de Tortosa
Web del Consell Local de la Joventut de Tortosa, entitat representativa del jovent tortosí. Activitats que fan: Associació d’associacions, fira d’entitats i local d’entitats juvenils. Informació, documents i enllaços.
Cop d’Ull
Pàgina oficial de Cop d’Ull. Cop d’Ull és una publicació de la ciutats de Tortosa i d’Amposta, i de les comarques del Baix Ebre, del Montsià, de la Terra Alta, de la Ribera d’Ebre, i del Baix Maestrat. Informació gfeneral, seccions i esports.
Cor de Cambra Tyrichae
Format per una vintena de joves de les Terres de l’Ebre i va ser fundat l’any 2000. Repertori que abraça composicions de diferents gèneres, èpoques i estils: polifonia religiosa i profana, barroca, clàssica, romàntica, contemporània i tradicional.
Cordada
Espai a Internet del Grup Cordada. Venda i distribució de material i equipament pels esports de muntanya. Disposa de botigues a Sabadell, Barcelona, Tortosa i Mataró. Notícies, ofertes, botigues, enllaços i sol·licitud de més informació.
Correctcat
Aquest web és part del projecte Recurscat. Correctcat ofereix serveis de traducció i correcció de textos en català, castellà, anglès i francès per part de llicenciats en filologia i correctors professionals.
Cotrat - Cooperativa de Transports de Tortosa
Situada al polígon Baix Ebre de Tortosa, ofereix serveis de transport de mercaderies a nivell nacional i internacional. La Cotrat neix l’any 1963. La massa social ha anat creixent durant els anys, essent la mateixa en l’actualitat de 127 socis.
Cursa del Llop
Pàgina oficial de la Cursa del Llop. La Cursa del Llop es disputa a les Terres de l’Ebre a finals del mes de juny. És una mitja marató per les terres del Llop/ Caro Tortosa. Et pots descarregar el reglament complet de la Cursa del Llop.
Cursa les II Torres - marxa/cursa cadet i canicross
La sortida de la cursa té lloc a la zona esportiva de Campredó. De les poques curses del circuit que té l'inici i final de la cursa a un zona rústica (terra i pedres). Anem en direcció al polígon industrial i pujem en busca de l'autovia C-235 i la creuem.
Del Ciclisme al Ultra Trail
A la meva vida hi ha agut molts canvis i jo també en vull fer un, tornar al món de la bicicleta, combinant la btt i la carretera, sense cap objectiu ni exigència. No puc tornar a ser el que un dia vaig ser, aquella etapa de la vida esta allí i ha estat.
Denominació d'Origen Protegida del Baix Ebre - Montsià
Olis Verges Extra d’una de les zones de cultiu d'oliveres més antiga i extensa de Catalunya. Hi ha un total de 12 cooperatives productores inscrites al Consell Regulador que comercialitzen 5 marques amb Denominació d'Origen Protegida.
Diari Més Ebre
Lloc web oficial del Diari Més Ebre, editat a Tortosa. Inclou informacions diverses: portada, Tortosa, comarques, esports, cultura, societat, gastronomia, opinió, edictes, classificats 15.000 exemplars, punts i municipis on trobar el diari més Ebre.
Ebre Escola Esportiva CF
Al 1996, es va fundar Ebre Escola Esportiva, de la iniciativa d’unes persones, donant resposta a necessitats per potenciar i desenvolupar el futbol base al territori. Els fundadors, van designar al Sr. Juanjo Rovira Berengué com a president.
Ebre Futbol
Pàgina d’Ebre Futbol. El fòrum del futbol ebrenc. Índex del Fòrum de Ebre Futbol. Qui està connectat: Tenim 36 usuaris registrats. Els nostres usuaris han publicat un total de 119 missatges. Iniciar sessió.
Ebre Mushing
Volem apropar-vos al món del múixing. Uns gossos, un trineu i un múixer que, sols amb la natura, intenten arribar a un lloc amb el millor temps. Aquest esport té dos àmbits diferents: amb rodes si és per terra, o amb trineu si és fa lliscant per la neu.
ebre navegable
Pàgina de l’Institut per al desenvolupament de les comarques de l'Ebre (IDECE), dedicada a la navegació pel Riu Ebre. Activitats, embarcacions, fotos, agenda, direccions, reglamentació i dades diverses. La versió en català, no és del tot operativa.
Ebre Terra de Vent, Festival Internacional
Grups de diversos països i comunitats autònomes, oferint-vos la possibilitat de gaudir d’una manera lúdica de formacions nacionals i internacionals, en el que la música realitzada amb instruments de vent es la seva característica principal.
Ebreambient, Saló de medi ambient i sostenibilitat
11è Saló de medi ambient i sostenibilitat, del 28 d'abril a l'1 de maig de 2016. Dia 28 de 16.00 a 21.00 h. Divendres, dissabte i diumenge de 10.30 a 14.00 h i de 16.00 a 21.00 h. Aquest saló es dedica al públic general i als professionals.
Ebredigital.cat
Diari electrònic i mitjà de referència per a la vegueria de les Terres de l’Ebre, amb actualitzacions diàries de notícies locals i comarcals, i informacions d’agenda i de serveis, elaborades des de la redacció central del setmanari ubicada a Tortosa.
Ebreescalada
Weblog de la secció d’escalada de la U.E. de Catalunya a Tortosa. Activitats del grup. Si vols compartir les teves experiències amb la resta d'escaladors o has fet alguna via nova i vols enviar la corresponent ressenyar, no ho dubtes.
Ebregra - Gra, cereals, pinsos i adobs
L’empresa Ebregra neix l’any 1996 d’en Josep Antoni Castells amb objectiu de canalitzar l’activitat profesional que amb el seu pare van iniciar als anys 80 com a cerealistes. Al 2001 amplia l’activitat i es converteix en fabricant de pinsos compostos.
Ebregust
Vins, licors i cerveses, olis d’oliva, alimentació ecológicos, packs Gourmet, … El Delta de l'Ebre és la zona humida més gran de les terres catalanes. Amb els seus 320 km' de superfície, constitueix l'habitat aquàtic més important del sud de Catalunya.
Ebreokasio - Fira del vehicle d'ocasió
Del 14 al 16 d'octubre el Pavelló Firal de Tortosa la Fira del vehicle d'ocasió. Serà novament una oportunitat per als que busquen un cotxe d'ocasió visitant l'exposició de vehicles més gran de les Terres de l'Ebre. Dades vehicles venuts a Ebreokasió.
ebresfera - blocaires de l’ebre
Comunitat territorial i xarxa social de blocaires al voltant dels blocs de les Terres de l'Ebre, als Països Catalans. Difusió del format bloc i elements i eines de la web 2.0 des d'un punt de vista social, participatiu i col·laboratiu, amb òptica ebrenca.
Edifici Seminari Tortosa
Institució pastoral, educativa i acollidora del Bisbat de Tortosa per la formació integral integrada que esdevingui resposta personal davant la responsabilitat respecte a Déu i respecte als homes. S’organitza i estructura a través de diverses entitats.
El Call de Tortosa
Del tots els Barris Jueus o Calls de Catalunya el de Tortosa, és el que ens dóna una gran perspectiva de l'existencia i forma de vida dels jueus a Tortosa i Catalunya. Existència de jueus a la ciutat des de l'etapa visigoda. Fotografies.
El Far Grup & Oversound
Producció i management, I Oversound dedicat a la sonorització I il·luminació. Relació de concerts organitzats a diferents punts. El bloc de el Far Grup, on trobareu la informació i agenda de totes les activitats que fem. Concerts, Deejeys, Ràdio, Tv, ...
El Món de Creo
Blog del racó de la xocolata artesana de Xocolates Creo, una empresa tortosina especialitzada en xocolata a la pedra. Dirigida per Xavi Benet, empresari amb molt d’amor per la feina ben feta. A la família de Xavi li encanta cuinar i descobrir receptes…
El Pou del Siscar - Delegació de Pastoral Juvenil del Bisbat de Tortosa
Bloc de la Delegació de Joves del Bisbat de Tortosa. El Pou de Sicar. És el lloc on la Samaritana és va trobar amb Jesús. Això vol ser el blog: un espai de trobada. Diferents edats, pobles, sensibilitats, experiències, situacions vitals units per la fe.
El racó de l'entrenament
L'entrenament precisa d'una bona organització al llarg de la temporada i en la qual s'han de passar periòdes de diferents intensitats i volums. S'aplica el volum i intensitat adequada a cada moment, ja que hi ha moments on s'ha de tenir més intensitat.
Els Maquis al Sud de l'Ebre. Testimonis de la Guerrilla Rural - (Francesc Itarte Vericat)
El maquis al sud de l'Ebre. Testimonis de la guerrilla rural contra el franquisme, memòria històrica viva. El final de la Guerra 1939, no va ser la pau. Resultat d'una victòria sense reconciliació, els esquerrans que no van fugir es van fer guerrillers.
Els nobles de Tortosa: segle XIX
La botiga de llibres d’Amazon.es és el lloc perfecte per tot aquell que gaudeixi de la lectura en català. Amazon.es t’ofereix en aquesta pàgina tot el que està relacionat amb el món de llibre en català. Salvador-J. Rovira i Gómez - 2008. Entorn a Tortosa.
Empatica
T'ajudem en digital, e-commerce i marketing online, amb solucions i compromís amb el teu negoci. Un cop l'any organitza "Internet i empresa", jornada de formació amb els millors ponents d'Espanya. La resta de l'any publica un butlletí amb novetats.
EmpleaCatalunya.org
Som una associació empresarial que té com a finalitat el suport i assessorament professional per trobar feina o construir un projecte emprenedor. Som un servei subvencionat de suport per a la inserció laboral a persones en situació d'atur.
Enric Carbó
Presentació d'Enric Carbó, consultori de filosofia. Escrits, links polítics i de ONGs. Presenta el llibre novela "Els emprenedors" de Montflorit Edicions. Obra guardonada amb el I premi de narrativa Cristòfol Despuig de l'Ajuntament de Tortosa
Enric Carbó - Assessorament Filosòfic
Web d’ Enric Carbó. Primer servei d’assessorament filosòfic a Internet. L’ús de la filosofia orientat a la resolució de problemes és una pràctica professional reconeguda a Europa i els Estats Units ja fa més de vint-i-cinc anys.
Entitat Municipal Descentralitzada de Jesús
Servei de l’EMD de Jesús (terme de Roquetes), al Baix Ebre. Informació molt puntual, podem fer difusió arreu del món de les nostres activitats. També obrim la pàgina a totes les Entitats del Poble que tinguin a bé poder donar la seva informació.
Entrades Festa del Renaixement
Pàgina web on podreu aconseguir les entrades Festa del Renaixement. Programació de la XXI Festa del Renaixement, Tots els espectacles En aquests moments no tenim espectacles programats per la temporada XXI Festa del Renaixement.
Escola Cinta Curto - Infantil i primària a Tortosa
L’Escola Cinta Curto va ser seleccionada per a formar part del Grup d’Experimentació per al Plurilingüisme pel període 2015-2017 Infantil i primària, han gaudit de l'audició de cambra a càrrec d'alumnes de l'Escola i Conservatori de Música de Tortosa.
Escola de l'Esplai de Tortosa
L'Escola de l'Esplai de Tortosa neix per la necessitat creixent a les nostres comarques, de persones formades en l'educació en el lleure, per atendre a infants i joves. Monitor de menjador i transport i formació de monitors dels tallers d'estudi assistit.
Escola El Temple
Escola acollidora de Tortosa que fomenta la cohesió social. Vol nens feliços i autònoms que aprenguin a aprendre, a conviure i a respectar els altres. Vol una escola on els infants desenvolupin capacitats respectant el ritme de de cadascú.
Escola Ferreries
Centre d'ensenyament infantil i primari de Tortosa. L'escola, activitats, AMPA i alumnes. Som una escola pública, democràtica, pluralista, solidària i formadora d'homes i dones amb criteri; integradora i oberta a l'entorn físic i social …
Escola i Conservatori de Música de Tortosa
Forma part de l’Organisme Autònom Escoles de Música i Conservatoris de la Diputació de Tarragona. Promoció i difusió de la cultura musical, gaudir per la música, garantir una àmplia preparació i qualificació dels futurs professionals músics.
Escola La Mercé
Centre d'ensenyament infantil i primari de la ciutat de Tortosa (Baix Ebre). Informació general de l'escola, les activitats que s’hi fan, l’AMPA, els espais dels alumnes i la revista L’Eixerit. Dades del 150 è aniversari del Col·legi de la Mercè.
Escola Municipal de Teatre de Tortosa
Es crea al 2010 amb necessitat d’oferir als nens, joves i adults, ensenyança teatral des d’àmbit professional seriós. La mancança d’una escola d’aquesta indole a Tortosa i a les Terres de l’Ebre, comporta la necessitat de creació d’aquest projecte.
Escola Oficial d’Idiomes de Tortosa
Web de l’EOI de Tortosa. Decàleg per a una formació de qualitat en idiomes.. informació sobre el nou curriculum a les EOI, inscripció, secretaria i serveis. Els idiomes impartits al centre són l’alemany, l’anglès, i el francès.
Escola Port-rodó
L’escola d'educació infantil i primària està ubicada a l’entrada del poble de Campredó (Tortosa), enmig d’un entorn natural immillorable, amb els Ports i el riu Ebre com a autèntics protagonistes i el Delta i les seves platges a poc més de 15 km.
Espai de Ioga Sattva
Ioga i altres disciplides; Salut global, relaxació, filosofia vedanta, ... Consultes sobre Ioga o matèries afíns perquè la salut afecta al cos, a la ment i a l'esperit. Practica'l amb nosaltres, també el Tai Chi i la meditació.
Espeleo Club Tortosa
Pàgina oficial del Espeleo Club Tortosa. L’Espeleo Club Tortosa, és un club amb diverses seccions: BTT, barranquisme i espeleologia. Cavitats, fotos i vídeos, espeleochat, links de barrancs de espeleo i altres vincles comercials relacionats.
Esquerra Campredó
Gràcies!!! Als que van creure amb la gent de paraula, als que no hi creuen, als que no creuen amb res, als que hi poden creure, als que els hagués agradat creure, als que no van poder o voler creure, als que no els van deixar creure, a tothom... Gràcies.
Esquerra Tortosa
Secció Local d'ERC de Tortosa. A través d’aquesta web, d’altres mitjans i xarxes socials, facilitem el contacte entre la societat tortosina i Esquerra Republicana de Catalunya, partit amb llarga i fructífera història, a nivell nacional o local i ebrenc.
Esquerra Tortosa
Des de la seció local d'Esquerra de Tortosa (Baix Ebre) plantejem aquest bloc com una eina més per potenciar la comunicació. El nostre objectiu és donar-nos a conèixer com a partit, i com a persones, mitjançant els escrits que anirem publicant.
Esquerra Tortosa - Bloc
Olívia Curto, Josep Esquerré, Damià Grau, Emigdi Subirats, i Robert Tajada, han dinamitzat Campredó (Tortosa), amb els certàmens firals i les activitats culturals-educatives-patrimonials. Cents anys del seu naixement, una rondalla d'Enric Valor.
Esteller Consulting
Empresa immobiliària que ofereix els seus serveis al sector immobiliari i assegurador a Tortosa. Amb cercador d'immobles. Càlcul quotes hipoteca, pressupost assegurança cotxe, càlcul quotes hipoteca, càlcul increments de renda a l’índex homogeni.
Ester Besolí
Pintora i il.lustradora tortosina.Exposicions: Im-Perfectes, Víctimes del Maltractament, Deesses, Els dibuixos dels ontes de Muniatto. Descargable qüestionari Im-Perfectes, la meva llista de blocs, creació de tallers infantils, manualitats, disfreses, ...
Estrella Ramon (Tortosa, 1964)
La pàgina oficial de l’escriptora Estrella Ramón. Darrerament, treballo de senyo de música a l’escola del barri i volto amunt i avall, impartint cursos d’animació a la lectura i de didàctica de la música. Presentació, llibres i contacte.
Euses - Escola Universitària de la Salut i l´Esport
Centre adscrit a la Universitat de Girona amb seus a Salt, Amposta i Tortosa. Estudis de fisiologies, sortides professionals, professors, campus, mobilitat, actualitat, FAQ’s, alumnes, primeres jornades de formació CreaXarxa, a EUSES i al Pavelló de Salt.
EUSES Escola Universitària de la Salut i l'Esport
El Centre Garbí, situat al complex del Parc Hospitalari i d’expansió comercial del municipi de Salt, disposa d’unes àmplies i modernes instal·lacions amb equipaments de primera qualitat. Campus Terres de l’Ebre a Amposta Fisioteràpia a Tortosa.
Experiències per les terres de l'Ebre
Declarades com a Reserva de la Biosfera per la UNESCO (any 2013), les Terres de l’Ebre ofereixen molt més que una estada rural. Possibilitat de submergir-se en un territori marcat pel caràcter d’una gent extraordinària i les seves tradicions.
Federació Catalana de Twirling
La pàgina oficial de la Federació Catalana de Twirling, adscrita a NBTA. El Twirling és l'esport consistent a executar, amb acompanyament musical, exercicis propis de la dansa i de la gimnàstica rítmica fent figures.
Federació Esportiva Catalana de Twirling - Bloc
La Selecció Catalana de Twirling integrada pels atletes, tècnics i representants de la Federació Esportiva Catalana de Twirling (FECT), varen participar a l’European Cup de Twirling. Diada de las seleccions catalanes, curs de jutges internacional, ...
Ferré Joiers
Gràcies per visitar la nostra web, esperem que trobis el que desitgis i ens vinguis a visitar a la nostra botiga a Tortosa. La joieria Ferré és un negoci familiar amb tres generacions al seu servei ; la fundació d'aquest negoci fou l'any 1945. Catàleg.
Festa del Renaixement de Tortosa
Web oficial de la monumental Festa del Renaixement de Tortosa, l’esplendor d’una ciutat del segle XVI, Festa local d’interès turístic de Catalunya. Es celebrar a la segona quinzena de juliol. Comitè Organitzador de la Festa del Renaixement.
Fira Tortosa
Els antecedents documentats de l’activitat firal a la ciutat els trobem al seu medievo com a enclau comercial entre l’interior peninsular i el Mediterrani. Els historiadors el porten als Privilegis de Fira atorgats per Jaume II, Fire seu Nundine.
FOLC - Federació d’Organitzacions per la Llengua Catalana
Web de la FOLC, Federació d’Organitzacions per la Llengua Catalana. Sorgida del III Congrés de Cultura Catalana (2000), quand es va proposar federar la lluita per la llengua de totes les terres de parla catalana. Aprovaren la Declaració de Montblanc.
Francesc Llop i Marqués
Sensacions amb Francesc Llop i Marqués, pintor campredonenc. A redós de la seva figura, s'inspira especialment el pintor i pagès campredonenc Eduard Gas, el qual porta una interessant carrera amateur pictòrica que l'ha portat a moltes exposicions.
Fruites Barberà
Més de 100 anys al teu costat, d’experiència en la compra, venda i distribució d’una àmplia gamma de fruites i verdures, fan de Fruites Barbera una aposta de futur i una garantia de qualitat per als nostres clients. La major qualitat a preus competitius.
Futbol Sala S.C.C.
Pàgina dedicada al equip de futbol sala S.C.C. Aquí hi podreu trobar dades, imatges i estadístiques d'aquestes cinc temporades i de tots els jugadors que han vestit la samarreta groga i roja. Palmarès, jugadors, imatges, ...
Futbol Sala Tortosa
Pàgina oficial del Club de Futbol Sala Tortosa, l’entitat dedicada a aquest esport des de la capital del Baix Ebre. Horari: Dilluns, Dimarts i Dijous de 19:00 a 20:30 h, Informació club, classificacions, resultats, calendari, la copa, sancions,
Gasco Joguines
Gasco Joguines amb establiments a Tortosa, Sant Carles de la Ràpita, Deltebre, Valls, Calafell, Salou, i Vinaròs. Propera obertura a Sant Carles de la Ràpita. T'esperem a partir del 10 d'agost al centre de la Ràpita, a la Plaça Carles III, 30, als porxos!
GEFA Prevenció de riscos laborals
Auditoria de sistemes de prevenció de riscos laborals Gefa Preven. Servei d'auditoria del sistema de prevenció de les empreses, acreditat per a tot el territori nacional. Consultoría técnica en prevenció (adequació de màquines, Plans d'Emergencia, …
Gegants de Tortosa
Rufo i Rubí els gegants cristians 4 m i 80 Kg (cartró pedra), l’autor és Pere Aixendri Chavarria (1957). Inspirats en els gegants desapareguts arran de la Guerra Civil Espanyola. Nabil i Zoraida, Caxixa i Bonjhuà, Cristòfor Despuig i Marianna Curto.
Geografia Folklòrica del Baix Ebre i del Montsià
Materials ordenats i recollits per Albert Aragonés Salvat el 2002. En la fusió dels setmanaris Ebre informes, de Tortosa, i Migjorn, d'Amposta, amb vocació intercomarcal, va concebre articles que recollissen i comentessen els tòpics geogràfics.
German Machí. Mobles artesans de fusta de palet.
Mobles artesans realitzats a base de fusta de palet reciclat. Mobles per exterior i interior. Cadires, butaques, jardineres, taules i decoració de fusta i porexpan. També construïm decorats a mida per bodes, esdeveniments i empreses.
Gimcana de les Llengües de Tortosa
Aquest 2010 no es celebrarà la 4a edició de la Gimcana de les Llengües de Tortosa. Gràcies a tots els participants i col·laboradors de les passades edicions. Esperem retrobar-mos el 2011. Organització de la Gimcana de les Llengües de Tortosa.
Ginata Favà Perruquers
Facebook oficial de Ginata Favà Perruquers de Tortosa. Assessorament de la teva Imatge Pensem en la millor forma, color i pentinat, sempre amb funció de les possibilitats que el cabell ens ofereix, potenciant al màxim la teva, i la seva bellesa.
GIS - Servei Tècnic, Programació a mida, Venda ordinadors i Formació
Grup informàtic i de serveis. Empresa de les terres de l’Ebre, que des de 1987 ofereix serveis informàtics. Creació i venda d’aplicacions estàndar i a mida, la venda i instal·lació d’equips informàtics, configuració i manteniment de xarxes locals.
Gràfics - Impresions Digitals
Facebook de l’empresa Gràfics, Impresions Digitals, emppresa fundada l’abril de 1999 a Tortosa. Impressions digitals petit i gran format. Retolació. Lones. Vinils decoratius. De 09:00 a 13:00, 16:00 a 20:00. La seva pàgina web no és operativa.
Gralles i Tabals de Jesús
Pàgina oficial dels Grallers i tabalers de Jesús, a Tortosa. Aquesta Colla s’encarrega de la part més festiva i musical de la Fira de l’Oli, i durant el dissabte omplen els carrers del poble de música tradicional i popular. Dades generals del grup.
Gralles i Tabals de Jesús
Ni graelles ni cassoles: Gralles i Tabals. Trobada de Gralles i Dolçaines dels Països Catalans, Cant improvisat, concerts, festa i xalera omplien carrers de l'EMD de Jesús l'últim cap de setmana de febrer.... de Tortosa, Massalió, Ulldecona, la Sènia, …
Gremi Lúdic Desperta Ferro
Pàgina de el grup Gremi Lúdic Desperta Ferro. Jocs de Rol, de taula, wargames, cartes i altres vicis lúdics a les Terres de l'Ebre. Inclou informació general del gremi, jocs de rol, jocs de taula, jocs de miniatures, jocs de cartes i wargames online.
Grup de Recerca Científica Terres de l'Ebre
El formen una colla de persones que, per formació o afició, s'interessen en l'estudi de la natura en general i del Massís del Port, en particular. Des de tots els àmbits es pot treballar en i per al coneixement del medi que ens envolta. Activitat global.
Grup d'Esplai Blanquerna Tortosa
Entitat que treballa fa més de 30 anys a les comarques de l'Ebre en l'orientació i integració d'infants i joves en risc d'exclusió. Atén pisos per a joves. Disposa d'un Punt Òmnia, un pis d'urgències per a dones maltractades i desenvolupa activitats.
Hespèria
Bloc de temes de literatura fantàstica, ciència-ficció i terror, des de les Terres de l'Ebre. Hespèria és el nom de l'occident mediterrani per als romans. La nostra terra, banyada per l'Íber, en aquells temps era un dels portals d'un nou món.
Hospital de Tortosa Verge de la Cinta
L'Hospital de Tortosa Verge de la Cinta és un hospital d'aguts que pertany al grup d'hospitals de l'Institut Català de la Salut i de referència de les Terres de l'Ebre. Presentació i organigrama. La Fundació Dr. Ferran promou la invertigació i recerca.
Hotel Berenguer IV * * *
Una celebració ho ha de ser també per a qui l'organitza. Per això a l'hotel Berenguer IV posem tots els mitjans per a que tot surti rodó. Disposem de 4 Sales que adaptarem a les teves necessitats. Wi-Fi gratuïta, videoprojector, sonorització, etc.
Hotel Corona Tortosa
Web de l’Hotel Corona Tortosa del Grup SB Hotels. Les Rutes de Natura son unes rutes per descobrir el territori del Delta del Ebre, Serra del Montsià, el Parc Natural dels Ports i la Via Verda. Característiques i serveis que ofereix.
Hotel Rural Panxampla
Hotel rural i restaurant de cuina catalana, situat a Els Reguers, Tortosa (Tarragona). Pren el nom del bandoler alfarenc Panxampla. Cuina catala tradiccional i habitacions dotades amb banyera d’hidromassatge, televisió LCD, mini-bar, i aire condicionat.
Hotel Tortosa Parc **
L’hotel Tortosa Parc, es situa al centre de la ciutat de Tortosa. La seva ubicació és idònia per la seva excel.lent situació en el centre de la ciutat, pròxima a l’autopista, a l’estació de trens i al centre d’Exposicions, i per tot el Delta de l’Ebre,,.
ICS Terres de l'Ebre
Delegació territorial del Servei Català de la Salut. Model sanitari que ordena el conjunt dels seus recursos humans, econòmics i físics per a l'atenció de les necessitats de la població, i per a la millora del seu estat de salut.
IDECE - Institut per al Desenvolupament de les Comarques de l’Ebre
Organisme autònom del Departament de Política Territorial i Obres Públiques creat al 1993. Elabora, impulsa i avalua plans de promoció i desenvolupament del Baix Ebre, el Montsià, la Terra Alta i la Ribera d'Ebre, foment, projecció i programes.
IDECE - Institut per al Desenvolupament de les Comarques de l'Ebre
És un organisme autònom del Departament de Política Territorial i Obres Públiques creat l'any 1993. Plans de promoció i desenvolupament de caràcter global o sectorial de les comarques del Baix Ebre, el Montsià, la Terra Alta i la Ribera d'Ebre.
IES Joaquín Bau Escola d’Hosteleria de les Terres de l’Ebre
Institut d’Educació Secundària de Tortosa. El primer Institut fou fundat el 1844 a l'edifici del Seminari al carrer Montcada. Aquest edifici fou arrabassat als jesuïtes el 1767 i desamortitzat el 1841. És centre de suport IOC en batxillerat i en PACFGS.
Il·lustre Col·legi d'Advocats de Tortosa - ICATOR
El portal de l'advocat, és la seu virtual del Il·lustre Col·legi d'Advocats de Tortosa. Apart de donar serveis als col·legiats, alguns dels quals són d’accés restringit, també servirà perquè els ciutadans coneguin les nostres tasques i funcions.
Il·lustre Col·legi de Procuradors de Tortosa
L'Il·lustre Col·legi de Procuradors dels Tribunals de Tortosa és una corporació de dret públic de caràcter professional, emparada per la llei. Té personalitat jurídica i capacitat plena per a acomplir les seves finalitats essencials. Informació general.
Imagina Ràdio 106.0 FM
Pàgina d'Imagina Ràdio, l'emissora d'aquest col·lectiu de les Terres de l'Ebre que emet al 106.0 de la FM. Informació general, arxiu, contacte, publicitat, notícies de l'Ebre Digital i informacions diverses del col·lectiu ebrenc.
Instal·lacions Jesus Garros
Empresa d'electricitat, fontanería, calefacció i climatització a Tortosa. Per a qualsevol problema que tingui. L’empresa fa: Reformes de cuines, reformes de banys, obra nova, avaries de llum, d'aigua, calefacció, i aire condicionat. Servei 23 h.
Institut per al Desenvolupament de les Comarques de l'Ebre - IDCE
Organisme autònom del Departament de Política Territorial i Obres Públiques, creat l'any 1993. Elabora, impulsa i avalua plans de promoció i desenvolupament global o sectorial de les comarques del Baix Ebre, Montsià, Terra Alta i Ribera d'Ebre.
Itortosa.info
El portal de Tortosa (Baix Ebre), amb informació de serveis, directori professional, guia comercial, turística i cultural de la ciutat. Mapa interactiu amb la situació, Tots els descomptes de Tortosa els trobaràs en un sol lloc. Veure tots els descomptes.
JERC Tortosa
Web oficial de les JERC Tortosa. Les JERC Tortosa donem suport a la Comissió Unitària 28 de Juny i fem una crida a la manifestació a Tortosa. Suport a la Comissió i col·laborem activament en la lluita contra la LGTBfòbia que encara és present…
JERC Tortosa - Bloc
Bloc de les JERC a Tortosa. Es refunden les JERC a Tortosa. Les Joventuts d’Esquerra Republicana de Catalunya (JERC) a Tortosa es refunden i ho fan de la mà d’un grup de jóvens en ganes de treballar per millorar la seua ciutat i pel seu país.
JNC Tortosa
Blog de JNC de Tortosa. Per a nosaltres però, l'avenç nacional va estretament lligat amb el progrés i el ple desenvolupament social que ens ha de permetre construir un país més just per a tothom. Notícies del les JNC.
Joan Panisello Chavarria
Artista ceramista, nascut a Jesús-Tortosa (Baix Ebre - Catalunya) l'any 1944, format artísticament a les Escoles d'Arts i Oficis de Tortosa i Tarragona. A fet cursos a l'Escola de Ceràmica de La Bisbal d'Empordà (Girona).
Joaquin Oliva - Concessionaris Peugeot
Grup Oliva és dels holdings empresarials familiars més importants de la província de Tarragona i gaudeix de prestigi. Fundat l’any 1965, 40 anys després, l'emprenedoria passa als fills, avui gestors. Venda i de postvenda a Tarragona, Reus i Tortosa.
Jovebaixebre.cat
La web dels joves del Baix Ebre. Activitats de lleure, concerts, concursos, premis, beques, cursos, jornades, conferències, esports, exposicions, festes i fires populars, teatre, altres, … Consell Comarcal del Baix Ebre.
Jovent
Facebook oficial de Jovent, Sabates i Complements, establiment situat a Tortosa, a la comarca del Baix Ebre. Jovent és la teva botiga de moda a Tortosa, visita'ns i hi trobabàs moltes coses que t’encantaran de ben segur. Sabateria i complements.
Judo Priorat - Tortosa
Espai del Club Judo Priorat i el Tortosa Athletic Club de Judo. Resultats esportius, campionats d'Espanya, fotos cinturons negres, història del club, videos, galeria de fotos, calendari d’activitats, Copa Mediterrani, lliga, esponsors, direccions, …
L’Esplai Ciclista
L’Esplai Ciclista és una empresa dedicada íntegrament al món de la bicicleta des de la seva fundació al 1992. Serveis i productes. Estem situats al polígon Pla de l'Estació de Tortosa, a l'inici de la Via Verda.
La Botiga del Cafè
Productors de cafè. L’empresa és també venedora del cafè que produeix, des de les seves pròpies botigues de vendes i desgustació a Tarragona (3) i a Tortosa. Informació del productes i dels establiment comercials de la marca.
La Ciutat de Tortosa
La Ciutat de Tortosa és un diari digital de proximitat de Tortosa i la comarca del Baix Ebre. Hi trobaràs les darreres notícies i esdeveniments de Tortosa, Terres de l’Ebre, altres ciutats, entrevistes, opinió, contacte i cercador. El teu diari digital.
La Ciutat de Tortosa - Diari Digital de Proximitat
Diari de proximitat que cobreix l’actualitat informativa en punts de Catalunya. A cada zona s’especialitza en l’actualitat de la capital de la comarca i els municipis propers. Barcelona, Tarragona, Lleida, Girona, Tortosa, Reus, Baix Penedès i Baix Gaià.
La comedianta tortosina
Blog personal de Núria Menasanch i Martí. Núria Menasanch i Martí és escriptora, psicòloga esportiva, presidenta del Club de Ball Esportiu Ritme, entrenadora titulada de ball esportiu i jutge Internacional de ball esportiu. Entrades.
La Creu Blanca Primera Òptics
Web de La Creu Blanca Primera Òptics, òptiques a El Vendrell (Baix Penedès), Móra d’Ebre (Ribera d’Ebre), Reus (Baix Camp), Tarragona, Tortosa (Baix Ebre), Ulldecona (Montsià) i Valls (Alt Camp). Especialistes en ulleres de sol graduades.
La jueva de Tortosa
Endinsar-se pels carrers del Call Jueu de Tortosa, de la ma de Blanca, la jueva que va viure a l'Alhama tortosina, és una manera diferent d'assaborir aquest lloc emblemàtic. Amb el cant, Blanca trasllada al visitant a l'essència del Call.
La Marfanta
Bloc de notícies i opinions de la regió de l'Ebre. Bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Articles d’actualitat amb vídeos, fotos i vincles de le terres de l’Ebre.
La Migdiada d'Orió
Espai on es barregen fragments de llibres amb cançons que els acompanyen, tracta de ser simplement un parèntesi entre les batalles i la pressa que ens imposen les obligacions. Només llegir i escoltar, calmar les oïdes, reivindicar els clàssics.
La Pèrgola TV
Programa de Ràdio Tortosa. L'equip fa canvis, Ester Besolí, Pau Alegria i l'Eusebi emprenen nous camins. L'equip del programa queda amb Jesús Cid, Xavier Subirats, Jordi Sebastià, David Garcia i l?Albert Melero al cap davant. Continuarem!
La Vella Escola
Espai de l’estudi de les arts sonores més obscures i extremes. A l’exploració del més enllà dels límits de la música tal i com la coneixem. Al redescobriment dels autèntics referents que mai esborrarà el temps. Obrim les portes de la vella escola.
Les aus del delta de l'Ebre
Es consideren ocells aquàtics aquells que viuen de manera regular en hàbitats aquàtics d'aigua dolça, com són els rius, les llacunes, els aiguamolls, etc, i en depenen per a viure ....
Les Aus del Delta de l'Ebre
És prou sezill iniciar-se en l'afició per les aus, ja que només cal una guia, uns prismàtics,... i molta paciència. Amb el temps, l'experiència permet conèixer les diferents espècies d'aus i els llocs on poder observar-les. Anellatges, censos i estudis.
L'Espai Arquitectura i Interiorisme
Mobiliari tots els estils, juvenils, mobles a mida, vestidors, matalassos, cortines, il·luminació, complements, mobiliari d'oficina, etc. Cuines de totos els estils adaptades a les teves necesitats i fetes a mida, amb electrodoméstics inclosos als mobles.
Lletres Ebrenques
Lletres ebrenques, bloc literari creat des de Campredó (Tortosa), amb format de manual de literatura ilercavona. Repasa les nostres lletres des dels seus orígens a través de 50 unitats. Portals i blocs literaris. Jornades literàries i impulsors literaris.
Llibreria El Cid
Web de la Llibreria El Cid i de Picking Pack Tortosa. Llibres, Material d’Oficina, Venta al Major. Llibreria El Cid, la teva llibreria a Tortosa. Centre del llibre i del paper: Picking Pack, llibres del curs escolar, reserva els llibres. Ofertes.
Llibreria la 2 de Viladrich
Pàgina web de la Llibreria la 2 de Viladrich de Tortosa (Baix Ebre). Inclou activitats, notícies, tast de llibres, presentacions, exemplars dedicats, llibres fora de catàleg, ressenyes, escriptors ebrencs, botigues en línia, catàleg en línia, i enllaços.
Lluis Llop - Art Contemporani
Web oficial de l'artista Lluís Llop Bosch, dedicat a la creació en diferents projectes de l'art contemporani. Galeria, obra gràfica, botiga virtual, mostra per presentar 21 noves obres realitzades entre els anys 2005 i 2006.
Lo rustifaci i les pitances
Joan Forcadell, xef del restaurant Rosa Pinyol de Tortosa, fa un recorregut pel món de la gastronomia i l'enologia de les Terres de l'Ebre. Productes de temporada, cuina de mercat, receptes, consells, maridatges... la bona cuina a Ràdio Tortosa.
lopixel
Pàgina de lopixel, consultoria disseny i màrquering web. Freelance dissenyador web, disseny, programació, accesibilitat web i usabilitat web. L'empresa té la seva seu a Tortosa (Baix Ebre).
Ls Rosendos - Bítem
Bitem és el poble on visc, lo meu poble diria jo, no és que sigui meu físicament, però ... De Tortosa en direcció nord, riu Ebre amunt, a la seva marge esquerra.
Luxiform Il·luminació
Empresa dedicada al servei de la il·luminació professional a la província de Tarragona, amb més de 10 anys d’experiència. Disposa d’àmplies exposicions a Reus, Tarragona i Tortosa, on gaudireu de la gran gama de productes i últimes tendències.
Màgia.cat: la Màgia d'en Daniel Arbonés
La pàgina d'en Daniel Arbonés, sobre el món de la màgia i l'il·lusionisme, màgia.cat. Daniel Arbonés, és un creador d’il·lusions. Bloc de màgia, espectacles, festa major, vídeos i enllaços del món de la màgia.
Making Dance | Club de ball esportiu
L’essència és el ball esportiu, sent un club federat a nivell estatal i internacional. Disposem d'entrenadors titulats per la docència i formació de parelles de competició. Amb el gran volum de socis que tenim, MKD obre les portes a les danses urbanes.
Manel Caballé Enginyeria
Serveis d'enginyeria per a empreses des de Tortosa. Edificacions Industrials: Naus industrials, edificacions d’oficines, centres comercials, aparcaments i enderrocs. Edificacions dintre de l’àmbit agrari i edificació residencial. Direcció gestió d’obres.
Mans Unides Tortosa
Web de delegació de Mans Unides a Tortosa. Mans Unides és una ONGD de voluntaris, de l'Església catòlica, que lluita per eradicar la fam i la pobresa al món des de 1960. Fa possible més de 700 projectes en 60 països. Projectes i campanyes.
Marisc Mediterrani
Marisc Mediterrani és una empresa especialitzada en el sector del peix i el marisc que té els orígens al Delta de l´Ebre que dona a conèixer als consumidors els millors productes del mar servits d´una manera innovadora al món de la restauració.
Mas Daudén
Situat entre el Parc Natural del Delta de l’Ebre i el Parc Natural dels Ports, pròxim a la ciutat de Tortosa, permet visitar el paisatge de les Terres de l’Ebre. El mas és, des del segle passat, l’habitatge i el lloc de treball de la família Daudén Lamata
Mayo Consultors
Pàgina de Mayo Consultors. Una firma tortosina especialitzada en l’assessoria, auditoria i consultoria d’empreses i particulars des de 1985. El despatx es forma pels socis professionals: Emili Mayo Marmaneu, Maria José Gas Riera i Maite Martí Tomàs.
MeteoTortosa
Estació automàtica - Davis Vantage Pro2 Plus 6162 Wireless. L'estació es composa de dos parts: la consola, on es reben les dades via radiofreqüència i el ISS (Integrated Sensor Suite) què és el conjunt de sensors integrats instal·lats a l'exterior.
MeteoTortosa - La Meteorologia a les Terres de l'Ebre
Estació meteorològica que es fa servir és la Davis Vantage Pro2 Plus. Les pàgines s'actualitzen cada 5 segons. El dia meteorològic fet servir en aquesta estació és de 00:00h a 00:00 h en horari solar o UTC (+1 hora a l'hivern, +2 hores a l'estiu).
Migratoebre
Recuperar peixos migradors i millora la gestió al tram final del Riu Ebre. Aquest projecte, en el tram final del riu Ebre, vol ser un exemple de bones pràctiques per aplicar a d’altres trams finals de rius europeus. S’apliquen unes mesures pal·liatives.
MJC - Tortosa
Bloc del Moviment de Joves Cristians Tortosa. El bloc del Moviment de Joves Cristians és l'espai a la web que informa i reflexa les activitats que anem fent els joves al Bisbat de Tortosa durant el curs.
Mora - Botigues de Moda
Empresa tortosina de moda, amb centres a Tortosa, Amposta, Vinaròs i Eivissa. Marques i dades. 1990 Al ben mig de Tortosa inaugurem “Mora Moda d’Home”, al carrer Pescadors. Una botiga de vestir l’home des d’una vessant més elegant.
Moto Club Tortosa
El Moto Club Tortosa amb col·laboració de l'Ajuntament de Tortosa, la Pedania de Vinallop i la Comissió de Festes Vinallop, organitza els 22 i 23 d'octubre la 21a edició de la Concentració Motociclista. La concentració continua el diumenge 23.
MTA de Tortosa
Una flama activa en el món. Comencem un curs en el grup d'MTA. Les reunions d'entre setmana van dedicades a aprofundir sobre el teresianisme en el món actual. Per 'teresianisme' entenem el llegat carismàtic de Teresa de Jesús i Enric d'Ossó.
Mulet & Hidalgo
Productes carnis Mulet & Hidalgo des de Campredó (Baix Ebre). Productes de primera. La carnisseria va obrir l'any 1959. Des dels inicis treballa amb una qualitat òptima, garantint la selecció de productes i dedicant un servei personalitzat al client.
Muniatto
Ara ja pots comprar Els Contes de Muniatto online per Amazon. Espectacle de pallasso a càrrec de Muniatto, apte per a tot tipus de públic, on es barreixen els malabars, equilibris, globoflexia, amb gags de creació pròpia, tot a un ritme trepidant.
Museu de Tortosa
Històric i arqueològic de Les Terres de L’Ebre. La transformació urbana de la ciutat al s. XIX amb l'enderrocament de les muralles, la urbanització dels eixamples i la descoberta d'elements arqueològics, afavorí l'any 1900 la creació d'un museu municipal.
Natur Grup
Jardineria a Lleida i a Tortosa per al disseny i la creació d'espais verds. Ampli ventall de serveis, orientats a la millora de la qualitat de vida, essent respectuosos i mantenint un equilibri amb l'ecosistema al que pertanyem els éssers humans.
Nivell Polínic Actual
Problemes amb el polen?, rinitis?, asma?... aquesta web ofereix veure els nivells polínics de la teva zona gràcies a la Universitat Autònoma de Barcelona. Estacions: Barcelona, Bellaterra, Girona, Lleida, Manresa, Roquetes-Tortosa, Tarragona i Vielha.
Noam Chomsky
Pàgina dedicada al lingüísta més important de tots els temps i per la influència de la seva obra en moltes rames de la ciència. L'obra política de Noam Chomsky la trobo interessantíssima, tant que havia pensat de dedicar-li una part del meu web.
Nomen
Empresa tortosina reconeguda marca d’arròs. Arrossos de casa, sofisticats, tradicionals, sèmoles i farines d’arròs. Exòtics, aromes intenses i delicades. Viatja a un món d'essències, textures i colors. Ruta de l’arròs, curiositats i història.
Novatel
Novatel és un grup d’empreses dedicat a oferir serveis en els sectors de Telecomunicacions, Seguretat i Contra Incendis des de 1996. Els nostres serveis estan completament garantits. Ens ocupem de la nostra feina i de la seva posterior seguiment.
Off Màgia
Off màgia és un espectacle de màgia on el mag, en Daniel, us explicarà els seus secrets... o potser no..., el que sí sabreu és: el que passa dins el seu cap. Dossier de l'espectacle, fotos, bloc, diari d'un mag, …
Oficina Jove del Baix Ebre
Grup jove que vol compartir emocions, projectes, il·lusions i idees. La finalitat és promoure activitats entre els joves de l'Ebre per cobrir els buits de formació i assessorament en solidaritat, voluntariat, intercanvis culturals o mobilitat europea.
Olis Forés
Agrícola Industrial Forès, és una empresa familiar tortosina que està dedicada a la producció i comercialització d'oli amb més de mig segle d'experiència. L'oli i la zona de producció, el molí, productes, logística i les dades de contacte.
Òmnium Terres de l'Ebre
Òmnium Cultural, entitat fundada l’any 1961, treballa per la promoció i la normalització de la llengua catalana, la cultura i la identitat nacional de Catalunya. En l’actualitat, té la voluntat d’esdevenir el punt de trobada de la societat civil.
Òmnium Terres de l'Ebre
Territorial d’Òmnium Cultural i les mobilitzacions amb l'Assemblea Nacional i les accions en l'àmbit dels Països Catalans i de la Federació Llull. Al web pots conèixer qui som, què diem sobre l'actualitat i com administrem les aportacions dels socis.
Òptica Salas
Espai de l’Òptica Salas, empresa amb tres segles d’experiència i un caràcter innovador que disposa de centres a Tarragona (3), Igualada, Sabadell, Mataró, Reus (2), Tortosa, Valls i El Vendrell. Serveis, punts de venda, garanties, treball i contacte.
Ous Roig - Sabor d’Abans
Aliments frescos del camp de terres de l’Ebre, de la localitat de Jesús. Una de les més importants empreses de producció i comercialització d'ous. Es pot triar la cria: tradicional, a terra o a l’aire lliure. Traçabilitat, la ruta de l’ou, enllaços, ...
Pam i Toc
Web de Pam i Toc, empresa d’equipaments esportius. A les nostres botigues de Tortosa, hi trobaràs tots els productes de les marques més conegudes. Visita la web de la marca per consultar el catàleg complert i les últimes novetats.
Pam i Toc | Pinzellades de Tortosa
Notes sobre la història de Tortosa, al Baix Ebre. Aquest bloc esta dedicat a la història de Tortosa. Es un petit espai on es pretèn donar a coneixer el passat del nostre municipi a partir de petites aportacions o notes que s'aniran publicant.
Parc Aeòlic del Baix Ebre
Inaugurat el juliol de 1995, el Parc Eòlic del Baix Ebre es troba dins del terme municipal de Tortosa (Baix Ebre). Consta de 27 aerogeneradors d'ecotècnia. La potència total del parc és de 4,05 MegaWatt. Cada any produeix 8,3 GigaWatt/hora.
Parròquia de la Mare de Déu dels Dolors de Tortosa
El 5 de setembre de 1970 l`Excel·lentíssim i Reverendíssim D. Ricardo Carles i Gordó, bisbe de la Diòcesi beneí el nou temple parroquial de la Mare de Déu dels Dolors, beneí l`exterior del temple, havent rebut la clau de mans del Sr. Arquitecte.
Parròquia Mare de Déu del Roser de Tortosa
Web de la Parròquia Mare de Déu del Roser de Tortosa amb completíssima informació de tot l’entorn parroquial: Organització, oració, pastoral, descàrregues, i serveis d’interès. La pàgina és bilingüe català castellà però el contingut en català és mínim.
Pas de l'Ebre
Audiovisual el Pas de l'Ebre 1938. Les cançons, projecció documentals al cineclub “La lira de Roquetes” projectaran els documentals de la Batalla de l’Ebre realitzats pels productors campredonencs Germán Machí, Josep Guitierrez i Román Aixendri.
Penya Ciclista Baix Ebre Tortosa
Web de la Penya Ciclista Baix Ebre Ja arribarem. Mostra cartells d’activitats que la penya ha realitzat en aquets anys. Pel maig el Club Open Natura juntament amb la Penya Ciclista Baix Ebre organitzen l’edició del Open Tour BTT. Marxa cicloturista.
Penya Taurina la Tradició
Associació taurina de Campredó (Baix Ebre). Es tracta d’una associació que pretén aconseguir que al poble de Campredó no es perdi la festa popular dels bous i aixi preten potenciarla més. L’associació es va crear l’any 2004 per un grup d’amics.
Personal Foto
Controls de qualitat en cada comanda: qualitat d'imatges, maquetació final, producció i enviament, perquè volem que gaudeixis de les teves comandes el màxim. A més, els productes estan fets en un procés artesanal, sempre tindràs alguna cosa única.
Pessebristes Tortosa i Terres de l'Ebre
Organitza el Concurs de Pessebres i Diorames. El concurs es limita a pessebres situats a Tortosa i Roquetes i les pedanies. Modalitats: Pessebres familiars popular amb elements naturals i sense limitat mides o el familiar artístic de creació artística.
Pin Puntedu CRP Baix Ebre
Bloc i entorn de treball i difusió del Programa d’Innovació Educativa Puntedu. Aquí trobareu enllaços, materials, novetats, agenda, calendari, formació general Internet, seguretat, novetats, suport, formació, utilitats, …Formació d’Accés a la informació.
Plataforma en Defensa de l'Ebre
Coordinadora Antitransvasaments de Tortosa. Tasca realitzada en la lluita contra el Plan Hidrológico Nacional i el transvasament de l'Ebre. Gràcies a tots i totes, i mentre baixi aigua per l’Ebre hi haurà risc de transvasament.
Platigot - Associació d'Hostaleria de Tortosa
L'associació de restauradors Platigot és tot un referent gastronòmic a Tortosa i a les Terres de l'Ebre. Informació general, jornades i fires i serveis. La pàgina no és totalment operativa. L’associació és el nou patrocinador del CD Tortosa.
Polígon Industrial Baix Ebre
Cercador de Polígons Industrials de les Terres de l’Ebre, de la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Tortosa. Permet cercar per nom del polígon, pel municipi, o bé pel seu estat: Acabat, en obres, en preparació, o bé en venda.
Premis Jesús Catalònia
L’AAVV Jesús Catalònia convoca: Premi Enric Bayerri, d’estudis històrics sobre l’àrea d’influència de Tortosa, amb premi de 1800 euros. L’acte que es durà a terme en el Casal Jesusenc la Nit del Sopar Literari (abril). Bases i els guanyadors anteriors.
PSC Tortosa
PSC Tortosa- Pàgina del Partit dels Socialistes a Tortosa, la capital administrativa del Baix Ebre. Hi podeu trobar noticies, articles, executiva, fotos, documents, informació del partit, agenda, directori, etc. Blog de Joan Sabaté.
Punt Jove Jesús
Pàgina del Punt Jove de Jesús (Tortosa). Hi trobareu informació de totes les activitats. La meva llista de blocs. Festa d’aniversari del Punt Jove Jesús a la Biblioteca de Jesús. Manualitats, Fira Literària Joan Cid i Mulet, Les activitats de la fira …
Punt Jove Tortosa
És la nova finestra al món per els joves, que obrim des de la Regidoria de Joventut de Tortosa. Podem fer que la Tortosa que volem esdevingui una realitat, recordeu que la vostra activitat diària i presència activa és fonamental per a aconseguir-ho.
Què Fem?
Comiats de solter-ra, sopars d’empresa, sexy boys, sexy girls, cambrers falsos, drag queens, performances, aventura. Empresa dedicada a tot tipus d’espectacles. Serveis : Mapa Què fem?, restaurants, transports, discoteques, coordinació.
Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries
El món de la banda que s’ha saltat amb gràcia i originalitat les normes a l’ús sobre la manera de recuperar la música popular catalana. Música de les Terres de l’Ebre, d’un quartet en el paper d’un cec i d’una troupe de personatges.
Ràdio Tortosa 103.3 FM
Pàgina de Ràdio Tortosa 103.3 FM, l'emissora municipal de Tortosa, actualment a la xarxa Com Ràdio. Informació de les terres de l'Ebre, programes destacats, la ràdio al dia, i informació diversa de l'emissora.
Ramon Cabrera i Grinyó - Enciclopèdia.cat
Cap militar carlí. Fill d'un patró de cabotatge, mort el 1812, i de Maria Grinyó. Deixà el seminari per anar als partidaris de l'infant Carles-Maria Isidre, que s'aplegaven a Morella al voltant del baró d'Herbers. Derrotat i afusellat aquest (1833).
Ramon Cabrera i Grinyó - Viquipèdia
Ramon Cabrera (Tortosa, 1806 - Wentworth, Regne Unit, 1877) fou un cap militar de les revoltes carlines. Conegut popularment a la zona del Maestrat i les Terres de l'Ebre com "lo Tigre del Maestrat", destacà per la seva gosadia i dots de comandament.
Ramoncita Joiers
Botiga Oulet cirtual de Ramoncita Joiers. Ramoncita és un empresa familiar amb més de 80 anys d’experiència en el sector de la joieria. Actualment compta amb quatre botigues a la ciutat de Tortosa i una a la de Tarragona.
Reciclatge Fores
Servei de contenidors, de distintes capacitats, segons peticions. En el cartró disposa d’autocompactadores de 10 i 15 m³, per a la gestió del residu. Recollida de plàstics, de ferro, de brossa, de Bateries i recollida i destrucció de documents.
Refranys i modismes tortosins
Refranys de Federico Pastor i Lluís publicats al setmanari Libertad (Tortosa, 1908-10). Ed. Albert Aragonés Salvat. Vol formar la col·lecció de refrans i modismes tortosins. Hi he afegit el necessari pel lector actual i el que m’interessava com a filòleg.
Residència Diocesana d’Estudiants Adrià VI
Residència Diocesana d’Estudiants Adrià VI, situada a l’Edifici del Seminari de Tortosa. Una Institució del Bisbat de Tortosa al servei de les famílies. Les instal·lacions consten de: habitacions, sala d’estudi, sala d’actes, zona esportiva, i piscina.
Residència L'Onada Tortosa
Centre de serveis per la gent gran L’Onada Tortosa, situat al barri de Sant Llàtzer. En una zona tranquil·la i de fàcil accés, en un entorn residencial, darrera de l’església del barri i molt a prop del Consell Comarcal del Baix Ebre. L’edifici és nou.
Restaurant Genova
Restaurant de Tortosa que fa la fusió de dos cuines d’alta qualitat per extraure’n plats exquisits. Els productes de la terra, d’alta qualitat, són un dels trets diferencials. Propostes: pasta o pizzes combinades amb peix i marisc de les badies del Delta.
Restaurant lo Llaüt
Restaurant marisqueria situat a Tortosa. Disposa de: Menús a la carta, els millors arrossos de les nostres terres, menús adaptats per a grups, banquets i celebracions, menú diari, gran selecció de mariscos, bodega extensa i zona de fumadors.
Restaurant Paiolet
Plana web del Restaurant Paiolet de Tortosa. A la web del restaurant Paiolet, hi trobareu informació dels nostres menús, fotografies del restaurant i mapa de com arribar-hi. Estem especialitzats en cuina de mercat.
Ricard Maria Carles i Gordó
Ricard Maria Carles (València, 24 de setembre de 1926-Tortosa, el Baix Ebre, 17 de desembre de 2013), fou bisbe i cardenal valencià. El 1969 és consagrat bisbe de Tortosa (Baix Ebre). President per a la Família a la Conferència Episcopal Espanyola.
Roquetes & Temple Autoescoles
Autoescoles a Tortosa i Roquetes. Centre de formació de transport i logística a Tortosa i Roquetes. Certificat CAP. Empresa, instal·lacions, vehicles, permisos, cursos, consultes, carnets, vehicles, permisos, circulació i enllaços.
Running Series
Cursa del Pont Deltebre, Amposta 10 Km, 10.000 d’Ulldecona, 10.000 del Perelló, 10.000 Sota la lluna L’Ampolla, Lo Balcó del Delta Camarles, 10 Km de La Pobla, 10 Km de La Cala L’Ametlla, Cursa Urbana de La Galera, 10 Km Ate Tortosa, 10 Km Jesús.
Salut i nens
Sobre la pediatria, la paternitat i fills. Consells peque els nens mengin sà Guia per interpretar la tos Adolescents i xarxes socials. Les distraccions al mòbil Tabaquisme passiu durant l'embaràs Dieta i intel·ligència Com evitar les picades de mosquit.
Secció de Barranquisme de la UEC Tortosa
Barranqueros de les terres de l'Ebre. Blog de la secció de barranquisme de la UEC Tortosa. Barrancs i coves. Informació de les activitats, vídeos, fotografies i enllaços. Informació del Descens de Barrancs del Parc Natural dels Ports.
Servei Educatiu del del Baix Ebre
Informació, centres educatius, experiències, entorn, formació, mediateca i dinamització. Pla de formació de la zona. El centre està ubicat a Tortosa i l’àmbit d'actuació és tota la comarca.
Som los que som
Aquest és un blog ebrenc (de Jesús). A aquest blog hi trobareu informació de festes, articles, vídeos, contribuents i els blocs agermanats de Jesús (Baix Ebre). Blocs de les Terres de l'Ebre, el temps i buscador de temes.
Somescola Terres de l'Ebre
Somescola Terres de l'Ebre, defensa de l'escola catalana en llengua i continguts. S’han d’alternar polítiques de manteniment amb les de promoció de les llengües. Llengües d’origen d’immigració; àrab, amazic o romanès, a l’ensenyament curricular.
Sonograma Magazine - Revista de pensament musical en V.O.
Sonograma Magazine és una revista de pensament musical i difusió cultural en línia en V.O., d’accés obert. Aposta per la qualitat del contingut, utilització de les noves tecnologies i per la creació d’un espai de cooperació cultural amb altres països.
Sotecnic
És una empresa que neix fa més de 25 anys a Tortosa. Servei a les telecomunicacions. Distribuidor oficial Movistar. Instal·ladors d’equips d’emisió -antenes- instal·ladors d’imatge i so, amb lloguer de projectors, equips d’àudio per a esdeveniments.
Spinning Tortosa
Web del Spinning Tortosa. Informació de l’activitat. El spinning, és una activitat nova que es practica sobre una bicicleta estàtica de pinyó fix, cosa que permet un moviment continuat i sense impactes. El disseny de la bicicleta s’ajusta a cadascú.
Surtdecasa.cat
Surtdecasa.cat és una plataforma digital amb vocació de ser un referent en la informació cultural i d'oci de les Terres de l’Ebre. Activitats, aigua, aixendri, Alcanar, Amposta, Arnes, arròs, artesania, arts, Ascó, Ausball, Banda Música, Batea, ...
Teatre Auditori Felip Pedrell
El Teatre Auditori Felip Pedrell de Tortosa, inaugurat el 1995, l'equipament d'arts escèniques i música de referència al territori. Forma part del Sistema Públic d'Equipaments Escènics i Musicals de Catalunya. L'edifici disposa d'espais diferenciats.
Tecnimpuls
Organització que gestiona i porta a terme la tecnificació de serveis futbolístics. Per portar a terme aquesta activitat Tecnimpuls té un conveni de col·laboració amb Tecnifutbol. Empresa que està en actiu des de l’any 1995, integrada per entrenadors…
Telecente de Tortosa
Web del Telecente de Tortosa. La persona dinamitzadora informa dels cursos i acompanya els usuaris, donant atenció diferenciada a cada participant. També planifica activitats, organitza els cursos, forma, manté l'equipament, etc.
Temple&Autoescoles
Va començar l'any 1982 amb la primera autoescola a Roquetes. Pedro i Pili, són els fundadors, dirigint i vetllant per l’aprenentatge i sufrint nits abans d’exàmens. L'autoescola s'adaptà als temps, renovant-se. Seus a Tortosa, Amposta, La Sénia i Vinaròs.
tens un racó dalt del món
Bloc de l'escriptor Jesús M. Tibau, amb comentaris de llibres, definicions, jocs literaris, nanocontes, lectures, emocions i reflexions improvisades. Pàgina de la meva web de l'AELC, relats a recer d'una guitarra, contes a la carta; regal personalitzat …
Tens un racó dalt del món
És el títol d'un llibre, d'un blog, i un programa de televisió que presenta JM Tibau al nou Canal 21 de les Terres de l'Ebre, o el canal per internet Teveon. És espai setmanal dedicat a la literatura amb converses, jocs literaris, lectures de fragments.
Terres de l'Ebre
Terres de l'Ebre. Informació. Descobreix-nos. Rutes i propostes. Planificador de viatge. Agenda. Les Terres de l'Ebre estan situades entre el mediterrani i els contraforts meridionals de la serralada pre-litoral catalana. Aigües tranquil·les de l'Ebre.
Terres de l'Ebre per la Independència
ANC de les Terres de l'Ebre. Si sou de les Terres de l'Ebre i penseu organitzar un acte i voleu publicat-lo, feu-ho saber i envieu-nos una foto per que el món sencer sàpiga que ens movem i treballem per un somni. Caravana per la independència.
teveon
Empresa del sector de la comunicació, ubicada a Totosa. Treballa en diverses especialitats com ara els sectors de: Televisió i vídeo, premsa, anuncis classificats i publicitat. Informació de l’oferta que ofereix.
Torre del Prior
Casa rural aillada en una explotació de cítrics i cereal. Entorn tranquil i proper a Tortosa i els parcs naturals dels Ports i el Delta. El conjunt arquitectònic ocupa una ha. i consta d'una torre de defensa del s. XII i edificis adjancents d'ús agrícola.
Tortosa - Indrets a Visitar
Pàgines de l'Ajuntament de Tortosa, amb tota l'informació turística i municipal de la capital de la comarca del Baix Ebre. La Catedral, els Retaules, la capella de la Cinta, la nostra Cinta, el Castell, el Call Jueu, ...
Tortosa Antic
Pàgina de Tortosa Antic, Fira descarregada d'Antiguitats. Es celebra els dies 12, 13 i 14 de febrer al Pabelló Firal de Fira Tortosa. Pagament 3€ - 2x1 divendres de 17 a 21 hores, dissabte i diumenge de 11 a 21 hores, 24 exposirtors. Llobregat Lúdics.
Tortosa Antiga
Per a conèixer la història de la ciutat de Tortosa i voltants, i la il·lustració a través de fotografies, gravats o dibuixos, de l’arquitectura o dels habitants. Conèixer el passat de la ciutat és voler-la, respectar-la i prendre consciència del patrimoni
Tortosa Esport
Pàgina del servei Tortosasport de l’Ajuntament de Tortosa. Inclou l’oferta d'activitats a Tortosa, activitats per a abonats, activitats aquàtiques, Gimnàs Municipal, activitats a pobles i barris, EM de Gimnàstica Rítmica, instal·lacions esportives, …
Tortosa Serveis actius.cat
Versió local d’aquest localitzador de comerços i serveis de Catalunya, accessible des d'internet, que incorpora la informació necessària sobre el negoci, a més d'oferir, a través de plànols detallats i personalitzats la ubicació del mateix. Directori.
Tortosa Turisme
Tortosa, la ciutat de les tres cultures. Té un encant especial que la fa única: els carrers, la gent, el patrimoni històric i artístic, els paisatges, el riu Ebre, els esdeveniments que s'hi celebren, les festes, la gastronomia, i l'oferta comercial.
Trail UEC de Tortosa
Blog d’informació de les activitats de la secció de Trail de la UEC de Tortosa. Informació i consultes al bloc d'activitats de la UEC. Circuit de curses de muntanya de les Terres de l'Ebre, curses recomanades, enllaços i arxius del blog.
Tribeca by Monllau
Els antecedant de l’empresa Tribeca Fashion es remunten a l’any 1953, quant obrien una botiga de vestir a l’Ampolla. Avui tenen botigues de vestir a les poblacions de l’Ampolla, Amposta (2), Tortosa, Deltebre, Sant Carles de la Ràpita, i Cambrils.
Túbal Espectacles
Societat Cooperativa de Treball Associat dedicada a la producció i a l’organització d’espectacles i d’activitats artístiques i culturals. Entre les produccions pròpies, compta amb Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries. També festivals de teatre.
Turch - Control de plagues i salut animal
Empresa tortosina dedicada al sector del control de plagues i la salut animal. Zoosanitaris Turch, situació, horari comercial, produc-tes i serveis. Control de plagues, animals de compañía, animals de producció, sanitat ambiental, perruqueria canina, …
U.E. Campredó
La Unió Esportiva Campredó va ser fundada l'any 1934. Els colors son el blanc i el roig. El president actual és Manuel Álvarez. Juga a 3a regional. Campredó és un nucli de població adscrit al municipi de Tortosa, a la comarca del Baix Ebre.
UEC de Tortosa
Web oficial de la Unió Excursionista de Catalunya de Tortosa. Tota la informació de les activitats de l’entitat la trobaràs als nostres blocs de les seccions: blog d’activitats de la UEC, de l’equip de trail, de barrancs i coves, i d’escalada.
UEC de Tortosa Blog d’Activitats
Calendari d'activitats de la UEC de Tortosa. Curs d'iniciació a l'escalada, el temps a Caro, galeria de fotos, guia itineraria del port (Josep Mª i Joan Brull), itineraris BTT, senderisme pel port, fer-se soci, zones d'escalada, etc.
UEC Tortosa - esquidemuntanya/travessia
Blog de la UEC Tortosa, secció d’esquí de muntanya / travessia per muntanya. Inclou informació d’esquí de muntanya. Tota la informació de les activitats la trobaràs als nostres blocs. L’horari de secretaria és els dimecres de 21 a 23 h.
UltraEbre Swim Marathon
Cada participant reb una acreditació per moure's pels espais de competició i relacionats amb l'esdeveniment. Cada nedador o nedadora haurà de posar-se el casquet de silicona identificatiu de l'esdeveniment entregat per l'organització.
Una sortida digna
Recull de relats amb la mort com a fil conductor, però no des d'un punt de vista dramàtic o macabre, sinó amb sentit de l'humor i tendresa. Al blog podreu comunicar amb els personatges del llibre i gaudir de la seva col·lecció de portes obertes.
Una Ullada a la nostra història
Blog de la Secció Local de la Biblioteca Marcel·lí Domingo de Tortosa. Recollim i divulguem tot el què fa referència a la història, la cultura i el patrimoni de Tortosa i de les Terres de l'Ebre.
UNED Tortosa
Centre associat UNED Tortosa. Els mitjans tecnològics de l’actual model de virtualització dels ensenyaments de la UNED permeten l’ús de canals de comunicació molt més àgils i ràpids que el correu postal. L’objectiu de la UNED és millorar-los.
Unesco Tortosa
Associació creada l’any 1990, quan persones vinculades a l’Orde de la Cucafera i properes a l’entorn del Sr. Federico Mayor Zaragoza van fundar l’entitat amb la finalitat de difondre els principis d’aquesta institució. Al 2005 comença una etapa de canvis…
Urban Planning
Pàgina web d’Urban Planning. Urban Planning presta serveis legals especialitzats en dret administratiu i urbanisme, serveis d'arquitectura i servei immobiliari 360º. Estem a Tortosa (Baix Ebre) Horari diari: 9:30 a 13:30 I de 16:30 a19:30h.
Utena: el Rol
Fòrum d’Utena, la noia revolucionària. En rol inclòs, diversos temes per parlar d'Utena i algusn altres de varietats.
Valldeperez Instal.lacions Tècniques
Dissenyem el seu bany i cuidem de la realització, tant obra nova com si és una transformació. No deixi aquesta feina en mans de qualsevol a Valldeperez disposa de: Sanitaris, accessoris de bany, màmpares, mobles de bany i griferies. Tortosa.
Ventet del Sud
Un modest repertori de cinema, literatura, música, televisió,art, sociologia, gastronomia i vi, vist, llegit, escoltat, pensat, menjat i begut en primera persona. Sóc una persona amb curiositat per totes les manifestacions de la vida.
Vergonya Monumental | Comissió per la retirada dels símbols
Comissió per la retirada dels símbols franquistes de Tortosa. Aquest és el nom que hem escollit per a la nova campanya de la Comissió per la retirada dels símbols franquistes de Tortosa. Perquè considerem que és una vergonya immensa …
Vespa Club Terres de l'Ebre
La web dels vesperos de l'Ebre. inscripccions ralli concentració és de carácter turístic i no competitiu, restant prohibit tot tipus de competició o exhibició per part dels participants, per la qual cosa, l’organització. Fòrum, galeries i informació.
Via Magna. International School of Hospitality and Tourism
A Via Magna formem als millors professionals del sector de l'hostaleria i el turisme a Tortosa. L’escola està orientada a una formació integral: personal, acadèmica i professional. Formem professionals capaços, que aconsegueixen l'excel·lència…
Via Verda Esports
Via Verda Esports. Excursions per les Terres de l'Ebre, lloguer de bicicletes i caiacs, venda i reparació de bicicletes. Lloguer de bicicletes. Un ventall de bicicletes de lloguer, trobaràs el que busques, venda, reparació, excursions, fotos i contacte.
Viatge pel món de la Unesco
Federico Mayor Zaragoza ens explica a traves dels seus objectes cedits a la cambra de comerç de Tortosa la seva experiencia arrel dels viatges. De les seves explicacions fem materials didactics. Introducció i videos de Federico Mayor Zaragoza.
Visitur
Empresa de serveis turístics, especialitzada en visites guiades i acompanyar pels indrets de la ciutat de Tortosa i les Terres de l'Ebre. Els apropem al Parc Natural del Delta de l'Ebre, als Ports de Tortosa-Beseit, la Terra Alta i la Batalla de l'Ebre.
Viu Lo Reiki. La Via del Reiki
Promou la difusió, l’ensenyament, l’estudi, la pràctica i el voluntariat social del Reiki coma a eina de creixement personal i el manteniment de la salut. Aptodundir en l’estudi d’altres teràpies bioenergètiques per aconsseguir una perdecta armonia.
Viulebre
A Viulebre volem mostrar tota la riquesa del territori i ho fem en un espai web senzill i intuïtiu concebut perquè els visitants accedisquen a la informació i coneguen les peculiaritats que fan de les Terres de l'Ebre una destinació turística singular.
Webdemúsica 2.0
Biblioteca musical, normativa musical, activitats educatives, recursos portafoli formació del professorat materials de formació webs d'interès, sonograma magazine, blocs, biblioteca musical, normativa musical, activitats educatives i recursos.
Webebre.net
La meva capacitat com a programador i la passió pel disseny gràfic després va treballar com a cap del departament de disseny d'una editorial, m'ha convertit en un professional molt versàtil. Capaç de desenvolupar llocs i aplicacions web de tot tipus.
Xarxa de Biblioteques Municipals de les Terres de l'Ebre
Suport i assessorament a les biblioteques. La Xarxa de Tarragona l’integren 22 biblioteques públiques, i la xarxa de municipals de les Terres de l'Ebre està integrada per 19 biblioteques públiques. Documents. Centrals a Tarragona i Tortosa.
Xarxa per la Convivència a Tortosa
Espai obert a veïns i veïnes, associacions i entitats, professionals i institucions. Amb veu i col·laboració de tothom s’empeny un procés comunitari, amb la voluntat de cercar camins que contribueixin a la millor convivència en la diversitat a la ciutat.
Yuka Grup
Cadena llums; il·luminació, mobiliari i complements. Conjunt d'empreses que va començar a l'any 1994, amb un establiment dedicat a la venda de llums amb el nom de Cadena Llums, a la ciutat de Tortosa. Avui té 7 centres a Catalunya i 1 a Benicarló.
Zen Tortosa-Terres de l’Ebre
Web del Grup de Zen Tortosa-Terres de l’Ebre. Activitats Zazen: dimarts de 17 a 18.30 h. Seshin amb Berta Meneses, mestra zen a Tortosa. Zazenkai setmanal els dimecres de 19h a 20.30 h. Zazenkai mensual el segón i últim dissabte de cada mes.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT